Dodaj do ulubionych

walka z terroryzmem by ŻYDEK

IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 16:11
W Los Angeles aresztowano w środę przywódcę radykalnej Żydowskiej Ligi Obrony
podejrzanego o próbę wysadzenia w powietrze meczetu i biura republikańskiego
kongresmena

Irw Rubin odpowie przed sądem za spisek, którego celem miało być podłożenie
bomby w Meczecie Króla Fahda w Culver City oraz biura kongresmena pochodzenia
libańskiego Darrella Issy w San Clemente. Pierwsze przesłuchanie 56-letniego
Rubina odbędzie się 27 grudnia. Wraz z nim zatrzymano także jednego z jego
współpracowników.

Spisek został udaremniony przez agentów FBI. Przyzwódcę Ligi zatrzymano tuż po
dostarczeniu do jego domu ostatniej partii zamówionych materiałów wybuchowych,
które miały być wykorzystane w zamachu. Zarówno adwokat Rubina, jak i jego
rodzina zaprzeczyli zarzutom, oskarżając władze o "polowanie na czarownice" i
kokietowanie amerykańskich wyznawców islamu.

Liga, istniejąca w USA od lat osiemdziesiątych, liczy obecnie około 13 tys.
członków. Sam Rubin był zatrzymywany przez policję już około 40 razy.
Obserwuj wątek
    • Gość: borsuk Re: walka z terroryzmem by ŻYDEK IP: *.dip.t-dialin.net 13.12.01, 16:27
      No to co wlasciwie chciales w tym poscie wyrazic?
      Dobrze, ze go zamkneli czy zle?
      A moze chciales po prostu napisac jszcze raz na plocie slowo ZYDEK.
      • Gość: zyx Re: walka z terroryzmem by ŻYDEK IP: *.rdu.bellsouth.net 13.12.01, 17:00
        Polakowi to wystarcza. Uwaza ze to najbardziej obrazliwe slowo jego jezyka. Oczywiscie, nie ma w jego
        slownictwie PRZEPRASZAMi Dziekuje. Taka to "kultura".
        Gość portalu: borsuk napisał(a):

> No to co wlasciwie chciales w tym poscie wyrazic?
        > Dobrze, ze go zamkneli czy zle?
        > A moze chciales po prostu napisac jszcze raz na plocie slowo ZYDEK.

• Gość: borsuk Re: walka z terroryzmem by ŻYDEK IP: *.dip.t-dialin.net 13.12.01, 17:03
          zyx-sie - nie uogolniaj - ja jestem Polakiem. I to MNIE Polaka oburza.
          • Gość: vivi to se inteligencka międzynarodówka IP: *.biaman.pl 13.12.01, 21:01
            podyskutowała o terrorze. Szanownym kolegom polecam nastepny temat rozmyślań:
            " Czy stwierdzenie iż proszek ARIEL jest najlepszy do gówna - jest przejawem
            antysemityzmu? "
          • Gość: zyx przepraszam borsuka IP: *.rdu.bellsouth.net 14.12.01, 00:02
            osobiscie i z osobna. Moze zrozumiesz jak Zyd moze sie czuc czytajac wiele antysemickich inwektyw na
            tym forum. Niestety, Twoja postawa jest tu wyjatkiem. Moze ci co atakuja Zydow odczuja, jak to jest byc po
            stronie odbierajacego?
            A moze nie, ale prznajmiej poczuja bol podobny do tego ktory zadaja.
            Gość portalu: borsuk napisał(a):

> zyx-sie - nie uogolniaj - ja jestem Polakiem. I to MNIE Polaka oburza.

• Gość: v2 proszę borsuka IP: *.biaman.pl 14.12.01, 00:17
              Po przeczytaniu tego tekstu trudno mi było dojść do siebie. Jak można dopuścić
              do takich rzeczy. Co robi USA, ktore rzekomo walczy o demokrację?
              Nie sposób oprzeć się wrażeniu, że tortury w Izraelu bardzo przypominają
              tortury Zydów z UB w czasach stalinowskich(np. opisane przez J. Sacka w "Oko za
              oko").
              Najgorsze jest to, że popierane są przez wiekszość narodu żydowskiego.
              Talmudyczna tradycja, która zalicza nie-Zydów do podludzi, zbiera swoje krwawe
              żniwo. Podobienstwo działania Zydów z Izraela i niemieckich nazisót jest
              uderzające.

Relacje świadków.
              Muhammed Ahmed Abdallach Matir, 13 lat. - Tak, ja jestem zawstydzony; jak w
              ogóle takie tortury mogą istnieć?! Śledczy Sami i Yossi bili mnie po
              genitaliach gumową pałką. Zaklinowali mi głowę między dwa krzesła, szarpali za
              włosy i bili. Kazali mi położyć się na brzuchu i chodzili po mnie, bijąc gdzie
              popadło. Potem kazali mi wstać i Sami walnął mnie w żołądek i zagroził: "Jeśli
              nie przyznasz się w ciągu minuty, to uduszę ciebie". Przez 13 dni trzymali mnie
              w lochu, a kiedy poprosiłem o wodę, kazali mi pić z klozetu. Ta woda była
              cuchnąca i brudna, ale piłem ją, bo nie miałem innego wyjścia. Po tym wszystkim
              przyznałem się, że rzuciłem butelką z coctailem Mołotowa w izraelskiego jeepa,
              chociaż w rzeczywistości nie miałem z tym nic wspólnego. Byłem tak zszokowany i
              przerażony, że przyznałbym się do wszystkiego, żeby tylko przestali mnie
              torturować.

Mahmoud Nafa'a Ahmed Salamach, 13,5 lat. - Kiedy mnie aresztowali, zawiązali mi
              szmatę na oczach i wrzucili do wojskowego jeepa. Po drodze prysnęli mi w twarz
              gazem. W pomieszczeniu przesłuchań śledczy Sami kazał mi się rozebrać do naga.
              Odmówiłem, bo przestraszyłem się i wstydziłem. Wtedy Sami zaczął mnie bić pałką
              i w końcu rozebrałem się. Ale on dalej bił mnie po całym ciele i po jądrach.
              Starał się zmusić mnie, żebym stanął na głowie. Gdy to się nie udało
              przywiązali mnie do okna głową w dół, z ust płynęła mi krew. Po trzech dniach
              tortur przyprowadzili moją matkę i siostrę i zgwałcili je na moich oczach.
              Wtedy przyznałem się, że rzuciłem coctailem Mołotowa.

Khaled Muhammed Mustapha, 14 lat. - Gdy mnie chwycili, po drodze do więzienia
              bili mnie kolbami karabinów. Na miejscu kazali mi się rozebrać i zaczęli mnie
              bić. Wtrącili mnie do izolatki i przez całą noc musiałem stać. Wykręcili mi
              ręce do tyłu i bili mnie. Wetknęli mi w odbyt coś płonącego, to był straszny
              ból.

Samir Abdel Hadi, 15 lat. - Spędziłem 7 dni w celi sam. Śledczymi byli Sami,
              Yossi i Abu Ghazalech. Związali mi ręce z tyłu i walili pięściami w żołądek,
              bili mnie po całym ciele. Policjanci Sanje i Eli przychodzili też do mojej celi
              i tam też mnie bili. W czasie śledztwa kazano mi jeść włosy. Sanje usiłował
              podnosić mnie z podłogi za włosy. Bili mnie i powtarzali: "przyznaj się!".
              Mówili, że rzucałem w żydowskich policjantów kamieniami. Złamali kij na mojej
              głowie.

Traktowanie uwięzionych palestyńskich kobiet jest równie okrutne jak mężczyzn.
              Abla Taha przebywająca w Wojskowym Więzieniu Sarafand opowiedziała Felicji
              Langer, co ją tam spotkało. Została zamknięta w celi razem z prostytutkami,
              które pobiły ją i zdarły z niej odzież na oczach strażników. Abla siedziała w
              tej celi osiem dni i przez ten czas nie pozwalano jej wychodzić do toalety.
              Ponieważ była w trzecim miesiącu ciąży, po uderzeniach w brzuch zaczęła
              krwawić. Poprosiła o doktora, ale strażnik powiedział: - Ty kłamiesz, nie
              jesteś w ciąży, gdybyś była, już dawno byś poroniła po takim biciu. W
              rezultacie po kolejnym przesłuchaniu Abla poroniła.

22-letnia Waddad Al-Aswad z Gazy była aresztowana 4 razy. Pytano ją, gdzie się
              ukrywa jej mąż bandyta z OWP. Kiedy mówiła, że nie wie, zamknięto ją w
              Sarafand. Była bezlitośnie bita, stawiana pod prysznicem z lodowatą wodą i znów
              bita. Kazano jej trzymać krzesło na głowie przez dwie godziny. Grożono
              zgwałceniem. Przypalano ciało papierosami. Oprawcy wkładali jej czarny kaptur
              na głowę, bili i sikali na nią. Wysokiej rangi oficer żydowski ciągnął ją po
              pokoju za włosy i "niechcący" uderzał jej głową o ściany. Wsadzano głowę Waddad
              do sedesu. Wieszano za ręce i bito tak, że myślała, iż umrze. Kaci mówili, że
              zwariowała i stosowali wobec niej elektrowstrząsy. Godzinami świecono
              więźniarce ostrym światłem w oczy, po czym dostawała silnych zawrotów głowy.
              Nastawiali jej także taśmy magnetofonowe z nagranymi jękami, wyciem i
              zawodzeniem torturowanych. Pracownikom Czerwonego Krzyża udało się wyciągnąć
              Waddad z tego piekła, po stwierdzeniu, iż jest ona na krawędzi całkowitego
              paraliżu
            • Gość: snajper Re: przepraszam borsuka IP: *.acn.waw.pl 14.12.01, 02:17
              Gość portalu: zyx napisał(a):

> osobiscie i z osobna. Moze zrozumiesz jak Zyd moze sie czuc czytajac wiele anty
              > semickich inwektyw na
              > tym forum. Niestety, Twoja postawa jest tu wyjatkiem. Moze ci co atakuja Zydow
              > odczuja, jak to jest byc po
              > stronie odbierajacego?
              > A moze nie, ale prznajmiej poczuja bol podobny do tego ktory zadaja.
              > Gość portalu: borsuk napisał(a):
              >
              > > zyx-sie - nie uogolniaj - ja jestem Polakiem. I to MNIE Polaka oburza.

Nie tylko Borsuk na tym forum nie jest Polakiem-antysemitą. Jest nas więcej. Choć
              łatwiej widzieć tych spod znaku Bubla.
              • Gość: wars snajper- pseudo -polak IP: *.o1.com 14.12.01, 03:43
                Gość portalu: snajper napisał(a):

> Nie tylko Borsuk na tym forum nie jest Polakiem-antysemitą. Jest nas więcej. Ch
                > oć
                > łatwiej widzieć tych spod znaku Bubla.

Tyle w tobie polskosci snajper, co we mnie zydostwa.
                Mysle ze pamietasz , kto zajmowal w latach 70-80-tych skwer przy Rotundzie na
                Marszalkowskiej w Warszawie(?).
                Nazywano je cichodajki i arabeski, dawaly wszystkim dupy, jesli tylko rozmowa
                odbywala sie nie w polskim jezyku.
                Ty snajper popierasz wszystko co nie polskie,jestes propagatorem wszystkiego co
                zydowskie (czy nie mam racji?).
                Nie jestem spod znaku Bubla,ale i nie spod znaku Rabima, jestem szarym zjadaczem
                chleba z polskim rodowodem i obywatelstwem, czego nie moge powiedziec o tobie.
                A Borsukowi dobrze tak jesli jest Polakiem ,niech nie wciska sie miedzy zydow.

• Gość: borsuk nie znam cie warsie IP: *.dip.t-dialin.net 14.12.01, 12:53
                  i dlatego nie moge ocenic na ile Twoj polski rodowod jest czysty i bez skazy.
                  Mialem kiedys rasowego pudla. Mial papiery. Masz tez?

Zapewniam Cie, ze borsukowi jest bardzo dobrze obojetnie czy miedzy Zydami,
                  Polakami, Arabami Niemcami czy Rosjanami.

Zdradze Ci tajemnice dlaczego.

Borsuk najpierw patrzy jaki czlowiek jest.
                  A jezeli czlowiek jest marny, to obojetnie czy Zyd, Polak, Arab, Niemiec czy
                  Rosjanin, borsuk nie nawiazuje znajomosci, albo wrecz ja zrywa.

Dzieki temu borsuk ma wielu wartosciowych przyjaciol. Na calym swiecie.

• jean-baptiste I o to właśnie chodzi 14.12.01, 16:45
                    Du hast gesagt was I mochte.

Tschus.

JB
                • Gość: snajper Re: snajper- pseudo -polak IP: 213.134.143.* 14.12.01, 16:47
                  Gość portalu: wars napisał(a):

> Gość portalu: snajper napisał(a):
                  >
                  > > Nie tylko Borsuk na tym forum nie jest Polakiem-antysemitą. Jest nas więcej.
                  > > Choć łatwiej widzieć tych spod znaku Bubla.
                  >
                  > ********
                  > Tyle w tobie polskosci snajper, co we mnie zydostwa.

W takim razie szalom, wars.

> Mysle ze pamietasz , kto zajmowal w latach 70-80-tych skwer przy Rotundzie na
                  > Marszalkowskiej w Warszawie(?).
                  > Nazywano je cichodajki i arabeski, dawaly wszystkim dupy, jesli tylko rozmowa
                  > odbywala sie nie w polskim jezyku.

Niestety, nie pamiętam. Może dlatego, iż nie kozrystam. smile)

> Ty snajper popierasz wszystko co nie polskie,jestes propagatorem wszystkiego c
                  > o zydowskie (czy nie mam racji?).

Nie masz.

> Nie jestem spod znaku Bubla,ale i nie spod znaku Rabima,jestem szarym zjadaczem
                  > chleba z polskim rodowodem i obywatelstwem, czego nie moge powiedziec o tobie.

Ja chyba lepiej od Ciebie znam swoj rodowód, warsiku.

> A Borsukowi dobrze tak jesli jest Polakiem ,niech nie wciska sie miedzy zydow.

Borsuk nie jest po prostu antysemitą. Czyżbyś czynił mu z tego zarzut ?

• jean-baptiste Re: walka z terroryzmem by ŻYDEK 14.12.01, 16:41
          Gość portalu: zyx napisał(a):

> Polakowi to wystarcza. Uwaza ze to najbardziej obrazliwe slowo jego jezyka. Ocz
          > ywiscie, nie ma w jego
          > slownictwie PRZEPRASZAMi Dziekuje. Taka to "kultura".
          > Gość portalu: borsuk napisał(a):
          >
          > > No to co wlasciwie chciales w tym poscie wyrazic?
          > > Dobrze, ze go zamkneli czy zle?
          > > A moze chciales po prostu napisac jszcze raz na plocie slowo ZYDEK.

A moze Karol jest Żydkiem-prowokatorem tak jak ty...

Z twoich poprzednich postow nie wynikalo, ze jestes na tyle ograniczony, by po
          postawie paru nickow okreslac caly narod. To po prostu prymitywne, tak jak
          pisanie slowa ZYDEK.

A bientot

JB
    • ptwo Re: walka z terroryzmem by ŻYDEK 14.12.01, 03:19
      A przyjemnie Ci będzie, jak Ci ktoś powie POLACZEK?
      • Gość: Lisek a propos Zydka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 19:25
        Zgadzam sie oczywiscie z moimi przedmowcami Borsukiem, Zyxem, Stajperem, Janem
        Babtysta i innymi, ktorzy przeciwsawili sie wyskokowi Karola. Gwoli scislosci
        dodam jednak, ze o ile dzis slowo "Zydek" ma wymowe przede wszystkim obrazliwa,
        to kilkadziesiat lat temu jego odcien zanaczeniowy byl nieco inny. Mialo ono
        wymowe protekcjonalna i lekcewazaca, ale nie obelzywa.

Pozdrawiam,
        Lisek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka