Gość: Paweł IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 11.07.03, 21:00 Macie juz jakies typy? Bo kto zostanie to nie wiem, ale wiem napewno kto bedzie na bank startował: Rokita, Lepper, Tusk i pewnie zeby tradycji stalo sie zadosc Pan Walesa. Kto jeszcze??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Baruch Re: IP: *.vline.pl 11.07.03, 21:04 Chyba bedzie startowal Malachowski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micho Re: IP: *.hippo-tang.dialup.pol.co.uk 13.07.03, 02:56 Gość portalu: Baruch napisał(a): > Chyba bedzie startowal Malachowski... ... a wygra Borowski. To pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
kitop Re: Potem ich córka pewnie.I tak powstają dynasti 12.07.03, 21:34 monopol napisał: > Znów coś głupiego! Monopol, ile razy ci mówiłem, że jesteś idiotą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kto ? Re: Kto po Kwasniewskim??? Kwasniewska!!! ;)))) IP: *.icpnet.pl 11.07.03, 21:20 Wybiórcza i pono niezależne media publiczne zrobią wszystko co by z tej Jolki zrobić "damę" centroprawicową. Jak to się nazywa ?? Odwracanie kota ogonkiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
lron Re: Kto po Kwasniewskim??? Kwasniewska!!! ;)))) 11.07.03, 21:28 Gość portalu: Kto ? napisał(a): > Wybiórcza i pono niezależne media publiczne zrobią > wszystko co by z tej Jolki zrobić "damę" centroprawicową. > Jak to się nazywa ?? Odwracanie kota ogonkiem ! A hymnem jej kampanii prezydenckiej bedzie: "Jolka, Jolka, pamietasz..." ))) Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: Kto po Kwasniewskim??? Kwasniewska!!! ;)))) 12.07.03, 12:50 Jedyna rozsądna kandydatura... Odpowiedz Link Zgłoś
klym_sawur Re: Kto po Kwaśniewskim??? 11.07.03, 23:53 Kaczor pewnie bedzie startował Odpowiedz Link Zgłoś
gandalph Re: Kto po Kwaśniewskim??? 11.07.03, 23:55 klym_sawur napisał: > Kaczor pewnie bedzie startował Pytanie tylko, który: Jarosław, Lech czy może Bogusław? Odpowiedz Link Zgłoś
lron Re: Kto po Kwaśniewskim??? 12.07.03, 00:03 gandalph napisał: > klym_sawur napisał: > > > Kaczor pewnie bedzie startował > Pytanie tylko, który: Jarosław, Lech czy może Bogusław? Kazimierz!!! ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina1 Re: Kto po Kwaśniewskim??? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.07.03, 12:35 A ja bym była za tym, żeby został jeszcze z kadencję, choć wiem, że to niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Kto po Kwaśniewskim??? IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 12.07.03, 12:41 Gość portalu: alina1 napisał(a): > A ja bym była za tym, żeby został jeszcze z kadencję, choć wiem, że to > niemożliwe. W tym kraju wszystko jest mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 12:46 Mam wrażenie, iż cieszy się dużym poparciem wśród feminazistek czy innych idiotek na "Wysokich Obcasach". Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 12:52 Nie jestem ani feministką, ani nazistką... A jestem za Jolantą K. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 12:55 przemo_c napisał: > Nie jestem ani feministką, ani nazistką... A jestem za Jolantą K. Widocznie jesteś idiotką na "Wysokich Obcasach" A poważniej, to napisz dlaczego. Ja jej po prostu nie ufam (kłamała), a jej największą wadą jest jej mąż, niejaki Aleksander. Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 13:00 1. Jakiemu polskiemu politykowi ufasz?? 2. Jak zapewne wiesz, prezydent w Polsce, to raczej funkcja reprezantacyjna, niż posiadanie władzy. A Jolanta jest kobietą piękną i inteligentną, nie wątpisz, że mogłaby reprezentować nasz kraj poprawnie. 3. Reszta kandydatów zrobiłaby parodię z tego urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 13:10 przemo_c napisał: > 1. Jakiemu polskiemu politykowi ufasz?? Trudne pytanie. Jednak poziom mojej nieufności, wobec poszczególnych polityków jest zróżnicowany. > 2. Jak zapewne wiesz, prezydent w Polsce, to raczej funkcja reprezantacyjna, > niż posiadanie władzy. A Jolanta jest kobietą piękną i inteligentną, nie > wątpisz, że mogłaby reprezentować nasz kraj poprawnie. Skoro tak, to trzeba zlikwidować urząd prezydenta. Szkoda pieniędzy na całą kancelarię, pałace, prawników, ekspertów i doradców prezydenta. > 3. Reszta kandydatów zrobiłaby parodię z tego urzędu. Nie wiesz jeszcze kto będzie kandydował. Przecież w kraju nie został tylko sam Lepper. Zresztą jeśli prezydent ma być tylko taką laleczką - modelem - pudelkiem z kokardką, to urząd ten jest niepotrzebny. Obejdziemy się. Mamy rząd i jego przedstawicieli (zaoszczędzi się też na zgrzytach pomiędzy prezydentem a premierem). Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 13:14 To wskaż mi jeszcze kogoś... Innego, rozsądnego kandydata... Chcieliśmy mieć prezydenta, to go mamy. Wiesz, jaka rola jego jest. Veto, projekt ustawy i niewiele ponadto... A zlikwidować?? nie, ja bym wzmocnił i przeszedł na system amerykański. I byłbym pierwszy, który podpisał by się pod takim projektem zmiany konstytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 13:19 przemo_c napisał: > To wskaż mi jeszcze kogoś... Innego, rozsądnego kandydata... Co prawda jeszcze nie kandyduję.... > Chcieliśmy mieć prezydenta, to go mamy. Wiesz, jaka rola jego jest. Veto, > projekt ustawy i niewiele ponadto... A zlikwidować?? nie, ja bym wzmocnił i > przeszedł na system amerykański. I byłbym pierwszy, który podpisał by się pod > takim projektem zmiany konstytucji. Czyli mr_president coś tam może. Także i mi podoba się model amerykański. Jednak w takim przypadku, Jolka tym bardziej nie nadawała by się. Co do wad obecnej pary J. K. Kwaśnieskich - ci ludzie są czerwoni. Może mniej niż bojówki UP, ale jednak. Czerwone nawet jak wyblaknie, pozostaje wredne. Odpowiedz Link Zgłoś
lron Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 13:04 pollak napisał: > A poważniej, to napisz dlaczego. Ja jej po prostu nie > ufam (kłamała), a jej największą wadą jest jej mąż, > niejaki Aleksander. A szewcowa Gumienna meza miala sukinsyna prawdziwego, co to i pil codziemnie, i nad rodzina sie znecal, a mimo to osoba niezwykle szlachetna byla i czworo dzieci na bardzo porzadnych ludzi wychowala... Czy najwieksza wada mojego psa moze byc moj kot...??? ))) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 13:15 Tu jest polityka. A z kim przystajesz, takim się stajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 13:17 Nie do końca tak jest... Kończyłem stuia na uniwerku, kóry w pewnych kręgach uchodzi za 'czerwony', a nic nie mam z tym wspólnego... Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 13:20 przemo_c napisał: > Nie do końca tak jest... Kończyłem stuia na uniwerku, kóry w pewnych kręgach > uchodzi za 'czerwony', a nic nie mam z tym wspólnego... Ma, poparłbyś Kwaśniewską. Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 13:29 pollak napisał: > przemo_c napisał: > > > Nie do końca tak jest... Kończyłem stuia na uniwerku, kóry w pewnych kręga > ch > > uchodzi za 'czerwony', a nic nie mam z tym wspólnego... > > Ma, poparłbyś Kwaśniewską. To, że ją popieram, nie ma nic wspólnego z moimi poglądami politycznymi... Gdybyś wskazał mi jakiegoś innego polityka z centrum, proszę bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hodyra Z gnidą "pollakiem" się nie dyskutuje ! IP: *.chello.pl 12.07.03, 20:52 To cwel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Siemka chello.pl IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 21:42 Gość portalu: Hodyra napisał(a): > To cwel. Powiedz wielonickowy idioto, kiedy niejednokrotnie prowadzisz tutaj dyskusję sam ze sobą, czy denerwujesz się na swojego oponenta? Następnym razem mozesz odpowiedzieć z domeny 'neoplus'. Ale nie, tej pewnie używasz w robocie, a chello masz w domciu, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina1 Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.07.03, 13:06 Nie uważam się ani za jedną ani za drugą. A jednak głosowałabym za nim. Na tym forum nie można się odezwać, żeby zaraz nie zostać obrażonym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina1 Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.07.03, 13:07 Mam na myśli Aleksandra, żony jakoś nie widzę w tej roli. Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 13:09 Gość portalu: alina1 napisał(a): > Mam na myśli Aleksandra, żony jakoś nie widzę w tej roli. A dlaczego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina1 Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.07.03, 13:09 Chyba coś namieszałam i źle odczytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina1 Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.07.03, 13:11 Hmm, czemu? Wydaje mi się, że ona doskonale sprawdza się w roli pierwszej damy, ale jako prezydent..no nie wiem. Może dlatego, że jak mówi broni się przed polityką, bardziej odpowiada jej prowadzenie fundacji, organizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 13:16 Polski prezydent z polityką wiele wspólnego nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina1 Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.07.03, 13:18 Może masz rację. Ale ona nie chce kandydować. Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 13:19 A szkoda, bo ja innych kandydatów na razie nie widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 13:23 przemo_c napisał: > A szkoda, bo ja innych kandydatów na razie nie widzę... I pewnie nie zobaczysz. W mediach Ci powiedzą że nikt inny nie ma szans, a nawet jakby ktokolwiek je miał, to ich nie ma bo jest 'za Hitlerem' czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 13:30 To gdzie szukać kandydatów?? Mówisz, że w polsce rządzą już media i to one kreują w 100% naszą rzeczywistość?? Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 13:40 przemo_c napisał: > To gdzie szukać kandydatów?? Mówisz, że w polsce rządzą już media i to one > kreują w 100% naszą rzeczywistość?? Media są tylko narzędziem. Nie widzisz tego, że wielcy tego świata (chodzi o kraj), z różnych tzw. opcji politycznych, obściskuja się nawzajem? To jest jedna klika. I tu nie trzeba być ekspertem od teorii spiskowych. Jak to możliwe, żeby kaci Polaków obejmowali najwyższe funkcje w kraju, czy chociażby chodzili bezkarni? Kto im to załatwił, jak nie 'wielcy obalający komunę'? Jak to możliwe że i jedni i drudzy pławią się teraz w luksusie? Nie to nie zawiść, ani chęć zemsty. To pytanie o sprawiedliwość. O honorze tych ludzi nawet nie wspominam. A w tym wszystkim, ma swój niemały zresztą udział, obecna pani prezydentowa. Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 13:41 'Kaci Polaków'?? A co to za jedni?? Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 13:46 przemo_c napisał: > 'Kaci Polaków'?? A co to za jedni?? Tacy jedni. Ich samych, lub ich współwyznawców ideologicznych widzisz codziennie w telewizji. Oczywiście towarzyszu, katów nie było, a nawet jak byli to w sumie nic złego nie zrobili. Właściwie szukajmy 'tego co nas łączy, a nie tego co dzieli', wybierzmy 'przyszłość oraz styl'. Oddzielmy przeszłość od teraźniejszości, najlepiej jakąś grubą kreską... Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 13:50 No to co robić?? pod mur ich?? Chyba tak...Aha, a skąd będziemy wiedzieć czy stawiamy tych dobrych?? może lepiej od razu 50% społeczeństwa postawić pod murem i rozstrzelać, a resztę uznać za oczyszczoną i niech sobie żyje?? Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 13:59 przemo_c napisał: > No to co robić?? pod mur ich?? Chyba tak... No tak by było chyba uczciwiej, co? Aha, a skąd będziemy wiedzieć czy > stawiamy tych dobrych?? może lepiej od razu 50% społeczeństwa postawić pod > murem i rozstrzelać, a resztę uznać za oczyszczoną i niech sobie żyje?? Macie problem towarzyszu z odsianiem ziarna od plew? Co to nie wiadomo kto był kim? Chociaż nie powiem, w znacznym stopniu przeszkodziły w tym Michniki, Mazowieckie i inne kanalie, puszczając tych zwyrodnialców wolno, i pozwalajac w dodatku dobrać sie do posad państwowych (a co z tym idzie, takze do archiwów). Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 14:01 No to Michnika, Mazowieckiego i całą tą resztę też pod mur, nie zapominać o Kuroniu... A pozostawiamy Kaczyńskiego i Giertycha... A jeśli kogoś pominąłem, to przepraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 19:27 przemo_c napisał: > No to Michnika, Mazowieckiego i całą tą resztę też pod mur, nie zapominać o > Kuroniu... A widzisz... wiesz że to kreatury, a łasiłbyś się do nich. > A pozostawiamy Kaczyńskiego i Giertycha... A jeśli kogoś pominąłem, > to przepraszam... Ja wiem, towarzyszu, że według was, całe lewactwo to mili starsi ludzie i że masz gdzieś ze ci zbrodniarze mają krew na rękach. Że 'wyzwoliciele' (Michnik i s-ka) piją i obściskują się ze swoimi byłymi oprawcami i wybielają ich poczynania. Wy jesteście zbyt wrażliwi żeby to widzieć. Wolicie wybrać przyszłość oraz styl w postaci zakłamanego prezydenta - ochlapusa. Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 21:12 1. Nie jestem lewakiem 2. Nie jestem towarzyszem (niczyim) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 21:18 przemo_c napisał: > 1. Nie jestem lewakiem > 2. Nie jestem towarzyszem (niczyim) To skąd to poparcie dla lewactwa? Skąd to 'usprawiedliwienie' dla tego draństwa, które tyle szkód nam uczyniło? Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 21:27 Poparcie?? A jak ja ich popieram?? Pisząc, że w chwili obecnej jedynym rozsądnym dla mnie kandydatem na przyszłego prezydenta jest Jolanta Kwaśniewska?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 21:38 przemo_c napisał: > Poparcie?? A jak ja ich popieram?? Pisząc, że w chwili obecnej jedynym > rozsądnym dla mnie kandydatem na przyszłego prezydenta jest Jolanta > Kwaśniewska?? Tak. Bo wady jej wykazałem gdzieśtam niżej. To poparcie jest szczególnie widoczne, zwłaszcza że sama pani Kwaśniewska nie zgłosiła swojej kandydatury (co nie jest jednak wykluczone, przy wsparciu feminazistek czy innych idiotek na "Wysokich Obcasach"). Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 21:39 A kto to feminazistka?? Żebym wiedział, kogo się wystrzegać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 21:47 przemo_c napisał: > A kto to feminazistka?? Żebym wiedział, kogo się wystrzegać... Wyzwolone kobiety to takie, że jak puścisz ją przodem, zostaniesz męską szowinistyczną świnią. Charakteryzują się zwykle tym, że mają większość kobiet za idiotki, które nie wiedzą co to prezerwatywa itp. Ogólnie są to kobiety na falach. Inną klasę stanowią idiotki na "Wysokich Obcasach", które udają że nie wiedzą co to prezerwatywa i potrzebują wskazówek od feminazistek. Feminazistki i idiotki na "Wyskoich Obcasach" na wzajem się uzupełniają. Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 21:52 Wiesz, ta Twoja definicja troszkę za szeroka i za mało pfecyzyjna jest. A właśnie precyzyjności wymagają definicje... Może prześlesz mi nową definicję... Bo tej nijak nie potrafię w życie wprowadzić. Według tej definicji moja dziewczyna jest feminazistką, gdyż np. popiera 'Kobiety na falach'... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 21:53 przemo_c napisał: > definicję... Bo tej nijak nie potrafię w życie wprowadzić. Według tej > definicji moja dziewczyna jest feminazistką, gdyż np. popiera 'Kobiety na > falach'... Nie wiem dlaczego zmieniać definicję, jeśli ktoś się po nią załapuje... Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 21:56 A-ha... A jeśli nie uznaje innych kobiet za idiotki i kretynki i nie ma nic przeciwko otwieraniu drzwi?? Wyjaśnij mi te kwestie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 22:09 przemo_c napisał: > A-ha... A jeśli nie uznaje innych kobiet za idiotki i kretynki i nie ma nic > przeciwko otwieraniu drzwi?? Wyjaśnij mi te kwestie... Po co? To będzie jak grochem o ścianę Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 22:10 Chciałbygm wiedzieć, jak myślisz i jakimi kategoriami podążąją Twoje myśli?? Rzucanie grochem o ścianę?? Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 22:11 Aha... i dlaczego popieranie aborcji tod razu bycie nie dość, że feministką to jeszcze i nazistką... Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 22:32 przemo_c napisał: > Aha... i dlaczego popieranie aborcji tod razu bycie nie dość, że feministką to > jeszcze i nazistką... To już, zostawiam Ci do przemyslenia, jako pracę domową Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 22:40 Mam inne ciekawsze tematy do przemyśleń... Odpowiedz Link Zgłoś
lron Feministki i menele... 12.07.03, 22:15 Gość portalu: pollak napisał(a): > Wyzwolone kobiety to takie, że jak puścisz ją przodem, > zostaniesz męską szowinistyczną świnią. > Charakteryzują się zwykle tym, że mają większość kobiet > za idiotki, które nie wiedzą co to prezerwatywa itp. Oj, co prawda, to prawda... Sam znam pare takich. Okropne, zakompleksione babiszony, ktorych nikt, nigdy by nie zechcial, a one zrobily sobie z tego cala ideologie. To tak, jakby menel z Centralnego udawal survivalowca! )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak :) 12.07.03, 22:29 lron napisał: > Oj, co prawda, to prawda... > Sam znam pare takich. Okropne, zakompleksione babiszony, > ktorych nikt, nigdy by nie zechcial, a one zrobily sobie > z tego cala ideologie. > To tak, jakby menel z Centralnego udawal survivalowca! > )))))))) Z Was tow.. pardon (przyzwyczajenie ), z Ciebie to już prawie SOM ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
lron Towarzysz a sprawa polska... ;))))) 12.07.03, 23:04 pollak napisał: > Z Was tow.. pardon (przyzwyczajenie ), z Ciebie to już > prawie SOM ludzie Iii... Ja sie tam za "towarzysza" nie obrazam - to piekne i stare slowo: "towarzysz husarski", "towarzysz pancerny" - kiedys to wiele znaczylo. Coz, komuchy to slowo przenicowaly i wycisnely jak tubke po pascie do zebow, jak zreszta wiele innych. Ale, jak sie tak wsluchac w brzmienie tego slowa... Pieknie brzmi. Slychac w nim i przyjazn, i dume, i zuchwalosc, i szum wiatru w stepie... Ech... ))) Pzdr.I. PS. Juz nie mowiac o: "Pojedziemy na low, na low, towarzyszu moj..." )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 14:10 pollak napisał: > przemo_c napisał: > > > No to co robić?? pod mur ich?? Chyba tak... > > No tak by było chyba uczciwiej, co? > > Aha, a skąd będziemy wiedzieć czy > > stawiamy tych dobrych?? może lepiej od razu 50% społeczeństwa postawić pod > > > murem i rozstrzelać, a resztę uznać za oczyszczoną i niech sobie żyje?? > > Macie problem towarzyszu z odsianiem ziarna od plew? A taka prośba, nie mów do mnie towarzyszu... Bo ja nic wspólnego z lewicą (socjalizmem i komunizmem) nie miałem i nie mam... > Co to nie wiadomo > kto był kim? Chociaż nie powiem, w znacznym stopniu przeszkodziły w tym > Michniki, Mazowieckie i inne kanalie, puszczając tych zwyrodnialców > wolno, i pozwalajac w dodatku dobrać sie do posad państwowych (a co z tym > idzie, takze do archiwów). Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 19:28 przemo_c napisał: > A taka prośba, nie mów do mnie towarzyszu... Bo ja nic wspólnego z lewicą > (socjalizmem i komunizmem) nie miałem i nie mam... Dobrze towarzyszu. Odpowiedz Link Zgłoś
lron Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 20:49 pollak napisał: > przemo_c napisał: > > > A taka prośba, nie mów do mnie towarzyszu... Bo ja nic > wspólnego z lewicą (socjalizmem i komunizmem) nie miałem > i nie mam... > > Dobrze towarzyszu. Hmmm... Malo uprzejme. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 21:16 lron napisał: > > Dobrze towarzyszu. > > > Hmmm... Malo uprzejme. Badam wrażliwość człowieka. Tu jest forum i tu się łowi tolerantów Ten się w miarę trzyma nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 21:18 Gość portalu: pollak napisał(a): > lron napisał: > > > > Dobrze towarzyszu. > > > > > > Hmmm... Malo uprzejme. > > > Badam wrażliwość człowieka. Tu jest forum i tu się łowi tolerantów > Ten się w miarę trzyma nawet. Jest kilka rzeczy,których nie toleruję. Może kiedyś się dowiesz, co to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 21:23 przemo_c napisał: > > Badam wrażliwość człowieka. Tu jest forum i tu się łowi tolerantów > > Ten się w miarę trzyma nawet. > > Jest kilka rzeczy,których nie toleruję. Może kiedyś się dowiesz, co to. O, to akurat typowe dla tolerantów. Na szczęście uleczalne, choć terapia może być bolesna Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 21:28 A z czego chcesz mnie wyleczyć?? Z nietolerancji?? Odpowiedz Link Zgłoś
lron Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 22:04 Gość portalu: pollak napisał(a): > Badam wrażliwość człowieka. Tu jest forum i tu się łowi > tolerantów > Ten się w miarę trzyma nawet. Musisz tak... bez znieczulenia...? ) Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 22:06 A kto to 'tolerant'?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 22:11 lron napisał: > Musisz tak... bez znieczulenia...? ) Wiesz, walę i słucham jaki dźwięk wydaje. Czy jest nadzieja czy nie ) Odpowiedz Link Zgłoś
lron Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 22:19 Gość portalu: pollak napisał(a): > lron napisał: > > > Musisz tak... bez znieczulenia...? ) > > Wiesz, walę i słucham jaki dźwięk wydaje. Czy jest > nadzieja czy nie ) Aha. To dlatego nie zostalem naukowcem... )) Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 21:16 pollak napisał: > przemo_c napisał: > > > A taka prośba, nie mów do mnie towarzyszu... Bo ja nic wspólnego z lewicą > > (socjalizmem i komunizmem) nie miałem i nie mam... > > Dobrze towarzyszu. Czy Ty wiesz co to kultura osobista?? Odpowiedz Link Zgłoś
lron Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 22:07 przemo_c napisał: > Czy Ty wiesz co to kultura osobista?? He, he, he... Wie, ale poswiecil ja na oltarzach empirii i wiwisekcji... )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak No no no IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 22:20 przemo_c napisał: > Czy Ty wiesz co to kultura osobista?? Zaczyna chwytać. Proszę pamiętać, że to ja go pierwszy złowiłem hihihi PS. "To pan nie zna zasad higieny, bo jak sie wchodzi to się puka" Odpowiedz Link Zgłoś
ksch Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 13:22 Dlaczego dobrze oceniamy rodzinę Kwaśniewskich? Ponieważ: 1)Oboje są bardziej reprezentatywni niż rodzina Wałęsów. 2)Jolanta to polska lady Di- dobrze się ubiera i pomaga dzieciom 3)Olek pozuje na ojca narodu- nie jątrzy, zostaje z boku... i powołuje Kwiatkowskiego i Czarzastego. 4)Nauczyli się trochę mówić po angielsku 5)NIe podają nogi zamiast ręki 6)Olek obściskuje się z każdym 7)Wzbudzają współczucie- szczególnie kiedy bolą ich nogi w Charkowie Na polskie warunki to wystarczy- Olek forever ksch Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 13:25 ksch napisał: > 6)Olek obściskuje się z każdym To prawie jak inny bohater i wielki autorytet - Adam M. > 7)Wzbudzają współczucie- szczególnie kiedy bolą ich nogi w Charkowie Jesteś nieczyły. Nigdy nie miałeś problemu z golenią? Odpowiedz Link Zgłoś
ksch Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 13:27 pollak napisał: > ksch napisał: > > > 6)Olek obściskuje się z każdym > > To prawie jak inny bohater i wielki autorytet - Adam M. Wiceprezydent Adam M. ) > > > 7)Wzbudzają współczucie- szczególnie kiedy bolą ich nogi w Charkowie > > Jesteś nieczyły. Nigdy nie miałeś problemu z golenią? No nie raz, tylko nigdy nie w Charkowie ksch Odpowiedz Link Zgłoś
lron Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 14:50 ksch napisał: > Dlaczego dobrze oceniamy rodzinę Kwaśniewskich? > Ponieważ: > 1)Oboje są bardziej reprezentatywni niż rodzina > Wałęsów. Hehmmm... Jak by tu... Chyba nie najszczesliwiej jednak modeli do porownan wybrales... ))))) > 2)Jolanta to polska lady Di- dobrze się ubiera i pomaga dzieciom Danuta ubierala sie z baaardzo nienachalna elegancja, ale dzieciom pomagala. Swoim glownie. )) > 3)Olek pozuje na ojca narodu- nie jątrzy, zostaje z boku... i powołuje Kwiatkowskiego i Czarzastego. A co tam slychac u Mniecia Wachowskiego, eks-pupila encien-regime'u? )) > 4)Nauczyli się trochę mówić po angielsku He, he, he... Nawet znacznie lepiej niz Lechu i Danusia po polsku... ))))) > 5)NIe podają nogi zamiast ręki Co by nie mowic, dobrze to swiadczy o ich konserwatyzmie. Rozbuchany ekscentryzm Lecha jednak troche peszyl... )) > 6)Olek obściskuje się z każdym A Lechu tylko z tymi z Gdanska... ))) > 7)Wzbudzają współczucie- szczególnie kiedy bolą ich nogi w Charkowie To prawda - Walesa wspolczucia nie wzbudzal. Wzbudzal politowanie, a to chyba nie to samo... )))) > Na polskie warunki to wystarczy- Olek forever Lechu nie wystarczyl nawet na polskie warunki. Moze niech sprobuje jeszcze na Bialorusi... ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 14:55 Iron, podsumowałeś to pięknie i bez zbędnych słów... Brawo... Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 19:31 przemo_c napisał: > Iron, podsumowałeś to pięknie i bez zbędnych słów... Brawo... Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 19:33 przemo_c napisał: > Iron, podsumowałeś to pięknie i bez zbędnych słów... Brawo... Wprost świetnie. Jolka już ma mój głos. Wspaniała linia obrony, wspaniałe kontrargumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 19:31 lron napisał: > [.....] To że Wałęsa to prosty człowiek, w dodatku okazał się kanalią, wogóle nie usprawiedliwia naszej pary prezydenckiej. Lechu miał zawodówkę, a Kwaśniewski .... magistra ma (co prawda dyplom musi trzymać obrócony do ściany, ale zawsze. Zresztą Jolka mówiła że ma, to znaczy że ma). I co jak co, ale Lechu przez bagażnik do samochodu wchodzić nie próbował. Odpowiedz Link Zgłoś
lron Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 20:56 pollak napisał: > To że Wałęsa to prosty człowiek, w dodatku okazał się > kanalią, wogóle nie usprawiedliwia naszej pary > prezydenckiej. Lechu miał zawodówkę, a Kwaśniewski .... > magistra ma (co prawda dyplom musi trzymać obrócony do > ściany, ale zawsze. To po co Ksch wyciagal Walesow z lamusa, by porownywac ich z Kwachami? Nie moja wina, ze blado wypadli... ) > Zresztą Jolka mówiła że ma, to znaczy że ma). I co jak > co, ale Lechu przez bagażnik do samochodu wchodzić nie > próbował. Jolka, o ile wiem - tez nie. A to - jej, a nie Olka "kandydatura" jest tu omawiana. )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 21:26 lron napisał: > > prezydenckiej. Lechu miał zawodówkę, a Kwaśniewski .... > > magistra ma (co prawda dyplom musi trzymać obrócony do > > ściany, ale zawsze. > > To po co Ksch wyciagal Walesow z lamusa, by porownywac > ich z Kwachami? Nie moja wina, ze blado wypadli... ) Ja wiem kto więcej numerów odstawił, czy kwaśny Olek, czy Wałęsa... > > > Zresztą Jolka mówiła że ma, to znaczy że ma). I co jak > > co, ale Lechu przez bagażnik do samochodu wchodzić nie > > próbował. > > Jolka, o ile wiem - tez nie. A to - jej, a nie Olka > "kandydatura" jest tu omawiana. )) Jolka jak widać toleruje (a nawet wspiera) zachowania męża. Odpowiedz Link Zgłoś
lron Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 22:01 Gość portalu: pollak napisał(a): > Jolka jak widać toleruje (a nawet wspiera) zachowania > męża. Co dobrze swiadczy o jej lojalnosci. Nie chcialbys, zeby Cie zona wspierala? Lojalnosc to wazna cecha u polityka. ))) Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 21:14 A pamiętaqsz pomroczność jasną?? A zastanów się, skąd pieniądze na wille i imprezy Lecha Wałęsy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 21:22 przemo_c napisał: > A pamiętaqsz pomroczność jasną?? > A zastanów się, skąd pieniądze na wille i imprezy Lecha Wałęsy?? Trzeba go spytać. Jak się okaże że nieuczciwie zdobyte, zakuć w dyby i wychłostać (dosłownie czy nie, to tylko kwestia techniczna ). Dla mnie nie ma problemu, nie jestem adwokatem Wałęsy ani jego kliki. Jak rozumiem, obecny urzędujący jest usprawiedliwiony czynem poprzednika. To typowe dla lewactwa Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 21:25 Usprawiedliwiony?? Czy ja coś takiego napisałem?? Nie czytaj pomiędzy wierszami... Zwracam Ci tylko uwagę i pokazuję całą polską scenę polityczną... I nie wyzywaj mnie od lewaków... Proszę... Nie mam nic z nimi wspólnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 21:32 przemo_c napisał: > Usprawiedliwiony?? Czy ja coś takiego napisałem?? Nie czytaj pomiędzy > wierszami... Zwracam Ci tylko uwagę i pokazuję całą polską scenę polityczną... Znam polską scenę polityczną. Wymaga ona oczyszczenia. A Ty jesteś jak dziewica, i chciałbyś i boisz się. Kiedy mówię aby wyłapać tych drani, wytaczasz argument że w sumie to niewiadomo kto, i że ich dużo itd. itp. Kiedy pokazałem Ci zachowanie wielkich 'uciemiężonych' przez komunę, odnoszę wrażenie że to Cię oburza (to że wogóle śmiałem coś wspomnieć o naszym szanownym naczelnym). > I nie wyzywaj mnie od lewaków... Proszę... Nie mam nic z nimi wspólnego... Ok, chociaż ta mentalność... Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 21:36 No to powiedz mi, jak wyobrażasz sobie oczyszczenie polityki?? A jak chciałbys dbać o jej czystość?? I jeszcze jedno, właśnie dlatego, że wiem, jak wygląda polityka (miałem praktyki w amerykańskim Departamencie Stanu) wiem, że nie jesteś w stanie oczyścić polityki i wiem, jak wygląda z zaplecza. A polityka towybór mniejszego zła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 21:51 przemo_c napisał: > No to powiedz mi, jak wyobrażasz sobie oczyszczenie polityki?? A jak chciałbys > dbać o jej czystość?? Ograniczyć im budżet. Jak wiadomo, sępy zlatują się zwykle tam gdzie jest forsa. Państwo nie musi ingerować we wszystkie dziedziny życia swoich obywateli. Ważne aby nie przeszkadzało. Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 21:54 Sam wiesz, że gdy ograniczysz im budżet, zaczną napływać pieniądze z zewnątrz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 22:05 przemo_c napisał: > Sam wiesz, że gdy ograniczysz im budżet, zaczną napływać pieniądze z > zewnątrz... Napływać? Na co? Ja mówię żeby ograniczyć cały budżet. Bez zbędnych obciążeń fiskalnych. Aby nie mieli czego przeżerać. Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 22:14 A kto podejmuje decyzje?? Przecież to powoduje, że pieniądze napływają z zewnątrz, nie z budżetu... (zewnątrz=biznes) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 22:36 przemo_c napisał: > A kto podejmuje decyzje?? Przecież to powoduje, że pieniądze napływają z > zewnątrz, nie z budżetu... (zewnątrz=biznes) A dlaczego mają tak spływać, skoro ograniczymy ingerencję tzw. państwa. Zlikwiduje się przecież w znaczący sposób element korupcjogenny. Np. przedsiębiorstwa farmaceutyczne nie będą fundować wycieczek ministrom i całej świcie, bo tych ministrów i całej świty nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 12.07.03, 22:42 To do czego chciałbyś ograniczyć rząd i politykę?? Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Tylko JAROSŁAW KACZYŃSKI ! 13.07.03, 11:02 Lub brat Jego KACZYŃSKI LECH !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Pewnie wystartuje też J. Kwaśniewska 13.07.03, 11:36 przemo_c napisał: > To do czego chciałbyś ograniczyć rząd i politykę?? Do minimum. Głównie pilnowanie porządku. Ale tu zbaczamy z tematu, który dotyczył tego 'kto będzie po Kwaśniewskim i dlaczego w żadnym wypadku nie powinna to być jego żona Jolanta'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hodyra Tzw. prawica nie ma kandydata na prezydenta RP ! IP: *.chello.pl 12.07.03, 17:40 Ponieważ sam wie (a jest to jedyna rzecz, którą wie), że jej tzw. przywódcy to przygłupy (Giertych), przekręty (Kaczyńscy) lub emocjonalnie niezborni kabotyni (Ruda Marysieńka). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOAM Re: Tzw. prawica nie ma kandydata na prezydenta R IP: *.icpnet.pl 12.07.03, 19:01 Gość portalu: Hodyra napisał(a): > Ponieważ sam wie (a jest to jedyna rzecz, którą wie), że jej tzw. przywódcy to > przygłupy (Giertych), przekręty (Kaczyńscy) lub emocjonalnie niezborni > kabotyni (Ruda Marysieńka). Hodyra , wieprz nieczysty usiłuje wmówić ( czyli odwrócić kota ogonem), że LPR PiS , PO to polska prawica !!! Wieprz wie ,że jak będzie mieć do czynienia w Polsce z prawicą to rzeżni nie uniknie ! Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: Tzw. prawica nie ma kandydata na prezydenta R 12.07.03, 21:15 To co to prawica według Ciebie?? Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Cześć xawery.zboczal, wielonickowy stary ubeku 12.07.03, 19:34 pozdrów pannę.zuzannę, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hodyra Tzw. prawica nie ma kandydata na prezydenta RP ! IP: *.chello.pl 12.07.03, 20:39 Ta prosta i oczywista prawda wzbudza w gnidach (np. w wielonickowcu pollaku i męskiej koorwie JOAM-ie) agresję, co oczywiście jest objawem ich słabości. I nikt nie jest w stanie podać kandydatury kogoś z prawicy ! (Każda, co z góry wiadomo, wzbudzi zywiołową wesołość !) PS Popaprańcy, zdenerwowaliście się, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Tzw. prawica nie ma kandydata na prezydenta R IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 21:35 Pozdrowiłeś pannę.zuzannę? Ok, wiem że tak. No to teraz pozdrów niezłomnego.prawicowca. Brak go nam. A później napisz coś o Rokicie albo o Ziobrze (że to kabotyn czy coś). Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Po Kwaśniewskim Krzyś52! Co Wy na to? 12.07.03, 21:49 Oj działoby się... Odpowiedz Link Zgłoś
kitop Re: Po Kwaśniewskim Krzyś52! Co Wy na to? 12.07.03, 21:58 LEPSZY BYŁBY POLLAK! To byłaby radocha! Dla monopola (szlachetnego hahaha)i pozostalych oszołomów! Oszołomy, łączcie się! Moze uda sie wam zrobić z Polski Mongolię. Albo Białoruś! Blizej i kawał kresów można by przyłączyć! Jak kiedyś! HURRA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Po Kwaśniewskim Krzyś52! Co Wy na to? IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 22:16 kitop napisał: > LEPSZY BYŁBY POLLAK! To byłaby radocha! Dla monopola (szlachetnego hahaha)i > pozostalych oszołomów! Oszołomy, łączcie się! Moze uda sie wam zrobić z Polski > Mongolię. Albo Białoruś! Blizej i kawał kresów można by przyłączyć! Jak kiedyś! > > HURRA! Wam, federastom, wydaje się że jak człowiek nie kocha UE (bo nie jest np. pedałem) to musi kochać tow. Łukaszenkę (do którego bliżej jest przecież obleśnym Verchujgenom). Chociaż nie wiem dlaczego wyskakujesz z tą Białorusią, bo o ile pamiętam, to Monopol był (i chyba dalej jest) pro UE. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Nadal jestem za UE Pollaku 12.07.03, 22:33 A Kitopem się nie przejmuj. To UBek jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kitop Re: Nadal jestem za UE Pollaku 12.07.03, 22:42 monopol napisał: > A Kitopem się nie przejmuj. To UBek jest. I Zyd. I mason albo liberał. Czyli nigdy nie ma racji. Monopolu! Ile razy mam ci mówić, że jesteś idiotą? Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Kitop-czy Ty jesteś ochroniarzem Millera? 12.07.03, 22:44 Ile razy mam Ci mówić, że jesteś idiotą? Odpowiedz Link Zgłoś
kitop Re: Kitop-czy Ty jesteś ochroniarzem Millera? 12.07.03, 22:59 monopol napisał: > Ile razy mam Ci mówić, że jesteś idiotą? No i co, nie mam racji? Przecież gołym okiem widać, ze jesteś idiotą! > > Odpowiedz Link Zgłoś
lron kitop napisal:... monopol napisal:... ;)))) 12.07.03, 23:13 > kitop napisał: Ile razy mam ci mówić, że jesteś idiotą? > monopol napisał: Ile razy mam ci mówić, że jesteś idiotą? > kitop napisal: Przecież gołym okiem widać, ze jesteś > idiotą! ============================ Panowie, nie sadzicie, ze ta dyskusja obydwu Was stawia w dosc... hmmm... dyskusyjnym swietle... )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Cześć Iron:) 13.07.03, 09:02 A tak sobie pogadaliśmy trochę z tym UB-ekiem. Nie lubię UB-eków. Na starość z nudów włażą na forum i tłumaczą wszystkim, że SLD należy kochać. A ponieważ zaczął się czepiać, to musiałem mu przypomnieć, że na emeryturze powinien dać sobie spokój z polityką. Odpowiedz Link Zgłoś
lron Re: Czesc Monopol :))) 13.07.03, 11:18 monopol napisał: > A tak sobie pogadaliśmy trochę z tym UB-ekiem. > > Nie lubię UB-eków. Na starość z nudów włażą na forum i > tłumaczą wszystkim, że SLD należy kochać. A ponieważ > zaczął się czepiać, to musiałem mu przypomnieć, > że na emeryturze powinien dać sobie spokój z polityką. No wlasnie. Jest problem ze zjawiskiem bylych ubekow na emeryturze. Dranie po prostu sie nudza, a rozrywek zbyt wielu do wyboru nie maja. Nawet lowienie ryb jest chyba dla nich jakies takie... "niekoszerne". )) Moze wiec programisci napisaliby dla nich jakies gry komputerowe, w ktorych byli ubecy na emeryturze mogliby a to kogos sledzic, a to na kogos donosic, a to pisac raporty, a to werbowac tajnych wspolpracownikow. Mysle, ze taki ICH swiat (choc tylko wirtualny) wciagnalby ich na tyle, ze szybko znikneliby z forum! ))))))) Pozdrawiam. )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitop Re: Czesc Monopol :))) Cześć Iron !!! 13.07.03, 16:07 lron napisał: > monopol napisał: > > > A tak sobie pogadaliśmy trochę z tym UB-ekiem. > > > > Nie lubię UB-eków. Na starość z nudów włażą na forum i > > tłumaczą wszystkim, że SLD należy kochać. > > > No wlasnie. Jest problem ze zjawiskiem bylych ubekow na > emeryturze. Dranie po prostu sie nudza, a rozrywek zbyt > wielu do wyboru nie maja. Nawet lowienie ryb jest chyba > dla nich jakies takie... "niekoszerne". )) No proszę, nie tylko UBek ale i Żyd! Czy jest dla was, matołów coś gorszego na świecie? Obydwaj jesteście cymbałami, wartymi siebie! A tak przy okazji - jak UBek to nie Żyd,bo Żydów "chłopcy moczarowcy" w 1968 wyczyścili do gruntu. Głównie z tzw resortu, co obydwaj powinniście wiedzieć, bo akurat za to Mietkowi partyzantowi napewno jesteście w duchu wdzięczni. Prawda? Nie zapierajcie się chłopaki, prawda! Mietek z tymi Żydami to miał trochę racji, no nie? I swój chłop był, równiacha, myśliwy. A tak przy okazji Monopol! Kiedy ja cię namawiałem, żebyś kochał SLD? Nie dość, że jesteś idiota, to jeszcze kłamczuch! Oj Monopol, Monopol! Życzę ci zdrowia, bo jak mówią, na rozum za późno! > > > Odpowiedz Link Zgłoś
lron Darmowe korepetycje dla Kitopa! ;))))))) 13.07.03, 18:54 kitop napisał: > Iron napisał: > > No wlasnie. Jest problem ze zjawiskiem bylych ubekow > > na emeryturze. Dranie po prostu sie nudza, a rozrywek > > zbyt wielu do wyboru nie maja. Nawet lowienie ryb > > jest chyba dla nich jakies takie... "niekoszerne". > > )) > > No proszę, nie tylko UBek ale i Żyd! Czy jest dla was, > matołów coś gorszego na świecie? Obydwaj jesteście > cymbałami, wartymi siebie! Kitop, umiesz czytac? (tzw. zerowka) OK. Umiesz. A umiesz czytac ze zrozumieniem? (IV klasa) Nie umiesz. Bo gdybys umial, to bys z mojego, powyzszego postu wyczytal, ze: - po pierwsze - nie pisze o tobie, tylko o "zjawisku bylych ubekow na emeryturze". Nie rozumiem zatem twojej emocjonalnej reakcji, wywolanej moim postem, no chyba, ze Monopol, istotnie, co do twojej osoby sie nie myli i tak mocno identyfikujesz sie ze wzmiankowana grupa spoleczna, ze twoje wzburzenie jest jednak uzasadnione. )) Popieraloby owa teze rowniez twoje swietne zorientowanie w wewnetrznych sprawach wiadomego "resortu". ) Co do sprawy "koszernosci". Skoro nie przerobiles czytania ze zrozumieniem, to nie dziwie sie, ze o srodkach stylistycznych, typu, np. metafory, tez nie masz bladego pojecia. Nie masz zatem, jak widac, bladego pojecia, co to jest cudzyslow i do czego moze sluzyc. Dla ciebie, jesli cos jest "koszerne" badz "niekoszerne", musi od razu dotyczyc Zydow. Tymczasem w szerokim, metaforycznym, wspartym jeszcze cudzyslowem, znaczeniu "niekoszerne", to po prostu "nieczyste", "nie do przyjecia", "nie do zastosowania". Czy, gdybym, np. napisal, ze <lowienie ryb jest dla bylych ubekow na emeryturze "czarna" ostatecznosca>, oskarzylbys mnie o sugerowanie, ze jestes Murzynem, a zatem - o rasizm...??? )))))) Wiecej czytaj. I niekoniecznie tylko to, co sam kiedys o kims napisales. ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitop Re: Darmowe korepetycje - uczył Marcin Marcina.... 13.07.03, 21:30 lron napisał: > kitop napisał: > > > Iron napisał: > > > > No wlasnie. Jest problem ze zjawiskiem bylych ubekow > > > na emeryturze. Dranie po prostu sie nudza, a rozrywek > > > zbyt wielu do wyboru nie maja. Nawet lowienie ryb > > > jest chyba dla nich jakies takie... "niekoszerne". > > > )) > > > > No proszę, nie tylko UBek ale i Żyd! > Kitop, umiesz czytac? (tzw. zerowka) OK. Umiesz. > A umiesz czytac ze zrozumieniem? (IV klasa) Nie umiesz. > Bo gdybys umial, to bys z mojego, powyzszego postu > wyczytal, ze: > - po pierwsze - nie pisze o tobie, tylko o "zjawisku > bylych ubekow na emeryturze". Nie rozumiem zatem twojej > emocjonalnej reakcji, wywolanej moim postem, no chyba, ze > Monopol, istotnie, co do twojej osoby sie nie myli i tak > mocno identyfikujesz sie ze wzmiankowana grupa spoleczna, > ze twoje wzburzenie jest jednak uzasadnione. )) > Popieraloby owa teze rowniez twoje swietne zorientowanie > w wewnetrznych sprawach wiadomego "resortu". ) > > Co do sprawy "koszernosci". Skoro nie przerobiles > czytania ze zrozumieniem, to nie dziwie sie, ze o > srodkach stylistycznych, typu, np. metafory, tez nie masz > bladego pojecia. Nie masz zatem, jak widac, bladego > pojecia, co to jest cudzyslow i do czego moze sluzyc. > Dla ciebie, jesli cos jest "koszerne" badz "niekoszerne", > musi od razu dotyczyc Zydow. Tymczasem w szerokim, > metaforycznym, wspartym jeszcze cudzyslowem, znaczeniu > "niekoszerne", to po prostu "nieczyste", "nie do > przyjecia", "nie do zastosowania". > Czy, gdybym, np. napisal, ze <lowienie ryb jest dla > bylych ubekow na emeryturze "czarna" ostatecznosca>, > oskarzylbys mnie o sugerowanie, ze jestes Murzynem, a > zatem - o rasizm...??? )))))) Hahahahaha! Iron, ty stary oszuście! Przypominasz mi kieszonkowca, którego uczono, że jak go ktoś złapie za ręke to ma wołać, że to nie jego ręka! Według twojego wywodu, gdy jakiś "prawdziwy Polak" mówi do kioskarki - poproszę "koszerną" to przecież nie chodzi mu bynajmniej o jakieś antysemickie aluzje wobec "Wyborczej" tylko tak sobie opowiada o tym jak encyklopedia objaśnia termin "koszerny". Bo on broń Boże niczego złego o tych jewrejach, pardon, Izraelitach nie powie, bo już tatuś z mamusią od kołyski uczyli go tolerancji i miłości do mośków,pardon, cholera, oczywiście naszych braci Żydów! Iron! Twoja hipokryzja jest gorsza od twojej zadufanej głupoty! Ja nie ukrywam, że nie znoszę "czarnych o czarnym podniebieniu" - czyli takich jak ty i monopol, sceptyk czy inny za przeproszeniem bykk pokręconych "patriotów", ziejących nienawiścią do wszystkiego co inne, postępowe, nie daj Boze lewicowe. Jesteście chorzy z nienawiści i jednocześnie podszyci strachem, zeby się nie wydało jacy jesteście naprawdę! Stąd te twoje oślizgłe meandry na temat koszerności, "zjawiska byłych ubeków" itd. A na temat Moczara milczysz, prawda? No bo co tu możesz powiedzieć? Wszystko już powiedziałem za ciebie i wszystko jasne. I jak mówię o "czarnych" to nie posądzam cię,że jesteś Murzynem, zeby była jasność. Mam na myśli wszelkich ciemniaków, z tobą włącznie. > Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Idiota, jak pragnę zdrowia. On tu na prawdę widzi antyżydowski 13.07.03, 22:04 spisek. Odpowiedz Link Zgłoś
lron Faktycznie, Monopol - miales racje... ;))) 13.07.03, 22:27 Kitop to stary, znudzony i zawiedziony zyciem ubek!!! Poznaje ograniczonym, "post-resortowym" zasobie slow, po tym, ze wszystko mu sie z nim wlasnie kojarzy, po ciezkich kompleksach, wyniklych z niedostatku wyksztalcenia i, oczywiscie - po "moczarowskiej" subtelnosci. ))) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Czesc Monopol :))) Cześć Iron !!! 13.07.03, 20:53 kitop napisał: > No proszę, nie tylko UBek ale i Żyd! Czy jest dla was, matołów coś > gorszego na świecie? Obydwaj jesteście cymbałami, wartymi siebie! A tak przy > okazji - jak UBek to nie Żyd,bo Żydów "chłopcy moczarowcy" w 1968 wyczyścili do A gdzie ty tu, nędzna kreaturo, masz coś o Żydach? Czyżby ktoś uderzył w stół i coś się odezwało? Odpowiedz Link Zgłoś
kitop Re: DO POLLAKA 13.07.03, 21:35 pollak napisał: > kitop napisał: > > > No proszę, nie tylko UBek ale i Żyd! Czy jest dla was, matołów coś > > gorszego na świecie? Obydwaj jesteście cymbałami, wartymi siebie! A tak pr > zy > > okazji - jak UBek to nie Żyd,bo Żydów "chłopcy moczarowcy" w 1968 wyczyści > li do > > A gdzie ty tu, nędzna kreaturo, masz coś o Żydach? Czyżby ktoś uderzył w > stół i coś się odezwało? Czytaj wyżej odpowiedż dla twojego koleżki Irona. To sie odnosi i do ciebie. Zapomniałem cię tam wymienić wśród grona ciemniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Kitop - kłamczuszku:) 13.07.03, 21:31 Wiesz co? - Twoje pochodzenie mi wisi kompletnie, możesz pochodzić nawet z Wyspy Wielkanocnej lub z Marsa... Nie stosuj więc mi tu swoich UB-eckich metod i nie wciskaj mi kitu, jakobym interesował się kwestią Twojej narodowości. I nie mów mi także, że napisałem gdziekolwiek, iż Ty mnie namawiałeś,abym kochał SLD. Skończ z tymi komunistycznymi metodami przekręcania moich wypowiedzi. Jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
kitop Re: Kitop do głupola monopola 13.07.03, 21:39 monopol napisał: > Wiesz co? - Twoje pochodzenie mi wisi kompletnie, możesz pochodzić nawet z > Wyspy Wielkanocnej lub z Marsa... > Nie stosuj więc mi tu swoich UB-eckich metod i nie wciskaj mi kitu, jakobym > interesował się kwestią Twojej narodowości. > I nie mów mi także, że napisałem gdziekolwiek, iż Ty mnie namawiałeś,abym > kochał SLD. > Skończ z tymi komunistycznymi metodami przekręcania moich wypowiedzi. > Jasne? Monopol! Ile razy ci będę powtarzał, że jesteś idiotą! I chyba do tego starym idiotą, bo nie pamiętasz co napisałeś parę godzin wcześniej! > Odpowiedz Link Zgłoś
monopol A Ty dalej kłamiesz Kitop:) 13.07.03, 22:26 Napisałem: "A tak sobie pogadaliśmy trochę z tym UB-ekiem. Nie lubię UB-eków. Na starość z nudów włażą na forum i tłumaczą wszystkim, że SLD należy kochać. A ponieważ zaczął się czepiać, to musiałem mu przypomnieć, że na emeryturze powinien dać sobie spokój z polityką." Czy jest tu gdzieś powiedziane, iż TY namawiałeś mnie, abym kochał SLD? No chyba, że potwierdzasz swoją przynależność do grona starych UB-eków włażących z nudów na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
lron Kitop tak musi, Monopol! ;))) 13.07.03, 22:33 Tak mu wprasowali w te jego proteze mozgu, dostarczona mu sluzbowo przez "resort", by mogl wykonywac "prace operacyjne"... )) Odpowiedz Link Zgłoś
kitop Re: A Ty dalej kłamiesz GŁUPOLU! 13.07.03, 22:37 monopol napisał: > Napisałem: > > "A tak sobie pogadaliśmy trochę z tym UB-ekiem. Nie lubię UB-eków. Na starość z > > nudów włażą na forum i tłumaczą wszystkim, że SLD należy kochać. A ponieważ > zaczął się czepiać, to musiałem mu przypomnieć, że na emeryturze powinien dać > sobie spokój z polityką." > > Czy jest tu gdzieś powiedziane, iż TY namawiałeś mnie, abym kochał SLD? > > No chyba, że potwierdzasz swoją przynależność do grona starych UB-eków > włażących z nudów na forum... No powiedz sam, czy nie mam racji mówiąc, że jesteś starym idiotą? Przecież nawet nie rozumiesz tego co sam napisałeś! Monopol,wiek wiele usprawiedliwia ale nie aż tyle! Zapisz się na korepetycje do Irona - on jest też głupi, ale za to uczony! > Odpowiedz Link Zgłoś
lron Re: A Ty dalej kłamiesz GŁUPOLU! 13.07.03, 22:45 kitop napisał: > No powiedz sam, czy nie mam racji mówiąc, że jesteś > starym idiotą? Przecież nawet nie rozumiesz tego co sam > napisałeś! Monopol,wiek wiele usprawiedliwia > ale nie aż tyle! Zapisz się na korepetycje do Irona - on > jest też głupi, ale za to uczony! Kitop zas, nie dosc, ze durny, to jeszcze tylko po kursach resortowych! Nic dziwnego, ze go nie zweryfikowali - kompromitujaco zanizal srednia! )) Odpowiedz Link Zgłoś
kitop Re: A Ty dalej kłamiesz GŁUPOLU Ironie! 13.07.03, 23:05 lron napisał: (...) > Kitop zas, nie dosc, ze durny, to jeszcze tylko po > kursach resortowych! Nic dziwnego, ze go nie > zweryfikowali - kompromitujaco zanizal srednia! )) Ale mnie zdemaskował! Ale, ale - Iron, skad ty się tak na tym znasz, co? Jakieś kursy resortowe, co to takiego? Uczęszczałeś? Przyznaj się, to też była jakaś nauka! A magistra dostałeś? No popatrz a tak plujesz na tą Polskę Ludową! Bez niej może byś dalej gąski pasał a tak - proszę, ukończone kursy resortowe!! A mama ci nie powiedziała, tak jak jednemu ministrowi oj synku, synku, zebym wiedziała, ze cię zrobią ministrem, tobym cię do szkół posyłała! Żartuję iron! Wyglądasz mi raczej na przyspieszony kurs marksizmu - leninizmu, ten język, to nadęte przekonanie o własnej wyższości... W którym to było roku? Załapałeś się jeszcze na jakąś posadę, czy już wyprowadzałeś sztandar? Może stąd te twoje pożal się Boze poglądy, stąd ta frustracja! Odpowiedz Link Zgłoś
lron Kitopa monolog wewnetrzny... ;))))) 14.07.03, 04:12 kitop napisał: > Ale mnie zdemaskował! Ale, ale - Iron, skad ty się tak na tym znasz, co? > Jakieś kursy resortowe, co to takiego? Uczęszczałeś? Przyznaj się, to też była > jakaś nauka! A magistra dostałeś? No popatrz a tak plujesz na tą Polskę Ludową! > > Bez niej może byś dalej gąski pasał a tak - proszę, ukończone kursy resortowe!! > A mama ci nie powiedziała, tak jak jednemu ministrowi oj synku, synku, zebym > wiedziała, ze cię zrobią ministrem, tobym cię do szkół posyłała! > Żartuję iron! Wyglądasz mi raczej na przyspieszony kurs marksizmu - > leninizmu, ten język, to nadęte przekonanie o własnej wyższości... W którym to > było roku? Załapałeś się jeszcze na jakąś posadę, czy już wyprowadzałeś > sztandar? Może stąd te twoje pożal się Boze poglądy, stąd ta frustracja! Ot, nigdy sie dobrze nie zapowiadal, a tak i calkiem juz na psy zszedl. Sam do siebie gada, a przy tym sam siebie nie poznaje! )) Czy jest tu jakis lekarz moze? Czy ktos moglby te jednostke chorobowa Kitopa jakos, chociaz wstepnie, zdiagnozowac? Toz meczy sie chlopina! Jeszcze sobie krzywde zrobi! )) Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Za mało synaps Kitop, za mało... 13.07.03, 22:51 ...i korki powstały w aksonach --------------------------------- Ty widzieć tekst, ale nie kumać go, bo Twoja przełożona nie nauczyć Cię kojarzyć Kitop. Ty dyrektywy tylko rozumieć, polecenia - "pałkę weź", "donos napisz", "podsłuch załóż" itd., itp. Ty nie rozróżniać dwa zdania: "UBeki namawiać Monopol by kochać SLD" "Kitop namawiać Monopol by kochać SLD" ??? No chyba, że Ty rozróżniać jednak... To znaczyć, że Ty utożsamiać "UBek" z "Kitop". Czyli uważać słowa te za synonimy. Wówczas potwierdzać Ty podejrzenia Monopol, że Ty Ubek być. Odpowiedz Link Zgłoś
lron Re: Za mało synaps Kitop, za mało... 13.07.03, 22:58 monopol napisał: > Ty widzieć tekst, ale nie kumać go, bo Twoja przełożona > nie nauczyć Cię kojarzyć Kitop. No, mowilem, ze czwartej klasy juz nie ukonczyl, bo nie przebrnal przez "czytanie ze zrozumieniem"? Potwierdza sie! Co tam - na konfidenta sie, przynajmniej do czasu, nadawal! ) Odpowiedz Link Zgłoś
monopol I tak powinniśmy go podziwiać;) 13.07.03, 23:03 lron napisał: > No, mowilem, ze czwartej klasy juz nie ukonczyl, bo nie > przebrnal przez "czytanie ze zrozumieniem"? Potwierdza > sie! Co tam - na konfidenta sie, przynajmniej do czasu, > nadawal! ) Nauczył się w końcu obsługi komputera przynajmniej na podstawowym poziomie. To w jego przypadku niewątpliwy sukces. ) Odpowiedz Link Zgłoś
kitop Re: I tak powinniśmy go podziwiać -DZIĘKUJĘ! 13.07.03, 23:26 monopol napisał: > lron napisał: > > > No, mowilem, ze czwartej klasy juz nie ukonczyl, bo nie > > przebrnal przez "czytanie ze zrozumieniem"? Potwierdza > > sie! Co tam - na konfidenta sie, przynajmniej do czasu, > > nadawal! ) > > Nauczył się w końcu obsługi komputera przynajmniej na podstawowym poziomie. To > w jego przypadku niewątpliwy sukces. ) Dziękuję chłopaki! Aleście sie rozkręcili, kurka wodna! Nie myślałem,że wprawię was w taki zachwyt! Zawsze byłem zdolny, ale takie pochwały! No nie! I ta intuicja, że się nadawałem na tego,jak mu tam, konfidenta! W waszych fachowych ustach, towarzysze, to najwyższe wyróżnienie!! Wzruszyłem się! nIKT BY TEGO TAK NIE OCENIL JAK WY, Z WASZYM WIELOLETNIM DOSWIADCZENIEM! CZY MOGĘ JUŻ PRZEJŚĆ NA NORMALNĄ CZCIONKĘ? Dziękuję! Nigdy wam tego nie zapomnę, zawsze będę pamiętał o tym wyróżnieniu. Szkoda, że mnie nie zweryfikowali, o czym dobrze wiecie! Nie każdy może nadal wiernie służyć kolejnemu panu! Ale ja nie miałem takiego talentu jak wy, nie kończyłem tylu kursów, nie pisałem tylu donosów, przepraszam, co ja mówię, wyrwało mi się. życzę dalszych sukcesów, nie zapopminajcie o mnie! Aha! I nie pijcie tyle do cholery, bo któryś z was zaczął do mnie mówić po murzyńsku! Co, po angielskiemu już zapomnieliście? a przecież też był kurs! Pozdrawlaju,rebiata! > > Odpowiedz Link Zgłoś
lron Re: I tak powinniśmy go podziwiać;) 14.07.03, 04:16 monopol napisał: > Nauczył się w końcu obsługi komputera przynajmniej na > podstawowym poziomie. To w jego przypadku niewątpliwy > sukces. ) Niestety, sukces zapewne bedzie to (jak kiedys boj byl ) ostatni, biorac pod uwage stopien degrengolady, jaki ostatnio obiekt osiagnal... )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cato Re: Kto po Kwaśniewskim??? IP: *.dip.t-dialin.net 13.07.03, 00:17 ... napewno murzyn, przyslany przez pijaka BUSH'a ))))))) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micho Re: Kto po Kwaśniewskim??? IP: *.hippo-tang.dialup.pol.co.uk 13.07.03, 02:55 Borowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: Kto po Kwaśniewskim??? IP: *.dial.tor1.sprint-canada.net 13.07.03, 04:53 NIE WIEDZIALEM ZE;TYLKO WALESA NA TWOJEJ LISCIE JEST PAN A INNI NIE.ZASTANOW SIE CZY NIE JEST ODWROTNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel A co mam dac przed Rokita??? IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 13.07.03, 12:49 Gość portalu: OLO napisał(a): > NIE WIEDZIALEM ZE;TYLKO WALESA NA TWOJEJ LISCIE JEST PAN A INNI NIE.ZASTANOW > SIE CZY NIE JEST ODWROTNIE. Tak mi sie napisalo i tyle. A co dac przed Rokita??? To jest zastanawiajace... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłka Giertych oczywiscie. Aż przebiera nóżkami.nt IP: *.chello.pl 13.07.03, 16:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COLA Re: Po Kwasniewskim będzie ... IP: *.acn.pl 13.07.03, 22:56 Rzecz jasna po Kwasniewskim bedzie Pani Kwaśniewska. Banalnie proste, to jeszcze tego nie wiecie. Od dawna ten pomysł po cichu jest lansoiwany w Polityce , Wprost, pismach kobiecych, w róznych programach TVP. Odpowiedz Link Zgłoś