Gość: **0** IP: *.cm-upc.chello.se 20.12.01, 03:23 i potrwa jeszcze ........ .........ale wiosna 2002 bedzie piekna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dr.FröJD Re: ........................stan wojenny trwa IP: *.cm-upc.chello.se 20.12.01, 05:18 regresja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: ........................stan wojenny trwa IP: *.tgory.pik-net.pl 20.12.01, 07:49 Gość portalu: Dr.FröJD napisał(a): > regresja? staza 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: ....stan wojenny trwa nadal... IP: *.gv.shawcable.net 20.12.01, 09:04 To prawda. Wojna z Solidarnoscia trwa juz 20 lat, az do dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: ....stan odmienny trwa nadal... IP: *.tgory.pik-net.pl 20.12.01, 09:34 kunce napisał(a): > co z rozwiazaniem? pacjent albo skona albo będzie przewlekle chory albo wyzdrowieje. w medycynie jest wiele sposobów leczenia: delikatna akupunktura bardziej brutalna amputacja sprytna homeopatia 7,14 ps ale ja bym ich ****** *** ****** *** powystrzelał [wiadomo kogo] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.F Re: ........................stan wojenny trwa IP: *.cm-upc.chello.se 20.12.01, 13:38 Gość portalu: siedem napisał(a): > Gość portalu: Dr.FröJD napisał(a): > > > regresja? > > staza > 7,00 ______________________________________________________________________ 7demka ? Czy widzisz jakies kolektywne metody terapeutyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: ........................stan wojenny trwa IP: *.tgory.pik-net.pl 20.12.01, 13:47 Gość portalu: Dr.F napisał(a): > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > Gość portalu: Dr.FröJD napisał(a): > > > > > regresja? > > > > staza > > 7,00 > ______________________________________________________________________ > > 7demka ? Czy widzisz jakies kolektywne metody terapeutyczne? > no siur, że widze ale ja jakoś tak za radykalny jestem więc zachowam je dla siebie tak racjonalniej to: prawda i tylko prawda uniwersalne lekarstwo 6,95 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.F Prawda : Universalne Lekarstwo? IP: *.cm-upc.chello.se 20.12.01, 14:01 Gość portalu: siedem napisał(a): > Gość portalu: Dr.F napisał(a): > > > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > > > Gość portalu: Dr.FröJD napisał(a): > > > > > > > regresja? > > > > > > staza > > > 7,00 > > ______________________________________________________________________ > > > > 7demka ? Czy widzisz jakies kolektywne metody terapeutyczne? > > > > no siur, że widze > ale ja jakoś tak za radykalny jestem > więc zachowam je dla siebie > > tak racjonalniej to: > prawda i tylko prawda > uniwersalne lekarstwo > 6,99? ________________________________________________ Czy istnieje JEDNA prawda dla wszystkich ? Czy prawda nr 7 nie jest inna od nr 11 czy nr 13 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Prawda : Universalne Lekarstwo? IP: *.tgory.pik-net.pl 20.12.01, 14:15 > > Czy istnieje JEDNA prawda dla wszystkich ? > Czy prawda nr 7 nie jest inna od nr 11 czy nr 13 ? > pewnie, że istnieje 7,16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.FröJD Re: Prawda : Universalne Lekarstwo? IP: *.cm-upc.chello.se 20.12.01, 14:19 Gość portalu: siedem napisał(a): > > > > Czy istnieje JEDNA prawda dla wszystkich ? > > Czy prawda nr 7 nie jest inna od nr 11 czy nr 13 ? > > > > pewnie, że istnieje > 7,16 ___________________________________________________ Daj chociaz jakis jej maly fragment aby mi sie rozjasnilo odrobinke.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Prawda : Universalne Lekarstwo? IP: *.tgory.pik-net.pl 20.12.01, 14:34 Gość portalu: Dr.FröJD napisał(a): > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > > > > > Czy istnieje JEDNA prawda dla wszystkich ? > > > Czy prawda nr 7 nie jest inna od nr 11 czy nr 13 ? > > > > > > > pewnie, że istnieje > > 7,16 > ___________________________________________________ > > Daj chociaz jakis jej maly fragment aby mi sie rozjasnilo odrobinke.... > słońce wschodzi i zachodzi codziennie. 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.FröJD Jutro nawczesniejszy "zachod" SLONCA !!! IP: *.cm-upc.chello.se 20.12.01, 14:45 Gość portalu: siedem napisał(a): > Gość portalu: Dr.FröJD napisał(a): > > > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > > > > > > > > Czy istnieje JEDNA prawda dla wszystkich ? > > > > Czy prawda nr 7 nie jest inna od nr 11 czy nr 13 ? > > > > > > > > > > pewnie, że istnieje > > > 7,16 > > ___________________________________________________ > > > > Daj chociaz jakis jej maly fragment aby mi sie rozjasnilo odrobinke.... > > > > słońce wschodzi i zachodzi codziennie. > 7,00 ________________________________________________________________ No NIE ...Ziemia sie kreci ....i sa jednoczesne "zachody" i "wschody"... a JUTRO "ZAJDZIE" najwczesniej...w tym roku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Jutro nawczesniejszy IP: *.tgory.pik-net.pl 21.12.01, 12:41 Gość portalu: Dr.FröJD napisał(a): > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > Gość portalu: Dr.FröJD napisał(a): > > > > > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Czy istnieje JEDNA prawda dla wszystkich ? > > > > > Czy prawda nr 7 nie jest inna od nr 11 czy nr 13 ? > > > > > > > > > > > > > pewnie, że istnieje > > > > 7,16 > > > ___________________________________________________ > > > > > > Daj chociaz jakis jej maly fragment aby mi sie rozjasnilo odrobinke.. > .. > > > > > > > słońce wschodzi i zachodzi codziennie. > > 7,00 > > ________________________________________________________________ > > No NIE ...Ziemia sie kreci ....i sa jednoczesne "zachody" i "wschody"... > a JUTRO "ZAJDZIE" najwczesniej...w tym roku... do czego zmierzasz? 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.FröJD DZISIAJ juz jest to co wczoraj bylo JUTREM IP: *.cm-upc.chello.se 22.12.01, 00:55 Gość portalu: siedem napisał(a): > Gość portalu: Dr.FröJD napisał(a): > > > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > > > Gość portalu: Dr.FröJD napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > Czy istnieje JEDNA prawda dla wszystkich ? > > > > > > Czy prawda nr 7 nie jest inna od nr 11 czy nr 13 ? > > > > > > > > > > > > > > > > pewnie, że istnieje > > > > > 7,16 > > > > ___________________________________________________ > > > > > > > > Daj chociaz jakis jej maly fragment aby mi sie rozjasnilo odrobi > nke.. > > .. > > > > > > > > > > słońce wschodzi i zachodzi codziennie. > > > 7,00 > > > > ________________________________________________________________ > > > > No NIE ...Ziemia sie kreci ....i sa jednoczesne "zachody" i "wschody"... > > a JUTRO "ZAJDZIE" najwczesniej...w tym roku... > > do czego zmierzasz? > 7,00 ______________________________________________ ....wiec DZISIAJ juz jest to co wczoraj bylo JUTREM... i ty i ja jestesmy manipulowani...jak sadzisz przez co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: DZISIAJ juz jest to co wczoraj bylo JUTREM IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 01:00 > > 7,00 > ______________________________________________ > > ....wiec DZISIAJ juz jest to co wczoraj bylo JUTREM... > i ty i ja jestesmy manipulowani...jak sadzisz przez co? miałem świętować a forum tak uzależnia nie wiem przez co kładę się na plecach i macham kończynkami jak ten żółwik w niezdarnej rozpaczy. ?X? twierdzi że żydy tak robia. inni, że nie żydy a czerwoni, etc ty mi powiedz 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrF Re: DZISIAJ juz jest to co wczoraj bylo JUTREM IP: *.cm-upc.chello.se 22.12.01, 01:41 Gość portalu: siedem napisał(a): > > > 7,00 > > ______________________________________________ > > > > ....wiec DZISIAJ juz jest to co wczoraj bylo JUTREM... > > i ty i ja jestesmy manipulowani...jak sadzisz przez co? > > miałem świętować > a forum tak uzależnia > > nie wiem przez co > kładę się na plecach i macham kończynkami jak ten żółwik w niezdarnej rozpaczy. > ?X? twierdzi że żydy tak robia. inni, że nie żydy a czerwoni, etc > ty mi powiedz > 7,00 _________________________________________________________________________ Slonce nasza najblizsza gwiazda trzyma nas na uwiezi ciebie mnie i wszystkich innych pasazerow na tej planecie....wlasnie w tej chwili jastesmy na orbicie w punkcie od ktorego coraz jasniej bedzie kazdego dnie o male 4 minuty(?) ....idz swietowac 7 i ciesz sie z tych 4 minut..-) DrF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: DZISIAJ juz jest to co wczoraj bylo JUTREM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 01:44 SPIERDALAJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drF Re: DZISIAJ juz jest to co wczoraj bylo JUTREM IP: *.cm-upc.chello.se 22.12.01, 01:58 Gość portalu: siedem napisał(a): > SPIERDALAJ NAWZAJEM Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: DZISIAJ juz jest to co wczoraj bylo JUTREM 23.12.01, 00:52 Gość portalu: drF napisał(a): > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > SPIERDALAJ > > NAWZAJEM > szkoda ze nie zauwazyles tego smiecia podszywajacego sie pod moja osobe dokonczymy ten arcyciekay watek po swietach milych i wesolych swiat 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.F Re: DZISIAJ juz jest to co wczoraj bylo JUTREM IP: *.cm-upc.chello.se 23.12.01, 01:11 7em napisał(a): > Gość portalu: drF napisał(a): > > > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > > > SPIERDALAJ > > > > NAWZAJEM > > > > > szkoda ze nie zauwazyles tego smiecia podszywajacego sie pod moja osobe > dokonczymy ten arcyciekay watek po swietach > milych i wesolych swiat > 7,00 ______________________________________________ NAWZAJEM !!!! drF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: DZISIAJ juz jest to co wczoraj bylo JUTREM IP: *.tgory.pik-net.pl 27.12.01, 09:07 To jak kończymy, Waść? 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.FröJD JUTRO bylo to CO dzisiaj bedzie WCZORAJ??? IP: *.cm-upc.chello.se 27.12.01, 18:46 Gość portalu: siedem napisał(a): > To jak kończymy, Waść? > 7,00 ___________________________________________ To się Waść nigdy NIE skończy .... DrF Odpowiedz Link Zgłoś
kunce Re: JUTRO bylo to CO dzisiaj bedzie WCZORAJ??? 27.12.01, 19:02 Gość portalu: Dr.FröJD napisał(a): > To się Waść nigdy NIE skończy .... > > DrF neverending story? (tam w końcu dobro zwycięża) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.Fa JUTRO bylo to co DZISIAJ bedzie WCZORAJ...! IP: *.cm-upc.chello.se 29.12.01, 20:57 kunce napisał(a): > Gość portalu: Dr.FröJD napisał(a): > > > To się Waść nigdy NIE skończy .... > > > > DrF > > neverending story? (tam w końcu dobro zwycięża) ____________________________________________________ 1.......zasada symetrii.... 2.../"niech żyje różnica !"/ 3................ drFa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: JUTRO bylo to CO dzisiaj bedzie WCZORAJ??? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 19:22 Gość portalu: Dr.FröJD napisał(a): > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > To jak kończymy, Waść? > > 7,00 > > ___________________________________________ > > To się Waść nigdy NIE skończy .... > > DrF kiedy ja na nauki liczę na większą ogładę mojej leeperskiej zewnętrzności a Ty wydajesz się takim cierpliwym mentorem. 7,04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 99999999 Relacja miedzy .........Pi ..........e...........i IP: *.cm-upc.chello.se 29.12.01, 21:16 Gość portalu: siedem napisał(a): > Gość portalu: Dr.FröJD napisał(a): > > > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > > > To jak kończymy, Waść? > > > 7,00 > > > > ___________________________________________ > > > > To się Waść nigdy NIE skończy .... > > > > DrF > > kiedy ja na nauki liczę > na większą ogładę mojej leeperskiej zewnętrzności > a Ty wydajesz się takim cierpliwym mentorem. > 7,04 _____________________________________________________ otwarte seminarium polityczno-matematyczne ......az do liczb urojonych /leeperyzm?/ dr99999999 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Relacja miedzy .........Pi ..........e...........i IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.01, 22:36 i co ja mam na to odpowiedzieć? 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrF ..........................Wiem że NIC NIE wiem IP: *.cm-upc.chello.se 30.12.01, 02:29 Gość portalu: siedem napisał(a): > i co ja mam na to odpowiedzieć? > 7,00 _________________________________________________________ TO BARDZO DOBRA ODPOWIEDZ...poczatek kazdej nauki pzdr drF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Re: ........................stan wojenny trwa IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 09:42 Gość portalu: Dr.FröJD napisał(a): > regresja? Nie. Taktyka i strategia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.FröJD Do... siedem ww kunce Hiacynta pytanie ? IP: *.cm-upc.chello.se 20.12.01, 13:45 Rozwiazanie : Kolektywna psychoterapia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce Re: Do... siedem ww kunce Hiacynta pytanie ? IP: *.chello.pl 20.12.01, 14:00 Kolektywizm jako zasada moralności komunistycznej postuluje terapię pracą (najlepiej w chłodnym klimacie). Czy tak ma wygladać kolektywna psychoterapia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.FröJD Re: Do... siedem ww kunce Hiacynta pytanie ? IP: *.cm-upc.chello.se 20.12.01, 14:15 Gość portalu: kunce napisał(a): > Kolektywizm jako zasada moralności komunistycznej postuluje terapię pracą > (najlepiej w chłodnym klimacie). Czy tak ma wygladać kolektywna psychoterapia_? ____________________________________________________ Nazizm - komunizm - Inkwizycja KK - BinLadyzm etc...to totalitaryzmy wiec opieraja sie na mentalnym zaprogramowaniu ktore trzeba jakos odkrecic , przez edukacje ale tez inne metody psychologiczne aby ludzie zaczeli myslec samodzielnie, jezeli jeszcze sa w stanie...(?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt bez wątpienia IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 15:31 zdecydowanie regresja da fe Hiacynt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Do... siedem ww kunce Hiacynta pytanie ? IP: *.tgory.pik-net.pl 21.12.01, 12:50 Gość portalu: Dr.FröJD napisał(a): > Gość portalu: kunce napisał(a): > > > Kolektywizm jako zasada moralności komunistycznej postuluje terapię pracą > > (najlepiej w chłodnym klimacie). Czy tak ma wygladać kolektywna psychotera > pia_? > ____________________________________________________ > > Nazizm - komunizm - Inkwizycja KK - BinLadyzm etc...to totalitaryzmy wiec > opieraja sie > na mentalnym zaprogramowaniu ktore trzeba jakos odkrecic , przez edukacje > ale tez inne metody psychologiczne aby ludzie zaczeli myslec samodzielnie, jeze > li > jeszcze sa w stanie...(?) dokładnie tak! ale jak edukować motłoch to ja niestety nie wiem. są ludzie lepszej "jakości" i gorszej. podobnie z całymi narodami. społeczeństwo gorszej jakości [2 pokolenia w PRL'u wystarczająco osłabiły tkankę] do których z bólem można zaliczyć nasze,nie jest w stanie szybko i lekko wyjść z zapaści. przypominam tez o tym, że niektóre narody całkiem odchodzą zupełnie jak starzy lub śmiertelnie chorzy ludzie. Jeżeli zapomniany na odległej plcówce agent kraken mówi w 2001 językiem bieruta to jest bardzo niedobrze. 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.FröJD Re: Do... siedem ww kunce Hiacynta pytanie ? IP: *.cm-upc.chello.se 22.12.01, 01:31 Gość portalu: siedem napisał(a): > Gość portalu: Dr.FröJD napisał(a): > > > Gość portalu: kunce napisał(a): > > > > > Kolektywizm jako zasada moralności komunistycznej postuluje terapię p > racą > > > (najlepiej w chłodnym klimacie). Czy tak ma wygladać kolektywna psych > otera > > pia_? > > ____________________________________________________ > > > > Nazizm - komunizm - Inkwizycja KK - BinLadyzm etc...to totalitaryzmy wiec > > opieraja sie > > na mentalnym zaprogramowaniu ktore trzeba jakos odkrecic , przez edukacje > > ale tez inne metody psychologiczne aby ludzie zaczeli myslec samodzielnie, > jeze > > li > > jeszcze sa w stanie...(?) > > dokładnie tak! > ale jak edukować motłoch to ja niestety nie wiem. są ludzie lepszej "jakości" i > > gorszej. podobnie z całymi narodami. społeczeństwo gorszej jakości [2 pokolenia > w > PRL'u wystarczająco osłabiły tkankę] do których z bólem można zaliczyć nasze,ni > e > jest w stanie szybko i lekko wyjść z zapaści. > przypominam tez o tym, że niektóre narody całkiem odchodzą zupełnie jak starzy > lub śmiertelnie chorzy ludzie. Jeżeli zapomniany na odległej plcówce agent krak > en > mówi w 2001 językiem bieruta to jest bardzo niedobrze. > 7,00 ______________________________________________________________________ nie wiem czy cie dobrze zrozumialem ... "motłoch" to kategoria kolektywna do ktorej moga tez nalezec jednostki bardzo inteligentne jezeli pozwala im to na zdobycie okreslonych korzysci a takze daje poczucie sensu historycznego.. nsdap..pzpr...wydaje mi sie iz uzywanie pojec narod, spoleczenstwo,tkanki narodowe..(?)MY WY ONI zamiast JA TY ON jest takim totalitarnym sfixowaniem myslenia ktore u bierutow zastygly w mozgu jak beton... pzdrawia drF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Do... siedem ww kunce Hiacynta pytanie ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 00:30 Gość portalu: Dr.FröJD napisał(a): > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > Gość portalu: Dr.FröJD napisał(a): > > > > > Gość portalu: kunce napisał(a): > > > > > > > Kolektywizm jako zasada moralności komunistycznej postuluje tera > pię p > > racą > > > > (najlepiej w chłodnym klimacie). Czy tak ma wygladać kolektywna > psych > > otera > > > pia_? > > > ____________________________________________________ > > > > > > Nazizm - komunizm - Inkwizycja KK - BinLadyzm etc...to totalitaryzmy > wiec > > > opieraja sie > > > na mentalnym zaprogramowaniu ktore trzeba jakos odkrecic , przez eduk > acje > > > ale tez inne metody psychologiczne aby ludzie zaczeli myslec samodzie > lnie, > > jeze > > > li > > > jeszcze sa w stanie...(?) > > > > dokładnie tak! > > ale jak edukować motłoch to ja niestety nie wiem. są ludzie lepszej "jakoś > ci" i > > > > gorszej. podobnie z całymi narodami. społeczeństwo gorszej jakości [2 poko > lenia > > w > > PRL'u wystarczająco osłabiły tkankę] do których z bólem można zaliczyć nas > ze,ni > > e > > jest w stanie szybko i lekko wyjść z zapaści. > > przypominam tez o tym, że niektóre narody całkiem odchodzą zupełnie jak st > arzy > > lub śmiertelnie chorzy ludzie. Jeżeli zapomniany na odległej plcówce agent > krak > > en > > mówi w 2001 językiem bieruta to jest bardzo niedobrze. > > 7,00 > > ______________________________________________________________________ > > nie wiem czy cie dobrze zrozumialem ... "motłoch" to kategoria kolektywna > do ktorej moga tez nalezec jednostki bardzo inteligentne jezeli pozwala im > to na zdobycie okreslonych korzysci a takze daje poczucie sensu historycznego.. > nsdap..pzpr...wydaje mi sie iz uzywanie pojec narod, spoleczenstwo,tkanki > narodowe..(?)MY WY ONI zamiast JA TY ON jest takim totalitarnym sfixowaniem > myslenia ktore u bierutow zastygly w mozgu jak beton... > pzdrawia > drF wyraziłem się nieprecyzyjnie podpisuję się pod twoim pogądem [motłoch]= suma wartości wszystkich jednostek podzielona przez ilość jednostek jako skrajny prawicowiec uznaję tylko człowieka jako 1,00 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrFa Re: Do... siedem ww kunce Hiacynta pytanie ? IP: *.cm-upc.chello.se 23.12.01, 00:49 Gość portalu: siedem napisał(a): > Gość portalu: Dr.FröJD napisał(a): > > > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > > > Gość portalu: Dr.FröJD napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: kunce napisał(a): > > > > > > > > > Kolektywizm jako zasada moralności komunistycznej postuluje > tera > > pię p > > > racą > > > > > (najlepiej w chłodnym klimacie). Czy tak ma wygladać kolekt > ywna > > psych > > > otera > > > > pia_? > > > > ____________________________________________________ > > > > > > > > Nazizm - komunizm - Inkwizycja KK - BinLadyzm etc...to totalitar > yzmy > > wiec > > > > opieraja sie > > > > na mentalnym zaprogramowaniu ktore trzeba jakos odkrecic , przez > eduk > > acje > > > > ale tez inne metody psychologiczne aby ludzie zaczeli myslec sam > odzie > > lnie, > > > jeze > > > > li > > > > jeszcze sa w stanie...(?) > > > > > > dokładnie tak! > > > ale jak edukować motłoch to ja niestety nie wiem. są ludzie lepszej " > jakoś > > ci" i > > > > > > gorszej. podobnie z całymi narodami. społeczeństwo gorszej jakości [2 > poko > > lenia > > > w > > > PRL'u wystarczająco osłabiły tkankę] do których z bólem można zaliczy > ć nas > > ze,ni > > > e > > > jest w stanie szybko i lekko wyjść z zapaści. > > > przypominam tez o tym, że niektóre narody całkiem odchodzą zupełnie j > ak st > > arzy > > > lub śmiertelnie chorzy ludzie. Jeżeli zapomniany na odległej plcówce > agent > > krak > > > en > > > mówi w 2001 językiem bieruta to jest bardzo niedobrze. > > > 7,00 > > > > ______________________________________________________________________ > > > > nie wiem czy cie dobrze zrozumialem ... "motłoch" to kategoria kolektywna > > do ktorej moga tez nalezec jednostki bardzo inteligentne jezeli pozwala im > > to na zdobycie okreslonych korzysci a takze daje poczucie sensu historyczn > ego.. > > nsdap..pzpr...wydaje mi sie iz uzywanie pojec narod, spoleczenstwo,tkanki > > narodowe..(?)MY WY ONI zamiast JA TY ON jest takim totalitarnym sfixowanie > m > > myslenia ktore u bierutow zastygly w mozgu jak beton... > > pzdrawia > > drF > > wyraziłem się nieprecyzyjnie > podpisuję się pod twoim pogądem > [motłoch]= suma wartości wszystkich jednostek podzielona przez ilość jednostek > jako skrajny prawicowiec uznaję tylko człowieka jako 1,00 > 7,00 ____________________________________________________________________ OK 7 to ladne okreslenie podoba mi sie ) tylko nie rozumiem dlaczego okreslasz sie jako skrajny prawicowiec /( narodowy socjalista ?) Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: Do... siedem ww kunce Hiacynta pytanie ? 23.12.01, 01:06 > > ____________________________________________________________________ > > OK 7 to ladne okreslenie podoba mi sie ) tylko nie rozumiem dlaczego okreslas > z > sie jako skrajny prawicowiec /( narodowy socjalista ?) hahahhahahah słowo socjalista wywołuje u mnie dreszcze ani narodowy ani socjalista od wyjasniania takich niuansow jest /max/ którego poglady sa mi bardzo bardzo bliskie 7,01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.F NOWA PRAWICA dla LEWORECZNYCH ? IP: *.cm-upc.chello.se 23.12.01, 01:17 7em napisał(a): > > > > > ____________________________________________________________________ > > > > OK 7 to ladne okreslenie podoba mi sie ) tylko nie rozumiem dlaczego okr > eslas > > z > > sie jako skrajny prawicowiec /( narodowy socjalista ?) > > hahahhahahah > słowo socjalista wywołuje u mnie dreszcze > ani narodowy > ani socjalista > od wyjasniania takich niuansow jest /max/ > którego poglady sa mi bardzo bardzo bliskie > 7,01 ___________________________________________ Nic nie rozumiem ale jestem ciekaw niuansow pzdr wesolych swiat dr F Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **0** ???.........walka wewnętrzna......??? IP: *.cm-upc.chello.se 20.12.01, 19:16 ???? kolektywna.schizofreniczna.paranoja ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zero Re: ........................stan wojenny trwa IP: 213.76.59.* 23.12.01, 01:30 Szanowni Dyskutanci ! Intryguje mnie i to bardzo skąd czerpiecie inspirację do swojej radosnej twórczości, mam takie nieodparte wrażenie, że poszczególne frazy i zwroty już czytałem na tym Forum. Przestrzegam tylko po koleżeńsku; że autor /ka/ może wszcząć proces o naruszenie praw autorskich. Czyżby wena was opuściła - nie macie swoich pomysłów ? Oj ta niemoc twórcza.: ((( Pozdrawiam świątecznie. Null Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrF .........wszystko juz bylo....w innej konfiguracji IP: *.cm-upc.chello.se 23.12.01, 02:32 Gość portalu: Zero napisał(a): > Szanowni Dyskutanci ! > Intryguje mnie i to bardzo skąd czerpiecie inspirację do swojej radosnej > twórczości, mam takie nieodparte wrażenie, że poszczególne frazy i zwroty już > czytałem na tym Forum. Przestrzegam tylko po koleżeńsku; że autor /ka/ może > wszcząć proces o naruszenie praw autorskich. > Czyżby wena was opuściła - nie macie swoich pomysłów ? > Oj ta niemoc twórcza.: ((( > Pozdrawiam świątecznie. > Null _____________________________________________________ Masz racje w 100%... to tylko kopie tak jak cale nasze zycie...-) pozdrawiam drF www.webshots.com/g/59/ed-sh.html Odpowiedz Link Zgłoś