Gość: jokasty IP: 212.14.60.* 01.08.03, 15:00 www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1602589.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AdamM Zwykla IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 15:05 dzialalnosc czlonka organizacji przestepczej. Tez mi rewelacje. Obejrzyj sobie jakikolwiek film o mafii. Jeden ma pod sobą burdele, inny parkomaty, inny pralnie, jeszcze inny narkotyki. Kazdy z czegos musi doic do wspolnej, ale i swojej, kasy. On doił z VAT-u. VAT dla SLD wydaje sie byc tym, czym narkotyki dla mafii w USA. A. Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Zwykla 01.08.03, 15:33 Gość portalu: AdamM napisał(a): > dzialalnosc czlonka organizacji przestepczej. Tez mi rewelacje. Obejrzyj sobie > jakikolwiek film o mafii. Jeden ma pod sobą burdele, inny parkomaty, inny > pralnie, jeszcze inny narkotyki. Kazdy z czegos musi doic do wspolnej, ale i > swojej, kasy. On doił z VAT-u. VAT dla SLD wydaje sie byc tym, czym narkotyki > dla mafii w USA. > > A. Tak! Tak! Na narkotyki nie pozwala im Etos Lewicy, którego sztandar trzymają wysoko...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jokasty Re: Zwykla IP: 212.14.60.* 01.08.03, 16:32 eliot napisał: > Gość portalu: AdamM napisał(a): > > > dzialalnosc czlonka organizacji przestepczej. Tez mi rewelacje. Obejrzyj > sobie > > jakikolwiek film o mafii. Jeden ma pod sobą burdele, inny parkomaty, inny > > pralnie, jeszcze inny narkotyki. Kazdy z czegos musi doic do wspolnej, ale > i > > swojej, kasy. On doił z VAT-u. VAT dla SLD wydaje sie byc tym, czym narkot > yki > > dla mafii w USA. > > > > A. > Tak! Tak! Na narkotyki nie pozwala im Etos Lewicy, którego sztandar trzymają > wysoko...! > > A na burdele? Jak tym razem zbajeruja KK? Odpowiedz Link Zgłoś