Dodaj do ulubionych

A jednak! Nowa afera SLD!

IP: 212.14.60.* 01.08.03, 15:00

www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1602589.html
Obserwuj wątek
    • Gość: AdamM Zwykla IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 15:05
      dzialalnosc czlonka organizacji przestepczej. Tez mi rewelacje. Obejrzyj sobie
      jakikolwiek film o mafii. Jeden ma pod sobą burdele, inny parkomaty, inny
      pralnie, jeszcze inny narkotyki. Kazdy z czegos musi doic do wspolnej, ale i
      swojej, kasy. On doił z VAT-u. VAT dla SLD wydaje sie byc tym, czym narkotyki
      dla mafii w USA.

A.
      • eliot Re: Zwykla 01.08.03, 15:33
        Gość portalu: AdamM napisał(a):

> dzialalnosc czlonka organizacji przestepczej. Tez mi rewelacje. Obejrzyj
        sobie
        > jakikolwiek film o mafii. Jeden ma pod sobą burdele, inny parkomaty, inny
        > pralnie, jeszcze inny narkotyki. Kazdy z czegos musi doic do wspolnej, ale i
        > swojej, kasy. On doił z VAT-u. VAT dla SLD wydaje sie byc tym, czym narkotyki
        > dla mafii w USA.
        >
        > A.
        Tak! Tak! Na narkotyki nie pozwala im Etos Lewicy, którego sztandar trzymają
        wysoko...!
        wink
        • Gość: jokasty Re: Zwykla IP: 212.14.60.* 01.08.03, 16:32
          eliot napisał:

> Gość portalu: AdamM napisał(a):
          >
          > > dzialalnosc czlonka organizacji przestepczej. Tez mi rewelacje. Obejrzyj
          > sobie
          > > jakikolwiek film o mafii. Jeden ma pod sobą burdele, inny parkomaty, inny
          > > pralnie, jeszcze inny narkotyki. Kazdy z czegos musi doic do wspolnej, ale
          > i
          > > swojej, kasy. On doił z VAT-u. VAT dla SLD wydaje sie byc tym, czym narkot
          > yki
          > > dla mafii w USA.
          > >
          > > A.
          > Tak! Tak! Na narkotyki nie pozwala im Etos Lewicy, którego sztandar trzymają
          > wysoko...!
          > wink
          >
          A na burdele? Jak tym razem zbajeruja KK?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka