Dodaj do ulubionych

Jeszcze tak nudno na forum tym nie bylo.... n/t

04.08.03, 17:21
Obserwuj wątek
    • pollak Znajdź sobie swojego ślimaka, Ceesie 04.08.03, 17:26
      wytresuj go, a później go karm. Nie opóści Cię na krok.
      • cs137 Re: Znajdź sobie swojego ślimaka, Ceesie 04.08.03, 17:27
        Slimaka to ja mam w "Placowce".
        • gienia.gienia Taaaaaaaka nuda, taka nuda ..... . 04.08.03, 17:29
          A może byśwa cosik zasiali a bo co ... ?
          Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !
          Nuda .... .
        • pollak E, jak Ty jeszcze mało wiesz o życiu 04.08.03, 17:33
          tutejszym forumowym... wink

Tu jest forum i tu się karmi ślimaki.
    • andrzejg Re: Jeszcze tak nudno na forum tym nie bylo.... n 04.08.03, 17:40
      Nuda zalezy od nas samych.
      Ja na ten przykład świetnie sie bawie oglądając Wasze znudzone miny.
      :0)

A.
      • institoris1 no no :)))))))) 05.08.03, 01:44
        andrzejg napisał:

> Nuda zalezy od nas samych.
        > Ja na ten przykład świetnie sie bawie oglądając Wasze znudzone miny.
        > :0)
        >
        > A.

ciekawym czy ktos znajdzie jakas celna riposte na "Pana wyrozumialo-
        pryncypialnego" smile)
    • Gość: wikul Re: Jeszcze tak nudno na forum tym nie bylo.... n IP: *.acn.waw.pl 04.08.03, 19:32
      Gdy starałem się by nie było nudno , narzekałeś . Trudno ci dogodzić , więc
      cierp teraz i smaż na słońcu .
      Pzdr.
      • Gość: babariba wikulu, może cytat jaki tu przynieś?... :))) IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 23:11
        Gość portalu: wikul napisał(a):

> Gdy starałem się by nie było nudno , narzekałeś . Trudno ci dogodzić , więc
        > cierp teraz i smaż na słońcu .
        > Pzdr.
        • Gość: wikul Re: wikulu, może cytat jaki tu przynieś?... :))) IP: *.acn.waw.pl 04.08.03, 23:15
          Gość portalu: babariba napisał(a):

> Gość portalu: wikul napisał(a):
          >
          > > Gdy starałem się by nie było nudno , narzekałeś . Trudno ci dogodzić , wię
          > c
          > > cierp teraz i smaż na słońcu .
          > > Pzdr.

Zajrzyj na wątek p.t. "pollak".Przestraszony Pawełek ze Sławna .
          Pzdr.
          • Gość: babariba byłem :))) i wyjaśniłem :))) IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 23:16
            Gość portalu: wikul napisał(a):

> Gość portalu: babariba napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: wikul napisał(a):
            > >
            > > > Gdy starałem się by nie było nudno , narzekałeś . Trudno ci dogodzić
            > , wię
            > > c
            > > > cierp teraz i smaż na słońcu .
            > > > Pzdr.
            >
            >
            > Zajrzyj na wątek p.t. "pollak".Przestraszony Pawełek ze Sławna .
            > Pzdr.
    • nurni nudy to raczej na odtrabionym urlopie 04.08.03, 23:19
      jakos nie czuc tego zes czesiek w rozjazdach
      aktywnosc raczej nie urlopowa

nastepna raza wyjedz gdzies w ciekawsze strony
      nam tez nalezy sie urlop od cesiek
    • Gość: ? A może nie całkiem zdrowy jesteś? IP: *.bbr1.Washington1.Level3.net 05.08.03, 20:31
      Może to normalna spokojna rozmowa jest dla ciebie nudna.
      Potrzebujesz kłótni i emocjonalnych napasci...
      Proponuje jakąś spelunkę. Tam nie będziesz miał nudno.
    • Gość: Hansi Napisz cosPozytywnego o USA, wszyscy pekna ze smie IP: *.dipool.highway.telekom.at 05.08.03, 21:58
      • cs137 Re: Napisz cosPozytywnego o USA, wszyscy pekna ze 05.08.03, 23:17
        Jedna z napozytywniejszych rzeczy, ktora mozna powiedziec o USA, jest to, ze
        niejaki Hansi w tym kraju nie mieszka, tylko w Austrii. Bo gdyby ow Hansi w
        Ameryce mieszkal to srednie IQ w USA obnizylo by sie w znaczacy sposob. A tak
        obniza sie w Austrii. USA nigdy nie zapomni Austrii tej przyslugi, ze trzyma
        Hansi u siebie i nie pozwala mu wedrowac po swiecie, co moglo by sie skonczyc
        tym, ze zdolalby jakos przedostac sie do USA i narobic bigosu swoim ujemnym IQ.

• pollak Re: Napisz cosPozytywnego o USA, wszyscy pekna ze 05.08.03, 23:21
          cs137 napisała:

> Jedna z napozytywniejszych rzeczy, ktora mozna powiedziec o USA, jest to, ze
          > niejaki Hansi w tym kraju nie mieszka, tylko w Austrii. Bo gdyby ow Hansi w

Skąd wiesz że w Austrii? To tylko przypuszczenia, a może mieszkać własnie w USA
          i wtedy jak najbardziej słusznie cieszyłby się np. ze swojego śmiesznego prezydenta.
          wink

• cs137 Re: Napisz cosPozytywnego o USA, wszyscy pekna ze 05.08.03, 23:48
            pollak napisał:

> cs137 napisała:
            >
            > > Jedna z napozytywniejszych rzeczy, ktora mozna powiedziec o USA, jest to,
            > ze
            > > niejaki Hansi w tym kraju nie mieszka, tylko w Austrii. Bo gdyby ow Hansi
            > w
            >
            > Skąd wiesz że w Austrii? To tylko przypuszczenia, a może mieszkać własnie w
            USA
            > i wtedy jak najbardziej słusznie cieszyłby się np. ze swojego śmiesznego
            prezyd
            > enta.
            > wink
            >

Pollacku, Ty jestes z USA, bo "pollack" w USA oznacza to samo co "polish joke".
            W zadnym innym kraju nie opowiadaja polish jokes, czyli nie ma pollackow
            • pollak Re: Napisz cosPozytywnego o USA, wszyscy pekna ze 06.08.03, 00:05
              cs137 napisała:

> Pollacku, Ty jestes z USA, bo "pollack" w USA oznacza to samo co "polish joke".
              > W zadnym innym kraju nie opowiadaja polish jokes, czyli nie ma pollackow
        • Gość: Hansi Do IQusia z Hameryki IP: *.dipool.highway.telekom.at 06.08.03, 23:15
          cs137 napisała:

> Jedna z napozytywniejszych rzeczy, ktora mozna powiedziec o USA, jest to, ze
          > niejaki Hansi w tym kraju nie mieszka, tylko w Austrii. Bo gdyby ow Hansi w
          > Ameryce mieszkal to srednie IQ w USA obnizylo by sie w znaczacy sposob. A tak
          > obniza sie w Austrii. USA nigdy nie zapomni Austrii tej przyslugi, ze trzyma
          > Hansi u siebie i nie pozwala mu wedrowac po swiecie, co moglo by sie skonczyc
          > tym, ze zdolalby jakos przedostac sie do USA i narobic bigosu swoim ujemnym
          IQ.
          >
          >
          Ponieważ w Hameryce małpy widują IQ na niebotyczny poziom, myślę ze nic by się
          nie stało gdybym tam przyjechał. Jeżeli Ty z Panem Prezydentem nie
          obniżyliście, to widocznie nie jest tak łatwo. Tak, mieszkam w Austrii i
          wyobraź sobie wszyscy tu umieją czytać i pisać. Sensacyjne, nie?
          Jesteś baaardzo oryginalny!!! Zdaje się ze Ty pierwszy na tym forum napisałeś o
          IQ przeciwnika! Jak na to wpadłeś???
          Ktoś na tym forum napisał ze Włosi udają, ze wjeżdżają na urlop. Napisz jak
          jest z tym w Ameryce. Umieram z ciekawości!
          Z uniżonym podziwem
          Hansi
          • cs137 Re: Do IQusia z Hameryki 07.08.03, 02:21
            Gość portalu: Hansi napisał(a):

Tak, masz racje, w USA IQ jest zastraszajaco niski. Najlepiej o tym swiadczy
            fakt, ze przytlaczajaca wiekszosc nagrod Nobla w dziedzinie nauki dostala sie
            Europie, a Ameryce zaledwie nedznych kilka. smile))))))))))

A co do prezydenta... Czy nie lepiej jednak miec glupca, niz nikczemnika?
            (takiego, jakim byl Kurt Waldheim?)

> >
            > Ponieważ w Hameryce małpy widują IQ na niebotyczny poziom, myślę ze nic by
            się
            > nie stało gdybym tam przyjechał. Jeżeli Ty z Panem Prezydentem nie
            > obniżyliście, to widocznie nie jest tak łatwo. Tak, mieszkam w Austrii i
            > wyobraź sobie wszyscy tu umieją czytać i pisać. Sensacyjne, nie?
            > Jesteś baaardzo oryginalny!!! Zdaje się ze Ty pierwszy na tym forum napisałeś
            o
            >
            > IQ przeciwnika! Jak na to wpadłeś???
            > Ktoś na tym forum napisał ze Włosi udają, ze wjeżdżają na urlop. Napisz jak
            > jest z tym w Ameryce. Umieram z ciekawości!
            > Z uniżonym podziwem
            > Hansi
            • Gość: Hansi Re: Do IQusia z Hameryki IP: *.dipool.highway.telekom.at 07.08.03, 22:05
              cs137 napisała:

> Gość portalu: Hansi napisał(a):
              >
              > Tak, masz racje, w USA IQ jest zastraszajaco niski. Najlepiej o tym swiadczy
              > fakt, ze przytlaczajaca wiekszosc nagrod Nobla w dziedzinie nauki dostala sie
              > Europie, a Ameryce zaledwie nedznych kilka. smile))))))))))
              >
              > A co do prezydenta... Czy nie lepiej jednak miec glupca, niz nikczemnika?
              > (takiego, jakim byl Kurt Waldheim?)
              >
              > > >
              > > Ponieważ w Hameryce małpy widują IQ na niebotyczny poziom, myślę ze nic by
              >
              > się
              > > nie stało gdybym tam przyjechał. Jeżeli Ty z Panem Prezydentem nie
              > > obniżyliście, to widocznie nie jest tak łatwo. Tak, mieszkam w Austrii i
              > > wyobraź sobie wszyscy tu umieją czytać i pisać. Sensacyjne, nie?
              > > Jesteś baaardzo oryginalny!!! Zdaje się ze Ty pierwszy na tym forum napisa
              > łeś
              > o
              > >
              > > IQ przeciwnika! Jak na to wpadłeś???
              > > Ktoś na tym forum napisał ze Włosi udają, ze wjeżdżają na urlop. Napisz ja
              > k
              > > jest z tym w Ameryce. Umieram z ciekawości!
              > > Z uniżonym podziwem
              > > Hansi

Wiesz, w Austrii prezydent, głupi czy nikczemnik jest od przecinania
              wstęgi, w USA ma m realna władzę. Nie będę się kłócił o prezydentów. Jak się
              domyślasz jestem Polakiem i za austriackich prezydentów głowy nadstawiać nie
              myślę.
              Zdanie o IQ i małpach było, a przynajmniej miało być ironiczne.
              Jeżeli przeczytasz swój post jeszcze raz, to się na pewno domyślisz czemu je
              napisałem. Ja wierze w ludzi i ich inteligencje.
              Jesteś mi winien jeszcze odpowiedzi na dwa pytania. Wierze ze jak się skupisz,
              to dasz rade.
              I jeszcze jedno małe pytanko. Czemu moje jedno niewinne zdanko wywołało u
              Ciebie taką alergiczną reakcje? Przezywasz może urlopowy stres?
              W tym poście nie jesteś już taki protekcjonalny. Doceniam to.
              Z niesłychanym uznaniem
              Hansi
              • cs137 Hansi: 08.08.03, 00:30
                Napisalem Ci wczoraj w nocy bardzo obszerna odpowiedz na Twoje wszystkie
                pytania. Niestety, zajelo to tyle czasu, ze system mnie wylogowal. Zalogowalem
                sie na nowo, ale zapomnialem, ze jeszcze trzeba nacisnac guzik "wyslij". No i
                cala moja prace diabli wzieli! W rozpaczy napisalem Ci nastepny post, ale
                bardzo krotki.

Zatem zobowiazuje sie odpowiedziec jeszcze raz na Twoje pytania,alejuz jutro,
                dobrze?

Do Austrii,musze Ci wyjasnic, mam kolosalny sentyment, bo rodzina ze Lwowa i za
                dobrego starego CK Cesarstwa duzo dobrego dla niej sie wydarzylo.
                Ponadto,blisko wspolpracuje z fizykami z Linzu. Nawet wlasnie dlugi artykul,
                ktory popelnilismy razem, jest terazw druku (gdybym byl sadysta, to bym Ci
                przeslal kopie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka