pollak Znajdź sobie swojego ślimaka, Ceesie 04.08.03, 17:26 wytresuj go, a później go karm. Nie opóści Cię na krok. Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Znajdź sobie swojego ślimaka, Ceesie 04.08.03, 17:27 Slimaka to ja mam w "Placowce". Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Taaaaaaaka nuda, taka nuda ..... . 04.08.03, 17:29 A może byśwa cosik zasiali a bo co ... ? Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ! Nuda .... . Odpowiedz Link Zgłoś
pollak E, jak Ty jeszcze mało wiesz o życiu 04.08.03, 17:33 tutejszym forumowym... Tu jest forum i tu się karmi ślimaki. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Jeszcze tak nudno na forum tym nie bylo.... n 04.08.03, 17:40 Nuda zalezy od nas samych. Ja na ten przykład świetnie sie bawie oglądając Wasze znudzone miny. :0) A. Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 no no :)))))))) 05.08.03, 01:44 andrzejg napisał: > Nuda zalezy od nas samych. > Ja na ten przykład świetnie sie bawie oglądając Wasze znudzone miny. > :0) > > A. ciekawym czy ktos znajdzie jakas celna riposte na "Pana wyrozumialo- pryncypialnego" ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Jeszcze tak nudno na forum tym nie bylo.... n IP: *.acn.waw.pl 04.08.03, 19:32 Gdy starałem się by nie było nudno , narzekałeś . Trudno ci dogodzić , więc cierp teraz i smaż na słońcu . Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba wikulu, może cytat jaki tu przynieś?... :))) IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 23:11 Gość portalu: wikul napisał(a): > Gdy starałem się by nie było nudno , narzekałeś . Trudno ci dogodzić , więc > cierp teraz i smaż na słońcu . > Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: wikulu, może cytat jaki tu przynieś?... :))) IP: *.acn.waw.pl 04.08.03, 23:15 Gość portalu: babariba napisał(a): > Gość portalu: wikul napisał(a): > > > Gdy starałem się by nie było nudno , narzekałeś . Trudno ci dogodzić , wię > c > > cierp teraz i smaż na słońcu . > > Pzdr. Zajrzyj na wątek p.t. "pollak".Przestraszony Pawełek ze Sławna . Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba byłem :))) i wyjaśniłem :))) IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 23:16 Gość portalu: wikul napisał(a): > Gość portalu: babariba napisał(a): > > > Gość portalu: wikul napisał(a): > > > > > Gdy starałem się by nie było nudno , narzekałeś . Trudno ci dogodzić > , wię > > c > > > cierp teraz i smaż na słońcu . > > > Pzdr. > > > Zajrzyj na wątek p.t. "pollak".Przestraszony Pawełek ze Sławna . > Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni nudy to raczej na odtrabionym urlopie 04.08.03, 23:19 jakos nie czuc tego zes czesiek w rozjazdach aktywnosc raczej nie urlopowa nastepna raza wyjedz gdzies w ciekawsze strony nam tez nalezy sie urlop od cesiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? A może nie całkiem zdrowy jesteś? IP: *.bbr1.Washington1.Level3.net 05.08.03, 20:31 Może to normalna spokojna rozmowa jest dla ciebie nudna. Potrzebujesz kłótni i emocjonalnych napasci... Proponuje jakąś spelunkę. Tam nie będziesz miał nudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hansi Napisz cosPozytywnego o USA, wszyscy pekna ze smie IP: *.dipool.highway.telekom.at 05.08.03, 21:58 Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Napisz cosPozytywnego o USA, wszyscy pekna ze 05.08.03, 23:17 Jedna z napozytywniejszych rzeczy, ktora mozna powiedziec o USA, jest to, ze niejaki Hansi w tym kraju nie mieszka, tylko w Austrii. Bo gdyby ow Hansi w Ameryce mieszkal to srednie IQ w USA obnizylo by sie w znaczacy sposob. A tak obniza sie w Austrii. USA nigdy nie zapomni Austrii tej przyslugi, ze trzyma Hansi u siebie i nie pozwala mu wedrowac po swiecie, co moglo by sie skonczyc tym, ze zdolalby jakos przedostac sie do USA i narobic bigosu swoim ujemnym IQ. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Napisz cosPozytywnego o USA, wszyscy pekna ze 05.08.03, 23:21 cs137 napisała: > Jedna z napozytywniejszych rzeczy, ktora mozna powiedziec o USA, jest to, ze > niejaki Hansi w tym kraju nie mieszka, tylko w Austrii. Bo gdyby ow Hansi w Skąd wiesz że w Austrii? To tylko przypuszczenia, a może mieszkać własnie w USA i wtedy jak najbardziej słusznie cieszyłby się np. ze swojego śmiesznego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Napisz cosPozytywnego o USA, wszyscy pekna ze 05.08.03, 23:48 pollak napisał: > cs137 napisała: > > > Jedna z napozytywniejszych rzeczy, ktora mozna powiedziec o USA, jest to, > ze > > niejaki Hansi w tym kraju nie mieszka, tylko w Austrii. Bo gdyby ow Hansi > w > > Skąd wiesz że w Austrii? To tylko przypuszczenia, a może mieszkać własnie w USA > i wtedy jak najbardziej słusznie cieszyłby się np. ze swojego śmiesznego prezyd > enta. > > Pollacku, Ty jestes z USA, bo "pollack" w USA oznacza to samo co "polish joke". W zadnym innym kraju nie opowiadaja polish jokes, czyli nie ma pollackow Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Napisz cosPozytywnego o USA, wszyscy pekna ze 06.08.03, 00:05 cs137 napisała: > Pollacku, Ty jestes z USA, bo "pollack" w USA oznacza to samo co "polish joke". > W zadnym innym kraju nie opowiadaja polish jokes, czyli nie ma pollackow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hansi Do IQusia z Hameryki IP: *.dipool.highway.telekom.at 06.08.03, 23:15 cs137 napisała: > Jedna z napozytywniejszych rzeczy, ktora mozna powiedziec o USA, jest to, ze > niejaki Hansi w tym kraju nie mieszka, tylko w Austrii. Bo gdyby ow Hansi w > Ameryce mieszkal to srednie IQ w USA obnizylo by sie w znaczacy sposob. A tak > obniza sie w Austrii. USA nigdy nie zapomni Austrii tej przyslugi, ze trzyma > Hansi u siebie i nie pozwala mu wedrowac po swiecie, co moglo by sie skonczyc > tym, ze zdolalby jakos przedostac sie do USA i narobic bigosu swoim ujemnym IQ. > > Ponieważ w Hameryce małpy widują IQ na niebotyczny poziom, myślę ze nic by się nie stało gdybym tam przyjechał. Jeżeli Ty z Panem Prezydentem nie obniżyliście, to widocznie nie jest tak łatwo. Tak, mieszkam w Austrii i wyobraź sobie wszyscy tu umieją czytać i pisać. Sensacyjne, nie? Jesteś baaardzo oryginalny!!! Zdaje się ze Ty pierwszy na tym forum napisałeś o IQ przeciwnika! Jak na to wpadłeś??? Ktoś na tym forum napisał ze Włosi udają, ze wjeżdżają na urlop. Napisz jak jest z tym w Ameryce. Umieram z ciekawości! Z uniżonym podziwem Hansi Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Do IQusia z Hameryki 07.08.03, 02:21 Gość portalu: Hansi napisał(a): Tak, masz racje, w USA IQ jest zastraszajaco niski. Najlepiej o tym swiadczy fakt, ze przytlaczajaca wiekszosc nagrod Nobla w dziedzinie nauki dostala sie Europie, a Ameryce zaledwie nedznych kilka. )))))))))) A co do prezydenta... Czy nie lepiej jednak miec glupca, niz nikczemnika? (takiego, jakim byl Kurt Waldheim?) > > > Ponieważ w Hameryce małpy widują IQ na niebotyczny poziom, myślę ze nic by się > nie stało gdybym tam przyjechał. Jeżeli Ty z Panem Prezydentem nie > obniżyliście, to widocznie nie jest tak łatwo. Tak, mieszkam w Austrii i > wyobraź sobie wszyscy tu umieją czytać i pisać. Sensacyjne, nie? > Jesteś baaardzo oryginalny!!! Zdaje się ze Ty pierwszy na tym forum napisałeś o > > IQ przeciwnika! Jak na to wpadłeś??? > Ktoś na tym forum napisał ze Włosi udają, ze wjeżdżają na urlop. Napisz jak > jest z tym w Ameryce. Umieram z ciekawości! > Z uniżonym podziwem > Hansi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hansi Re: Do IQusia z Hameryki IP: *.dipool.highway.telekom.at 07.08.03, 22:05 cs137 napisała: > Gość portalu: Hansi napisał(a): > > Tak, masz racje, w USA IQ jest zastraszajaco niski. Najlepiej o tym swiadczy > fakt, ze przytlaczajaca wiekszosc nagrod Nobla w dziedzinie nauki dostala sie > Europie, a Ameryce zaledwie nedznych kilka. )))))))))) > > A co do prezydenta... Czy nie lepiej jednak miec glupca, niz nikczemnika? > (takiego, jakim byl Kurt Waldheim?) > > > > > > Ponieważ w Hameryce małpy widują IQ na niebotyczny poziom, myślę ze nic by > > się > > nie stało gdybym tam przyjechał. Jeżeli Ty z Panem Prezydentem nie > > obniżyliście, to widocznie nie jest tak łatwo. Tak, mieszkam w Austrii i > > wyobraź sobie wszyscy tu umieją czytać i pisać. Sensacyjne, nie? > > Jesteś baaardzo oryginalny!!! Zdaje się ze Ty pierwszy na tym forum napisa > łeś > o > > > > IQ przeciwnika! Jak na to wpadłeś??? > > Ktoś na tym forum napisał ze Włosi udają, ze wjeżdżają na urlop. Napisz ja > k > > jest z tym w Ameryce. Umieram z ciekawości! > > Z uniżonym podziwem > > Hansi Wiesz, w Austrii prezydent, głupi czy nikczemnik jest od przecinania wstęgi, w USA ma m realna władzę. Nie będę się kłócił o prezydentów. Jak się domyślasz jestem Polakiem i za austriackich prezydentów głowy nadstawiać nie myślę. Zdanie o IQ i małpach było, a przynajmniej miało być ironiczne. Jeżeli przeczytasz swój post jeszcze raz, to się na pewno domyślisz czemu je napisałem. Ja wierze w ludzi i ich inteligencje. Jesteś mi winien jeszcze odpowiedzi na dwa pytania. Wierze ze jak się skupisz, to dasz rade. I jeszcze jedno małe pytanko. Czemu moje jedno niewinne zdanko wywołało u Ciebie taką alergiczną reakcje? Przezywasz może urlopowy stres? W tym poście nie jesteś już taki protekcjonalny. Doceniam to. Z niesłychanym uznaniem Hansi Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Hansi: 08.08.03, 00:30 Napisalem Ci wczoraj w nocy bardzo obszerna odpowiedz na Twoje wszystkie pytania. Niestety, zajelo to tyle czasu, ze system mnie wylogowal. Zalogowalem sie na nowo, ale zapomnialem, ze jeszcze trzeba nacisnac guzik "wyslij". No i cala moja prace diabli wzieli! W rozpaczy napisalem Ci nastepny post, ale bardzo krotki. Zatem zobowiazuje sie odpowiedziec jeszcze raz na Twoje pytania,alejuz jutro, dobrze? Do Austrii,musze Ci wyjasnic, mam kolosalny sentyment, bo rodzina ze Lwowa i za dobrego starego CK Cesarstwa duzo dobrego dla niej sie wydarzylo. Ponadto,blisko wspolpracuje z fizykami z Linzu. Nawet wlasnie dlugi artykul, ktory popelnilismy razem, jest terazw druku (gdybym byl sadysta, to bym Ci przeslal kopie Odpowiedz Link Zgłoś