maniekxxx 08.08.03, 00:20 www.polonica.net/Bestie_Konca_Czasow3.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nie klechta. Re: bestie konca czasow ! IP: *.dip.t-dialin.net 08.08.03, 17:39 Ksiazke ta dawnom juz czytalem ,nie przeraza mnie to . Przeraza mnie niewiedza . Nie moge zrozumiec dlaczego ,tylko Zydzi sa tymi "iluminati". O ile wiem kosciol rk w roku 431 dokonal radykalnych zmian na tzw.Konsylium w Efezie. To wlasnie kosciol rk powrocil w 431 roku do zabobonow i innych niechrzescijanskich praktyk ,a mianowicie wywyzszanie Maryji. Rzymsko-katolicka Maryja to nic innego jak wolnomularska Isis. Wywyzszanie jakis swietych i" uzywania" ich jako patronow (np.Florian niby patron hutnikow , a w starozytnosci byl nim Hefajstos,albo tez Perun ). Swieto Wszystkich Swietych ,oddawanie holdu zmarlym ,to nic innego jak kult smierci .Toz to grzech do potegi miliardowej ,ST i NT jest wyraznie napisane :BOG JEST BOGIEM ZYWYCH , A NIE UMARLYCH . Maniekxxx przeczytaj sobie dokladnie ,kto w 431 roku byl papiezem , moge tylko podpowiedziec -to nie byl Zyd. Kosciol rk jest najprawdopodobniej ta wszetecznica ,ktora opisuje ap.Jan w Objawieniu ,bo przeciez zaden prawdziwy chrzescijanin nie moze pozwolic sobie na takie stwierdzenie ,ze islam i chrzescijanstwo maja tego samego Boga. Niestety kosciol rk , a takze ev-augsburski czyli cala ta ekumenia jest zwyklym kantem . Prosze maniekxxx ,zacznij studiowac Slowo Boze czyli Biblije ,sam sie moze przekonasz -jezeli Duch Swiety otworzy ci oczy -ze to co jest napisane w Biblii jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś