Dodaj do ulubionych

Trzeba rozniesc w pyl rzad "Rzeczyposplitej"!

IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.12.01, 21:51
Mysle,ze najwyzszy czas rozniesc w pyl rzad "Rzeczypospolitej".
Miarka sie juz przebrala.Sytuacja w Polsce miala sie poprawiac,
Leszek Mueller (elropejczyk) zawiodl motloch elekcyjny
i trzeba poprostu,chyba tak jak w Argentynie ten rzad rozniesc.
Poprostu go zgniesc i zadusic.Prezydent Argentyny odchodzi
i najwyzszy czas,aby Mgr.Kwasniewski opuscil Palac Prezydencki.
Jeszcze pare miesiecy i ludzie poprostu wyjda na ulice.Ja osobiscie jestem za
tym,aby ten rzad komunistyczny wykurzyc.Na wiosne trzeba bedzie kadencje
uniewaznic i komunistow na zbity pysk wyrzucic.Oni Polakow okradaja teraz czas
na kontr-atak.Na miejsce Kwasydupy ja bym wsadzil Walese,ale tylko
gdyby przeprowadzic pucz wojskowy,bo elektorat sie nie zgodzi.
Obserwuj wątek
    • max_bialystock najwyzszy czas?:)) 21.12.01, 21:54
      Gość portalu: niewazne napisał(a):

> Mysle,ze najwyzszy czas rozniesc w pyl rzad "Rzeczypospolitej".
      > Miarka sie juz przebrala.Sytuacja w Polsce miala sie poprawiac,
      > Leszek Mueller (elropejczyk) zawiodl motloch elekcyjny
      > i trzeba poprostu,chyba tak jak w Argentynie ten rzad rozniesc.
      > Poprostu go zgniesc i zadusic.Prezydent Argentyny odchodzi
      > i najwyzszy czas,aby Mgr.Kwasniewski opuscil Palac Prezydencki.
      > Jeszcze pare miesiecy i ludzie poprostu wyjda na ulice.Ja osobiscie jestem za
      > tym,aby ten rzad komunistyczny wykurzyc.Na wiosne trzeba bedzie kadencje
      > uniewaznic i komunistow na zbity pysk wyrzucic.Oni Polakow okradaja teraz czas
      > na kontr-atak.Na miejsce Kwasydupy ja bym wsadzil Walese,ale tylko
      > gdyby przeprowadzic pucz wojskowy,bo elektorat sie nie zgodzi.

albo sami ucieknął?:]
      • Gość: niewazne Kaganiec IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.12.01, 22:04
        Trzeba ta masonerie z rzadu na kagancu wyprowadzic.Trzeba sie odniesc do
        Konstytucjii Rp i teraz to juz naprawde komunistom nie dac dojsc do
        glosu,jako,ze komunizm jest zakazany.Ksiadz Jankowski,Wrzodak badz Lechu
        powinni spobowac zajac fotel prezydencki podczas puczu.
        • max_bialystock hmm Lechu -SB Wrzodak -trockista Jankowski ... :) 21.12.01, 22:09

> Trzeba ta masonerie z rzadu na kagancu wyprowadzic.Trzeba sie odniesc do
          > Konstytucjii Rp i teraz to juz naprawde komunistom nie dac dojsc do
          > glosu,jako,ze komunizm jest zakazany.Ksiadz Jankowski,Wrzodak badz Lechu
          > powinni spobowac zajac fotel prezydencki podczas puczu.

Mazowsze oglada ... i problem!smile czyżby ...? smile))))
          • Gość: niewazne Jankowski IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.12.01, 22:23
            Nie ma litosci dla zbrodniarzy; neo-komunistow,wolnych-masonow itp...
            Ks. Pralat Jankowski powinien pozostawic zycie duchowe i ta cala anty-polska
            ferajne rozliczyc.To najlepszy kandydat.Nie zawiodl Polakow podczas wydarzen w
            Gdansku.Rewolucja musi sie zaczac od Kosciola Sw.Brygidy w Gdansku,tam zaczela
            sie tworzyc Solidarnosc.Na stronie; www.radiomaryja.pl jest wspanialy apel
            ks.Jankowskiego.
            • max_bialystock i tu mozemy sie zastanowic czy to Dalajlama RP!:) 21.12.01, 22:39

> Nie ma litosci dla zbrodniarzy; neo-komunistow,wolnych-masonow itp...
              > Ks. Pralat Jankowski powinien pozostawic zycie duchowe i ta cala anty-polska
              > ferajne rozliczyc.To najlepszy kandydat.Nie zawiodl Polakow podczas wydarzen w
              > Gdansku.Rewolucja musi sie zaczac od Kosciola Sw.Brygidy w Gdansku,tam zaczela
              > sie tworzyc Solidarnosc.Na stronie; www.radiomaryja.pl jest wspanialy apel
              > ks.Jankowskiego.

Dalajlama (taki etos michnikeanski w wersji himalaYa)

www.hfhrpol.waw.pl/Tybet/future.html

System gospodarczy:

Unikając skrajności kapitalizmu i socjalizmu, Tybet wypracuje własny system
              gospodarczy, najlepiej służący potrzebom kraju. Podstawą opodatkowania będzie
              dochód

dla mnie unikniecie JAKIEKOLWIEK kapitalizmu (wolnego rynku) to faszyzm ( przez
              innych zwany etosem?) a gdy bedziemy rozmawiac o socjalizmie to wtedy gdy ktos
              dązy do likwidacji własnosci prywatnej w ogóle :]

do tej pory radio m. (radio tybet? radio etos?) nastraja mnie TYLKO
              presymistycznie...

Czy wiesz ze Piłsudski ( tak lubiany przez radio m.) był masonem?
              a co sie działo za sanacji to chyba wiesz ... np. monopol zapałaczny ...
              smile

• max_bialystock wiesz dlaczego jest burdel w Argentynie?:) 21.12.01, 22:59

> Trzeba ta masonerie z rzadu na kagancu wyprowadzic.Trzeba sie odniesc do
          > Konstytucjii Rp i teraz to juz naprawde komunistom nie dac dojsc do
          > glosu,jako,ze komunizm jest zakazany.Ksiadz Jankowski,Wrzodak badz Lechu
          > powinni spobowac zajac fotel prezydencki podczas puczu.

bo jest soc
          co jest w Polsce?
          jest soc
          Co chce radio o.
          soc itd itd.. faktem jest ze Walesa mial szanse ale przy lustracji wywina fikoła
          zapomnial co to wolnosc gospodarcza i wolny rynek ...
          • Gość: niewazne Argentynska anarchia - Dobry Przyklad dla Polski IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.12.01, 00:41
            To co dzis obserwujemy w Argentynie, - miejmy nadzieje - ze na wiosne
            zaobserwujemy w Polsce.Juz wiadomo,po tych paru miesiacach rzadzenia,ze SLD-UP-
            PSL poniosly kleske.To jest oczywiste.Roznic miedzy AWSem a obecnym rzadem
            nie ma.Ja ich nie widze.Co oni zrobili? Nic! Kompletnie,ale to bez zartow,bo to
            wcale nie jest smieszne.Co? Zamoncili w glowach z matura?

Co z tego,ze Pilusudski byl socjalista? On wiedzial jak sobie poradzic z
            talatajstwem.Natomiast oczywiscie,ze liberalny-konserwatyzm jest najlepszym
            rozwiazaniem dla Polski! Ja tylko osobiscie nie lubie JKM,ale Michalkiewicz np.
            jest do przyjecia.Chodzi tylko o to,aby liberalizm nie zostal zasiany
            takze w kulturze,bo skutki tego widac w upadku moralnym Ameryki.

• Gość: Balzer Liberalizm recepta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 00:55
              Liberalizm oprocz gospodarki musi przede wszystkim przedostac sie do zycia
              społecznego. Dosyc juz dyktowania warunkow przez komuchow i koscioł.
              Ani lewica, ani prawica nie sprawdziły sie - potrzeba nam liberałow, ale takich
              prawdziwych z krwi i kosci.
              • Gość: crack66 Re: Liberalizm recepta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 01:01
                nikt się ciebie kurwo nie pytał o zdanie
              • Gość: niewazne Kosciol nie zajmuje sie rozwojem gospodarki :) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.12.01, 01:02
                Kosciol nigdy nie mial nic wspolnego z rozwojem gospodarki i
                ekonomia,Balzer smile
                • Gość: Balzer Re: Kosciol nie zajmuje sie rozwojem gospodarki :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 01:07

> Kosciol nigdy nie mial nic wspolnego z rozwojem gospodarki i
                  > ekonomia,Balzer smile

Oczywiscie, dlatego zaznaczyłem ze chodzi mi o aspekt liberalizacji zycia
                  społecznego.
                  Z gospodarka nie jest jeszcze tak zle, chociaz po tym co zaczyna wymyslac SLD
                  (proby ingerencji w niezaleznosc RPP) zaczynam sie martwic
                  Pozdr.
                  • Gość: pan laga Re: Kosciol nie zajmuje sie rozwojem gospodarki :) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 01:10
                    ...stary ty tak pierdolisz, że srać się chce; idź konia zwal dziadu...
                    • Gość: Balzer Re: Kosciol nie zajmuje sie rozwojem gospodarki :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 01:18
                      Gość portalu: pan laga napisał(a):

> ...stary ty tak pierdolisz, że srać się chce; idź konia zwal dziadu...

A ja mam dla Ciebie lepsza rade. Jebnij sie młotkiem w głowe, tylko ciezkim
                      to moze pomoze ci to zwalczyc Twoja chorobe umysłowa.

• Gość: pan laga Re: Kosciol nie zajmuje sie rozwojem gospodarki :) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 01:20
                        ...namierzam cie stary więc jak cię pierdolnę w tą namiastkę łba to bólu w
                        krzyzu się nabawisz pedale...
                        • Gość: Balzer Re: Kosciol nie zajmuje sie rozwojem gospodarki :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 01:23

> ...namierzam cie stary więc jak cię pierdolnę w tą namiastkę łba to bólu w
                          > krzyzu się nabawisz pedale...

Namierzac to sobie mozesz swoja stara w kiblu.
                          Prawdziwy z Ciebie przykład Polaka-katolika. Koscioł nauczył Cie takie głupoty
                          pierdolic ?

• Gość: pan laga Re: Kosciol nie zajmuje sie rozwojem gospodarki :) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 01:26
                            ...nie jestem ani polakiem ani katolikiem ty mieszanino koziego gówna i psiej
                            spermy...
                            • Gość: Balzer Re: Kosciol nie zajmuje sie rozwojem gospodarki :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 01:30

> ...nie jestem ani polakiem ani katolikiem ty mieszanino koziego gówna i psiej
                              > spermy...

Cytujesz ksiedza z ambony popaprancu ? Ładnych rzeczy teraz w kosciele ucza
                        • Gość: U Re: Kosciol nie zajmuje sie rozwojem gospodarki :) IP: 216.41.48.* 22.12.01, 01:26

> ...namierzam cie stary więc jak cię pierdolnę w tą
                          namiastkę łba to bólu w
                          > krzyzu się nabawisz pedale...

jak go zwal,tak go zwal.Nich bedzie
                          Zyd,Niemiec,Ukrainiec,Cygan,byle polski patriota.
                          • Gość: pan laga Re: Kosciol nie zajmuje sie rozwojem gospodarki :) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 01:28
                            ...dzięki U za wsparcie...
                            • Gość: Balzer Re: Kosciol nie zajmuje sie rozwojem gospodarki :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 01:32

> ...dzięki U za wsparcie...
                              ...bo w dupie mam zaparcie...
                              • Gość: pan laga Re: Kosciol nie zajmuje sie rozwojem gospodarki :) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 01:35
                                ... masz zaparcie bo masz hemorojdy pomarszczony kutasie...
                                • Gość: Balzer Re: Kosciol nie zajmuje sie rozwojem gospodarki :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 01:39
                                  Ty to chyba jestes ksiedzem ktory poszedł do seminarium bo mu nie stawał.
                                  Jestes impotentem, ktory podnieca sie tylko wtedy gdy sobie pobluzga.
                                  Poszukaj sobie synku dobrego psychiatry
                                  • Gość: pan laga Re: Kosciol nie zajmuje sie rozwojem gospodarki :) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 01:42
                                    ...nie nie jestem; lesby nie są imotentami; nie masz nawet takiej podstawowej
                                    wiedzy sflaczały chuju z zaropiałym odbytem...
                                    • Gość: Balzer Re: Kosciol nie zajmuje sie rozwojem gospodarki :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 01:47

> ...nie nie jestem; lesby nie są imotentami; nie masz nawet takiej podstawowej
                                      > wiedzy sflaczały chuju z zaropiałym odbytem...

Nie przedstawiłas sie jako lesba, wiec skad miałem kurwa wiedziec.
                                      Wiec czego sie do mnie przypierdalasz kiedy bronie liberalizmu ?
                                      Libberalizm to prawo do eutanazji, aborcji, a takze prawa dla mniejszosci
                                      seksualnych, wiec czego sie przypierdalasz gdy tego bronie ? Odjebało Ci ?

• Gość: pan laga Re: Kosciol nie zajmuje sie rozwojem gospodarki :) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 01:51
                                        ...masz chyba kurwa rację; sorki...
                                        pa
    • Gość: U Re: Trzeba rozniesc w pyl rzad IP: 216.41.48.* 22.12.01, 01:21

> Mysle,ze najwyzszy czas rozniesc w pyl rzad
      "Rzeczypospolitej".
      > Miarka sie juz przebrala.Sytuacja w Polsce miala sie
      poprawiac,
      > Leszek Mueller (elropejczyk) zawiodl motloch elekcyjny
      > i trzeba poprostu,chyba tak jak w Argentynie ten rzad
      rozniesc.
      > Poprostu go zgniesc i zadusic.Prezydent Argentyny