Dodaj do ulubionych

poznaj nowego metodologa forum oto - Scan

IP: *.net.bialystok.pl 23.12.01, 02:47
w wątku: Nieustanne tango

Re: O - Idiota Max
Autor: Gość portalu: Scan
Data: 23-12-2001 02:31 adres: *.warszawa.sdi.tpnet.pl

--------------------------------------------------------------------------------
Sorry, spadaj gówniarzu. U niektórych, co są dr. hab. ekonomii czy
profesorami - szmat po sprzątaniu podłogi u nich byś nie mógł wykręcać. Ich
winą jest tylko to,że gówniarza traktują jak poważnego człowieka. Dość tego.
Zazwyczaj walę prosto z mostu. Więc walę - idiotą jesteś. U Tereka siedziałbyś
na oślej ławce, durniu. Z ekonomii. Z życia i mądrości też. Ale że facet do
Ciebie na priv napisał, tłumacząc ci ( z dobrego serca) o koloniach na
Madagaskarze ( boś tu też głupi) - to zrobiłeś aferę i oplułeś człowieka,
idioto. A że napisał do Ciebie o "metodologii" - to tylko dlatego, że durniem
jesteś i na jego post jw. nazwales go faszystą, kretynie. A on na to czuły
jest. Faszyści wymordowali mu rodzine. Waż słowa, "wesołku forumowy".
Libertarianizm ekonomiczny mogłbyś studiować u Tereka.O ile by cię dopuścił do
egzaminu.
Scan

P.S. Wirusy - Moshemu, idioto przyznałeś się, że puszczasz wirusy po sieci.
Alfabetem Morsa mu to pisałeś - bo ci bylo do dupy, kiedy cie odslonil. Kryłem
ciebie, nadstawiając mojego nicka za twoje glupie popisy, bo myślałem, że coś
z ciebie wyrośnie. Wyrósł grafoman i idiota. Teraz zrób 100 wątków o swej
krzywdzie.
To potrafisz, pozorowany wesołku.

Tereku - dość krycia idioty z Białegostoku.
Moshe - napisz kretynowi - jak było.
Scan

Linki tego postu - bo lubisz, wysyłam do Moszego i Tereka. Wszystko ma swe
granice. Idioto.

---------------------------------------------------------------------------

czy mógłbyś dać cytat i dowód?

PS. ile inny metodolog forum Terek ma lat? dużo?smile czyzby to był jaki
PROFESOR?:] i takie metodologizmy uprawia fiu fiu ...
Obserwuj wątek
    • Gość: wild Mail Metodologa Terek ( z dobrego serca) IP: *.net.bialystok.pl 23.12.01, 03:03

Kolonie polskie. Doskonale wiesz, że cosik trzeba było zrobić z przeludnioną
      wsią, bezrobociem i Żydami. Myślano o Liberii i Madagaskarze jako o koloniach; o
      Argentynie oraz Palestynie myślano zdaje się jedynie w kontekście żydowskim.
      Polskie żądania kolonialne były bardzo mocne oraz wyraźnie wypowiedziane. Były
      wyraźnie prezentowane w Lidze Narodów. Powstała nawet w RP parazmilitaryzowana
      organizacja, bardzo popularna wśród młodzieży, Liga Morska i Kolonialna.
      Organizacja ta działała pod hasłami nieograniczonego dostępu Polski do morza i
      kolonii. Liderzy Ligii głosili teorię, że uderzenie Hitlera pójdzie w kierunku
      afrykańskim: stąd wyprowadzano wniosek, że Rzeszę trzeba uprzedzić.
      Z środków Ligii zbudowano ORP Orzeł. Wydawano miesięcznik (może i inna
      częstotliwość, nie pamiętam) Morze a później Morze i Kolonie.
      Słyszałem, że Ligę Morską reaktywowano (ale już bez Kolonialnej).

Pozdrawiam,

Terek, Twój ulubieniec i vice versa.

------------------------------------------------------------------------------

cytat:

"Doskonale wiesz, że cosik trzeba było zrobić z przeludnioną wsią, bezrobociem i
      Żydami"

podkreslam "doskonale wiesz, że"

nastepny cytat metodologiczny tego kolesia...

-----------------------------------------------------------------------------
      Jestem metodologiem i chyba już skończyłem pisać pracę nt. metodologii badań
      masowych zachowań społecznych, ze szczególnym uwzględnieniem internetu. Dziś mogę
      już Ci powiedzieć, że cały czas byłeś poddawany eksperymentowi i na Tobie też
      sprawdzałem swoje metody badawcze. Myślę, że zweryfikowałem je pozytywnie. Twoje
      spontaniczne zachowanie, miotanie się z jednej skrajności w drugą było mi bardzo
      pomocne. Szczególnie cenne było Twoje zachowanie przy wątkach dot. wirusów.
      Wczorajsze wysłanie do Ciebie maila też było elementem eksperymentu.
      Na Twoim przypadku, że się tak wyrażę, zweryfikowałem technikę - nazwijmy ją -
      wymuszonego spontanicznego zachowania w skali masowej.

Dzięki Ci ogromne Max. Ogromne dzięki.

Jedna rzecz wymaga wyjaśnienia, bo widzę, że Ci się zamieszało w głowie od mojego
      eksperymentu. Raz mnie wyzywasz od parszywego Żyda, kiedy indziej od faszysty i
      katola. Dla Twojej informacji: nie miałem żadnego na to wpływu, w rodzinie z
      jakimi korzeniami urodziłem się. Jestem dumny z tych korzeni, z tej kultury,
      której cząstkę jedynie dane było mi dotknąć.

napisał "Raz mnie wyzywasz od parszywego Żyda"

a czegos takiego nie powiedziałem mu! czy ktos ma watpliwisci?
      co mam zrobi? ukleknąc i bic sie w piers ze niby cos powiedziałem a w
      rzeczywistosci nie powiedziałem? mam udowodnic ze jestesm wielbłądem?
      bez przesady!
      i prosiłem o cytat! skąd to wytrzasnął! a On nic ni be ni me

metodologizm?

• Gość: wild Mail Metodologa Terek ( z dobrego serca) IP IP: *.net.bialystok.pl 23.12.01, 03:27
        Uwazaj! i na Tobie moga eksperymentowac!

Received: from mailis02.poczta.gazeta.pl ([194.149.231.61]) by poczta.gazeta.pl ;
        Mon, 17 Dec 2001 01:45:57 +0100
        Received: from mail.astercity.net ([212.76.33.52]) by mailis02.poczta.gazeta.pl ;
        Mon, 17 Dec 2001 01:45:56 +0100
        Received: from f8s9q3 (unknown [10.128.135.236])
        by mail.astercity.net (SECureMail) with SMTP id 19E4B1C43B0
        for <max_bialystock@poczta.gazeta.pl> Mon, 17 Dec 2001 01:45:55 +0100
        (CET)
        Message-ID: �c18695$49ba9be0$ec87800a@home.astercity.net>
        From: "Terek" <terek@poczta.gazeta.pl>
        To: <max_bialystock@poczta.gazeta.pl>
        Subject: =?iso-8859-2?Q?Cze=B6=E6_maxie=2C_dy=BFurny_internauto!?=
        Date: Mon, 17 Dec 2001 01:53:48 +0100
        MIME-Version: 1.0
        Content-Type: multipart/alternative;
        boundary="----=_NextPart_000_0015_01C1869D.AB544A60"
        X-Priority: 3
        X-MSMail-Priority: Normal
        X-Mailer: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400
        X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400
        X-Rcpt-To: <max_bialystock@poczta.gazeta.pl>
        Return-Path: <terek@poczta.gazeta.pl>
        X-UIDL: 1008563867.34805
        Status: U

• Gość: Scan Re: poznaj nowego metodologa forum oto - Scan IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 03:05
      Słuchaj synek, czasu nie mam - przygotowuję teraz Święta, zaglądam czasem do
      Sieci.
      Ty - statystycznie - bo płodzisz średnio 1 wątek na 3 minuty,

albo: nie masz nic do roboty,

ergo; ktoś za ciebie robi Swieta,

tertio; rżniesz głupa ( co najbardziej prawdopodobne)

Poświęć więcej czasu ( a masz go dużo) na czytanie a nie płodzenie durnot, to
      bedziesz wiedział who is who ( kto jest kto - na nasz).
      Wpierw odnajdź siebie, czego ci życzę w Noc Wigilijną o 12 p.m.

Gość portalu: wild napisał(a):

>> PS. ile inny metodolog forum Terek ma lat? dużo?smile czyzby to był jaki
      > PROFESOR?:] i takie metodologizmy uprawia fiu fiu ...

• Gość: wild Scan "Kryłem ciebie, nadstawiając mojego nicka" IP: *.net.bialystok.pl 23.12.01, 03:19

> P.S. Wirusy - Moshemu, idioto przyznałeś się, że puszczasz wirusy po sieci.
      > Alfabetem Morsa mu to pisałeś - bo ci bylo do dupy, kiedy cie odslonil. Kryłem
      > ciebie, nadstawiając mojego nicka za twoje glupie popisy, bo myślałem, że coś
      > z ciebie wyrośnie. Wyrósł grafoman i idiota. Teraz zrób 100 wątków o swej
      > krzywdzie.
      > To potrafisz, pozorowany wesołku.
      >
      > Tereku - dość krycia idioty z Białegostoku.
      > Moshe - napisz kretynowi - jak było.
      > Scan

-----------------------------------------------------------------------------

a sam roznosił plotki!

oto tekst z wątku!

Max jest CZYSTY - Jak dziewica Orleańska.
      Autor: Gość portalu: Scan
      Data: 15-09-2001 00:35 adres: *.home.net.pl

--------------------------------------------------------------------------------
      Mówią, że chłopy nie plotkują. Bzdura, plotkują bardziej od bab. Nie wnikając w
      nicki i meritum - powiedziano mi, że Max rozsiewa wirusy, ja plotkarz podałem
      dalej wyszło tak jak wyszło. MAX NIE ROZSYŁA WIRUSÓW - Max, przepraszam - bo ja
      do tego swą brudną łapę przyłożem. CHŁOPY - ODPIEPRZYĆ sie od Maxa.
      Max - łapę Ci podaję - mea culpa - zgoda?
      Scan

smieszne?smile
      • Gość: Scan Re: Poczytaj jak wyżej, głupku IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 03:52
        w cytacie z mego wątku, bo kiedys tam myslałem, że jesteś nieszkodliwy, a ja
        bardzo empatycznie myślę. Jestem facetem z zasadami, w wieku pochrystusowym.
        Stąd mój dystans do pewnych zachowań. Znajomych z Sieci również mam - a dobieram
        ich wedle kryteriów pochrystusowych. Młodzieniec zaś musi się uczyć trzymania
        języka za zebami, pokory i wdzięczności za wiedzę, jaką człowiek pochrystusowy
        chce mu przekazać. Jeżeli z tego robisz szopkę, żeby zaistnieć - jest to dowód,
        że jestes gówniarzem. Dostałeś wiadomość od xxx. z jego konta - wiedzialeś kto
        zacz, trza było odpowiedzieć i dalej swe myśli rozwijać na privie. Ale że jesteś
        gówniarzem i za wszelką cenę chcesz istnieć bełkotliwie na F. więc zrobiłeś
        bydło publiczne. Ponownie tłumaczę jak komu dobremu - nie znasz się na
        jakichkolwiek niuansach (wytłumaczyć znaczenie?) kontaktów na priv - i sprawę od
        razu upubliczniłeś, robiąc z siebie niewolnika Madagaskaru. Widać jesteś
        niewolnikiem. W związku z tym znajdź swoje miejsce - bardziej czytaj, ucz się,
        szanuj starszych, nie wyciągaj pochopnych wniosków.
        Za Tereka (pleno titulo) ręczę. Znam go realnie. Poczytaj jego ksiązki, kiedy z
        pokorą odpiszesz mu na jego priv. Generalnie - facet dusza, ale nieśmiały.
        Ponieważ jesteś ( chapeau bas przed Stańczykiem) "wesołkiem" z F.- pisz
        rzadziej, bardziej myśl nad tym co chcesz napisać, więcej konkretów mniej
        bełkotu "jajcarskiego" a więcej odpowiedzialności, za to co piszesz.
        Rozumiem, że jest to przypadłośc wieku młodzieńczego.
        I fascynacji siecią.
        Ja pochrystusowy, dalej fascynuję się dziewczynami
        .
        P.S. Nie mogę odpowiadac co 3 minuty, bo wraz z moimi synami pieczemy pasztety i
        mięsa różnorakie. Wiesz, Boże Narodzenie. Niemniej przepraszam, że
        niecierpliwośc twej klawiatury wystawilem na szwank.

> Gość portalu: wild napisał(a):
        >
        > > P.S. Wirusy - Moshemu, idioto przyznałeś się, że puszczasz wirusy po sieci
        > .
        > > Alfabetem Morsa mu to pisałeś - bo ci bylo do dupy, kiedy cie odslonil. Kr
        > yłem
        > > ciebie, nadstawiając mojego nicka za twoje glupie popisy, bo myślałem, że
        > coś
        > > z ciebie wyrośnie. Wyrósł grafoman i idiota. Teraz zrób 100 wątków o swej
        > > krzywdzie.
        > > To potrafisz, pozorowany wesołku.
        > >
        > > Tereku - dość krycia idioty z Białegostoku.
        > > Moshe - napisz kretynowi - jak było.
        > > Scan
        >
        > -----------------------------------------------------------------------------
        >
        > a sam roznosił plotki!
        >
        >
        > oto tekst z wątku!
        >
        >
        > Max jest CZYSTY - Jak dziewica Orleańska.
        > Autor: Gość portalu: Scan
        > Data: 15-09-2001 00:35 adres: *.home.net.pl
        >
        >
        > -------------------------------------------------------------------------------
        > -
        > Mówią, że chłopy nie plotkują. Bzdura, plotkują bardziej od bab. Nie wnikając w
        >
        > nicki i meritum - powiedziano mi, że Max rozsiewa wirusy, ja plotkarz podałem
        > dalej wyszło tak jak wyszło. MAX NIE ROZSYŁA WIRUSÓW - Max, przepraszam - bo ja
        >
        > do tego swą brudną łapę przyłożem. CHŁOPY - ODPIEPRZYĆ sie od Maxa.
        > Max - łapę Ci podaję - mea culpa - zgoda?
        > Scan
        >
        >
        >
        > smieszne?smile

• Gość: wild zwierzenia religijno-uczuciowe metodologa Scana?:) IP: *.net.bialystok.pl 23.12.01, 04:01
          Gość portalu: Scan napisał(a):

> w cytacie z mego wątku, bo kiedys tam myslałem, że jesteś nieszkodliwy, a ja
          > bardzo empatycznie myślę. Jestem facetem z zasadami, w wieku pochrystusowym.
          > Stąd mój dystans do pewnych zachowań. Znajomych z Sieci również mam - a dobiera
          > m
          > ich wedle kryteriów pochrystusowych. Młodzieniec zaś musi się uczyć trzymania
          > języka za zebami, pokory i wdzięczności za wiedzę, jaką człowiek pochrystusowy
          > chce mu przekazać. Jeżeli z tego robisz szopkę, żeby zaistnieć - jest to dowód,
          >
          > że jestes gówniarzem. Dostałeś wiadomość od xxx. z jego konta - wiedzialeś kto
          > zacz, trza było odpowiedzieć i dalej swe myśli rozwijać na privie. Ale że jeste
          > ś
          > gówniarzem i za wszelką cenę chcesz istnieć bełkotliwie na F. więc zrobiłeś
          > bydło publiczne. Ponownie tłumaczę jak komu dobremu - nie znasz się na
          > jakichkolwiek niuansach (wytłumaczyć znaczenie?) kontaktów na priv - i sprawę o
          > d
          > razu upubliczniłeś, robiąc z siebie niewolnika Madagaskaru. Widać jesteś
          > niewolnikiem. W związku z tym znajdź swoje miejsce - bardziej czytaj, ucz się,
          > szanuj starszych, nie wyciągaj pochopnych wniosków.
          > Za Tereka (pleno titulo) ręczę. Znam go realnie. Poczytaj jego ksiązki, kiedy z
          >
          > pokorą odpiszesz mu na jego priv. Generalnie - facet dusza, ale nieśmiały.
          > Ponieważ jesteś ( chapeau bas przed Stańczykiem) "wesołkiem" z F.- pisz
          > rzadziej, bardziej myśl nad tym co chcesz napisać, więcej konkretów mniej
          > bełkotu "jajcarskiego" a więcej odpowiedzialności, za to co piszesz.
          > Rozumiem, że jest to przypadłośc wieku młodzieńczego.
          > I fascynacji siecią.
          > Ja pochrystusowy, dalej fascynuję się dziewczynami
          > .
          > P.S. Nie mogę odpowiadac co 3 minuty, bo wraz z moimi synami pieczemy pasztety
          > i
          > mięsa różnorakie. Wiesz, Boże Narodzenie. Niemniej przepraszam, że
          > niecierpliwośc twej klawiatury wystawilem na szwank.

a do kogo bedziesz sie modlił? do Pochrystusa? ( jezeli można spytac? ...eee tam )

PS. itd...
          • Gość: wild wiedziałem kto zacz ... IP: *.net.bialystok.pl 23.12.01, 04:05

Dostałeś wiadomość od xxx. z jego konta - wiedzialeś
            > kto
            > > zacz, trza było odpowiedzieć i dalej swe myśli rozwijać na privie. Ale że
            > jeste
            > > ś
            > > gówniarzem i za wszelką cenę chcesz istnieć bełkotliwie na F.

jest OSZCZERCĄ! tak jak Ty...
    • Gość: wild mail metodologa Scan'a i jego IP IP: *.net.bialystok.pl 23.12.01, 03:25
      Warto wiedzic kto co i skąd pisze!

Received: from mailis02.poczta.gazeta.pl ([194.149.231.61]) by poczta.gazeta.pl ;
      Mon, 17 Dec 2001 16:48:48 +0100
      Received: from matrix02.home.net.pl ([212.85.112.2]) by
      mailis02.poczta.gazeta.pl ; Mon, 17 Dec 2001 16:48:48 +0100
      Received: from pg111.warszawa.sdi.tpnet.pl (HELO PC1) (213.76.253.111)
      by matrix02.home.net.pl with SMTP; 17 Dec 2001 15:48:58 -0000
      Message-ID: �c18711$51060f70$0100a8c0@PC1>
      From: "scan" <scan@biuro33.pl>
      To: <max_bialystock@poczta.gazeta.pl>
      Subject: Forum
      Date: Mon, 17 Dec 2001 16:41:38 +0100
      MIME-Version: 1.0
      Content-Type: multipart/alternative;
      boundary="----=_NextPart_000_000F_01C18719.B2AA6C50"
      X-Priority: 3
      X-MSMail-Priority: Normal
      X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
      X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
      X-Rcpt-To: <max_bialystock@poczta.gazeta.pl>
      Return-Path: <scan@biuro33.pl>
      X-UIDL: 1008605388.1168
      Status: U

Witaj Max. W szczególy nie wchodzę, bo widzę że masz manierę publikowania
      prywatnych postów. Prześlij mi proszę ORYGINALNY mail Tereka. Są sposoby, żeby
      sprawdzić kto i skąd pisze. Tak jak pisałem na F - nie feruj wyroków bo sądem nie
      jesteś.
      Poinformuję Cię jak i co.
      Pozdrawiam
      Scan

nie ma jak tandem profesorski nie?smile
      • Gość: Scan Re:----- mail metodologa Scan'a i jego IP IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 04:30
        Rekapitulujac:
        Mnie:
        Zawsze SDI W-wa etc. Faktem jest, że maila żądanego nie przesłales. Wowczas
        był potrzebny.

Tobie:
        Nocniczek i pampersy na dobranoc.

Tak czy inaczej nic to do rzeczy już nie ma - jak byłeś oszołomem, tak
        zostaniesz. Szanuj ludzi. Nie bądź głupkiem. Widzisz też, na przykładzie j.w.
        co to jest znajomość realna. Jakkolwiek, uchowaj Bóg od realności twojej,
        maksiu.

Dojrzałych Świąt.

P.S. Ekonomistą z wykształcenia jestem. Podatki i Vat płacę. Żadnej profesury
        we mnie nie znajdziesz. Balcerowicza bardzo cenię i nie odważyłbym się
        powiedzieć - idiota, Mengele etc. Wie dużo więcej ode mnie.
        A ja? - Zwykły, szary człowiek, przywiązany do Przyjaciól.

W wieku pochrystusowym zaocznie historię sztuki studiuję. Dla siebie, nie dla
        tytułu, chłopcze. Ucz się, a pogadamy o takiej pewnej tkaninie z B. - na
        przykład. Dużo bardziej ciekawe od twych pierdoł.

Pasztety upieczone, bimbru nie pędzę. Ave Białostoczczaninie.
        Spadam, czego i tobie życzę.
        • Gość: Scan Re:----- mail metodologa Scan'a i jego IP IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 15:13
          Dzień dobry i jeszcze jedno - kolesiu z Białegostoku. Jeżeli cytujesz
          publicznie prywatne maile - widać taka twoja białostocja kultura. Pal sześć.
          Jest inny problem - we wnętrznościach każdego maila są wszystkie dane
          użytkownika w tym nazwa konta. Nie otrzymałeś od mnie upoważnienia, ażebyś
          wszem i wobec to konto podawał - to jest naruszenie mojej prywatności (Tereka
          też, bo jego maile równiez w tej formie podawałeś). Ponieważ jesteś młodym
          pieniaczem i jeszcze droga długa przed tobą ku normalności - pamietaj, że za
          takie numery co najmniej wirtualnie możesz dostać po mordzie.
          Sprawa rozsyłania przez ciebie wirusów po sieci będzie załatwiona między
          Moszem a tobą. Publicznie na F. Chyba, że Mosze upoważni mnie do opublikowania
          naszej korespondencji na ten temat, bo akurat te jego posty zachowałem.
          Pamietaj, że Mosze bardziej wiarygodny od ciebie, więc nie wij się jak
          piskorz.
          Dojrzałych Świąt jeszcze raz.
          Scan
          • Gość: siedem Re:----- mail metodologa Scan'a i jego IP IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 19:14

> Dzień dobry i jeszcze jedno - kolesiu z Białegostoku. Jeżeli cytujesz
            > publicznie prywatne maile - widać taka twoja białostocja kultura. Pal sześć.
            > Jest inny problem - we wnętrznościach każdego maila są wszystkie dane
            > użytkownika w tym nazwa konta. Nie otrzymałeś od mnie upoważnienia, ażebyś
            > wszem i wobec to konto podawał - to jest naruszenie mojej prywatności (Tereka
            > też, bo jego maile równiez w tej formie podawałeś). Ponieważ jesteś młodym
            > pieniaczem i jeszcze droga długa przed tobą ku normalności - pamietaj, że za
            > takie numery co najmniej wirtualnie możesz dostać po mordzie.
            > Sprawa rozsyłania przez ciebie wirusów po sieci będzie załatwiona między
            > Moszem a tobą. Publicznie na F. Chyba, że Mosze upoważni mnie do opublikowania
            > naszej korespondencji na ten temat, bo akurat te jego posty zachowałem.
            > Pamietaj, że Mosze bardziej wiarygodny od ciebie, więc nie wij się jak
            > piskorz.
            > Dojrzałych Świąt jeszcze raz.
            > Scan

dlaczego czerwonym tak odwala przed świętami?
            7,05
            • lech.niedzielski Re:----- mail metodologa Scan'a i jego IP 23.12.01, 19:23
              Gość portalu: siedem napisał(a):

> Gość portalu: Scan napisał(a):
              >
              > > Dzień dobry i jeszcze jedno - kolesiu z Białegostoku. Jeżeli cytujesz
              > > publicznie prywatne maile - widać taka twoja białostocja kultura. Pal sześ
              > ć.
              > > Jest inny problem - we wnętrznościach każdego maila są wszystkie dane
              > > użytkownika w tym nazwa konta. Nie otrzymałeś od mnie upoważnienia, ażebyś
              >
              > > wszem i wobec to konto podawał - to jest naruszenie mojej prywatności (Ter
              > eka
              > > też, bo jego maile równiez w tej formie podawałeś). Ponieważ jesteś młodym
              >
              > > pieniaczem i jeszcze droga długa przed tobą ku normalności - pamietaj, że
              > za
              > > takie numery co najmniej wirtualnie możesz dostać po mordzie.
              > > Sprawa rozsyłania przez ciebie wirusów po sieci będzie załatwiona między
              > > Moszem a tobą. Publicznie na F. Chyba, że Mosze upoważni mnie do opublikow
              > ania
              > > naszej korespondencji na ten temat, bo akurat te jego posty zachowałem.
              > > Pamietaj, że Mosze bardziej wiarygodny od ciebie, więc nie wij się jak
              > > piskorz.
              > > Dojrzałych Świąt jeszcze raz.
              > > Scan
              >
              > dlaczego czerwonym tak odwala przed świętami?
              > 7,05

Indianom ?
            • Gość: siedem Re:----- mail metodologa Scan'a i jego IP IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.01, 00:39
              Gość portalu: siedem napisał(a):

> Gość portalu: Scan napisał(a):
              >
              > > Dzień dobry i jeszcze jedno - kolesiu z Białegostoku. Jeżeli cytujesz
              > > publicznie prywatne maile - widać taka twoja białostocja kultura. Pal sześ
              > ć.
              > > Jest inny problem - we wnętrznościach każdego maila są wszystkie dane
              > > użytkownika w tym nazwa konta. Nie otrzymałeś od mnie upoważnienia, ażebyś
              >
              > > wszem i wobec to konto podawał - to jest naruszenie mojej prywatności (Ter
              > eka
              > > też, bo jego maile równiez w tej formie podawałeś). Ponieważ jesteś młodym
              >
              > > pieniaczem i jeszcze droga długa przed tobą ku normalności - pamietaj, że
              > za
              > > takie numery co najmniej wirtualnie możesz dostać po mordzie.
              > > Sprawa rozsyłania przez ciebie wirusów po sieci będzie załatwiona między
              > > Moszem a tobą. Publicznie na F. Chyba, że Mosze upoważni mnie do opublikow
              > ania
              > > naszej korespondencji na ten temat, bo akurat te jego posty zachowałem.
              > > Pamietaj, że Mosze bardziej wiarygodny od ciebie, więc nie wij się jak
              > > piskorz.
              > > Dojrzałych Świąt jeszcze raz.
              > > Scan
              >
              > dlaczego czerwonym tak odwala przed świętami?
              > 7,05

sam sobie odpowiem
              bo... wkurza ich to, że mają "dziadka mroza"
              7,00
    • bykk Re: do Maxa-Wild i Siedem 24.12.01, 09:29
      Max,można kłócić się,spierać wkurzać itp.,ale to co Ty zrobiłeś,podając
      listy z priv,to jest sk....stwo!Tyle.Przemyśl przez święta.
      Moim zdaniem tak się nie robi!!!
      życzę Ci wesołych,mimo Świąt Bożego Narodzenia
      Ps.do Siódemki
      Siedem witam i życzę zdrowych,spokojnych,wesołych Świąt Bożego Narodzenia,
      aby Ci św. Mikołaj przyniósł miły prezent.
      Co do Maxa,to wiesz doskonale,że prywatnej korespondencji się nie ujawnia
      na forum!Tak nie można.Ja np. napisałbym do Ciebie na priv,ale boję się,że
      Ty mógłbyś kiedyś,gdzieś ujawnić to! Wiesz jak człowiek może się czuć?
      Kiedyś na tym forum już jeden pajac ujawnił priv! Co z tego wyszło poczytaj
      archiwum.
      pozdrawiam Cię serdecznie
      • Gość: wild do bykka czy korenspondujesz z OSZCZERCAMI? IP: *.net.bialystok.pl 24.12.01, 11:20
        Kolonie polskie. Doskonale wiesz, że cosik trzeba było zrobić z przeludnioną
        wsią, bezrobociem i Żydami. Myślano o Liberii i Madagaskarze jako o koloniach; o
        Argentynie oraz Palestynie myślano zdaje się jedynie w kontekście żydowskim.
        Polskie żądania kolonialne były bardzo mocne oraz wyraźnie wypowiedziane. Były
        wyraźnie prezentowane w Lidze Narodów. Powstała nawet w RP parazmilitaryzowana
        organizacja, bardzo popularna wśród młodzieży, Liga Morska i Kolonialna.
        Organizacja ta działała pod hasłami nieograniczonego dostępu Polski do morza i
        kolonii. Liderzy Ligii głosili teorię, że uderzenie Hitlera pójdzie w kierunku
        afrykańskim: stąd wyprowadzano wniosek, że Rzeszę trzeba uprzedzić.
        Z środków Ligii zbudowano ORP Orzeł. Wydawano miesięcznik (może i inna
        częstotliwość, nie pamiętam) Morze a później Morze i Kolonie.
        Słyszałem, że Ligę Morską reaktywowano (ale już bez Kolonialnej).

Pozdrawiam,

Terek, Twój ulubieniec i vice versa.

"Doskonale wiesz, że cosik trzeba było zrobić z przeludnioną
        wsią, bezrobociem i Żydami"

to był pierwszy jego SPAM!!!

wczesniej mnie oskrazył bezpodstawnie o rozsyłąnie wirusów...

dotyczy sie tez Scana!

JA NIE KORENSPONDUJE Z OSZCZERCAMI , OSZUSTAMI I "badaczami" reakcji

jasne?

PS. CO TO SPAM????

kiedy ktos cos wrzuca na skrzynke a druga osoba tego sobie nie zyczy

zastanow sie facet co TY mowisz!

ja do nich ani jednego maila nie wysłalem bo nie utrzymuje z nimi zadnej
        korespondecji

a moze chcesz powiedziec ze ja MUSZE z tymi ludzmi wymieniac maile?????

ostatnie czym dla Ciebie jest wyborcze myślenie?
        • Gość: # Re: do bykka czy korenspondujesz z OSZCZERCAMI? IP: *.wroclaw.tpnet.pl 24.12.01, 12:15

> "Doskonale wiesz, że cosik trzeba było zrobić z przeludnioną
          > wsią, bezrobociem i Żydami"
          > to był pierwszy jego SPAM!!!
          > wczesniej mnie oskrazył bezpodstawnie o rozsyłąnie wirusów...
          > dotyczy sie tez Scana!
          >
          > JA NIE KORENSPONDUJE Z OSZCZERCAMI , OSZUSTAMI I "badaczami" reakcji
          > jasne?
          > PS. CO TO SPAM????
          >
          > kiedy ktos cos wrzuca na skrzynke a druga osoba tego sobie nie zyczy
          > ja do nich ani jednego maila nie wysłalem bo nie utrzymuje z nimi zadnej korespondecji
          > a moze chcesz powiedziec ze ja MUSZE z tymi ludzmi wymieniac maile?????
          > ostatnie czym dla Ciebie jest wyborcze myślenie?

Nie moge zrozumiec, jak mozna miec inne zdania na
          tzw. priv a inne na Forum ???

Jak jednoczesnie mozna robic badania socjotechniczne bez zgody badanych,
          a z drugiej strony miec pretensje o ujawnienie niecnych zamiarow
          korzystajac samemu z esbeckich metod ?

Jak mozna nawolywac w swym stadzie do wrzucania smieci-bajtow
          i plugastw, zamiast rzeczowo wyjasnic sprawe ?

Zachlystywanie sie autorytetami, tytulami dawno sprofanowanymi
          przez sprzedawczykow, jakby troche cos wyjasnia i nic tu nie pomoze chwala antenatow...

Moze ktos madry zeskrobie na tyle blota, bysmy w koncu ujrzeli
          czystego i osrywacza.
          Who is who ???
          I jakie metody sa dozwolone ? A moze ja dyskutowalem ze zmowionym
          Stadem "Cwiercdwulicowcow" ? Ide umyc rece od klawiatury.
          Bo mi sie zrobi zakalec.
          • Gość: Scan Re: do # czy korespondujesz z OSZCZERCAMI? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.12.01, 16:04
            Jeszcze przed Gwiazdką, bo potem już tylko Pokój Wszystkim:

Ośmieszasz się kolejny raz. Jak zwykle, Bóg jeden wie o co Ci chodzi. Czytaj
            uważnie i wyciągaj wnioski. Jeśli nie potrafisz tego robić - zastosuj
            porzekadło " kibic siedzi z dala i się nie wtranżala" do czasu ujawnienia
            osrywacza i osranego. Z Tobą tak jest, że kiedy tylko zobaczysz zaklęte dla
            Ciebie słowo „ ŻYD” od razu uruchamiają się w Twym mózgu „Protokoły Mędrców
            Syjonu”. Proponuję Ci jednakowoż, abyś po umyciu rąk od klawiatury już nigdy
            do niej nie zasiadał. Uwolnisz dużą część forumowiczów od nieustannego
            rozwiązywania swoich szarad. Tudzież od swego zakalca w mózgu.
            Zdrowych Świąt życzę,
            Scan

Gość portalu: # napisał(a):

>> Nie moge zrozumiec, jak mozna miec inne zdania na
            > tzw. priv a inne na Forum ???
            >
            > Jak jednoczesnie mozna robic badania socjotechniczne bez zgody badanych,
            > a z drugiej strony miec pretensje o ujawnienie niecnych zamiarow
            > korzystajac samemu z esbeckich metod ?
            >
            > Jak mozna nawolywac w swym stadzie do wrzucania smieci-bajtow
            > i plugastw, zamiast rzeczowo wyjasnic sprawe ?
            >
            > Zachlystywanie sie autorytetami, tytulami dawno sprofanowanymi
            > przez sprzedawczykow, jakby troche cos wyjasnia i nic tu nie pomoze chwala
            an
            > tenatow...
            >
            > Moze ktos madry zeskrobie na tyle blota, bysmy w koncu ujrzeli
            > czystego i osrywacza.
            > Who is who ???
            > I jakie metody sa dozwolone ? A moze ja dyskutowalem ze zmowionym
            > Stadem "Cwiercdwulicowcow" ? Ide umyc rece od klawiatury.
            > Bo mi sie zrobi zakalec.
            >

• Gość: siedem Re: do bykka czy korenspondujesz z OSZCZERCAMI? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.01, 23:41

> Gość portalu: wild napisał(a):
            >
            > > "Doskonale wiesz, że cosik trzeba było zrobić z przeludnioną
            > > wsią, bezrobociem i Żydami"
            > > to był pierwszy jego SPAM!!!
            > > wczesniej mnie oskrazył bezpodstawnie o rozsyłąnie wirusów...
            > > dotyczy sie tez Scana!
            > >
            > > JA NIE KORENSPONDUJE Z OSZCZERCAMI , OSZUSTAMI I "badaczami" reakcji
            > > jasne?
            > > PS. CO TO SPAM????
            > >
            > > kiedy ktos cos wrzuca na skrzynke a druga osoba tego sobie nie zyczy
            > > ja do nich ani jednego maila nie wysłalem bo nie utrzymuje z nimi zadnej
            > korespondecji
            > > a moze chcesz powiedziec ze ja MUSZE z tymi ludzmi wymieniac maile?????
            > > ostatnie czym dla Ciebie jest wyborcze myślenie?
            >
            > Nie moge zrozumiec, jak mozna miec inne zdania na
            > tzw. priv a inne na Forum ???
            >
            > Jak jednoczesnie mozna robic badania socjotechniczne bez zgody badanych,
            > a z drugiej strony miec pretensje o ujawnienie niecnych zamiarow
            > korzystajac samemu z esbeckich metod ?
            >
            > Jak mozna nawolywac w swym stadzie do wrzucania smieci-bajtow
            > i plugastw, zamiast rzeczowo wyjasnic sprawe ?
            >
            > Zachlystywanie sie autorytetami, tytulami dawno sprofanowanymi
            > przez sprzedawczykow, jakby troche cos wyjasnia i nic tu nie pomoze chwala an
            > tenatow...
            >
            > Moze ktos madry zeskrobie na tyle blota, bysmy w koncu ujrzeli
            > czystego i osrywacza.
            > Who is who ???
            > I jakie metody sa dozwolone ? A moze ja dyskutowalem ze zmowionym
            > Stadem "Cwiercdwulicowcow" ? Ide umyc rece od klawiatury.
            > Bo mi sie zrobi zakalec.
            >

ja zagadam trochę siedmiocentrycznie
            mój byt na forum jest czysto wirtualny
            jak ten króliczek hodowany w "tamagoczi"
            jednak ten króliczek jest jak jego pan
            ma poglądy materialnego siedem...
            zawsze szczery
            szczery GUPEK czasem ale szczery

może dlatego nikt się ze mna na piwo nie umawia?
            mmmmmmmm
            7,00
    • Gość: wild nie utrzymuje tez ŻADNEJ korenspondencji z MOSHE IP: *.net.bialystok.pl 24.12.01, 12:43
      nie wysłałem mu ani jednego maila! smile
      i nie znam jego jakiegokolowiek konta!

a rozmawiac z Panem Moshe na forum lubie! smile

tak! smile

Józef K.

PS.

Zabawne pytanie do P. Scana i P. Tereka!
      należeli Panowie do PZPR? ( taki klon niemieckiej totalitarnej partii )
      dział: polityczny?
      wink)
      • Gość: Scan Re: nie utrzymuje tez ŻADNEJ korenspondencji z MOSHE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.12.01, 13:35
        Max, jak to współczsna młodzież mówi "złapałeś żaka" - lub też, jak twój idol
        mawia "rżniesz głupa".
        Ab ovo:
        Logujesz się w GW m.in. po to żeby każdy forumowicz mógł do Ciebie napisać coś,
        co cię w danym wątku interesuje. Możliwe jest jednak, że nie oczekujesz
        rzeczowej dykusji na privie, raczej czekasz na linki, może z panienkami na
        przykład. Tak też zrobił Terek - którego post cytujesz, udzielił ci spokojnie
        wyjaśnień - jaśniej - podzielił się z tobą swoją wiedzą. Nie kontynuowałes z nim
        dyskusji na privie, tylko oplułeś go na F. - zgadza się?
        Konsekwencją tego był drugi post Tereka do ciebie na privie - utrzymany w
        konwencji żartu. Też go wywlokłeś na F. To też fakty - prawda?

Wnioski:
        - brak ci kultury
        - tworzysz wątki dla samego ich tworzenia ( vide sytuacja j.w.)
        - naruszasz świętą zasadę anonimowości na F.
        - jesteś niewiarygodnym partnerem forumowym
        ---------
        Wirusy - nigdzie nie stoi, że utrzymujesz jakiekolwiek kontakty z Mosze. Szkoda
        z drugiej strony, bo on swój adres wielokrotnie podawał a człowiek ciekawy.
        Twoja strata. Zarzucił ci Mosze na F., że rozsiewasz wirusy, pisał do ciebie
        Morsem, żeby ci wstydu nie robić. Napisał ci, że jak będziesz dalej tak robil,
        to poda to publicznie. Odpowiedziales mu na F. ze dasz sobie spokój (to tak z
        grubsza, bo sprawa dawna i niekoniecznie muszę ją pamietać w szczegółach).
        Wiedział o tym Terek i ja ( z privów). Jakiś czas temu Terek zarzucił ci to
        ponownie, opierając się na wymianie postów j.w. Ponieważ i ja byłem w to w jakiś
        sposób zaangażowany, a że nie jestem kłotnikiem i uwazam, że są sprawy
        wazniejsze niz jakieś tam przepychanki, napisałem, że jesteś czysty etc. Widać
        ci tego mało było bo bijesz dalej pianę. W związku z czym poinformowałem o tym
        Moszego i pewnie jakoś na F. w tej sprawie się z tobą skontaktuje. Na F.
        oczywiście. I tyle tutaj.
        -----------
        Przynależnośc partyjna - udzielę ci odpowiedzi co do moich przynależności
        partyjnych, ale tylko wtedy kiedy podasz na F. długość swego członka na przykład
        i koloru oczu. Nie przekraczaj pewnych granic w dyskusji, bo walisz rękami na
        oślep, co dowodzi że nie masz jakichkolwiek argumentów. Mnie uczono, że jeżeli
        zabrnie się w jakąś marną sytuacje i kogoś urazi trzeba powiedzieć po
        prostu "przepraszam". Ludzie mają to do siebie, że wybaczają i zapiekłości w
        sobie nie trzymają.
        Wesołych i pogodnych Świąt.
        Scan

> nie wysłałem mu ani jednego maila! smile
        > i nie znam jego jakiegokolowiek konta!
        >
        > a rozmawiac z Panem Moshe na forum lubie! smile
        >
        > tak! smile
        >
        >
        > Józef K.
        >
        > PS.
        >
        > Zabawne pytanie do P. Scana i P. Tereka!
        > należeli Panowie do PZPR? ( taki klon niemieckiej totalitarnej partii )
        > dział: polityczny?
        > wink)

• Gość: wild niech poda publicznie! a nie "morsem" pisze... IP: *.net.bialystok.pl 24.12.01, 21:48

> Wirusy - nigdzie nie stoi, że utrzymujesz jakiekolwiek kontakty z Mosze. Szkoda
          >
          > z drugiej strony, bo on swój adres wielokrotnie podawał a człowiek ciekawy.
          > Twoja strata. Zarzucił ci Mosze na F., że rozsiewasz wirusy, pisał do ciebie
          > Morsem, żeby ci wstydu nie robić. Napisał ci, że jak będziesz dalej tak robil,
          >
          > to poda to publicznie.

podaj cytat w którym mnie oskarża bo nie zauważyłem takiego!
          cóż to "MORS"?????????????? ja nie potrzebuje owijac w bawełne!
          serio! czekam! cały czas! na dowód! smile

PS. nie musisz odpowiadac Wielce Czci Godny Szanowny Starcze
          • bykk Re: do Maxa 24.12.01, 23:30
            Wild,myslę,że przesadzasz!
            Daj pokój ludziom dobrej woli i na dzisiaj tyle!
            Proszę,nie podawaj listów z priv!
            Lubię,ale nie popieram!
            Daj se siana,to jest "kiepskie"!!!
            pozdrawiam przed Pasterką!!!
            • Gość: wild Re: do bykka IP: *.net.bialystok.pl 24.12.01, 23:40
              bykk napisał(a):

> Wild,myslę,że przesadzasz!
              > Daj pokój ludziom dobrej woli i na dzisiaj tyle!
              > Proszę,nie podawaj listów z priv!
              > Lubię,ale nie popieram!
              > Daj se siana,to jest "kiepskie"!!!
              > pozdrawiam przed Pasterką!!!

ale powiedz co jest "kiepskie"?smile czy myslisz ze ta mantra virusowa mnie juz
              bokiem nie wychodzi? mowie! mi to nudne sie staje!

odpowiesz na moje pytanie:
              czy korenspondujesz z oszczercami?

pozdrawiam równiez i prosze nie owijaj w bawełne!:]
            • Gość: wild a poza tym... do bykka... ( z rogami?) IP: *.net.bialystok.pl 24.12.01, 23:48
              gdyby to Ciebie oskarzono o wysyłanie wirusów co byś zrobil?
              np. teraz?

na czym polega prawda u Ciebie? na teori wzglednosci? gdzie Ty siedzisz tam OK?
            • Gość: Hiacynt do Bykka i innych IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 25.12.01, 00:13
              bykk napisał(a):

> Wild,myslę,że przesadzasz!
              > Proszę,nie podawaj listów z priv!

Bykku!

Nie wiem czy wiesz w czym jest istota rzeczy. Na forum rzeczywiście "dziwne
              rzeczy" się dzieją, nigdy czegoś takiego nie było. Jest to niebezpieczne gdyż
              tracimy do siebie zaufanie. Ktoś coś pisze, potem to odwołuje, pojawiają się
              nicki do których nikt się nie przyznaje, a te nicki są doskonale zorientowane w
              naszych sprawach, prowokują i insynuują, rozsyłane są maile podpisane przez nas -
              dzisiaj Tyu o tym pisał, ktoś się za niego podawał. Ktoś moim nickiem podpisywał
              listy obraźliwe do jajacka.
              Kilka osób występuje przeciwko Maxowi, znają się, nowe na świadków są powoływane,
              może czas to wyjaśnić. List Terka mnie nie przekonuje:"Jest sprawą oczywistą,
              że tylko facet przyćmionej inteligencji z Białegostoku mógł się nabrać na to,
              że prowadziłem badania nad jego zachowaniem i innymi osobami i próbowałem nimi
              sterować." Nie mozna tak lekko zbyć takiego listu, po kilku dniach.
              Właśnie kilka dni temu pytałem o jego autentyczność, całe pozostałe pisanie
              było bez znaczenia, tzw. ściema i dopiero dzisiaj Terek się do niego przyznaje,
              ale jednocześnie Maxa obrzuca inwektywami. Nie lubię. Bardzo nie lubię. Wszyscy
              chcą spokoju, rozumiem, ale czy spokój za wszelką cenę? Czy Max przesadza? NIE.
              Może nieumiejętnie się broni, ale cóż mu się w końcu zarzuca? Cóż takiego Max
              zrobił, że takie słowa na forum ja czytam?
              - facet przyćmionej inteligencji z Białegostoku, którego zachowania nie są
              kontrolowane, niski poziom inteligencji nie poddaje się badaniom, cytuje w
              esbeckim wydaniu, jest gangsterem.
              Tak pisze Terek o Maxie. Pisze również: "Dla naukowca im więcej jest powoływany,
              tym bardziej jest ceniony. ", pomijając przywoływanie, a nie powoływanie, to
              kolejne zadziwiające sformułowanie.
              Z czym Max przesadza? Dlaczego kilka osób występuje przeciwko Maxowi,
              a żadne fakty nie są ujawniane? Według mnie sprawa jest poważna.
              Maxowi trudno samemu się bronić.
              Ja czekam na wyjaśnienia z dwóch powodów. Po pierwsze nie lubię jak kilka osób
              próbuje kopać jedną - nie myślę o Twoim liście oczywiście, a po drugie zbyt wiele
              szkód wyrządzono na forum, zbyt wiele "dziwnych rzeczy" się działo ostatnio
              bym się zgodził na robienie kozła ofiarnego z Maxa.

pozdrawiam Hiacynt

• Gość: wild do Hiacynta o TOTALISTACH FORUM! IP: *.net.bialystok.pl 25.12.01, 00:35
                od wrzesnia ta karuzela trwa! wyobrazasz sobie?smile

zgadne oni czekaja na taki tytuł wątku!

"Przepraszam wszystkich którzy otrzymali ode mnie mail z virusem chociaz żadnego
                nie wysłałem!"

i zagadka! nie?

tego rząda mental TOTALITARNY! u którego brak jakiejkolwiek wiedzy
                informatycznej! Dziadki Mrozy smile)))

Oni nie otrzymali żadnego maila ode mnie! a to była prowokacja! by ode mnie
                uzyskac mail ( niby sprawdzic smile)))))) ) i skopiowac IP by móc powiedzic tak to
                ON!
                juz wiesz? z czym Ci to sie kojarzy?smile))))
              • amur Re: do Bykka i innych..-..Hiacynt 25.12.01, 14:55
                Gość portalu: Hiacynt

> Bykku!
                >
                > Nie wiem czy wiesz w czym jest istota rzeczy. Na forum rzeczywiście "dziwne
                > rzeczy" się dzieją, nigdy czegoś takiego nie było. Jest to niebezpieczne gdyż
                > tracimy do siebie zaufanie. Ktoś coś pisze,

Nie jestem wrogim Tobie, chociaz przyznaje, ze czesto wkurzalo mnie Twoje
                nalogowe szperanie w szpargalach starych. Ale tym razem, jak uprzednio latem,
                pokazałeś swoja odwage i Twoje cytata sa na miejscu.
                Jak moze czlowiek, na wyksztalconego sie kreujacy, udajacy inteligenta i to z
                kultura, pisac tak do swojego interlokutora, jak to Terek pisze? Pytam sie, jak
                mozna tak postepowac?
                Chyba, ze sie pawłowskie (sic!) eksperymenty na narodzie uprawia.. Kim ten Terek
                jest tak naprawde? A może to terkowa fałszywka?
                I co mnie dziwi w tym najbardziej - tylko Ty jeden odwazyłeś sie bronic Maxa.
                A reszta, to co? Przyglada sie? Kibicuja? Znaja już to laboratorium i profesorow
                i obserwuja teraz. Trudno połapac sie w tym nie bedac jednym a animatorow...
                Wszystkiego naj, naj z okazji Swiat.
                • Gość: Scan Re: do Bykka i innych..-..Rzeka kolejna IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.12.01, 15:16
                  Fortepian i bruk - Za CKN.
                  Mróz - w Wielko w Polsce - tudzież zawieja - mózgowia ściskają.

L'Amur napisał(a):

> Gość portalu: Hiacynt
                  >
                  > > Bykku!
                  > >
                  > > Nie wiem czy wiesz w czym jest istota rzeczy. Na forum rzeczywiście "dziwn
                  > e
                  > > rzeczy" się dzieją, nigdy czegoś takiego nie było. Jest to niebezpieczne g
                  > dyż
                  > > tracimy do siebie zaufanie. Ktoś coś pisze,
                  >
                  >
                  > Nie jestem wrogim Tobie, chociaz przyznaje, ze czesto wkurzalo mnie Twoje
                  > nalogowe szperanie w szpargalach starych. Ale tym razem, jak uprzednio latem,
                  > pokazałeś swoja odwage i Twoje cytata sa na miejscu.
                  > Jak moze czlowiek, na wyksztalconego sie kreujacy, udajacy inteligenta i to z
                  > kultura, pisac tak do swojego interlokutora, jak to Terek pisze? Pytam sie, jak
                  >
                  > mozna tak postepowac?
                  > Chyba, ze sie pawłowskie (sic!) eksperymenty na narodzie uprawia.. Kim ten Tere
                  > k
                  > jest tak naprawde? A może to terkowa fałszywka?
                  > I co mnie dziwi w tym najbardziej - tylko Ty jeden odwazyłeś sie bronic Maxa.
                  > A reszta, to co? Przyglada sie? Kibicuja? Znaja już to laboratorium i profesoro
                  > w
                  > i obserwuja teraz. Trudno połapac sie w tym nie bedac jednym a animatorow...
                  > Wszystkiego naj, naj z okazji Swiat.

• amur Rzeka kolejna..-..Scanowanie Forum Ludzkie Jest. 25.12.01, 17:15

> Fortepian i bruk - Za CKN.
                    > Mróz - w Wielko w Polsce - tudzież zawieja - mózgowia ściskają.

Hej, Scanie!
                    Skojarzenia artystyczno-brukowe ?! I cekaemy marzą sie, co ? Dobre to byly czasy,
                    nieprawdaz ??
                    Re: skaningu - jakis forumowy badacz-teoretyk (pawlowiec psi..?) twierdził, ze po
                    3 roku zycia szarzyzna dekatyzuje sie. Prawda to, Scanie? Czy mroz kurczliwosc
                    zwieksza?

PS. I znowu zgadzamy sie. Polska Wielką jest i basta.
                    Shalom i Tobie tez.

> L'Amur napisał(a):
    • amur Wild - litosci dla Scana, On juz nie moze tak .. 25.12.01, 06:44
      Swieta są, zlituj Ty sie nad Nim.
      Jakbys miał, tak jak On, zapierdalac po 33 stopnie do Biura za chlebem, nawet
      bez chałata, to i Tobie pejsy klawiaturą by rzadziły.
      Ot, stary juz jest, schamiał nam ostatnio, o żarciu tylko pisze i o piciu tylko
      myśli. Robi jakies wieczorowe kursy z historii sztuki kulinarnej i po nocach
      gotuje. Pamietam, kiedys inteligentnie pisac umial. A teraz warszawka z Niego
      wylazi. Hiacynta nam zbajerowal i wespól z Terkiem na forum tejkowszczyznę
      uprawiaja.
      A co do Mosze, to mysle, że powinien stanac w Twojej obronie jezeli nadal chce
      byc wiarygodny dla forumowiczów.
      A i Miriam i Tyu sie nie odzywają. Przyjaciele czy też wątki pogubili?
      Carmina i Tete tez kiedys piały do Ciebie.. A teraz co? Karpice z woda w
      usteczkach?
      E vida, ne?
      • Gość: wild a po co mieszac sympatyczne Kobiety do tego? IP: *.net.bialystok.pl 25.12.01, 08:49
        wystarczy mi ze ja sam z tymi dwoma kolesiamy kabaret odwalam!

i zostaw Hiacynta w spokoju ... poczytaj jeszcze raz co pisze błagam!

ja zauwazam róznice w prozie Pana Terek a tym co pisze Pan Hiacynt!!!!!!
        • amur Re: a po co mieszac sympatyczne Kobiety do tego? 25.12.01, 17:48

> wystarczy mi ze ja sam z tymi dwoma kolesiamy kabaret odwalam!
          >
          > i zostaw Hiacynta w spokoju ... poczytaj jeszcze raz co pisze błagam!
          >
          > ja zauwazam róznice w prozie Pana Terek a tym co pisze Pan Hiacynt!!!!!!

I cale szczesie, ze Hiacynt do konca przenicowac sie nie dal.
          Jak Scan potrzebuje skanować to nich sam się w starocie kopie a nie Hiacynta
          podpuszczal do tego albo niech robote zmieni na mniej Chrystusowa liczbę.

A jak piszesz ze to kabaret to sorki to znaczy ze to bawi Cie to ja juz teraz nie
          rozumiem nic i do Hiacynta tak pisalem ze tylko animatorzy wiedza o co tu chodzi.
      • Gość: Scan Re: Wild - litosci dla Scana, On juz nie moze tak .. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.12.01, 10:06
        A witaj Jeniseju, pardon - Leno, pochrzaniły mi się te rzeki, bo do pasztetów na
        śniadanie świateczne mocny chrzan lubię.W śmietanie.
        Witaj Amurze.

Stare dzieje.Piękne czasy. Pisały te dziewczyny, piały. Szkoda, że już nie
        pieją. Szczególnie taka jedna znad pewnej polskiej rzeki do 6 nad ranem przez
        dwa miesiące piała, dopóki nie odleciała. Do swego fan-clubu.
        Twoje zdrowie Amurze, Grant'sem - nie jakąs tam syntetyczną whisky jak niejaki
        Euromir - pieję.
        Bez odbioru - jak uzgodniono na privie.
        Nanab.., pardon Scan

amur napisał(a):

> Swieta są, zlituj Ty sie nad Nim.
        > Jakbys miał, tak jak On, zapierdalac po 33 stopnie do Biura za chlebem, nawet
        > bez chałata, to i Tobie pejsy klawiaturą by rzadziły.
        > Ot, stary juz jest, schamiał nam ostatnio, o żarciu tylko pisze i o piciu tylko
        >
        > myśli. Robi jakies wieczorowe kursy z historii sztuki kulinarnej i po nocach
        > gotuje. Pamietam, kiedys inteligentnie pisac umial. A teraz warszawka z Niego
        > wylazi. Hiacynta nam zbajerowal i wespól z Terkiem na forum tejkowszczyznę
        > uprawiaja.
        > A co do Mosze, to mysle, że powinien stanac w Twojej obronie jezeli nadal chce
        > byc wiarygodny dla forumowiczów.
        > A i Miriam i Tyu sie nie odzywają. Przyjaciele czy też wątki pogubili?
        > Carmina i Tete tez kiedys piały do Ciebie.. A teraz co? Karpice z woda w
        > usteczkach?
        > E vida, ne?

• amur Scan..-..ja Ciebie nie obrazam, a wiec ? 25.12.01, 17:38

> A witaj Jeniseju, pardon - Leno, pochrzaniły mi się te rzeki, bo do pasztetów n
          > a
          > śniadanie świateczne mocny chrzan lubię.W śmietanie.
          > Witaj Amurze.
          >
          > Stare dzieje.Piękne czasy. Pisały te dziewczyny, piały. Szkoda, że już nie
          > pieją. Szczególnie taka jedna znad pewnej polskiej rzeki do 6 nad ranem przez
          > dwa miesiące piała, dopóki nie odleciała. Do swego fan-clubu.
          > Twoje zdrowie Amurze, Grant'sem - nie jakąs tam syntetyczną whisky jak niejaki
          > Euromir - pieję.
          > Bez odbioru - jak uzgodniono na privie.
          > Nanab.., pardon Scan

Stawkę dużą rzucileś, pula znaczna, czy bedziesz mial czym przebić?.. I pasztety
          Twoje nic tu nie pomogą, wole swoją kutię.
          I bez obraz - jak uzgodniono na privie; mozemy nielubic sie czasami (wiem, że ze
          wzajemnoscią wink tez czasami), ale nigdy nia posadzil bym Cię o takie partactwo
          jak Dyzurnego Nanaba. Zrob z tym coś aby wiecej to sie nie powtorzylo.
          No i ...smacznego, pomimo wszystko.
      • Gość: Carmina Na słóweczko .... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.01, 22:39
        amur napisał(a):

> Swieta są, zlituj Ty sie nad Nim.
        > Jakbys miał, tak jak On, zapierdalac po 33 stopnie do Biura za chlebem, nawet
        > bez chałata, to i Tobie pejsy klawiaturą by rzadziły.
        > Ot, stary juz jest, schamiał nam ostatnio, o żarciu tylko pisze i o piciu tylko
        >
        > myśli. Robi jakies wieczorowe kursy z historii sztuki kulinarnej i po nocach
        > gotuje. Pamietam, kiedys inteligentnie pisac umial. A teraz warszawka z Niego
        > wylazi. Hiacynta nam zbajerowal i wespól z Terkiem na forum tejkowszczyznę
        > uprawiaja.
        > A co do Mosze, to mysle, że powinien stanac w Twojej obronie jezeli nadal chce
        > byc wiarygodny dla forumowiczów.
        > A i Miriam i Tyu sie nie odzywają. Przyjaciele czy też wątki pogubili?
        > Carmina i Tete tez kiedys piały do Ciebie.. A teraz co? Karpice z woda w
        > usteczkach?
        > E vida, ne?

....w kwestii formalnej: nie piała, nie piała, nigdy nie piała, i w ogóle ma
        wstret do ptaszysk, do piór, feeee, no chyba, ze od Anioła pochodza.
        Karpica ze mnie tez średnia, raczej morskie wody lubię.
        Amur, nie wiem ktoś zacz, często mnie wspominasz. Czy my sie znamy? Bo wiedziec
        lubię, kto mnie woła.
        • Gość: wild :) IP: *.net.bialystok.pl 26.12.01, 22:57
          Gość portalu: Carmina napisał(a):

> ....w kwestii formalnej: nie piała, nie piała, nigdy nie piała, i w ogóle ma
          > wstret do ptaszysk, do piór, feeee, no chyba, ze od Anioła pochodza.
          > Karpica ze mnie tez średnia, raczej morskie wody lubię.
          > Amur, nie wiem ktoś zacz, często mnie wspominasz. Czy my sie znamy? Bo wiedziec
          >
          > lubię, kto mnie woła.

jak mistycznie!:] a ja mam drugie ego wild2! smile ID teraz poszukuje ...
        • amur Re: Na słóweczko .... 26.12.01, 23:43

>
          > ....w kwestii formalnej: nie piała, nie piała, nigdy nie piała, i w ogóle ma
          > wstret do ptaszysk, do piór, feeee, no chyba, ze od Anioła pochodza.
          > Karpica ze mnie tez średnia, raczej morskie wody lubię.
          > Amur, nie wiem ktoś zacz, często mnie wspominasz. Czy my sie znamy? Bo wiedziec
          >
          > lubię, kto mnie woła.

Znamy sie Carmino, znamy. Chociaz, jak na tym Forum widzisz, to i po beczce soli
          nic nie wiadomo.
          Masz racje, te slowa nie byly najzreczniejszymi. Zadnych ansów do Ciebie.
          Przepraszam, jezeli dokuczylem. Napad mentorow forumowych na Maxa troche
          rozkolysal mną.
          Zaś do ptactwa to coż zazwyczaj nadzwyczaj spokojny czlowiek jestem ale nie lubie
          jak te drapieżne szponami wbijaja sie w reke wyciagnieta.
          Pozdrowienia i zyczenia wszystkiego naj.
          • Gość: Carmina Na słóweczko drugie - Amur IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 11:59
            amur napisał(a):

> Gość portalu: Carmina napisał(a):
            >
            > >
            > > ....w kwestii formalnej: nie piała, nie piała, nigdy nie piała, i w ogóle
            > ma
            > > wstret do ptaszysk, do piór, feeee, no chyba, ze od Anioła pochodza.
            > > Karpica ze mnie tez średnia, raczej morskie wody lubię.
            > > Amur, nie wiem ktoś zacz, często mnie wspominasz. Czy my sie znamy? Bo wie
            > dziec
            > >
            > > lubię, kto mnie woła.
            >
            >
            >
            > Znamy sie Carmino, znamy. Chociaz, jak na tym Forum widzisz, to i po beczce sol
            > i
            > nic nie wiadomo.
            > Masz racje, te slowa nie byly najzreczniejszymi. Zadnych ansów do Ciebie.
            > Przepraszam, jezeli dokuczylem. Napad mentorow forumowych na Maxa troche
            > rozkolysal mną.
            > Zaś do ptactwa to coż zazwyczaj nadzwyczaj spokojny czlowiek jestem ale nie lub
            > ie
            > jak te drapieżne szponami wbijaja sie w reke wyciagnieta.
            > Pozdrowienia i zyczenia wszystkiego naj.

Amur, dzx za dobre słowo. To dobrze, ze sie znamy, tyle, że ja poruszam się we
            mgle. sad Z soli szczypta w tle.
            Tiaaaa, wstret mnie się wziął do szponów nie bez kozery. Wyjatkowo..hm...paskudny
            cień.
            Co do maxa: jak wiadomo wszem i wobec, ja zwykła Halina jestem, z maxem czasem
            kontaktu nie łapię nalezytego, ale to co się tu z nim wyczynia, to niebywałe. To
            nagonka. Kafkowska w dodatku. Matactwa bez końca.
            Wielkie rozczarowanie i zdziwienie moje.
            Pozdro ze skraju zamglonej polany.
            • Gość: wi 8 IP: *.net.bialystok.pl 27.12.01, 12:54

> Co do maxa: jak wiadomo wszem i wobec, ja zwykła Halina jestem, z maxem czasem
              > kontaktu nie łapię nalezytego

a ja jestem 8 pasażer Nostromo! i temu to tak! wink)
              • Gość: ld 8 IP: *.net.bialystok.pl 27.12.01, 12:54
                smile
            • bykk Re:do Max-sia i Hiacynta 27.12.01, 12:54
              Witajcie po Świętach!
              Mi osobiście nie chodziło o nic,tylko o to,że "ktosik" ujawnia priv!!!
              Tyle,tylko tyle i aż tyle!
              To mnie mierzii!!! Jak w takim razie mogę pisać do kogoś na priv jeśli On
              wyjawi to na forum? Czy to nie jest idiotyzm?Podajmy więc wszyscy swoje
              nazwicha,adresy,telefony i co? Jaki ma sens net? Po cholerę to stukanie?
              Wejdźmy na kanały i tam "gadajmy"!
              Dalej podtrzymuję(nie wnikam w jakieś inne "sprawy"),że ujawnianie priv na
              forum,to zwykłe s....!Zdania nie zmieniam!
              Lubię Max-sia,Siódemkę również,ale nie lubię,nie NAWIDZĘ ujawniania PRIV!!!!
              pozdrawiam serdecznie (a,może mam ość ze świątecznego karpia w gardlesmile))!!!!
              • Gość: wild do bykka IP: *.net.bialystok.pl 27.12.01, 12:59
                bykk napisał(a):

> nie NAWIDZĘ ujawniania PRIV!!!!
                > pozdrawiam serdecznie (a,może mam ość ze świątecznego karpia w gardlesmile))!!!!

czy korensponujesz z oszczercą? kiedy zaczynasz korenspondowac? gdy w pierwszym
                mailu Tobie ktos cos insynuuje? ( wiedzac ze wczesniej Ciebie szkaluje? )

czy jak ktos probuje manipulowac Tobą to trakujesz jakby to nie istniało?
                • Gość: wild a moze... IP: *.net.bialystok.pl 27.12.01, 13:05
                  czy chcesz powiedziec za ja jestem Ksiądz?:]

przykro mi jezeli ktos do mnie wysle wirusa to podam do publicznej widomosci skad
                  dostałem i jaki numer serwera ma!
                  tak samo jak komus wciskac bedzie perfidnie insynuacje!

A Ty dalej nienawidz i chowaj glowe w piasek!

PS. co to jest przestepstwo oczerniania? jakbym z lewakiem dyskutował! ( serio! )
                  • bykk Re: do Wild- Maxa 27.12.01, 14:01

> czy chcesz powiedziec za ja jestem Ksiądz?:]
                    >
                    > przykro mi jezeli ktos do mnie wysle wirusa to podam do publicznej widomosci sk
                    > ad
                    > dostałem i jaki numer serwera ma!
                    > tak samo jak komus wciskac bedzie perfidnie insynuacje!

Wild,ja nigdzie i nigdy nie pisałem,że źle robisz wysyłając ostrzeżenie,że Ci
                    ktoś wirusa wysłał!!! Jeśli to masz ocywiście rację!
                    Pisałem jedynie,że źle robisz ujawniając priv!Czy nie widzisz różnicy?

> A Ty dalej nienawidz i chowaj glowe w piasek!

Ja nie chowam głowy w piasek,bo nie byłbym "bykkiem" i na forum skończonym!

> PS. co to jest przestepstwo oczerniania? jakbym z lewakiem dyskutował! ( serio!
                    > )

Serio? Max,nie obrazaj mnie,bo i tak wszyscy wiedzą,że LEWAKIEM nie byłem,nie
                    jestem,nie będę,bo inacy to Mamie "wylazłbym" bokiem,lewym ocywiście!!!

Max,dalej twierdzę,że wszystko można,ale PRIV nigdy,taka jest zasada forum!!!
                    Gniewaj się,wyzywaj mnie(poglądy moje znasz),ale zdania dalej nie zmieniam!
                    Owszem,jeśli dostałbym np.od Freda"vira",to ostrzegę wszystkich podając jego IP,
                    ale nie podam,że on mi nagadał np.o jakimś Koniu K.!
                    pozdrawiam Cię serdecznie
              • Gość: wild ale przyznam ze wyjatki potwierdzają regułe :) IP: *.net.bialystok.pl 27.12.01, 13:09
                znasz takie wyjatki?:] czy nie?
                • Gość: # Lustracja na Forum jak w zyciu - nie wypalila ! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 27.12.01, 13:42
                  Poniewaz w starym roku nie lubie miec DLUGU wdziecznosci na Nowy Rok

zycze Scanowi zdrowia, wszelkiej pomyslnosci,
                  i jeszcze raz zdrowia ( zeby byly 3 zyczenia !!!! ; )
                  No i oddaje Ci dlug.
                  --->
                  Czytaj
                  uważnie i wyciągaj wnioski. Jeśli nie potrafisz tego robić - zastosuj
                  porzekadło " kibic siedzi z dala i się nie wtranżala" do czasu ujawnienia
                  osrywacza i osranego. Z Tobą tak jest, że kiedy tylko zobaczysz zaklęte dla
                  Ciebie słowo � ŻYD� od razu uruchamiają się w Twym mózgu �Protokoły Mędrców
                  Syjonu�. Proponuję Ci jednakowoż, abyś po umyciu rąk od klawiatury już nigdy
                  do niej nie zasiadał. Uwolnisz dużą część forumowiczów od nieustannego
                  rozwiązywania swoich szarad. Tudzież od swego zakalca w mózgu.
                  Powrotu do Zdrowia po Świętach życzę, Tadeusz #.

• bykk Re: do Maxa i Hasza 27.12.01, 14:36
                    Max,wyjątki zawsze sie znajduje,tak uczy historia!
                    Nie obrazaj się,idzie już przebiera,Nowy Rok 2002!
                    Daj se siana! Przyklep i stukajmy dalej,OK!
                    Było przeszło,nie szukajmy między nimi popapraców!Nie uchodzi!
                    Nie wszyscy są typu Janika,czy Millera!
                    Ps. Hasz,wiem ,że nie zawsze jest tak jak człowiek sobie życzy,ale...
                    wiesz,że człek jest tylko marną istotą!

Pozdrawiam Was i Maxa i Hasza(a do tego nie miszajcie innych),na życzenia
                    2002 roku przyjdzie czassmile))!
                    • wild do Bykka :) 27.12.01, 14:46
                      bykk napisał(a):

> Max,wyjątki zawsze sie znajduje,tak uczy historia!
                      > Nie obrazaj się,idzie już przebiera,Nowy Rok 2002!

nie obrazam sie! smile tu sa tylko litery słowa!

> Daj se siana! Przyklep i stukajmy dalej,OK!
                      > Było przeszło,nie szukajmy między nimi popapraców!Nie uchodzi!
                      > Nie wszyscy są typu Janika,czy Millera!
                      > Ps. Hasz,wiem ,że nie zawsze jest tak jak człowiek sobie życzy,ale...
                      > wiesz,że człek jest tylko marną istotą!
                      >
                      > Pozdrawiam Was i Maxa i Hasza(a do tego nie miszajcie innych),na życzenia
                      > 2002 roku przyjdzie czassmile))!

hej! smile
                  • Gość: Scan Re: Lustracja #asza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 15:51
                    Widać ręce nie do końca umyłeś lub też zakalec większy niż myślałem. Faktem,
                    że i klawiatura cierpliwa. Długu żadnego u Ciebie nie zaciągałem - bo dług
                    głupoty, nienawiści i ksenofobii nie przekłada się poprzez "forumowe bajty" na
                    moja wdzięczność. Jeśli czujesz, że jakikolwiek u mnie masz, darowuję bez
                    odsetek. Przy tym wszystkim musiałbyś ten dług na szare zamienić jeszcze, w
                    co szczerze wątpię.
                    Choćbyś jak chciał te bajty przesłać -nie trafią. Z technicznego wzgledu. Moje
                    SDI szybsze od Twego modemu. Wysyłam Ci wszystko o 23.59. O godz. O.o1 są na
                    miejscu. Z moją kolejną pożyczką wobec Ciebie na Nowy Rok. Co będzie na pewno
                    w Nowym Roku rozsądzone.

Scan
            • amur Na słóweczko drugie - .....................Carmina 28.12.01, 02:27

>
              > Co do maxa: jak wiadomo wszem i wobec, ja zwykła Halina jestem, z maxem czasem
              > kontaktu nie łapię nalezytego, ale to co się tu z nim wyczynia, to niebywałe. T
              > o
              > nagonka. Kafkowska w dodatku. Matactwa bez końca.
              > Wielkie rozczarowanie i zdziwienie moje.
              > Pozdro ze skraju zamglonej polany.

Witam Cię Carmino, i sola i chlebem wink)

Co do Maxa - to na ile sie znam na praktykologii stosowanej wyglada to na to, ze
              chłopcy z *uczelni* zaliczają praktyki na sesji zimowej.
              Tylko dlaczego akurat Maxa wybrali? A moze On nie jedynym był a pierwszym, ktory
              okoniem stanął? (Maxiu - bez symboliki wink)
              Mysle, ze teraz mniej dziwisz sie dlaczego nicka uzywam - czasami szkoda czasu i
              lasu. Wszak polan ci u nas dostatek a mgieł nam wiecej nie trza.
              Pozdrowienia A-mur

• Gość: Carmina Amur IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.01, 14:59
                amur napisał(a):

>
                > Witam Cię Carmino, i sola i chlebem wink)
                >
                > Co do Maxa - to na ile sie znam na praktykologii stosowanej wyglada to na to, z
                > e
                > chłopcy z *uczelni* zaliczają praktyki na sesji zimowej.
                > Tylko dlaczego akurat Maxa wybrali? A moze On nie jedynym był a pierwszym, ktor
                > y
                > okoniem stanął? (Maxiu - bez symboliki wink)
                > Mysle, ze teraz mniej dziwisz sie dlaczego nicka uzywam - czasami szkoda czasu
                > i
                > lasu. Wszak polan ci u nas dostatek a mgieł nam wiecej nie trza.
                > Pozdrowienia A-mur

Tak, wiem, łatwiej jest czasem zaczac od nowa, z nowym nickiem. Ale ja bardzo
                lubie swoj, bardzo. Ogromnie stała w uczuciach jestem. I maxa pamietam dobrze z
                róznych sytuacji, tez. Doskonale pamietam.
                Pozdro zasolone, z pewna taka...ostroznoscia.
                • Gość: # # w 2002 do Bykka i nie tylko... IP: *.wroclaw.tpnet.pl 28.12.01, 15:20

Poniewaz w Swieta nie policzylem w # osi symetrii,
                  okazalo mi sie nagle, ze mam 6 a nie 5 krzyzykow.

Czujac sie ogromnie zaklopotany takim falszem,
                  jakim zindoktrynowalem cale Forum, -nikt nie zauwazyl bledu,
                  nawet 7, choc On PI zna precyxzyjnie i wiarygodnie, nawet dla Tyu,
                  - podawalem za Nim tez 44 dla ulatwienia -
                  zmienie sie TAK bym pasowal kazdemu.

Obiecuje - ale dopiero za kilkanascie lat.

Na razie, obysmy dozyli w Forumowej ZGODZIE i ZROZUMIENIU
                  sie nawzajem, az do pierwszej zlowrozbnej symetrii 2002,
                  tego tak oczekiwanego i tak roczarowujacego 3 tysialecia.
                  A i to nie dla wszystkich 3-go.
                  Jak tu dotzrymac obietnicy ?
                  Juz sam nie wiem kogo lubie a kogo nie lubie : (

Carmina - przypomnij jak z Toba!
                  Blagam nie w nowym watku - bo sie zabije.
                  • Gość: Carmina Mr Hash.... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.01, 19:56

>
                    > Poniewaz w Swieta nie policzylem w # osi symetrii,
                    > okazalo mi sie nagle, ze mam 6 a nie 5 krzyzykow.
                    >
                    > Czujac sie ogromnie zaklopotany takim falszem,
                    > jakim zindoktrynowalem cale Forum, -nikt nie zauwazyl bledu,
                    > nawet 7, choc On PI zna precyxzyjnie i wiarygodnie, nawet dla Tyu,
                    > - podawalem za Nim tez 44 dla ulatwienia -
                    > zmienie sie TAK bym pasowal kazdemu.
                    >
                    > Obiecuje - ale dopiero za kilkanascie lat.
                    >
                    > Na razie, obysmy dozyli w Forumowej ZGODZIE i ZROZUMIENIU
                    > sie nawzajem, az do pierwszej zlowrozbnej symetrii 2002,
                    > tego tak oczekiwanego i tak roczarowujacego 3 tysialecia.
                    > A i to nie dla wszystkich 3-go.
                    > Jak tu dotzrymac obietnicy ?
                    > Juz sam nie wiem kogo lubie a kogo nie lubie : (
                    >
                    > Carmina - przypomnij jak z Toba!
                    > Blagam nie w nowym watku - bo sie zabije.

No juz dobrze, dobrze, smile)), przypomnę, nie w nowym watku, bo błagasz i grozisz,
                    ze się zabijesz, LOL.
                    Jak możesz nie wiedzieć kogo lubisz?
                    Na wszelki pzrypadek przypomne wieloaspektowo: Hash lubi Carmen. Carmen lubi
                    Carminę. Carmina lubi Hasha.
                    Życzę Ci samych szczerych i uczciwych przyjaciół i sympatyków. Sensownych
                    polemik. Zabawy wysmienitej w Noc Sylwestrową, kastanietów brzęku, pieśni i
                    radości, musnięcia szminki na białym kołnierzyku. smile
                    Pozdro ze skrzeniem brokatu.

• wild :) 13.05.02, 17:59

> w wątku: Nieustanne tango
      >
      >
      > Re: O - Idiota Max
      > Autor: Gość portalu: Scan
      > Data: 23-12-2001 02:31 adres: *.warszawa.sdi.tpnet.pl
      >
      >
      > -------------------------------------------------------------------------------
      > -
      > Sorry, spadaj gówniarzu. U niektórych, co są dr. hab. ekonomii czy
      > profesorami - szmat po sprzątaniu podłogi u nich byś nie mógł wykręcać. Ich
      > winą jest tylko to,że gówniarza traktują jak poważnego człowieka. Dość tego.
      > Zazwyczaj walę prosto z mostu. Więc walę - idiotą jesteś. U Tereka siedziałbyś
      > na oślej ławce, durniu. Z ekonomii. Z życia i mądrości też. Ale że facet do
      > Ciebie na priv napisał, tłumacząc ci ( z dobrego serca) o koloniach na
      > Madagaskarze ( boś tu też głupi) - to zrobiłeś aferę i oplułeś człowieka,
      > idioto. A że napisał do Ciebie o "metodologii" - to tylko dlatego, że durniem
      > jesteś i na jego post jw. nazwales go faszystą, kretynie. A on na to czuły
      > jest. Faszyści wymordowali mu rodzine. Waż słowa, "wesołku forumowy".
      > Libertarianizm ekonomiczny mogłbyś studiować u Tereka.O ile by cię dopuścił do
      > egzaminu.
      > Scan
      >
      > P.S. Wirusy - Moshemu, idioto przyznałeś się, że puszczasz wirusy po sieci.
      > Alfabetem Morsa mu to pisałeś - bo ci bylo do dupy, kiedy cie odslonil. Kryłem
      > ciebie, nadstawiając mojego nicka za twoje glupie popisy, bo myślałem, że coś
      > z ciebie wyrośnie. Wyrósł grafoman i idiota. Teraz zrób 100 wątków o swej
      > krzywdzie.
      > To potrafisz, pozorowany wesołku.
      >
      > Tereku - dość krycia idioty z Białegostoku.
      > Moshe - napisz kretynowi - jak było.
      > Scan
      >
      > Linki tego postu - bo lubisz, wysyłam do Moszego i Tereka. Wszystko ma swe
      > granice. Idioto.
      >
      > ---------------------------------------------------------------------------
      >
      > czy mógłbyś dać cytat i dowód?
      >
      >
      > PS. ile inny metodolog forum Terek ma lat? dużo?smile czyzby to był jaki
      > PROFESOR?:] i takie metodologizmy uprawia fiu fiu ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka