Gość: Perła IP: *.zin.lublin.pl 12.08.03, 12:27 Nikt cię nie oskarża o Holocaust i daj już spokój. Dyskusja na forum to nie czat. Odpowiada się w postach a nie tytułami postów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rwajoz Kondensacja Panie Perła.Dobry tytuł starcza za 12.08.03, 12:29 cały post. Zwłaszcza Pański. Odpowiedz Link Zgłoś
rwajoz I Kupo Hipopotama już mnie nie zaczepiaj, bo 12.08.03, 12:35 nie jesteś dla mnie partnerem do rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk A Ty jestes, powiem glupio, calkiem inną kupą 12.08.03, 13:24 jaroslawskiej centkowanej muszki upierduszki co podczas przechadzki spadla na Zawadzki i on kupą w glowie zastapil mozgowie Moglbym jeszcze, ale boje sie, ze mi Admin wytnie. Albo cos przestawi i nie bedzie juz tak bardzo smiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
rwajoz o cymbałsceptyk wstał. Po co. Acha żreć. To 12.08.03, 13:36 z czego już robi kupę. Odpowiedz Link Zgłoś
rwajoz Już się Perłbaumie nie podszywasz? Na co ci 12.08.03, 12:30 się to zdało parchu. Odpowiedz Link Zgłoś
rwajoz Dla ciebie forumowe życie już się skończyło 12.08.03, 12:31 ty wielka kupo hipopotama. Haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Perła, po co zaczynasz z psycholem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 12:32 Jakakolwiek rozmowa z kimkolwiek z tego forum to nobilitacja dla idioty. Zresztą ona sam ze sobą się bawi dobrze. Jego wątek to dla niego "dildo". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Scanie IP: *.zin.lublin.pl 12.08.03, 12:45 to, że szalony Józek psycholem jest to to i ja widzę. Ale zawsze nadzieja jest, corzaz słabsza - przyznam, że wyprostuje się gościa. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Perła - nie wyprostujesz. Józiu zapomniał, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 12:52 "Najbardziej zawsze nadęci, Kastraci i impotenci". jak mawiał stary mistrz z Krakowa J.Szt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła ale widzisz... IP: *.zin.lublin.pl 12.08.03, 12:58 szalony Józek wytropił w nas Żydów, a my Żydzi powinniśmy pomagać młodszym braciom w wierze. Szalony Józek nie lubi chyba Żydów, ba! obsesję wręcz na tym punkcie ma, to my okażmy mu miłosierdzie. Tym bardziej, że los go pokarał już. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Józkowi Rwajozbaumowi należy pomóc koniecznie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 13:36 dlatego też należy Józka skontaktować z rabinem. Najbliższy jest bodaj w Łańcucie. Odpowiedz Link Zgłoś
rwajoz Biedny kapłonie( zobacz co to znaczy) a może 12.08.03, 13:30 pulardo.Haha Odpowiedz Link Zgłoś
rwajoz przecież wy nie istniejecie. Haha. robaczki mniej 12.08.03, 13:33 warte niż proch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łapta_Się_Za_Wacki Czemu on zmierza ku? IP: *.intertop.pl 12.08.03, 12:57 Czemu on zmierza ku rwa_joz ten? Kto mnie objasni? Sumaszedwszij li on? Pa mojemu to ruskie nasienje, ja rusowo na mile wywenszem. Ruski on jest! Ruski agent pytajet się Forum eto razruszit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Czemu on zmierza ku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 12:58 To może być rosyjski Żyd, oszalały po utracie posady w Gułagu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łapta_Się_Za_Wacki Tak! On ruskij Jewrriej, dejstwitel'no, etot... IP: *.intertop.pl 12.08.03, 13:04 Odpowiedz Link Zgłoś
rwajoz Stajenny Kupa Hipopotama, możesz pouczać 12.08.03, 12:39 jak pisać likatorów swojej stajni. Sam też się poucz parchu. Odpowiedz Link Zgłoś
rwajoz No i po co ci to Wielka Kupo Gnoju? Idź swoją 12.08.03, 12:50 drogą, trzymaj się swojej niszy, realizuj swoją legendę Przyjacielu Śniegowy. Odpowiedz Link Zgłoś
rwajoz Widzisz. jesteś forumowym trupem. Oprócz mnie nie 12.08.03, 12:52 ma tu nikogo, bo przecież ten poroniony twój klon cymbałscan się nie liczy. Zresztą wszytskie twoje klony Pasdkudo.Haha. Odpowiedz Link Zgłoś
rwajoz Powoli robi mi się ciebie żal. Może dałeś się 12.08.03, 12:53 wmanewrować? Odpowiedz Link Zgłoś
rwajoz Zrozum to wreszczie , jesteś za słaby. Zachowaj 12.08.03, 12:55 resztki twarzy, bo cały staniesz się Kupą Hipopotama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Józiu, kiedy ty śpisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 12:57 Schodzisz z szychty o 3 nad ranem, stajesz do niej o 7. Kiedy robisz mykwę, nie mówiąc o przepłukaniu jamy ustnej? Odpowiedz Link Zgłoś
rwajoz Oj nie płuczesz gęby cymbałscanie, bo jedzie 12.08.03, 13:07 jak z kloaki klonie Perłbauma. Odpowiedz Link Zgłoś
rwajoz wycofaj się kulejący mule. Już wszyscy poznali moc 12.08.03, 13:08 twojego umysłu. Haha. Przecież znowu polegniesz . Po co. Zobacz , stajenny Perłbaum cię zostawił. Odpowiedz Link Zgłoś
rwajoz głupi janczarze Perłbauma jesteś bez szans tak 12.08.03, 13:10 jak twój pan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldus Józek - szkoda ze nie cenzurują autorów IP: 213.76.133.* 12.08.03, 12:57 Ten wątek jest idealnym przykładem ze powinno sie cenzurować autorów. Jeśłi ktoś potrafi napisać tyle postow co ten koleś nie przekazujac nimi nic poza inwektywami (niezależnie do kogo pisze i na ile kto na nie zasłużył) to powinno sie go z gruntu wycinać. Albo przy najmniej powinna być mozliwosc wciśnięcie "ignora" i człowiek nie czytal by takich bredni. Ale glupota niestety nie boli... wiec sie rozwija... Odpowiedz Link Zgłoś
rwajoz musisz być bardzo głupi walduś. Wszytsko jasne 12.08.03, 13:01 uciekłeś od Kiepskich. Albo jesteś klonem tego pomotu perły. To on mnie zaczepia , nie widzisz tego tłuku pięściowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldus ;-)) IP: 213.76.133.* 12.08.03, 14:32 rwajoz napisał: > uciekłeś od Kiepskich. Albo jesteś klonem tego pomotu perły. To on mnie > zaczepia , nie widzisz tego tłuku pięściowy? Widze tyle ze jestes rekordzista w obsypywaniu ludzi wyzwiskami. Swiadczy to dla mnie o duzej niedoroslosci emocjonalnej. I zwisa mi czy ktos cie zaczepia czy nie - swoj poziom pokazujesz jak na to reagujesz. A czego (jak glupiego wyzwiska) nie wymyslisz nie jestes mnie w stanie obrzaic. Naucz sie troche normalnego zachowania. Bo na razie reprezentujesz poziom beznadziejny Odpowiedz Link Zgłoś
rwajoz Walduś. Tłumaczyłem zainteresowanym dlaczego 12.08.03, 14:45 zmuszony byłem przyjąć ten styl. Rozejrzyj się. Wtedy podobne uwagi zadaresuje gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
rwajoz Aż tak interesujący Waldusiu nie jesteś. Chyba 12.08.03, 15:31 że dla pana Ferdka. Mnie nie interesuje co ty myślisz, co to tobie zwisa. Ok? No skocz po browara. Haha. Odpowiedz Link Zgłoś
rwajoz poszukaj dłuższych moich postów. Ale po co 12.08.03, 13:02 to tobie . Walduś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łapta_Się_Za_Wacki On dołżen się nazywać nie RWAJOZ tylko RWAJAC... IP: *.intertop.pl 12.08.03, 13:00 ...bo to się rymuje z PAJAC. Odpowiedz Link Zgłoś
rwajoz ty bez rymowania jesteś pajacem poroniony klonie 12.08.03, 13:04 Perłbauma. Masz tyle rozumu co cymbałscan. Haha. Odpadzie. Z kim się mierzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzymta_Za_wacki RWAJOZ Stachanowiec i jeszczo dobawoczno Pstrowski IP: *.intertop.pl 12.08.03, 13:14 Takowo Stachanowca jeszczo na Forumie etom nie bylo! Trzeba jemu priswoit' poczotnoje zwanje 'Gieroja Komunisticzeskowo Truda'! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzymta_Za_Wacki RWAJOZ eto russkij Jewrej, dejstwitel'no! Bywszij IP: *.intertop.pl 12.08.03, 13:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła szalony Józek Żydem jest? IP: *.zin.lublin.pl 12.08.03, 13:09 nie sądzę - za głupi. Co najwyżej to szabesgoj jest. Odpowiedz Link Zgłoś
rwajoz Widzicie. Kupa Hipopotama vel Prerła przemówił. Co 12.08.03, 13:12 głębia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzymta_Za_Wacki ...rabotnik CzeKa i Emwedist. Felka Edmundowicza.. IP: *.intertop.pl 12.08.03, 13:09 ...syn. I Nadjeżdy Krupskoj. Potomu takoj nadjożnyj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzymta_Za_Wacki RWAJOZu priznali Orden Krasnogo Uspiecha IP: *.intertop.pl 12.08.03, 13:21 Rwajoz-u Komitet priznał Orden Krasnogo Uspiecha. Teper on uże nie obycznyj Rwajoz, no ORDENA KRASNOGO USPIECHA RWAJOZ. Sokraszczenje ot "Ordena Krasnogo Uspecha" eto OKU. Potomu, teper', nado pisat': OKU RWAJOZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzymta_Za_Wacki Żarty na bok. Ale Stachanowiec z niego jest, nie? IP: *.intertop.pl 12.08.03, 13:23 Odpowiedz Link Zgłoś
rwajoz moc waszych mózgów ( ?!!) razem wziętych nie 12.08.03, 13:42 dorównuje nawet prymitywnej sieci nerwowej jamochłonów. Ale dzielicie z nimi jedną ceechę, tak jak i z płazińcami. Wasza parszywa gęba jest jednocześnie otworem odbytowym. Feee. Haha. Ale robacwto. Ludzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś