andrzejg 18.08.03, 19:28 Jakże miło widzieć wątki podobnie aktywnych? Swego czasu takim był Ignorant Czyż zawsze można powiedzieć: przyszła kryska na Matyska? A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bimi Nie cieszył bym się tak szybko 18.08.03, 19:29 Pewnie, w końcu, poszedł spać. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Jondrusia:) 18.08.03, 19:39 Witam Cię. Jondruś, wydaji mi si, że złe porównanie popełniłeś). Ignorant nraczej nie wyzywał jak ten podupcony Józek, a że "płodny" to fakt. pozdrawiam hej! a poza tym, to dla Cie chiba dobrze, że gorąco jest)? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg ano pieprzysz jak bykk na hali 18.08.03, 20:35 bykk napisał: > a poza tym, to dla Cie chiba dobrze, że gorąco jest)? Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Jondrusia 18.08.03, 20:39 Jondruś, no co Ty? Jak już to dupce, hehehe! Nie zawsze jest św.Jerzego, nie? Przecie na ochłodę cosik masz nie? Więc o co? pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki [...] IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 19:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni cieplo cieplo 18.08.03, 19:46 andrzejg napisał: > Swego czasu takim był Ignorant Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Szkoda trochę choć... 18.08.03, 22:00 ...znudziła mi się już też ta pyskówka z Józiem. Zapowiadał na dziś mój koniec, chciałem zobaczyć co zrobi. A on tak przepadł bez wieści... Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz A jednak to Forum jest mocno katolickie... 18.08.03, 22:07 ...bo (jak widzę) kochacie swoich wrogów. Tak trzymać! )Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Już dawno jesteś pod kreską OSBOBNIKU Z MAŁYM IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 19:14 COFNIĘTYM CZÓŁKIEM. hAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper O, przepraszam, ale to JA jestem OSOBNIKIEM... IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 23:29 Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a): > COFNIĘTYM CZÓŁKIEM. hAHA Z MAŁYM COFNIĘTYM CZÓŁKIEM. Proszę się nie zapominać ! Snajper, jak wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki [...] IP: *.icm.edu.pl 22.08.03, 13:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Józef odszedł? IP: 213.216.66.* 22.08.03, 13:12 depresje wszelkiego rodzaju poprzedzaja zazwyczaj napady hiperaktywnosci. 5040 ale Józek nie jest prawdziwy wiec jego to raczej nie dotyczy Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Józef odszedł? 22.08.03, 13:41 tez nie bardzo sobie wyobrazam Jozia w depresji. Jozio to depresja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Józef odszedł? IP: 213.216.66.* 22.08.03, 13:50 dachs napisał: > tez nie bardzo sobie wyobrazam Jozia w depresji. > Jozio to depresja. a ja jestem gotow postawic 2 pln na to ze józio to prowokacja kregów postepowo- kosmopolitycznych [do których zreszta jestes zblizony]. tylko 2 pln poniewaz dobrze placa [nikt w to nie wierzy] 5040 ps a jak nie mam racji to za 2 zlote nawet szabasowy w piatek nie kupisz. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Józef odszedł? 22.08.03, 13:58 Gość portalu: siedem napisał(a): > a ja jestem gotow postawic 2 pln na to ze józio to prowokacja kregów > postepowo- kosmopolitycznych... Podobnie jak LPR. Tylko nie powtarzaj tego dalej, bo sie prowokacja rypnie. [do których zreszta jestes zblizony]. Serdecznie dziekuje za uznanie. > a jak nie mam racji to za 2 zlote nawet szabasowy w piatek nie kupisz. Nawet szabasowy mi zalujesz, okrutniku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Józef odszedł? IP: 213.216.66.* 22.08.03, 14:03 dachs napisał: > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > a ja jestem gotow postawic 2 pln na to ze józio to prowokacja kregów > > postepowo- kosmopolitycznych... > > Podobnie jak LPR. Tylko nie powtarzaj tego dalej, bo sie prowokacja rypnie. > > > [do których zreszta jestes zblizony]. > > Serdecznie dziekuje za uznanie. > > a jak nie mam racji to za 2 zlote nawet szabasowy w piatek nie kupisz. > > Nawet szabasowy mi zalujesz, okrutniku? \ znaczy sie sobie nie kupie i nie bede miał programu TV i 231 wkładek z wczasami w makro cash etc. 5040 ps u was GW to pewnie w empikach koło rudego prawa lezy my to mamy w kioskach po 2,5 Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Józef odszedł? 22.08.03, 14:24 Gość portalu: siedem napisał(a): > u was GW to pewnie w empikach koło rudego prawa lezy > my to mamy w kioskach po 2,5 Wyobraz sobie, ze u nas tez za 2,5. Dlatego nie kupuje. A rude prawo to sie u mnie nazywa "Hannoversche Allgemeine Zeitung" Tansze, ale czytac tez nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Re: Pieczetując się siódemką, będą tak niwiarygo IP: *.icm.edu.pl 22.08.03, 14:00 głupim obrażasz pitagorejczyków. Ale skąd o tym tobie o tym wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Pieczetując się siódemką, będą tak niwiarygo IP: 213.216.66.* 22.08.03, 14:04 pita... co? 5040 do kogo piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Re: Pieczętując się siódemką przy swojej głupocie IP: *.icm.edu.pl 22.08.03, 14:15 jesteś obrazą Pitagorejczyków.Ale skąd tobie to wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper A to wszystko przebierańcy. IP: *.malkom.pl / 172.20.40.* 22.08.03, 14:25 Gość portalu: siedem napisał(a): > a ja jestem gotow postawic 2 pln na to ze józio to prowokacja kregów postepowo > -kosmopolitycznych [do których zreszta jestes zblizony]. tylko 2 pln poniewaz > dobrze placa [nikt w to nie wierzy] > > 5040 > > ps > a jak nie mam racji to za 2 zlote nawet szabasowy w piatek nie kupisz. Jaaaasne 7. Antysemici nie istnieją, a ci, co się zachowują jak antysemici, to wszystko żydowscy prowokatorzy. Zgadza się ? No bo jak można być tak głupim i podłym, aby nienawidizć z powodu narodowości. Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: A to wszystko przebierańcy. IP: 213.216.66.* 22.08.03, 14:27 Gość portalu: snajper napisał(a): > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > a ja jestem gotow postawic 2 pln na to ze józio to prowokacja kregów poste > powo > > -kosmopolitycznych [do których zreszta jestes zblizony]. tylko 2 pln ponie > waz > > dobrze placa [nikt w to nie wierzy] > > > > 5040 > > > > ps > > a jak nie mam racji to za 2 zlote nawet szabasowy w piatek nie kupisz. > > Jaaaasne 7. Antysemici nie istnieją, a ci, co się zachowują jak antysemici, to > wszystko żydowscy prowokatorzy. Zgadza się ? No bo jak można być tak głupim i > podłym, aby nienawidizć z powodu narodowości. płaca już 1:259 tylko tak dalej 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki To nie jest żadna nienawiść do Żydów wskazywanie IP: *.icm.edu.pl 22.08.03, 14:36 że ty jesteś kanalią i OBRAZĄ ŻYDOWSKIEJ INTELIGENCJI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Oczywiście, że nie jest. Bo nie jestem Żydem. __nt IP: *.malkom.pl / 172.20.40.* 22.08.03, 14:42 Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a): > że ty jesteś kanalią i OBRAZĄ ŻYDOWSKIEJ INTELIGENCJI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Re: Każda nacja by się ciebie wyparła. Swoim pos- IP: *.icm.edu.pl 22.08.03, 14:48 tępowaniem i zawinioną głupotą ( o tej niezwinionej nie mówię) sprawiłeś że stałeś się nikim. Co najwyżej Worem wiesz czego i wiesz na co od Perły.Idź swoją drogą i tam gdzie ja jestem nie przychodź . Dla swojego dobra kanalio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Józek, a ty z jakiej nacji jesteś? IP: *.zin.lublin.pl 22.08.03, 15:07 Józek, używasz wulgarnych obelg. Każdemu to może zdarzyć się. Ale u ciebie to notoryczne jest. Robisz to non stop. Piszesz dodatkowo, że chętnie skopałbyś etc. Taki jesteś, ok. Ale jak to ma się do twoich ewangelizujących postów? Raz piszesz o Nim, aby za chwilę dać popis wulgarnej nienawiści właśnie. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Nikt się mnie nie wyparł. Po prostu nie jestem... IP: *.malkom.pl / 172.20.40.* 22.08.03, 15:47 ... Żydem. Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Dla jego satysfakcji nie będę narodowości zmieniać IP: *.malkom.pl / 172.20.40.* 22.08.03, 16:08 dachs napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Lepiej nie Borsuku, bo się nam Józio wzruszy 22.08.03, 18:35 A emocje mogą być szkodliwe dla jego mało stabilnej osobowości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Za to twoja głupota funkcyjny monopolu jest IP: *.eu.org 22.08.03, 19:17 stabilna. I tym optymistycznym ignorem kończę rozmowę z tobą sługusie Odpowiedz Link Zgłoś
monopol I oto dowód - Józio stresssuje się... 22.08.03, 19:51 ...i już zaczyna być niesymaptyczny. Józiu bądź grzeczny, mama Ci zawsze mówiła, żebyś był miły dla nieznajomych... Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Józef odszedł? - Niedaleko 22.08.03, 18:50 i on ci to czy nie on? --------------------------------------------- Początek wykładu Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Józef odszedł? - Niedaleko 22.08.03, 20:22 Nie żebym się czepiał,ale zastanawia mnie znaczenie słowa 'niedaleko' w wirtualnym życiu.Czy forum Onet jest dalej niz forum WP?Jak to zmierzyć? Dobra byłaby taka informacja,bo wiadomo byłoby czy Józef ma do nas dzień drogi ,czy więcej A. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Andrzeju - Józio jest o całe lata świetlne od nas 22.08.03, 20:26 To postać z innego wymiaru kompletnie. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Andrzeju - Józio jest o całe lata świetlne od 22.08.03, 20:42 Mniejsza o Józefa. Zauważ Monopolu jakie stosujemy skojarzenia.Poniżej Gość z daleka, pisze 'Józef jest tuż obok'.W internecie wszędzie jest obok i wszędzie jest niedaleko.Fizycznie rzecz biorąc nawet nie wiemy gdzie stoją serwery obsługujące dany portal i jest nam wszystko jedno,jeżeli w miarę szybko udostepniają swoją przestrzeń. Zobacz: jak powiem ,że idę na forum Kraj , to tak jakbym był obok, a jak pójdę na Onet , to bedzie niedaleko))Jednym słowem wyobrażenia z życia realnego przekładamy na wirtual,czasami bezsensownie.Czy może jednak jest w tym jakis sens? A. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Do Andrzeja 22.08.03, 20:59 Nasz wirtualny świat również ma swoje odległości, miejsca bliskie i dalekie. My tutaj stanowimy pewną społeczność forum Aktualności, właśnie jego teren "zamieszkujemy". Czujemy się tutaj jak u siebie. Kraj to forum tego samego portalu, możemy więc uznać, że znajduje się obok. Onet to już całkiem inna kraina, choć ludzie tam porozumiewają się tym samym językiem. Przyjmijmy więc, że Onet jest niedaleko, podbnie WP czy Interia. Leżą one mniej więcej w tej samej odległości od FA. Bliżej niż Yahoo na przykład. Te wszystkie "odległości" są oczywiście względne. Ty i ja pisujemy na przykład na pewnych forach ukrytych. Możemy powiedzieć, że dla nas leżą one bardzo blisko. Dla innych natomiast osób z Aktualności, które nigdy nie zaglądały na te fora, to obszar obcy, odleglejszy. Nie wiem czy to ma jakiś sens, ale ja kwestię odległości w wirtualu w ten właśnie sposób odczuwam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: Józef odszedł? - Niedaleko IP: *.inter.net.il 22.08.03, 20:30 andrzejg napisał: > Nie żebym się czepiał,ale zastanawia mnie znaczenie słowa 'niedaleko' > w wirtualnym życiu.Czy forum Onet jest dalej niz forum WP?Jak to zmierzyć? > Dobra byłaby taka informacja,bo wiadomo byłoby czy Józef ma do nas dzień > drogi ,czy więcej > > A. ------------------------------- alez nie ludz sie kolego, Pan Jozio jest tuz obok, w watku: cel- pohanbic Polakow, wspolnie analizujemy problm: "zapach kibucu". Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Józef odszedł? - Niedaleko 22.08.03, 20:39 Gość portalu: z daleka napisał(a): > alez nie ludz sie kolego, Pan Jozio jest tuz obok, w watku: cel- pohanbic > Polakow, wspolnie analizujemy problm: "zapach kibucu". Czy to Jozio pachnie w kibucu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Czy jest gdzies w okolicy Nurni? IP: 213.46.162.* 22.08.03, 21:54 www2.gazeta.pl/szukaj/806956,31023,1253966.html Cos pieknego i niedrogo no nie?Tylko 86 , jakis bezplodny ten Ignoraty jest. Normalnie zakladal 10 watkow dziennie..... Ale coz wyszukiwarka jak zwykle w takich wypadkach sie spsula. Odpowiedz Link Zgłoś