d_nutka 20.08.03, 19:18 chcieli coś napisać, ale się rozmyślili po przeczytaniu aktualności forumowych d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monopol Mało ich Danutko 20.08.03, 21:18 Czyli albo nikt nie czyta Aktualności forumowych albo nikt nie rozmyślił się. Czyżby aż tak wielu chciało wziąć udział w kreowaniu wspaniałego wizerunku owych Aktualności? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Mało ich Danutko IP: *.echostar.pl 20.08.03, 21:21 monopol napisał: > Czyli albo nikt nie czyta Aktualności forumowych albo nikt nie rozmyślił się. No właśnie przeczytali i rozmyślili się. Stąd nikt nic nie napisał........ Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Re: Mało ich Danutko 20.08.03, 21:30 Gość portalu: XXL napisał(a): > No właśnie przeczytali i rozmyślili się. > Stąd nikt nic nie napisał........ No tak, taką opcję też należy wziąć pod uwagę. Pytanie tylko, co Danutka miała na myśli? Czy Ci, którzy się rozmyślili mieli napisać w wątku Danutki, że przeczytali forum i właśnie zrezygnowali z pisania, czy też będąc rozmyślonymi mieli nie pisać w jej wątku, żeby podkreślić stanowczość swego rozmyślenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Mało ich Danutko IP: *.echostar.pl 20.08.03, 21:54 monopol napisał: > No tak, taką opcję też należy wziąć pod uwagę.Pytanie tylko, co Danutka miała > na myśli? Hmmm, zadajesz bardzo trudne pytania. Tym bardziej, że sama d_nutka nie bardzo wie..... Odpowiedz Link Zgłoś
lron Re: Mało ich Danutko 20.08.03, 22:54 Gość portalu: XXL napisał(a): > Hmmm, zadajesz bardzo trudne pytania. > Tym bardziej, że sama d_nutka nie bardzo wie..... Nie szkodzi. Danutka tu nie jest "od wiedzenia"... Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Mało ich Danutko 21.08.03, 07:19 Gość portalu: XXL napisał(a): > monopol napisał: > > > No tak, taką opcję też należy wziąć pod uwagę.Pytanie tylko, co Danutka mi > ała > > na myśli? > > Hmmm, zadajesz bardzo trudne pytania. > Tym bardziej, że sama d_nutka nie bardzo wie..... a właśnie że wiem! po porannej lekturze forum mając jednak potrzebę dania oznaki, że żyję, pomimo zatruwania srodowiska forumowego jadami złości i nienawiści ,robię wpis tutaj. od razu jest mi lżej, że nie popełnilam grzechu zaniechania wdając się w jałowe pyskowki czy dyskusje prowadzące do nikąd. dzień dobry tym co chcieliby a zaniechali-złego oczywiście d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 dobre sobie 21.08.03, 07:52 d_nutka napisała: > od razu jest mi lżej, że nie popełnilam grzechu zaniechania wdając się w jałowe > pyskowki czy dyskusje prowadzące do nikąd. A dokad ta mialaby zaprowadzic? Do zrozumienia D_nutki. To nie wykonalne i bezcelowe. > dzień dobry tym co chcieliby a zaniechali-złego oczywiście Ty oczysiscie wiesz co jest dobre. Szczegolnie dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: dobre sobie 21.08.03, 08:02 rycho7 napisał: > > Ty oczysiscie wiesz co jest dobre. Szczegolnie dla innych. ty oczywiście nie "darowałeś" sobie tych 5 min "darowałeś" je mnie- poprawiaczu d_nutki Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 co tu jeszcze dodac 21.08.03, 08:53 d_nutka napisała: > rycho7 napisał: > > > > > Ty oczysiscie wiesz co jest dobre. Szczegolnie dla innych. > > ty oczywiście nie "darowałeś" sobie tych 5 min > "darowałeś" je mnie- poprawiaczu d_nutki Wedlug D_nutki sa rowni i rowniejsi. Ona nalezy do rowniejszych. Jej wolno. Trudno nawet cos dodac do powyzszych paru krotkich zdan. Inny od Cyganow Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re:duch rewanżyzmu unosi się nad forum 21.08.03, 07:31 a gdzie miłosć bliźniego? schowała się na lepsze czasy? mieć 5 minut przyjemności pod palcami klawiatury jest ważniejsza niż długotrwały upadek moralny? po obydwu stronach zresztą, bo tego wymaga duch rewanżyzmu pozdrawiam tych co sobie dziś odmówią tych 5 minut przyjemności d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Nie powoluj sie na "moralnosc" sekty 21.08.03, 08:49 d_nutka napisała: > a gdzie miłosć bliźniego? Odwolujac sie do nauk Juszuy ben Josefa pamietaj o dziele jego nastepcow. Nie powoluj sie na "moralnosc" sekty, ktora pozbawiona jest jakiejkolwiek moralnosci holdujac obludzie, podwojnej moralnosci i finansowym przekupywaniu Sedziego Ostatecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_watchman Re:duch rewanżyzmu unosi się nad forum 21.08.03, 09:04 d_nutka napisała: > mieć 5 minut przyjemności pod palcami klawiatury jest ważniejsza niż > długotrwały upadek moralny? Spróbuj kiedyś zakosztować 5-ciu minut myślenia - zdziwisz się wówczas, że jednak można pisać z sensem. > pozdrawiam > tych co sobie dziś odmówią tych 5 minut przyjemności I zaczną płodzić pustosłowie takie jak twoje? Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re:duch rewanżyzmu unosi się nad forum 21.08.03, 10:18 mr_watchman napisał: > > I zaczną płodzić pustosłowie takie jak twoje? np takie wachmana myślenie pustosłowiem nie jest spłodzone wszak zawsze nadmiaru mówienia złoto już nie kusi, milczeniem już było teraz ropa tryska fontanną cenienia Odpowiedz Link Zgłoś
mr_watchman Re:duch rewanżyzmu unosi się nad forum 21.08.03, 10:21 d_nutka napisała: > wachmana myślenie pustosłowiem nie jest > spłodzone wszak zawsze nadmiaru mówienia > > złoto już nie kusi, milczeniem już było > teraz ropa tryska fontanną cenienia Jeśli chciałaś mnie przekonać, że nie masz nic sensownego do powiedzenia, to daremny twój trud, wiem to od dawna. Ładna pogoda dzisiaj w twojej okolicy? Odpowiedz Link Zgłoś