torquemada Re: CZY POLACY MUSZĄ PŁACIĆ PODATKI NA KOŚCIÓŁ 30.12.01, 13:28 Chciałbym się nmiezmiernie tego dowiedzieć!!! Kagan cały czas o tym pisze... a ja uwierzyć nie mogę. Wiem tylko, że są ulgi celne dla kościołów - ale wszystkich !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: CZY POLACY MUSZĄ PŁACIĆ PODATKI NA KOŚCIÓŁ IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.01, 10:25 Pomylily mu sie strony granicy nad Odra ) Podatek na kosciol jest w RFN !! 9% od podatku dochodowego. Oczywiscie placic musi tylko ten kto jest czlonkiem kosciola (mozna z kosciola wystapic)i tylko na "swoj" kosciol (katolicki, ewangielicki) W Polsce podatku na kosciol nie ma !! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: CZY POLACY MUSZĄ PŁACIĆ PODATKI NA KOŚCIÓŁ 31.12.01, 10:29 Gość portalu: Joasia napisał(a): > Pomylily mu sie strony granicy nad Odra ) > Podatek na kosciol jest w RFN !! > 9% od podatku dochodowego. > Oczywiscie placic musi tylko ten kto jest czlonkiem kosciola (mozna z kosciola > wystapic)i tylko na "swoj" kosciol (katolicki, ewangielicki) > W Polsce podatku na kosciol nie ma !! Ależ Ty jesteś mądra Joasiu ! No, no ! Nigdy bym na to nie wpadł )) Dziękuję za informację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polk Re: CZY POLACY MUSZĄ PŁACIĆ PODATKI NA KOŚCIÓŁ IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.01, 13:52 lech.niedzielski napisał(a): > Gość portalu: Joasia napisał(a): > > > Pomylily mu sie strony granicy nad Odra ) > > Podatek na kosciol jest w RFN !! > > 9% od podatku dochodowego. > > Oczywiscie placic musi tylko ten kto jest czlonkiem kosciola (mozna z kosc > iola > > wystapic)i tylko na "swoj" kosciol (katolicki, ewangielicki) > > W Polsce podatku na kosciol nie ma !! > > Ależ Ty jesteś mądra Joasiu ! No, no ! Nigdy bym na to nie wpadł )) > Dziękuję za informację. Ty też jesteś mądry i prawdziwie niezjadliwy.No sama słodycz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild Kobiecino Joasiu mylisz sie! :] IP: *.net.bialystok.pl 31.12.01, 13:38 Gość portalu: Joasia napisał(a): > W Polsce podatku na kosciol nie ma !! Ten koscioł jest pod wezwaniem np. SLD uwierzysz? taca jest przymusowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraken Re: Kobiecino Joasiu mylisz sie! :] IP: *.ipt.aol.com 31.12.01, 23:52 Gość portalu: wild napisał(a): > Gość portalu: Joasia napisał(a): > > > W Polsce podatku na kosciol nie ma !! > > > Ten koscioł jest pod wezwaniem np. SLD uwierzysz? taca jest przymusowa! policz sobie durniu ile spoleczenstwo zaplacilo "dobrowolnego"podatku na kosciol SKURWIALEJ PRAWICY POD WEZWANIEM sw, TERAZ KURWA MY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild Re: Kobiecino Krakenie(?) mylisz sie! :] IP: *.net.bialystok.pl 31.12.01, 23:54 Gość portalu: Kraken napisał(a): > Gość portalu: wild napisał(a): > > > Gość portalu: Joasia napisał(a): > > > > > W Polsce podatku na kosciol nie ma !! > > > > > > Ten koscioł jest pod wezwaniem np. SLD uwierzysz? taca jest przymusowa! > > policz sobie durniu ile spoleczenstwo zaplacilo "dobrowolnego"podatku na kosci > ol > SKURWIALEJ PRAWICY POD WEZWANIEM sw, TERAZ KURWA MY!!! Durniu co mnie ta "prawica" kurwa obchodzi! Pomysl jaki duren podpisał wszystkie durne ustawy? to jest duren Kwasniewski wyslij do niego tę pretensje ok? kurwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stępel Re: Kobiecino Krakenie(?) mylisz sie! :] IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 15:35 ale pierdolita- z moich podatków jest opłacany klecha który uczy religii w szkole a ponoć to świecki kraj.Niech mu zacznie płacić proboszcz albo niech uczy za darmo bo to przecież jego obowiązek(powołanie).Ciekawi mnie jeszcze jedno,dlaczego czarna mafia nie płaci podatków i wogóle nie rozlicza się ze skarbówką -co oni są lepsi kurwa odemnie.Prawda jest taka że oni mogą robić co im się podoba.A jak by wziąść sie za tą bande nierobów to zaraz była by histeria że rząd chce zniszczyć kościół. RUDE BOY NOW Odpowiedz Link Zgłoś
wild Kobiecino Stęplu(?) głosowałeś na Kwacha? :] 03.01.02, 15:57 Gość portalu: stępel napisał(a): > ale pierdolita- z moich podatków jest opłacany klecha który uczy religii w > szkole a ponoć to świecki kraj.Niech mu zacznie płacić proboszcz albo niech > uczy za darmo bo to przecież jego obowiązek(powołanie).Ciekawi mnie jeszcze > jedno,dlaczego czarna mafia nie płaci podatków i wogóle nie rozlicza się ze > skarbówką -co oni są lepsi kurwa odemnie.Prawda jest taka że oni mogą robić co > im się podoba.A jak by wziąść sie za tą bande nierobów to zaraz była by histeri > a > że rząd chce zniszczyć kościół. > RUDE BOY NOW on te ustawy podpisał wiec do niego tj. Szanowego i Wielce Czci Godnego Prezydenta RPRL Kwasniewskiego miej te pretensje PS. jestemm za całkowitą prywatyzacją szkolnictwa i likwidacją przymusu w nauczaniu a takze likwidacja koncesji na zawod "nauczyciel" kazdy niech płaci za Siebie i swoje dzieci zgodzisz sie ze mną prawda? jezeli nie? bedzisz dla mnie SOC-lerykalnym ... piii Gość portalu: stępel napisał(a): > pierdolitą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Propozycja IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 16:05 Max, a co myslisz o koncesji na zawod ksiadz i prywatyzacji kosciołow ? Odpowiedz Link Zgłoś
wild a w jakich godzinach wchodzisz komus do domu? 03.01.02, 16:11 Gość portalu: Balzer napisał(a): > Max, a co myslisz o koncesji na zawod ksiadz i prywatyzacji kosciołow ? bez pozwolenia.. i czym działasz wytrychem? czy kijem bejsbolowym? masz glany? i czy jestes łysy? i w jakiej Partii działasz ... pytam sie serio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Bez koncesji IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 16:28 Czyli ksiedzem moze byc kazdy człowiek z ulicy. Po co seminarium, przeciez dyplom mozna wydrukowac na atramentowce, "owieczki" i tak sie nie dowiedza, a ile kasy na takim zawodzie mozna zarobic. A prywatyzacja kosciołow - po co? Nie oddamy naszej tacy i dalej bedziemy w "szarej strefie" Dobrze ze poruszyłes temat cmentarzy. To co, "co łaska" ale nie mniej niz 500 zł - to lepsze od tacy. Im wiecej pogrzebow tym lepiej dla parafii, no i oczywiscie znow "szara strefa". Fajny zawod ten ksiadz, niekoncesjonowany oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
wild "Żona" Balzera daje bez koncesji? 03.01.02, 16:48 Gość portalu: Balzer napisał(a): > Czyli ksiedzem moze byc kazdy człowiek z ulicy. Po co seminarium, przeciez > dyplom mozna wydrukowac na atramentowce, "owieczki" i tak sie nie dowiedza, > a ile kasy na takim zawodzie mozna zarobic. > A prywatyzacja kosciołow - po co? Nie oddamy naszej tacy i dalej bedziemy > w "szarej strefie" > Dobrze ze poruszyłes temat cmentarzy. To co, "co łaska" ale nie mniej niz > 500 zł - to lepsze od tacy. Im wiecej pogrzebow tym lepiej dla parafii, > no i oczywiscie znow "szara strefa". Fajny zawod ten ksiadz, niekoncesjonowany > oczywiscie czy każdy może wejść do Twojego domu i spać z Twoją żoną? jeżeli tak daj jej telefon... PS. brniemy dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Kombinat "Koscioł" IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 17:10 wild napisał(a): > > czy każdy może wejść do Twojego domu i spać z Twoją żoną? jeżeli tak daj jej > telefon... > > > PS. brniemy dalej... HeHe, nie mam żony - zbyt mocno cenie sobie niezaleznosc. A Ty bys wytrzymał cały czas z jedna kobieta ? No chyba ze ubiegasz sie o koncesje na zawod "ksiadz" - taka intratna posada. W takim kombinacie obraca sie naprawde duzymi pieniedzmi, ktorych wielu polskich biedakow w zyciu na oczy nie widziało. Ale nie martw sie, ksiadz tez człowiek, zakonnice to nie jedyne kobiety z ktorymi sie styka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wild sklep warzywny? NIE!... :) 03.01.02, 17:17 Gość portalu: Balzer napisał(a): > wild napisał(a): > > > > > czy każdy może wejść do Twojego domu i spać z Twoją żoną? jeżeli tak daj j > ej > > telefon... > > > > > > PS. brniemy dalej... > > HeHe, nie mam żony - zbyt mocno cenie sobie niezaleznosc. > A Ty bys wytrzymał cały czas z jedna kobieta ? > No chyba ze ubiegasz sie o koncesje na zawod "ksiadz" - taka intratna posada. > W takim kombinacie obraca sie naprawde duzymi pieniedzmi, ktorych wielu polskic > h > biedakow w zyciu na oczy nie widziało. > Ale nie martw sie, ksiadz tez człowiek, zakonnice to nie jedyne kobiety z ktory > mi > sie styka. > Pozdrawiam dla mnie mogą tam sie odbywać satanistyczne harce :] Klient płaci klient wymaga wybiera taki "kosciół" jaki mu smakuje najbardziej ... proste? PS. traktuj to jako sklep warzywny ( hmmm warzywa sa zdrowe ) wiec moze sklep z opium ( to jest szkodliwe ) Odpowiedz Link Zgłoś
wild na czym polega rozumowanie "liberała" Robespierre? 03.01.02, 17:09 taki "liberał" ma definicje swojej ideologii tj . stalinowski kult jednostki hmm jednostki? myśli o to jestem "liberał"!! czego pragnie? tzw. "wolności" w zabijaniu niewinnych ludzi czego pragnie? tzw. "wolnosci" w ograbianiu innych czego pragnie? tzw. "wolności" w przymusowym narzucaniu jakiegokolwiek światopoglądu ( w tym neutralnego ) wiec jak ktos zabije takiego "liberała" złodzieja-morderce moze być oskarzony o nietolerancje wobec jego "liberalnych" poglądów... czy ktos wie gdzie Oni są? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Znowu faszystowskie zapedy ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 17:15 wild napisał(a): > taki "liberał" ma definicje swojej ideologii tj . > stalinowski kult jednostki > > hmm jednostki? myśli o to jestem "liberał"!! > > czego pragnie? tzw. "wolności" w zabijaniu niewinnych ludzi > czego pragnie? tzw. "wolnosci" w ograbianiu innych > czego pragnie? tzw. "wolności" w przymusowym narzucaniu jakiegokolwiek > światopoglądu ( w tym neutralnego ) > > wiec jak ktos zabije takiego "liberała" złodzieja-morderce moze być oskarzony o > > nietolerancje wobec jego "liberalnych" poglądów... > > czy ktos wie gdzie Oni są? Biedny Maxie jak Ty nic nie rozumiesz. Nie masz pojecia o liberalizmie i przekrecasz fakty. Wolnosc polega na tym ze to NIE TY bedziesz decydowac o jej granicach, bo wtedy automatycznie staniesz sie faszysta. Wolnosc jest najcenniejszym dobrem jakie kiedykolwiek spadło na człowieka. Tego dobra nalezy bronic za wszelka cene. Nikt nie ma prawa narzucac jednostce swojej woli chyba ze marzy Ci sie ustroj totalitarny. Odpowiedz Link Zgłoś
wild jeszcze zebyś zgadł o kim mówie! :) 03.01.02, 17:21 Gość portalu: Balzer napisał(a): > wild napisał(a): > > > taki "liberał" ma definicje swojej ideologii tj . > > stalinowski kult jednostki > > > > hmm jednostki? myśli o to jestem "liberał"!! > > > > czego pragnie? tzw. "wolności" w zabijaniu niewinnych ludzi > > czego pragnie? tzw. "wolnosci" w ograbianiu innych > > czego pragnie? tzw. "wolności" w przymusowym narzucaniu jakiegokolwiek > > światopoglądu ( w tym neutralnego ) > > > > wiec jak ktos zabije takiego "liberała" złodzieja-morderce moze być oskarz > ony o > > > > nietolerancje wobec jego "liberalnych" poglądów... > > > > czy ktos wie gdzie Oni są? > > Biedny Maxie jak Ty nic nie rozumiesz. Nie masz pojecia o liberalizmie i > przekrecasz fakty. > Wolnosc polega na tym ze to NIE TY bedziesz decydowac o jej granicach, bo wtedy > automatycznie staniesz sie faszysta. > Wolnosc jest najcenniejszym dobrem jakie kiedykolwiek spadło na człowieka. > Tego dobra nalezy bronic za wszelka cene. Nikt nie ma prawa narzucac jednostce > swojej woli chyba ze marzy Ci sie ustroj totalitarny. to było by COOOOOOL :] Odpowiedz Link Zgłoś