hasz0 06.03.08, 10:49 Procentowo żegnam. Wasz stary hasz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hasz0 Re: ~~~~~~~w mordę R7%~~~~~~~~~~~~~~~~ %%%%%%%%%% 06.03.08, 11:52 enigmatycznie i aluzyjnie co to Ty pisałeś o Enigmie? Przypomnij... www.enigmahistory.org/text_pl.html Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ______________Odpowiadam Olegowi3 06.03.08, 12:01 Rozwalają Forum inni. Na pewno nie ja. Wiesz którzy. Oni nie odp. na żadne wraże ani na palące tematy takie jak % pyłu, węgiel w aspekcie zgazowania limity unijne, krzywdzące Polskę za wielką redukcję zanieszcyszceń do atmosfery. Nie odp na tarczo-zarzuty #-a ino mnie fest a fest obarżająi obrazają mnie co za reperezentuję wszystkich wykluczonych, z moeje winy wieku i sposobiu widzenia aspektów społecznych, polityki gospodarczej i zagranicznej inaczej. Dlatego nawet Ty piszesz o olewaniu, bez sikawki podczas gdyja gaszę. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Mogę rozwalić %%% pisząc tyle wątków co apbrall 06.03.08, 12:03 choć on %%% pije a rozwala namnażaniem postów, które niczego nie pokazują żeby niczego nie było. Odpowiedz Link Zgłoś