wikul 10.03.08, 18:24 ...państwa. Czy oni nie czytają Kaczyńskiego ? Nie słuchają jego płomiennych wystapień ? Jak mogli zrobić coś takiego Mamrotkowi. Ile trzeba będzie pracować żeby to wszystko zdezawuować. Hasz0u do roboty !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejg Re: Pojechał "Pomocnik' a potraktowli go jak głow 10.03.08, 18:41 a stał chociaz troche pod płotem w oczekiwaniu na przychylność? A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Ja już koniunkturalnie popieram aktualną wadzę nie 10.03.08, 18:57 ma głupich ! Chcecie żebym cąłe życie się poświęcał a wy w tym czasie konfiturki dość nawtykałem Wam co prawda tylko 0,001 promila ale po was spływa jak po Kaczorze Donaldzie. Popieram tera Kaczorka D. Nie czytałem ani nie oglądałem CNN bo wymieniłem zimowe koła na "nówki" 4-letnie =/= 7 mm nawet niezdarte wąsy załatwił cuś ? Przyjał go Busch? Poczęstował? Czym? Jeśli przciagnie negocjacje do wyborów O'mambaBambo czy B'illarinton to juz ma u mnie + Odpowiedz Link Zgłoś
spitme Re: Pojechał "Pomocnik' a potraktowli go jak głow 10.03.08, 19:07 Wroci jako klamca bo co innego mowi i co innego robi i jako przyglup , bo w sprawie wiz powinien sie udac nie do Bush'a a przydzielic kase na lobby i udac sie do Congress'u , jesli jest szczery i chce cos zalatwic ,... A ta wypowiedz to kompletny idiotyzm , szkoda komentowac ,... - Stan negocjacji, jaki odziedziczyliśmy po poprzednikach nie ułatwił nam zadania - powiedział premier wracając do kwestii negocjacji z Amerykanami ,... Ty rowniez , wygladasz na opoznionego w rozwoju , jesli nie widzisz jego klamstw , dyplomatycznych unikow i niuansow ,... =================================================================== Tusk zapowiedział, że będzie rozmawiał z Georgem Bushem nie tylko o tarczy antyrakietowej, ale także o kwestiach energetycznych, wschodnim wymiarze polityki Unii Europejskiej oraz stosunkach z Rosją - Nie będzie natomiast rozmów o zniesieniu wiz dla Polaków. www.dziennik.pl/polityka/article135782/Tusk_Nie_bedzie_rozmow_o_wizach.html Pytany o kwestię zniesienia wiz premier podkreślił, że upominanie się o szybkie terminy służyło sprawie ,... George Bush pytany o kwestię wiz dla Polaków powiedział, że premier Tusk także podniósł taką kwestię ,... Ze trzeba zmienić prawo ,... wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,5007967.html Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 On i TAK jest i będzie wspaniały nie chodziło o cu 10.03.08, 19:13 da ale o ten faszyzm kurdupli... To było cos najgorszego! Ilez ja się stydu najadłem.. za nich. Ani to postury ani prezencji. Nawet się ich słuchac nie dało. I dlatego nawet nie wiem o czym mówili. Nasz jest lubiany przez Putina, przez Merkel, no przez każdego mądrego.... Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Mamrotek pochlastał się ze zgryzoty ! 10.03.08, 19:26 A Bulgotek odtrącił rozpostarte boskie ramionka Zbysia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 To Ciebie rozsmieszają redaktorzy 10.03.08, 19:34 w TVN czy Polsacie "brakuje mi na lodzie Kaczorka Donalda w rajtuzach?" Donaldka w domyśle... Śmieszyło Cię to do rozpuku? Taaaaak? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=76778157&a=76809399 Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Pojechał "Pomocnik' a potraktowli go jak głow 10.03.08, 19:36 spitme nasrał jak zwykle: > Ty rowniez , wygladasz na opoznionego w rozwoju , jesli nie > widzisz jego klamstw , dyplomatycznych unikow i niuansow ,... Co ty, nawiedzony Wolaku, możesz powiedzieć o moim wyglądzie? A o twoim rozwoju swiadzczą twoje posty, oszołomie spisiały. Dawno chyba cię nikt zdrowo po męsku nie opier,dolił, łajzo forumowa. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Wikulu oszołomstwo jest źle definiowane 10.03.08, 19:41 w spadku po bolszewickim zamykaniu dysydentów zamiast w więzieniu w "psychuszkach". Bo nie musieli miec wyroku tylko dyspozycyjnych psychiatrów. No chyba nie chcesz występowac w roli takiego rodzaju cenzora Co się tyczy opóźnienia w rozwoju to nie zawsze jest to mozliwe przez zwykłą ocene visusa. Czasem można tylko poznac po argumentacji na forach politycznych Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Bulgotek skaleczył sobie pistolecik ! W WC ?!!! 10.03.08, 19:48 Z rozpaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Wikulu oszołomstwo jest źle definiowane 10.03.08, 19:54 hasz0 napisał: > w spadku po bolszewickim zamykaniu dysydentów zamiast w więzieniu > w "psychuszkach". Bo nie musieli miec wyroku tylko dyspozycyjnych > psychiatrów. > > No chyba nie chcesz występowac w roli takiego rodzaju cenzora > > Co się tyczy opóźnienia w rozwoju to nie zawsze jest to > mozliwe przez zwykłą ocene visusa. > > Czasem można tylko poznac po argumentacji na forach politycznych Bądź tak łaskaw i czytaj po koleji posty zwracając uwagę na to, kto komu odpowiada. I wtedy oceniaj. Nie mniej dziekuję za post na temat (no, prawie na temat). Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Czy Ty nie widzisz jak mocno znieważyliście 10.03.08, 19:59 ludzką godność jak sponiewieraliście zasady? Jak przekroczyliście wszlkie dopuszczalne granice? Jak obniżyliście poziom do niegodnej człowieka formy? Zadziwiasz mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
wikul "Wy"to znaczy kto? Ja występuję tutaj pod wł.nicki 10.03.08, 20:20 hasz0 napisał: > ludzką godność > > jak sponiewieraliście zasady? > > Jak przekroczyliście wszlkie dopuszczalne granice? > > Jak obniżyliście poziom do niegodnej człowieka formy? > > Zadziwiasz mnie... "Wy" to znaczy kto ? Jeżeli już potrafisz określić kto to są "Wy", to napisz po polsku (nie po wolsku) w jaki to sposób została znieważona "ludzka godność", w jaki sposób zostały "spniewierane zasady" i "przekroczone granice", w jaki sposób "obniżony został poziom do niegodnej człowieka formy". Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Wikulu oszołomstwo jest źle definiowane 10.03.08, 20:10 hasz0 napisał: > w spadku po bolszewickim zamykaniu dysydentów zamiast w więzieniu > w "psychuszkach". Jesteś, Haszu, za likwidacją za "demokracji" tej gałęzi gospodarki narodowej, jaką jest psychiatria? Gdyby prl-owska psychiatria poznała się na np. Macierewiczu, zamiast zamykać go w więzieniu, dała mu odpocząć w jakimś sanatorium, nie byłbyż on przypadkiem uleczalnym za "wolnosci"? A i teraz nie widzisz kandydatów do leczenia, niekoniecznie zaraz zamkniętego, jak choćby obecna Rzecznik Praw Dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś
spitme Re: Pojechał "Pomocnik' a potraktowli go jak głow 10.03.08, 20:13 Poznaj stachu po zapachu - W twoim przypadku braku elementarnej wiedzy na temat dyplomacji i dziecinnej naiwnosci , graniczacej z debilizmem ,... An open mind raczej nie grzeszysz , wiec nie ma ryzyka ze bede musial to odszczekac ,... Na marginesie , temu palantowi nawet kasa i lobby nie pomoga bez pomocy Polonii a z ta zadarl dzielac ja "czarna lista" po czym stracil kanadyjska i 3/4 amerykanskiej , ktora GLOSUJE , co w jego przypadku , kogos kto przymierza sie do prezydentury jest gafa za ktora zaplaci biorac pod uwage przewage glosow jaka dala mu stolek premiera ,... Na marginesie ; Bush is a lame duck president , Congress i Senat okupuja Demokraci i nie zanosi sie na zmiane , zalatwianie z nim spraw 9 m-cy przed wyborami jest strata czasu ,... =================================================================== Co ty, nawiedzony Wolaku, możesz powiedzieć o moim wyglądzie? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Pojechał "Pomocnik' a potraktowli go jak głow 10.03.08, 20:25 spitme napisał: > Poznaj stachu po zapachu - W twoim przypadku braku elementarnej > wiedzy na temat dyplomacji i dziecinnej naiwnosci , graniczacej > z debilizmem ,... > > An open mind raczej nie grzeszysz , wiec nie ma ryzyka ze bede > musial to odszczekac ,... Pogadaj bufonie z hasz00em, to twój poziom. A ode mnie sie odpie'rdol raz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Czy Ty Wikulu wylatujesz nad nasze poziomy 11.03.08, 09:20 dlatego, że nie lubisz moich kresek bo bronisz te mazowieckie co krzyżaków zapraszają na powrót czy te kazimierzowskie co to na muzea nie polskie dają po DWA-kroć PO 100 ml a na polskei ni chu chu bo nie wolno z kraju robić nekropolii ino Polin? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Czy Ty Wikulu wylatujesz nad nasze poziomy 11.03.08, 14:55 hasz0 napisał: > dlatego, że nie lubisz moich kresek Tak, nie lubię kresek i innych ozdobników bo forum to nie szalet w podstawówce. Resztę przetłumacz mi z wolskiego na język polski bo nic nie rozumiem. > bo bronisz te mazowieckie > co krzyżaków zapraszają na powrót czy te kazimierzowskie > co to na muzea nie polskie dają po DWA-kroć PO 100 ml > > a na polskei ni chu chu > bo nie wolno z kraju robić nekropolii ino Polin? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Czy Ty Wikulu wylatujesz nad nasze poziomy 11.03.08, 15:01 kreseczki są już nudne,ale jest wiosna to może jakieś ptaszki,kwiatki,albo owieczki na hali będzie ładnie.) Odpowiedz Link Zgłoś
spitme Re: Pojechał "Pomocnik' a potraktowli go jak głow 11.03.08, 22:44 Zauważ , ośla ląko , co nasza polonijna latorosl zaleca polskiemu premierowi , dokladnie to o czym wspomnialem w poście powyżej ,... ==================================================================== Premier z "nową Polonią" ======================= PAP - 11.03.2008 W ostatnim dniu wizyty w USA premier Donald Tusk spotkał sie w Nowym Jorku z "American-Polish Forum" - Grupa złożona z młodych prawników , politologów i innych specjalistów , absolwentow najlepszych uczelni amerykańskich , wręczyła premierowi 10-cio stronicowe memorandum. Zawarła w nim zalecenia , jak zwiększyć wpływ Polski na amerykańską politykę zagraniczną , promować wizerunek Polski w USA , ułatwiać polsko-amerykańską wymianę naukową i rozszerzać obecność kultury polskiej w Ameryce. Forum proponuje zwiększenie skuteczności polskiego lobbingu w USA przez stworzenie w ambasadzie w Waszyngtonie "Biura Łącznikowego ds. Rządowych" , czyli do kontaktów z administracją i Congress'm , oraz wynajęcie jednej z wyspecjalizowanych firm lobbingowych w stolicy. Z takich firm korzysta wiele innych krajów , biedniejszych od Polski, takie sa realia w Washington DC ,... Jeszcze jedno - Jesli kiedykolwiek uslyszysz na konferencji prasowej po spotkaniu glow panstwa frazesy jak ten ; "mutual understanding" , to dorzuc se sieczki do wishful thinkers koryta bo dluzej jak 3 dni na tym crap nie pojedziesz ,... I tego ,... =================================================================== Pogadaj bufonie z hasz00em, to twój poziom. A ode mnie sie odpie'rdol raz na zawsze ,... Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Pojechał "Pomocnik' a potraktowli go jak głow 11.03.08, 23:13 spitme napisał: > Zauważ , ośla ląko , co nasza polonijna latorosl zaleca polskiemu > premierowi , dokladnie to o czym wspomnialem w poście powyżej ,... Masz na myśli palancie tych półanalfabetów ? A ten menel w czerwonej kurtce to pewnie ty. Świetne ! Normalny człowiek ze wstydu by sie spalił a ty sie chełpisz. A teraz spier'dalaj w podskokach do tych latorośli dać im po 10 dolarów, bo im język do dupy ucieka. i27.tinypic.com/23svf5w.jpg img111.imageshack.us/img111/5611/08310003jj0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
spitme Re: Pojechał "Pomocnik' a potraktowli go jak głow 12.03.08, 11:05 Widze ze z angielskim tez na bakier )) ,... ================================================================== Masz na myśli palancie tych półanalfabetów ? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Pojechał "Pomocnik' a potraktowli go jak głow 15.03.08, 10:53 wikul napisał: > i27.tinypic.com/23svf5w.jpg > img111.imageshack.us/img111/5611/08310003jj0.jpg Oryginalna składnia i czerwone, gumowe nosy wskazują, że antytuskowa "Polonia" wynajęła na tę uroczystość grynpoinckich kloszardów. Odpowiedz Link Zgłoś
andrew2008 Potraktowali Tuska jak "glowe" penisa 11.03.08, 22:50 Ten Tusk to chlopek roztropek. Nieobyty, niewyksztalcony, prymitywny. Tak jak typowy ateistyczny fiut aquanetu. Zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Potraktowali andrew2008 jak "glowe" penisa 11.03.08, 23:18 andrew2008 napisał: > Ten Tusk to chlopek roztropek. Nieobyty, niewyksztalcony, > prymitywny. Tak jak typowy ateistyczny fiut aquanetu. Zalosne. A ciebie Burku z PGR-u kto pyta o zdanie ? Spadaj, bo ci kartony podpie'rdolą którymi sie przykrywasz. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Potraktowali andrew2008 jak "glowe" penisa 11.03.08, 23:22 ten o jednym myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
andrew2008 Enta , Talmud pozwala 12.03.08, 00:26 Talmud pozwala na sex z 3 latkiem. Nie miej skrupolow etna. Zrob to co lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Enta , Talmud pozwala 12.03.08, 00:32 może chciałbyś bolek z latarnia albo chodnikiem? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80279,5005067.html Odpowiedz Link Zgłoś
andrew2008 Szczur a szczeka? 12.03.08, 00:24 Co to za zwierze ten Wikul? Z wygladu szczur a szczeka jak kundel. Nie widzialem go do tej pory na Aquanecie - chyba jakis tepy i z jakiejs szczurzej nory szczeka. Trzeba go kotem poszczuc. ha,ha,ha,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Szczur a szczeka? 12.03.08, 00:56 leczyłeś się kiedyś psychiatrycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Dawno cię zaszczana łajzo nikt nie opie..ł 15.03.08, 00:56 andrew2008 napisał: > Co to za zwierze ten Wikul? Z wygladu szczur a szczeka jak kundel. > Nie widzialem go do tej pory na Aquanecie - chyba jakis tepy i > z jakiejs szczurzej nory szczeka. Trzeba go kotem poszczuc. > ha,ha,ha,ha,ha Dawno cię zaszczana łajzo nikt nie opie..ł ? Bez tego nie mozesz zyć. Pięknie wyszedłeś na tym zdjęciu. Kto ci śmieciu to zdjęcie zrobił ? Policja ? www.netzeitung.de/img/0060/166760.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Dawno cię zaszczana łajzo nikt nie opie..ł 15.03.08, 01:03 czemu się pastwisz nad nieszczęśnikiem.))) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Dawno cię zaszczana łajzo nikt nie opie..ł 15.03.08, 21:02 ariadna-enta napisała: > czemu się pastwisz nad nieszczęśnikiem.))) Przepraszam, ale on inaczej nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Dawno cię zaszczana łajzo nikt nie opie..ł 15.03.08, 21:06 za co przepraszasz? nieraz mam mu ochotę coś w tym stylu napisać,ale mnie nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś