vicky17 10.03.08, 18:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1.szy [...] 10.03.08, 18:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Rachelka 10.03.08, 18:46 przetłumacz mi to na polski: "rozumiem,ze apekty wiary chrzescijanskiej > wazne juz dla tych dziwnych odszczepiencow zupelnie nie sa.fkatycznie ciekawe > maja pomysly,szczegolnie ta jedna flaga mnie zafascynowala,polska jakby w ogoni > e > sie ciagnela,ale w koncu musi byc jakas hierarchia waznosci flag" bo za diabła czerwonego nie rozumiem o co Tobie się rozchodzi... -Dziękuję vicky17 > Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Rachelka 10.03.08, 18:58 off_nick napisała: > > bo za diabła czerwonego nie rozumiem o co Tobie się rozchodzi... > > -Dziękuję > > > jakos malo kwieciscie dzis mowicie towarzyszko do mnie,czyzbys zeby wymyla od swieta? jesli nie rozumiesz to nie czytaj,ja nie widze w tym nic nadzwyczajnego,ze czyta sie to co chce sie czytac i rozumie sie to co twoj mozg przetworzy z tekstu napisanego przez innych. na twoim miejscu pisalabym ad rem,bo jibber jabber z wami mnie osobiscie malo podnieca. > Odpowiedz Link Zgłoś
aaki hm,hm 10.03.08, 18:47 www.listdozydow.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=9&Itemid=12 Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Nie hm,hm bo 10.03.08, 18:58 moim zdaniem ten list to jest pitz on water;poza wszystkim Ty nie jesteś Rachelka aaki > Odpowiedz Link Zgłoś
spitme Re: list do braci 10.03.08, 19:25 Thanks, But No Thanks - Graciously ,... Podaj dalej )) ,... =================================================================== www.listdozydow.pl/index.php? option=com_content&task=view&id=7&Itemid=13 Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: list do braci 10.03.08, 19:40 spitme napisał: > Thanks, But No Thanks - Graciously ,... Podaj dalej )) ,... >widze,ze list do braci nie przechodzi,tylko nie wiem kto sie wstydzi bracia i to czego,ze ktos is chce przeprosic faktycznie przeprosiny jak widac lamia netykiete,lacznie z kazia szczuka rzaca na temat naszej religii > Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 czy ktos wie 10.03.08, 19:42 o czym ten watek bo ostatnie wpisy byly na temat listu do braci od chrzescijan,ale nie wiem kto tu zlamal netykiete czy bracia czy przepraszajacy ich chrzescijanie Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Ile razy jeszcze? 10.03.08, 19:49 www.listdozydow.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=9&Itemid=12 Zapyatm ks. Chrostowskiego o co tu idzie... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Ile razy jeszcze? 10.03.08, 19:53 hasz0 napisał: > www.listdozydow.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=9&Itemid=12 > > Zapyatm ks. Chrostowskiego o co tu idzie... kliknij na "list" bo agora nie pozwala na publikacje listu chrzescijan przepraszajacych zydow. nie bardzo wiem kto tu zgrzeszyl,ale skoro gross w tej wersji przechodzi to czytajacy musza pojsc dalej i kliknac na "list" by dowiedziec sie o czym my tu nawijamy faktycznie cenzor dostaje chyba juz pomieszania zmyslow od tego co i kto netykiete lamie Odpowiedz Link Zgłoś