qwardian 01.05.08, 18:07 Po próbie założenia wątku, otrzymałem informację następującej treści: Bliski Wschód Komunikat forum W związku z przypadkami łamania Regulaminu, nie możesz założyć nowego wątku na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haszszachmat kiedy tu Polacy będą mogli bez cenzurypisać prawdę 01.05.08, 18:22 w TVP o pojednianiu i antysemityzmie o obrońcach Michnika ani mru mru.. nikt nic nie wie na Politechnice o pochodzie 1.5.68 o Senackich Komisjach Dyscepylinarnych... o karierach doc marcowych... pomagającym eSbekom rozpoznawać studentów z esbeckich zdjęć w Archiwum PW rektor stwierdził: nic się nie zachowało kto relegował, kto podpisywał... spalono dokumenty? na uczelni prawdę się niszczy? Bierut niósł na ramieniu 4-letniego Adamka Michnika w pochodzie ..no to został doradcą w 80-81 a w 89 gł. negocjatorem bez niepożadanych przez Kiszczaka Odpowiedz Link Zgłoś
ziutek-kowalski Re: Nie zakładałem wątku, nie wypowiadałem się na 01.05.08, 18:24 Czy nie wiedziales bracie slowianinie, ze aby zalozyc cos na forum bliski wschod musisz: 1)byc obrzezany 2)nosic mycke 24 gdz na dobe 3)Placic haracz na izrael 4)Udowodnic , ze przez 3 pokolenia nie spedzales wakacji w arabskim kraju 5)zrzec sie polskiego obywatelstwa 6)splunac na krzyz Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Marsz żywych, marsz milczenia i zamykania ust... 01.05.08, 18:29 Oni sobie zarezerwowali martyrologię dla siebie, zobaczcie co poradzili nam w naszą rocznicą masowych mordów na narodzie polskim. www.gazetawyborcza.pl/1,76842,5143584.html?as=1&ias=2&startsz=x Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Co to jest ten Salon 24? 01.05.08, 19:43 Czy odwiedzał ktoś ten serwis regularnie i wie jakie zasady tam obowiązują? Odpowiedz Link Zgłoś
gdotb Re: Co to jest ten Salon 24? 01.05.08, 19:56 ja tam troche czytalem i troche pisalem, u Barbura, bo mnie koles rozsmiesza. Troche Tyrpy czytalem. Troche innych. Zasady jak zasady, zapisz sie, zaloguj, jest opcja posiadania wlasnego blogu (jesli chcesz pisac artykuly) itp. Sprawdzic zawsze mozna! g Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Co to jest ten Salon 24? 01.05.08, 20:10 W zasadzie już się zarejestrowałem pod moim własnym nickiem. Ten blog to jest nawet niezły pomysł. Codziennie napiszę kilka słów co tam mnie męczy i zastanawia i to nadal pozostaje. Tutaj nawet forum fotograficzne wymazuje moje wypowiedzi chociaż tyczą się konkretnego tematu. Blog jest założony, ale nadal pusty, muszę przemyśleć jakiś wstęp i zacząć pisać... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Co to jest ten Salon 24? 01.05.08, 20:33 qwardian napisał: > W zasadzie już się zarejestrowałem pod moim własnym nickiem. Ten > blog to jest nawet niezły pomysł. Codziennie napiszę kilka słów co > tam mnie męczy i zastanawia i to nadal pozostaje. Tutaj nawet forum > fotograficzne wymazuje moje wypowiedzi chociaż tyczą się konkretnego > tematu. Blog jest założony, ale nadal pusty, muszę przemyśleć jakiś > wstęp i zacząć pisać... Ten post jest niezłym wstępem. S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Nie zakładałem wątku, nie wypowiadałem się na 01.05.08, 20:31 Podobno w ten sposób niektóre fora są chronione przed tymi, którym często posty są usuwane. Pewnie ma Kraju też masz zakaz. S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: "podobno" 01.05.08, 21:04 hiperrealizm napisał: > cóż za perfidne kłamstwo! Wybacz, ale nie rozumiem. Uważasz, że tak jest, jak napisałem, czy że tak nie jest ? Nie wiem jak można skłamać stawiając hipotezę. S. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm ty naprawdę nie pamiętasz awantury sprzed roku? 01.05.08, 21:10 Dokładnie rok temu 1 maja 2007 zaczął działać automat banujący! Tu nie ma miejsca na przypuszczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: ty naprawdę nie pamiętasz awantury sprzed rok 01.05.08, 21:13 hiperrealizm napisał: > Dokładnie rok temu 1 maja 2007 zaczął działać automat banujący! > Tu nie ma miejsca na przypuszczenia! A Ty uważasz, że zasady sprzed roku nadal obowiązują ? Dasz za to głowę ? Ja wolę napisać "podobno". Pedant jestem. S. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Nie zakładałem wątku, nie wypowiadałem się na 01.05.08, 21:01 > Pewnie ma Kraju też masz zakaz. Od kilku lat, niestety. Dzisiaj pierwszy maj, więc nawiązałem do tej daty i to co mi nie daje spokoju... qwardian.salon24.pl/72721,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Nie zakładałem wątku, nie wypowiadałem się na 01.05.08, 21:16 qwardian napisał: > > Pewnie ma Kraju też masz zakaz. > > Od kilku lat, niestety. Dzisiaj pierwszy maj, więc nawiązałem do tej > daty i to co mi nie daje spokoju... A przedtem mogłeś na BW pisać ? To może dodali BW do forów tak chronionych ? Ja przez kilka miesięcy po wyborach październikowych nie mogłem wątków na FK i innych zakładać. S. -- Ggigus: siwa twardo zaprzecza, ze wysłałam obraźliwy post do wycięcia komukolwiek a wysłałam go na 3 adresy i nie dostałam maila, ze nie doszło Forum o Nasza-klasa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm przecież wyraźnie napisał, że 01.05.08, 21:18 nigdy, niczego na FBW nie popełnił! ====================================== Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Nie zakładałem wątku, nie wypowiadałem się na 01.05.08, 22:49 > A przedtem mogłeś na BW pisać ? Pierwszy raz wszedłem na to forum, więc nawet nie wiem czy kiedykolwiek miałbym taki przywilej. Odpowiedz Link Zgłoś
spitme Re: Nie zakładałem wątku, nie wypowiadałem się na 01.05.08, 20:43 Forget it - Bliski Wschod to zastepczy smietnik dla postow dolujacych zio-grajdolek ktorych nie wypada wyrzucic na osla ,... =================================================================== Po próbie założenia wątku, otrzymałem informację następującej treści: Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Nie zakładałem wątku, nie wypowiadałem się na 01.05.08, 23:33 to czesc koszernej tolerancji widzianej inaczej. oczywiscie jak zmienisz nick to mozesz juz pisac,co wogole nie ma sensu. idioci trzymaja na smyczy uzaleznionych od netu i tyle. dlatego pisalam Ci,z wole mieszkac gdzie indziej niz w tej prowincji izraelskiej. pozdr z Kalifornii,gdzie jakos wogole nikogo nie obchodza bany agory ani swieta pewnej nacji Odpowiedz Link Zgłoś
ziutek-kowalski Goldwyn-meyer 02.05.08, 00:23 Nie ma wiekszego bastionu zydowskiej potegi niz California. Co ty mi obywatelowi anerykanskiemu od 1968 roku taki kit wciskasz. 40 lat zamieszkiwania w USA daje mi jakas znajomosc tego kraju Odpowiedz Link Zgłoś