Dodaj do ulubionych

Rzucam klatwe na Goldbauma...

08.05.08, 20:17
Niech niemieckie sluzby wezma sie za Ciebie... Niech Cie neka Urzad Podatkowy,
sad alimentacyjny i Bundespolizei.

Baruch ata adonaj elokejnu melech haolam
Szeasa nisim laawotejnu bajamim hahem bazman haze

Zycze Ci by Twoje dzieci, jesli sie kiedys dorobisz dzieci, wyrzekly sie
Ciebie i by przeszly konwersje na judaizm (niech ich giur bedzie symbolicznym
zerwaniem z opetanym ojcem) i zrobily alije do Erec Ha Kodesz. Niech zyja
szczesliwie bedac daleko od brunatnych podszeptow.

Baruch ata adonaj elokejnu melech haolam,
szehechejanu, wekimanu wehigianu lazman haze

Jesli bedziesz dalej trwal w nienawisci do wszystkiego co zydowskie to anioly
poprowadza arabskie kule i Twoje dzieci w mundurach Cwa HaHagana LeIsrael
zgina niechybnie od arabskich kul i w chwale meczennikow zostana pochowane na
Gorze Oliwnej, a ty nie dostaniesz przepustki z niemieckiego wiezienia by
wziac udzial w ich pogrzebie. Niech niemieckie sluzby wezma sie za Ciebie...
Na koniec zycze Ci tego, by meczyl Cie Durchfall... I zeby Ci sasiedzi
nasylali kontrole z Umweltschutz!

Baruch ata adonaj elokejnu melech haolam
Haraw et riwejnu Wehadan et dinejnu
Wehanokem et nikmatejnu
Wehamszalem gmul lechol ojwej nafszejnu wehanifra lanu micarejnu
baruch ata adonaj
Hanifra leamo israel mikol carejhem
hael hamoszija

Zycze Ci tego bys skonczyl swe zycie w nedzy i ponizeniu. Zycze Ci tego by Cie
zamkneli do wiezienia, z ktorego widzialbys kafejke internetowasmile
Przez sąd aniołów i osąd świętych, przeklinam forumowicza Goldbauma.
wypowiadając przeciwko niemu tę anatemę, którą Jozue przeklął Jerycho,
przekleństwo, którym Elizeusz przeklął dzieci, oraz wszystkie przekleństwa
zapisane w księdze Prawa. Niech będzie przeklęty w dzień i niech będzie
przeklęty w nocy; przeklęty, gdy się kładzie i gdy wstaje, gdy wchodzi i
wychodzi z domu. Niech Pan nie przebaczy mu nigdy i niech go nie uzna!

Masz jedak szanse na unikniecie kary! Musisz sie tylko wczytac w te slowa:

Jako żyje Pan, który wyprowadził synów izraelskich z ziemi północnej, ze
wszystkich ziem, do których ich wygnał, i sprowadzę ich z powrotem do ich ziemi,
którą dałem ich ojcom! (Jr 16,14-15)

Ja, Pan, jestem waszym Bogiem (Ez 20,5); Lecz ty, Izraelu, mój sługo, Jakubie,
którego wybrałem, potomstwo Abrahama, mojego przyjaciela. Ty, którego
pochwyciłem na krańcach ziemi i z najdalszych zakątków powołałem, mówiąc do
ciebie: Sługą moim jesteś, wybrałem cię, a nie wzgardziłem tobą (Iz 41,8-9)

Pocieszajcie, pocieszajcie mój lud, mówi wasz Bóg! (Iz 40,1); Proście o pokój
dla Jeruzalemu! (Ps 122,6). Oczywiście nie chodzi o obowiązek, ale o miłość,
która płynie z czystego serca. Izrael jest źrenicą oka naszego Pana (Zach
2,12), a to co jest ważne dla Niego, powinno być ważne także dla nas. Ze
względu na braci moich i przyjaciół, będę ci życzył pokoju, ze względu na
Pana, Boga naszego, będę szukał dobra twego (Ps 122,8-9).

Nie bój się, bom Ja z tobą, nie lękaj się, bom Ja Bogiem twoim! Wzmocnię cię,
a dam ci pomoc, podeprę cię prawicą sprawiedliwości swojej. Oto zawstydzą się
i będą pohańbieni wszyscy, którzy pienią się na ciebie, będą unicestwieni i
zginą ci, którzy się z tobą spierają. Szukać będziesz, lecz nie znajdziesz
tych, którzy z tobą walczą, będą unicestwieni i zmarnieją ci, którzy z tobą
wojują (Iz 41,10-12).
Obserwuj wątek
    • dana33 Re: Rzucam klatwe na Goldbauma... 08.05.08, 20:24
      nu, ty absztyfikant letko gojowska klatwe dales.... to pozwolisz, ze
      ja, czulentowa z jeruszalajma doloze i pulsa di nura... smile))))
      • dana33 Re: Rzucam klatwe na Goldbauma... 08.05.08, 20:24
        rochelline tymczasem oszczedze.... smile
        • absztyfikant Re: Rzucam klatwe na Goldbauma... 08.05.08, 20:28
          Na nia wystarczy Siwasmile))))))
          • nesayem Re: Rzucam klatwe na Goldbauma... 08.05.08, 20:59
            No nie wiemwink

tiny.pl/n197

absztyfikant napisał:

> Na nia wystarczy Siwasmile))))))
            • absztyfikant Re: Rzucam klatwe na Goldbauma... 08.05.08, 21:01
              Chwalmy Pana na wysokosciach!
              • a000000 Re: Rzucam klatwe na Goldbauma... 08.05.08, 21:17
                kto to jest Goldbaum i dlaczego został wyróżniony klątwą?
                • dana33 Re: Rzucam klatwe na Goldbauma... 08.05.08, 21:24
                  no wiesz, azerko..... taka luka w wyksztalceniu.... smile))))
                  idz na forum swiat i poczytaj pod goldbaum, albo goldbaum007....
                  jak go banuja, to on wtedy goldbond... smile)))
                  • absztyfikant Re: Rzucam klatwe na Goldbauma... 08.05.08, 21:27
                    Juz wkrotce bedzie tylko numerkiem ewidencyjnym w niemieckim mamrzesmile
                  • a000000 Re: Rzucam klatwe na Goldbauma... 08.05.08, 21:42
                    mam iść na forum świat? Ty chyba, Danuska, źle życzysz...

ja rozumiem, że szuja larwa szczeżuja i co tam jeszcze... ale dlaczego od razu
                    klątwa?
                    • absztyfikant Re: Rzucam klatwe na Goldbauma... 08.05.08, 21:44
                      Bezczynny mózg jest warsztatem diabła.
            • dana33 Re: Rzucam klatwe na Goldbauma... 08.05.08, 21:21
              oplulam klawiature.... smile)))
            • vicky17 dla siwej i giwi-to co nie lamie netykiety 11.05.08, 18:53
              to tego typu zyczenia dla mnie,podpisane przez koszer mafie,ale co
              lamie netykiete to slowo "fredzio zgredzio"smile
              milej niedzieli zycze i poslusznie donosze,ze pomimo szczerych checi
              ze strony milusinskich mam sie coraz lepiej..bo i tyle tez warte sa
              te ich wypoty...

przeklina.jcie.pl/o/161016/51/pejsaty/vicky17%40gazeta.pl.html
              • zupagrzybowa Re: dla siwej i giwi-to co nie lamie netykiety 11.05.08, 20:52

1.Jak dziala kupno zaklec przez internet? - Po dokonanej oplacie Deborah
                osobiscie rzuci zaklecie „Ziemia do gwiaz” tego samego wieczoru kiedy zostalo
                ono zamówione. Deborah uzywa Bialej Magii która pochodzi z naszej Matki Ziemi i
                zmienia ja na energie gwiezdna. Zeby rzucic zaklecie bedzie potrzebowala od
                ciebie kilka informacji np. twoje imie i nazwisko, date urodzenia, informacie o
                drugiej osobie lub inne informacje które uwazasz ze moga byc pomocne podczas
                rzucania zaklecia. Jesli masz zdjecie to moze ono byc równiez potrzebne

2. Mieszkam bardzo daleko od ciebie. Czy ma to znaczenie? - Zadnego! Tak jak
                bylo napisane wyzej Deborah wysyla Biala magie gwiezdna. Gwiezdne sily sa
                wszedzie, w calym wszechswiecie, nie maja granic.

3. Moja sytuacja jest bardzo skomplikowana. Obawiam sie ze zwykle zaklecie nie
                wystarczy. - Deborah ma rozwiazanie na wszystkie klopoty. Jesli uwazasz ze twoja
                sytuacja jest skomplikowana wtedy rekomenduje ci „Milosne zaklecie z Egiptu”.

4. Czy twoje zaklecia moga wyrzadzic krzywde mi lub komus w najblizszym
                otoczeniu? - Oczywiscie ze nie. Zaklecia Deborah „Ziemia do gwiazd” sa
                przeznaczone do otworzenia serca i umyslu osoby na która zostaly rzucone.
                Wzmocnia one równiez mysli i uczucia tej osoby do ciebie. Nic oprócz pozytywnej
                energi nie zostanie wyslane podczas rzucania zaklecia. Deborah nie chce nikogo
                skrzywdzic ani nie bedzie rzucala zaklec (dajacych efekty uboczne) aby ktos mógl
                sie zemscic.

5. Czy rzucanie zaklec nie jest zle? Czy nie sprawia one ze beda mi sie dzialy
                jakies negatywne rzeczy? - Nie. Zaklecia Deborah sa po to zeby przynosily tylko
                pozytywne wyniki dla ciebie i dla tych których kochasz. Nic sie zlego nie stanie
                co by moglo skrzywdzic ciebie, lub twoich bliskich.

6. Czy moge spotkac Deborah osobiscie? - Tak, chociaz internetowe uslugi sa duzo
                tansze. Moze ona wtedy poswiecic wiecej czasu dla kazdej sprawy. Jesli jednak
                naprawde chcesz ja spotkac spytaj o ceny, zwykle konsultacja osobista kosztuje
                500$ a rzucenie podstawowego zaklecia (tego samego co jest na stronie
                internetowej) kosztuje od 500$ do 1000$

7. Jakiego rodzaju dar ma Deborah? - Deborah ma wyjatkowa wrazliwosc na
                ponadnaturalne sily, które sa podstawa wiedzy i ekspertyzy w Bialej i Czarnej
                Magii. Ma ona równiez 35 lat doswiadczenia w pomaganiu ludziom na calym swiecie.

8. Jak wysokie jest prawdopodobienstwo odniesienia sukcesu przez zaklecia
                Deborah? - Prawdopodobienstwo sukcesu jest 98%. Klienci uzywajacy
                Ziemno-powietrzne zaklecia Deborah zwykle otrzymuja wyniki pomiedzy pierwszym a
                dziewiatym tygodniem od czasu rzucenia zaklecia, ale wszystko zalezy od tego jak
                ciezka jest sytuacja danej osoby.

9. Czy dajesz jakas gwarancje? - Tak. Deborah jest tak pewna efektywnosci swoich
                zaklec ze moze gwarantowac pelny zwrot kosztów. Przeczytaj warunki zwrotu na
                dole strony.

10. Dlaczego powinienem skorzystac z twoich uslug? - Deborah oferuje wyjatkowy
                zestaw zaklec i produktów. Jej Zaklec „Ziemia do gwiazd” nie mozna kupic nigdzie
                indziej i maja najwyzsze prawdopdobienstwo sukcesu ze wszystkich zaklec
                dostepnych na internecie. Napewno ci pomoga. Pamietaj ze przychodzisz do mnie z
                problemem który najprawdopodobniej pomoge ci rozwiazac. Nie bede cie do niczego
                namawiala. Ty i tylko ty podejmujesz decyzje o kupnie. Podczas wybierania
                zakelcia poslóz sie swoim zdrowym rozsadkiem i instynktem. Jesli zauwaze ze
                wybrane przez ciebie zaklecie jest calkiem nieodpowiednie powiem ci i wtedy
                razem zmienimy je na zaklecie które jest odpowiednie dla ciebie.

11. Mam skaplikowana sytuacje lub wiecej niz jeden problem do rozwiazania. Co
                powinienem wtedy zrobic? - 1. W takiej sytuacji najlepiej jest skontaktowc sie
                ze mna po darmowe konsultacje. Dam ci wtedy do wyboru moje potezniejsze zaklecia
                które nie zostaly umieszczone na stronie internetowej. Jesli nie masz pieniedzy
                najlepszym rozwiazaniem bedzie „Milosne zaklecie z Egiptu” które rozwiaze twoje
                trzy zyczenia. Wiekszosc klientów którzy maja problemy finansowe i maja wiecej
                niz jedno zyczenie kozystaja z tego zaklecia.

12.Czy rzucone zaklecie zwykle nie potrzebuje czasu zeby byly widoczne jego
                efekty? - Nie jesli zaklecie jest rzucone poprawnie i jesli zastosujesz sie do
                wszystkich podanych instukcji. Zaklecia jakie rzucam maja za zadanie przyniesc
                szybkie, pozytywne i dlugoterminowe efekty.

Czy moge wyslac ci meila jesli mam pytania których nie ma na stronie? - Tak,
                oczywiscie. Ale prosze najpierw przeczytaj „Pytania”.

Czy moge kupic wiecej niz jedno zaklecie na raz, czy beda one ze soba
                konfliktowaly? - Oczywiscie mozesz kupic wiecej niz jedno „Ziemno powietrzne”
                zaklecie. Sa one dobrze sformulowane i dobrze nakierowane wiec nie beda ze soba
                konfliktowaly. Kupujac odpowiednie zaklecia mozesz sprawic ze ich efekt bedzie
                duzo silniejszy i trwalszy. Jesli planujesz kupic wiecej niz jedno zaklecie
                skonsultuj sie z Deborah.

Dlaczego „Ziemno powietrzne” zaklecia Deborah sa tak tanie? - Dlatgo ze uslugi
                wykonywane sa przez internet. W rzeczywistosci ceny moga byc nawet 10 razy wyzsze.

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;wink

Gwarancja pelnego zwrotu pieniedzy: Jesli nie jestes zadowolony z wyników po 90
                dniach twoje zaklecie zostanie rzucone jeszcze raz, lub po 6 miesiacach
                otrzymasz tym samym sposobem pelny zwrot pieniedzy. Wszystkie pieniadze zostana
                zwrócone w ten sam sposób bez zadawania pytan i bez jakichkolwiek grzywn czy
                kar. Musisz dac zakleciu pelne szesc miesiecy zanim mozemy ci zwrócic pieniadze.
        • absztyfikant Re: Rzucam klatwe na Goldbauma... 08.05.08, 20:28
          A jak Siwa nie pomoze to:
          youtube.com/watch?v=U7n_RrAUNIE
          • spitme Re: Rzucam klatwe na Goldbauma... 08.05.08, 20:48
            Kilka dni w grajdolku starczylo , dekiel odbija smile)) ,...
            • absztyfikant yo split 08.05.08, 20:50
              www.youtube.com/watch?v=C0UP6GG3_r4
              Chag sameach, douche bagsmile
            • rattler Re: Rzucam klatwe na Goldbauma... 09.05.08, 00:30
              Powinien byl wybrac sie do Wieliczki tam ponoc oprocz innych chorob
              lecza prostate mozgu...smile

Call me , u ciebie zajety od rana do wieczora...
              --------------------------------
              Kilka dni w grajdolku starczylo , dekiel odbija smile)) ,...
      • absztyfikant Re: Rzucam klatwe na Goldbauma... 08.05.08, 20:27
        Juz zamowiona w Cfat:
        youtube.com/watch?v=1T0u6BPSWy0
        • dana33 Re: Rzucam klatwe na Goldbauma... 08.05.08, 20:32
          fajny jest ten z flmiku co to tylem stoi... podoba mi sie....
          ale ten w koszuli nocnej tez niezly... smile
          • absztyfikant שמע ישראל 08.05.08, 20:34
            youtube.com/watch?v=Ata9oWHsT6I
    • aaki Dgn :intoxicatio czulentis acuta. 08.05.08, 21:17
      ostra choroba z majaczeniami forumowymi
      • absztyfikant Re: Dgn :intoxicatio czulentis acuta. 08.05.08, 21:21
        asinus asinorum
        • aaki Re: Dgn :intoxicatio czulentis acuta. 08.05.08, 21:28
          obżarłes sie czulentu i ci odbija.
          normalna reakcja po tej potrawie.don't worry
          • absztyfikant Re: Dgn :intoxicatio czulentis acuta. 08.05.08, 21:29
            Czulenty sie jada moj drogi w Jom Szabat, a poza tym teraz jest za cieplo na
            nie. Dzisiaj jadlem salatke grecka.
            • aaki Re: Dgn :intoxicatio czulentis acuta. 08.05.08, 21:33
              ależ oczywiście sałatkę, tylko sałatkę,żaden czulent
              wszystko bedzie ok absztyf.
              spokojnie.
              nie denerwuj się
              jutro poczujesz się znacznie lepiej.
              • absztyfikant Re: Dgn :intoxicatio czulentis acuta. 08.05.08, 21:35
                W takiej tempereturze to by mi czulenty poszly w piety. Give me a brake.
                Zaciales sie jak stara winylowa plyta i "czulentujesz" od lat.
                • absztyfikant Re: Dgn :intoxicatio czulentis acuta. 08.05.08, 21:39
                  Temperaturze oczywiscie. Wole sie sam poprawic, bo wrog czuwasmile
                  • aaki Re: Dgn :intoxicatio czulentis acuta. 08.05.08, 21:53
                    Temperaturze oczywiscie. Wole sie sam poprawic, bo wrog czuwasmile
                    ==================================================================
                    no przecież mówię: "gonitwa myślowa", splątanie języka i urojenia co do czyhających wrogów.typowe objawy i strassendiagnose.
                    • dana33 Re: Dgn :intoxicatio czulentis acuta. 08.05.08, 22:02
                      lubie jak czlowiek wie, co jest warty: ty wlasnie taki dochtorek,
                      aki boy, od strassendiagnose... smile)))
                      na ciebie nie ma co rzucac ani pulsa di nura, ani czulentu... nie
                      znasz sie... strassendiagnose, to top do ktorego sie mozesz
                      podniesc... i to tez z trudem.... smile
                      • aaki Re: Dgn :intoxicatio czulentis acuta. 08.05.08, 22:12
                        skoro strułas chłopinę to go teraz ratuj zamiast produkować sie na forum.
                        a tak a propos czy to nie siwa ci sugerowała,ze powinnas zniknąc z forum na pół roku?
                        tongue_out
                        • dana33 Re: Dgn :intoxicatio czulentis acuta. 08.05.08, 22:26
                          sugerowala. i co? czy ja musze wypelniac kazde sugestie?
                          kropka tez mi proponowala pare lat temu pisac gdzie indziej. i co?
                          musze? one maja prawo sugerowac. ja mam prawo nie nie zastosowac sie
                          do sugestii. masz jeszcze jakies pytanie, aki boy?
                          • aaki Re: Dgn :intoxicatio czulentis acuta. 09.05.08, 16:20
                            juz sie raz z hukiem żegnałas z forum na wieki wieków amen i na zawsze.
                            śmiechu z tego było potem co niemiara
                            • dana33 Re: Dgn :intoxicatio czulentis acuta. 09.05.08, 17:33
                              to nie jest pytanie, aki boy, tylko stwierdzenie. do tego falszywe:
                              zegnalam sie 3 razy, a nie jeden. nu, pewno ze z hukiem... 500 kg
                              nie zegna sie cicho.
                              ale dobrze, ze sie o nic wiecej nie pytasz.
      • goldbaum Re: Dgn :intoxicatio czulentis acuta. 10.05.08, 11:42
        aaki napisała:

> ostra choroba z majaczeniami forumowymi

Cos ty aaki. Chlopak byl w ojczyznie na szkoleniu i tego wlasnie sie nauczyl. I
        on w to wierzy!

Tacy ludzie rzeczywiscie istnieja.
    • hiperrealizm podobno klątwy są jak bumerangi n/t 08.05.08, 21:18
      • dana33 Re: podobno klątwy są jak bumerangi n/t 08.05.08, 21:25
        podobno, abstrakt, podobno.... ja juz dawno powinnam byc pod ziemia
        conajmniej 3 metry, a jak widzisz, zyje, oddycham i sie
        zasmiewam.. smile)))
        • absztyfikant Re: podobno klątwy są jak bumerangi n/t 08.05.08, 21:28
          Ja sie tej klatwy nie obawiam, bo sumienie mam czystesmile
        • hymenaios Re: podobno klątwy są jak bumerangi n/t 08.05.08, 21:40
          dana33 napisała:

> podobno, abstrakt, podobno.... ja juz dawno powinnam byc pod
          ziemia
          > conajmniej 3 metry, a jak widzisz, zyje, oddycham i sie
          > zasmiewam.. smile)))

Co znaczy tylko tyle, że ten goldblum czy jak mu tam bedzie żył,
          oddychał i zaśmiewał się.
          • absztyfikant Re: podobno klątwy są jak bumerangi n/t 08.05.08, 21:41
            Ja mu zycze duzo zdrowia, niech gnije w pierdlu jak najdluzejsmile
            • a000000 Re: podobno klątwy są jak bumerangi n/t 08.05.08, 21:45
              Za co, absztysiu, co Ci takiego uczynił ów nieszczęśnik? A Hipcio ma rację -
              klątwa bumerangiem powraca.... więc lepiej odwołaj.
              • absztyfikant Re: podobno klątwy są jak bumerangi n/t 08.05.08, 21:47
                Azerko mila, show must go on - to po pierwsze, a po drugie juz pisalem, ze sie
                klatw zydowskich nie obawiam, bo sumienie mam jasne i czyste!
                • hymenaios Re: podobno klątwy są jak bumerangi n/t 08.05.08, 21:54
                  absztyfikant napisał:

> Azerko mila, show must go on - to po pierwsze, a po drugie juz
                  pisalem, ze sie
                  > klatw zydowskich nie obawiam, bo sumienie mam jasne i czyste!
                  >

Ty uważaj, bo ktoś cię klątwą woodu potraktuje, lalka absztyfikanta
                  czy jakoś tak. smile
                  • absztyfikant Re: podobno klątwy są jak bumerangi n/t 08.05.08, 22:02
                    Ja z tamtejszymi ludami zyje w komitywie!
                    youtube.com/watch?v=Z2sspeCWigs
                    • hymenaios Re: podobno klątwy są jak bumerangi n/t 08.05.08, 22:14
                      Jeszcze, żeby Marley o tym wiedział. Jak to się śpiewa no women, no
                      cry smile Zdaje się, że nie dotrzymujesz tego warunku smile)))))))
                      • absztyfikant Re: podobno klątwy są jak bumerangi n/t 08.05.08, 22:17
                        Jakiego warunku? BTW: on spiewal "woman", a nie "women".
                        • hymenaios Re: podobno klątwy są jak bumerangi n/t 08.05.08, 22:21
                          Oczywiście, chodzi o kobietę. W celibacie żyjesz żyjesz wink)
                          • absztyfikant Re: podobno klątwy są jak bumerangi n/t 08.05.08, 22:31
                            Bez wyzwisk!
                            • hymenaios Re: podobno klątwy są jak bumerangi n/t 08.05.08, 22:36
                              Tylko nie rzucaj na mnie klątwy smile) To bezcelowe.
                              • absztyfikant Re: podobno klątwy są jak bumerangi n/t 08.05.08, 22:38
                                Bywam mi zdrow, dlaczego mialbym wyklinac kogos kto mi wrogiem nie jest?
                              • absztyfikant Re: podobno klątwy są jak bumerangi n/t 08.05.08, 22:38
                                Bywaj mi zdrow mialo byc, freudowskie przejezyczenie, hehehe.
                • a000000 Re: podobno klątwy są jak bumerangi n/t 08.05.08, 21:56
                  klątwa to jest klątwa - światopoglądu nie posiada.

A ten nieludzki język to nawiązanie do piosenki?

Ja Ciebie mówię, ty klątwę cofnij, póki czas. Nie ma znaczenia czy się obawiasz
                  czy nie... i tak Cię dopadnie...
                  Nie masz czystego sumienia, bo źle życzysz bliźniemu swemu - Goldbaumowi.
                  • hymenaios Tak, tak, jeszcze Danie jakiś komandos na głowie 08.05.08, 21:57
                    wyląduje.
                    • dana33 Re: Tak, tak, jeszcze Danie jakiś komandos na gło 08.05.08, 22:05
                      jak dlugo przystojny, to ya'allah.... smile))
                      • hymenaios Re: Tak, tak, jeszcze Danie jakiś komandos na gło 08.05.08, 22:18
                        dana33 napisała:

> jak dlugo przystojny, to ya'allah.... smile))

No wiesz co? Nie dosyć, że przystojny to jeszcze długi, bo to
                        literówka jak mniemam była smile) Bierz co niebo ci daje, bo szczęście
                        się odwróci i to nie komandos a sam golbaum na głowie ci wyląduje.
                        • absztyfikant Re: Tak, tak, jeszcze Danie jakiś komandos na gło 08.05.08, 22:19
                          Bagnet w dlon i yalla!
                        • dana33 Re: Tak, tak, jeszcze Danie jakiś komandos na gło 08.05.08, 22:28
                          goldbaum???? no wiesz... on moze najwyzej podskoczyc... probuje, ale
                          to mu cusik slabo wychodzi... ale probowac mozna zawsze... smile))
          • dana33 Re: podobno klątwy są jak bumerangi n/t 08.05.08, 22:03
            nie, nie.... tak klatwy dzialaja tylko na zydow... na goldbaumskich
            to inaczej dziala... wierz mi.... wiem co mowie...
            • hymenaios Re: podobno klątwy są jak bumerangi n/t 08.05.08, 22:23
              dana33 napisała:

> nie, nie.... tak klatwy dzialaja tylko na zydow... na
              goldbaumskich
              > to inaczej dziala... wierz mi.... wiem co mowie...

A wierzę ci, wierzę smile) Inaczej nie znaczy, że wiadomo jak smile
      • goldbaum Re: podobno klątwy są jak bumerangi n/t 10.05.08, 11:36
        Niestety cala historia zydow potwierdza to bolesnie.
        Sa nawet tacy, ktorzy uwazaja, ze tysiaclecia pogromow i Holocaust to tylko
        rezultat zlej kharmy zydow (w tym ich nieustannych klatw na goji).

Mam nadzieje, ze Bog tym razem potraktje ich poblazliwie.
        Sa biednymi, omamiomynymi nienawiscia ludzmi ale mimo to zycze im i ich
        rodzinom wszystkiego najlepszego.
        • absztyfikant Re: podobno klątwy są jak bumerangi n/t 10.05.08, 17:03
          Gojow Goldziu. Czepialas sie mnie kiedy zjadlem literke "k" w
          slowie "klimatyzacja", a sam "szczelasz" byki, ze az wlosy deba na
          plecach staja...

Goj (liczba pojedyńcza) i gojim (liczba mnoga) oznacza naród, narody.

Współcześnie stosowane jest na określenie ludzi, którzy nie są
          Żydami, czyli należą do innych narodów.

Pierwszy raz słowo to pojawia się w Torze (Księga Rodzaju 10:1,
          12:2).

Gdy Bóg obiecuje Abrahamowi, że będzie "wielkim narodem", używa
          słów "goj gadol". W Biblii hebrajskiej słowo "goj" pojawia się ponad
          550 razy i nie ma żadnego odcienia negatywnego.
    • perla ty się lepiej martwy w to Morze Martwe rzuć 08.05.08, 22:23
      i posłuchaj no kolego, pan nie jesteś godzien najmniejszego
      zaufania. Dokładnie tak - zaufania. Bo privy panie absztyfikant,
      choćby najbardziej niewinne, należą do privów, i jako takie
      podlegają tajemnicy ludzkiej. A mnie, któremu w odpodziedzi na pana
      list, przedstawia się w formie wydrukowanej moją odpowiedź, nie
      interesują racje pana wyższe. Dla mnie to jest złykłe draństwo,
      panie absztyfikant, które pan uprawia, i którego pan pewnikiem za
      draństwo nie ma. No bo cóż, opublikować na lewo list jakiegoś Perły,
      toż to nowoczesność jest. Radio polskie dla Israela działa nie tylko
      w eterze. Pan absztyfikant uprawia swoistą publikację.
      Każdy, kto wejdzie w prywatną konfidencję mailową z panem
      absztyfikantem może mocno oszukać się właśnie.
      Coż za bagno jest.
      • absztyfikant Re: ty się lepiej martwy w to Morze Martwe rzuć 08.05.08, 22:33
        Stallone kiedys sie rzucal w Morze Martwe, ale przezyl. A o co chodzi, bo nie lapie?
        • perla Re: ty się lepiej martwy w to Morze Martwe rzuć 08.05.08, 22:39
          nie łapiesz?
          No to kilka pytań jest.
          1. czy pisałeś do mnie?
          2. I czy ja opisywałem ci?

Oczywiście znasz odpowiedzi na obydwa pytania.
          I oczywiście przypadkiem osoby, które znają mnie, pokazują mi wydruk
          moich listów do ciebie. Przypadkiem. Wszytko przypadkiem. A spytaj
          Dany, ona wie, że przypadek to nie koszerne słowo jest.
          • absztyfikant Re: ty się lepiej martwy w to Morze Martwe rzuć 08.05.08, 22:42
            Cos mi to wszytstko nieladnie pachnie, ale skoro twierdzisz, ze gdzies nastapil
            przeciek to badz najpierw przekonany, ze to ja jestem jego sprawca zanim zadyme
            na publicznym forum zaczniesz robic.
            • perla Re: ty się lepiej martwy w to Morze Martwe rzuć 08.05.08, 22:45
              o nie, na privie to już nie ze mną cokolwiek wyjaśniać.
              Ale ok, publicznie też nie. Wku..łem się na ciebie, jednak
              myślałem, że klasę i rasę masz właśnie.
              • absztyfikant Re: ty się lepiej martwy w to Morze Martwe rzuć 08.05.08, 22:48
                Napisz mi o co Ci idzie privem, bo nikomu nie daje wgladu do swojej poczty.
                • absztyfikant Re: ty się lepiej martwy w to Morze Martwe rzuć 08.05.08, 22:51
                  A demencji nie mam...
                  • perla Re: ty się lepiej martwy w to Morze Martwe rzuć 08.05.08, 23:06
                    absztyfikant napisał:

> A demencji nie mam...
                    >

aha, a kontrolę na swoją pocztą masz?
                    Pewnikiem hasło w zaufaniu, heh, nie jedna persona ma. Ewentualnego
                    rozmówcę powinieneś o tym uprzedzić od razu właśnie.
                    Dobranoc.
                    • dana33 Re: ty się lepiej martwy w to Morze Martwe rzuć 08.05.08, 23:39
                      perliczko z samych perliczkowic....
                      przeczytalam twoje wywody tutaj.... przeczytalam twoj wpisik na
                      moderacji.... ty piles dzisiaj tylko, czy od wczoraj juz wieczorem
                      swietowales niepodleglosc israela??????
                      ty facio tak na serio myslisz, zes taki wazny, zeby twoja
                      korespondencje rozsylac po calym swiecie??? bujda na resorach...
                      perlowych resorach.... tak samo, jak bujasz na moderacji, bo zadne
                      posty nie zostaly wyciete... nie przypadkowo, i nie nie przypadkowo..
                      sa... cusik pare dni nie bylo cie na forumach i zateskniles za uwaga
                      forumowiczow? to wolaj o ta uwage na trzezwo, a nie uwalony w bele..
                      • perla Re: ty się lepiej martwy w to Morze Martwe rzuć 08.05.08, 23:52
                        a jednak wychodzi z Ciebie ubecka szkoła. Jak nie ma argumentów to -
                        pijak, złodziej, kolaborował z Niemcami, agent wrogiej reakcji.
                        Ja ci nie napiszę, że ty pisałaś dziś znów za dużo. Ja ci napiszę co
                        byś poziom cholesterolu zbadała po tej wieprzowinie, którą przywiózł
                        ci absztyfikant do Israela właśnie.
                        • dana33 Re: ty się lepiej martwy w to Morze Martwe rzuć 09.05.08, 00:08
                          absztyfikant przywiozl mi cala swinie.... troche chuda, wiec ja
                          tucze na balkoniku, perla...
                          nikt trzezwy nie moze napisac takich bzdur, jakie ty tu wypisujesz
                          ostatnio. bo jak trzezwy, to.... juz lepiej byc spitym, perla,
                          uwierz mi...
                          • perla Re: ty się lepiej martwy w to Morze Martwe rzuć 09.05.08, 00:20
                            dana33 napisała:

> nikt trzezwy nie moze napisac takich bzdur, jakie ty tu wypisujesz
                            > ostatnio. bo jak trzezwy, to.... juz lepiej byc spitym, perla,
                            > uwierz mi...

a skąd wiesz to wszystko? Znaczy się, że bzdury? Czyżbyś miała wgląd
                            w pocztę absztyfikanta? To by tłumaczyło twoje zacietrzewienie w
                            sprawiej tej właśnie.
                            smile))
                            I wszystko jasne jest.
                            • dana33 Re: ty się lepiej martwy w to Morze Martwe rzuć 09.05.08, 00:41
                              zacietrzewienie? tys bardziej spity, niz myslalam... nie cierpie po
                              prostu twoich insynuacji.... ale ty nie mozesz inaczej, i nie na
                              trzezwo i jeszcze mniej po pijanemu...
                              idz sie przespij i przygotuj sobie alka seltzer na rano...
              • vicky17 Re: ty się lepiej martwy w to Morze Martwe rzuć 09.05.08, 04:15
                perla napisał:

> o nie, na privie to już nie ze mną cokolwiek wyjaśniać.
                > Ale ok, publicznie też nie. Wku..łem się na ciebie, jednak
                > myślałem, że klasę i rasę masz właśnie.
                >

smile a teraz to ty mnie robawiles perla. on klase..chyba III pociagu
                nocnego do wolomina soba reprezentuje. jesli byles naiwny(bede tu
                grzeczna) posylajac COKOLWIEK tej bandzie szpicli..to modl sie teraz
                o rozgrzeszenie z glupoty. to towarzystwo szpicli miedzynarodowych
                wszystkie info przezuwa wspolnie i wszystko co wie upublicznia. nie
                sadze bys tego nie wiedzialsmile
                mozna sie bawic,ale sa granice ,gdzie zabawa sie konczy bo to
                zawodowcy,pod patronatem agory i widzisz czym toto sie zajmuje na
                codzien,kogo normalnego interesowaloby cos o drugim czlowieku do
                TEGO stopnia,co tych cienkich bolkow,z tego zyjasmile
            • ziutek-kowalski Zupelna sieczka 08.05.08, 22:52
              Kurcze, to jest specjalnosc aquanetu. Bez ladu i skladu.
              Bez tresci i sensu. Tak jak Marx Brothers. Wiadomo ,ze Zydzi
              to dobrzy komedianci, zwlaszcza jak usiluja mowic powaznie
              • szach0 _______Przeczytałeś to? judzą? nie? 08.05.08, 23:55
                Wołkow wymienia siedem podstawowych technik manipulowania
                świadomością.

Słowo

Przeciwnikowi trzeba nakleić etykietkę, określić go np. jako
                stalinistę, faszystę, inkwizytora polującego na czarownice.

Musi on wtedy starać się pozbyć tej etykietki, tłumaczyć, że nie
                jest stalinistą czy inkwizytorem, a jeśli polityk nie ma dostępu do
                mediów, już jest załatwiony.
    • melord miejsce dla pieskow forum. klatwe rzucajacych 09.05.08, 08:51
      i296.photobucket.com/albums/mm168/b_b2008/IMGP9121.jpg
    • nowy_rusek Re: Rzucam klatwe na Goldbauma... 09.05.08, 17:07
      Po co rzucać na niego jakąś tam klątwę? Już go los wystarczająco
      pokarałsmile Najpierw jednym srzymierzeńcom mujiki nakopali a teraz
      Żydzi, jego wieczni wrogowie, mu dokopująsmile

Szkoda mi tego wieeeeeeelkiego "polaka", bo gdzieby się nie ruszyl
      łbem w mur trafia! Najpier kremlowski, taraz żydowskismile Nu co za
      pechsmile
    • goldbaum Absztyf, jestem wzruszony! 10.05.08, 11:31
      Zadales sobie tyle trudu. I to zaraz po twoim szkoleniu w ojczyznie! Teraz
      widze, ze nauka w limatyzowanym pokoju nie poszla w las!

P.S. Jak cos sie zacznie dziac to dam ci znac absztyf! Po ostatniej klatwie dany
      dostalem lekkiego bolu gardla. Zobaczymy, czy uda ci sie ja pobic. Trzymam kciuki!
      • cyniol Re: Absztyf, jestem wzruszony! 10.05.08, 14:31
        Goldbaum, kup sobie te evil eye bransoletke, wowczas zadna klatwa cie nie
        dosiegniesmile))))))
        www.luckyeyesonline.com/
        www.luckyeyesonline.com/page/L/CTGY/01-a-ONSALETHISWEEK?gclid=CKCfh-D3m5MCFQKcFQodSQ3z3g
        • vicky17 Re: Absztyf, jestem wzruszony! 10.05.08, 18:37
          cyniol napisał:

> Goldbaum, kup sobie te evil eye bransoletke, wowczas zadna klatwa
          cie nie
          > dosiegniesmile))))))

widze,ze szamberecjanie dostaja juz kompletnego kota od zapylania
          sie we wlasnym kolku jeno. nie wystarczaja
          donosy,sejfowania,straszenia,ponizania,klonowanie sie wsobne i
          kopiowanie innych.. teraz przyszla moda na..klatwy.
          tia choroby psychiczne na tle genetycznym to jednak smutna
          przypadlosc,dobre jest jedynie to,ze niektore zboczone samce nie
          powielily swego materialu genetycznego dalej.natura wie co robi
          czasami.
          • cyniol Re: Absztyf, jestem wzruszony! 10.05.08, 19:18
            vicky17 napisała:

>
            >
            > widze,ze szamberecjanie dostaja juz kompletnego kota od zapylania
            > sie we wlasnym kolku jeno.

Byc moze Absztyf ujawnil sie, ze urodzil sie z evil eye, po hebrajsku ayin horeh
            i to tlumaczyloby jego niechec do KK, ktory sigal takich gagatkowsmile
            The evil eye is a kind of curse put on a child, livestock, crops, etc., by
            someone who has the "evil eye." There does not seem to be any particular reason
            why some people are born with and others without the evil eye. The curse is
            usually unintentional and caused by praising and looking enviously at the victim.
            skepdic.com/evileye.html
            • absztyfikant Re: Absztyf, jestem wzruszony! 11.05.08, 09:41
              Cyniolku, you've made my daysmile
      • absztyfikant Re: Absztyf, jestem wzruszony! 10.05.08, 16:58
        Ty sie nie smiej, ty juz zaczynaj plakacsmile
        • drf שמע ישראל 11.05.08, 11:01
          ...absztyfikant
          serdeczne pozdrawienia
          z Jerozolimy

Szalom Salem alejchem
          JD
          • absztyfikant Re: שמע ישר&# 11.05.08, 12:25
            Ja tez jestem teraz w Jerozolimiesmile
            • drf יְרוּשָׁלַ 11.05.08, 12:44
              absztyfikant napisał:

> Ja tez jestem teraz w Jerozolimiesmile
              smile))

.....
              A group called Third Temple Builders in Second Life was formed 2007-05-25 just after the holiday of Shavout. This group of avatars currently meets to discuss all things Third Temple, including but not limited to building the Third Temple in a virtual world, and the implications of doing so.
              • dana33 Re: יְרוּש 11.05.08, 12:54
                polski najazd na moje miasto????
                • drf Re: יְרוּש 11.05.08, 13:44
                  dana33 napisała:

> polski najazd na moje miasto????

....oj tak ....wink
                  • dana33 Re: יְרוּש 11.05.08, 13:46
                    cusik spokojny ten najaz, musze powiedziec..... taki przyjacielski...
                    nu, to uzywajcie zycia, chlopaki, bo miasto super, sami
                    przyznajcie.. smile)))
                    • absztyfikant Re: יְרוּש 11.05.08, 13:49
                      Beer Sheva ladniejszasmile))) Czysciej tam, wiecej zabytkow, lepszy
                      klimat, zielono i w ogolesmile)))
                      • dana33 Re: יְרוּש 11.05.08, 16:08
                        usmialam sie do lez, absztyfikant.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka