Dodaj do ulubionych

TAK NALEŻY BUDOWAĆ WIARĘ!!!

12.09.03, 15:31
Zapraszam ludzi do Budowania Mojej Wiatry, Nowego Miłosierdzia Bożego Po
Nowemu i Własnego Królestwa Niebieskiego Na Ziemi. Oficjalnie od 15-10-1995r.
jesteśmy już na ziemi to znaczy; Duch Święty, Bóg Ojciec Wszechmogący, Jezus
Chrystus i Maryja. Na razie jesteśmy normalnymi ludźmi, aż do kiedy będziemy
odmłodzeni, Przemienieni. A dowód jest na to, że jesteśmy już na ziemi, że ja
Powołuje ludzi na Prawdziwego Apostoła, a ten Cudowny obraz o trzech
promieniach wydaje zapachy i uzdrawia ludzi. Kto będzie Budował Nowe
Miłosierdzie Boże Po Nowemu, tego odmłodzę, otrzyma białe szaty i nie będzie
mu brakowało pieniędzy, będzie żył 200 lat i nie będzie się starzał. A kto
osiągnie promień Niebieski, będzie Nieśmiertelny. Po końcu świata mężczyzna
będzie miał tyle żon ile jest dni tygodnia. Tak jak było w Starym
Testamencie. Podaję przykład z Adamem Małyszem z dnia 20/1/2002r.
Obserwuj wątek
    • panek_tadeusz_edmund cześć 2 12.09.03, 15:32
      WIARA I MODLITWA CZYNIĄ CUDA. Doskonały przykład z Adamem Małyszem. Kto
      wierzył, ze Adam Małysz zwycięży w Zakopanym ten się doczekał zwycięstwa w
      Niedziele 20-01-2002r. a kto zwątpił temu przyszło wypić kielich goryczy w
      Sobotę. Tak samo jest z Nowym Miłosierdziem Bożym, kto Wierzy ten będzie
      wynagrodzony i odmłodzony, z kto nie wierzy i przeszkadza w Budowaniu Mojej
      Wiary, Nowego Miłosierdzia Bożego, będzie odesłany na pierwszy stopień. Ludzie
      muszą sobie uświadomić, zrozumieć: TO, CO WAM BÓG OJCIEC ŻYWY DA, TO MACIE, A
      CZEGO WAM NIE DA TO TEGO NIE MACIE. Wiele razy dziennikarze się pytali Adama
      Małysza jak on to robi, że zwycięża? Odpowiadał, że nie wie? Prawda jest taka,
      że Bóg Ojciec przygotowuje dla Adama Małysza, Andrzeja Gołoty, Zakopanego,
      Polski wiele niespodzianek, niektóre ujawniłem w temacie przepowiednie, tylko
      wszystko zależy od was od waszej Wiary, ile ludzie, Polska i Świat otrzyma.
      Wszyscy ludzie na całym świecie są dziećmi Boga Ojca Żywego, raz Bóg Ojciec
      daje zwyciężyć jednemu a następnym razem drugiemu. Po zwycięstwie, należy
      podziękować tak jak to zrobił nareszcie, dnia 20/1/2002r. Adam Małysz. Należy
      się cieszyć ze zwycięstwa, i prosić o następne zwycięstwo, wypowiadać słowa
      LICZĘ NA CIEBIE OJCZE i modlić się po Nowemu, a nie trzymać kciuki, tak jak to
      teraz robicie, prosić Boga Ojca, a otrzyma następne zwycięstwo. Otrzymał
      następne zwycięstwo dnia 22/2/2003r. 28/2/2003r. 9/3/2003r. 14/3/2003r.
      15/3/2003r. To dotyczy wszystkich dzieci na całym świecie.
      • panek_tadeusz_edmund cześć 3 12.09.03, 15:33
        NALEŻY ZACZĄĆ OD MODLITWY TAK JAK NAPISAŁEM I PEŁNIENIA MIŁOSIERDZIA,
        USŁUGIWANIA WZGLĘDEM BLIŹNICH.

NALEŻY ZACZĄĆ OD MODLITWY I PEŁNIENIA MIŁOSIERDZIA WZGLĘDEM BLIŹNICH. OD
        15/10/1995r. OBOWIĄZUJĄ ZASADY W BUDOWANIU NOWEGO MIŁOSIERDZIA BOŻEGO PO
        NOWEMU. MOC, MIŁOSIERDZIA, usługiwania WZGLĘDEM BLIŹNICH, MODLITWY, SŁOWA,
        WIARY, KANAPEK. KOCHAJ I PRZEBACZAJ I MÓDL SIĘ O JEJ, JEGO, NAWRÓCENIE, ŻEBYŚ
        OSIĄGNĄŁ PROMIEŃ NIEBIESKI, CZYLI NIEŚMIERTELNOŚĆ. ŻEBY DUSZA TWOJA, TWOJEJ
        RODZINY, DZIECI I DOROSŁYCH I ZMARŁYCH, ZOSTAŁA POWOŁANA DO NIEBA WIECZNEGO
        DZISIAJ. O NAWRÓCENIE NASZYCH WROGÓW I ICH RODZIN, O POKÓJ NA ŚWIECIE. NALEŻY
        SIĘ MODLIĆ CODZIENNIE PO NOWEMU, ŻEBY OSIĄGNĄĆ PROMIEŃ NIEBIESKI, CZYLI
        NIEŚMIERTELNOŚĆ. KTO OSIĄGNIE PROMIEŃ NIEBIESKI, DUSZA I CIAŁO JEGO BĘDĄ
        NIEŚMIERTELNE. A KTO NIE OSIĄGNIE PROMIENIA NIEBIESKIEGO, W TYM WCIELENIU,
        BĘDZIE ŻYŁ 200 LAT I WIĘCEJ I NIE BĘDZIE CHOROWAŁ, NIE BĘDZIE SIĘ STARZAŁ, TO
        OSIĄGNIE W NASTĘPNYM WCIELENIU. NALEŻY PRACOWAĆ CZYNNIE DO 100 LAT. WYBÓR NA
        PAPIEŻA, NA STANOWISKO, 3X10, LAT. W POLITYCE I NA PAPIEŻA, PO SKOŃCZENIU 49
        LAT, 3X10 LAT. GŁOSOWANIE, WIĘKSZOŚĆ GŁOSÓW. GŁOSUJEMY NA KANDYDATA. NIEMA NIC
        ZA DARMO, COŚ ZA COŚ. NALEŻY ZARABIAĆ PIENIĄDZE, ŻEBY MIEĆ DOCHODY.
        PONIEDZIAŁEK JEST PIERWSZYM DNIEM TYGODNIA. 15/10 JEST NOWYM DNIEM ŚWIĘTYM,
        MIŁOSIERDZIA BOŻEGO. MŁODZI JAK SIĘ POBIERAJĄ, TO POWINNI BYĆ Z TEGO SAMEGO
        ZNAKU ZODIAKALNEGO, Z TEJ SAMEJ DEKADY, TO ONA MUSI MIEĆ SKOŃCZONE 21 LAT, A ON
        23 LATA. ZAPISYWANIE SIĘ NA DOSTANIE POZWOLENIA NA PROWADZENIE SAMOCHODÓW,
        MOTORÓW, GDY SKOŃCZY 21 LAT. ZAPISYWANIE SIĘ NA DOSTANIE POZWOLENIA NA PILOTA,
        NA PROWADZENIE SAMOLOTÓW, ŚMIGŁOWCÓW, STATKÓW, WYCIECZEK I INNYCH POZWOLEŃ,
        GDY SKOŃCZY 25 LAT.
        MUSICIE SOBIE UŚWIADOMIĆ, ŻE CO WAM BÓG OJCIEC WSZECHMOGĄCY ŻYWY DA TO MACIE, A
        CZEGO WAM NIE DA, TO TEGO NIE MACIE. PROSZĘ SIĘ NIE LĘKAĆ, ŻE TO CO PISZĘ NIE
        JEST ZGODNE Z WASZĄ WOLĄ, ALE ZA TO ZGODNE Z WOLĄ BOGA OJCA WSZECHMOGĄCEGO
        ŻYWEGO.
        • panek_tadeusz_edmund cześć 4 12.09.03, 15:35
          NALEŻY ZACZĄĆ BUDOWAĆ MOJĄ WIARĘ, NOWE MIŁOSIERDZIE BOŻE PO NOWEMU OD DZISIAJ.

Modlicie się "Przyjdź Królestwo Twoje, bądż wola Twoja jako w niebie, tak i na
          ziemi" Właśnie Tak Należy Budować Moje I Własne Królestwo Niebieskie Na Ziemi.
          Jest To Droga Do Długowieczności, Do Nieśmiertelności, Do Królestwa Mojego I
          Waszego Na Ziemi. TAKA JEST WOLA MOJA, BO JESTEŚMY JUŻ NA ZIEMI. Tak należy się
          modlić w Nowym Miłosierdziu Bożym. Żeby wasze modlitwy zostały Wysłuchane i
          przyjęte przez Boga Ojca Żywego. Wszystkie modlitwy powinno się odmawiać na
          klęcząco, przy trzech zapalonych białych świeczkach, a kto nie może to na
          siedząco albo półleżąco. Gdy jesteśmy w podróży, jedziemy samochodem,
          autobusem, pociągiem, lecimy samolotem, płyniemy statkiem to na siedząco.
          Dlaczego przy trzech białych świeczkach? Ponieważ trzy świeczki oznaczają, że
          jest TRÓJCA PRZENAJŚWIĘTSZA. Jedna świeczka oznacza DUCHA ŚWIĘTEGO, druga
          świeczka oznacza BOGA OJCA WSZECHMOGĄCEGO, trzecia świeczka oznacza JEZUSA
          CHRYSTUSA. Jeżeli chcecie otrzymać widzenia, to te modlitwy, które umiecie na
          pamięć należy odmawiać przy zamkniętych oczach, na klęcząco. Należy się trzy
          razy przeżegnać i wypowiadając trzy razy słowa. 3 razy, W imię Boga Ojca i Syna
          i Ducha Świętego. Amen. Codziennie wypowiadamy słowa LICZĘ NA CIEBIE OJCZE,
          KTÓRE ZBURZĄ MUR 2 METROWY I GRUBSZY. Kochaj i przebaczaj i módl się o jej,
          jego, nawrócenie, usługiwaniu, być sługą dla drugiej osoby, żebyś osiągnął
          promień Niebieski, czyli Nieśmiertelność. Żeby twoja Dusza, twojej rodziny
          dzieci, dorosłych i zmarłych Dusza, została powołana do Nieba Wiecznego
          dzisiaj. O nawrócenie naszych wrogów i ich rodzin, o pokój na świecie. Należy
          wypowiedziedzieć za kogo się modlimy, następnym razem dodajemy nowe prośby, nie
          musimy powtarzać poprzedniej prośby, tylko wypowiadamy słowa, wszystkie moje,
          nasze prośby, żeby zostały przyjęte i się wypełniły, bardzo proszę. Albo w
          jakim celu ofiarujemy naszą modlitwę, może być więcej próśb podanych. Jeżeli
          chcemy żeby nasze modlitwy zostały wysłuchane i przyjęte przez Boga Ojca
          Wszechmogącego Żywego, należy modlić się w trzy osoby albo więcej, im więcej
          ludzi się modli tym szybciej wasze modlitwy zostaną wysłuchane i przyjęte. O
          tej samej godzinie przez trzy dni, trzy tygodnie, trzy miesiące i tak dalej.
          • cs137 Podniesienie (odpowiedni termin, nie?) 12.09.03, 22:00
    • Gość: Nu! Amen IP: *.bmj.net.pl 13.09.03, 03:39

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka