vicky17 14.07.08, 19:28 nie trzeba juz mydelniczek chyba propagowac,ale niezle wykorzystanie tego pieknego produktu mysli germanskiej www.spiegel.de/img/0,1020,1010072,00.jpg?=fark Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: co zrobic ze starym trabantem:) 14.07.08, 19:33 www.lolcars.com/images/donkey-car.jpg jluscher.googlepages.com/high-milage_car.png/high-milage_car-full.jpg Arabowie nie sa gorsi od Niemcow Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: co zrobic ze starym trabantem:) 14.07.08, 20:50 arabowie przoduja..... szczegolnie jesli chodzi o oslow... )) www.swapmeetdave.com/Humor/Workshop/OL-Donkey-Cart.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: co zrobic ze starym trabantem:) 14.07.08, 20:56 dana33 napisała: > arabowie przoduja..... szczegolnie jesli chodzi o oslow... )) > nie wiem czy to nie podpada pod obraze ze wzgledow rasowych. ty ostatnio bardzo delikatna jestes pod tym wzgledem. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: co zrobic ze starym trabantem:) 14.07.08, 21:14 mysle, ze podpada...... tak samo twoj trabancik... wyraznie oczerniasz deutsche demokratische republik..... podpada pod nienawisc do obcego panstwa.... polec na moderacje i zalkaj tam znow..... niech wytna, zabanuja, i wogole wsadza mnie na 10 lat do ciupy... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: co zrobic ze starym trabantem:) 14.07.08, 21:16 dana33 napisała: > > polec na moderacje i zalkaj tam znow..... niech wytna, zabanuja, > i wogole wsadza mnie na 10 lat do ciupy... ))) od donosow to zawsze ty bylas z grupa pudli,w koncu z tego zyjesz, a ja nie mam twych genow,wyssanych z mlekiem matki,by kapowac na moich wrogow tak by szli do ciupy. wystarczy mi fakt,ze wygladasz jak wygladasz..to w koncu jakby nie bylo dozywocie)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: co zrobic ze starym trabantem:) 14.07.08, 21:29 nu, bujac to nie nas, rochellina...... dopiero co watek zalozylas na moderacji podlewany lzami...... a wogole to przestac sie podwalac do mnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: co zrobic ze starym trabantem:) 14.07.08, 21:35 dana33 napisała: > nu, bujac to nie nas, rochellina...... dopiero co watek zalozylas na > moderacji podlewany lzami...... > nu od cyganienia to mamy cyganow (obraza grupy etnicznej)a od podlewania lzami kazdego watka,ktory wymysle,mamy ciebie z grupa. od amnezji paranoidalnej mamy twoich czworonogow (bardzo pociesznych,niczym te bocki)a od plucia po pijaku w swoja brode mamy wiochy poludniowo polskie. slowem prawdziwa kosmopolityczna,pro-zydowska rodzinka..z mame i jej dziatwa..cos jeszcze bo ogrod wzywa? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: co zrobic ze starym trabantem:) 14.07.08, 21:52 nu, ty to jezorem mielesz w nadzieji, ze ci ktos uwierzy..... ale tak na wszelki wypadek, zeby ktos przypadkowo wlasnie nie uwierzyl: no to jak zinterpretowac wypowiedzi kogos,kto poniza cala grupe wyznaniowa,ich wiare i ich swietosci? wiem,ze inne wypowiedzi tniecie po paru minutach a tucznowu ochrona pewnej grupy,czy pewnego wyznania? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=82088288 i tu jeszcze pare: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=79333240&a=79333240 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=81503356&a=81503356 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=80056620&a=80056620 ale najwiecej radosci to mi sprawilo twoje lkanie na forum o forach prywatnych..... polecialas z pyskiem, a jak ci tylko podsunelam pod nos twoje swinstwa, to zamilklas na amen.... )))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10003&w=81734594 Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: co zrobic ze starym trabantem:) 14.07.08, 23:07 dana33 napisała: .. polecialas z pyskiem, a jak ci tylko podsunelam pod > nos twoje swinstwa, to zamilklas na amen.... )))) > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10003&w=81734594 wystarczy jak warczymy na siebie w jednym watku..osiagnelam co chcialam a za wiecej mi nie placa kotus,to po co sie zuzywac..wole gardenie,te pieknie pachna..a lawenda super..bedzie do szafy w mym warszawskim mieszkanku pachniec jesienia,jak wyschnie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: co zrobic ze starym trabantem:) 14.07.08, 21:35 Za swoje wieloletnie tyrady antysemickie i od niedawna antyromskie powinnas stad wyleciec z banem w kieszeni. Nawet na Anglikow plulas rasistowsko. Wszystko w archiwum jest, wiec sie nie wyprzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 czas chyba na podstrzyzyny 14.07.08, 21:38 dla tych pro-angielskich,wymoczkowatych pudli.. www.worldofstock.com/closeups/PPT1984.php Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant obłąkana17 znowu sie popisala 14.07.08, 21:41 pl.wikipedia.org/wiki/Postrzy%C5%BCyny obłąkana17 slowianskich zwyczajow nie zna, ale pierwsza jest do bronienia islamskiego badziewia... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: obłąkana17 znowu sie popisala 14.07.08, 21:53 hahahahahahahaha....... kupuje ta oblakana 17.... )))) lepsze niz rochellina... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: obłąkana17 znowu sie popisala 14.07.08, 21:55 donosik w drodze, oblakana17? wyklikalas? zorganizowalas jeszcze pre klikow? giiiiiiit..... good girl..... ooooooops.... good oblakana... )))) Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: obłąkana17 znowu sie popisala 14.07.08, 23:01 dana33 napisała: > hahahahahahahaha....... kupuje ta oblakana 17.... )))) > lepsze niz rochellina... ))) masz zapewne ochote sprzedac(nie kupic) SWOJ... dosc stary juz nick oblakana33 czesto na forum uzywany nie pekaj wiec ze smiechu...do ciebie nalezy,nikt tego nie odkupi Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: obłąkana17 znowu sie popisala 14.07.08, 23:03 melord napisała: > dana33 napisała: > > > hahahahahahahaha....... kupuje ta oblakana 17.... )))) > > lepsze niz rochellina... ))) > > masz zapewne ochote sprzedac(nie kupic) SWOJ... dosc stary juz nick oblakana33 > czesto na forum uzywany > nie pekaj wiec ze smiechu...do ciebie nalezy,nikt tego nie odkupi > wlasnie,wlasnie..dziadkowi pamiec juz szwankuje..od dawna zreszta niedomaga. to byl moj pomysl..daaawno daaawno temu Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: obłąkana17 znowu sie popisala 14.07.08, 23:06 Myslisz, ze nie wiem oblakana17? Dobrze ze sie przyznalas. Sejfujemy i dla pewnosci robimy screenshota gdybys sie zapienila na moderacji A teraz wracaj do psychuszki ze szypiorkiem Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: obłąkana17 znowu sie popisala 14.07.08, 23:09 Szypiorek to taki wybrakowany szczypiorek Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: obłąkana17 znowu sie popisala 14.07.08, 23:14 absztyfikant napisał: > Szypiorek to taki wybrakowany szczypiorek > wiem ze sejfujecie,w koncu musisz sprawozdanie z pracy zrobic by miske pudlomixu miec co wieczor a on trodno bez kapowania. ja sobie w szczypiorek (tez mam,razem z bazylia i mieta rosnie wesolo) a ty sejfujesz,katalogujesz,formatujesz i oprawiasz w szaty graficzne. mnie osobiscie ten uklad odpowiada,bo jak tak dalej pojdzie to bedziesz musial patent mego dziecka kupic i tym samym na nas wylozysz swoj szmal koszerny)) he,he dziadek nie ma jak pompa..i amarantowy tym razem lakierek,bo jutro windy city zaliczam a tam zydow na kazdym rogu panie wbrod. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: obłąkana17 znowu sie popisala 14.07.08, 22:42 absztyfikant napisał: > pl.wikipedia.org/wiki/Postrzy%C5%BCyny > obłąkana17 slowianskich zwyczajow nie zna, ale pierwsza jest do bronienia > islamskiego badziewia... > a rozumiem pudel..trodno sie mowi i kocha sie dalej,ale nie podla.fakt faktem,ze strzyga tylko slowianie,inni sie zapuszczaja w busz i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
melord obłąkana33.... znowu sie popisala 14.07.08, 23:12 zapominajac o wlasnym wielce "zasluzonym" nicku a absztyfa powinna opi...za plagiat ew.trollowanie ps.w arizonie maja cala dokumentacje nicku oblakana 33 Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: obłąkana33.... znowu sie popisala 14.07.08, 23:15 melord napisała: > zapominajac o wlasnym wielce "zasluzonym" nicku > a absztyfa powinna opi...za plagiat ew.trollowanie > > ps.w arizonie maja cala dokumentacje nicku oblakana 33 w kalifornii rowniez..komiksy puscimy wkrotce .z cyklu koszer dilbert's dementia Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 podstrzyc strzyge ostrzygl 14.07.08, 23:19 co i co bredzisz,trodno cie zrozumiec o co ci biega w tym polskim. www.edukacja.edux.pl/p-527-przyklad-lekcji-jezyka-polskiego-z-zastosowaniem.php Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: podstrzyc strzyge ostrzygl 14.07.08, 23:27 Juz ci tlumacze oblakana17: slowo podstrzyzyny nie fuguruje w slowniku. To idiotyczny zbitek , bledny i oblakany www.sjp.pl/co/podstrzyc Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: podstrzyc strzyge ostrzygl 14.07.08, 23:31 ale zabawa..... ona nic nie kapuje, absztyfikant... )) nu, nie jestem zdziwiona.... zabawa przednia... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: podstrzyc strzyge ostrzygl 14.07.08, 23:34 dana33 napisała: > ale zabawa..... ona nic nie kapuje, absztyfikant... )) > nu, nie jestem zdziwiona.... zabawa przednia... no zabawa przednia,bo ja jak strzyglam tak strzyge tego pudla a on nic tylko warczy. wez mu jakis witamin dodaj bo zeby straci zanim ktos mu to wyleniale podstrzyze. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: podstrzyc strzyge ostrzygl 14.07.08, 23:32 absztyfikant napisał: > Juz ci tlumacze oblakana17: slowo podstrzyzyny nie fuguruje w slowniku. To > idiotyczny zbitek , bledny i oblakany > www.sjp.pl/co/podstrzyc jezyk jest czyms zywym i wiele slow,ktorych wczoraj nie bylo dzisiaj jest dodanych do slownika. czasem trodno to pojac ,ale tym niemniej ja lubie byc nowatorska,a nie latac spowrotem i spowrotem do googla,by sie upewnic czy juz slowo jest "in" czy jeszcze go ni ma. poza tym nawet najwiekszym homanistom zdarzaja sie wpaduwy,a wiele z nas nie ma inklinacji do tego by forum zamienic na klase jezyka polskiego-dzial ortografii polowej. kazdy tu sie wkopuje,wiec nie zgrzytaj reszta protez tylko cheer up and move on. Odpowiedz Link Zgłoś
melord ci....z Zydowa jak nie maja argumentow 14.07.08, 23:41 do ortografi sie czepiaja...stary numer pejsy ze zlosci gryzac,lub peruke tarmoszac Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ci....z Zydowa jak nie maja argumentow 14.07.08, 23:44 melord napisała: > do ortografi sie czepiaja...stary numer > pejsy ze zlosci gryzac,lub peruke tarmoszac jeszcze dobrze,zeby sami swiecieli dobrym przykladem,ale oni byki ..jak krowa lajno strzelaja,tylko na nasze ,nie swoje, zwracaja szczegolna uwage. a wogole to sezon ogorkowy na forum..kazdy sie nudzi i podwiesza pod tych,ktorych rzekomo nie lubi. hej ty juz u siebie czy w SD? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: ci....z Zydowa jak nie maja argumentow 14.07.08, 23:45 dziadki,pejsy,koszerni wy jesteście prostsi w obsłudze niz budowa cepa. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: ci....z Zydowa jak nie maja argumentow 14.07.08, 23:47 ariadna-enta napisała: > dziadki,pejsy,koszerni > wy jesteście prostsi w obsłudze niz budowa cepa. > Czy to nie ona jakieś 12 godzin temu pisała, że kocha wszystkich ludzi a nawet Żydów? Poprawcie mnie jeśli sie mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ci....z Zydowa jak nie maja argumentow 14.07.08, 23:49 ariadna-enta napisała: > dziadki,pejsy,koszerni > wy jesteście prostsi w obsłudze niz budowa cepa. > a ty co na zupe ogorkowa,czy mizerie wpadlas? widze,ze brak ci stymulacji intelektualnej z tymi poprawnymi,to w niepoprawnych watkach piszesz.o widze tez kolezanke,ktorej sie pastyleczki skonczyly,razem z forsa na nie,ale tej idiotki nie mam ochoty czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: ci....z Zydowa jak nie maja argumentow 14.07.08, 23:53 vicky17 napisała: > ariadna-enta napisała: > > > dziadki,pejsy,koszerni > > wy jesteście prostsi w obsłudze niz budowa cepa. > > > a ty co na zupe ogorkowa,czy mizerie wpadlas? widze,ze brak ci stymulacji > intelektualnej z tymi poprawnymi,to w niepoprawnych watkach piszesz.o widze tez > kolezanke,ktorej sie pastyleczki skonczyly,razem z forsa na nie,ale tej idiotki > nie mam ochoty czytac. > Ile ty masz lat Pruchelio? Wydaje mi się, że wystarczająco dużo, żeby nauczyć się budowy zdań wielokrotnie złożonych. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ci....z Zydowa jak nie maja argumentow 14.07.08, 23:48 Ortografii. I przed lub nie stawia sie przecinka. I jeszcze jedno: pejsy o facetow, a peruki i babek. Zatem nalezaloby uzyc "albo", bo nie mozna miec jednoczesnie pejsow i peruki. Oznaczenie: p ⋁ q Przykład: Kowalski jest lekarzem lub Malinowski jest lekarzem. Objaśnienie: Prawda, jeśli jeden z nich jest lekarzem lub obaj są lekarzami. Fałsz, gdy żaden nie jest lekarzem. Alternatywa rozłączna albo p, albo q Oznaczenie: p ⊻ q Przykład: Albo Kowalski jest lekarzem, albo Malinowski jest lekarzem. Objaśnienie: Prawda, gdy dokładnie jeden z nich jest lekarzem. Fałsz, gdy obaj są lekarzami. Fałsz, gdy żaden nie jest lekarzem. Widzisz ile sie nauczyles? A teraz grzecznie podziekuj kojocie i spie..j. I to w podskokach -- • Forum "Arabia Saudyjska" • Forum ארץ-ישראל "ErecIsrael" Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant errata 14.07.08, 23:50 I jeszcze jedno: pejsy to atrybut facetow, a peruki babek, ale tylko u haredim. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ci....z Zydowa jak nie maja argumentow 14.07.08, 23:51 absztyfikant napisał: > > > Widzisz ile sie nauczyles? A teraz grzecznie podziekuj kojocie i spie..j. I > to w podskokach > > sorry,ale spi.. nie figuruje w slowniku..jako homanista powienienes o tym wiedziec. poza tym lidka jest wrazliwa na styl wiec trzymaj sie w pionie,bo nie kazdy siedzi w portowych zaulkach gryzac sledzie w beczce. > -- > • Forum "Arabia Saudyjska" > • Forum ארץ-ישראל"ErecIsrael" Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: ci....z Zydowa jak nie maja argumentow 14.07.08, 23:55 hehe ..o ty wlasnie mowa kundelku..o ortografi nie ortografii a teraz na drzewo...spac Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ci....z Zydowa jak nie maja argumentow 14.07.08, 23:56 Oblakana, ty sie chyba z zerowcem na mozgi zamienilas Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: co zrobic ze starym trabantem:) 14.07.08, 23:18 przerobic na..... merkava33 poprzednio udalo sie im robic z igly widly wiec.... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: co zrobic ze starym trabantem:) 14.07.08, 23:20 melord napisała: > przerobic na..... merkava33 > poprzednio udalo sie im robic z igly widly wiec.... albo na wanne dla koczkodana..nawet jak sie spieni to wanna wytrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: co zrobic ze starym trabantem:) 14.07.08, 23:35 ale w deche.... bambusik pusty przylecial z pomoca, oblakana17 przeleciala go jak strzala i zadowolona z siebie... ))) bambusik tez, ofkors.... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: co zrobic ze starym trabantem:) 14.07.08, 23:49 dana33 napisała: > ale w deche.... bambusik pusty przylecial z pomoca, oblakana17 > przeleciala go jak strzala i zadowolona z siebie... ))) > bambusik tez, ofkors.... ))) pomocy to ty gruba potrzebujesz......ofkors wracajac do meritum...w trabanta za cholere bys nie wlazla star66 lub jelcz(wzmocnione) bylby bardziej odpowiedni... czas "schusc" ps koczkodan..od jak dawna na ciebie wolaja gruba ??? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: co zrobic ze starym trabantem:) 15.07.08, 08:39 od zawsze bambusik..... masz z tym jakis problem? bo ja nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 korna ten polski 14.07.08, 23:38 nie tylko ja strzyge..czas zmienic te slowa..jak np.przyslona a nie przeslona..co za glupota czips.blox.pl/2007/06/pierwsze-podstrzyzyny.html Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: korna ten polski 14.07.08, 23:39 Znalazlas kogos rownego sobie w glupocie? Brawa dla oblakanej17!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: korna ten polski 14.07.08, 23:42 absztyfikant napisał: > Znalazlas kogos rownego sobie w glupocie? Brawa dla oblakanej17!!! > no trodno nie bylo..co wpis pode mna sie podwiesza a kopniety spowrotem prycha jadem. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: korna ten polski 14.07.08, 23:53 There are monkeys with more common sense than you oblakana17 Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: korna ten polski 14.07.08, 23:59 absztyfikant napisał: > There are monkeys with more common sense than you oblakana17 > malpy maja prawa czlowieka w twej oblakanej europie,a wiec ich nie obrazaj pudlu.poza tym czy ty wogole masz zycie poza wirtualem..tyle godzin siedziec na dupie nawet malpa by nie wyrobila..bo to nudne i malo meskie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 bb..pozdrawiam i uciekam 14.07.08, 23:56 bo bike czeka..a ty pewnie znikniesz na pare dni..ja tez. pomyslnych wiatrow nad pacyfikiem ci zycze,ale ten jest spokojny,bardziej od atlantyku dzisiaj zauwazylam,ze u nas cat stevens zaczyna byc popularny,a to zupelnie wedrowka do naszych dobrych i niewinnych lat,a wiem jak on zlosci naszych milutkich 3M sie pl.youtube.com/watch?v=DHXpnZi9Hzs Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Uciekaj 14.07.08, 23:57 ale może tym razem zamiast do ogródka to do biblioteki. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: Uciekaj 15.07.08, 00:10 absztyfikant napisał: > Do psychiatry. > Czym ci zawinił? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Uciekaj 15.07.08, 00:18 Dzisiaj odbylem ciekawa rozmowe na temat tej profesji na innym forum. To sa zawodowcy Tulila. Dadza sobie rade. No chyba, ze najblizszy psychiatra dla oblakanej17 ma wiadome pochodzenie, to wtedy z terapii niciPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: Uciekaj 15.07.08, 00:20 absztyfikant napisał: > Dzisiaj odbylem ciekawa rozmowe na temat tej profesji na innym forum. To sa > zawodowcy Tulila. Dadza sobie rade. No chyba, ze najblizszy psychiatra dla > oblakanej17 ma wiadome pochodzenie, to wtedy z terapii niciPPPP > Na jakim forum? Jeśli nie chcesz tu wyślij mi na skrzynkę. No chyba, że to tajemnica Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: Uciekaj 15.07.08, 00:34 absztyfikant napisał: > Na forum z Tuwimem, w watku Macka. > Nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: bb..pozdrawiam i uciekam 15.07.08, 00:02 trzymaj sie...za tydzien wracam do Sydney bede mial wiecej wolnego czasu pzdr z S.D. Odpowiedz Link Zgłoś