absztyfikant 21.07.08, 22:18 miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34959,5475807,Krzyczeli_ty_Murzynie__Bili_i_kopali.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrys6789 [...] 21.07.08, 22:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Krzyczeli ty Murzynie! Bili i kopali 21.07.08, 22:26 a to sie lubliniak jeszcze nie dopisal???? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Krzyczeli ty Murzynie! Bili i kopali 21.07.08, 22:32 On nienawidzi Murzynow... Rasista pierdzielony. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys6789 A jakby bili i kopali Arabow to fajnie by bylo 21.07.08, 22:36 prawda starozakonny? Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born a co z tym izraelskim zołnierzem 21.07.08, 22:35 któey posłał palestynczykowi kulę między nogi chociaż ten był związany i miał opaskę na oczach? Fotomontaż? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: a co z tym izraelskim zołnierzem 21.07.08, 22:36 Sprawa bedzie zbadana przez sad. Za cos takiego w Izraelu idzie sie do mamra. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born ha ha ha ha ha ha eot 21.07.08, 22:37 absztyfikant napisał: > Sprawa bedzie zbadana przez sad. Za cos takiego w Izraelu idzie sie do mamra. > Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys6789 Jak chcecie skopac murzyna, araba czy zyda 21.07.08, 22:40 to nie dajcie sie sfilmowac chlopaki. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Gdyby nie ta 14-letnia palestynka 21.07.08, 22:42 tygrys6789 napisał: > mam nadzieje, że zanim ja dorwą i dostanie kulkę miedzy oczy ktoś jej pomoze się wyprowadzić w jakies bezpieczniejsze miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: ha ha ha ha ha ha eot 21.07.08, 22:42 absztyfikant napisał: > Co Cie tak rozbawilo? > I tak nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Bo to nie był izraelski zołnierz 21.07.08, 23:02 tylko Arab przebrany za Zyda.A nawet jeśli to był izraelski żołnierz to strzelając nie miał nic złego na myśli, chciał go tylko popiescic kulką w nogę. Teraz juz mogę wstąpic do twojego kóleczka czy muszę się bardziej postarać? Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: Bo to nie był izraelski zołnierz 21.07.08, 23:06 dana33 napisała: > ))))) Jak mam roZumieć Twoją radosc Dana? Dosłownie? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Bo to nie był izraelski zołnierz 21.07.08, 23:18 au.youtube.com/watch?v=viFoAsjkArg )))) Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born nie kliknę w twoja 21.07.08, 23:19 absztyfikant napisał: setna wklejona jutube Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born najwazniejsze ze ci stanął 21.07.08, 23:23 absztyfikant napisał: spadaj Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Bo to nie był izraelski zołnierz 21.07.08, 23:24 nie radosc, tylko smianie sie i oczywiscie, ze doslownie.... ))) czytam was i sie smieje... )))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Bo to nie był izraelski zołnierz 21.07.08, 23:06 Oj Mamuska. Tam jest wojna, a wojna demoralizuje. To skandaliczny incydent i mam nadzieje, ze winni zostana szybko ukarani. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Gdyby to palestynczyk strzelił 21.07.08, 23:08 absztyfikant napisał: >izraelczykowi miedzy oczy to rozpetałbyś tu piekło. Dlaczego sam nie poruszyłeś tego tematu? Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: nie poruszył bo 21.07.08, 23:16 sz0k napisał: > nie poruszył bo gdyby poruszył nie dostałby owsianki na sniadanie Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: nie poruszył bo 22.07.08, 00:10 sz0k napisał: > W Polsce Murzynów biją ))) Coś ci się pokręciło. Wątek jest o tym, że w Polsce pobito Murzyna. A ktoś na to odpowiada: Ale w Izraelu żołnierze strzelają. S. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: nie poruszył bo 22.07.08, 00:17 to normalne przecież. kazdy wątek misi zahaczyc o Zydów i Izrael. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Gdyby to palestynczyk strzelił 21.07.08, 23:15 Arabowie codziennie kogos morduja. Nie widzialem bys zakladala watki o wyrzynajacych sie Arabach w Iraku, wiec mnie nie pouczaj z laski swojej Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born arabowie sralabowie 21.07.08, 23:17 absztyfikant napisał: załosne są te twoje tłumaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: arabowie sralabowie 21.07.08, 23:19 Tlumaczenia?????? To ja strzelalem?????? Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born nie ty strzelałeś 21.07.08, 23:22 absztyfikant napisał: >ale jestes skłonny wytłumaczyć tego mordercę, bo jeszcze nie było procesu..draznisz mnie, nawwet wielokrotnego mordercę, gdyby okazałby się żydem byś bronił, dla mniejesteś mentalnie moherowy- niereformowalny Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: nie ty strzelałeś 21.07.08, 23:28 A gdzie ja go bronie? Napisalem, ze powinien byc ukarany. Co sie tak pieklisz? Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: nie ty strzelałeś 21.07.08, 23:29 absztyfikant napisał: > A gdzie ja go bronie? Napisalem, ze powinien byc ukarany. Co sie tak pieklisz? > poczekam aż się wątek rozwinie, jutro wkleję ci odpowiednie linki,. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: nie ty strzelałeś 22.07.08, 00:13 absztyfikant napisał: > A gdzie ja go bronie? Napisalem, ze powinien byc ukarany. Co sie tak pieklisz? Nie broniłeś, ale powinieneś bronić i na pewno będziesz bronić. A jeśli nie będziesz, to specjalnie i będzie to dowód Twojej czyli wszystkich Żydów podłości. S. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: nie ty strzelałeś 22.07.08, 00:31 > będziesz, to specjalnie i będzie to dowód Twojej czyli wszystkich Żydów podłośc > i. > > S. ze hę? ale ty jesteś głupi, ale to dla ciebie zadna nowina Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: arabowie sralabowie 21.07.08, 23:27 nie ma nic bez przyczyny, mamuska.... i nie zapominaj o tym.... to tez calkiem na serio.... Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born mieli powód 21.07.08, 23:28 dana33 napisała: zeby strzelić mu w penisa, chociaz był skulony i się poddał. Tak????? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: mieli powód 21.07.08, 23:34 nie traktuje cie jako rochelline, wiec pozwolisz, ze ci nie odpowiem? Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: mieli powód 21.07.08, 23:36 dana33 napisała: Nie zależy mi Dana. Mozesz potraktowac mnie jako gołębie guano. i tak mi nie zaszkodzisz. mogę cię ewentualnie za to przeprosić. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: mieli powód 22.07.08, 00:15 of.woman.born napisała: > zeby strzelić mu w penisa, chociaz był skulony i się poddał. Tak????? Kobieto, mężczyźni nie mają penisów na stopach. S. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: mieli powód 22.07.08, 00:33 snajper55 napisał: > of.woman.born napisała: > > > zeby strzelić mu w penisa, chociaz był skulony i się poddał. Tak????? > > Kobieto, mężczyźni nie mają penisów na stopach. > > S. Nie kompromituj się, w koncu robisz tu za admina. Podejrzewam ze własnego penisa widziałeś jakieś 20 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: mieli powód 22.07.08, 00:47 of.woman.born napisała: > Nie kompromituj się, w koncu robisz tu za admina. Chciałbym robić tu za admina. > Podejrzewam ze własnego penisa widziałeś jakieś 20 lat temu. A ty nic, tylko o penisie. Czujesz przymus pisania o penisie ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: mieli powód 22.07.08, 00:49 snajper55 napisał: Dałbyś sobie obciąc penisa zebyś mógł nadal administrować. Sio dziadku. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: mieli powód 22.07.08, 00:53 of.woman.born napisała: > Dałbyś sobie obciąc penisa zebyś mógł nadal administrować. Sio dziadku. Czy chciałabyś porozmawiać o tym przymusie pisania o penisie ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: mieli powód 22.07.08, 00:49 Ja tez chcialem, ale Siwa mnie pocztestowala czarna polewka... Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: mieli powód 22.07.08, 00:51 absztyfikant napisał: > Ja tez chcialem, ale Siwa mnie pocztestowala czarna polewka... > spadam stąd. nt Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: mieli powód 22.07.08, 00:54 of.woman.born napisała: > spadam stąd. nt Ależ możesz zostać i dalej pisać o penisie. Jeśli ci to przynosi ulgę. S. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: mieli powód 22.07.08, 00:56 snajper55 napisał: > of.woman.born napisała: > > > spadam stąd. nt > > Ależ możesz zostać i dalej pisać o penisie. Jeśli ci to przynosi ulgę. > > S. chciałbyś. Ja pisałam o bezwzglednosci izraelskich zolnierzy ale twoje kolezanki byly uprzejme to wykasowac panie dziadku. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: mieli powód 22.07.08, 01:06 of.woman.born napisała: > chciałbyś. Ja pisałam o bezwzglednosci izraelskich zolnierzy ale twoje kolezanki > byly uprzejme to wykasowac panie dziadku. Pewnie napisałaś o tym, jak to bezwzględni żołnierze izraelscy strzelają cywilom w penisy ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 gdyby nie byl zwiazany,toby mu nie poslal 21.07.08, 22:46 tylko zesral sie ze strachu,a potem uciekl Wiec pytanie jest nie na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born dana absztyfikuś 21.07.08, 23:12 lubicie się dotykać? no to powodzenia))) Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: dana absztyfikuś 21.07.08, 23:32 dana33 napisała: > slucham??????? zartowałam tak jak wy zartujcie piszac, ze ten który strzelił palestynczykowi w penisa to nie mial nic złego na mysli tylko sobie zartował. Imprezujmy i cieszmy się, ze nas to nie dotyczy Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: dana absztyfikuś 21.07.08, 23:36 gdzie ja cos takiego napisalam, mamusko? wrecz przeciwnie, napisalam, ze to bylo swinstwo na innym watku... a tu napisalam tylko, ze nic nie dzieje sie bez przyczyny.... to wszystko i...... to tez bardzo duzo.... dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born nic nie dzieje się bez przyczyny? 21.07.08, 23:38 dana33 napisała: > bez przyczyny izraelski żołnierz posał palestynczykowi kulke w penisa jak był oslepiony i zwiazany?tak? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: nic nie dzieje się bez przyczyny? 21.07.08, 23:43 Tam jest wojna Mamusko. A wojna strasznie demoralizuje. To nie jest proba relatywizowania tego bestialskiego incydentu, tylko stwierdzenie faktu. Nie rozumiem dlaczego sie tak pieklisz. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born fAKT 21.07.08, 23:46 absztyfikant napisał: > izraelski zolnierz wyszedł z siebie, nie chciał strzelić z ostrej palestynczykowi w penisa, ale pomyslał sobie- wszyscy strzelają i jak mu strzelę to moze nie spłodzi więcej palestynczyków. powinni mu przyznac pokojowa nagrodę Nobla. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: fAKT 21.07.08, 23:51 Arafat byl morderca - porywal samoloty i mordowal przypadkowych ludzi i te nagrode dostal. Czy na podstawie jednego incydentu chcesz sie bawic w uogolnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys6789 Nic nie jest bez przyczyny ...... 21.07.08, 23:54 i dlatego wy jestescie sku*rwysyny. szalom aleikum . Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born izraelski zołnierz strzelił 21.07.08, 23:54 oślepinemu mężczyźnie miedzy nogi, a jego jedyną przewiną było to ze urodził się po palestynskiej stronie muru, który własnie budują izraelscy faszyści. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: izraelski zołnierz strzelił 21.07.08, 23:56 Niech sie mury pna do gory! Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: izraelski zołnierz strzelił 21.07.08, 23:58 absztyfikant napisał: > Niech sie mury pna do gory! > wazne ze ty trzymasz pion- to trawestacja tej samej piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: izraelski zołnierz strzelił 22.07.08, 00:08 Dzieki temu murowi ilosc zamachow spadla o 80%. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: izraelski zołnierz strzelił 22.07.08, 00:33 absztyfikant napisał: > Dzieki temu murowi ilosc zamachow spadla o 80%. > a nie dzięki murowi? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: izraelski zołnierz strzelił 22.07.08, 00:12 taaaaaaaak...... tak to wyglada, jak sie traci kontrole nad soba, nie mum? nagle wszystko wychodzi z czlowieka..... jaka szkoda.... Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: izraelski zołnierz strzelił 22.07.08, 00:35 co ze mnie wyszło? to ja strzelałam do palestyńskiego demonstranta? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: fAKT 22.07.08, 00:28 of.woman.born napisała: > izraelski zolnierz wyszedł z siebie, nie chciał strzelić z ostrej > palestynczykowi w penisa Nie w penisa, tylko w stopę i nie z ostrej amunicji, tylko z gumowej. Ale ja wiem, że ty prawdy nie możesz napisać, bo żydowski żołnierz musi być w twoich postach krwiożerczym bandytą strzelającym z ostrej amunicji w penisy mężczyzn i pochwy kobiet. S. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: fAKT 22.07.08, 00:36 snajper55 napisał: >a ty skąd mnie znasz snajper? bo ja cię nie kojarzę. Wykorzystuj swoje prywatne zródła do czegoś pożytecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: fAKT 22.07.08, 00:45 of.woman.born napisała: > >a ty skąd mnie znasz snajper? Z twojej pisaniny. S. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born juz się boję 22.07.08, 00:47 snajper55 napisał: w koncu tak długo dopominaleś się o nozyczki aż w koncu je dostałeś Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: juz się boję 22.07.08, 00:51 of.woman.born napisała: > w koncu tak długo dopominaleś się o nozyczki aż w koncu je dostałeś To do czytania twojej pisaniny potrzebne są nożyczki ??? S. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: juz się boję 22.07.08, 00:52 > > To do czytania twojej pisaniny potrzebne są nożyczki ??? > ale ciężki z ciebie przypadek...stary i głupi Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: juz się boję 22.07.08, 00:54 ariadna-enta napisała: > womanową coś ugryzło dzisiaj. ktoś cię prosił o opinię? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: juz się boję 22.07.08, 01:01 kobieto nie pytam nikogo czy moge wyrazić opinie ty od paru godzin bredzisz o penisie ku uciesze innych no dalej nawijaj.)) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: juz się boję 22.07.08, 01:04 ariadna-enta napisała: > womanową coś ugryzło dzisiaj. Obawiam się, że to może być początek nerwicy z natręctwami zwanej też nerwicą anankastyczną. S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: nic nie dzieje się bez przyczyny? 22.07.08, 00:19 of.woman.born napisała: > oslepiony i zwiazany?tak? Oczy też mu wyłupili ? Jak Krzyżacy Jurandowi ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: dana absztyfikuś 22.07.08, 00:18 of.woman.born napisała: > tak jak wy zartujcie piszac, ze ten który strzelił palestynczykowi w penisa to > nie mial nic złego na mysli tylko sobie zartował. Nie wiem czy to Cię zmartwi, czy ucieszy, ale on mu nie strzelił w penisa, tylko w stopę. Pewnie zaraz przeczytam, że bronię Żyda, który strzelił Palestyńskiemu bojownikowi w penisa. S. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: dana absztyfikuś 22.07.08, 00:22 klamiesz=rzecznik IDF-u podala,ze ani w penisa ani w stope On mu strzelil w zeby Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: dana absztyfikuś 22.07.08, 00:24 może usalcie w co mu strzelali zaczyna być ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: dana absztyfikuś 22.07.08, 00:38 ariadna-enta napisała: > może usalcie w co mu strzelali > zaczyna być ciekawie. Nie sądzę. Jakby w ciebie strzelili nie byłabyś taka dociekliwa w co konkretnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: dana absztyfikuś 22.07.08, 00:25 krystian71 napisała: > On mu strzelil w zeby To może on w zębach tego penisa trzymał ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: dana absztyfikuś 22.07.08, 00:28 w zębachtrzymał penisa,ktorego mu przedtem obcieli Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: dana absztyfikuś 22.07.08, 00:30 ariadna-enta napisała: > w zębachtrzymał penisa,ktorego mu przedtem obcieli A może to był penis wroga ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born No kupa śmiechu 22.07.08, 00:38 snajper55 napisał: > szkoda że nie twojego ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Krzyczeli ty Murzynie! Bili i kopali 21.07.08, 23:40 jakby poszedl po pracy do domu to nic nie stalo by sie Murzynowi. Co on robil o czwartej nad ranem z obca baba w knajpie? Zona z dziecmi sama w domu, a ten sie szweda po barach ze "znajomymi". No to i dostal za swoje A w ogole to Polsce barmani nie sa potrzebni z Afryki Odpowiedz Link Zgłoś