slopusza 01.10.03, 10:18 Świetny pomysł. Najlepej rozlicznia z Niemcami rozpocząć od reparacji wojennych. Jak Polska otrzyma wyrównanie za szkody wojenne z przyjemnością oddamy odszkodowania za majątki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d_nutka Re: Popieram 01.10.03, 10:29 slopusza napisał: > Świetny pomysł. Najlepej rozlicznia z Niemcami rozpocząć od reparacji > wojennych. Jak Polska otrzyma wyrównanie za szkody wojenne z przyjemnością > oddamy odszkodowania za majątki. a oni ponoć mają papiery na to, że już swoje "reperacje" zapłacili nie wygrasz przed żadnym sądem ani trybunałem nawet d_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Popieram IP: 213.216.66.* 01.10.03, 10:34 > a oni ponoć mają papiery na to, że już swoje "reperacje" zapłacili > nie wygrasz przed żadnym sądem ani trybunałem nawet > d_ bo i nie ma komu grac. judki co polska rzadza jak to judki za niemcem chocby w ogien a nawet do pieca 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Popieram 01.10.03, 10:38 Gość portalu: siedem napisał(a): > > a oni ponoć mają papiery na to, że już swoje "reperacje" zapłacili > > nie wygrasz przed żadnym sądem ani trybunałem nawet > > d_ > > bo i nie ma komu grac. judki co polska rzadza jak to judki za niemcem chocby w > ogien a nawet do pieca > > 5040 > > > czyli miłosć aż po ogień! a gdzie miecz? d_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Popieram IP: 213.216.66.* 01.10.03, 11:01 > czyli miłosć aż po ogień! > a gdzie miecz? wdzieczny niewolnik niemca. uciekł przed szkopem i spaleniem. przemieszkał u głupich polaczków. potem szkopa radosnie witał bo mieli razem rzadzic polaczkiem, potem wiadomo. a teraz polskie obozy koncentracyjne 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Popieram 01.10.03, 11:31 Gość portalu: siedem napisał(a): > > czyli miłosć aż po ogień! > > a gdzie miecz? > > wdzieczny niewolnik niemca. uciekł przed szkopem i spaleniem. przemieszkał u > głupich polaczków. potem szkopa radosnie witał bo mieli razem rzadzic > polaczkiem, potem wiadomo. a teraz > polskie obozy koncentracyjne > > 5040 czy ty tym postem pijesz do mnie? chcę to mieć na piśmie czekam d_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Popieram IP: 213.216.66.* 01.10.03, 11:39 nie do ciebie. w odpowiedzi mozna od ciebie tylko gryps dostac. glosno sie zastanawiam jak to jest ze Ż nie pamietaja i dalej za niemcem som 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Popieram 01.10.03, 11:51 Gość portalu: siedem napisał(a): > nie do ciebie. w odpowiedzi mozna od ciebie tylko gryps dostac. glosno sie > zastanawiam jak to jest ze Ż nie pamietaja i dalej za niemcem som > > 5040 chyba się mylisz, choć ja nie jestem autorytetem w sprawach pomiędzy niemcami i zydami może zaważyły na tych "powiązaniach" związki między tymi narodami jeszcze przed dojściem Hitlera do władzy? może przed 33r antysemityzm niemiecki nie był aż tak znaczący? a może daltego, że w niemczech było więcej zasymilowanych żydów niż w Polsce? a może dlatego, że hitleryzm mordował żydów "gospodarczo" beznamiętnie? a w Polsce z własnej i nieprzymuszonej woli tych aktów mordu było więcej? przecież"noc długich noży" nie dotyczyła NARODU, ale wrogów politycznych? wiele można postawić jeszcze pytń, ale nie można zbyt łatwo wykpić się standardowymi opiniami bezpośrednio niezagrożonych zagładą. d_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Popieram IP: 213.216.66.* 01.10.03, 12:06 dojściem Hitlera do władzy? > może przed 33r antysemityzm niemiecki nie był aż tak znaczący? to czemu tylu ucieklo na tereny polskie? > a może daltego, że w niemczech było więcej zasymilowanych żydów niż w Polsce? no wlasnie > a może dlatego, że hitleryzm mordował żydów "gospodarczo" beznamiętnie? moze dlatego ze zydzi mu ochoczo w tym pomagali > a w Polsce z własnej i nieprzymuszonej woli tych aktów mordu było więcej? hehe dobre > przecież"noc długich noży" nie dotyczyła NARODU, ale wrogów politycznych? jedwabni tez politycznie mordowali leninistów > wiele można postawić jeszcze pytń, ale nie można zbyt łatwo wykpić się > standardowymi opiniami bezpośrednio niezagrożonych zagładą. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Popieram 01.10.03, 12:27 d_nutka napisała: > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > nie do ciebie. w odpowiedzi mozna od ciebie tylko gryps dostac. glosno sie > > > zastanawiam jak to jest ze Ż nie pamietaja i dalej za niemcem som > > > > 5040 > > chyba się mylisz, choć ja nie jestem autorytetem w sprawach pomiędzy niemcami i > > zydami > może zaważyły na tych "powiązaniach" związki między tymi narodami jeszcze przed > > dojściem Hitlera do władzy? > może przed 33r antysemityzm niemiecki nie był aż tak znaczący? > a może daltego, że w niemczech było więcej zasymilowanych żydów niż w Polsce? > a może dlatego, że hitleryzm mordował żydów "gospodarczo" beznamiętnie? > a w Polsce z własnej i nieprzymuszonej woli tych aktów mordu było więcej? > przecież"noc długich noży" nie dotyczyła NARODU, ale wrogów politycznych? > wiele można postawić jeszcze pytń, ale nie można zbyt łatwo wykpić się > standardowymi opiniami bezpośrednio niezagrożonych zagładą. > d_ Wiesz moze kogo dotyczyla krysztalowa noc, i ustawy norymberskie, czy o tym nie wypada mowic. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Popieram 01.10.03, 11:34 Gość portalu: siedem napisał(a): > > czyli miłosć aż po ogień! > > a gdzie miecz? > > wdzieczny niewolnik niemca. uciekł przed szkopem i spaleniem. przemieszkał u > głupich polaczków. potem szkopa radosnie witał bo mieli razem rzadzic > polaczkiem, potem wiadomo. a teraz > polskie obozy koncentracyjne > > 5040 czy ty nie mieszasz niemieckiego nacjonalizmu z polskim antysemityzmem? dla ciebie to jeden kocioł? d_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Eeee tam, ja im mogę oddać wszystko.... IP: *.echostar.pl 01.10.03, 11:56 ....pomiędzy Lwowem a Wilnem. Niech biorą. A co mi tam..... Odpowiedz Link Zgłoś