Dodaj do ulubionych

Komu żółta koszulka lidera?

02.10.03, 21:29
Oślej ławki?

6 pierwszych stron O.Ł:

K52 - 30 razy zdjęty,
Zawadzki – 30 razy wycięty.

Zawadzki, równo, systematycznie wycinany po kilka wątków dziennie. Maraton.
Samotność długodystansowca.

K52 – mistrz końcówki. 5,6 strona po 1 wątku w kiblu. Strona 1 zdecydowane
przyspieszenie – 10 wątków wywalonych. Dziś sprint - 16 wątków na zwałce.
Może odskoczyć dziś, zważywszy na to, że Zawadzki musi gdzieś przykimać.
Z kolei jutro role się odwracają, ale Zawadzki musi sforsować ciecia w szkole
by dostać się do kompa.

Któremu z zawodników wystarczy sił? Meta jutro o 22.00 GMT. Zakończenie
celowo w sobotę. W niedzielę K52 omija Kościół jak diabeł święconą wodę, a
Zawadzki może wybrać się na sumę z procesją.

Stawiam na remis ze wskazaniem na K52.
Podium, szampan i dziewczyny czekają.
Przyjmuję zakłady.
Obserwuj wątek
    • Gość: Perła Re: Komu żółta koszulka lidera? IP: *.zin.lublin.pl 02.10.03, 21:32
      Scanie,
      a peleton ile straty do liderów ma? Może jakaś grupa pościgowa jest. Z Janem
      Wardzińskim na czele.

Perła
      • pan.scan Re: Komu żółta koszulka lidera? 02.10.03, 21:42
        Peletonu z FA nie widać. Wardziński na koksie jeździł. W ramach naprawy
        górnictwa. Dyskwalifikacja.
    • kataryna.kataryna Re: Komu żółta koszulka lidera? 02.10.03, 21:48
      Pana Zawadzkiego nie czytuję ale chyba on powinien wygrać przez dyskwalifikację
      przeciwnika, Krzyś52 wszystko obskakuje dwoma tekstami, a jeden głupszy od
      drugiego, to się nie powinno liczyć do końcowej klasyfikacji bo napisać taki
      bzdet i go w nieskończoność powielać każdy potrafi.
    • oleg3 Stawiam na czarnego konia 02.10.03, 21:53
      Pojawił się jakiś Józef Szczydomiski. Pisze 1 zdaniowe posty i wkróce dojdzie
      liderów.
      • pan.scan Sądzę, że 02.10.03, 22:05
        Józef hrabia Szczydomiski wraz z małżonką jest na raucie w siedzibie
        toruńskiego SLD. To pisze jego foryś. Niemniej zakład przyjmuję. 10 do jednego
        na Pana Szczydomiskiego.

oleg3 napisał:

> Pojawił się jakiś Józef Szczydomiski. Pisze 1 zdaniowe posty i wkróce dojdzie
        > liderów.
      • Gość: Krzys52 Czarnego konia ma Borsuk. ..........n/t IP: *.proxy.aol.com 03.10.03, 18:25
    • miss_mag Re: Komu żółta koszulka lidera? 02.10.03, 22:04
      Ja patriotycznie na Krzysia stawiam. Choc 22.00 GMT to w Polszcze ledwie
      23.00, wiec Zawadzki moze jeszcze, przepraszam za wyrazenie, pedalowac, a u
      Krzysia dopiero 2 PM. Trafi musi sie jakis pozny popoludniowy meeting i ma
      przerabane sad((
      • pan.scan Typy na 22.15 GMT 02.10.03, 22:13
        K52 - 1 głos Mag + mój: remis ze wskazaniem
        Zawadzki - Kataryna
        Józef hrabia Szczydomiski - Oleg3
        • kataryna.kataryna Re: Typy na 22.15 GMT 02.10.03, 22:18
          pan.scan napisała:

> K52 - 1 głos Mag + mój: remis ze wskazaniem
          > Zawadzki - Kataryna
          > Józef hrabia Szczydomiski - Oleg3

Korekta, ja obstawiam Zawadzkiego tylko jeśli zmienisz kryteria. Jeśli będzie
          decydować ilość i dopuścisz powtarzalność, stawiam na 52, który jest tak dumny
          ze swoich dwóch dzieł, że je wpycha gdzie popadnie.
          • gini Re: Typy na 22.15 GMT 02.10.03, 22:22
            kataryna.kataryna napisała:

> pan.scan napisała:
            >
            > > K52 - 1 głos Mag + mój: remis ze wskazaniem
            > > Zawadzki - Kataryna
            > > Józef hrabia Szczydomiski - Oleg3
            >
            >
            > Korekta, ja obstawiam Zawadzkiego tylko jeśli zmienisz kryteria. Jeśli będzie
            > decydować ilość i dopuścisz powtarzalność, stawiam na 52, który jest tak
            dumny
            > ze swoich dwóch dzieł, że je wpycha gdzie popadnie.

Coz ja stawiam na Jozia , zaluje tylko,ze Kaganka tu nie ma on tak ladnie
            spamowal , zakasowalby obydwu jak nic.
          • pan.scan Kataryno - 02.10.03, 22:24
            Zawadzki (którego nie czytasz) i K52 robią dokładnie to samo i tak samo. Ilość,
            jakość i powtarzalność identyczna. Wart Pac pałaca. A raczej ziemianki.
            Na którego zawodnika ostatecznie stawiasz?
            • kataryna.kataryna Re: Kataryno - 02.10.03, 22:26
              pan.scan napisała:

> Zawadzki (którego nie czytasz) i K52 robią dokładnie to samo i tak samo.
              Ilość,
              >
              > jakość i powtarzalność identyczna. Wart Pac pałaca. A raczej ziemianki.
              > Na którego zawodnika ostatecznie stawiasz?

Jak tak, to stawiam na zawodnika z numerem startowym 52. Jest niezmordowany.
              Chociaż trzeba sprawdzić czy to nie automat.
              • Gość: Perła błąd w ocenie jest IP: *.zin.lublin.pl 02.10.03, 22:29
                kataryna.kataryna napisała:

> Jak tak, to stawiam na zawodnika z numerem startowym 52. Jest niezmordowany.
                > Chociaż trzeba sprawdzić czy to nie automat.

Krzyś to robi z przekory. Zawadzki z pianą na gębie. I dlatego Józek wygra.
                Przegra znaczy się.

Perła
                • pan.scan Re: błąd w ocenie jest 02.10.03, 22:57
                  Z przekory? Pianę łyka? Mnie sie wydaje że nią strzyka.
                  Przez pieńki w jedynkach. Jak Zawadzki.

Gość portalu: Perła napisał(a):

> Krzyś to robi z przekory. Zawadzki z pianą na gębie. I dlatego Józek wygra.
                  > Przegra znaczy się.
                  >
                  > Perła
                  • dachs Re: błąd w ocenie jest 02.10.03, 23:07
                    Scani,
                    strasznie przepraszam, ale wlasnie poprosilem admina zeby nie zdejmowal watku
                    Kretyna.
                    Boje sie ze to Wam moze wplynac na zaklady.
                    Nie chcialbym, zeby bukmacher zbankrutowal: smile)
                    • pan.scan A wiesz Borsuku, 02.10.03, 23:19
                      zajrzałem do tego wątku tuż po Twoim wpisie. Uczeń lepszy od Mistrza.
                      Za admina ( maas, wybacz) przyznaję K52 jeden punkt w kiblu.
                      A tak BTW - na czyją wygraną stawiasz?
                      Pozdr.
                      S.
                      • dachs Re: A wiesz Borsuku, 02.10.03, 23:32
                        pan.scan napisała:

> zajrzałem do tego wątku tuż po Twoim wpisie. Uczeń lepszy od Mistrza.

Krzys jest, zal mi chlopa, cienki Bolek przy tamtym.
        • pan.scan Re: Typy na 22.33 GMT 02.10.03, 23:31
          K52 - 1 głos Mag + mój: remis ze wskazaniem
          Zawadzki - Kataryna
          Józef hrabia Szczydomiski - Oleg3
          Zawadzki - Snajper
          Perła - niezdecydowany ze wzgledu na "shemale" Józia
          Borsuk - K52?
          • Gość: Krzys52 Hej, Kierownictwo!!Gdzie te wyniki?........n/t IP: *.proxy.aol.com 03.10.03, 16:57
            • pan.scan ----------Aktualnie szalony Józek wyprzedza Cię o 03.10.03, 17:02
              grubość szprychy. Nadrobisz, bądź spokojny.
              • Gość: Krzys52 Ja zawsze jestem spokojny. Mazowiecki to nerwus... IP: *.proxy.aol.com 03.10.03, 17:14
                przy mnie.
                Ciekawi mnie tylko co Ciebie zdenerwowalo, ze az raczyles wymyslec pretekst...
                .
                Czyzby cos nie gralo confused)))
                • pan.scan -----Żaden pretekst. Fakt, że przy przaśnej 03.10.03, 20:29
                  pisaninie Zawadzkiego rodem z Trybuny Ludu (Kur wie znowu lepiej - jak mawiali
                  na UW o czołowym propagandziście późnego Wiesława), Twoje elaboraty to jak
                  dramaty Artura Millera. Chłam taki sam, nie ujmując Millerowi.
                  • Gość: Krzys52 Re: -----Żaden pretekst. Fakt, że przy przaśnej IP: *.proxy.aol.com 03.10.03, 20:41
                    Widze ze czytales ten ponizej surprised))) To dobrze. Ja nie mam ambicji literackich,
                    jak ty. Pisze jak umiem. Ale dlaczego ty nie piszesz? Czyzby calkiem grac
                    przestalo(?)
                    .
                    K.P.
    • snajper55 Stawiam na szalonego Józia. 02.10.03, 23:15
      Choć nie wiem, czy nie powinien zostać on zdyskwalifikowany za nieuczciwe
      metody walki o pierwsze miejsce. On specjalnie adminów obraża, żeby go częściej
      wycinali. Czy to jest sportowe podejście ? Dzieki denerwowani uadminów Józuś
      wygra !

Pozdrawiam szanowne Jury ! wink)

Snajper.
      • snajper55 No tak, ale co ? Pięć piw ? Kto przyjmuje zakład ? 02.10.03, 23:15

• dachs To ja piec piw na Krzysia 02.10.03, 23:31
          Bedzie razem dziesiec smile)
          • pan.scan Przebijam! 02.10.03, 23:33
            10 Żywieckich na Krzysia i dorzucam nalewkę na miodzie.
            Choć obaj mordy w kubeł wsadzili. Lubią się, mimo wszystko....
            Ex-equo będzie?
            • dachs a ja zasypiam 02.10.03, 23:39
              pan.scan napisała:
              > Choć obaj mordy w kubeł wsadzili. Lubią się, mimo wszystko....
              > Ex-equo będzie?

Moze tak byc, ze ex-equo.
              Byleby mord do naszego kubla z piwem nie wsadzali.
              Wylaczam sie. Jutro dowiem sie wynikow.

Dobrej nocy
              • pan.scan To rano 02.10.03, 23:40
                otwórz skrzynkę. Szacunek dla Pani.
                Dobrej nocy również.
                S.
    • Gość: Perła Józek kłopoty z identyfikacją ma IP: *.zin.lublin.pl 02.10.03, 23:26
      www.logosms.pl/galeria/skany/dowod.jpg
      • miss_mag Re: Józek kłopoty z identyfikacją ma 02.10.03, 23:45

> www.logosms.pl/galeria/skany/dowod.jpg
        Moze to jego znak zodiaku?
        • snajper55 Re: Józek kłopoty z identyfikacją ma 03.10.03, 00:08
          miss_mag napisała:

> Gość portalu: Perła napisał(a):
          >
          > > <a/dowod.jpg"target="_blank">www.logosms.pl/galeria/skany/dowod.jpg</a>
          >
          > Moze to jego znak zodiaku?

Nieeee. Józek to Baran. Na pewno ! wink)

Pozdrawiam

Snajper.
          • pan.scan Józek - Baran??? 03.10.03, 00:19
            rozpłodowiec raczej, co wynika z horoskopu.

Baran
            21.03.-19.04.)

Życie jego jest pełne zmian i walk. Uwielbia ryzyko i niebezpieczeństwo. Nie
            znosi żadnego skrępowania i dąży zawsze do wolności. Bywa agresywny i
            wojowniczy. Jego żywiołem jest walka, a wokół siebie czyni wiecznie wielkie
            zamieszanie. Marzy o władzy, zaszczytach...
            Woli sam wydawać polecenia, niż otrzymywać je od innych.
            Baran nie jest wolny od kompleksów i zahamowań, często szokuje otoczenie swoim
            zachowaniem. Charakter Barana jest trudny.

Ma skłonność do nietolerancji, złośliwości i oszustwa.

W dążeniu do celu nie zawsze postępuje uczciwie. Nie lubi jasnych sytuacji i
            szybko unosi się gniewem. Obdarzony olbrzymim temperamentem ma najmniej
            zahamowań i oporów seksualnych. Jako kochanek nie jest wierny, ale skłonny do
            romantycznych przygód. Cieszy się długo dobrym zdrowiem. Wybierając zawód na
            pewno będzie dobrym wojskowym, politykiem, dyrektorem (szkoły - przyp.mój),
            handlarzem, kierowcą, kucharzem.
            Planeta opiekuńcza: Mars
            Żywioł : Ogień
            Pora roku : Wiosna
            Przyjazne znaki :Bliźnięta, Lew, Strzelec, Wodnik
            Szczęśliwe liczby : 7, - (Haha!!!! - przyp.mój)
            Kamień : według Talmudu - Ametyst
            Metal : Żelazo
            Kwiat : Mak, Pelargonia
            Zioło : Mniszek lekarski, Listek laurowy
            Drzewo : Dąb, Klon
            Ptak : Jaskółka
            Kolor : Czerwony
            Tkanina : Wełna
            • Gość: Krzys52 Scanie, czas na wstepne podsumowanie.....n/t IP: *.proxy.aol.com 03.10.03, 16:10
    • pan.scan Józek zaczyna odrabiać straty. 02.10.03, 23:39
      Na razie wysyła zająca.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=8258913
      • Gość: wikul Re: Józek zaczyna odrabiać straty. IP: *.acn.waw.pl 03.10.03, 00:49
        W kwestii formalnej . Czy osiągnięcia Józka liczone są wyłącznie pod jego
        podstawowym nickiem ?
        Jezeli nie , to znaczy że uwzględni się również jego liczne wcielenia ,
        zdecydowanie stawiam na niego .
        Pzdr.
        • pan.scan Ćwiekaś mi zabił, Wikulu. 03.10.03, 00:55
          Istotnie, mutacje Józkowe starczyłyby za 1/2 forum. No i jak pokroić ten
          pasztet?
          Co proponujesz?
          Czystość postową czy ilość? K52 śmieci na swoje. Za wzór by można stawiać.
          • Gość: wikul Re: Ćwiekaś mi zabił, Wikulu. IP: *.acn.waw.pl 03.10.03, 01:09
            pan.scan napisała:

> Istotnie, mutacje Józkowe starczyłyby za 1/2 forum. No i jak pokroić ten
            > pasztet?
            > Co proponujesz?
            > Czystość postową czy ilość? K52 śmieci na swoje. Za wzór by można stawiać.

No właśnie , w tym sęk . Józek potrafi cały wątek wypełnic swoimi postami .
            W tej konkurencji jest aktualnie najlepszy . Natomiast K52 brylował jeszcze
            niedawno w podnoszeniu i klonowaniu i w tych konkurencjach nie miał sobie
            równych . Można by więc klasyfikować w poszczególnych konkurencjach i w
            wieloboju .
            Pzdr.
          • snajper55 Liczy się autor, nie nick. Liczymy i klony ! __nt 03.10.03, 01:11
            pan.scan napisała:

> Istotnie, mutacje Józkowe starczyłyby za 1/2 forum. No i jak pokroić ten
            > pasztet?
            > Co proponujesz?
            > Czystość postową czy ilość? K52 śmieci na swoje. Za wzór by można stawiać.
            • pan.scan Snajper, odbierz 03.10.03, 01:16
              kur.a z łaski swojej pocztę z GW, co to czeka od 3 dni. Mam jeszcze jeden
              ciekawy link.
              • snajper55 Odebrałem, a nawet odpisałem. Ciekawe. :)) ___nt 03.10.03, 02:02
                pan.scan napisała:

> kur.a z łaski swojej pocztę z GW, co to czeka od 3 dni. Mam jeszcze jeden
                > ciekawy link.
                • Gość: poeta Re:ilustracja IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 03.10.03, 02:23
                  A ja zdobylem zdjecie calej czolowki z Joziem Z na czele. Nawet Niemcy juz o nich wiedza.

www.geologie.uni-wuerzburg.de/physvulk/team.html
                  • Gość: Krzys52 Re:ilustracja z komentarzem IP: *.proxy.aol.com 03.10.03, 04:19
                    Zatem tak.
                    .
                    Foto:

I) To nie ja, ale skoro twierdzisz, ze to pan Zawadzki to ja niemam nic
                    przeciwko. Nawiasem mowiac glowe mam wprawdzie jajowata, ale nie az tak. Oprocz
                    pana Zawadzkiego jest tu jeszcze jeden ktory bylby wykapany ten sam.
                    .
                    II) Takze nie ja. Tego fizjonomia jest zdecydowanie zydowsko-chazarska a wiec
                    musi to byc ktorys z naszych etatowych obroncow Narodu Wybranego. Dyskrecja nie
                    pozwala mi na podsuniecie celownika.
                    .
                    III) Ten to zdecydowanie Borsuk zakolczykowany (zwierzat Kodeks Boziewicza nie
                    obejmuje). No i ta lamentujaca fizjonomia. Borsuk w calej okazalosci.
                    .
                    IV) Takze nie ja - nie pale. To jest taki jeden z Krakowa, ktorego tata od
                    palenia nie mogl oduczyc - nawet przy pomocy pasa. Ogolnie - nieprzecietny
                    umysl, co zreszta swietnie widac.
                    .
                    V) Oczywiscie, ze znow nie ja. Temu nawet tabliczki z numerem nie potrzeba
                    zawieszac. Wszyscy znaja ten numer - to pierwiastek kwadratowy z 49. No i
                    wypraszam sobie zlosliwosci, ze istna Gini. To nie przystoi, Panowie.
                    .
                    K.P.
                    .
                    PS...Poeta tylko glowa nie ta - co?
    • Gość: Krzys52 Zrob sobie Scan wyscig borsukow, albo karaluchow, IP: *.proxy.aol.com 03.10.03, 03:51
      ...albo kataryn (tu kalkulowac wypada predkosc katowa).
      Ja nie scigam sie z zadnym Zawadzkim. To ten debil cenzor na zmianie
      popoludniowo-nocnej jest nadgorliwiec. Ide o zaklad, ze to Gnida (odgrazala
      sie smile. Ma zakaz uczestnictwa skoro chce byc "moderatorem". Albo - albo. No i
      wybral "moderowanie". Zdecydowanie sluszna decyzja, przyznaje. Jako polemista,
      i nie tylko, kiepski byl ten Septyk. Zarekawki po tacie odziedziczyl, jednak.
      To obliguje. Zew krwi odezwal sie w mendzie. No i ta chrzescijanska milosc do
      swiata i ludzi - co nim powoduje. Tez nie bez znaczenia.
      .
      Cale Twoje szczescie, ze czujesz jeszcze co to znaczy prestiz. Cieszy mnie to,
      ze nie skapcaniales do reszty... ze choc echo Ci gra. smile)
      .
      A bylo tak ladnie Scanie - pamietasz jeszcze... Przychodzil poczatek miesiaca,
      zamieszczalem swoj ulubiony tekst o zdejmowaniu, popyskowali popyskowali (przez
      trzy dni) i spokoj. No to popatrz teraz - do czego to doszlo. Co porobilo sie z
      tego pieknego F. dzieki kretynom organizujacym nagonki przeciwko mnie. Nie
      krepuj sie Scan - westchnij sobie. Nikt nie slyszy. surprised) Lze uron...
      .
      Ten cenzor z dziennej szychty jeszcze jakis rozumny jest. Ja takze szanuje jego
      poczucie obowiazku - robi co do niego nalezy. Placa mu przeciez. Ale tez uznal,
      ze lepiej pozwolic spokojnie zjechac jednemu postowi niz miec ten sam w kazdym
      watku komentujacym doniesienie prasowe. Co jakis czas robi obchod i sprawdza
      listy. Robi porzadek. To jest OK. Wilk syty i owca cala.

Ten glupol natomiast jest nadgorliwiec i nawyrazniej czyha na pojawienia sie
      mojej sygnatury. A duzo ludzi wchodzi tylko w dany watek tematyczny. I buch,
      pakuja sie na "zdejmowanie" albo "swiete szczatki". Bardzo ich to musi
      frustrowac (Kataryne takze). Tymczasem, okazuje sie, to tylko cenzuruje sobie
      jeden z tych debili, co to, jak pojda na ryby to ostatnia w stawie koniecznie
      musza utrupic. Bo jest.
      Ty pewnie nie wiesz ale byly tez pozytywne reakcje (w tych nie moich watkach)
      tak gdzies 50 procent, przy czym nie widze ich gdy watek o zdejmowaniu wisi na
      glownej liscie. To sie nazywa wyjscie do klienta surprised)) Jak to nigdynie wie taki
      cen... moderator w jaki sposob zrobi czlowiekowi dobrze. smile)))
      .
      Tylko Katarynke zdenerwowalo moje towarzystwo w watkach na F.K., pod jej
      opieka, no i przyleciala tu roztrajkotana. Zupelnie nie zauwaza, ze ja
      wprawdzie mam ten sam tekst na jeden temat, gdy tymczasem ona sama ma ten sam
      tekst na wszystkie tematy. Beznadzieja oraz wielka smuta sad( Co ja Tobie
      opowiadam zreszta - sam masz przeciez dusze artysty.
      .
      Na dobra sprawe zastanawialem sie Scan czy nie zrezygnowac z tej zabawy juz
      teraz (nawal zajec mi sie szykuje). No bo tez nawet na Watykan popyskowac nie
      mozna bo zaraz atakuja wsciekle, ze (z premedytacja) ranie biedne i schorowane
      serce papieza - slabego biedaka a takiego kochanego przeciez. Wszedzie
      podtekstow sie dopatruja i sladow zeba wrazej reakcji. Wesza.
      No ale sam widzisz, ze w tej sytuacji po prostu nie moge. No nie moge Scan!!!
      Mnie nie tylko echo gra gdy o prestiz idzie. surprised))
      .
      Pzdr.
      K.P.
      .
      PS....Dzieki za pamiec o mnie, choc to jeszcze nie Zaduszki. surprised))
    • ada08 Ośla Ławka to kara czy nagroda ?... 03.10.03, 07:51
      ... że tak trochę obok tematu spytam.

Nazwa sugerowałaby, że to kara, ale chyba jednak nagroda.

Autor inkryminowanych postów zażywa sławy, cisną się do Oślej Ławki
      rzesze czytelnicze, emocje, zakłady, szampan, dziewczyny, sam admin
      oczu od autora nie odrywa ....

Tak. Zdecydowanie - nagroda.

Gratulacje dla laureatów smile
      a.
      • Gość: Krzys52 Najwazniejsze oczywiscie sa te dziewczyny :O)) IP: *.proxy.aol.com 03.10.03, 08:11
        A ja od zawsze caly za dziewczynami smile
        Dziekuje Ci Ado smile)
      • astra18 Re: Ośla Ławka to kara czy nagroda ?... 03.10.03, 19:11
        ada08 napisała:

> ... że tak trochę obok tematu spytam.
        >
        > Nazwa sugerowałaby, że to kara, ale chyba jednak nagroda.
        >
        > Autor inkryminowanych postów zażywa sławy, cisną się do Oślej Ławki
        > rzesze czytelnicze, emocje, zakłady, szampan, dziewczyny, sam admin
        > oczu od autora nie odrywa ....
        >
        > Tak. Zdecydowanie - nagroda.
        >
        > Gratulacje dla laureatów smile
        > a.

No cóż, może i masz rację ale gdyby nie te ośle...no właśnie co?

Yyyhhhaa!!!
        • Gość: Krzys52 Re: Ośla Ławka to kara czy nagroda ?... IP: *.proxy.aol.com 03.10.03, 19:33
          No cóż, może i masz rację ale gdyby nie te ośle...no właśnie co?

Yyyhhhaa!!!
          .
          surprised))))))))))))))) Bardzo zabawna z Ciebie dziewczynka smile)))
          .
          A swoja droga - czy przypominasz sobie piosenke Z.Kocowny o Kaziu (zakochaj sie)
          .
          No wiec nawet ona spiewa o tym ze:
          .
          ..."Malgosie na na osle brac kazdy chce".....surprised))
          .
          czyli jednak osly wazna role w naszym zyciu odgrywaja, Astro18.
          .
          Pzdr.
          K.P.

• Gość: Krzys52 Errata IP: *.proxy.aol.com 03.10.03, 19:35
            powinno byc Kucowny surprised)) - najmocniej przepraszam za ten afront
            • astra18 Re: Errata 03.10.03, 19:40
              Gość portalu: Krzys52 napisał(a):

> powinno byc Kucowny surprised)) - najmocniej przepraszam za ten afront

Literóweczek ci u nas dostatek.
          • astra18 Re: Ośla Ławka to kara czy nagroda ?... 03.10.03, 19:38

> No cóż, może i masz rację ale gdyby nie te ośle...no właśnie co?
            >
            > Yyyhhhaa!!!
            > .
            > surprised))))))))))))))) Bardzo zabawna z Ciebie dziewczynka smile)))
            > .
            > A swoja droga - czy przypominasz sobie piosenke Z.Kocowny o Kaziu (zakochaj
            sie
            > )
            > .
            > No wiec nawet ona spiewa o tym ze:
            > .
            > ..."Malgosie na na osle brac kazdy chce".....surprised))
            > .
            > czyli jednak osly wazna role w naszym zyciu odgrywaja, Astro18.
            > .
            > Pzdr.
            > K.P.
            >
            >
            >
            >
            > czyli jednak osly wazna role w naszym zyciu odgrywaja, Astro18

Piosenka piosenką a że sugerujesz, że to o TWOJE życie chodzi bądz łaskaw duży
            chłopczyku pisać w 1 os.l.poj.smile)

P.S. A ławeczka nie za twarda? Oby jakieś odleżyny się nie przyplątały.
            • Gość: Krzys52 Re: Ośla Ławka to kara czy nagroda ?... IP: *.proxy.aol.com 03.10.03, 19:42
              oz kurwa!, ale ty jestes sucha sad(
              • astra18 Re: Ośla Ławka to kara czy nagroda ?... 03.10.03, 19:48

> oz kurwa!, ale ty jestes sucha sad(

Pstryk, Krzysia iskierka zgasła.
                • ada08 Re: Ośla Ławka to kara czy nagroda ?... 03.10.03, 19:57
                  astra18 napisała:

> Gość portalu: Krzys52 napisał(a):
                  >
                  > > oz kurwa!, ale ty jestes sucha sad(
                  >
                  >
                  > Pstryk, Krzysia iskierka zgasła.

No, i doigrałeś się chłopie.
                  Dobrze Ci tak !
                  a.
                  • Gość: Krzys52 Re: Ośla Ławka to kara czy nagroda ?... IP: *.proxy.aol.com 03.10.03, 20:06
                    astra18 napisała:

> Gość portalu: Krzys52 napisał(a):
                    >
                    > > oz kurwa!, ale ty jestes sucha sad(
                    >
                    >
                    > Pstryk, Krzysia iskierka zgasła.

No, i doigrałeś się chłopie.
                    Dobrze Ci tak !
                    a.
                    .
                    ::
                    No tak, zaraz usiade i bede plakal sad(
                    .
                    A jak myslisz, Ado, czy w tamtym momencie, iskierka Astry18 rozpalila sie czy
                    tez moze na odwrot.
                    .
                    Pzdr.
                    K.

• ada08 Re: Ośla Ławka to kara czy nagroda ?... 03.10.03, 19:42
          astra18 napisała:

>
          > No cóż, może i masz rację ale gdyby nie te ośle...no właśnie co?
          >
          > Yyyhhhaa!!!

No nie wiem , Astro, czy dobrze Cię zrozumiałam....
          Chyba nie masz na myśli szekspirowskiej Tytanii, która zadurzyła się w ośle ?smile
          a.
          • astra18 Re: Ośla Ławka to kara czy nagroda ?... 03.10.03, 19:51
            ada08 napisała:

> astra18 napisała:
            >
            > >
            > > No cóż, może i masz rację ale gdyby nie te ośle...no właśnie co?
            > >
            > > Yyyhhhaa!!!
            >
            > No nie wiem , Astro, czy dobrze Cię zrozumiałam....
            > Chyba nie masz na myśli szekspirowskiej Tytanii, która zadurzyła się w
            ośle ?smile
            > a.

Nie sięgaj tak daleko Ado w poezyję, to tylko o ławeczkę Krzysia chodzismile)

Astra
            • ada08 Re: Ośla Ławka to kara czy nagroda ?... 03.10.03, 19:56
              astra18 napisała:

> ada08 napisała:
              >
              > No nie wiem , Astro, czy dobrze Cię zrozumiałam....
              > > Chyba nie masz na myśli szekspirowskiej Tytanii, która zadurzyła się w
              > ośle ?smile
              >
              > Nie sięgaj tak daleko Ado w poezyję, to tylko o ławeczkę Krzysia chodzismile)
              >

Toteż ja nie wyksplikowałam dokładnie o co mi chodzi, bo to Forum jest
              moderowane, a ja nie chcę trafić na Oślą Ławkę smile
              a.
              • astra18 Re: Ośla Ławka to kara czy nagroda ?... 03.10.03, 20:07
                ada08 napisała:

> astra18 napisała:
                >
                > > ada08 napisała:
                > >
                > > No nie wiem , Astro, czy dobrze Cię zrozumiałam....
                > > > Chyba nie masz na myśli szekspirowskiej Tytanii, która zadurzyła się
                > w
                > > ośle ?smile
                > >
                > > Nie sięgaj tak daleko Ado w poezyję, to tylko o ławeczkę Krzysia chodzismile)
                > >
                >
                > Toteż ja nie wyksplikowałam dokładnie o co mi chodzi, bo to Forum jest
                > moderowane, a ja nie chcę trafić na Oślą Ławkę smile
                > a.

Każdy kiedyś musi, to taki chrzest bojowy. Boli tylko gdy towarzystwo siedzące
                na niej razem z tobą zabiera się do zdejmowania.smile
                • Gość: poeta Re:adres IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 03.10.03, 21:00
                  Szukajcie , a znajdziecie !
                  Oto adres Jozia Z :

spzoz_jaroslaw.webpark.pl/tytul.htm
                  Zwroccie uwage na zdanie na koncu strony ;" dzisiaj jest sroda 31 grudnia 1969"
                  Juz teraz wiem dlaczego leczenie Jozia jest nieskuteczne
    • Gość: Perła Józek nie jest dyrektorem już IP: *.zin.lublin.pl 03.10.03, 21:24
      wywalili go czy jak?

www.ojczyzna.pl/forum/read.php?f=3&i=5412&t=5412
      • monopol Może awansował? /nt 03.10.03, 21:29

• Gość: Perła pewno dlatego tak wścieka się IP: *.zin.lublin.pl 03.10.03, 21:36
          bo nie jest dyrektorem już.

Perła
          • monopol Poza tym on był zastępcą jedynie 03.10.03, 21:47
            Trochę sobie dodał tytułując się dyrektorem. Już w kwietniu bowiem liceum
            zarządzała kobitasmile

www.jaroslaw.pl/biuletyn/B042003/b_others12.html
      • miriamfirst_ Re: Józek nie jest dyrektorem już 03.10.03, 21:49
        Niezly tekścik z linku, tak go "przelecialam" wzrokiem. Coś o Himalajach
        nieprzychylnie pisze, heh. To jest cymbalista, jakich faktycznie - niewielu,
        nawet przy Jankielusmile))
        • gini Re: Józek nie jest dyrektorem już 03.10.03, 22:20
          miriamfirst_ napisała:

> Niezly tekścik z linku, tak go "przelecialam" wzrokiem. Coś o Himalajach
          > nieprzychylnie pisze, heh. To jest cymbalista, jakich faktycznie - niewielu,
          > nawet przy Jankielusmile))

Miriam jak jestes, ogladalam dzis program o Zydach w Brukseli, i jestem
          przrazona...
          Szkola strzezona niczym wiezienie..
          Mlodziez nieufna zestresowana, mowia wprost, ze boja sie zyc w Belgii, boja sie
          wyjechac do Izraela...
          Najlepsze wrazenie zrobil na mnie stary rabin, ktory opowiadal jak to przed
          trzydziestu laty zjechal z piatka dzieci do Brukseli z Maroka , opowiadal jak
          latwo im sie zylo, jak zaprzyjaznieni byli z muzulmanskimi sprzedawcami,
          naprawde sympatyczny czlowiek.
          Pozniej przyjechal jakis pan z Izraela i powiedzial krotko, my dorosli toczymy
          w Izraelu nasza wojne a wy jestescie przyszloscia naszej armii, wiesz mnie jest
          ciezko to pojac.Oni maja po czternascie pietnascie lat, jak mozna ich nastawiac
          z gory na to, ze beda musieli zabijac?
          Nie wiem mnie sie to w glowie nie miesci.
          Pozdrowka
          • miriamfirst_ no, Wiesz... 03.10.03, 22:25
            Aniu, wierzę, takich filmów jest masa. Dwie sprawy: Kwestia reżysera, może
            przedstawić rzecz, problem - jak chce; i druga, że bywają takie, o jakich
            piszesz, środowiska, oszołomione także, jak w kżdej nacji, religii ect
            Tak już jest. Nie przejmuj się.

Pozdrawiam cieplo,

Miriam
            • gini Re: no, Wiesz... 03.10.03, 22:37
              miriamfirst_ napisała:

> Aniu, wierzę, takich filmów jest masa. Dwie sprawy: Kwestia reżysera, może
              > przedstawić rzecz, problem - jak chce; i druga, że bywają takie, o jakich
              > piszesz, środowiska, oszołomione także, jak w kżdej nacji, religii ect
              > Tak już jest. Nie przejmuj się.
              >
              > Pozdrawiam cieplo,
              >
              > Miriam

Miriam to byl dokument , ja widzialam i slyszalam tych mlodych ludzi, wierz mi
              bylo mi ich zal.Nie mialam pojecia, ze jest cos takiego w Brukseli.
              To nie chodzi o oszolomstwo, tu nie jest tak jak w Polsce Miriam tu jest
              niestety duzo muzulmanow...
              Nie wiem jak jest w Antwerpii tam mieszka duzo wiecej Zydow jest cala
              dzielnica, wiec moze jakos sobie daja rade, i Flamandowie troche krocej
              trzymaja Arabow to inna sprawa.
              Trzym sie
              • Gość: Perła szok jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zin.lublin.pl 03.10.03, 22:41
                gini napisała:

> tu nie jest tak jak w Polsce Miriam tu jest
                > niestety duzo muzulmanow...
                > Nie wiem jak jest w Antwerpii tam mieszka duzo wiecej Zydow jest cala
                > dzielnica, wiec moze jakos sobie daja rade, i Flamandowie troche krocej
                > trzymaja Arabow to inna sprawa.
                • gini Re: szok jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.10.03, 22:45

> gini napisała:
                  >
                  > > tu nie jest tak jak w Polsce Miriam tu jest
                  > > niestety duzo muzulmanow...
                  > > Nie wiem jak jest w Antwerpii tam mieszka duzo wiecej Zydow jest cala
                  > > dzielnica, wiec moze jakos sobie daja rade, i Flamandowie troche krocej
                  > > trzymaja Arabow to inna sprawa.

A co Cie tak szokuje?Ja Ci juz z dziesiec razy pisalam o muzulmanach w Belgii
                  tyle, ze Ty nie czytasz, to pozniej i szok dla Ciebie.
          • Gość: Perła gini i Żydzi są IP: *.zin.lublin.pl 03.10.03, 22:25
            gini napisała:

> Miriam jak jestes, ogladalam dzis program o Zydach w Brukseli, i jestem
            > przrazona...
            > Szkola strzezona niczym wiezienie..
            > Mlodziez nieufna zestresowana, mowia wprost, ze boja sie zyc w Belgii

gini, to co wy tym Żydom robicie w tej Belgii, że oni tak boją się tam żyć, że
            aż Ty przerażona jesteś?

Perła
            • gini Re: gini i Żydzi są 03.10.03, 22:38

> gini napisała:
              >
              > > Miriam jak jestes, ogladalam dzis program o Zydach w Brukseli, i jestem
              > > przrazona...
              > > Szkola strzezona niczym wiezienie..
              > > Mlodziez nieufna zestresowana, mowia wprost, ze boja sie zyc w Belgii
              >
              > gini, to co wy tym Żydom robicie w tej Belgii, że oni tak boją się tam żyć,
              że
              > aż Ty przerażona jesteś?
              >
              > Perła
              Napisalam Miriam wyzej.
            • snajper55 Re: gini i Żydzi są 04.10.03, 01:10

> gini, to co wy tym Żydom robicie w tej Belgii, że oni tak boją się tam żyć, że
              > aż Ty przerażona jesteś?

Oni pewnie czytali posty gini na FA i teraz się boją.

Snajper.
      • gini Re:Perla co by nie mowic 03.10.03, 21:57

> wywalili go czy jak?
        >
        > www.ojczyzna.pl/forum/read.php?f=3&i=5412&t=5412

Nie uwierze, ze facet, ktory napisal ten post a wlasciwie artykul, siedzi na
        forum i pisze glupoty.
        Ktos sie podszywa z proxy , i tyle.
        Przestancie wiec wyciagac dane czlowieka, o ktorym nic nie wiecie.
        • Gość: Perła Re:Perla co by nie mowic IP: *.zin.lublin.pl 03.10.03, 21:59
          gini napisała:

> Przestancie wiec wyciagac dane czlowieka, o ktorym nic nie wiecie.

i kto to mówi???
          wrzesień czy październik już?
          • Gość: Perła Re:Perla co by nie mowic IP: *.zin.lublin.pl 03.10.03, 22:04
            słuchaj gini, to nie jest strona Józefa Zawadzkiego. To forum na innym portalu
            jest i on sam podał te dane. Ma ten sam login, którym posługiwał się też i tu.
            Także ktoś kto by się podszywał musiałby znać i hasło.
            A jak to forum. Mógł kłamać z tymi danymi.

Perła
            • gini Re:Perla co by nie mowic 03.10.03, 22:24

> słuchaj gini, to nie jest strona Józefa Zawadzkiego. To forum na innym
              portalu
              > jest i on sam podał te dane. Ma ten sam login, którym posługiwał się też i
              tu.
              > Także ktoś kto by się podszywał musiałby znać i hasło.
              > A jak to forum. Mógł kłamać z tymi danymi.
              >
              > Perła

Wiesz Perla i to jest dziwne, byc moze pierwszy post ten "Nie jestesmy winnu
              holocaustu" jest jego autorstwa,ale cos mi sie zdaje, ze facet jest
              zabanowwany, a ktos wali z proxy na jego konto.
              Nie wiem czy pamietasz jak pyndzel podrobil moj adres?Gdybym nie miala dostepu
              do forum moglby pisac bzdury na moje konto do dzis, a ja bym nic nie wiedziala.
              Mysle, ze sie wkrotce wyjasni.
              Jak to on osobiscie to nie ma sprawy, ja sie na ludziach nie znam, nie raz
              dostalam kopa od kogos kogo uwazalam za przyjaciela, wiec upierac sie nie
              bede.Ale pare rzeczy mi sie nie zgadza.
              • Gość: Perła to jego styl pisania jest IP: *.zin.lublin.pl 03.10.03, 22:26
                ewidentnie jest
                • gini Re: to jego styl pisania jest 03.10.03, 22:30

> ewidentnie jest

wszystko jest do podrobienia perla styl tez, jak ktos ma czas i zdolnosci.Tym
                  bardziej, ze on pisze albo kopiuje jeden tekst a pozniej to juz tylko, ataki
                  osobiste , cofniete czolka , itd...
                  Zaznaczam, ze sie moge mylic.
                  • Gość: Perła Re: to jego styl pisania jest IP: *.zin.lublin.pl 03.10.03, 22:35
                    gini napisała:

> Gość portalu: Perła napisał(a):
                    >
                    > > ewidentnie jest
                    >
                    > wszystko jest do podrobienia perla styl tez, jak ktos ma czas i zdolnosci.Tym
                    > bardziej, ze on pisze albo kopiuje jeden tekst a pozniej to juz tylko, ataki
                    > osobiste , cofniete czolka , itd...
                    > Zaznaczam, ze sie moge mylic.

gini, przeczytaj jego tekst na tamtym forum. Tak debil pisze. I Józek też.
                    Ten fragment:
                    "Nie posługujcie się już więcej narzędziami, których budowy i funkcji i nie
                    znacie, bo gdy to czynicie , przypominacie pewne niższe Naczelne z brzytwą w
                    ręce".
                    to jakbym Józja tu czytał.
                    Cały tekst kalamburem jest. Komu smutno - niech czyta.

Perła
                    • gini Re: to jego styl pisania jest 03.10.03, 22:41

> gini napisała:
                      >
                      > > Gość portalu: Perła napisał(a):
                      > >
                      > > > ewidentnie jest
                      > >
                      > > wszystko jest do podrobienia perla styl tez, jak ktos ma czas i zdolnosci.
                      > Tym
                      > > bardziej, ze on pisze albo kopiuje jeden tekst a pozniej to juz tylko, ata
                      > ki
                      > > osobiste , cofniete czolka , itd...
                      > > Zaznaczam, ze sie moge mylic.
                      >
                      > gini, przeczytaj jego tekst na tamtym forum. Tak debil pisze. I Józek też.
                      > Ten fragment:
                      > "Nie posługujcie się już więcej narzędziami, których budowy i funkcji i nie
                      > znacie, bo gdy to czynicie , przypominacie pewne niższe Naczelne z brzytwą w
                      > ręce".
                      > to jakbym Józja tu czytał.
                      > Cały tekst kalamburem jest. Komu smutno - niech czyta.
                      >
                      > Perła

Perla nie upieram sie, ale gdybym chciala kogos podrobic skorzystalabym
                      najpierw z jego tekstow.
                      Jak wiesz, ja sie w jego watkach nie udzielam, uwazalam go za prowokatora, po
                      prostu, teraz mysle troche inaczej.
                      Bo mam jeszcze cos w zanadrzu.
          • gini Re:Perla co by nie mowic 03.10.03, 22:10

> gini napisała:
            >
            > > Przestancie wiec wyciagac dane czlowieka, o ktorym nic nie wiecie.
            >
            > i kto to mówi???
            > wrzesień czy październik już?

Pazdziernik.
    • miss_mag Re: Juz po dziesiatej na zegarze (w Londynie) 03.10.03, 23:37
      Prosimy o podsumowanie panie Scanie.
      • Gość: Krzys52 Scan ochlal sie i spi.... IP: *.proxy.aol.com 04.10.03, 00:04
        Miejmy nadzieje ze sie nie zmoczyl. Bardzo duzy byl ten robal do zalania. Robal
        literacki.
        .
        A moze Ty podsumuj Magu zebysmy wiedzieli kto z was wygral.
        .
        K.P.
        • miss_mag Re: Scan ochlal sie i spi.... 04.10.03, 00:45

> A moze Ty podsumuj Magu zebysmy wiedzieli kto z was wygral.
          Eee, w piatek po poludniu to ja moge tylko drinka wypic.
          • Gość: Krzys52 Re: Scan ochlal sie i spi.... IP: *.proxy.aol.com 04.10.03, 02:00
            No to nie przeszkadzam.
            .
            I milego weekendu zycze. smile)
            .
            K.P.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka