absztyfikant 09.08.08, 18:59 s9.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?tk=990374&id=11311357&vid=11311357 Znam Cie z widzenia, he he he Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maglara Re: Maglara, do twarzy Ci z ta zmija ;-) 09.08.08, 19:24 absztyfikant napisał: > s9.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?tk=990374&id=11311357&vid=11311357 > Znam Cie z widzenia, he he he > Ja cie znam z widzenia ale tylko z NK, leb masz jak ceber, ale trudno sie mowi )) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Maglara, do twarzy Ci z ta zmija ;-) 09.08.08, 19:25 Inaczej sobie Ciebie wyobrazalem. Wygladasz bardzo niewinnie, rzeklbym nawet dostojnie Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Maglara, do twarzy Ci z ta zmija ;-) 09.08.08, 19:43 jak zmija? lubie gady a tu nic nie widac Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Maglara, do twarzy Ci z ta zmija ;-) 09.08.08, 19:54 aaki napisała: > jak zmija? lubie gady a tu nic nie widac no wlasnie, nic nie widac Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant [...] 09.08.08, 19:58 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re:To jest skandal 09.08.08, 20:00 dana33 napisała: > > niestety. takie wypadki, w stosunku do kazdej, ale to do kazdej > religii lub rasy, znajdziesz wszedzie i wiesz o tym tak samo dobrze, > jak ja. Dana rzucaj przykladami - jak z rekawa powinno ci to pojsc, kiedy chrzescijanie pluli oficjalnie na gwiazde dawida, kiedy ? Wtedy rozumiem - wet za wet. Ale to jest chorobliwa juz nienawisc, wrzask byl juz raz jak biskup chcial sie pomodlic pod sciana placzu, wywalili go na kopach, czy zyda ktos wykopie z kosciola jak w mycce wejdzie nawet pod oltarz ? Zastanow sie chwile. > Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re:To jest skandal 09.08.08, 20:01 sorry, nie w ten temat sie wbilo, ale to nic, absztyf, czy ja mam twoje zdjecie tez wkleic ? zostales naturalnie zgloszony do admina. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re:To jest skandal 09.08.08, 20:02 Twoje zdjecie bylo zamieszczone w Twojej sygnaturce, w czym problem? Przeciez nie wlamalem sie na skrzynke Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re:To jest skandal 09.08.08, 20:04 absztyfikant napisał: > Twoje zdjecie bylo zamieszczone w Twojej sygnaturce, w czym problem? Przeciez > nie wlamalem sie na skrzynke > aquanet nie jest forumem,gdzie opisujesz urode swoich wrogow.a jesli jest to latwo dostepne w necie twoje fotki tez sie beda tu ukazywac,skoro juz zostaly gdzies opublikowane. no problem zrobic z nich sygnaturke i udawac glupiego szpiclu. kosz Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re:To jest skandal 09.08.08, 20:05 Maglarcia to moja oddana przyjaciolka i krajanka zreszta. Bardzo ladna kobieta, ktora nie ma sie czego wstydzic. i sama tez tak uwaza, bo zamiescila swoje zdjecie w sygnaturce Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re:To jest skandal 09.08.08, 20:07 absztyfikant napisał: > Maglarcia to moja oddana przyjaciolka i krajanka zreszta. Bardzo ladna kobieta, > ktora nie ma sie czego wstydzic. i sama tez tak uwaza, bo zamiescila swoje > zdjecie w sygnaturce > > a aquanet to forum polityczne a nie twoich preferencji.. pomyliles fora,a z tego co wiem jej akurat nie zalezy na twoich komplementach bo ma je na co dzien z innej strony,slusznie zreszta. Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re:To jest skandal 09.08.08, 20:09 Ten watek zaraz powinien zniknac, jesli nie, bede walila do samej dyrekcji agory za lamanie prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re:To jest skandal 09.08.08, 20:12 Lamanie prawa? Schatzi, alez ja znalazlem to zdjecie w Twojej sygnaturce. Kiedys oglosilas, ze to Twoj chomik. Sama wrzucilas tam zdjecie i uwazam, ze jestes hübsch Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re:To jest skandal 09.08.08, 20:17 tez tak uwazam...... nie cierpie chudych i koscistych bab, bo wtedy i charakterek taki maja koscisty i nieprzyjemny..... leicht saftiges frauchen wyglada cieplo i sympatycznie..... no i paznokietkow niebieskich nie ma... ))) jako zmijka dobrze sie jej przypatrzylam i kobitka jest ok... )) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re:To jest skandal 09.08.08, 20:10 Prawdziwa kobieta zawsze chetnie uslyszy komplementy, ale ty akurat o tym niewiele mozesz wiedziec Aquanet kiedys byl forum politycznym, dzisiaj juz nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re:To jest skandal 09.08.08, 20:14 absztyfikant napisał: > Prawdziwa kobieta zawsze chetnie uslyszy komplementy, ale ty akurat o tym > niewiele mozesz wiedziec > > Aquanet kiedys byl forum politycznym, dzisiaj juz nie jest > prawdziwa kobieta nie chce miec nic do czynienia z fagasami,a ocena urody nie nalezy do nich wlasnie. aquanet jest dalej forumem politycznym co zreszta kazdy glupi moze sobie poczytac na wstepie forum. ty i inni robia z niego forumem plotek i bagienko donosow na temat roznych nickow,ale nie kazdy jest az tak glodny by czekac na watpliwej jakosci ochlapy,od watpliwej jakosci cieciow,ktorzy przy najmniejszej okazji wyzywaja te same kobiety od najgorszych. faktycznie komplement od takich to raczej jak spluniecie w twarz a nie przyjemnosc. nie kazdy zbiera okruchy,bo nie kazdy musi..co wlasnie widac. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re:To jest skandal 09.08.08, 20:18 spodobalo mi sie to slowo "fagas" rochellino..... zmieniam ci znow imie.... zamiast rochellina rynsztokowa bedziesz rochellinas fagasowka... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re:To jest skandal 09.08.08, 20:14 Absztyf z tego fotosika.pl tez ma zdjecie zniknac, nie zycze sobie zeby to zdjecie krazylo po calym necie, na chomiku jest tylko dla chomikowcow, a link podalam nie po to zeby ogladac mnie tylko zeby sciagac ebooki z mojej strony, szukam teraz sposobu by napisac do administracji na fotosik.pl by zglosic ciebie za umieszczenie tam mojego zdjecia bez mojej zgody. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re:To jest skandal 09.08.08, 20:19 Przepraszam jesli czujesz sie urazona, ale myslalem, ze nie bedziesz miala nic przeciwko. Ostatecznie to zdjecie reklamowalas we wlasnej sygnaturce... Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re:To jest skandal 09.08.08, 20:22 absztyfikant napisał: > Przepraszam jesli czujesz sie urazona, ale myslalem, ze nie bedziesz miala nic > przeciwko. Ostatecznie to zdjecie reklamowalas we wlasnej sygnaturce... > Moja sygnaturka daaawno nie dziala a reklamuje nie zdjecie tylko strone do ebookow na chomiku, wywal te zdjecie, bo szukam sposibu by pisac na fotosik, zaraz znajde jak sie zglasza, lepiej sam to zrob. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re:To jest skandal 09.08.08, 20:24 Wywalilbym, ale wrzucilem je jako niezalogowany, wiec nie moge technicznie tego zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re:To jest skandal 09.08.08, 20:29 absztyfikant napisał: > Wywalilbym, ale wrzucilem je jako niezalogowany, wiec nie moge technicznie tego > zrobic. > Zglosilam naduzycie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re:To jest skandal 09.08.08, 20:39 calkiem dziala ta sygnaturka, maglarciu... trzeba tylko odpowiedni sie wysilic i wkleic czesciami... ))) nie krzycz tyle, bo to zdjecie sama zamiescilas.... trzeba bylo wiedziec, ze cie z ciekawoscia obejrzymy.... nie udawaj teraz, ze to nie ty zamiescilas, bo wiesz, mozna sprawdzic w tym chomiku, kto zamieszcza zdjecia.... wiesz przeciez o tym, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re:To jest skandal 09.08.08, 20:31 no no maglara, jakby tak wymaglowac z ciebie ze 30 kilo bedzie git ))) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re:To jest skandal 09.08.08, 20:45 vitalia napisała: > no no maglara, jakby tak wymaglowac z ciebie ze 30 kilo bedzie git ))) hehe Z ciebie to juz nic nie da rady zrobic niestety... uroda po goldzie mair jak tusze, bo zdjecie tylko swojego garba wyslalas a giembe wycielas bo raczej nie do obnoszenia przy ludziach. Kiedys sie mowilo "jakbym mial taka morde to bym na niej siedzial", nie masz odciskow na czole ? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re:To jest skandal 09.08.08, 20:48 tak symnpatycznie wygladasz, maglaro, a tak chamsko mielesz jezorem..... Odpowiedz Link Zgłoś
maglara [...] 09.08.08, 20:51 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re:To jest skandal 10.08.08, 00:03 maglara napisała: > vitalia napisała: > > > no no maglara, jakby tak wymaglowac z ciebie ze 30 kilo bedzie > git ))) hehe > > Z ciebie to juz nic nie da rady zrobic niestety... uroda po goldzie > mair jak tusze, bo zdjecie tylko swojego garba wyslalas a giembe > wycielas bo raczej nie do obnoszenia przy ludziach. Kiedys sie > mowilo "jakbym mial taka morde to bym na niej siedzial", nie masz > odciskow na czole ? maglarsien.. garba mowisz !!!??? ja mam i owszem takie dwa z przodu, ladne, ale nikak garbem tego nazwac sie nie da heheheheh )) Moja giemba jak mowisz po Goldzie Mair moze przyniesc mi tylko dume !!! Ale ty nie wiesz co to slowo znaczy !!! No to jak ??? wymaglujesz te 30 kilo ???? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re:To jest skandal 10.08.08, 00:06 kurna watek o urodzie się zrobił kobiety nie dopiekajcie sobie.)) Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re:To jest skandal 10.08.08, 00:27 vitalia napisała: > > maglarsien.. garba mowisz !!!??? ja mam i owszem takie dwa z przodu, ladne, ale > nikak garbem tego nazwac sie nie da heheheheh )) > Moja giemba jak mowisz po Goldzie Mair moze przyniesc mi tylko dume !!! Ale ty > nie wiesz co to slowo znaczy !!! > No to jak ??? wymaglujesz te 30 kilo ???? Jak widac nawet po tym watku facetom sie podobam, tobie dzidziu nie musze i nie chce.. a propo pokaz swoja buzke, chetnie cie ocenie ... za paskudnas niestety na ten karkolomny krok, wypad pokrako. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia A ty czytata jestes maglarsien ? bo mam cos 10.08.08, 00:35 maglara napisała: > vitalia napisała: > > > > > maglarsien.. garba mowisz !!!??? ja mam i owszem takie dwa z > przodu, ladne, ale > > nikak garbem tego nazwac sie nie da heheheheh )) > > Moja giemba jak mowisz po Goldzie Mair moze przyniesc mi tylko > dume !!! Ale ty > > nie wiesz co to slowo znaczy !!! > > No to jak ??? wymaglujesz te 30 kilo ???? > > Jak widac nawet po tym watku facetom sie podobam, tobie dzidziu nie > musze i nie chce.. a propo pokaz swoja buzke, chetnie cie ocenie ... > za paskudnas niestety na ten karkolomny krok, wypad pokrako. Czytamy wTorze: Nie patrz na wino, jak się czerwieni, jak pięknie błyszczy w kielichu, jak łatwo płynie, bo w końcu kąsa jak żmija, swój jad niby wąż wypuszcza; twoje oczy dostrzegą rzeczy dziwne, a serce twe brednie wypowie (23:31-33) Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia maglarsien !!!!!! Holaaaa 10.08.08, 00:37 ja sie nie dziwie ze sie podobasz !! w koncu kazda potwora znajdzie swego amatora !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: maglarsien !!!!!! Holaaaa 10.08.08, 00:39 vitalia napisała: > ja sie nie dziwie ze sie podobasz !! w koncu kazda potwora znajdzie swego > amatora !!!! Tak tak masz racje, wiecej wykrzyknikow wiecej emotikonkow i ulzy ci dziumdzio, dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: maglarsien !!!!!! Holaaaa 10.08.08, 00:44 maglara napisała: > vitalia napisała: > > > ja sie nie dziwie ze sie podobasz !! w koncu kazda potwora > znajdzie swego > > amatora !!!! > > Tak tak masz racje, wiecej wykrzyknikow wiecej emotikonkow i ulzy ci > dziumdzio, dobranoc. > no to jak ?? zabralas sie juz za maglowanie tych zwalow tluszczu ? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ale z tym łbem jak ceber to dobrze trafiła 09.08.08, 20:15 he,he dosc kostropaty do tego.. nu chlop lubi komplementy a tych nigdy nie za wiele dla takich pieknotkow fotelowych Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Maglara, do twarzy Ci z ta zmija ;-) 09.08.08, 20:00 wąż jest "dorobiony" Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Maglara, do twarzy Ci z ta zmija ;-) 09.08.08, 20:01 Waz jest git Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Maglara, do twarzy Ci z ta zmija ;-) 09.08.08, 20:20 waz to ja, czyli wezowica.... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki co racja to racja 09.08.08, 20:38 timesnews.typepad.com/news/2006/09/sheep_in_a_snak.html Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Maglara, do twarzy Ci z ta zmija ;-) 09.08.08, 20:35 absztyfikant napisał: > Waz jest git > Tak z dwojga zlego wole weza ))) Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: W ogole sie dziwie ze ten watek nie znika ... 09.08.08, 20:56 Zglosilam ok godziny temu, zobaczymy jak pilnie pracuja nasze cenzorki ...z przepracowania to oni na pewno nie umra. Pewnie tempo zalezne jest KTO zglasza - jak dana i co., nogi wtedy lamia z pospiechu, jak kto inny , cooo taaaam , czas na kawe, papierosa, jutro tez jest dzien. Bede zglaszac co godzine do skutku ! Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: żałosne... n/txt 09.08.08, 22:56 moze i zalosne - ale przynajmniej link zniknal. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: żałosne... n/txt 09.08.08, 23:04 link nie zniknal, tylko ty zmienilas sygnaturke... )) nastepnym razem uwazaj na to, co reklamujesz... )) Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: żałosne... n/txt 09.08.08, 23:08 dana33 napisała: > link nie zniknal, tylko ty zmienilas sygnaturke... )) > nastepnym razem uwazaj na to, co reklamujesz... )) Dana ja juz nie wiem ... czy ty jestes tepa czy slepa ... ja mowie o linku od absztyfa, kuknij no w gore. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: żałosne... n/txt 10.08.08, 00:34 to chyba ty jestes tepa.... bo wszystko jedno o jakim linku piszesz, zaden nie zniknal zniknal "dawno"... )))) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: żałosne... n/txt 10.08.08, 00:35 wszystkie pokazmy zdjęcia będzie fajnie.))) Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: żałosne... n/txt 10.08.08, 00:36 dana33 napisała: > to chyba ty jestes tepa.... bo wszystko jedno o jakim linku > piszesz, zaden nie zniknal zniknal "dawno"... )))) co do powyzszych wpisow - 2x zieeeeeeeeeeeeeeew, ide spac, a tobie radze za lekture sie wziac, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Maglara, do twarzy Ci z ta zmija ;-) 09.08.08, 22:15 nie jestem zwolennikiem absztyfikanckich metod ale skoro sie juz stalo to musze przyznac,ze wygladasz w porzadku... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: Maglara, do twarzy Ci z ta zmija ;-) 09.08.08, 22:20 melord napisała: > nie jestem zwolennikiem absztyfikanckich metod ale skoro sie juz > stalo to musze przyznac,ze wygladasz w porzadku... > > pzdr Dzieki bb, od Ciebie akurat sie slyszy takie komplementy z przyjemnoscia Odpowiedz Link Zgłoś
0lga_0polska Re: Maglara, do twarzy Ci z ta zmija ;-) 09.08.08, 22:46 Wprawdzie nie wiem jak PRAWDZIWA "maglara" wyglada, ale na zdjeciu jestes calkiem sympatyczna Dlaczego wybralas sobie taki dziwny nik? Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Maglara, do twarzy Ci z ta zmija ;-) 10.08.08, 13:39 maglara napisała: > melord napisała: > > > nie jestem zwolennikiem absztyfikanckich metod ale skoro sie juz > > stalo to musze przyznac,ze wygladasz w porzadku... > > > > pzdr > Zgadzam sie w calej rozciaglosci Warta grzechu Maglarcia jestA swoja droga to solidaryzujac sie z Maglara, kliknalem rowniez w kosz wczoraj(zrobilem wyjatek, poniewaz nigdy tego nie czynie) no i jak widzimy, watek nadal widnieje.Gdyby to byl watek o polonofobie, to zniknalby natychmiast. Jeszcze raz GW udowadnia czyim interesom sluzy > Odpowiedz Link Zgłoś