absztyfikant 19.08.08, 19:59 Ma hamacaw hajom? Beseder? Podobno jakies awantury mnie ominely Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: Klaniam sie nisko 19.08.08, 20:33 wlasnie.... bylo wesolo.... a skad sie klaniasz? ))) Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Klaniam sie nisko 19.08.08, 20:38 Cześć Jak to skąd,z Kłaniowic na rzeszowszczyźnie dana33 napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Klaniam sie nisko 19.08.08, 20:49 Sporo wiem i na bon motach tudzież na różnych qui pro quo się znam absztyfikant napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Klaniam sie nisko 19.08.08, 20:50 To daj mi jeszcze numery lotto Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.zbuczek Re: Klaniam sie nisko 19.08.08, 20:56 absztyfikant napisał: > Tahanat rakewet Dużo ma obrazków ten przewodnik turystyczny?.. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.zbuczek Re: Klaniam sie nisko 19.08.08, 20:46 absztyfikant napisał: > Ma hamacaw hajom? Beseder? Łoj, u nas we wsi to już wieczór i czas różańca, bardziej odpowiednim zapytaniem byłoby chyba ma chamacaf ha-erew. Ojciec dyrektor zorganizował kurs jebrajskiego w szkole kultury medialnej w myśl motta: poznaj język swojego wroga, wczoraj dostałam piątkę z koniugacji nifal! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Klaniam sie nisko 19.08.08, 20:59 Witaj Wpadlem sie przypomniec tylko, lewituje wlasnie. Planuje wyladowac jutro, moze pojutrze Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.zbuczek Re: Klaniam sie nisko 19.08.08, 20:59 absztyfikant napisał: > jutro, moze pojutrze Zostań, pogadaj, naparzyłam już miętowej herbatki... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Klaniam sie nisko 19.08.08, 21:03 Twoj ptaszek pod sukienka nie rokuje dobrze habibi... Badz grzeczny, a kiedys pogawedze z toba... A teraz spadówa. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.zbuczek Schamiałeś w tym Israelu, Absztyś... 19.08.08, 21:06 Mam nadzieję, że nie przemawia przez ciebie frustracja spowodowana dokonaniami izraelskich sportowców Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Klaniam sie nisko 19.08.08, 21:04 obiecanki cacanki, absztyfikant... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Klaniam sie nisko 19.08.08, 21:15 madzia sie pokazuje tylko jak Absztyfikanta zobaczy.)) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.zbuczek Jedno ana bekoach... 19.08.08, 21:16 ... to równowartość miliarda katolickich paciorków... kabbalah.co.nz/images/anabekoach.bmp Czemuż o tym zapomniałaś, starsza siostro?.. Ateizm to trucizna wstrzykiwana w serce twojego mocarstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Klaniam sie nisko 19.08.08, 21:18 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/79c523f42405d354.html Wytlumacze sie przy najblizszej okazji Kazda zydowska mama to zrozumie dana33 napisała: > HA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Klaniam sie nisko 19.08.08, 21:23 ty to masz zdolnosc rozwiania w sekunde mojej niewiary.. ))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Klaniam sie nisko 19.08.08, 21:30 Milej zabawy, a tymczasem ja pedze, bo nie zaczekaja na mnie... ie.youtube.com/watch?v=LxbIHH3ExRA Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys6789 Absztyfikant studjuje na uniwersytecie Rydzyka 19.08.08, 21:34 Gratuluje ,ze studjujesz Hebrajski na uniwersytecie Radia Maryja. Tuz obok ojcowie Dominikanie buduja instytut studiow judaistycznych. Moze tam sobie jakis doktorat napiszesz o Zydach. Nie moge sie nadziwic ze w tej "antysemickiej" Polsce jest tylu amatorow tego rodzaju studiow. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.zbuczek Re: Absztyfikant studjuje na uniwersytecie Rydzyk 19.08.08, 21:36 tygrys6789 napisał: > Nie moge sie nadziwic ze w tej "antysemickiej" Polsce jest tylu > amatorow tego rodzaju studiow. Pierwsza reguła Sun Zi - przejrzyj swojego wroga na wylot... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Absztyfikant studjuje na uniwersytecie Rydzyk 19.08.08, 21:38 tygrys6789 napisał: > Nie moge sie nadziwic ze w tej "antysemickiej" Polsce jest tylu > amatorow tego rodzaju studiow. Szukają korzeni swojej wiary. S. Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: Absztyfikant studjuje na uniwersytecie Rydzyk 19.08.08, 22:04 snajper55 napisał: > tygrys6789 napisał: > > > Nie moge sie nadziwic ze w tej "antysemickiej" Polsce jest tylu > > amatorow tego rodzaju studiow. > > Szukają korzeni swojej wiary. > > S. U nas moherow nie brakuje wiec po co nam cudzesy. Nie plakalem po Geremku / STOP wariatom drogowym Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Absztyfikant studjuje na uniwersytecie Rydzyk 19.08.08, 22:09 xenocide napisał: > U nas moherow nie brakuje wiec po co nam cudzesy. U nas, czyli gdzie ? Bo mohery są wszędzie. > Nie plakalem po Geremku / STOP wariatom drogowym Ja bym uogólnił: STOP wariatom. S. Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: Absztyfikant studjuje na uniwersytecie Rydzyk 19.08.08, 22:14 snajper55 napisał: > xenocide napisał: > > > U nas, czyli gdzie ? Bo mohery są wszędzie. W RP. To ze sa wszedzie nie stanowi okolicznosci lagodzacej. > > > Ja bym uogólnił: STOP wariatom. > W ten sposob splyca sie problem, od ludzi zajmujacych najwyzsze stanowiska w panstwie wymaga sie wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Absztyfikant studjuje na uniwersytecie Rydzyk 19.08.08, 22:51 xenocide napisał: > W RP. To ze sa wszedzie nie stanowi okolicznosci lagodzacej. A, czyli u nas. > W ten sposob splyca sie problem, od ludzi zajmujacych najwyzsze stanowiska w > panstwie wymaga sie wiecej. Tylko od tych co ich wybierają niczego się nie wymaga. To może STOP wariatom przy urnach ? S. Odpowiedz Link Zgłoś