Dodaj do ulubionych

Patrzta jak szybko

27.08.08, 15:48
dziala parka PiSdziackich riewalucjonierow z planety terra. Bylem, bylem i juz
mnie nie ma. Tak to jest z tymi bolszewikami, ktorzy walcza z cenzura.wink)))
Obserwuj wątek
    • vicky17 Re: Patrzta jak szybko 27.08.08, 15:52
      pozarski napisał:

> dziala parka PiSdziackich riewalucjonierow z planety terra. Bylem, bylem i juz
      > mnie nie ma. Tak to jest z tymi bolszewikami, ktorzy walcza z cenzura.wink)))

tu cenzury nie masmile)) he,he jest tylko jakis peeping tomsmile
      • pozarski Re: Patrzta jak szybko 27.08.08, 15:57
        Jakas i Jakis. W innym watku pejszns krytykowala tzw meska elegancje,wiec
        chcialem pokazac jaka to ona elegantna jest. Dlugo nie trwalo,zeby dowod zostal
        przeprowadzony jak nalezy.wink))
        • vicky17 Re: Patrzta jak szybko 27.08.08, 16:00
          pozarski napisał:

> Jakas i Jakis. W innym watku pejszns krytykowala tzw meska elegancje,wiec
          > chcialem pokazac jaka to ona elegantna jest. Dlugo nie trwalo,zeby dowod zostal
          > przeprowadzony jak nalezy.wink))

musze powiedziec,ze paru panow ma na tym forum fiksacje na tle paru nickow..czy
          mozna wiedziec czemu nie mozecie zrobic "move on".. ile razy mozna walkowac to
          samo zmielone juz mieso..i czy nic oprocz jednego nicka nie moze ciebi i innych
          zainteresowac?
          • dana33 Re: Patrzta jak szybko 27.08.08, 16:04
            zacznij moze rochellino to move on od siebie???
            faktycznie, ile razy mozna walkowac to samo zmielone juz mieso?
            • vicky17 Re: Patrzta jak szybko 27.08.08, 16:08
              dana33 napisała:

> zacznij moze rochellino to move on od siebie???
              > faktycznie, ile razy mozna walkowac to samo zmielone juz mieso?

na watku zakladanym przez absztyfa na moj temat dzien dzien. faktycznie pies wy
              sie obrzygal z nudow a ty dalej ten czulent odgrzewasz i go zjadasz w dodatku..
              barf....
              • dana33 Re: Patrzta jak szybko 27.08.08, 16:10
                nu wlasnie..... znow walkujesz to zmielone mieso....
                move on.... get life.... to sa twoje dobre rady.... zacznij od siebie
                rochellino....
                • vicky17 Re: Patrzta jak szybko 27.08.08, 16:14
                  dana33 napisała:

> nu wlasnie..... znow walkujesz to zmielone mieso....
                  > move on.... get life.... to sa twoje dobre rady.... zacznij od siebie
                  > rochellino....

nu wlasnie nie mam na imie absztyfikant ani dana na szczescie..so get a life
                  lardy mo ho i skoncz calowanie mnie po stopkach dzien w dzien na kazdym forum
                  gdzie sie pojawie.
                  • dana33 Re: Patrzta jak szybko 27.08.08, 16:21
                    slucham?????
                    nu wiesz..... jak ty moje bicie ciebie forumowo dzien w dzien
                    nazywasz calowaniem stopek..... to wiesz, polec na moderacje i
                    napisz tam zazalenie, ze ja ci stopki caluje.... smile)))

boje sie, ze administracja padnie trupem ze smiechu.... smile)))
            • off_nick Jak ktoś 27.08.08, 16:09
              się spełnia tylko w wałkowaniu czy mieleniu to robi to w nieskończonośćsmile

dana33 napisała:
              • vicky17 Re: Jak ktoś 27.08.08, 16:12
                off_nick napisała:

> się spełnia tylko w wałkowaniu czy mieleniu to robi to w nieskończonośćsmile
                >
                >
                >dobrze mowisz..w koncu ile mozna latac za paroma nickamisejfujac kazde ich
                pierdniecie..i robia to dorosli rzekomo ludzie,ktorzy maja swoje zycie i rodziny
                i co najwazniejsze karierysmile)
                nu kon by sie usmial,ze tak mozna walkowac to samo dzien w dzien na
                tubkach,mp3,forach otwartych,zamknietych i w kiblu siedzac z kompem i dzien
                konczac o 3 nad ranem. niezle wariatkowo
          • pozarski Re: Patrzta jak szybko 27.08.08, 16:16
            vicky17 napisała: ile razy mozna walkowac to
            > samo zmielone juz mieso..i czy nic oprocz jednego nicka nie moze ciebi i innych
            > zainteresowac?
            >
            Mozna tyle,ile tylko dusza zapragnie, Rachelciu. Wydawalo mi sie,ze pisze
            zrozumiale; to byla odpowiedz na prosbe pejszns o elegancje meska. Zwrocilem jej
            uwage tylko na to,ze sama jest malo elegancka i w zwiazku z tym nie powinna
            domagac sie od plci przeciwnej tego,czego sama nie posiada.
            • vicky17 Re: Patrzta jak szybko 27.08.08, 16:38
              pozarski napisał:

>
              > Mozna tyle,ile tylko dusza zapragnie, Rachelciu. Wydawalo mi sie,ze pisze
              > zrozumiale; to byla odpowiedz na prosbe pejszns o elegancje meska.

no moc mozna,ale PO CO pozarski,a jak ja bym miala odpowiadac na prosby mych
              troli..to bym musiala wygladac jak one..a tego chyba nawet ty mi nie zyczyszsmile
              • dana33 Re: Patrzta jak szybko 27.08.08, 16:40
                twoje trole cie o cos prosza, rochellina?
                znow wmawiasz sobie cos, czego nie ma?
                nu, wmawiaj sobie.... nam nie wmowisz... smile))
              • pozarski Re: Patrzta jak szybko 27.08.08, 16:40
                Mialabys racje, gdyba bylo jak piszesz. Ale nie jest i nie chce mi sie
                wykladac,jak jest. Wierz mi na slowo.wink)
                • vicky17 Re: Patrzta jak szybko 27.08.08, 16:43
                  pozarski napisał:

> Mialabys racje, gdyba bylo jak piszesz. Ale nie jest i nie chce mi sie
                  > wykladac,jak jest. Wierz mi na slowo.wink)

jest jak pisze..patrz jak wyklikali moj watek a ja co a ja sie smieje bo trole
                  juz wariuja a gazetka z nimismile
                  • pozarski Re: Patrzta jak szybko 27.08.08, 16:47
                    Nie, nie jest. Wlasnie Dana pisze,ze sama sie wyklikalas. Te moje wojny, mila
                    Rachelciu, w porownaniu z tymi, ktore ty prowadzisz, to sa zwykle podworkowe
                    bijatyki.wink))
                    • vicky17 Re: Patrzta jak szybko 27.08.08, 16:52
                      pozarski napisał:

> Nie, nie jest. Wlasnie Dana pisze,ze sama sie wyklikalas. Te moje wojny, mila
                      > Rachelciu, w porownaniu z tymi, ktore ty prowadzisz, to sa zwykle podworkowe
                      > bijatyki.wink))

ja wojny.. e tam.. wojna jest wtedy jak sie ma przeciwnika a nie kluchy
                      mesko-damskie z japa otwarta by muchy w nia lapac i walic w kosz 24/7. tez mi
                      ci.. przeciwnikow to ja na forach agory widzialam kiedys,ale odeszli bo sie
                      znudzili japaczami wlasnie,ale czasem w salonie i blogach ..tam ofkorse
                      wojuje..tu psuje krew i cisnienie paru ramolom jenosmile.
                      • pozarski Re: Patrzta jak szybko 27.08.08, 16:54
                        No, chyba ze tak.wink))
                        • vicky17 Re: Patrzta jak szybko 27.08.08, 16:57
                          pozarski napisał:

> No, chyba ze tak.wink))

a cos ty myslal,ze jest inaczej.. zobacz jak dobrze wytresowalam
                          trole..grzecznie przylaza na pierwszy moj gwizd i zawsze sluza wiernie..tyle,ze
                          jedza nieco duzo,ale to chyba normalne przy tej ilosci japaniasmile
                      • dana33 Re: Patrzta jak szybko 27.08.08, 16:55
                        swieta racja.... odeszli, bo im sie japacze antysemickie znudzili...
                        a ty se poprawiaj ego, rochellino, piszac jak ty to samotnie
                        walczysz przeciwko zgraji wilkow i jak to ty wojujesz na salonach..
                        nie ma to, jak dowartowsciowywanie sie, a marzenia ostatecznie nic
                        nie kosztuja, wiec i sakiewka bedzie nienaruszona... smile)))
                • ariadna-enta Re: Patrzta jak szybko 27.08.08, 18:18
                  co za cuda na kiju?
                  wątki się anihilują czy co? ten też zaraz zniknie?.)))
                  • pozarski Re: Patrzta jak szybko 27.08.08, 18:31
                    Nie zdziwilbym sie. Wszystko zalezy od bolszewii. Jak spia,to przezyje, a jak
                    sie obudza,to poleci.wink)
                    • ariadna-enta Re: Patrzta jak szybko 27.08.08, 18:52
                      dawno Cie nie było to Cie nie poznali.))
                      • pozarski Re: Patrzta jak szybko 27.08.08, 19:36
                        Pewnie wkurzylo ich,ze nagle sie pokazalem.wink)
                        • vicky17 Re: Patrzta jak szybko 27.08.08, 21:19
                          pozarski napisał:

> Pewnie wkurzylo ich,ze nagle sie pokazalem.wink)

wkurzylo ich,ze jestes zydem,to antysemici jak ja i danasmile)))
                          • pozarski Re: Patrzta jak szybko 27.08.08, 21:49
                            Zamiast kosic,to ty ja popalasz, Rachelciu. Uwazaj,bo to sie moze zle skonczyc.wink
                            • vicky17 Re: Patrzta jak szybko 27.08.08, 22:04
                              pozarski napisał:

> Zamiast kosic,to ty ja popalasz, Rachelciu. Uwazaj,bo to sie moze zle skonczyc.
                              > wink

no wlasnie ide kosic,bo nie mam zadnego zyda chetnego do tej pracy..ale nie ma
                              tego zlego co by na dobre nie wyszlo,bo wytrzese zbedny...i to nie w gie wu a w
                              pelnym sloncusmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka