toja50 22.01.04, 12:45 Wszedzie mowa o tym samym, wszyscy narzekaja na szybkosc forum GW. Slepy i gluchy by to zauwazyl, ale poprawy nie widac zadnej. Podobno wspomagani jestesmy przez Albanie, wiec coz sie dziwic? Bardzo to denerwujace.:-((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naata Re: Szybkosc forum 22.01.04, 13:02 ..a ja myślałam, że tylko u mnie, i przyznam, że te "zakłócenia" mogą skutecznie zniechęcić internautów, ja czasem mam naprawdę dość! ... no ale, jak Albania?..... Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Szybkosc forum 22.01.04, 15:40 Czasami jest wręcz nie do zniesienia. Jeśli już nawet zatyka sięna szybkich łączach to co mówić o zwykłych połączeniach modemowych. :(( Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Szybkosc forum 22.01.04, 21:14 Jak widzę nie tylko mnie spotykają tego rodzaju "przyjemności".Zauważyłem,że wystarczy aby ktoś pisał na forum,ja nie mogę otworzyć strony.:( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Szybkosc forum 22.01.04, 21:17 Moze chca, zebysmy sie sami wykonczyli. Nie placimy to co z nas za klienci. No jest to fatalna strata czasu, nie mowiac o nerwach. Ale nie ma wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Szybkosc forum 24.01.04, 22:26 No dzisiaj chodzi jak ta lala, az sie przyjemnie tutaj siedzi. Ale juz koncze, bo widze, ze za duzo placze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Szybkosc forum 24.01.04, 22:35 Fakt, dziś jest OK. I nie płacz kiedy odjadę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Szybkosc forum 25.01.04, 20:17 Chetorku nie jedź zostań!! :)) A co do netu, to sssssstraaaaaszneeeee!!!! Nie mam cierpliwości, choć cierpliwa z natury jezdemm:( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Szybkosc forum 25.01.04, 20:21 A dokad Chetor jedzie? mozna spytac? znowu czegos nie wiem? A chodzi okropnie dzisiaj. Moja cierpliwosc jest niecierpliwa i stad te problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Szybkosc forum 25.01.04, 21:40 Trochę wyżej pisał: nie płacz kiedy odjadę...??? a może to o inny odjazd chodzi? heheheheee odpukac poprawiło sie z netem, ale niepewna jestem nadal... :) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Szybkosc forum 26.01.04, 11:14 ToJa napisała: .... Ale juz koncze, bo widze, ze za duzo placze. No to napisałem, nie płacz kiedy odjadę. Czy teraz jasne ??? Trza pamiętać co się nagdryzdało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Szybkosc forum 26.01.04, 16:36 hahahahahahaha, bo ja napisalam, ze "za duzo plączę". I tak to Chetor musial zaplakac. Teraz wszystko jasne, ale wyszlo.! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Szybkosc forum 28.01.04, 12:46 Dzisiaj sie kula jakby stalo w miejscu. Nie wiem czy wytrzymam, kurcze jak to sie zmienia, juz roznych godzin probowalam i nic to nie daje. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Szybkosc forum 28.01.04, 15:57 Jak dotąd udało mi się szkryfnońć (jak Bronek pisze) małowiele, ale wkurzające bardzo to pisanie dzisiaj, czy serwer GW pada, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Szybkosc forum 28.01.04, 22:26 Chyba już się podniósł, chodzi całkiem szybciutko - puk, puk - odpukać. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Szybkosc forum 28.01.04, 22:46 Prawda, u mnie też jakoś sie sparawuje. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Szybkosc forum 29.01.04, 11:16 U mnie niestety nie. Bardzo mnie to zniecheca. Co chwile musze sie logowac, nie mowiac o czekaniu co mnie wpienia do granic przyzwoitosci, wiec zamilkne. Tak mnostwo ludzi narzeka, pisza o tym w forum o forum, ale cisza nikt temu nie zaradza. Moze wyjdziemy cos blokowac? I czy jak masz cos za darmo musisz siedziec cicho? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Szybkosc forum 29.01.04, 12:30 Witam Toju, dopiero mogłam wejść na portal GW! Na wszystkie inne wchodzę bez problemu! A więc to tylko Gazeta! Mówisz, że za darmo? No to można przejść tam gdzie lubia internautów...internet jet wielki :))) To prawda, że odechciewa się pisać, za każdym razem logowanie, niedostępna strona itd... Pozdrawiam serdecznie, bo nie wiem czy zdążę na następny wątek? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Można się w ś c i e c !!! 31.01.04, 10:21 No nie mogę! Kończy mi sie cierpliwość! Tyle sie o tym mówi i nnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiccccccccc!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Można się w ś c i e c !!! 31.01.04, 10:25 Z przyczyn technicznych portal Gazeta.pl jest w tej chwili niedostępny. Dokładamy wszelkich starań, by przerwa trwała jak najkrócej. Przepraszamy za utrudnienia. Prosimy spróbować później. ------------------------------------------------------------------------------- - Out of technical reasons Gazeta.pl is currently unavailable. We are doing our best to keep this break as short as possible. We apologize for the inconvenience. Please try again later. ______________________________________________________________________- Za każdym razem, przy dzisiejszym wysyłaniu postów!!! Jest coraz gorzej! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Szybkosc forum 31.01.04, 14:23 Ta szybkoscia mozna sie wykonczyc. Wyobrazam sobie jak musza byc wsciekli ci co nie maja stalego dostepu, a moze tak ma byc, kasa leci? Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Szybkosc forum 31.01.04, 23:32 Nie jest to akurat to co tygrysy lubią najbardziej,ale na dziś może być.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Szybkosc forum 01.02.04, 12:44 Zdecydowana poprawa, ciekawe czy na dłużej, czy z okazji "dnia(?) dobroci nad internautami? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Szybkosc forum 01.02.04, 12:46 Zdecydowana poprawa, ciekawe czy na dłużej, czy z okazji "dnia(?) litości nad > internautami? hehehe pomyliłam słowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
soczek Re: Szybkosc forum 04.02.04, 16:35 Prędkość ładowania stron spada, ponieważ baza danych forum sie zapycha. A zapycha się przez często niepotrzebne i bezsensowne wypowiedzi i traktowanie tego forum jak zwyklego chat-a. Po co swoją wypowiedź na dany temat zamieszczać w 15 kawałkach, z których i tak 99% jest o niczym. Ludzie! opamiętajcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Szybkosc forum 04.02.04, 17:28 Nareszcie wiemy o co chodzi. Dzieki soczek za wyjasnienie. To co? przestajemy pisac? Mamy sie opamietac, wiec trzeba cos zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
magikos Re: Szybkosc forum 04.02.04, 18:29 Soczek bój sie Boga, forum to jest własnie to miejsce ,gdzie w miare trwale mozna pogadać ,a na czacie siedza same małolaty i zboczeńcy, pogadasz tam i zapomnisz ,a tu zawsze można sie cofnąć w czasie i zobaczyć kto Cie lubi a kto nie , oj Soczek Soczek - chyba Ci jush termin minął :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Szybkosc forum 04.02.04, 23:26 soczek napisała: > Prędkość ładowania stron spada, ponieważ baza danych forum sie zapycha. A > zapycha się przez często niepotrzebne i bezsensowne wypowiedzi i traktowanie > tego forum jak zwyklego chat-a. Po co swoją wypowiedź na dany temat > zamieszczać w 15 kawałkach, z których i tak 99% jest o niczym. Ludzie! > opamiętajcie się! Co Ty "soczek" z półki spadłeś? Jaki czat? O co Tobie chodzi? byłeś Ty na czacie kiedy???? Ale może masz rację??? Po co, cokolwiek pisać??? Zajrzyj na Forum Kraj i a inne foroomy, jak nasze się Tobie nie widzi... Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Szybkosc forum 05.02.04, 15:40 No toscie mnie troche uspokoili hehe, juz myslalam, ze malo spoleczna jestem i zapaskudzam forum.:-))) Pewnie Magikos ma racje, ten soczek cos przeterminowany. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Szybkosc forum 05.02.04, 19:49 Taaak, Magikos świetnie wyczuł termin ważności ;) Soczka interesuje tylko możliwość przetrwanie nocy w Działdowie, inne tematy dla niego to tylko na czata? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Szybkosc forum 05.02.04, 21:27 Ale pomysłowy jest! Wymyślić sobie, nicka "soczek"?...nieźle. Soczek z malin ,pasuje do piwa??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Szybkosc forum 05.02.04, 21:33 Nareszcie miły temat ;) Od czasu do czasu lubię z soczkiem ale wiśniowym, "leżącym" na dnie pokala i całość podciągana słomką ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Szybkosc forum 05.02.04, 21:47 ...moja wyobraźnia pracuje i nieźle to wygląda ...choć soków wszelkich unikam, jak tez innych słodyczy... wiadomo! ;)))) No to aby do wiosny! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Szybkosc forum 05.02.04, 23:04 Jaki szybki temat na slodko, ale Wam idzie hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Szybkosc forum 06.02.04, 10:43 Czy generalnie rzecz ujmując też Wam się poprawiła szybkośc forum? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Szybkosc forum 06.02.04, 11:59 Generalnie tak, ale ogolnie mogloby sie jeszcze poprawic. Moze za duze wymagania, ale pomarzyc mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Szybkosc forum 07.02.04, 10:26 Czy nie zauwazyliscie, ze dzisiaj forum chodzi jak za dawnych, dobrych czasow. Oby tak juz zostalo. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Szybkosc forum 07.02.04, 11:57 W skali 10, daje 8....mogłoby być lepiej, nie wiem jak u Was? Pozdrówki :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Szybkosc forum 11.02.04, 22:52 Troche szybciej chodzi, rzeczywiscie, moze sie poprawilo. Zobaczymy w dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Szybkosc forum 11.02.04, 23:18 Noooo...nie powiem by to mnie zadawalało. Miałam juz lepsza szybkość, chyba, że z moim kompem cos nie tak? :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Szybkosc forum 12.02.04, 14:19 Wczoraj pochwalilam a dzisiaj sie mecze. Do bani to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Szybkosc forum 17.02.04, 22:30 Ostatnie dwa dni chodzi super, oby tak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Szybkosc forum 17.02.04, 22:34 A u mnie ze zmiennym szczęsciem, zacina się czy cÓś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Szybkosc forum 23.02.04, 21:59 Dzisiaj wyczytalam, ze te reklamy namolne jeszcze dlugo nas beda nekac i wchodzic w komp. w najmniej odpowiednim momencie. To jest ogolno swiatowa bolaczka. A ja myslalam, ze to tylko mnie tak przeszkadza, no moze jeszcze Naacie. I nie ma sie z czego smiac. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Szybkosc forum 25.02.04, 10:46 Mam taką porażającą prędkość, że boję się rozpoczynać coś pisać. Odczekam, może się poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Szybkosc forum 25.02.04, 10:49 To tak jak i ja. Juz mi sie wszystkiego odechcialo. Same żółwie. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Szybkosc forum 25.02.04, 20:28 To co się dzieje to kpina. Czy na sztywnym łaczu czy na zwykłym modemie totalna kicha. Ile możńa czekać na wpisanie postu. Chyba znowu coś "przewalają" :( Czekam do lepszych czasów i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Szybkosc forum 25.02.04, 22:52 U mnie caly wieczor pracuje normalnie, bez zaklocen,chociaz rano fatalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Szybkosc forum 26.02.04, 23:37 Ale te cholerne reklamy doprowadzaja mnie do szalu. Wpychaja sie, nie mozna wyslac,co chwile sie kaza logowac, pojawiaja sie jakies komunikaty, tez tak macie do bani?Reklamy---wypad!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Szybkosc forum 27.02.04, 00:08 Nie nerwujsia.:) Zablokuj wyskakujące okienka i po kłopocie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Szybkosc forum 27.02.04, 11:01 Ale jak? nie umiem i podobno na to nie ma mocnych. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Szybkosc forum 09.03.04, 22:56 Tej dzisiejszej szybkosci mowie NIE. Nie wiem na czym to polega, ale nie mam cierpliwosci czekac na otwieranie. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Szybkosc forum 10.03.04, 14:25 Dzisiaj też dzieją się jakieś jajca. Albo wszystko jak żółw albo szybko i "wypadasz" z gdy. To wszystko przez panamichnikowe nerwowanie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Szybkosc forum 10.03.04, 14:56 Cos okropnego. Odechciewa sie pisac. Masz chwilke, chcesz zajrzec, a tu nici. Nie dziwie sie Michnikowi, ze tak sie wkurza, tylko po co to pokazywac, az Rywin przemowil. Niektorzy maja swoja interpretacje niepotrzebnie. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Szybkosc forum 12.03.04, 19:49 Nareszcie chodzi jak nalezy. Rano bylo nie do zniesienia. Jaka to strata czasu i pieniedzy, no nie chce sie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Szybkosc forum 13.03.04, 09:22 Mało ludzi dzisiaj odwiedza GW, bo chodzą strony jak szalone, aż się dziwię... Daaaaaawno tak nie było! ;)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Szybkosc forum 13.03.04, 09:56 Wlasnie, i dzieki temu moglam z ranca dac glos. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś