Gość: Konrad IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.03, 13:47 Witam Może ktoś mi pomóc i powiedzieć, czy Urząd Skarbowy ma prawo przeglądać historię mojego konta bankowego ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siedem Re: Skarbówka a historia konta IP: 213.216.66.* 08.10.03, 13:52 Musiałbyś się spytac Jego NIeścisłości Kradzieja Namiestnika Skarbówki. W namibii nie można ale w polszcze kto wie... 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzejg Re: Skarbówka a historia konta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 18:26 Gość portalu: Konrad napisał(a): > Witam > Może ktoś mi pomóc i powiedzieć, czy Urząd Skarbowy ma prawo przeglądać > historię mojego konta bankowego A co gorsza moga zaplanować jego przyszłość A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Dzięki wszystkim za opinie /nt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.03, 22:16 Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: Skarbówka a historia konta 08.10.03, 22:24 Urzad skarbowy nie - Wywiad skarbowy tak. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Skarbówka a historia konta 09.10.03, 00:21 balzer napisał: > Urzad skarbowy nie - Wywiad skarbowy tak. ------------------------------------------------------ A czy sa jakies JASNE kryteria kiedy to moze zrobic? Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś