la.paloma 10.09.08, 22:31 www.rense.com/general69/proofp.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
la.paloma Re: neocons and 911 cd.. 10.09.08, 22:44 pl.youtube.com/watch?v=7Zg0d3UcTak&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: neocons and 911 cd.. 10.09.08, 23:04 Lepiej zadzwon do Jeniego. Ucieszy sie na 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
orwella do Pozarskiego 11.09.08, 17:39 ty i Jeni sie ode mnie odstawcie! moje zainteresowanie prywatnymi kontaktami z wami jest zerowe. zalecam wam obywdu niewyzytym terapie w przybytkach zwanych eufemicznie agencjami towarzyskimi, a inaczej - boordelami. Zal mi cie, Pozarski, ze jestes taki samotny, ale z twoich licznych wypowiedzi wynika, ze chyba nie potrafisz nawiazac przyjaznych czy romantycznych zwiazkow z kobieta. Dam ci dobra rade - kiedy chcesz sie do kogos zblizyc nigdy nie mow - szukam kogos, kto bedzie mi sluzyl w taki czy inny sposob, tylko pisz/mow o tym co ty mozesz zrobic bezinteresownie dla kobiety czy innej osoby. Tys tu gdzies biedaku napisal, ze szukasz kobiety zdrowej i robotnej, co sugeruje ze szukasz darmowej sluzacej (koniecznie niezydowskiej religii, bo Talmud ci zabrania wyzyskiwaC Zydowki. Myslisz, ze kobiety sa glupie i nie potrafia czytac miedzy wierszami? Watpie jednak, ze jestes w stanie posluchac moich rad, bo myslenie wyzyskujace i niezdolnosc do kochania masz chyba wrosnieta w swoja osobowosc; takie przynajmniej robisz wrazenie. Zeby sie zmienic, musisz sie zaciagnac na rok do darmowej charytatywnej pracy dla staruszkow, kalek, nedzarzy, czy innych nieszczesnikow, wtedy moze nauczysz sie dostrzegac drugiego czlowieka i twoje szanse na zwiazek z jakas kobieta sie zwieksza. zycze ci powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Orwellko! ailem cie za bezmyslna lewaczke, 11.09.08, 19:02 a tu taka siurpryza! Tak! Masz racje! Kazde twoje slowo wypelnione jest najprawdziwsza prawda. Nie chce mi sie juz zmieniac,dalej szukam tej pracowitej sziksy,ale gdybym byl mlodszy, zajalbym miejsce w kolejce do pracy ze staruchami i kalekami najrozniejszego autoramentu. Gojow,naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
orwella Re: Orwellko! ailem cie za bezmyslna lewaczke, 12.09.08, 00:36 Pozi, mozesz mnie brac za kogo chcesz, Twoje prawo, jest demokracja, a endogenna lewaczka faktycznie jestem, taka widac moja natura. Szukajcie a znajdziecie... tylko nie zapominaj, co ci napisalam, bo zle sie prezentujesz, IMO. prezentuj sie jako ten, co bedzie szorowal dom, kosil trawe, smacznie gotowal, gral na skrzypcach, dyskutowal o nauce, poezji, filozofii i polityce, wtedy bedziesz mial moze szanse, ale ale musisz tez komus udowodnic, ze taki naprawde jestes.) tak czy siak, zycze ci powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Orwellko! ailem cie za bezmyslna lewaczke, 12.09.08, 00:43 Urocza,kochana,myslaca,dobra,dziewczyno. Powodzenia zycze w zdrowiu i opulencji. Odpowiedz Link Zgłoś
orwella Re: Orwellko! ailem cie za bezmyslna lewaczke, 12.09.08, 23:00 dzieki, moge powiedziec ze jests tu slodki Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Orwellko! ailem cie za bezmyslna lewaczke, 13.09.08, 00:45 dla orwelki ,albo la palomy.) pl.youtube.com/watch?v=XHE1DvsM0ek Odpowiedz Link Zgłoś
orwella Re: Orwellko! ailem cie za bezmyslna lewaczke, 13.09.08, 19:15 Dzieki Ariadno, to moja ulubiona piesn. ) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Orwellko! ailem cie za bezmyslna lewaczke, 14.09.08, 00:21 proszę bardzo.)) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: do Pozarskiego 13.09.08, 00:08 to jest miejsce dobrych rad,od dobrych cioteczek i tak za friko?.))) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: do Pozarskiego 13.09.08, 00:51 Tak jest. Poza tym,ze lewaczka,no,trudno sie mowi,ale psychologie ma w malym palcu. Podoba mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: do Pozarskiego 13.09.08, 01:04 no skoro lubisz jak Cię tak publicznie szasta swoja psychologią to ją sobie podziwiaj.)) Odpowiedz Link Zgłoś
chalerka Re: neocons and 911 11.09.08, 18:53 Czy istnije glupsze, rachela jasna, zrodlo niz, zona, rense? Czy normalni ludzie, zona, nie zdaja sobie sprawy z tego ze etrrorysci, rachela jasna, trenowali (w amerykanskich szkolach lotnictwa) kilka lat zanim pojecie "neocon" wogole istnialo, isza zona imach! Odpowiedz Link Zgłoś
mamzerek Re: neocons and 911 14.09.08, 06:08 nu, to ja pieriewiedu (biez kliatw): czy istnije glupsze zrodlo niz rense? czy normalni ludzie nie zdaja sobie sprawy z tego ze terrorysci trenowali (w amerykanskich szkolach lotnictwa) kilka lat przedtym niz pojecie "neocon" wogole istnialo? Odpowiedz Link Zgłoś