Dodaj do ulubionych

Desant Plażowy

22.10.02, 10:48
Z góry sypiemy towarzystwu piaskiem w oczy.
Na dole kopiemy grajdołki i je maskujemy.

Jak jeszce kto z Towarzyskiego przyjdzie na plażę z innym usposobieniem, niz
pokojowe, to wpadnie w grajdołek i umorusa się w bagienku.

Ale wy to chyba lubicie - taplanie się w błotku.
Obserwuj wątek
    • marek391 Re: Desant Plażowy 22.10.02, 10:51
      Juz ich nie ma zostali przepedzeni na prywatne.
      Zwycieżylismy!!!!!!!!!!!!!!111
    • szarywilk Re: Desant Plażowy 22.10.02, 10:52
      witaj ...mówią na mnie V kolumna:)))) cele są tu ..tam i ..tam...do boju
      desantowcy:))))
      • tygrysek_ Re: Desant Plażowy 22.10.02, 11:07
        kurwa, śmieszni jesteście!:),..byśmy chcieli to by wam ino wasze ryje znad tego
        piasku wystawały!:))
        • szarywilk Re: Desant Plażowy 22.10.02, 11:13
          tygrysek uroczy jak zwykle....ja wam przetłumacze jego słowa : kochamy was
          również i cieszymy sie że tu zawitaliście:)
          • robsonick Re: Desant Plażowy 22.10.02, 11:16
            szarywilk napisał:

> tygrysek uroczy jak zwykle....ja wam przetłumacze jego słowa : kochamy was
            > również i cieszymy sie że tu zawitaliście:)

Tak tak potwierdzam tygrysek ino to mial qwa na mysli hihihi :)
    • saqqara Re: Desant Plażowy 22.10.02, 11:18
      tja, niekonsekewncja, jak zwykle zreszta...

czy ja mam sobie przypomniec jak to mi ktos opowiadal o forum przyjazni i
      braterstwa, co to sobie musi lapki myc, jak na FT zaglada a tu prosze, sypie
      piaskiem na dzien dobry... co to sie porobilo....
      • refor_mator Re: Desant Plażowy 22.10.02, 11:28
        Saqqara :))
        Ładnie dziś wyglądasz.

Ja nie sypię piaskiem w oczy. Ja tylko ostrzegam, że jeśli ktoś z Towarzystwa
        wejdzie na plażę z innym nastawieniem, niz pokojowe, to...

Saqqara, inteligentna jesteś przecież, nie muszę ci chyba wszystkiego tłumaczyć.

P.S. Naprawdę ładnie wyglądasz.
        • tygrysek_ Re: Desant Plażowy 22.10.02, 11:36
          to co?? piaskiem bedziecie sypać??, łopatkami rzucac???
          mamy sie bać!!??? hahahahaha....
          • robsonick Re: Desant Plażowy 22.10.02, 11:38
            tygrysek_ napisał:

> to co?? piaskiem bedziecie sypać??, łopatkami rzucac???
            > mamy sie bać!!??? hahahahaha....
            No wiesz moga jeszcze w kubelek nasiusiac a to juz nie sa zarty ;) hihih
          • szarywilk Re: Desant Plażowy 22.10.02, 11:41
            tłumaczę: to co? podzielimy sie zabawkami? wspolnie zbudujemy zamek z piasku?:)
            • tygrysek_ Re: Desant Plażowy 22.10.02, 11:45
              szary nie baw siem w tłumacza ino chyć sie roboty jakiej bo cie zwolnią!!:)))
              • szarywilk Re: Desant Plażowy 22.10.02, 12:36
                No własnie sie staram złapać jakąś:))))
        • saqqara Re: Desant Plażowy 22.10.02, 11:44
          z pokojowym nastawieniem? i kto to mowi? pan od szlabanu, hehehe

powiedzialam: "nie i wole zeby tak zostalo". czy to tak trudno zrozumiec, co ja
          mowie?

• tygrysek_ Re: Desant Plażowy 22.10.02, 11:47
            to już tera wiem wszystko Saqaruś!:))))))),...wiesz..:)
          • czort Re: Desant Plażowy 22.10.02, 11:50
            szaki, kurwa, ty lepij siem za robotem bier, z matolamy nie gadaj - z
            tchorzami, skapiradlami, leniami, co podwyzki 8 zyli brutto dostaja!!!
            niech se tam zyja w spokoju i niech im ziemia lekka bedzie na zielono:)))
            przywal lopatka, przyklep grobik szpadelkiem, poswiec siem i zawies caly
            wianek czosnku! niech, kurwa, znaja pania!!!!
        • mawyr Re: Desant Plażowy 22.10.02, 11:52
          refor_mator napisał:

> Saqqara :))
          > Ładnie dziś wyglądasz.
          >
          > P.S. Naprawdę ładnie wyglądasz.

gdzie on ma oczy, chyba piaskiem zasypane, Ty zawsze ładnie wyglądasz ! :)))))
          • tygrysek_ Re: Czorcie!!!! 22.10.02, 12:08
            a widziała Ty co oni tam wypisują????, im juz chyba całkiem odjebało od tej
            izolacji!:)))

tygrysek...
            • saqqara aha 22.10.02, 12:15
              Tygrys
              to znaczy ze wiesz wiecej ode mnie, ale lepiej zostawic to w spokoju:))

Czort
              dzieki za przywrocenie do pionu, juz spadam!:))
            • czort Re: Czorcie!!!! 22.10.02, 12:23
              tajger- ze 3,4 dni temu przeczytalam tylko o niemyciu rak. to mnie powalilo na
              kolana! wsrod takich filozofow, to ja ze swem malem mozdzkiem platac siem nie
              byda!!!!
              a na dodatek jakos u nich kurwa, piach jezd zielony!!!!
              • tygrysek_ Re: Czorcie!!!! 22.10.02, 12:25
                co racja to racja!:))
                tylko najbardziej rozśmieszył mnie post któregoś z nich że FT sie już rozsypało
                i wszyscy uciekają na priv!:))
                nosz kurwa jego przecinek mać!!! co to za imbecyl???
                gdzie on siem uchował??:))

tygrysek...
                • czort Re: Czorcie!!!! 22.10.02, 12:32
                  wiesz, tiger, prive to prive, kazdy ma prawo pogadac oczyms we swoim wlasnym
                  waskim gronie, ale nikt nie ma zamiaru uciec z FT i juz!
                  buzka dla kijany zapodajem, cobys przekazal!
                  a moze ty masz juz swojom vene?
                  • tygrysek_ Re: Czorcie!!!! 22.10.02, 12:40
                    widzisz Czorcie i to mnie właśnie w tych błaznach rozśmieszyło, oni może tego
                    nie rozumieją i wzięli to za waszą ucieczke z FT!:))
                    i jeszcze piszą że wygrali!!!,nosz ja pierdole!!!!
                    to im napisałem że jakbyśmy chcieli to by im tylko ryje z piachu wystawały!:)

ech wy detektywi forumowi!:)),..z Venom siem zakolegowałem tylko!:))
                    a Kijaneczce buziaki przekaże i owszem!!:))

tygrysek...
                • refor_mator Re: Czorcie!!!! 22.10.02, 12:39
                  Ha ! widze, że u was pełna kultura jak zwykle.

Tylko po co tyle jadu?
                  Wy traktujecie swoje forum, jako antidotum na własne frustracje i kompleksy.
                  Tu mozna anonimowo komus dowalić, z kims się pożreć, wylać na kogoś wiadro
                  pomyj.

My preferujemy dobrą zabawę w gronie przyjaciół. Nikt nie przeklina, nikt
                  nikogo nie wyzywa. Pis and law.

I sporo nicków z Towarzyskiego do nas uciekło nie mogąc znieść tej waszej
                  tygryso-czortowej paplaniny, znajdując u nas ukojenie i spokój.
                  I tak to będzie - jakaś grupka 3-4 zajadliwych, wulgarnych osób przegoni
                  wszystkich i rozwali Towarzyskie.
                  Czy o to Wam chodzi?

Zniszczycie Towarzyskie, weźmiecie się za Plażę.
                  Tyle, że u nas każdy może wejść, ale jako przyjaciel i musi przestrzegać
                  plażową netykietę. I nie chcemy waszych tygrysich wymiocin.
                  • tygrysek_ Re: Czorcie!!!! 22.10.02, 12:43
                    aleś sie nagadał chopie! chcesz wody??
                    a może kubeł rzygów!??
                    • saqqara troche pomarudze 22.10.02, 13:24
                      bo sie udusze, a to by byla dla kilku osob zbyt wielka przyjemnosc:))

Refor
                      zbawianie zostaw innym, Chrystusa jednego juz mielismy, sam wiesz jak sie to
                      skonczylo
                      wykonczenie FT? jakim cudem? zauwaz jedno. jest tu wiele osob, bardzo roznych,
                      ktos chce bluzgac? nie ma problemu, zawsze znajdzie kogos do takiej pogawedki.
                      ktos chce pogadac o piardach? prosze bardzo. droga wolna. rozne sposoby pisania
                      egzystuja na FT, jednym sie to podoba, innym nie, kazdy ma prawo do wyrazenia
                      swojej opinii. w jaki sposob to zrobi, to juz jego wybor.

jak widzisz Tygrys i ja powiedzielismy to samo, ale zupelnie innym jezykiem.
                      oceniajac nas na podstawie uzywanej formy moznaby powiedziec ze
                      najprawdopodobniej nigdy nie zdolalibysmy sie porozumiec, nic bardziej
                      blednego. ja Tigera bardzo lubie, nie tylko w necie. zatem masz dowod na to
                      mimo roznicy w "temperamencie" jestesmy w stanie przejsc nad nimi do porzadku
                      dziennego. wniosek? FT bedzie, takie jakie jest, lepsze lub gorsze, ale
                      jednkak. tak samo bedzie z plaza. pytanie brzmi na ile my, piszacy na tych
                      forach chcemy je zmienic, i czy te zmiany sa potrzebne?
                      • refor_mator Re: troche pomarudze 22.10.02, 14:03
                        Saqqara :)))))

Popolemizuję z tobą.

Nie jest prawdą, że jak kto chce pobluzgać, to mu tu wolno.
                        Niech se bluzga w domu w realu, nie tu. Tu obowiązuje netykieta. Tu jest Forum
                        portalu GW, a nie Urbana.
                        Słownictwo, jakie w tym watku pada niestety nie ma nic wspólnego z netykietą.
                        Wiele osób rozumuje, ze jest demokracja i wszystko wolno. Nie ma cenzury.
                        Jak wszystko wolno, to wtedy jest anarchia. A na forum GW anarchii nie ma i być
                        nie może.
                        Forum będzie takie, jakim je zrobimy. Tyle, że nikt z was nie założył FT, ani
                        FnP. Nie jesteście u siebie, tylko w gościach
                        Chcecie bluzgać, to GW daje wam do dyspozycji fora prywatne. Włala.

Ale w gruncie rzeczy, i tu se bluzgajcie i oblewajcie się wymiocinami.
                        Mnie to nie obchodzi, Tylko nie przenoście tego na plażę.
                        FT mnie ani grzeje, ani ziębi i nie chcę wam nic zmieniać, tylko jeśli już to
                        może zwrócić uwagę na błędne rozumowanie (że wolno wam bluzgać).

Na plaże, jeśli juz wchodzicie,(powtarzam) przyjdzcie jako przyjaciele.
                        Bo jak nie, to będziemy sypać piaskiem po oczach.

I własnie po to założyłem ten wątek, a nie po to by za FT dać się ukrzyżować.

Saqqara :))))). Ślicznie dziś wyglądasz.
                        • saqqara Re: troche pomarudze 22.10.02, 14:41
                          tak samo jak w zyciu tak i w necie ludzmi targaja emocje, jedni wtedy placza,
                          inni rzucaja miesem. nie mnie oceniac jaka jest potrzeba kazdego z piszacych
                          tutaj. widac maja potrzebe rzucania miesem i juz. dopoki to nie jest skierowane
                          bezposrednio do mnie w tekscie "ty k....o" to mi to nie przeszkadza. ja nie
                          czuje potrzeby rzucania goownami, taki moj stajl. kazdy robi, to co lubi. mam
                          prawo WYBORU. podoba mi sie jak ktos pisze, to mu odpisuje, nie podoba sie,
                          uzywam slowa IGNOR! i koniec sprawy, problemow i dywagacji, jak powinno byc, a
                          jak jest. nasze netowe zyie to wybor, mozesz byc w necie, ale nie musisz.

alez oczywiscie ze nie my zalozylismy FT, zrobila to GW, ale co zrobila? dala
                          troche serwera i zalozyla naglowek TOWARZYSKIE, that's all. dalej to juz tylko
                          praca naszych paluszkow i nic wiecej.

wypowiadajac sie o FT nie wspominasz o dosc istotnej sprawie: konwencji tego
                          forum. a konwencja jest wlasnie taka. plaza ma inna konwencje, dosc nudna, ale
                          jednak. problem z FT polega na tym, ze jak na netowe ludki jestesmy dosc
                          ruchliwi i lubimy skladac "wizyty". no i nie giniemy w tlumie, niekoniecznie ze
                          wzgledu na uzywane slowotworstwo.

a skoro wg Ciebie zlamalismy tyle zasad netykiety, powiedz jedno, dlaczego mimo
                          to GW nie zamknela tego forum? ODP?bo jednoczesnie musialaby zamknac wszystkie.
                          zatem jak widzisz, netykieta to pojecie wzgledne, jest, bo byc powinna, ale
                          jesli chodzi o przestrzeganie jej... tja
                          • tygrysek_ Re: troche pomarudze 22.10.02, 14:48
                            Szaki po co Ty siem produkujesz tak!!!??
                            pierdol go i już!!!
                            • saqqara Re: troche pomarudze 22.10.02, 14:52
                              jakby to rzec, lubie patrzec jak sie Refor meczy:)))
                              • refor_mator Re: troche pomarudze 24.10.02, 12:17
                                To ty najwyraźniej sie meczysz, bo najwyraźniej gubisz sie w swoim tłumaczeniu
                                i wyjaśnieniach.

W większości są tu ludzie anonimowo. Wtedy łatwo jest komuś dowalić.
                                Odwaga zza klawiatury i net-u. Ha?
                                Admini rzadko interweniują i nie zamykają forum. Bo netykieta jest zbiorem
                                zasad, jak jedzenie nożem i widelcem i nie bekanie przy jedzeniu.
                                Netykieta nie jest obowiązkowa. Jest tylko zbiorem zasad dobrego wychowania.

Możecie ją olać i być z tego dumni. Moje gratulacje w związku z tym z powodu
                                waszej inteligencji.
                                Zapewne tylko tu jesteście tacy odważni i wulgarni.
                                Niech taki tygrysek używa takich słów w domu wobec swoich bliskich, a nie tu.
                                Tak będzie przynajmiej sprawiedliwie.
                                • tygrysek_ Re: troche pomarudze 24.10.02, 12:21
                                  używam refor w domu spox!! nawet do matki kurwo mówie!!!!!
                                • czort to terozki lopatologicznie bez mak!!!! 24.10.02, 13:06
                                  misiu, kurwa, jesli nie wiesz, to nie gadaj za wiele nt. towarzyskiego, co?
                                  FT ukonstutuowalo siem dosc dawno temu, proby ingerencji w to forum byly
                                  wielkie, zabanowano lub ostrzegano przed banowaniem wielu z nas, ale admini
                                  musieli uznac nasze racje!!!! i nasza konwencje i nasze wpisy i w ogole cale
                                  FT.
                                  a oprocz tego wiekszosc towarzyskiego zna siem osobiscie. jesli ci siem tu nie
                                  podoba, nikt ciem nie trzyma. na priv forach to se gadamy o tym, o czym na
                                  public raczej nie mozna, ponial aluzju?
                                  powtarzam za chmielowskim xiedzem - FT jakie jezd kazdy widzi!!!!
                                  • tygrysek_ Re: to terozki lopatologicznie bez mak!!!! 24.10.02, 13:12
                                    nic dodac nic ująć kurwa JEGO mać!!!!!

tygrysek...
                                    • refor_mator Re: to terozki lopatologicznie bez mak!!!! 24.10.02, 14:28
                                      Jesteście żałośni.

Lubicie FT, takim jakie sobie stworzyliscie?
                                      Lubicie taki poziom?
                                      W d. macie wszelkie normy i obyczaje?

Wyciśnijcie se pryszcze i lepiej pomaszerujcie do szkoły. Podstawówke każdy
                                      niestety musi skończyć.

Tak to banda ćwierćinteligentów zaszlachtowała tak dobrze zapowiadające się FT.
                                      Zabawne co? Boki mozna zrywać. Jesteście z siebie dumni.
                                      Jesteście żałośni.

Ceść.
                                      Pozdrowienia dla Saqqary.
                                      • czort a ty to kto????? niereformowalny? 24.10.02, 15:00
                                        jak smiesz pouczac kogokolwiek na temat zachowania, co? jesli ci takowe
                                        przeszkadza, to po kiego chuja zwracasz sie do osob piszacych tak wlasnie jak
                                        chca??? i zapraszasz na swoje prywatne forum????
                                        co pan bog jezdes???? a moze i car????
                                        a twoja kultura to gdzie, co misiu? sloma z butow jednak wylazi!!!! pod pudrem
                                        nos czerwony wystaje!!! jasniepanskosc pokazujesz?
                                        zbadaj se krew, jak bedzie blekitna - to ci sama gumiaki na nozie naciagne, a
                                        co - znaj chrabinie!
                                        a teraz morda krotko i nie ma ze boli - bigda idzie!!!!!!!!!!!!!!
                                      • dr_mengele Re: to terozki lopatologicznie bez mak!!!! 24.10.02, 15:13
                                        ceść refor_matołku... proponuję wizytę u logopedy...
                                        :)))
                                        • czort dochtorku! 24.10.02, 15:27
                                          zmien sygnaturkem - szpryca niekulturna jezd! napisz " po zrobieniu iniekcji
                                          przeze mnie poczujesz się lepiej"
                                          • dr_mengele to już lepiej... 24.10.02, 15:39
                                            po zrobieniu tej iniekcji twoje samopoczucie ulegnie gwałtownej poprawie...
                                            :))))))
                                            • czort Re: to już lepiej... 24.10.02, 15:48
                                              niewatpliwie przyjemniej dla ucha, drogi doktorze. a co poza tym u pana? czy
                                              odebral pan moja wiadomosc z gaduly, moj szanowny dyskutancie?
                                              • dr_mengele Re: to już lepiej... 24.10.02, 15:50
                                                jeszcze nie... bo mi się gaduła nie chce otworzyć... znów się coś w sieci
                                                pier...
                                                ale z pewnością odbiorę...
    • goraca_kicia dlaczego tutaj tak powaznie? 24.10.02, 15:32
      czy juz nikt nie pamieta zeby oczka mruzyc? to moze ja pokaze i zmruze swoje
      kocie slepka, o tak!;)))))))
      • czort Re: dlaczego tutaj tak powaznie? 24.10.02, 15:45
        oj kiciu, mruczusiu, ja tak lubie koteczki, ty juz wiesz:)))
        • goraca_kicia Re: dlaczego tutaj tak powaznie? 24.10.02, 15:52
          mraułłłłl :)))
          • refor_mator Re: dlaczego tutaj tak powaznie? 24.10.02, 16:56
            Ha. Zabawni jesteście *)

*) jak orkiestra cmentarna
            • goraca_kicia Re: dlaczego tutaj tak powaznie? 25.10.02, 09:20
              a kto powiedzial ze tu ma byc zabawnie? na forum humorum nie jestesmy, to tam
              powinno bys smiesznie i wesolo;)

ps. mruz oczy kolego, mruz;))))))))))
              • refor_mator Re: dlaczego tutaj tak powaznie? 25.10.02, 10:29
                Tu nie powinno być ani zabawnie, ani smutno.
                Tu powinno byc ciekawie. A nie jest.
                Obecnie jest smutno, żałośnie, strasznie, nerwowo, atmosfera jak spod budki z
                piwem.
                A wszystko przez grupke ćwierćinteligentów, co swoim rynsztokowym poziomem
                połozyli FT na łopatki. I jeszcze są z tego dumni. O zgrozo.

Mrużę oczy.
                • goraca_kicia Re: dlaczego tutaj tak powaznie? 25.10.02, 13:29
                  Wg Ciebie jest tu "smutno, żałośnie, strasznie, nerwowo, atmosfera jak spod
                  budki z piwem" (wierze ze sie na tym znasz, ja nie wiem jaka atmosfera panuje
                  pod taka budka;)))), wg innych jest wlasnie "ciekawie";))))

Moze i mruzysz, ale jednoczesnie zaciskasz szczeki, wymuszone to mruzenie;)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka