Dodaj do ulubionych

Oleksy za Millera? to jedna cholera!

16.10.03, 13:34
Od rańca krąży plotka, że Miller ma w trybie awaryjnym wracać z Brukseli
aby się spotkać ze "baronami" SLD. Pono chcą nowego premiera.
Oleksy za Millera na premiera? Toż to jedna cholera, tfu na takiego premiera.
Czyżby tak miał skończyć ten od gruszek z wierzby?
Oby tak było! Oleksy pęknie i po ptokach, hehehe!
hej!
Obserwuj wątek
    • oleg3 My młodzi inaczej 16.10.03, 13:52
      widzimy to tak !
      Źródłem plotek jest ZASŁUŻONA DAMA, swego czasu zluzowana przez Kirczuka.
      Pozycja Leszka jest tak dobrze okopana, że wziąć ją można tylko głodem. A RZĄD
      SAM SIĘ WYŻYWI.
      • bykk Re: My młodzi inaczej 16.10.03, 14:10
        Oleś, to już nie tylko "czarnowłosa", ale więcej się "burzy" czerwońców.
        Jak to w plotce cosik tam prawdy jest, a zMyłłer ma pełne pory i to
        na "rzadko"smile)
        hej!
        • oleg3 My (ja i moja żona !) 16.10.03, 14:24
          uważamy, że odejście Millera byłoby WIELKĄ SZKODĄ.
          Lewicowy TKM zostanie skutecznie skompromitowany dopiero po zakończeniu owocnej
          kadencji. Teraz jest zdecydowanie za wcześnie.
          • maretina Re: My (ja i moja żona !) 16.10.03, 14:28
            a ja nie zycze sobie na mojej osobie takowych eksperymentow. wbrew pozorom nie
            liczylabym na to, ze im gorzej bedzie dla millera tym lepiej bedzie dla nas
            wszystkich.
            • oleg3 To nie jest eksperyment 16.10.03, 14:47
              maretina napisała:

> a ja nie zycze sobie na mojej osobie takowych eksperymentow.
              • maretina Re: To nie jest eksperyment 16.10.03, 14:50
                oleg3 napisał:

> maretina napisała:
                >
                > > a ja nie zycze sobie na mojej osobie takowych eksperymentow.
    • galba Czas na SLDowską młodzież! 16.10.03, 14:16
      Błochowiak na premiera a Florek na Janika!

G.
      • maretina Re: Czas na SLDowską młodzież! 16.10.03, 14:44
        galba napisał:

> Błochowiak na premiera a Florek na Janika!
        rozumiem, ze chcesz nam zakomunikowac swoja tolerancyjnosc. ok! .....ok!:0 juz
        wiem, ze akceptujesz zwiazki hetero i homoseksualne!smile)))))))))
        ps.skad wiesz, ze florkowi podoba sie janik?smile
        >
        > G.
        • galba Każdemu się podoba /nt/ 16.10.03, 14:52
          maretina napisała:

> galba napisał:
          >
          > > Błochowiak na premiera a Florek na Janika!
          > rozumiem, ze chcesz nam zakomunikowac swoja tolerancyjnosc. ok! .....ok!:0
          juz
          > wiem, ze akceptujesz zwiazki hetero i homoseksualne!smile)))))))))
          > ps.skad wiesz, ze florkowi podoba sie janik?smile
          > >
          > > G.
          >
          >
          • bykk Re: do Olesia 16.10.03, 15:12
            Oleś, rozumiem, że wg. Wassmile, byłaby to wielka szkoda, ale chyba tylko dla
            zMyłłera i jego przydupasów, bo pewnikiem nie dla Polski!
            hej!
            • oleg3 Re: do Olesia 16.10.03, 15:14
              Jestem zwolennikiem Wielkiego Krachu. Długoterminowo korzystnego dla wszystkich
              z wyjątkiem Towarzystwa.
              • bykk Re: do Olesia 16.10.03, 15:22
                Oleś, to złym zwolennikiem jesteś!smile)
                hej!
                • oleg3 Re: do Olesia 16.10.03, 15:26
                  bykk napisał:

> Oleś, to złym zwolennikiem jesteś!smile)

Ja nie ekscytuję się spadkiem notowań SLD i wzrostem notowań innych lewaków
                  udających prawicę. System okrągłostołowy musi zbankrutować. Dobrze będzie jak
                  bankructwo polityczne wyprzedzi gospdarcze. Co Daj Boże.
                  • oleg3 I jeszcze 16.10.03, 15:34
                    UKŁAD nie zostanie rozmontowany w wyniku wyborów. Na to maszyneria jest
                    przygotowana. Poza buntem ulicznym układ może rozmontować JEDEN UCZCIWY
                    PROKURATOR nagłośniony przez media, przy aplauzie publiczności.
    • maretina Re: Oleksy za Millera? to jedna cholera! 16.10.03, 14:20
      dokladnie tak uwazam.afery przez to same sie nie wyjasnia, a sld przez to nie
      stanie sie partia uczciwa.
      • bykk Re: do Maretiny:) 16.10.03, 14:33
        maretina napisała:

> dokladnie tak uwazam.afery przez to same sie nie wyjasnia, a sld przez to nie
        > stanie sie partia uczciwa.

Witam Cię.
        Maretinka, też tak właśnie myślę, ale Galba dobrze "gada", premierem powinna
        być młoda, błyskotliwa Błochowiak. Co do Florka, to może raczej mynystrem
        spraw zagranicznychsmile)?
        pozdrawiam
        hej!
        • maretina Re: do Maretiny:) 16.10.03, 14:37
          bykk napisał:

> > Witam Cię.
          > Maretinka, też tak właśnie myślę, ale Galba dobrze "gada", premierem powinna
          > być młoda, błyskotliwa Błochowiak. Co do Florka, to może raczej mynystrem
          > spraw zagranicznychsmile)?
          > pozdrawiam
          > hej!
          gdyby to miala byc obsada smiesznego filmu hmmmm no moze nawet komedi
          erotycznej to bym sie zgodzila. natomiast jesli te osoby mialyby stanowic o
          jakosci mojego zycia...... TO WYSLAC JE W KOSMOS W 3,14ZDU!smile))))))))
    • balzer I tu sie z Toba zgodze 16.10.03, 15:56
      Nikt z SLD nie nadaje sie obecnie na ta funkcje, a już napewno nie ze starego
      "betonu". Oni już swoje rzady pokazali wczesniej i nic dobrego z tego nie
      wynikło.
      Społeczenstwo mogłoby wreszcie zmadrzec i pozwolic utworzyc rzad liberałom
      z Platformy Obywatelskiej.
      • oleg3 Tow. Pol musi 16.10.03, 16:01
        balzer napisał:

> Społeczenstwo mogłoby wreszcie zmadrzec i pozwolic utworzyc rzad liberałom
        > z Platformy Obywatelskiej.

zrobić miejsce dla innych specjalistów od budownictwa lądowego !!!
      • xiazeluka Tylko spokojnie... 17.10.03, 08:55
        balzer napisał:

> Społeczenstwo mogłoby wreszcie zmadrzec i pozwolic utworzyc rzad liberałom
        > z Platformy Obywatelskiej.

...proszę się wygodnie położyć i rozluźnić... Gotowy?
        Mam zatem dla pana dwie wiadomości: dobrą i złą.
        Dobra jest taka, że spośród dwóch osób znajdujących się w tym gabinecie
        faktycznie znajduje się liberał.
        Zła jest taka, że nie jest to pan.
        • bykk Re: Tylko spokojnie...do Jondrusia:) 17.10.03, 11:36
          Jondruś, zgadza się! Miller na prezydenta...Pcimia Dolnego, ale tam nawet
          nie dostałby 0,01%, hehehe!
          No chyba, że "na obecnego prezydenta", ale to już się nazywa pedalstwo.
          pozdrawiam
          hej!
          • bykk Re: niespokojnie? 17.10.03, 12:54
            Ciekawa sprawa, najpierw SLD-owcy pogrozili Millerowi, a jak ten groźnie na
            nich popatrzył z brukselskiego ekranu, tupnął wątłą nóżką, a już niektórzy
            ogon pod siebie!
            Najlepsze powiedział Martens, baron z Podkarpacia.
            "to dobry program dla Polski, ale zabójczy dla SLD", "zgodzimy się na cięcia
            Hausnera, ale bez Millera"
            hej!
            widać tym czerwońcom zależy na swoich stołkach, a Polskę mają w dupie!
            Zawsze mówiłem, że tym popłuczynom PRL-u nie należy wierzyć!
        • balzer Witamy w Matrixie 17.10.03, 16:00
          xiazeluka napisał:

> balzer napisał:
          >
          > > Społeczenstwo mogłoby wreszcie zmadrzec i pozwolic utworzyc rzad liberałom
          > > z Platformy Obywatelskiej.
          >
          > ...proszę się wygodnie położyć i rozluźnić... Gotowy?
          > Mam zatem dla pana dwie wiadomości: dobrą i złą.
          > Dobra jest taka, że spośród dwóch osób znajdujących się w tym gabinecie
          > faktycznie znajduje się liberał.
          > Zła jest taka, że nie jest to pan.

Prawo do aborcja, Prawo do eutanazji, zakaz kary smierci, wolnosc jednostki,
          wolny handel, nienaruszalne prawo własnosci...

Mam zła wiadomosc dla Ciebie Luka smile Niestety ale liberałem to jestem ja, ale
          Ty wciaż nadal możesz byc konserwatysta, czy jak Wy to wolicie mówic
          "wolnosciowcem".
          • bykk Re: do Balcerka 17.10.03, 16:17
            Balzer, a ja myślę, że w końcu "lyberały" siem dogadają i będzie to z korzyścią
            dla wszystkich. Tak nam dopomóż... zależy dla kogo kto?smile)
            pozdrawiam
            hej!
          • xiazeluka Witam znowu, inzynierze! 17.10.03, 16:57
            balzer napisał:

> Prawo do aborcja, Prawo do eutanazji, zakaz kary smierci, wolnosc jednostki,
            > wolny handel, nienaruszalne prawo własnosci...

Widzę, że przygotował pan sobie ściągawkę. Zobaczmy... Taaak...
            No cóż, poczynił pan pewne postępy, ale niestety niewielkie, musi się pan dalej
            leczyć - a propos, czy wspominałem już na co pan cierpi, inżynierze? Schorzenie
            pańskie nazywa się "ischias maniakalno-liberalny" z przerzutami na lewą półkulę
            pańskiego zaiste niezbyt wielkiego mózgu.

Kontynuujemy leczenie:
            1. "Prawo do aborcji" - ma pan dosyć rozległy nowotwór prawej komory serca
            zwany fachowo "cancer lenini". Jeśli chce pan naprawdę zostać liberałem, to
            musi pan sobie wbić do głowy albo w inne miejsce, którego używa pan do
            myślenia, że nie ma czegoś takiego jak prawo do zabijania dzieci. Liberał
            twierdzi, że każdy ma prawo żyć, nawet bardzo małe dziecko, a zabijać innych
            można jedynie w samoobronie.

2. "Prawo do eutanazji" - tu mam lepsze wiadomości, to nie jest nowotwór, a
            jedynie złośliwa egzema posladków. Otóż, mój drogi pacjencie, liberał uważa, że
            każdy ma prawo uczynić ze sobą to, co mu się podoba - stoczyć się do rynsztoka,
            przegrać majątek w karty lub popełnić samobójstwo. Jednocześnie liberał szanuje
            uczucia bliźnich i nie wciąga do wątpliwych moralnie przedsięwzięć innych osób,
            samobójstwo popełnia na własny rachunek.

3. "Zakaz KS" - no, niestety, tu mamy poważny problem: ma pan na czole dymiący
            i wydający odór paskudny czyrak. Otóż, mój panie, liberał jest konsekwentny w
            swym poglądzie na świat: karze człowieka za czyny, a nie za sam fakt istnienia.
            Dlatego jest za KS, a przeciwko aborcji. Pański czyrak wykoślawia pańska
            optykę, stąd postawienie przez pana problemu na głowie. Drogi pacjencie - jeśli
            człowiek jest wolny i suwerenny w swych czynach, to bierze na siebie za nie
            odpowiedzialność. Odpowiedzialnością za morderstwo jest KS. To bardzo prosty i
            czysty układ. Pan najwyraźniej nie wyzwolił się jeszcze z wpływu
            socjalistycznych miazmatów, dlatego ględzi pan od rzeczy.

4, 5, 6 - no, z zadowoleniem można uznać, że jest pan zdrowy.
            Proszę jednak nie zapominać o badaniach okresowych, ponieważ widzę na pańskim
            licu jakieś nazistowskie krosty - żeby przypadkiem nie rozwinęła się z nich
            jakaś himmlerowska narośl.

> Mam zła wiadomosc dla Ciebie Luka smile Niestety ale liberałem to jestem ja,

O, za szybko pana pochwaliłem. Ma pan jeszcze, jak widzę, natręctwa. Nimi
            zajmiemy się w przyszłym tygodniu

> Ty wciaż nadal możesz byc konserwatysta, czy jak Wy to wolicie mówic
            > "wolnosciowcem".

Wolnościowiec to klasyczny liberał, a nie konserwatysta, inżynierze.
            Podsumujmy: nowotwór, egzema, czyrak, natręctwa i ignorancja.
            Rokowania nie są najlepsze, ale z drugiej strony jestem specjalistą od leczenia
            z lewicowych przypadłości. Niech pan nie traci nadziei!

/-/ dr xiazeluka
            • balzer Nadal bładzisz w Matrixie 17.10.03, 18:50
              xiazeluka napisał:

> 1. "Prawo do aborcji" - ma pan dosyć rozległy nowotwór prawej komory serca
              > zwany fachowo "cancer lenini". Jeśli chce pan naprawdę zostać liberałem, to
              > musi pan sobie wbić do głowy albo w inne miejsce, którego używa pan do
              > myślenia, że nie ma czegoś takiego jak prawo do zabijania dzieci. Liberał
              > twierdzi, że każdy ma prawo żyć, nawet bardzo małe dziecko, a zabijać innych
              > można jedynie w samoobronie.

Po pierwsze płód nie jest jeszcze dzieckiem, a wiec nie jest też człowiekiem.
              Po drugie skoro "każdy liberał może uczynic ze soba co mu sie podoba", może
              to zrobic także kobieta usuwajac SWOJA ciaże.
              Tak mysli liberał.

> 2. "Prawo do eutanazji" - tu mam lepsze wiadomości, to nie jest nowotwór, a
              > jedynie złośliwa egzema posladków. Otóż, mój drogi pacjencie, liberał uważa,
              że
              >
              > każdy ma prawo uczynić ze sobą to, co mu się podoba - stoczyć się do
              rynsztoka,
              >
              > przegrać majątek w karty lub popełnić samobójstwo. Jednocześnie liberał
              szanuje
              >
              > uczucia bliźnich i nie wciąga do wątpliwych moralnie przedsięwzięć innych
              osób,
              >
              > samobójstwo popełnia na własny rachunek.

Wałkowane już do bólu. Sparaliżowana osoba niestety sama nie może skrócic
              swoich cierpien, ale prawo do smierci wciaż ma. Jeżeli lekarz lub ktos
              z rodziny podejmie sie na życzenie pacjenta eutanazji nie powinien byc
              karany.
              Tak mysli liberał.

> 3. "Zakaz KS" - no, niestety, tu mamy poważny problem: ma pan na czole
              dymiący
              > i wydający odór paskudny czyrak. Otóż, mój panie, liberał jest konsekwentny w
              > swym poglądzie na świat: karze człowieka za czyny, a nie za sam fakt
              istnienia.
              >
              > Dlatego jest za KS, a przeciwko aborcji. Pański czyrak wykoślawia pańska
              > optykę, stąd postawienie przez pana problemu na głowie. Drogi pacjencie -
              jeśli
              >
              > człowiek jest wolny i suwerenny w swych czynach, to bierze na siebie za nie
              > odpowiedzialność. Odpowiedzialnością za morderstwo jest KS. To bardzo prosty
              i
              > czysty układ. Pan najwyraźniej nie wyzwolił się jeszcze z wpływu
              > socjalistycznych miazmatów, dlatego ględzi pan od rzeczy.

Liberał nie popiera zabijania drugiego człowieka. Kara smierci nie jest
              rozwiazaniem tylko eskalacja przemocy i bezsensowna zemsta. Nie jest to
              z reszta żadna kara gdyż przestepca po smierci nie jest w stanie jej odczuwac.
              Adekwatna kara za morderstwo jest dożywocie z cieżkimi robotami na rzecz
              rodziny zamordowanego, badz w przypadku gdy tacy nie istnieja, na rzecz
              reszty społeczenstwa.
              Tak mysli liberał.

> 4, 5, 6 - no, z zadowoleniem można uznać, że jest pan zdrowy.
              > Proszę jednak nie zapominać o badaniach okresowych, ponieważ widzę na pańskim
              > licu jakieś nazistowskie krosty - żeby przypadkiem nie rozwinęła się z nich
              > jakaś himmlerowska narośl.

W sprawach gospodarczyc UPRowcy maja takie samo zdanie jak liberałowie, wiec
              nic tu nie mam do dodania. Mam nadzieje że nadal popieracie NISKI podatek
              liniowy.

> > Mam zła wiadomosc dla Ciebie Luka smile Niestety ale liberałem to jestem ja,
              >
              > O, za szybko pana pochwaliłem. Ma pan jeszcze, jak widzę, natręctwa. Nimi
              > zajmiemy się w przyszłym tygodniu
              >
              > > Ty wciaż nadal możesz byc konserwatysta, czy jak Wy to wolicie mówic
              > > "wolnosciowcem".
              >
              > Wolnościowiec to klasyczny liberał, a nie konserwatysta, inżynierze.
              > Podsumujmy: nowotwór, egzema, czyrak, natręctwa i ignorancja.
              > Rokowania nie są najlepsze, ale z drugiej strony jestem specjalistą od
              leczenia
              >
              > z lewicowych przypadłości. Niech pan nie traci nadziei!
              >
              > /-/ dr xiazeluka

Żeby byc klasycznym liberałem nie wystarczy respektowac wolnosci człowieka na
              tle gospodarczym, ale również na tle społecznym.
              Jestes już bardzo blisko ucieczki z Matrixu do rzeczywistosci. Tak trzymac.

Inż. Balzer smile
              • bykk Re: do Balzera 18.10.03, 00:03
                Balcerek, czy Ty wierzysz w to co piszeszesz?

A zdania jak zwykle są podzielone,
                niczym dupa,
                po połowiesmile!
                • bykk Re: do Balzera 18.10.03, 16:40
                  Balcereksmile, Ty jak widać dalej śniszsmile!
                  Może w końcu się ten sen spełni?smile
                  Moim skromnym zdaniem, tylko UPR da zmianę!
                  hej!
              • Gość: luka Pan wierzy w matriksa, inżynierze? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.10.03, 11:38
                balzer napisał:

> Po pierwsze płód nie jest jeszcze dzieckiem, a wiec nie jest też człowiekiem.

Oj, przez łikend się panu znacznie pogorszyło, panie parowozowy Balzer...
                Pewnie nie łykał pan przepisanych przeze mnie pigułek sowietobójczych, tylko
                znowu oglądał reżimową telewizornię... Niedobrze...

Proste pytanie na odtrucie: od od kiedy to płód staje się człowiekiem i z
                jakiego powodu? Logicznie i medycznie rzecz biorąc - w momencie poczęcia. Gdyby
                nie ten przewlekły lewicowy katar mózgu, który pana dręczy, to by nie kłócił
                się pan z faktami.

> Po drugie skoro "każdy liberał może uczynic ze soba co mu sie podoba", może
                > to zrobic także kobieta usuwajac SWOJA ciaże.
                > Tak mysli liberał.

Tak myśli morderca i nihilista moralny, a nie prawicowiec. Cos pan wyprawiał po
                wyjściu z mojego gabinetu, że aż tak się panu pogorszyło? Pił pan płyn
                chłodzący ze swojego parowozu?
                Liberał jest wyczulony na prawo własności, co podobno pan rozumiesz - ale
                najwyraźniej po łebkach: kobieta nie posiada ciąży (jeśli już w takich
                kategoriach rozumujesz pan), a jest jej współwłaścicielką razem z ojcem.
                Dlatego nie ma wyłączności własności.
                Liberał jest także wyznawcą praw naturalnych, a więc także prawa do życia -
                kobieta zatem nie posiada jakiegoś przedmiotu zwanego przez pana z
                marksistowskim zapałem "ciążą", ale nosi w łonie nowego, bardzo małego
                człowieka. Nie może więc go sobie ot tak usunąć, ponieważ gwałci w ten sposób
                jego prawa. Nadąża pan, inżynierze, czy może z nadmiaru informacji zrobi pan
                sobie przerwę na papierosa?
                Po trzecie - kanonem liberalizmu jest zasada "wolność mojej pięści jest
                ograniczona długością twojego nosa", zatem robienie co się chce należy odnosić
                tylko do obszaru, gdzie nie narusza się praw innych, w tym przypadku płodu.

Oj, kiepsko, kiepsko, towarzyszu inżynierze... Naprawdę, proszę mi wierzyć,
                liberalizm to nie jest wolność zabijania i okradania innych...

> Sparaliżowana osoba niestety sama nie może skrócic
                > swoich cierpien, ale prawo do smierci wciaż ma. Jeżeli lekarz lub ktos
                > z rodziny podejmie sie na życzenie pacjenta eutanazji nie powinien byc
                > karany.
                > Tak mysli liberał.

Tak myśli hedonistyczny idiota, a nie liberał. Liberał uważa, że nikt nie
                powinien nikomu ułatwiać życia (poza dobroczynnością), a życie nie jest usłane
                różami. Dlatego dolegliwość sparaliżowanego (skąd wziął się ten nagły wysyp
                paralityków 100-procentowych?) jest rzeczą godną współczucia, ale nie stanowi
                uzasadnienia dla łamania standardów moralnych. W ten sposób można by było
                usprawiedliwić złodzieja )bylem głodny, więc ukradłem jedzenie z supermarketu),
                morderców (mąż nie chciał mi dać rozwodu, więc go sprzątnełam) i tak dalej.
                Nie dość, inżynierze, że z zasadami liberalizmu jesteście na bakier, to w
                dodatku nie posiadacie zasad etycznych. A to, obawiam się, jest nieuleczalne.

> Kara smierci nie jest rozwiazaniem

To kara, a nie rebus do rozwiązania w wydawnictwie szaradziarskim, mój drogi
                zaczerwieniony pacjencie. A może będziecie twierdzić, że kara więzienia dla
                złodzieja nie jest "rozwiązaniem"? W takim przypadku obawiam się, że będzie
                konieczne odstawienie środków farmakologicznych i walnięcie pana czymś ciężkim
                w łeb, ponieważ najwyraźniej jego zawartość jest odwrócona do góry nogami.

> Nie jest to
                > z reszta żadna kara gdyż przestepca po smierci nie jest w stanie jej odczuwac.

Drogi panie, liberał karze, a nie torturuje.

> Adekwatna kara za morderstwo jest dożywocie z cieżkimi robotami na rzecz
                > rodziny zamordowanego, badz w przypadku gdy tacy nie istnieja, na rzecz
                > reszty społeczenstwa.
                > Tak mysli liberał.

Tak myśli lewacki sadysta, który udaje humanistę. Morderca podlega eliminacji
                po to, by nie zabijał juz więcej innych. Wykładu o układzie "morderstwo - KS"
                oczywiście pan nie zrozumiał, ale jakoś specjalnie mnie to nie dziwi, pewnie
                dlatego, że juz zorientowałem się, że nie ma pan najlepszych rokowań: liberałem
                raczej pan nie zostanie, jeśli będzie pan kwestionował moją kurację.

> W sprawach gospodarczyc UPRowcy maja takie samo zdanie jak liberałowie, wiec
                > nic tu nie mam do dodania. Mam nadzieje że nadal popieracie NISKI podatek
                > liniowy.

UPR to właśnie liberałowie - zdemaskował się pan, inzynierze. A liberałowie,
                jako wolnościowcy, popierają najbardziej sprawiedliwy z podatków czyli
                pogłówny. Nawet jak wypowiada się pan w kwestiach spodarczch to z buzi zajeżdża
                panu kejnesizmem modyfikowanym.

> Żeby byc klasycznym liberałem nie wystarczy respektowac wolnosci człowieka na
                > tle gospodarczym, ale również na tle społecznym.

Oj, nie tak dużo tych pastylek na jeden raz, ponieważ zaczynasz pan mamrotać
                bez sensu!

> Jestes już bardzo blisko ucieczki z Matrixu do rzeczywistosci. Tak trzymac.

Ach, to taka jest przyczyna pańskich natręctw? Za dużo telewizji? No proszę, od
                razu to odgadłem po tytule pańskiej karty chorobowej. Czas wyrzucić pudło przez
                okno, towarzyszu lokomotywowy. Nie dość, że ogląda pan bzdurne filmy, to
                jeszcze po nocach ogląda pan różowe landrynki - stąd ta chęć do
                bezrefleksyjnego seksu.

/-/
                dr xiazeluka

PS. I proszę pamiętać, inżynierze, żeby na przyszłość nie parkować swojej
                lokomotywy na miejscach dla inwalidów.
                • balzer Ja tylko uswiadamiam tych, którzy w nim siedza 20.10.03, 20:17
                  Gość portalu: luka napisał(a):

> Oj, przez łikend się panu znacznie pogorszyło, panie parowozowy Balzer...
                  > Pewnie nie łykał pan przepisanych przeze mnie pigułek sowietobójczych, tylko
                  > znowu oglądał reżimową telewizornię... Niedobrze...
                  >
                  > Proste pytanie na odtrucie: od od kiedy to płód staje się człowiekiem i z
                  > jakiego powodu? Logicznie i medycznie rzecz biorąc - w momencie poczęcia.

Logicznie i medycznie i prawnie w momencie narodzin, czyli opuszczenia łona
                  nosiciela. Przedtem mamy do czynienia z płodem człowieka, a to pewna różnica.

Gdyby
                  >
                  > nie ten przewlekły lewicowy katar mózgu, który pana dręczy, to by nie kłócił
                  > się pan z faktami.
                  >

>
                  > Tak myśli morderca i nihilista moralny, a nie prawicowiec. Cos pan wyprawiał
                  po
                  >
                  > wyjściu z mojego gabinetu, że aż tak się panu pogorszyło? Pił pan płyn
                  > chłodzący ze swojego parowozu?

Wole piwo, poza tym jak słusznie pan wspomniał tak może myslec prawicowiec,
                  a nie liberał.

> Liberał jest wyczulony na prawo własności, co podobno pan rozumiesz - ale
                  > najwyraźniej po łebkach: kobieta nie posiada ciąży (jeśli już w takich
                  > kategoriach rozumujesz pan), a jest jej współwłaścicielką razem z ojcem.
                  > Dlatego nie ma wyłączności własności.

Tu sie zgadzam, ale co jesli oboje rodzice (co sie czesto zdarza) beda chcieli
                  by ciąże usunac ?

> Liberał jest także wyznawcą praw naturalnych, a więc także prawa do życia

Prawa do życia człowieka.

> kobieta zatem nie posiada jakiegoś przedmiotu zwanego przez pana z
                  > marksistowskim zapałem "ciążą", ale nosi w łonie nowego, bardzo małego
                  > człowieka.

Nie człowieka - płód człowieka.

Nie może więc go sobie ot tak usunąć, ponieważ gwałci w ten sposób
                  > jego prawa.

Prawa ma tylko człowiek, nie płód.

Nadąża pan, inżynierze, czy może z nadmiaru informacji zrobi pan
                  > sobie przerwę na papierosa?

Nie pale.

> Po trzecie - kanonem liberalizmu jest zasada "wolność mojej pięści jest
                  > ograniczona długością twojego nosa", zatem robienie co się chce należy
                  odnosić
                  > tylko do obszaru, gdzie nie narusza się praw innych, w tym przypadku płodu.

Innych ? W takim razie rolnikom nie wolno doic krów, ponieważ kradna im ich
                  własnosc.

> Oj, kiepsko, kiepsko, towarzyszu inżynierze... Naprawdę, proszę mi wierzyć,
                  > liberalizm to nie jest wolność zabijania i okradania innych...

Zgadza sie. O tym zabijaniu wkrótce wspomne przy karze smierci.

> Tak myśli hedonistyczny idiota, a nie liberał. Liberał uważa, że nikt nie
                  > powinien nikomu ułatwiać życia (poza dobroczynnością), a życie nie jest
                  usłane
                  > różami. Dlatego dolegliwość sparaliżowanego (skąd wziął się ten nagły wysyp
                  > paralityków 100-procentowych?)

Jaki wysyp ? Chodzi o to prawo dla pojedynczych przypadków.

jest rzeczą godną współczucia, ale nie stanowi
                  > uzasadnienia dla łamania standardów moralnych. W ten sposób można by było
                  > usprawiedliwić złodzieja )bylem głodny, więc ukradłem jedzenie z
                  supermarketu),
                  >
                  > morderców (mąż nie chciał mi dać rozwodu, więc go sprzątnełam) i tak dalej.

Widze że UPRowcom cieżko jest zrozumiec różnice miedzy cieżkimi przestepstwami,
                  a aktem litosci wobec cierpiacego człowieka bez żadnych szans na dalsza
                  egzystencje.

> Nie dość, inżynierze, że z zasadami liberalizmu jesteście na bakier, to w
                  > dodatku nie posiadacie zasad etycznych. A to, obawiam się, jest nieuleczalne.

Ciekawe spostrzeżenie, szkoda że kompletnie nietrafne.

> To kara, a nie rebus do rozwiązania w wydawnictwie szaradziarskim, mój drogi
                  > zaczerwieniony pacjencie. A może będziecie twierdzić, że kara więzienia dla
                  > złodzieja nie jest "rozwiązaniem"?

Nie, nie bede. Kara wiezienia dla złodzieja jest słuszna.

W takim przypadku obawiam się, że będzie
                  > konieczne odstawienie środków farmakologicznych i walnięcie pana czymś
                  ciężkim
                  > w łeb, ponieważ najwyraźniej jego zawartość jest odwrócona do góry nogami.

"Wolnosciowcy" cos ostatnio maja straszne zapedy w kwestii używania siły
                  wobec swoich dyskutantów smile

> Drogi panie, liberał karze, a nie torturuje.

Gdybys miał do wyboru dla siebie Wiezienie z cieżkimi robotami i kare smierci
                  to co bys wybrał ?

> Tak myśli lewacki sadysta, który udaje humanistę.

Własnie lewaccy sadysci wybierali najczesciej jako sposób karania KS

Morderca podlega eliminacji
                  > po to, by nie zabijał juz więcej innych.

W wiezieniu też jest wyeliminowany ze społeczenstwa i jeszcze spłaca wobec niego
                  dług.

Wykładu o układzie "morderstwo - KS"
                  > oczywiście pan nie zrozumiał, ale jakoś specjalnie mnie to nie dziwi,

Mógłbym to samo powiedziec o panu.

pewnie
                  > dlatego, że juz zorientowałem się, że nie ma pan najlepszych rokowań:
                  liberałem
                  >
                  > raczej pan nie zostanie, jeśli będzie pan kwestionował moją kurację.

Nie musze nim zostawac, bo już nim jestem od wielu lat.

>
                  > UPR to właśnie liberałowie - zdemaskował się pan, inzynierze.

Bładzic jest rzecza ludzka, trwac w błedzie - głupota, panie "wolnosciowiec"

A liberałowie,
                  > jako wolnościowcy,

Wolnosciowcy - nie liberałowie.

popierają najbardziej sprawiedliwy z podatków czyli
                  > pogłówny. Nawet jak wypowiada się pan w kwestiach spodarczch to z buzi
                  zajeżdża
                  >
                  > panu kejnesizmem modyfikowanym.

Zwiedziłem kilka stron UPR, ale nie znalazłem żadnych konkretów na temat
                  podatku pogłównego. Podrzuc jakis link, to bede mół sie w tej sprawie
                  wypowiedziec.

> Oj, nie tak dużo tych pastylek na jeden raz, ponieważ zaczynasz pan mamrotać
                  > bez sensu!

Jak nie nadażasz, moge pisac dwa razy lub i trzy gdy nie załapiesz.

> Ach, to taka jest przyczyna pańskich natręctw? Za dużo telewizji? No proszę,
                  od
                  >
                  > razu to odgadłem po tytule pańskiej karty chorobowej. Czas wyrzucić pudło
                  przez
                  >
                  > okno, towarzyszu lokomotywowy.

A czemu nie do kotła lokomotywy ?

Nie dość, że ogląda pan bzdurne filmy, to
                  > jeszcze po nocach ogląda pan różowe landrynki - stąd ta chęć do
                  > bezrefleksyjnego seksu.
                  >
                  > /-/
                  > dr xiazeluka

Bezrefleksyjny seks - a to skad sie panu wzieło ? Jakies obsesyjne, dreczace
                  mysli ?

> PS. I proszę pamiętać, inżynierze, żeby na przyszłość nie parkować swojej
                  > lokomotywy na miejscach dla inwalidów.

Nawet lubie to Panskie toporne i monotonne poczucie humoru.

Z poważaniem
                  Inż. Balzer
                  • xiazeluka Co oznacza, że to wy, tow. inż., w niego wierzycie 21.10.03, 10:28
                    balzer napisał:

) Logicznie i medycznie i prawnie w momencie narodzin, czyli opuszczenia łona
                    ) nosiciela. Przedtem mamy do czynienia z płodem człowieka, a to pewna różnica.

Hm... Muszę chyba zmienić metody, ponieważ mój pacjent, inż. Balzer, robi się
                    coraz głupszy w postępie geometrycznym. Prawdopodobnie za dużo informacji
                    przekazuję mu przekazuję, przecież Balzer to tabula rasa...

Uwaga, zaczynamy dzisiejszą kurację:
                    Na początek elementy: co to jest płód? Jajko kury, nic (nie widać, więc nie
                    istnieje) czy może klucz francuski?
                    Drugie pytanie, trudniejsze: czy płód w wieku 42 tygodni (przenoszony), w pełni
                    przygotowany do samodzielnego życia to człowiek czy nie? Jeśli nie - to
                    dlaczego?
                    Trzecie, najtrudniejsze (Achtung! Jeśli poprzednie dwa pytania sprawiły
                    kłopoty, to pominąć! Próby odpowiedzi bez zrozumienia sensu poprzednich grożą
                    zapaleniem mózgu!): Czy wcześniak, którego przy życiu utrzymuje respirator, to
                    człowiek, a przenoszony płód to nie?

) Wole piwo, poza tym jak słusznie pan wspomniał tak może myslec prawicowiec,
                    ) a nie liberał.

Liberalizm to ideologia prawicowa, towarzyszu inżynierze. No, ale powyższe
                    wyznanie rzuca nieco światła na przyczyny pańskiej choroby - jest to splątane
                    natręctwo, zwane fachowo "ignoratio ab cretino"; to forma ciężkiej traumy,
                    która objawia się myleniem klasycznego liberalizmu z nowoczesnym
                    socjalfaszyzmem, zwanym przez wyznawców tej sekty właśnie "liberalizmem".
                    Acha, proszę mi przypomnieć podczas następnej wizyty, bym napisał skargę do
                    pana szkoły podstawowej - jak można tak mącić w głowach młodym ludziom? A potem
                    trzeba się użerać, by wyplenić te zachwaszczone pojęcia z tępych łbów takich
                    różnych balceropodobnych pseudoliberałów...

) Tu sie zgadzam, ale co jesli oboje rodzice (co sie czesto zdarza) beda chcieli
                    ) by ciąże usunac ?

To samo co w przypadku, gdy dwóch bandytów chce usunąć z tego świata
                    przechodnia.

) Prawa do życia człowieka.

Oczywiście, że człowieka. Zwierzęta zjadamy ze smakiem. Lubisz pan schabowe?

) Nie człowieka - płód człowieka.

Czym różni się ów płód podczas akcji porodowej od noworodka na powierzchni w
                    pierwszej minucie życia?

) Prawa ma tylko człowiek, nie płód.

Płód to człowiek, bo przecież nie sekator. Gdybyście potrafili rozumować
                    logicznie, to byście to bez trudu pojęli. A propos, dlaczego kobieta w ciąży
                    jest pod szczególną ochroną, skoro to tylko jakaś narośl? Osoby z egzemą z
                    takiej ochrony nie korzystają...

) Innych ? W takim razie rolnikom nie wolno doic krów, ponieważ kradna im ich
                    ) własnosc.

Zwierzeta nie posiadają, prawo własności przynależne jest ludziom. Jesteście,
                    towarzyszy lokomotywowy, teoretykiem "zoologizmu wyzwolenia"? Krowa należy do
                    bauera, dlatego on ją sobie doi.

) Jaki wysyp ? Chodzi o to prawo dla pojedynczych przypadków.

Dla pojedynczych przypadków winniśmy naginać normy? Znakomicie - niezbyt liczna
                    mniejszość płatnych morderców domaga się prawa do swobody wykonywania zawodu.
                    Co towarzysz parowozowy na to?
                    (Proszę, oto szklanka wody dla ochłody)

) Widze że UPRowcom cieżko jest zrozumiec różnice miedzy cieżkimi
                    przestepstwami,
                    ) a aktem litosci wobec cierpiacego człowieka bez żadnych szans na dalsza
                    ) egzystencje.

Widzę, że farbowanym liberałom we łbie się nie mieści, że każdy czyn pociąga za
                    soba konsekwecje. Spróbujmy wyjaśnić to jak dwulatkowi:
                    1. Pewne rzeczy - normy moralne - są stałe i niezmienne.
                    2. Obowiązują wszystkich.
                    3. Jeśli naruszymy punkt 2 dla "wyjatkowych przypadków", to:
                    4. Każdy niewyjątkowy przypadek subiektywnie jest wyjątkowy
                    5. Co otwiera pole do zakwestionowania normy w całości.

Czy pięć punktów nie stanowi zbyt skompilowanego zobrazowania omawianej
                    kwestii, towarzyszu współczujący nihilisto?

) Ciekawe spostrzeżenie, szkoda że kompletnie nietrafne.

Panie pacjencie, pierwszym krokiem do zdrowia psychicznego jest przyznanie się
                    do choroby umysłowej!***

) Nie, nie bede. Kara wiezienia dla złodzieja jest słuszna.

W takim razie nie potraficie być konsekwentnym. Typowe dla lewicowców.

) "Wolnosciowcy" cos ostatnio maja straszne zapedy w kwestii używania siły
                    ) wobec swoich dyskutantów smile

Jesteście w gabinecie lekarskim, a ja wam proponuję najlepszą metodę kuracji.
                    Od was tylko zależy, towarzyszu, czy z niej skorzystacie. Jestem liberałem,
                    więc nikogo do niczego nie zmuszam. Gdybyście wy byli liberałem, to nie
                    zadawalibyscie tak nieprzemyślanych pytań.

) Gdybys miał do wyboru dla siebie Wiezienie z cieżkimi robotami i kare smierci
                    ) to co bys wybrał ?

Wolność, oczywiście. Co to znaczy "do wyboru"? Kodeks karny nie może być
                    loterią, ale kanonem stałych przepisów. Jeśli kogoś zamorduję z chęci zysku, to
                    czynem tym pozbawiam się mozliwości wyboru - karą jest śmierć.
                    Musicie wiedzieć, towarzyszu balzer, że aby dobrze udawać liberała, to wasza
                    mimikra musi być znacznie lepszej jakości, na przykład w powyższym omawianym
                    przykładzie winniscie przyswoić sobie pojecie "odpowiedzialność za swe czyny",
                    zamiast ględzić od rzeczy o wybieraniu kary.

) Własnie lewaccy sadysci wybierali najczesciej jako sposób karania KS

Lewacy stosują KS z definicji, a nie jako element kodeksu karnego. Są amatorami
                    odpowiedzialności zbiorowej, dlatego ich ofiary idą w miliony. Liberał karze
                    natomiast tylko osoby odpowiedzialne, a nie ich rodziny.
                    Dostrzegacie już wulgarny błąd w swym rozumowaniu?

) W wiezieniu też jest wyeliminowany ze społeczenstwa i jeszcze spłaca wobec
                    niego dług.

W więzieniu ma styczność z wieloma innymi ludźmi, których może mordować bez
                    strachu, że poniesie jakieś konsekwencje - przecież dając mu dozywocie bardziej
                    ukarac go nie możecie, towarzyszu naiwniaku.
                    Po drugie - taka gwarancja jest policzkiem moralnym dla uczciwych obywateli:
                    oto pseudoliberał balzer daje gwarancję zachowania życia elementom
                    zdegenerowanym, podczas gdy wszyscy inni jako potencjalne ofiary takiego
                    zapewnienia nie mają. To wręcz zachęta do mordowania - a nuż mnie nie złapią? A
                    jeśli nawet - do nie zabiją! Może uda się uciec? Albo wspólnikom porwać syna
                    naczelnika więzienia i zażądać wymiany?
                    Konsekwencje, towarzyszu, konsekwencje - to słowo, które nie istnieje w
                    słowniku lewaka. U was również, co dowodzi, żeście czerwoni.

) Mógłbym to samo powiedziec o panu.

Pan, panie inzynierze, nie zrozumiał. Powód jest prosty - nie rozumie pan
                    pojęć "konsekwencje", "umowa", "zasady".

) Nie musze nim zostawac, bo już nim jestem od wielu lat.

Socjalfaszystą raczej, jakby to określił spiżową frazą towarzysz Stalin.

) Bładzic jest rzecza ludzka, trwac w błedzie - głupota, panie "wolnosciowiec"

Bardzo mozliwe, ale co to ma do rzeczy, towarzyszu inzynierze? Omamy czy
                    nadmiar prawicowych treści?

) Wolnosciowcy - nie liberałowie.

Oj, z językami obcymi u was też nietęgo, towarzyszu... Łacińskie "liberalis" to
                    po naszemu "dotyczący wolności". Nie mówił wam ktoś kiedyś, że podstawy
                    intelektualne przydałoby się mieć, kiedy zaczyna się publicznie wypowiadać?

) Zwiedziłem kilka stron UPR, ale nie znalazłem żadnych konkretów na temat
                    ) podatku pogłównego. Podrzuc jakis link, to bede mół sie w tej sprawie
                    ) wypowiedziec.

Faktycznie, zajrzenie na stronę UPR i zaznajomienie się z programem tej partii
                    to zadanie ponad siły lewicowca. Ale ponieważ jesteście u mnie na leczeniu, to
                    proszę:
                    http://www.upr.org.pl/upr/program_gosp_UPR.shtml

) Jak nie nadażasz, moge pisac dwa razy lub i trzy gdy nie załapiesz.

Wystarczy raz, ale po polsku.

) A czemu nie do kotła lokomotywy ?

O, brawo, zaczyna pan samodzielnie myśleć!
                    [Ależ ja jestem znakomitym specjalistą! Zmusiłem do ruszenia makówką pewnego
                    ociężałego woła pociągowego!]

) Bezrefleksyjny seks - a to skad sie panu wzieło ? Jakies obsesyjne, dreczace
                    ) mysli ?

Z pańskich przekonań, towarzyszu - czyli postulatu skrobanki na życzenie.

) Nawet lubie to P
                    • xiazeluka Dokończenie recepty 21.10.03, 10:33
                      > Nawet lubie to Panskie toporne i monotonne poczucie humoru.

Pana to bawi, a do mnie przychodzą z pretensjami strażacy miejscy.

Życzę sukcesów w leczeniu!

/-/
                      dr xiazeluka

PS. To test. Wyniki na życzenie.
                    • balzer Re: Co oznacza, że to wy, tow. inż., w niego wier 21.10.03, 21:16
                      xiazeluka napisał:

) balzer napisał:
                      )
                      ) ) Logicznie i medycznie i prawnie w momencie narodzin, czyli opuszczenia łona
                      ) ) nosiciela. Przedtem mamy do czynienia z płodem człowieka, a to pewna
                      różnica.
                      )
                      ) Hm... Muszę chyba zmienić metody, ponieważ mój pacjent, inż. Balzer, robi się
                      ) coraz głupszy w postępie geometrycznym. Prawdopodobnie za dużo informacji
                      ) przekazuję mu przekazuję, przecież Balzer to tabula rasa...

Musze przyznac że na bezsensowne wywody bez wiekszego sensu faktycznie nie
                      jestem podatny.

) Uwaga, zaczynamy dzisiejszą kurację:
                      ) Na początek elementy: co to jest płód? Jajko kury, nic (nie widać, więc nie
                      ) istnieje) czy może klucz francuski?

Może dla wolnosciowcow jest to klucz francuski, ale dla mnie to organizm
                      w łonie matki. Uprzedzajac panskie gatki na temat bakterii, zastrzegam,
                      że organizm tego samego gatunku co matka.

) Drugie pytanie, trudniejsze: czy płód w wieku 42 tygodni (przenoszony), w
                      pełni
                      )
                      ) przygotowany do samodzielnego życia to człowiek czy nie?

To wciąż płód w łonie matki.

Jeśli nie - to
                      ) dlaczego?

Ponieważ nadal nie żyje samodzielnie tylko korzysta z łona nosiciela.

) Trzecie, najtrudniejsze (Achtung! Jeśli poprzednie dwa pytania sprawiły
                      ) kłopoty, to pominąć! Próby odpowiedzi bez zrozumienia sensu poprzednich grożą
                      ) zapaleniem mózgu!): Czy wcześniak, którego przy życiu utrzymuje respirator,
                      to
                      ) człowiek, a przenoszony płód to nie?

Ponieważ opuscił już łono matki (i żyje), jest już pełnoprawnym człowiekiem.

) ) Wole piwo, poza tym jak słusznie pan wspomniał tak może myslec prawicowiec,
                      ) ) a nie liberał.
                      )
                      ) Liberalizm to ideologia prawicowa, towarzyszu inżynierze.

Błąd. Liberalizm to liberalizm - ideologia srodka. Ani lewicowa, ani prawicowa.

No, ale powyższe
                      ) wyznanie rzuca nieco światła na przyczyny pańskiej choroby - jest to splątane
                      ) natręctwo, zwane fachowo "ignoratio ab cretino"; to forma ciężkiej traumy,
                      ) która objawia się myleniem klasycznego liberalizmu z nowoczesnym
                      ) socjalfaszyzmem, zwanym przez wyznawców tej sekty właśnie "liberalizmem".

Chocby niewiem jak czesto UPR umieszczał na swojej stronie słowa "klasyczny
                      liberalizm" (co za twór) to i tak jest to stwierdzenie ukradzione.
                      Ani lewica ani prawica nie ma prawa podcierac sie liberalizmem.

) Acha, proszę mi przypomnieć podczas następnej wizyty, bym napisał skargę do
                      ) pana szkoły podstawowej - jak można tak mącić w głowach młodym ludziom? A
                      potem
                      )
                      ) trzeba się użerać, by wyplenić te zachwaszczone pojęcia z tępych łbów takich
                      ) różnych balceropodobnych pseudoliberałów...

Obawiam sie, że pokolenie moich nauczycieli może już nie życ.

)
                      ) ) Tu sie zgadzam, ale co jesli oboje rodzice (co sie czesto zdarza) beda
                      chciel
                      ) i
                      ) ) by ciąże usunac ?
                      )
                      ) To samo co w przypadku, gdy dwóch bandytów chce usunąć z tego świata
                      ) przechodnia.

UPR nie pozwala wiec dysponowac własnoscia wspólna.

) ) Prawa do życia człowieka.
                      )
                      ) Oczywiście, że człowieka. Zwierzęta zjadamy ze smakiem. Lubisz pan schabowe?

Jestem wegetarianinem, a zabójstwo zwierzecia i człowieka sa sobie równe.

) ) Nie człowieka - płód człowieka.
                      )
                      ) Czym różni się ów płód podczas akcji porodowej od noworodka na powierzchni w
                      ) pierwszej minucie życia?

Szklanka jest w połowie pełna, czy w połowie pusta ?

) ) Prawa ma tylko człowiek, nie płód.
                      )
                      ) Płód to człowiek, bo przecież nie sekator.

Płód to płód, człowiek to człowiek, sekator to sekator - wiem że dla
                      wolnosciowca
                      to problem ale tak jest.

Gdybyście potrafili rozumować
                      ) logicznie, to byście to bez trudu pojęli. A propos, dlaczego kobieta w ciąży
                      ) jest pod szczególną ochroną, skoro to tylko jakaś narośl?

Nie żadna narośl tylko płód, to też organizm, ale jeszcze nie człowiek.

Osoby z egzemą z
                      ) takiej ochrony nie korzystają...
                      )
                      ) ) Innych ? W takim razie rolnikom nie wolno doic krów, ponieważ kradna im ich
                      ) ) własnosc.
                      )
                      ) Zwierzeta nie posiadają, prawo własności przynależne jest ludziom.

Faszyzm.

Jesteście,
                      ) towarzyszy lokomotywowy, teoretykiem "zoologizmu wyzwolenia"? Krowa należy do
                      ) bauera, dlatego on ją sobie doi.

Faszyzm.

)
                      ) ) Jaki wysyp ? Chodzi o to prawo dla pojedynczych przypadków.
                      )
                      ) Dla pojedynczych przypadków winniśmy naginać normy? Znakomicie - niezbyt
                      liczna

Normy ustala wiekszosc, a wiekszosc popiera prawo do eutanazji.

) mniejszość płatnych morderców domaga się prawa do swobody wykonywania zawodu.
                      ) Co towarzysz parowozowy na to?
                      ) (Proszę, oto szklanka wody dla ochłody)

Dziekuje, wole piwo i powtarzam wiekszosc.

) ) Widze że UPRowcom cieżko jest zrozumiec różnice miedzy cieżkimi
                      ) przestepstwami,
                      ) ) a aktem litosci wobec cierpiacego człowieka bez żadnych szans na dalsza
                      ) ) egzystencje.
                      )
                      ) Widzę, że farbowanym liberałom we łbie się nie mieści, że każdy czyn pociąga
                      za
                      )
                      ) soba konsekwecje. Spróbujmy wyjaśnić to jak dwulatkowi:
                      ) 1. Pewne rzeczy - normy moralne - są stałe i niezmienne.
                      ) 2. Obowiązują wszystkich.
                      ) 3. Jeśli naruszymy punkt 2 dla "wyjatkowych przypadków", to:
                      ) 4. Każdy niewyjątkowy przypadek subiektywnie jest wyjątkowy
                      ) 5. Co otwiera pole do zakwestionowania normy w całości.

Tego wywodu nawet laureat Nobla by nie zrozumiał, a co dopiero dwulatek.
                      Czasy sie zmieniaja, normy też, ale UPR pewnie jest przeciwny prawu kobiet
                      do głosowania i chetnie przywróciłby niewolnictwo.

) Czy pięć punktów nie stanowi zbyt skompilowanego zobrazowania omawianej
                      ) kwestii, towarzyszu współczujący nihilisto?

Tak sformuowane moga stanowic co najwyżej lekarstwo na przeczyszczenie,
                      badz srodek wymiotny.

) ) Ciekawe spostrzeżenie, szkoda że kompletnie nietrafne.
                      )
                      ) Panie pacjencie, pierwszym krokiem do zdrowia psychicznego jest przyznanie
                      się
                      ) do choroby umysłowej!***

Choroba liberalizmu w moim przypadku jest nieuleczalna, sam sie specjalnie
                      zaraziłem.

) ) Nie, nie bede. Kara wiezienia dla złodzieja jest słuszna.
                      )
                      ) W takim razie nie potraficie być konsekwentnym. Typowe dla lewicowców.

No tak, wolnosciowcy zastosowaliby prewencyjnie kare smierci, bo jeszcze
                      znowu zacznie krasc.

) ) "Wolnosciowcy" cos ostatnio maja straszne zapedy w kwestii używania siły
                      ) ) wobec swoich dyskutantów smile
                      )
                      ) Jesteście w gabinecie lekarskim, a ja wam proponuję najlepszą metodę kuracji.

Młotkiem w łeb - to jakas homeopatia ?

) Od was tylko zależy, towarzyszu, czy z niej skorzystacie. Jestem liberałem,
                      ) więc nikogo do niczego nie zmuszam.

Znowu napad schizofenii. Rozumiem że panskie drugie ja pragnie byc liberałem,
                      ale jeszcze daleka droga przed nami.

Gdybyście wy byli liberałem, to nie
                      ) zadawalibyscie tak nieprzemyślanych pytań.

Jeszcze trwa, ale zaraz przejdzie.

) ) Gdybys miał do wyboru dla siebie Wiezienie z cieżkimi robotami i kare
                      smierci
                      ) ) to co bys wybrał ?
                      )
                      ) Wolność, oczywiście.

Czy dałem taki wybór w moim hipotetycznym założeniu ? NIE. Ale wolnosciowiec
                      z dwóch dróg wybierze zawsze ta która wogle nie istnieje.

Co to znaczy "do wyboru"? Kodeks karny nie może być
                      ) loterią, ale kanonem stałych przepisów. Jeśli kogoś zamorduję z chęci zysku,
                      to
                      )
                      ) czynem tym pozbawiam się mozliwości wyboru - karą jest śmierć.

Czy zawsze masz 100% pewnosci że chodzi o chec zysku ? A chec zysku z pobódek
                      pomocy innym, a wypadek ? Zabijesz człowieka nie majac 100% pewnosci ?

) Musicie wiedzieć, towarzyszu balzer, że aby dobrze udawać liberała, to wasza
                      ) mimikra musi być znacznie lepszej jakości, na przykład w powyższym omawianym
                      ) przykładzie winniscie przyswoić sobie pojecie "odpowiedzialność za swe
                      czyny", zamiast ględzić od rzeczy o wybieraniu kary.

Szczególnie po smierci można odpowiadac za swoje czyny smile No i wyszło na moje.
                      Tylko dożywocie z robotami pozwala odpowiadac za swoje czyny.

) ) Własnie lewaccy sadysci wybierali najczesciej jako sposób kar
                      • balzer Ciąg dalszy kuracji odwykowej 21.10.03, 21:42
                        ) Zwiedziłem kilka stron UPR, ale nie znalazłem żadnych konkretów na temat
                        ) podatku pogłównego. Podrzuc jakis link, to bede mół sie w tej sprawie
                        ) wypowiedziec.

>Faktycznie, zajrzenie na stronę UPR i zaznajomienie się z programem tej partii
                        >to zadanie ponad siły lewicowca. Ale ponieważ jesteście u mnie na leczeniu, to
                        >proszę:
                        >www.upr.org.pl/upr/program_gosp_UPR.shtml
                        UPR jak widze proponuje wiecej podatkow (za strona WWW):

"a. powszechny, równy podatek gruntowy
                        b. promilowy podatek od wartości nieruchomości
                        c. podatek pogłówny"

Niestety interesujacy mnie podatek pogłówny nie został opisany.

Ale w natchnał mnie pan do założenia w niedługiej przyszłosci watku dotyczacego
                        programu UPR. Punkty w sprawach ekonomii, bankowosci, prywatyzacji podobaja mi
                        sie. Gdy sie zapoznam z całym programem odniose sie do każdego punktu
                        programowego.

>Tymczasem wciąż czekam na ten podatek pogłówny.

) Jak nie nadażasz, moge pisac dwa razy lub i trzy gdy nie załapiesz.

>Wystarczy raz, ale po polsku.

Czy ja pisze po chinsku ?
                        Wady wzroku sa uleczalne, gdy zostana skorygowane odpowiednio wczesnie.

) A czemu nie do kotła lokomotywy ?

>O, brawo, zaczyna pan samodzielnie myśleć!
                        >[Ależ ja jestem znakomitym specjalistą! Zmusiłem do ruszenia makówką pewnego
                        >ociężałego woła pociągowego!]

Jak zwykle to samouwielbienie, no ale lepsze to od nazywania siebie liberałem.

) Bezrefleksyjny seks - a to skad sie panu wzieło ? Jakies obsesyjne, dreczace
                        ) mysli ?

>Z pańskich przekonań, towarzyszu - czyli postulatu skrobanki na życzenie.

Chodziło panu chyba o nieprzewidywanie skutków stosunku płciowego. Słowo
                        "bezrefleksyjny" w tym przypadku brzmi nadzwyczaj komicznie.
                        Pretensje prosze kierowac do instytucji Koscioła - przeciwnikow prezerwatyw
                        i innych srodków antykoncepcji.
                        Czy dla pana seks ZAWSZE musi konczyc sie poczeciem nowego potomka ?

) Nawet lubie to Panskie toporne i monotonne poczucie humoru.

>Pana to bawi, a do mnie przychodzą z pretensjami strażacy miejscy.

I co robia ci strażacy - pożar gasza w kotle mojej lokomotywy ?

>Życzę sukcesów w leczeniu!

Ja także

inż. Balzer
                        • xiazeluka Re: Ciąg dalszy kuracji odwykowej 22.10.03, 11:03
                          balzer napisał:

> UPR jak widze proponuje wiecej podatkow (za strona WWW):
                          >
                          > "a. powszechny, równy podatek gruntowy
                          > b. promilowy podatek od wartości nieruchomości
                          > c. podatek pogłówny"

Jesteście chodzącą chorobą, inżynierku - czytać również nie potraficie. Punkt,
                          który zacytowałem, zaczyna się tak:
                          "2. Podatki zostaną uproszczone i zredukowane do kilku:" po czym następuje
                          lista o trzech pozycjach. 3 to więcej czy mniej od ponad 100 różnych obciążeń
                          występujących w tym nieszczęsnym kraju?

Wątpliwości usuwa lektura punktu 5:
                          "5. Wszelkie pozostałe podatki: obrotowe, dochodowe, od wynagrodzeń, spadkowe,
                          od kupna-sprzedaży, VAT, konsumpcyjne, "popiwek" itd. zostaną zniesione.

"Zniesienie" to dla towarzysza balzera "zwiększenie". Zaczynam się zastanawiać,
                          czy bardziej nie pomógłby mi w leczeniu was weterynarz.

> Niestety interesujacy mnie podatek pogłówny nie został opisany.

A czego jeszcze nie wiecie?

> Czy ja pisze po chinsku ?

Piszesz w dziwacznym slangu zoologiczno-przedszkolnym. To takie wczesne stadium
                          mowy wiązanej dorosłych ludzi, zapewne po polsku, ale kompletnie niezrozumiałe.

> Jak zwykle to samouwielbienie, no ale lepsze to od nazywania siebie liberałem.

Jak was wyleczę z natręctwa "jestem liberałem" to możecie byc pewnym, że nie
                          będę tłumił waszego samouwielbienia.

> Chodziło panu chyba o nieprzewidywanie skutków stosunku płciowego. Słowo
                          > "bezrefleksyjny" w tym przypadku brzmi nadzwyczaj komicznie.

A to dlaczego? Poproszę o semantyczne uzasadnienie - czym się
                          różni "nieprzewidywanie skutków" od "braku refleksji".

> Pretensje prosze kierowac do instytucji Koscioła - przeciwnikow prezerwatyw
                          > i innych srodków antykoncepcji.

A ja poproszę o dowód na to, że każda wpadka z ciążą zdarza się u osób
                          wierzących i bezkrytycznie wierzących byle czarnemu na słowo.

> Czy dla pana seks ZAWSZE musi konczyc sie poczeciem nowego potomka ?

Skąd ten głupawy wniosek? Tylko spokojnie, nie załamuj się pan, ja naprawdę
                          doceniam te dziecinne próby samodzielnego myslenia!

> I co robia ci strażacy - pożar gasza w kotle mojej lokomotywy ?

Napisałem "przychodzą na skargę" - jak więc mógł pan wyciagnąć wniosek o
                          gaszeniu kotła? Zwierzęca logika, zaiste.

/-/ dr xiazeluka
                      • xiazeluka Znowu po poradę? Fakturka do odbioru u pani Ewy... 22.10.03, 10:45
                        ...w sekretariacie.

balzer napisał:

) Musze przyznac że na bezsensowne wywody bez wiekszego sensu faktycznie nie
                        ) jestem podatny.

Cóż za skromność! Zresztą fałszywa, dodajmy, ponieważ jesteście, inżynierze,
                        typowym dzieckiem propagandy medialnej i absolwentem niezbyt dobrej państwowej
                        szkółki. Skąd bowiem bierzecie takie horrendalne absurdy na temat chociażby
                        liberalizmu?

) to organizm w łonie matki.

Całkiem niezła odpowiedź. To dobry trop, inżynierze, od razu widać, że moje
                        towarzystwo dobrze wam robi na pomyślunek.

) To wciąż płód w łonie matki.

Oj, jak to jest, że jak was pochwalę, towarzyszu lokomotywowy, to chwilę potem
                        zaczynacie bredzić? Pewnie ze szczęścia, nieprawdaż?
                        Otóż, mój panie, płód to późne stadium rozwoju zarodka, który to okres kończy
                        się narodzinami człowieka, a nie sekatora. Skoro więc kobieta rodzi człowieka,
                        to oczywistym jest, że człowiekiem płód również był kwadrans wcześniej,
                        ponieważ moment narodzin nie trwa tyle co pstryknięcie palcami na kelnera w
                        kiepskiej restauracji. W wieku 38 tygodni płód jest przygotowany do
                        samodzielnego życia poza ustrojem matki, potrafi się ruszać, patrzeć, a nawet
                        śnić. Jedyne, co go różni od noworodka to to, że go nie widać, co dla umysłów
                        niezbyt wygimnastykowanych, czyli również pańskiego, jest nie do ogarniecia. To
                        mniej więcej poziom przedstawiciela ludzi pierwotnych, padającego na kolana na
                        odgłos grzmotu pioruna.
                        Tak, płód jest w łonie matki - bo niby gdzie ma być? Na ladzie chłodniczej z
                        ceną przyczepioną do dużego palca lewej nogi?

) Ponieważ nadal nie żyje samodzielnie tylko korzysta z łona nosiciela.

Noworodek przez kilkanaście sekund również nie żyje samodzielnie, ponieważ
                        połączony jest pępowiną z mamusią. Sparaliżowany (to wasz ulubieniec) na wózku
                        również nie zyje samodzielnie - trzeba go popychać, zmieniać mu ubranie i
                        sprzątać po nim; wy, jako bezwględny lewak uważacie, że noworodek i paralityk
                        to nie ludzie. A co powiecie o ludziach wśpiączce, żyjących tylko dlatego, że
                        podłączono ich do respiratorów? Albo wcześniaków, które nie są w stanie żyć bez
                        pomocy aparatury medycznej, ale z całą pewnością obywają się bez "łona
                        nosiciela" - to ludzie czy nie?
                        Tak, inzynierku, pyskować pyskujecie, ale wyjątkowo nieudolnie. ie lepiej
                        najpierw zakończyć u mnie kurację, odbyć kurs odszczekiwania się i dopiero
                        wtedy brać się za bary z lepszymi?

) Ponieważ opuscił już łono matki (i żyje), jest już pełnoprawnym człowiekiem.

Ale żyje tylko dzięki nosicielowi (inkubatorowi symulującemu warunki w łonie
                        matki) oraz wsparciu aparatury medycznej, zatem nie jest zdolne do
                        samodzielnego zycia. Potraficie być konsekwentni? Coście napisali dwa akapity
                        wyżej o "samodzielnym życiu"?

) liberalizm - ideologia srodka. Ani lewicowa, ani prawicowa.

Towarzyszu inżynierze, liberalizm jest ideologią prawicową, a nie jakimś
                        bagnistym, grząskim mokradłem, gdzie wystrojone w fałszywe piórka
                        niedorozwinięte czaple mogą łowić kaszaloty w mętnej wodzie. Liberalizm to
                        koncepcja indywidualistyczna, stosjąca w opozycji do ruchów lewicowych, czyli
                        kolektywnych - socjalizmu, nazizmu, faszyzmu czy komunizmu; hasła wolnego rynku
                        i świętego prawa własności również sytuuja tę formację na Prawicy.
                        Gdybyście na lekcjach WOSu w technikum nie grali pod ławką w okręty, to być
                        może byście mieli takie elementarne wiadomości.

) "klasyczny liberalizm" (co za twór)

Taki:
                        "Klasyczny liberalizm był zdecydowanie indywidualistyczny, minimalizował rolę
                        zorganizowanej władzy, był przeciwny etatyzmowi i interwencjonizmowi państwowemu
                        (...)" - to fragment z pierwszej lepszej encyklopedii, którą miałem pod ręka.
                        Może zapiszcie się gdzieś na korepetycje z wiedzy o świecie?

) to i tak jest to stwierdzenie ukradzione.

Komu, inżynierku?

) Ani lewica ani prawica nie ma prawa podcierac sie liberalizmem.

Lewica - to oczywiste. Ale Prawica - przede wszystkim. Liberalizm to
                        kwintesencja myśli prawicowej, indywidualistycznej i wolnościowej. I żaden
                        sojcalfaszysta waszego pokroju, towarzyszu lokomotywowy, nie może temu
                        zaprzeczyć.

) UPR nie pozwala wiec dysponowac własnoscia wspólna.

Przechodzień jest własnością wspólną bandytów? Czyżby jeszcze w to wszystko
                        wdał wam się jeszcze rak mózgu?

) Jestem wegetarianinem, a zabójstwo zwierzecia i człowieka sa sobie równe.

Czyli równacie byle ścierwojada do człowieka. No, to wszystko jasne! Wy nie
                        jesteście pozbawieni wiedzy, ale po prostu głupi.
                        Muszę wam przy okazji powiedzieć, że ten schabowy, którego wczoraj spożyłem na
                        obiad, bardzo mi smakował, choć był zrobiony z takiej sympatycznej,
                        inteligentnej jak delfin, chrząkającej świnki. Proponuje porzucić niewłaściwe
                        nawyki żywieniowe i zacząć jeść mięsko, mniam, mniam.

) Szklanka jest w połowie pełna, czy w połowie pusta ?

Szklanka to szklanka, jedynie jej zawartość jest zmienna. Wy, inżynierku,
                        urodziliście się od razu z zarostem i mierzyliście te swoje 180 cm wzrostu, czy
                        może jednak dostrzegacie, że życie jest procesem o zmieniających się okresach?

) Płód to płód, człowiek to człowiek, sekator to sekator - wiem że dla
                        ) wolnosciowca to problem

To nie jest problem dla mnie, ale dla was, towarzyszu: nie potraficie określić
                        początku zaistnienia człowieka (gdyż waszą kretyńską koncepcję "od momentu
                        narodzin" jest podważyć bardzo łatwo, a w komplikacjach się sami już potem
                        gubicie), więc piętrzycie trudności; wolnosciowiec problemu nie ma, ponieważ
                        dochodzi do logicznego wniosku, że jest tak od chwili poczęcia. Przywiązanie do
                        stawiania spraw prostych na głowie dowodzi, żeście jednak lewak.
                        Ale nie szlochajcie z tego powodu, przecie was leczę.

) Nie żadna narośl tylko płód, to też organizm, ale jeszcze nie człowiek.

Powtarzam pytanie - dlaczego kobieta z tym polipem jest pod ochroną, skoro to
                        nic takiego?

) Faszyzm.

Zwierzęta nie mają praw przynależnych ludziom, dlatego zaprawdę słuszne jest i
                        sprawiedliwe, byśmy je np. zjadali. To nie faszym, ale stan naturalny. Gdyby
                        natura postanowiła inaczej, to Ziemią rządziłyby drapieżne makolągwy, hodujące
                        sobie balzerów na potrzeby żywieniowe.
                        A propos, inzynierku - ile wy macie właściwie lat, ponieważ w waszej karcie
                        informacyjnej jest to niewyraźnie wydrukowane?

) Normy ustala wiekszosc, a wiekszosc popiera prawo do eutanazji.

Oraz stosowania kary śmierci, skoro już przy tym jesteśmy. A także socjalizm.
                        Według was to wystarczający powód, by jedno, drugie i trzecie wprowadzić w
                        życie? Norm nie ustala większość, normy są historycznym dziedzictwem, prawnie i
                        zwyczajowo zobowiązujące członków społeczności do właściwych zachowań (nawiasem
                        pisząc wasze ukochane bydlęta podobnej organizacji filozoficznej nie mają, co
                        dowodzi, że utożsamianie ich z ludźmi jest zwykłą głupotą).

) Dziekuje, wole piwo i powtarzam wiekszosc.

Pytanie było za trudne? Może powtórzyć czy jednak wolicie chyłkiem wymknąć się
                        na parking?

) Tego wywodu nawet laureat Nobla by nie zrozumiał, a co dopiero dwulatek.

Przeceniłem was? Nie macie nawet dwóch lat? A to ciekawe, gdyz tacy wyrośnięci
                        jesteście... A, pisaliście o wieku swego mózgu? Rozumiem. Może spróbujmy pismem
                        obrazkowym? Albo raczej poproszę swoją córkę w wieku przedszkolnym, by wam to
                        przystępnie wyjaśniła?

) Czasy sie zmieniaja, normy też

Normy się nie zmieniają - zabicie bliźniego nadal jest ciężkim naruszeniem
                        norm. Mylicie normy z modą.

) Choroba liberalizmu w moim przypadku jest nieuleczalna, sam sie specjalnie
                        ) zaraziłem.

To bardzo możliwe, że się zaraziliście tym czymś paskudnym, co nazywacie
                        mylnie "liberalizmem", ale takie są konsekwencje szlajania się po podejrzanych
                        melinach. Gdybyście zamiast tego wzięli się do nauki i myslenia, to może nawet
                        byliby z was ludzie, a tak jesteście tylko/aż zwierzęciem (sami tak
                        napisaliście, więc tylko bez protestów).

) No tak, wolnosciowcy zastosowaliby
                        • xiazeluka Tu reszta diagnozy: 22.10.03, 10:46
                          > No tak, wolnosciowcy zastosowaliby prewencyjnie kare smierci

A nie mówiłem, że jesteście tabula rasa? W dodatku wdała się w to także
                          amnezja... KS należy się mordercom z premedytacją, a nie każdemu - co jest
                          oczywiste nawet dla mojego monitora... No, ale w dyspucie ze zwierzęciem trzeba
                          będzie chyba użyć innych argumentów. Może wziąć bat i wygnać czterokopytnego
                          balzera na łąkę, by się trochę popasł?

> Młotkiem w łeb - to jakas homeopatia ?

Nie, fizyka.

> Znowu napad schizofenii.

Tak, czworonóg nie potrafi pojąć zdań złozonych. Od kiedy to propozycja jest
                          dyktatem, mruczku?

> Jeszcze trwa, ale zaraz przejdzie.

Co tam mamroczecie pod nosem? A może to miauczenie, a nie zrozumiała mowa?

> Czy dałem taki wybór w moim hipotetycznym założeniu ? NIE. Ale wolnosciowiec
                          > z dwóch dróg wybierze zawsze ta która wogle nie istnieje.

To oczywiste - wolnościowiec jest indywidualistą, nienawidzi odgórnego
                          sterowania.
                          A poważnie - odpowiedzi "co bym wybtrał" udzieliłem niżej. Przyznaję, że moją
                          winą jest to, iż była przeznaczona dla osób z normalnym IQ, nie wiedziałem
                          bowiem wtedy jeszcze, że mam przyjemność gościć w gabinecie pijanego zwierzaka.
    • andrzejg Miller na prezydenta 16.10.03, 21:09
      czyz nie tak bykku?
      Szykuje się roszadka occzyszczajaca drogę przedbiegów.

A.
      • monopol Nie szkoda mi go jakoś... 16.10.03, 21:23
        ...choć sromotnie przegra.

Roszadki, przekładańce - to już komuny nie uratuje, chłopaki kończą się.
    • oneczko Jeszcze wczora chcieli kaczora... 18.10.03, 19:11
      dzisiaj mówi Zyta-byle nie Rokita
      każda baba dzisiaj gada
      że prawica bardzo słaba
      ale będzie kicha
      jak wybiorą Getrycha
      chyba o to wszystkim chodzi
      by ich Lepper pogodził

i tak wkoło macieju, byleby tą naszą Polskę rozpieprzyć

o
      • Gość: siedem Re: Jeszcze wczora chcieli kaczora... IP: 213.216.66.* 20.10.03, 09:32
        > i tak wkoło macieju, byleby tą naszą Polskę rozpieprzyć

od kiedy to ślimaki majom sfoje państwo?

5040
    • jacek#jw Miller się ostał! UFF!!!!! 20.10.03, 08:46
      To wielkie szczęście. Ten wielki polityk dokonał rzeczy, której nikomu do tej
      pory się nie udało. Poparcie dla komuchów spadło do 19% a on nie powiedział
      ostatniego słowa. Szkoda by było mu teraz przerwać.
      • oneczko Re: Miller się ostał! UFF!!!!! 21.10.03, 11:27
        jacek#jw napisał:

> To wielkie szczęście. Ten wielki polityk dokonał rzeczy, której nikomu do
        tej
        > pory się nie udało.

a kto na tym traci, na tej naszej rozróbie? my sami! a może by tak
        kropielnicliego na premiera- on już swoje pokazał w łodzi.
        a może negatywa lecha- on też ma wielkie osiągnięcia W WARSZAWCE- tu ludzie
        już go od dawna mają dość.

Poparcie dla komuchów spadło do 19% a on nie powiedział
        > ostatniego słowa.

Jakie oni tam komuchy? oni takie komuchy jak aws jest prawicą!

Szkoda by było mu teraz przerwać.

przerywanie nie wskazane- mógłbyś nabawić sie stresów smile))

o
        >
        • jacek#jw Re: Miller się ostał! UFF!!!!! 21.10.03, 11:49
          oneczko napisała:

> jacek#jw napisał:
          >
          > > To wielkie szczęście. Ten wielki polityk dokonał rzeczy, której nikomu do
          > tej
          > > pory się nie udało.
          >
          > a kto na tym traci, na tej naszej rozróbie? my sami! a może by tak
          > kropielnicliego na premiera- on już swoje pokazał w łodzi.
          > a może negatywa lecha- on też ma wielkie osiągnięcia W WARSZAWCE- tu ludzie
          > już go od dawna mają dość.
          >
          > Poparcie dla komuchów spadło do 19% a on nie powiedział
          > > ostatniego słowa.
          >
          > Jakie oni tam komuchy? oni takie komuchy jak aws jest prawicą!
          >
          > Szkoda by było mu teraz przerwać.
          >
          > przerywanie nie wskazane- mógłbyś nabawić sie stresów smile))

Typowe, inni robią tak samo więc nam wolno, prawda? A Millera jak najszybciej
          wraz z całą SLD należy politycznie unicestwić. Jak się okazuje najlepiej
          potrafią to zrobić oni sami.

>
          > o
          > >
          • oneczko Re: Miller się ostał! UFF!!!!! 21.10.03, 11:57
            jacek#jw napisał:

>
            > Typowe, inni robią tak samo więc nam wolno, prawda? A Millera jak
            najszybciej
            > wraz z całą SLD należy politycznie unicestwić. Jak się okazuje najlepiej
            > potrafią to zrobić oni sami.

drogi kolego

przecież nasze elity polityczne , od lewa do prawa są totalnie zepsute
            odejdzie zmyller, to pojawi się na jego miejsce łysy olin, albo jeszcze
            gorzej - jakiś kropielnicki, albo negatywny lech kaczyński
            tym cwaniaką trzeba powiedzieć w końcu dość i postawić na młodzież nieskażoną
            pezetpeerowską zgnilizną , czy etosowym zAKŁAMANIEM.

O
            • bykk Re: do Oneczki 21.10.03, 12:30
              Oneczko, widzę iż "nowy" tu jesteś, więc witam.
              Ciekawi mnie jeno, czemu to już chyba w trzecim poście piszesz "negatywny Lech "
              tak z ciekawości.
              hej!
              • oneczko do byka 21.10.03, 13:26
                bykk napisał:

> Oneczko, widzę iż "nowy" tu jesteś, więc witam.
                > Ciekawi mnie jeno, czemu to już chyba w trzecim poście piszesz "negatywny
                Lech
                > "
                > tak z ciekawości.
                > hej!

O CO CI CHODZI , BO NIE ŁAPIĘ
                negatywami określam żartobliwie wszystkich bliźniaków
                i o co ci chodzi z tymi dupami...jesteś zbyt skomplikowany dla mnie

o
            • jacek#jw Re: Miller się ostał! UFF!!!!! 21.10.03, 12:39
              oneczko napisała:

> tym cwaniaką trzeba powiedzieć w końcu dość i postawić na młodzież nieskażoną
              > pezetpeerowską zgnilizną , czy etosowym zAKŁAMANIEM.
              >
              > O

Masz kogoś na myśli, czy tylko tak sobie popisujesz?
              • oneczko Re: Miller się ostał! UFF!!!!! 21.10.03, 12:42
                jacek#jw napisał:

> oneczko napisała:
                >
                > > tym cwaniaką trzeba powiedzieć w końcu dość i postawić na młodzież nieskaż
                > oną
                > > pezetpeerowską zgnilizną , czy etosowym zAKŁAMANIEM.
                > >
                > > O
                >
                > Masz kogoś na myśli, czy tylko tak sobie popisujesz?
                >

Młodzież to Ci wszyscy nie związani z etosem i pzpr
                dla mnie nie ważna opcja
                ważny człowiek
                no , ale gdybyś chciał do młodzieży zaliczyć np. posła ZERO, lub krotochwilną
                Piekarską , to już wolę zgasić swiatło...

o
                • jacek#jw Re: Miller się ostał! UFF!!!!! 21.10.03, 12:59
                  oneczko napisała:

> jacek#jw napisał:
                  >
                  > Młodzież to Ci wszyscy nie związani z etosem i pzpr
                  > dla mnie nie ważna opcja
                  > ważny człowiek

Wcześniej czy później ta twoja młodzież zwiąże się z kimś. Ważny człowiek to...?

> no , ale gdybyś chciał do młodzieży zaliczyć np. posła ZERO, lub krotochwilną
                  > Piekarską , to już wolę zgasić swiatło...

A co powiesz o takim młodzieńcu jak Iwanicki, który z iście młodzieńczą
                  fantazją klepie sekretarki po tyłku?

>
                  > o
                  • oneczko Re: Miller się ostał! UFF!!!!! 21.10.03, 13:22
                    jacek#jw napisał:

> oneczko napisała:
                    >
                    > > jacek#jw napisał:
                    > >
                    > > Młodzież to Ci wszyscy nie związani z etosem i pzpr
                    > > dla mnie nie ważna opcja
                    > > ważny człowiek
                    >
                    > Wcześniej czy później ta twoja młodzież zwiąże się z kimś. Ważny człowiek
                    to...
                    > ?
                    >
                    > > no , ale gdybyś chciał do młodzieży zaliczyć np. posła ZERO, lub krotochwi
                    > lną
                    > > Piekarską , to już wolę zgasić swiatło...
                    >
                    > A co powiesz o takim młodzieńcu jak Iwanicki, który z iście młodzieńczą
                    > fantazją klepie sekretarki po tyłku?
                    >
                    > >
                    > > o
                    >
                    >

jesteś do przesady upierdliwy
                    iwanicki nie jest moim idolem i o ile się nie mylę to stary pierdzioch i komuch
                    A moja MŁODZIEŻ TO MIEDSZY INNYMI Ja.
                    Ta moja młodzież , powinna być i twoją , ale widocznie doczepiłeś się do mnie
                    dla ZASADY , A NIE DLA dyskusji
                    Ja mam w d...e i komuchów i poje..y etos
                    mnie interesuje dobro polski
                    a więc może nasze drogi się w zapatrywaniu na dobro mojej ojczyzny , się
                    rozjechjały

o
                    • jacek#jw Re: Miller się ostał! UFF!!!!! 21.10.03, 13:43
                      oneczko napisała:

> jesteś do przesady upierdliwy

jestem upierdliwy, gdyż sam do młodzieży się nie zaliczam a mimo to chciałbym
                      się dowiedziec co ta szanowna młodzież zamierza. Natomiast Ty mówisz frazesami
                      i ogólnikami, w wątku o władzy SLD opowiadasza jacy inni etosowcy są źli i nie
                      mogę od Ciebie wyciągnąc ani jednego zdania o co chodzi z tą młodzieżą. To
                      poniżej jest podobne, a poza tym na jakiej podstawie stwierdziłeś, że nasze
                      wizje się rozjechały?

> iwanicki nie jest moim idolem i o ile się nie mylę to stary pierdzioch i
                      komuch
                      > A moja MŁODZIEŻ TO MIEDSZY INNYMI Ja.
                      > Ta moja młodzież , powinna być i twoją , ale widocznie doczepiłeś się do mnie
                      > dla ZASADY , A NIE DLA dyskusji
                      > Ja mam w d...e i komuchów i poje..y etos
                      > mnie interesuje dobro polski
                      > a więc może nasze drogi się w zapatrywaniu na dobro mojej ojczyzny , się
                      > rozjechjały
                      >
                      > o
                      • oneczko Re: Miller się ostał! UFF!!!!! 21.10.03, 14:04
                        jacek#jw napisał:

> oneczko napisała:
                        >
                        > > jesteś do przesady upierdliwy
                        >
                        > jestem upierdliwy, gdyż sam do młodzieży się nie zaliczam a mimo to
                        chciałbym
                        > się dowiedziec co ta szanowna młodzież zamierza. Natomiast Ty mówisz
                        frazesami
                        > i ogólnikami
                        a co mam wracać do idiotycznej historii, która nie przekłada się na
                        gospodarkę teraźniejszości? to jest wasz problem drodzy staruszkowie...a nam
                        dajcie już spokój z tyym smędzeniem...wapno jest dobre w archiwum!

, w wątku o władzy SLD opowiadasza jacy inni etosowcy są źli
                        Etosowcy to tacy jak ty, bender, ojciec rydzyk, kwachu, wałęsa...

i nie
                        > mogę od Ciebie wyciągnąc ani jednego zdania o co chodzi z tą młodzieżą. To
                        > poniżej jest podobne, a poza tym na jakiej podstawie stwierdziłeś, że nasze
                        > wizje się rozjechały?
                        A jednak się rozjechały, bo ja nie chcę polski historycznej , a polskę bogatą
                        i przyjazną

o

>
                        > > iwanicki nie jest moim idolem i o ile się nie mylę to stary pierdzioch i
                        > komuch
                        > > A moja MŁODZIEŻ TO MIEDSZY INNYMI Ja.
                        > > Ta moja młodzież , powinna być i twoją , ale widocznie doczepiłeś się do m
                        > nie
                        > > dla ZASADY , A NIE DLA dyskusji
                        > > Ja mam w d...e i komuchów i poje..y etos
                        > > mnie interesuje dobro polski
                        > > a więc może nasze drogi się w zapatrywaniu na dobro mojej ojczyzny , się
                        > > rozjechjały
                        > >
                        > > o
                        >
                        >
                        • bykk Re:do Oneczki 21.10.03, 14:18
                          Oneczko, coś Ty taki nerwowy? Przecie ja o żadnych "dupach" nie piszę.
                          To jest prosta sygnaturka moja, nie rozumiesz jej? Tam jest o jednej dupie,
                          nie?smile
                          Poza tym piszesz, że mają "negatywnego" we Wa-wie dość już dawno, ciekawe
                          skąd takie wiedomości, nie jesteś z Wa-wy przecie.smile
                          O ile mnie pamięć nie myli, to zawsze zMyłłera chwaliłeś, nie?
                          Do młodzieży też się nie zaliczasz już od dawna. Nie ubliżaj więc nam starszym,
                          tak ładnie często piszesz o tolerancji, hehehe!
                          hej!
                          co ma wspólnego Rydzyk i Kwachu z "etosowcami"?
                          • oneczko Re:do Oneczki 21.10.03, 16:35
                            bykk napisał:

> Oneczko, coś Ty taki nerwowy? Przecie ja o żadnych "dupach" nie piszę.
                            > To jest prosta sygnaturka moja, nie rozumiesz jej? Tam jest o jednej dupie,
                            > nie?smile
                            > Poza tym piszesz, że mają "negatywnego" we Wa-wie dość już dawno, ciekawe
                            > skąd takie wiedomości, nie jesteś z Wa-wy przecie.smile
                            > O ile mnie pamięć nie myli, to zawsze zMyłłera chwaliłeś, nie?
                            > Do młodzieży też się nie zaliczasz już od dawna. Nie ubliżaj więc nam
                            starszym,
                            > tak ładnie często piszesz o tolerancji, hehehe!
                            > hej!
                            > co ma wspólnego Rydzyk i Kwachu z "etosowcami"?

??????????????????????????????
                            co tu jest grane?
                            a czy jedna dupa , czy dwie , to i tak poziom zachowania odbiega od zwykłej
                            kindersztuby

o

a co to jest sygnaturka
                        • jacek#jw Re: Miller się ostał! UFF!!!!! 21.10.03, 14:21
                          oneczko napisała:

> A jednak się rozjechały, bo ja nie chcę polski historycznej , a polskę bogatą
                          > i przyjazną

Z Twojego pisania wynika, że te bogactwo i przyjaźń mają działać bardzo
                          wybiórczo. A historia i wizja przyszłości to dwie różne rzeczy choć są one ze
                          sobą związane. Nie da się budować jednej odrzucając drugą. Dukniesz choć jedno
                          słowo w jaki sposób dojdziesz do tej Polski bogatej i przyjaznej?
                          • oneczko Re: Miller się ostał! UFF!!!!! 21.10.03, 16:39
                            jacek#jw napisał:

> oneczko napisała:
                            >
                            > > A jednak się rozjechały, bo ja nie chcę polski historycznej , a polskę bog
                            > atą
                            > > i przyjazną
                            >
                            > Z Twojego pisania wynika, że te bogactwo i przyjaźń mają działać bardzo
                            > wybiórczo. A historia i wizja przyszłości to dwie różne rzeczy choć są one
                            ze
                            > sobą związane. Nie da się budować jednej odrzucając drugą. Dukniesz choć
                            jedno
                            > słowo w jaki sposób dojdziesz do tej Polski bogatej i przyjaznej?
                            >

0dpowiem ci słowami Clintona
                            GOSPODARKA GŁUPCZE!
                            tego głupca nie bierz dosłownie do siebie
                            historia jest dla historyków i pamięci , a nie do rozgrywek
                            gdyby amerykanie tego nie zrozumieli, to by byli taCY NADZY JAK MY
                            PRZYPOMINASZ SOBIE WOJNĘ SECESYJNĄ?
                            CZYLI - gospodarka głupcze

o
                            • jacek#jw Re: Miller się ostał! UFF!!!!! 21.10.03, 17:18
                              oneczko napisała:

> 0dpowiem ci słowami Clintona
                              > GOSPODARKA GŁUPCZE!
                              > tego głupca nie bierz dosłownie do siebie
                              > historia jest dla historyków i pamięci , a nie do rozgrywek
                              > gdyby amerykanie tego nie zrozumieli, to by byli taCY NADZY JAK MY
                              > PRZYPOMINASZ SOBIE WOJNĘ SECESYJNĄ?
                              > CZYLI - gospodarka głupcze
                              >
                              > o

Clintonem to Ty nie jesteś, mimo wszystko. Nie będę się z Tobą spierał na temat
                              roli historii, bo i nie o to chodziło w wymianie zdań powyżej. Zatrzymam się
                              przy gospodarce i po raz kolejny spytam się, jakie masz propozycje w tym
                              zakresie, bo samo stwierdzenie gospodarka głupcze jest jedynie nędznym
                              plagiatem? Masz coś lepszego do zaoferowania w tym zakresie niż prawdziwy
                              mężczyzna lewicy? Ciekawe dlaczego wspominasz wojnę secesyjną, skoro historia
                              jest dla takich zromolałych historyków jak ja, podczas młodzieńcy tacy jak Ty
                              prą jedynie do przodu bez oglądania się na przeszłość?
                              • oneczko Re: Miller się ostał! UFF!!!!! 21.10.03, 17:29
                                jacek#jw napisał:

> oneczko napisała:
                                >
                                > > 0dpowiem ci słowami Clintona
                                > > GOSPODARKA GŁUPCZE!
                                > > tego głupca nie bierz dosłownie do siebie
                                > > historia jest dla historyków i pamięci , a nie do rozgrywek
                                > > gdyby amerykanie tego nie zrozumieli, to by byli taCY NADZY JAK MY
                                > > PRZYPOMINASZ SOBIE WOJNĘ SECESYJNĄ?
                                > > CZYLI - gospodarka głupcze
                                > >
                                > > o
                                >
                                > Clintonem to Ty nie jesteś, mimo wszystko. Nie będę się z Tobą spierał na
                                temat
                                >
                                > roli historii, bo i nie o to chodziło w wymianie zdań powyżej. Zatrzymam się
                                > przy gospodarce i po raz kolejny spytam się, jakie masz propozycje w tym
                                > zakresie, bo samo stwierdzenie gospodarka głupcze jest jedynie nędznym
                                > plagiatem

jacek , jesteś upierdliwy
                                o jaki plagiat ci chodzi- przeciaż podałem autora tych słów
                                sens, seNS, SENS się liczy

Masz coś lepszego do zaoferowania w tym zakresie niż prawdziwy
                                > mężczyzna lewicy?

najgorsze , że ja ani z lewicy , ani z prawicysmile))
                                po prawicy może będę ale po zmartwychwstaniusmile)))))))

Ciekawe dlaczego wspominasz wojnę secesyjną, skoro historia
                                > jest dla takich zromolałych historyków jak ja, podczas młodzieńcy tacy jak
                                Ty
                                > prą jedynie do przodu bez oglądania się na przeszłość?

już twoja upierdliwość świadczy , że ramole nie mają prawa być w
                                rządzie...wapno powinno się lasować w archiwum i popierdywać w annały, a nie
                                zajmować się polityką i judzić....czyli GOSPODARKA GŁUPCZE.

o
                                >
                                • jacek#jw Kończąc! 21.10.03, 17:40
                                  Stwierdzam, że wielkim szczęściem dla tego kraju będzie, jak nigdy nie uzyskasz
                                  bezpośredniego wpływu na jego los.
    • cool-cat-looking-for-a-kitty Nowy 22.10.03, 11:19
      Do przedszkola dla dzieci uposledzonych
      przyjechal z wizytacja Leszek Miller.
      Pani pyta dzieci kto to jest.
      Niestety nikt nie wie.
      W koncu Jasiu niesmialo podnosi reke.
      Pani: - No Jasiu śmiało: kto to jest?
      a Jasiu: - Nowy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka