melord 15.10.08, 00:18 w ciagu 10 minut..... tego nowego,2 posty wywalili obiecujaco dzien sie zaczyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: nowy dzien sie zaczal... 15.10.08, 00:22 w przerwach, jak perliczkowaty trzezwieje i widzi, co nabazgral, to szybko wyklikuje.... nu nicha... to co wazne, to zasejfowane... Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: nowy dzien sie zaczal... 15.10.08, 00:22 był wątek o vicky wyleciał był o Danie też wyleciał perła paniom swój cenny czas poświęca i po darmo Odpowiedz Link Zgłoś
perla ale Ci odpowiem Adrianna 15.10.08, 00:25 dane33 nie pierwszy raz zrobiło aluzję do mojego listu do niej. A ja szantażować się nie dam. Lubię jasne i proste sytuacje. Ty mi radzisz iść w zaparte. Ja wolę stawiać sprawę jasno. Napisałem o tym bo niech nie myśli, że ma haka. A teraz wyobraź sobie taką oto sytuację. Uruchom wyobraźnię. No więc. Pokłóciłaś się z jakiegoś tam powodu z dane33. Ona ciebie wyzwała a ty, że ona gruba dupa. Ok. Teraz ja do ciebie piszę miły i przyjacielski list na priv, dodajac, że dane to faktycznie gruba dupa. Zaskoczona, bo nigdy ze mną korespodencji nie prowadziłaś, ale, że uprzejma jesteś, to odpisałaś miło, w jednym zdaniu dodając, ze ta dane33 to głupia jest. Potem godzisz się z dane33 na forum i fajnie jest. Ale ja Ci co jakiś czas pisuję tu, że zakłamana jesteś bo co innego o dane33 piszesz na forum a co innego prywatnie. Myślę, że po którymś takim moim poście postawiłabyś też sprawę jasno i wyraźnie bo doskonale bys wiedziała czemu ja takie posty tworzę. I ja tak dokładnie w końcu zrobiłem. dane33 wije się jak piskorz i ja rozumiem, że za nią jesteś i ją popierasz. Ale podejrzewam, że w tym przypadku po cichu przyznajesz mi rację właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
perla udowodniłem jak kłamiesz i ujawniasz privy 15.10.08, 00:30 aaki zresztą też właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: udowodniłem jak kłamiesz i ujawniasz privy 15.10.08, 00:32 aki nic nie udowodnil.... nie moze udowdnic... natomiast ja udowodnilam, ze on wyjawil priwa innego forumowicza. i ty na tym watku, ktory wyklikales, rowniez... to ciebie tak boli, ze piszesz i piszesz, tylko udowdnic nic nie mozesz... nu, jak z ta pizza bylo, perliczkowaty? ciagle mi nie odpowiedziales, z kim bylam w tej pizerii, gdzie siedzialam i o ktorej godzinie to bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
perla lepiej 15.10.08, 00:35 poniuchaj kto z kim aktualnie skłócił się, napisz priva i potem w małe szantażyki się baw. A o prywatnych sprawach aakiego to całe forum wie od ciebie. Gnida dana jesteś właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: lepiej 15.10.08, 00:40 gnida juz bylo.... wiec co z ta pizza? ciagle nic? a watek na kilkaset wpisow zrobiles o tej pizzerii.... wszystko wiedziales, opisales dokladnie... priva to nie byly? nawet jak klamales od pierwszego do ostatniego slowa, to jesliby to byla prawda, to to byloby zdradzenie prywatnosci.. tak ze ty sie nie drzyj tyle... aki zdradzal priwa i moje i innego forumowicza, to dostal potem spowrotem... wiec jak? odpowiedz na te pytania z pizzerii czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: lepiej 15.10.08, 00:45 noż debilko jedna jakie ujawnianie prywatności niby? Wtedy jeszcze czytywałem to wstretne forum erec i tam sama wszystko o tej pizzerii i pizzie napisałaś. ty naprawdę durna jesteś właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: lepiej 15.10.08, 00:50 naprawde? ty to masz wyobraznie, perliczkowaty..... nu, ale erec nie jest zamknietym forum, wiec kazdy moze wejsc w wyszukiwarke i poszukac sobie tego wpisu, nie? idiota jestes.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ja tam nie wejdę 15.10.08, 00:56 inni moga wejsc i sprawdzic. ty nie musisz, bo wiesz, ze czegos takiego tam nie ma. na zadnym forum nie ma. nigdy nic nie pisalam o jedzeniu pizzy w lodzi. a juz napewno nie o wyklocaniu sie o 8 zlotych... perliczkowaty.... ty klamiesz i wszyscy o tym wiedza... ty klamiesz ciagle i bez przerwy... tak juz masz... ciebie wogole na serio nie wolno czytac... kazde twoje slowo to klamstwo, albo bluzg.. i do tego jeszcze klamiesz tak glupio, ze ci to mozna w tempie udowodnic... Odpowiedz Link Zgłoś
perla to ty kłamiesz 15.10.08, 01:10 byłaś w Quattro na Piotrkowskiej? Byłaś. Żarłaś? Żarłaś. Dla picu reklamowego napisałem, że mówimy tu po hebrajsku a ty jakieś karteczki ze znaczkami hebrajskimi zostawiłaś. Tak było czy nie?! Wstydu tylko narobiłaś. Więcej się nie pokazuj właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: to ty kłamiesz 15.10.08, 01:17 idioto.... o tej karteczce to ci napisalam na forum na tamtym watku... ty pieprzyles o tym, ze sie wyklocalam jakoby o 8 zlotych i jadlam pizze... napisales, ze tam siedziales i wszystko widziales... tylko jakos nigdy mnie na oczy nie widziales, a tam od razu rozpoznales, nie? no i nikak nie chcesz odpowiedziec, gdzie siedzialam, z kim bylam, o ktorej godzinie i jesli wyszedles zazenowany, jak to napisales, to skad wiedziales, ze policja przyjechala? lzesz i to niesamowicie.... a pizze to sie je na wycieczkach wszedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
perla nie tłumacz się więcej 15.10.08, 01:26 dobrze wiemy jak było i zostawmy to. A pizzę na wycieczkach to ja wiem kto je. Osobiście na wycieczkach preferuję kuchnię regionalną. Pizza to dla biedoty. Placek z mąki i wody, odrobinę (jak najmniej) co popadnie z resztek, i jeleń zadowolony jest, bo keczupem poleje to, i tak tylko ten keczup czuje właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nie tłumacz się więcej 15.10.08, 01:32 hahahahahaha..... zostawmy to... nu, perliczkowaty.... ja nie zostawie.... ja sie nie tlumacze, bo nie mam z czego.... ja tylko udawadniam, jak ty lzesz... bo cala historie z pizza, oprocz tego, ze rzeczywiscie bylismy w pizzerii, to wymysliles.... lzesz i wiadomo.... juz ci zreszta napisali o tym i znany jestes z tego.. parszywy charakterek masz, perliczkowaty.... bede ci to udawadniac przy kazdej okazji... idz sie lecz, jesli to wogole jeszcze mozliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: nie tłumacz się więcej 15.10.08, 01:43 to ty łżesz. Teraz przyznajesz się, że pizze żarłaś. Swoją drogą ja bym tego nie tknął. No, ale ja to wiem a ty nie. Ale pizza pizzą, niemniej awantury w polskich knajpkach nie należą do normy. Przepisy mówią, że możesz zakwestionować i żadać zwrotu kasy o ile nie zeżresz więcej niż 20% potrawy. A ty zeżarłaś wszystko, palce oblizałaś a potem z mordą o kilka złotych. W sumie to farta miałaś, iż na pizzy awanturowałaś się. Bo w Polsce kradzież do 250 zł traktowane jest jako zwykłe wykroczenie. Powyżej to już przestępstwo właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nie tłumacz się więcej 15.10.08, 10:22 "teraz" i "przyznaje"????? nie pisalam, ze jadlam pizze. napisalam, ze bylam w pizzerii. nie teraz, tylko juz na tamtym watku, ktory ladnie wyklikales. pytalam sie tam wtedy i pytam sie teraz tez, o ktorej godzinie tam bylam, z kim i gdzie siedzialam. nie umiesz teraz i nie umiales wtedy dac mi na to odpowiedzi. sluchaj, perliczkowaty.... powiedzialam ci i mowie jeszcze raz: odpieprz sie ode mnie, od israela i od zydow. Odpowiedz Link Zgłoś
perla widzisz dane 15.10.08, 11:27 wczoraj, kiedy to legł w gruzach twój mit prawdomówności i w ogóle, to zaczęłaś rozpaczliwie odgrzewać jakąś zdechłą pizzę. Daj ty mi spokój z takimi wiekowymi sprawami. Jak było, doskonale wiemy obydowoje. Przestań się wić i przeproś za kłamstwa i ujawnianie privów. A potem nie zawracaj głowy właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 widzisz, perliczkowaty..... 15.10.08, 12:23 nie zawsze atak to najlepsza obrona... twoje klamstwa z pizza zostaly dawno udowodnione... i cala reszta twoich klamstw tez. i wszystko, czego nie jestes w stanie udowodnic, to dla ciebie wiekowe sprawy i "zostawmy to". nu, ja ci to bede wypominac. a co do telefonu i twoich zaprzeczen, to w koncu wczoraj przyznales sie do tego klamstwa wlasnie. teraz tylko musisz sie przyznac do reszty twoich kretactw i przeprosic wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: lepiej 15.10.08, 00:40 podobal mnie sie watek o tej pizzerni...jest jeszcze c.d.???? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: lepiej 15.10.08, 00:47 nie ma, bo perla nie chce odpowiedziec na moje pytania... tak to bylby.. Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: lepiej 15.10.08, 01:01 cierpliwy jestem...poczekam az sama sie przyznasz ile pizz za jednym posiedzeniem zjadlas.....dlaczego nie chcialas zaplacic? czulas sie zaproszona?...trudno w to uwierzyc Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: nowy dzien sie zaczal... 15.10.08, 00:25 obie "znacie " winowajce...skad ta pewnosc? wielu(e) sluzy tej tej "obywatelskiej" powinnosci Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: nowy dzien sie zaczal... 15.10.08, 00:28 melord napisała: > w ciagu 10 minut..... tego nowego,2 posty wywalili > obiecujaco dzien sie zaczyna no wlasnie cep pisal o nowej metodzie balkoniowcow..najpierw obsiada sie delikwenta jak muchy psa,potem zaczyna sie chamskie zaczepki i naparzanki,potem placze sie,ze ktos obrazil wielki i nieskazitelny eretz i popelnil tym samym zbrodnie przeciwko ludzkosci,potem 17 kolezanek i niezliczone ilosci trolii lataja gromadnie z jezorem wywalonym by ktos do nich cos rzucil i po paru godzinach znajomi sprzatacze wywalaja cale watki tych niewygodnych a watki kolesiow czyszcza wybijajac co drugi wpis. ot faktycznie kupa radochy dla tych co 20 godzin przed kompem dzien w dzien... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nowy dzien sie zaczal... 15.10.08, 00:30 ty to jestes porzadnie szurnieta, rochellino.... razem z perliczkowatym... tylko ze bole w roznych miejscach macie... Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: nowy dzien sie zaczal... 15.10.08, 00:41 Nic nowego ,... ==================================================================== no wlasnie cep pisal o nowej metodzie balkoniowcow... najpierw obsiada sie delikwenta jak muchy psa,potem zaczyna sie chamskie zaczepki i naparzanki ... potem placze sie,ze ktos obrazil wielki i nieskazitelny eretz i popelnil tym samym zbrodnie przeciwko ludzkosci ,... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 perla 15.10.08, 00:36 a swoja droga ,ze ci sie chce z tymi babami nawijac ciagle na te same tematy? myslisz,ze to skapnie o czym ty.nawijasz.wiadomo,ze ktos chyba musi miec nie po kolei,ze ujawnia swoje dane jakims podrzednym lachudrom z polswiatka. a jesli chce i to robi to musi byc chyba niespelna rozumu. poz co dzien w dzien klocic sie z tymi kobitami,ktore jedyna radosc maja ze sleczenia przed kompem do 2 w nocy..czytajac wszystko co kto splodzi i papalajac 3 po 3 20 godzin z plusem. rzeciez to obled i paranojai raczej lekarz sie tym powinien zajac,nie ty. daj se chlopie siana i skoncz te czcze pyskowy..bo ile mozna Odpowiedz Link Zgłoś
perla Vicky 15.10.08, 00:41 jesteś drugą kobietą co mi to mówi. Znaczy się ,pierwsza to maja żona Miriam. Ale wiesz, napisałem watek, że jestes forumowiczką roku, ale go skasowali, bo dane33 kłamalo tam tak wrednie, że chyba cały erec ze wstydu za swą szefową klikał właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Vicky 15.10.08, 00:48 hahahahahahaha..... padne... twoja zona... ta z zamoscia, czy ta z lisboa? Odpowiedz Link Zgłoś
perla [...] 15.10.08, 00:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Vicky 15.10.08, 01:03 perla napisał: > jesteś drugą kobietą co mi to mówi. Znaczy się ,pierwsza to maja > żona Miriam. > Ale wiesz, napisałem watek, że jestes forumowiczką roku, ale go > skasowali, bo dane33 kłamalo tam tak wrednie, że chyba cały erec ze > wstydu za swą szefową klikał właśnie. > perla dzeki za nominacje,ale wiesz..forum to forum a zycie to zycie. stwierdzam,ze choc dawniej podniecalo mnie to japanie z roznymi dziwnymi typami..teraz o wiele bardziej podnieca mnie real..i prawdziwi przyjaciele,ktorych tam mam. poza tym widze,ze tu robi sie juz tak dementycznie choro,ze po 3 czytaniach tych hooooohoooohiiihiii w roznej postaci tych chorych bab..czlowiek kuka sie w czolko i siada wyciagajac nozki na fotelu popijajac kieliszkiem bialego czy czerwonego na zdrowie. po co sie szarpac..tak czy tak to tylko czyha by wymienic najgorszego kalibru plugawe inwektywy a poziom tego jest na rawde jak z obsiusianej bramy dworcowej. e tam..cheers bo musze po synka leciec na lotnisko..wiezie sporo grzybow z Vancouver a i tobie radze odpuscic..bo karmisz chorobe Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Vicky 15.10.08, 01:11 vicky...uwazaj na te grzyby z Vancouver ostanio jak tam je jadlem bedac u znajomych ,kaca nastepnego dnia mialem....zatrute pewnie byly Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: Vicky 15.10.08, 01:06 Spedz z nia wiecej czasu ,... mniej na kompie ,... =================================================================== pierwsza to maja żona Miriam. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Vicky 15.10.08, 01:12 nie mogę. Jest w USA aktualnie a ja za wschodzie właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś