patience Ja tam trzymam piwko w lodówce coby je uroczyscie 04.11.08, 20:08 ... spozyc na czesc wspanialego narodu amerykanskiego. Widzialas, jaka mobilizacja? Kazdy, co sie rusza, stoi w kolejce do urn. Rekord swiata, to przypomina mobilizację Hiszpanów po upadku reżimu Franco. Mysle, ze wygramy, i to sporą przewagą, w obu izbach, i że wyniki będą znane już przed świtem, właśnie ze względu na tą przewagę. Swiat jest PIENKNY Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Ja tam trzymam piwko w lodówce coby je uroczy 04.11.08, 20:10 Rezim Franco nie upadl,tylko zdymisjonowal sie wraz ze smiercia wodza. Mnie zastanawia ten fanatyzm ciot rewolucji. Skad to sie bierze? Odpowiedz Link Zgłoś
orwella fanatyzm neoconsow bierze sie z bolszewizmu, to 04.11.08, 20:39 dowiedzione,pozi. Spojrzyj w lustro.;DD Odpowiedz Link Zgłoś
orwella Re: Ja tam trzymam piwko w lodówce coby je uroczy 04.11.08, 20:37 Ja tez trzymam szampana, ale boje sie, ze repsi (jak zawsze) dokonaja szwindlu wyborczego. W niektorych stanach poskreslali po 20% demokratycznych wyborcow, ukradli balloty i wprowadzali ludzi w blad, mowiac im ze wybory sa w srode. To podstepne zmije sa - jezykiem perly. Repsi potrafia tylko krasc i oszukiwac, nigdy nie zrobili niczego dobrego dla USA i swiata. To oni sa tworcami obecnego swiatowego kryzysu. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Ja tam trzymam piwko w lodówce coby je uroczy 04.11.08, 21:21 Ha! a pamiętasz brata Dablju i Floryde? No właśnie też śledze te wyczyny, ale przy tak dużej przewadze Obamy im to nic nie da. Kompleks militarny wlasnie dostaje w doope. Rzeczywiscie wielkimi krokami nadchodzi - Change. Bardzo sie ciesze, to bedzie mialo wielki wplyw na zgon wiadomej ideologii w skali globalnej; w Polsce utożsamianej z ryżym mydłkiem. Nawet Ziemkiewicz napisal w rzepie wielce interesujący utwór pt. "Nadchodzi pogoda dla lewicy". Zakończył go adresując ostatni akapit do prawicy (cytuje z pamięci) - ze ma dla prawicy dwie wiadomości, dobrą i zła. Zła, że czas prawicy sie konczy. Dobra - za to nie bedzie lewica postprlowska, postkomunistyczna i zwiazana z baronami III RP. Sadze, ze w Polsce zaczyna sie pogoda na jakis wariant Partii Demokratycznej, oczywiscie bardziej na lewo, bo to Europa nie USA. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Ja tam trzymam piwko w lodówce coby je uroczy 04.11.08, 21:34 Ciota rewolucji cytuje wuja walki z Michnikiem. Wrozy zla pogode dla lewactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
orwella Re: Ja tam trzymam piwko w lodówce coby je uroczy 04.11.08, 21:52 Ja tez mam taka nadzieje. Repsow-neokonsow dobil ostatni giga skok na kase Amerykanow i swiata, teraz zacznie sie wielkie odbieranie zlodziejom kradzionego majatku i mam nadzieje zaczna sie nowe Norymbergi za ludobojstwo. Obama ma juz pona 270 glosow elektoralnych, wiec de facto wygral. Ciekawa jednak jestem, czy Tusk i Kaczynski sie nie pochlastaja z rozpaczy, ze neokonsi przegrali.;D i Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Prawdziwy marksizm 04.11.08, 21:46 nie tylko chca wlasne podworko upsioczyc, ale tez inne. Odpowiedz Link Zgłoś
orwella Prawdziwy marksizm nadchodzi, hosanna:) 04.11.08, 22:06 pl.youtube.com/watch?v=JhkNHQShbTs&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś