Gość: Leszek30 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.04.01, 12:59 Serdecznie pozdrawiam i życzę takiej elokwencji politykom prawicy, aby umieli tak rozsądnie i rzeczowo bronić ideii, które każdy zdrowy człowiek ma w genach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luka Re: Pozdrowienia dla luki.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.01, 13:20 Serdecznie dziękuję - tak miły list to rzecz obecnie niespotykana na tym świecie pełnym złości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Pozdrowienia dla luki.... IP: 172.17.16.* / *.daewoo.com.pl 12.04.01, 14:19 Luka, dołączam się do pozdrowień i życzeń Leszka i przy okazji życzę Wam obu WESOŁYCH SWIĄT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Pozdrowienia dla luki.... IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.01, 19:55 Luka, nie damy się! Wesołych ŚWIĄT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: Pozdrowienia dla luki.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.01, 09:22 Jeszce raz dziękuję za miłe słowa i pozwalam sobie również złożyć najlepsze życzenia pomyślności wszystkim moim sympatykom i nieprzyjacielom. PS. Perła, pewnie że się nie damy! Na pohybel Lewicy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Dla PRL IP: 192.168.1.* / *.piwet.pulawy.pl 13.04.01, 09:41 Luka napisał w wielkanocnym zachwycie: "Jeszce raz dziękuję za miłe słowa i pozwalam sobie również złożyć najlepsze życzenia pomyślności wszystkim moim sympatykom i nieprzyjacielom." Czując się wyrożnionym przez autora postu zaliczeniem do grupy określonej ostatnim słowem życzę niniejszym grupie PRL ha ha (Perła, Róża, Luka) wszystkiego najlepszego. P.S. Przy stole nóż trzymamy w prawej ale widelec w lewej rece. Prawą ręką nie zrobicie wszystkiego naraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzer Re: Dla PRL IP: 195.114.186.* 13.04.01, 20:11 Dołączam swe życzenia do życzeń Ala, jako kolejny członek "lewicowej bandy" i, jednocześnie jednostka zaklasyfikowana przez lukę do, wcześniej wspomnianej, drugiej grupy. Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Pozdrowienia dla luki - limeryk czestochowski 13.04.01, 17:27 Raz pewien Luka z Warszawy W sporach na forum byl prawy robil z lewaków glupich dzieciaków Al przy nim byl wrecz niemrawy PS. niemrawy - intelektualnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bykk Re: Pozdrowienia dla luki - limeryk czestochowski IP: 62.179.24.* 13.04.01, 19:10 również pozdrowienia i WESOŁYCH ŚWIĄT Luka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzer Re: Pozdrowienia dla luki - limeryk czestochowski IP: *.opole.dialup.inetia.pl 13.04.01, 20:04 sceptyk napisał(a): > Raz pewien Luka z Warszawy > W sporach na forum byl prawy > robil z lewaków > glupich dzieciaków > Al przy nim byl wrecz niemrawy > > PS. niemrawy - intelektualnie Raz sceptyk pod Częstochową w limeryk ubrał swe słowa. Strasznie kulawa wyszła zabawa, ale przynajmniej próbował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Do opolskiego Luzera - tytulem repliki IP: 195.15.57.* 14.04.01, 13:57 Raz z Opola pewien mlodzian wszedl na Forum skapo odzian. Towarzystwo sie dziwuje: co sie stalo z Twoim ...? Czy z innymi na lewicy gdzies zapodzian? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzer Re: Do sceptyka - na "Zajączka". IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.04.01, 16:25 Raz pewien sceptyk na forum uczone pragnął wieść spory, ale, niestety, plótł tylko bzdety i w końcu dostał waporów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Do sceptyka - na IP: 195.15.57.* 14.04.01, 18:01 Luzer, nie jestem pewien czy i do siebie wziales te zyczenia, które gdzies grupowo adwersarzom skladalem. A zatem, pozwól, ze indywidualnie, specjalnie dla Ciebie: Wesolego Alleluja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzer Re: Do sceptyka: Wesołych Świąt!!!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.04.01, 18:35 I wzajemnie, sceptyku, i wzajemnie. Niech Ci Święta upłyną w spokojnym weselu (nie wiem czy w tym nie ma sprzeczności, ale - niech tam!) i - generalnie - wszystkiego najlepszego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Przyłączam się do was IP: 192.168.1.* / *.piwet.pulawy.pl 17.04.01, 10:35 Raz pewien Sceptyk drążył temat Jak Kozaków Ks.Jarema Jednak w święta z p.Różą Łyknął chyba trunku dużo Bo już serca wcale doń nie ma Raz pewien Luka z Wa-wy W tradycji światły i prawy Przedobrzył z prawicą I legł z gromnicą Nieświadom głupiej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu do Wszystkich...na zdrowie... IP: *.pl 13.04.01, 20:34 ...z okazji ŚW, a dla viri...szalom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Sceptykowi & Luzerowi IP: 192.168.1.* / *.piwet.pulawy.pl 17.04.01, 08:26 Drogi Sceptyku, ubolewam z powodu uznania za "niemrawego" i odpowiadam: Gdzieś w pół drogi do ..awy odezwał się Al niemrawy Panowie - po Świętach Do sporu zachęta Czy rzucić temacik ciekawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Róża Re: Pozdrowienia dla luki.... IP: 212.160.135.* 18.04.01, 08:09 Ślę pozdrowienia. Fajnie, że są jeszcze na forum mężczyźni tacy jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyu Re: Pozdrowienia i próba podsumowania IP: 157.158.68.* 18.04.01, 08:52 Proba podsummowania dysskusyi ninieyszey, z okazyi Wielkiey Nocy toczoney a w rymy nadobne przez Autorów nierzadko przyozdobioney, morałem grzecznym zakończona. Raz Leszek z Cyberprzestrzeni Lukę dodatnio ocenił. Że bezzasadnie każdy to zgadnie chyba, że mózg mu się leni. Raz Luka, z Warszawy pono, Leszka pochwały pochłonął. Tak podziałały nań te pochwały, że dobrym słowem sam zionął. Tyu z Gliwic spał raz dni parę aż zgubił swoją ofiarę. Gdy błąd swój zoczył pióro umoczył i Lukę przemienił w Szparę! A szpara yaka yest każdy widzi: cienka! (Dygressya ona uczynioną yest na okoliczność przebywania śród lukowych admiratorów y admiratorek blondynek yakowychś, co zważywszy na treści yakie onże Luka vel Szpara zwykł propagare łacno zdarzyć się może.) Poświąteczne, lecz merytorycznie wiecznie żywe pozdrowienia dla całego Parnasu wraz z otoczeniem, nawet tym prawostronnym! przesyła tyu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: Pozdrowienia dla luki.... IP: 217.99.4.* 18.04.01, 08:52 Witam po Świętach i jeszcze raz dziękuję wszystkim (szczególnie p. Róży) za życzenia. Jednocześnie z dużym ukontentowaniem zauważam, iż moja skromna osoba wyzwoliła w kilku osobach zdolności, których można jedynie pozazdrościć. Widać nawet taki czarnosecinny potwór jak ja może się do czegoś przydać. PS. A poza tym, panie, nuuuda... Jak w polskim filmie... Może ktoś włoży kij w mrowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyu Re: Pozdrowienia dla luki.... IP: 157.158.68.* 18.04.01, 09:01 To odpowiedz na pytania tu i ówdzie do ciebie skierowane, zaraz będzie goręcej! A na razie jestem lepszy o 4 sekundy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Dla Tyu IP: 192.168.1.* / *.piwet.pulawy.pl 18.04.01, 09:08 Witaj, Miło cię znowu czytać.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyu Re: Dla Ala IP: 157.158.68.* 18.04.01, 09:19 Pozdrawiam wzajemnie! Dość długo mnie nie było, a potem dyskutowałem głównie o ordynacjach (choć Luka też napatoczył się po drodze). Mam nadzieję, że teraz znów powojujemy razem - a widzę, że nam podobnych przybywa! P.S. Gdzieś po drodze tradycyjnie poparłem cię, ale może nie znalazłeś. No to będą następne okazje. Do miłego! Odpowiedz Link Zgłoś