polska_belgijka 24.12.08, 19:23 Nareszcie mozna zlozyc zyczenia ludziom dobrej woli i pokoju )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick Re: Ale tu spokoj ;))) 24.12.08, 19:30 polska_belgijka napisała: > Nareszcie mozna zlozyc zyczenia ludziom dobrej woli i pokoju )) O,yeah Wszystkiego dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Ale tu spokoj ;))) 24.12.08, 19:56 off_nick napisała: > polska_belgijka napisała: > > > Nareszcie mozna zlozyc zyczenia ludziom dobrej woli i pokoju )) > > > > O,yeah > > Wszystkiego dobrego > > > A jednak od czasu do czasu otwieraj tę nieużywą pocztę firmy Agora Wesołych Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Ale tu spokoj ;))) 24.12.08, 20:13 owca_czarna napisała: > A jednak od czasu do czasu otwieraj tę nieużywą pocztę firmy > Agora > > Wesołych Tak powiadasz? To otworzę Wesołych i spokojnych Tobie Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Ale tu spokoj ;))) 24.12.08, 20:13 owca_czarna napisała: > A jednak od czasu do czasu otwieraj tę nieużywą pocztę firmy > Agora korekta ... nieużywaną ;/ hihih mnie zawsze rozpoznć po literówkach Odpowiedz Link Zgłoś
loveable Re: Ale tu spokoj ;))) 24.12.08, 19:30 To mnie jak znalazłDziękuję i nawzajem)) polska_belgijka napisała: > Nareszcie mozna zlozyc zyczenia ludziom dobrej woli i pokoju )) Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: Ale tu spokoj ;))) 24.12.08, 19:48 Niechaj Dobre Anioly roztocza swe skrzydla nad Wami Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ale tu spokoj ;))) 24.12.08, 19:58 oczywiscie, ze wszystkiego naj naj... Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: Ale tu spokoj ;))) 24.12.08, 22:17 3nd napisał: > Oczywiście nami WSZYSTKIMI " Trzeba się przemóc. Musimy. Jeszcze goręcej! Skrzydlate są nasze konie i żłoby złote i obrok. Ty słyszysz? Muzyka idzie: to w nas tak dźwięczy i dźwięczy potężna dobroć." K.I.G Odpowiedz Link Zgłoś
caromina [...] 24.12.08, 21:42 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Ale tu spokoj ;))) 24.12.08, 20:19 polska_belgijka napisała: > Nareszcie mozna zlozyc zyczenia ludziom dobrej woli i pokoju )) A to w związku z tytułem wątku majsterpepek.wrzuta.pl/audio/sV4OUOdOfH/m Obeserwator Aquanetu owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ale tu spokoj ;))) 24.12.08, 20:27 Mialem na tym forum juz nie pisac, ale dzisiaj zrobie wyjatek: Wesolych Swiat i Chag Sameach Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant kilka koszernych koled :o) 24.12.08, 20:33 www.sillymusic.com/sounds/dizzy-spells.mp3 www.sillymusic.com/sounds/8-Nights.mp3 www.sillymusic.com/sounds/Merry-Yentas.mp3 www.sillymusic.com/sounds/cinnamon-bun.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: kilka koszernych koled :o) 24.12.08, 20:36 wszystkiego najlepszego Absztys. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: kilka koszernych koled :o) 24.12.08, 20:38 I ode mnie wszystkiego wszystkim,no,prawie wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: kilka koszernych koled :o) 24.12.08, 21:20 Mam dzisiaj szampanski nastroj, wiec nawet duetowi lubelsko-lodzkiemu wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
caromina Re: kilka koszernych koled :o) 24.12.08, 21:45 absztyfikant napisał: > Mam dzisiaj szampanski nastroj Patyka musujacego nastrój, patyka, a nie szampana. Przecież człecze, nie wiesz, o czym piszesz. Zajmij się swoim kwartetem. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: kilka koszernych koled :o) 24.12.08, 21:48 www.sjp.pl/co/szampa%F1ski Droga Malgosiu, nie sprowokujesz mnie dzisiaj. Milego dnia. Szczerze))) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski [...] 24.12.08, 21:50 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: kilka koszernych koled :o) 24.12.08, 21:57 Szkoda nerwow. Niech sie wykrzyczy. P.S. Kol echad chai beolam acher)) Ach bli nicoc haahawa szum dawar lo jatnia, szum daaaaaaaaaaaaaawar. Chag sameach Caromina. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Modlitwa ;)) 24.12.08, 22:19 " (...) Naszym żonom daj oczy szafirowe, niech mają srebrne palce i suknie hiacyntowe. Naszym dzieciom pokarmy pożywne, żeby rosły i były proste, a nie dziwne. O kominie także nie zapomnij, Panie: Niech jada swą brzezinę na drugie śniadanie. o kota naszego zatroskaj się ładnie: żeby mu ciepło było, kiedy śnieg upadnie. Wróć zdrowie obłąkanym, kraj wybaw od wojny, daj chwilę odpocznienia wszystkim niespokojnym. Koniec modlitwy. Teraz grzmi. A echo odpowiada mi i w mazowieckich ostach, i w błotach Pińska... Słyszysz jak brzmi moja codzienna, moja uparta, moja prosta pieśń cherubińska. (...) Odpowiedz Link Zgłoś
caromina Re: kilka koszernych koled :o) 24.12.08, 22:03 Nie przypominam sobie, zeby mi Pana, Panie absztyfikant ktos przedstawial. Wiec prosze trzymac zasady. Nie jesteśmy "po imieniu". Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: kilka koszernych koled :o) 24.12.08, 22:08 nu cos takiego..... carominska... od dzisiaj prosze do mnie per pani dano, bo nie przypominam sobie, zebysmy byly "po imieniu"..... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: kilka koszernych koled :o) 24.12.08, 22:09 Prosba rozpatrzona pozytywnie pani Caromino www.youtube.com/watch?v=GqECJPhH6Ik Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: kilka koszernych koled :o) 24.12.08, 22:30 caromina napisała: Shmatte. Odpowiedz Link Zgłoś