aaki 06.01.09, 16:15 odważne kobiety. wyborcza.pl/1,88975,6110380,Zolnierzu__Haaaaalooooo.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gold_odbyt spierdzielaj w podskokach arabusie :((( 06.01.09, 16:16 to jest polskie forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
akoniecpolski No to co tu jeszcze robisz brudna szmato? 06.01.09, 16:37 Nie wstyd ci, że twoja stara musi się puszczać z Turkami żebyś na internet miała? Odpowiedz Link Zgłoś
mxl-55 Dobre 06.01.09, 16:27 "Palestyna zamieniła się w bulgoczący garnek. To musi kiedyś wybuchnąć. Wtedy wszyscy za to zapłacimy. Choć myślę, że nasz rząd tego chce. - Dlaczego? - Izrael, żeby istnieć, musi mieć wroga. Naród musi być czujny. Ale wróg nie może być zbyt silny. Dlatego dogadaliśmy się z Egiptem, Jordanią i dogadujemy z Syrią. Oni mogliby nas pokonać. Palestyńczycy są zbyt słabi, żeby nam poważnie zagrozić. Ale wystarczająco mocni, żeby trzymać kraj w alercie. - Co robić? - Wyciągnąć rękę. Oddać Palestynę Palestyńczykom. Przecież i tak nie mamy szans jej utrzymać" Odpowiedz Link Zgłoś
mxl-55 Straszne 06.01.09, 16:33 "Bo nasza młodzież ma wyprane mózgi. Wiesz, co im mówią w szkole? Że Palestynki jako jedyna nacja na świecie nie mają instynktu macierzyńskiego. Ja rozumiem, że trzeba demonizować wroga. Tylko dlaczego ludzie to kupują?" Odpowiedz Link Zgłoś
ap13579 A jednak nic nie jest czarno białe 06.01.09, 16:40 Ze zydówki przywracaja nadzieje w ludzką nature tych Blisko Wschodnich stworzen. Odpowiedz Link Zgłoś
falafel11 Re: Straszne 06.01.09, 16:46 mxl-55 napisał: > "Bo nasza młodzież ma wyprane mózgi. Wiesz, co im mówią w szkole? Że Palestynki > jako jedyna nacja na świecie nie mają instynktu macierzyńskiego. Ja rozumiem, ż > e > trzeba demonizować wroga. Tylko dlaczego ludzie to kupują?" No to masz odpowiedz...wyslany przez IDF przewodca hamas osobiscie odzial pas szachida na swojego syna ten muzulmanski zboczek ma 12- cie dzieci i 4-y zony....dobrze ze IDF wyslal jego do raju bo kto wie ilu terrorystow by naplodzil...swinia muzulmanska Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: brawo Izrael !!!!! :-) 06.01.09, 16:36 sa wsrod nich jak widac normalne matki,ktore ta swolocz kachanowska lekcewazy. ktora normalna kobieta pozwolilaby swojemu synowi znecac sie nad innymi kobietami,dziecmi czy starcami.. Odpowiedz Link Zgłoś
falafel11 Re: No.wlasnie Vicky 06.01.09, 16:58 Czy znasz macierzynskie uczucia...bydle zna wecej od ciebie..rozwaz kiedy wypowiadasz zdanie o matkach Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: No.wlasnie Vicky 06.01.09, 17:32 falafel11 napisała: > Czy znasz macierzynskie uczucia...bydle zna wecej od ciebie..rozwaz > kiedy wypowiadasz zdanie o matkach wypowiadaj sie w imieniu swojej matki,tej jak widac widok jej dzieci mordujacych innych odpowiadal. reszta swiata woli jak jej dzieci robia co innego niz zabijaja innych. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: brawo Izrael !!!!! :-) 06.01.09, 17:05 ciesze sie rochellino, ze sie ze mna zgadzasz.... zobacz sobie dumna matke, ktorej syn znecal sie nad innymi kobietami, dziecmi i starcami... il.youtube.com/watch?v=1gqMOgIqxQA Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Wreszcie! 06.01.09, 17:20 Niezbity dowod na to, ze "Palestynki jako jedyna nacja na świecie nie mają instynktu macierzyńskiego" Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: Wreszcie! 06.01.09, 18:09 Ja bym swojemu dziecku nie pozwolil pisac w szkole listow do armii. Przypominaja sie te izraelskie dziewczynki piszaca na pociskach. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Wreszcie! 06.01.09, 18:13 aaki napisała: > niezłe tam brainwashing odchodzi. Jak w III Rzeszy, kiedy pewnym "rasom" przypisywano zachowania obce naturalnym normom zachowan istoty ludzkiej. Logiczny wniosek takich zalozen byl taki, ze przestawicieli tych "ras" nie mozna bylo traktowac jak istoty ludzkie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: brawo Izrael !!!!! :-) 06.01.09, 20:24 dana33 napisała: > ciesze sie rochellino, ze sie ze mna zgadzasz.... zobacz sobie dumna > matke, ktorej syn znecal sie nad innymi kobietami, dziecmi i > starcami... > e tam pasztet podeslij cos na temat waszego znecania,nad ktorym tak piejesz dzien w dzien. w koncu paru waszych pejsatych niezle tlucze wlasne rodziny rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: brawo Izrael !!!!! :-) 06.01.09, 18:06 Moglyby oddelegowac jedna do napisania, od czasu do czasu, jakiegos postu na forum. Zeby poprawic wizerunek izraela. Niestety, czlowiek bombardowany codziennie "brudnymi arabami" czy "arabstwem" zaczyna myslec ze wszyscy izraelscy zydzi sa zdemoralizowani. A to nie jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: brawo Izrael !!!!! :-) 06.01.09, 18:08 Wyglada niestety na to, ze to tylko znikoma mniejszosc "zdrajcow". Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: brawo Izrael !!!!! :-) 06.01.09, 19:23 mirmilek napisał: > > Zeby poprawic wizerunek izraela. Niestety, czlowiek bombardowany > codziennie "brudnymi arabami" czy "arabstwem" zaczyna myslec ze > wszyscy izraelscy zydzi sa zdemoralizowani. A to nie jest prawda. > > oczywiscie,ze nie jest prawda. zdemoralizowani sa ci propagandysci,ktorzy skupiaja sie wokol degeneratow z FE,ale to nie jest caly izrael jak widac,tylko paru oszolomow,platnych od siedzenia na polskich forach i puszczania propagandowych smrodow. kazdy,ktory ich popiera lub udaje,ze sie z nimi nie zgadza,ale w sumie podpisuje ich petycje, jest rownie zboczony. Odpowiedz Link Zgłoś
gold_odbyt spierdzielac ztąd żydki i arabusy 06.01.09, 18:34 to jest polskie forum,nie chcemy tu arabsko-zydowskiego dymu ((( Odpowiedz Link Zgłoś
perla ciekawe czy dana33 też mamuśką jest :-))) 06.01.09, 19:51 ale tak serio, to niech ktoś wytłumaczy termin "okupacja Palestyny". Sam czasami piszę tak, ale do końca nie wiem. Mamuśki mówiąc o okupacji, to które tereny mają na myśli? Bo mówią też o Israelu, czyli jest Israel i tereny okupowane. Chciałbym się w końcu dowiedzieć jak granica powinna przebiegać. No i jeszcze to z artykułu jest: "Zaraz za Jerozolimą robi się górzyście. Ze szczytów straszą dachy izraelskich osiedli." Co to znaczy - straszą? Czyżby architektura w Israelu tak ohydna była właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ciekawe czy dana33 też mamuśką jest :-))) 06.01.09, 20:11 Zaraz za Jerozolimą robi się górzyście. Ze szczytów cieszą oko dachy nowoczesnych izraelskich osiedli." teraz OK? Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: ciekawe czy dana33 też mamuśką jest :-))) 06.01.09, 20:16 aaki napisała: > Zaraz za Jerozolimą robi się górzyście. Ze szczytów cieszą oko dachy > nowoczesnych izraelskich osiedli." > teraz OK? może ja czegoś nie załapałem. Ty byłeś w Israelu, ja nie, i nie wybieram się tam. To i napisz czy faktycznie taką ch...ową architekturę mają właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ciekawe czy dana33 też mamuśką jest :-))) 06.01.09, 20:21 nie jestem architektem i nie zwracałem na to uwagi. z punktu widzenia palestyńczyka straszą, z punktu widzenia np dany-cieszą oko-jakiekolwiek by nie były pod względem estetyki . Odpowiedz Link Zgłoś
perla aha 06.01.09, 20:25 załapałem. Mróz jest i chyba dlatego. Niemniej, autora artykułu ustawia to zdanie nieciekawie. Bo jako trzymającego racje jednej ze stron właśnie. aaki napisała: > nie jestem architektem i nie zwracałem na to uwagi. > z punktu widzenia palestyńczyka straszą, z punktu widzenia np dany- cieszą oko-j > akiekolwiek by nie były pod względem estetyki . Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: aha 06.01.09, 20:31 mamuśki to mniejszośc.wiekszośc jest typu mame. przypuszczam ze dla zwolenników ziemi obiecanej zydom najważniejsza jest sama bytność.czas na cyzelowanie estetyki przyjdzie pózniej. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: ciekawe czy dana33 też mamuśką jest :-))) 06.01.09, 20:32 perla napisał: > Co to znaczy - straszą? Czyżby architektura w Israelu tak ohydna > była właśnie? Moze z tymi domami cos sie kojarzy? Np. to: "Widzisz ten meczet? Żydzi napisali na nim "Mahomet to świnia". Na nagrobkach wymalowali gwiazdy Dawida. Dogania nas jeden z osadników. Poznał Hagit i chciał na nią plunąć. Nie zdążył." Odpowiedz Link Zgłoś
perla to mi przypomina 06.01.09, 20:40 bezczeszczenie kościołów przez muzułmanów w Europie, np. we Florencji. Nie mówiąc już o ich krajach. Jak widać, chichot Adolfa wszędzie jest. Nawet w Israelu właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki pewnie coś w tym stylu 06.01.09, 20:48 pl.youtube.com/watch?v=EsZ-8ZzmfAk pl.youtube.com/watch?v=ATjlC73htGc pl.youtube.com/watch?v=AE-gAbP_z38 Odpowiedz Link Zgłoś