Dodaj do ulubionych

Ilu jest-pyta L. Kołakowski. A ilu ich na forum?

IP: *.icm.edu.pl 06.11.03, 23:40
"Nie było nigdy zgodyco do dokładnej liczby diabłów.Talmud babiloński, że kazdy człowiek ma tysiąc duchów po prawej i tyleż po lewej stronie, co by składało się na imponującą liczbę , zważywszy obecne rozmiwry ludzkości. Z niejasnej aluzji w XII rozdziale Apokalipsy domyslamy się, że jedna trzecia wsztskich aniołów brała udział w wielkim buncie, jednakże żadne liczby absolutne nie są podane. Z XV stulecia znamy obliczenia pewnego biskupa, który podał 133 miliony 306 tysięcy 668; Wierus zredukował tę liczbę nieco do ponad 44 milionów"
Gdzie reszta ktoś spyta? Ha. Po prawej i lewej stronie kafara, Krzysia, doka, palnicka, perly.
Obserwuj wątek
    • Gość: Józef Zawadzki U Krzysia52 chyba najwięcej się ich schowało. IP: *.icm.edu.pl 06.11.03, 23:46
    • Gość: foton Glen? Nie, takich gupków i miernot wśród diabłów IP: *.icm.edu.pl 07.11.03, 00:21
      nie ma.
    • operator.faksu diabłem ty jesteś ____ zawadzki ! 07.11.03, 00:27
      potworem jesteś faszystą
      ______chamskim ............
      o k r o p n o s c

jednak wylecisz stąd.
      pewien tego bądź !! ! __!
      • Gość: foton O, jest pokraka_camelotu. Głupie toto ale diabłów IP: *.icm.edu.pl 07.11.03, 00:30
        sporo ma.
        • operator.faksu szatan siedzi w _tobie józef !! ! 07.11.03, 00:38
          widoczne aż nazbyt jest to całe zło tkwiące w tobie. opanowały cię demony
          c i e m n o ś c i _____ !!
          nienawiść rasowa jest przejawem usidlenia przez diabła..........
          czy ty wiesz, że egzorcyzmy nad tobą odprawić należy?? ?
          zły duch opanoiwał twe ciało i twój umysł________
          to skutkuje nienawiscia ___
          _________
          jeszcze masz czas.

!
          • Gość: Józef Zawadzki O pokrako_camelotu, Zsuszone Łono, niedwno nie IP: *.icm.edu.pl 07.11.03, 00:40
            miałem czasu. Już mam. Dziękuję.
            • operator.faksu józeffie__ poddaj się egzorcyzmom 07.11.03, 00:46
              trzeba cos zrobi z tym demonem, który cię niewoli.
              to on uczy cię nienawiści i fłaszywie podpowiada, mówi __ to niby z woli nieba
              __ tepić żyda nalezy
              ____
              jednak to ułuda, fikcja, fatamorgana !!!
              diabeł zrobił z ciebie megafon swój_____
              _ nadaje pomyje w eter, jego celem jest b u r d e l wszechświatowy.....
              ty jednym z narzędzi jego jesteś.

!!
              • Gość: foton pokrako_camelotu, szkoda na ciebie czasu IP: *.icm.edu.pl 07.11.03, 00:49
                przykurczu. Co za obrzydliwość. Fuj, po trzykroć fuj.
                • operator.faksu rogi i ogon __ uroda twoja ! 07.11.03, 00:52
                  kosmaty jesteś __ w lustrze przejrzyj się !! haha. czyżby to wasnie on __
                  prawie szef piekieł _ patrzy się okiem faszystowskim na cibie.

to jednak t w ó j wzrok
                  ________mówiłam

demon w tobie !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka