aaki 17.01.09, 23:01 www.rp.pl/artykul/2,249883.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzezbiarz.to.ja Re: brawo portugalia !!! 17.01.09, 23:03 Super.Maja duzy PLUS u mnie na cale zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Dawno odkryto, ze Portugalczycy sa wredni! Dowod! 17.01.09, 23:07 tekst piosenki Portugalczyk osculati - Kabaret Starszych Panów Portugalczyk osculati W tym ogrodzie za Książęcą zmącił dusze mą dziewczęcą Potem ciało zawiódł śmiało na Prascati Tam gdy z radia płynął walczyk wykorzystał Portugalczyk ino ze szczętem: Vincento Osculati A kiedy wschód zaczął ciut złocić kwiaty Powiedział mnie twardo że: nie zaplati Tak bezlitośnie mnie zdaniem tym zranił Że nagle serce uwięzło mi w krtani Za oknem wiew powiał z drzew na Frascati Osculati, osculati A kiedy wstałam i wyszłam bez słowa Nie wybiegł za mną nie dofinansował I nigdy nie ujrzy mnie z nim juz SPATiF Osculati, osculati Portugalczyku jak nóż bezlitosny Naciąleś dziewcząt jak róż w kraju sosny Że tylko szept z tobą szedł słów jak liści nie uiści, nie uiści Polak z groszem się nie liczy jakby nie miał by pożyczył dla rodzinki upominki tańsze zabrał by odłozył to i owo na książeczkę docelową najpierw podjął, potem objął a nie nabrał A kiedy wschód zaczął ciut złocić kwiaty Polak by nie palnął że: nie zaplati Och portugalczyk tym zdaniem mnie zranił Że nagle serce uwięzło mi w krtani Za oknem wiew powiał z drzew na Frascati Osculati, Osculati A kiedy wstałam i wyszłam bez słowa Nie wybiegł za mną nie dofinansował I nigdy nie ujrzy z nim mnie już SPATiF Osculati, Osculati Portugalczyku jak nóż bezlitosny Naciąłes dziewcząt jak róż w kraju sosny Że tylko szept z tobą szedł słów jak liści nie uiści, nie uiści Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re:Maruderze 17.01.09, 23:19 Wsadz sobie termometr do tylka bo jest co prawda zima ale u ciebie z pewnoscia 50stopni. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Buon dia Mirmil:) 17.01.09, 23:51 A w zasadzie dlaczego bravo? Taki Gdansk pamietam, bojkotowal rozladunek materialow wojennych dla walczacej z bolszewikami Polski Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Buen dia, maruder 17.01.09, 23:58 A to dlatego, ze polska, gdansk i bolszewicy to nie palestyna, izrael i portugalia. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Buen dia, maruder 18.01.09, 00:05 No tak, ale lewackie media bardzo podobnie traktowaly walke zbrojna Polski z czerwona Rosja i dzisiejsza walke Izraela z terorystycznym...ba..takze po prostu morderczym dla swoich wspolobywateli Hamasem Odpowiedz Link Zgłoś
melord ONZ " kolos" na glinianych nogach... 17.01.09, 23:46 Kolos oczywiscie biurokratyczny i skorupowany od gory do dolu. Skoro juz podjeto rezolucje natychmiastowego przerwania pacyfikacji Gazy a Izrael nie reaguje , nastepna rezolucja powinna dotyczyc blokady ekonomicznej tego panstwa. To kolejny popis "spedalonego"ONZ ktory powinien byc rozpedzony na "cztery wiatry" jak najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: ONZ " kolos" na glinianych nogach... 17.01.09, 23:59 a jakas alternatywa? Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: ONZ " kolos" na glinianych nogach... 18.01.09, 00:03 mirmilek napisał: > a jakas alternatywa? Alternatywą III wojna światowa, po której Europę zaleją muzułmanie i w koncu będziesz szczęsliwy, o ile pozwolą ci zyc. Odpowiedz Link Zgłoś
rzezbiarz.to.ja Re: ONZ " kolos" na glinianych nogach... 18.01.09, 00:29 III W S napewno by sie przygala i taka pozadna aby himerze amerykanskiej pare glowek poodcinac bo sie panoszy na calym swoecie i sieje postrach. W ONZ liberum vetto gdzie USA ciagle wszystko wetuje.Ten kangorowy teatrzyk pod nazwa ONZ trzeba rozpirzyc w tri brizga. Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: ONZ " kolos" na glinianych nogach... 18.01.09, 00:07 mirmilek napisał: > a jakas alternatywa? niestety w dobie jednego supermocarstwa alternatywy dla ONZ nie ma Rosja jeszcze za slaba do wprowadzenia rownowagi,EU podobny "kolos" utrzymywanie fikcji(ONZ) sensu rowniez nie ma skoro nikt z jego decyzjami sie nie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: ONZ " kolos" na glinianych nogach... 18.01.09, 00:30 melord napisał: > To kolejny popis "spedalonego"ONZ ktory powinien byc rozpedzony na "cztery > wiatry" jak najszybciej Masz racje. Rada Bezpieczensta wadnej rezolucji nie moze uchwalic z powodu veta USA Wyglada to jak polski sejm z czasow nihil novi. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: brawo portugalia !!! 18.01.09, 23:34 To faktycznie ogromny kraj ta Portugalia do omijania przez samoloty. Szkoda jeszcze, że podobnych deklaracji nie ogłosiły Andorra i Księstwo Monaco (jeżeli to prawda, bo coś wierzyć mi się nie chce). Poczekać trzeba, aż muzułmactwo wysadzi coś w Portugalii. I wtedy się pośmiać. Odpowiedz Link Zgłoś