Dodaj do ulubionych

Miriam o zlych polakach i biednych Zydach

IP: *.rave5.com / 66.111.42.* 11.11.03, 15:15
w Polsce za dużo świąt jest

Ano tak. Maratony, bo ludzie zrobili się bardziej święci od samego Pana
Boga.
Gdyby pojawił się, strofowaliby go, a gdyby oświadczył, że jest Bogiem -
zamknęliby go w szpitalu dla chorych psychicznie. Trudne czasysmile
Tak naprawdę zaś, Polacy lubią świętować: zbierają się rodzinnie, jedzą, i
narzekają na cięzkie czasy i złych Zydów, co to mają pieniąchy, a oni - nie
mają. Teraz wientamczycy jako siła robocza - w pewnym sensie - wkracza do
Polski. Będą robić jak szaleni - bo zwyczajni roboty - i w końcu dorobią się
majątków, i antysemityzm zostanie wyparty anywietnamizmemsmile

"Biedny, nieszczęśliwy kraj..." Wiem, że zaraz jak sfora odezwą
się..."ptacy...Polacy?" ( ze Słowackiego swobodne nasladowanie)

Miriam

Obserwuj wątek
    • Gość: bozon Raz już wśród nich się pojawił. IP: *.icm.edu.pl 11.11.03, 15:17
    • gini Re: Miriam o zlych polakach i biednych Zydach 11.11.03, 15:18
      Gość portalu: ortodoks napisał(a):

> w Polsce za dużo świąt jest
      >
      > Ano tak. Maratony, bo ludzie zrobili się bardziej święci od samego Pana
      > Boga.
      > Gdyby pojawił się, strofowaliby go, a gdyby oświadczył, że jest Bogiem -
      > zamknęliby go w szpitalu dla chorych psychicznie. Trudne czasysmile
      > Tak naprawdę zaś, Polacy lubią świętować: zbierają się rodzinnie, jedzą, i
      > narzekają na cięzkie czasy i złych Zydów, co to mają pieniąchy, a oni - nie
      > mają. Teraz wientamczycy jako siła robocza - w pewnym sensie - wkracza do
      > Polski. Będą robić jak szaleni - bo zwyczajni roboty - i w końcu dorobią się
      > majątków, i antysemityzm zostanie wyparty anywietnamizmemsmile
      >
      > "Biedny, nieszczęśliwy kraj..." Wiem, że zaraz jak sfora odezwą
      > się..."ptacy...Polacy?" ( ze Słowackiego swobodne nasladowanie)
      >
      > Miriam
      >
      >
      > hahahahaha
      Wietnamczycy w Polsce sila robocza ale sie usmialam.
      Ciekawe co by Miriam pisala jakby tak zjechalo ze 100 000 muzulmanow do Polski.

>
      >
    • Gość: Polak Re: Miriam o zlych polakach i biednych Zydach IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.03, 15:21
      To nie jest śmieszne! W Warszawie jest już "mały Sajgon" w porcie praskim.
      Wietnamczycy wynajęli kawał ziemi, ogrodzili, postawili baraki i magazyny.
      Mają też 3 knajpki. Menu jest tylko po wietnamsku. Teraz robią bramę wejściową
      w stylu azjatyckim. A na środku smoka o długości 7m. Najciekawsze jest to, że
      nie wpuszczają tam Polaków. Tiry z przemytem przyjeżdzają co 2-3 godziny.
      • gini Re: Miriam o zlych polakach i biednych Zydach 11.11.03, 15:24
        Gość portalu: Polak napisał(a):

> To nie jest śmieszne! W Warszawie jest już "mały Sajgon" w porcie praskim.
        > Wietnamczycy wynajęli kawał ziemi, ogrodzili, postawili baraki i magazyny.
        > Mają też 3 knajpki. Menu jest tylko po wietnamsku. Teraz robią bramę
        wejściową
        > w stylu azjatyckim. A na środku smoka o długości 7m. Najciekawsze jest to, że
        > nie wpuszczają tam Polaków. Tiry z przemytem przyjeżdzają co 2-3 godziny.

Jak smiesz obsmarowywac biednych Wietnamczykow co przyjechali tyrac do Polski.
        To z tym przemytem to ani chybi jakies antywitnamskie pomowienia.Antywietnamizm
        sie pleni juz, polska ksenofobia i tyle.
        • Gość: Polak Re: Miriam o zlych polakach i biednych Zydach IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.03, 15:27
          Tak się składa że od kilku dni z nimi musiałem współpracować. Naprawdę czyłem
          się niezbyt dobrze, traktowali mnie jakby by jakiś gorszy, ciągły opór żadnej
          współpracy. A mnie naprawdę nie interesują ich interesy. Ja mam swoje do
          zrobienia.
    • Gość: brag Stara śpiewka pokraki_camelotu vel Zasuszonego IP: *.icm.edu.pl 11.11.03, 15:27
      Łódzkiego Łona.
    • miriamfirst_ Re: Miriam o zlych polakach i biednych Zydach 11.11.03, 15:45
      Własnie Zydzi wcale nie sa biedni! I to spędza z powiek sen ... innym nacjom.

Miriamsmile
      • gini Re: Miriam o zlych polakach i biednych Zydach 11.11.03, 15:50
        miriamfirst_ napisała:

> Własnie Zydzi wcale nie sa biedni! I to spędza z powiek sen ... innym nacjom.
        >
        >
        > Miriamsmile

No wlasnie ja tylko z tego powodu cierpie na bezsennosc.
        Jacy to bogaci Zydzi byli w Polsce przed wojna pisala Sendlerowa, jednego
        sledzia na cztery dzielili, przez omylke chlapnela tez cos Lady, wiec przestan
        z tym bogactwem.
        Pieniadze szczescia nie daja moja droga, chociaz ja na ich brak specjalnie nie
        narzekam.
        Kiedy zaczniesz walczyc z polskim antywietnamizmem?

• miriamfirst_ Re: Miriam o zlych polakach i biednych Zydach 11.11.03, 15:57
          gini napisała:

> miriamfirst_ napisała:
          >
          > > Własnie Zydzi wcale nie sa biedni! I to spędza z powiek sen ... innym nacj
          > om.
          > >
          > >
          > > Miriamsmile
          >
          >
          > No wlasnie ja tylko z tego powodu cierpie na bezsennosc.
          > Jacy to bogaci Zydzi byli w Polsce przed wojna pisala Sendlerowa, jednego
          > sledzia na cztery dzielili, przez omylke chlapnela tez cos Lady, wiec
          przestan z tym bogactwem.
          > Pieniadze szczescia nie daja moja droga, chociaz ja na ich brak specjalnie
          nie narzekam.
          > Kiedy zaczniesz walczyc z polskim antywietnamizmem?
          >
          >
          Cierpisz za milijony, bezsennie? Jak przykro! Przed wojna? Być może. Według
          zasady - cztery strony świata - dzielili na cztery. Teraz nie dzielą.
          Piszesz dziewczynko bezsensu. Jak zwykle. To Ty będziesz walczyła - nie ja.
          Może wreszcie się czymś zajmiesz teoretyczna patriotko z Belgii, he he...

Miriam
          • gini Re: Miriam o zlych polakach i biednych Zydach 11.11.03, 15:59
            miriamfirst_ napisała:

> gini napisała:
            >
            > > miriamfirst_ napisała:
            > >
            > > > Własnie Zydzi wcale nie sa biedni! I to spędza z powiek sen ... innym
            > nacj
            > > om.
            > > >
            > > >
            > > > Miriamsmile
            > >
            > >
            > > No wlasnie ja tylko z tego powodu cierpie na bezsennosc.
            > > Jacy to bogaci Zydzi byli w Polsce przed wojna pisala Sendlerowa, jednego
            > > sledzia na cztery dzielili, przez omylke chlapnela tez cos Lady, wiec
            > przestan z tym bogactwem.
            > > Pieniadze szczescia nie daja moja droga, chociaz ja na ich brak specjalnie
            >
            > nie narzekam.
            > > Kiedy zaczniesz walczyc z polskim antywietnamizmem?
            > >
            > >
            > Cierpisz za milijony, bezsennie? Jak przykro! Przed wojna? Być może. Według
            > zasady - cztery strony świata - dzielili na cztery. Teraz nie dzielą.
            > Piszesz dziewczynko bezsensu. Jak zwykle. To Ty będziesz walczyła - nie ja.
            > Może wreszcie się czymś zajmiesz teoretyczna patriotko z Belgii, he he...
            >
            >
            > Miriam

A kto ci napisal,ze cierpie?Nawet ironii nie lapiesz..
            Jezeli ja pisze bez sensu to co powiedziec o tobie dziewczynko.
            Zajmie sie czyms jak bede chciala patriotko izraelska z Polski.hihihi
      • Gość: obserwator kat Rumkowski IP: *.puntoinformatica.com / 217.172.206.* 11.11.03, 15:51
        miriamfirst_ napisała:

> Własnie Zydzi wcale nie sa biedni! I to spędza z powiek sen ... innym
        nacjom.
        >
        >
        > Miriamsmile

gdyz biednych Zydow Niemcy wymordowali, a bogaci sie temu przygladali zza
        oceanu.nie tak bylo? Wine zrzucaja ze swych sumien na Polakow. Celuja w tym
        zydzi amerykanscy. A europejscy z lezka w oku wspominaja swojego kata
        Rumkowskiego.
        • miriamfirst_ Re: kat Rumkowski 11.11.03, 15:58
          Gość portalu: obserwator napisał(a):

> miriamfirst_ napisała:
          >
          > > Własnie Zydzi wcale nie sa biedni! I to spędza z powiek sen ... innym
          > nacjom.
          > >
          > >
          > > Miriamsmile
          >
          > gdyz biednych Zydow Niemcy wymordowali, a bogaci sie temu przygladali zza
          > oceanu.nie tak bylo? Wine zrzucaja ze swych sumien na Polakow. Celuja w tym
          > zydzi amerykanscy. A europejscy z lezka w oku wspominaja swojego kata
          > Rumkowskiego.

Co ty wiesz chlopczyku o Rumkowskimsmile)) smiac mi sie chce jak czytam podobnego
          cymbala.

• Gość: obserwator uderz w stol IP: *.puntoinformatica.com / 217.172.206.* 11.11.03, 16:08
            miriamfirst_ napisała:

> Gość portalu: obserwator napisał(a):
            >
            > > miriamfirst_ napisała:
            > >
            > > > Własnie Zydzi wcale nie sa biedni! I to spędza z powiek sen ... innym
            >
            > > nacjom.
            > > >
            > > >
            > > > Miriamsmile
            > >
            > > gdyz biednych Zydow Niemcy wymordowali, a bogaci sie temu przygladali zza
            > > oceanu.nie tak bylo? Wine zrzucaja ze swych sumien na Polakow. Celuja w ty
            > m
            > > zydzi amerykanscy. A europejscy z lezka w oku wspominaja swojego kata
            > > Rumkowskiego.
            >
            > Co ty wiesz chlopczyku o Rumkowskimsmile)) smiac mi sie chce jak czytam
            podobnego
            > cymbala.
            >
            >

W Krakowi Zydzi wydali wyrok smierci na Weicherta,dyrektora teatru
            zydowskiego, zbrodniarza znacznie mniejszego kalibru.
            Uderz w stol,prawda? Obronczyni Rumkowskiego jak znalazl.
            • miriamfirst_ Re: uderz w stol 11.11.03, 16:17

To ty bijesz w stół? W religii żydowskiej stół się błogosławi.
              Co jeszcze robisz. Napisz. Śmiesznie się ciebie czyta chłopczyku.
    • Gość: obserwator miriam :(((( IP: *.puntoinformatica.com / 217.172.206.* 11.11.03, 15:45

Miriam w Polsce chce likwidacji swiat, a w Izraelu w szabas
      wznosi barykady by samochody nie jezdzily.
      Schizofrenia?
      • miriamfirst_ Re: miriam :(((( 11.11.03, 15:47

>
        >
        > Miriam w Polsce chce likwidacji swiat, a w Izraelu w szabas
        > wznosi barykady by samochody nie jezdzily.
        > Schizofrenia?

Właśnie - schizofrenia - tylko - czyja? Wygląda na to, że obserwatora. Gdzie ja
        na pisałam chłopcze, że chcę likwidacji czegokolwiek, nu?

Miriam
        • gini Re: miriam :(((( 11.11.03, 15:52
          Czy ty naprawde taka glupia jestes?
        • Gość: obserwator 22 lipca IP: *.puntoinformatica.com / 217.172.206.* 11.11.03, 16:01
          miriamfirst_ napisała:

>
          > >
          > >
          > > Miriam w Polsce chce likwidacji swiat, a w Izraelu w szabas
          > > wznosi barykady by samochody nie jezdzily.
          > > Schizofrenia?
          >
          > Właśnie - schizofrenia - tylko - czyja? Wygląda na to, że obserwatora. Gdzie
          ja
          >
          > na pisałam chłopcze, że chcę likwidacji czegokolwiek, nu?
          >
          >
          >
          > Miriam

dzisiaj jest najwazniejsze POLSKIE swieto. Rocznica odzyskania panstwowosci po
          przeszlo stu latach. Wpisujesz sie do glupiego watku, w taki dzien POPIERASZ
          zdanie autora ze ZA DUZO W POLSCE jest swiat, wiec co mam ci wykazywac?
          Inni zlikwiduja.
          zrobia mlode Bermany, swiatly, Romkowskie, Radkiewicze, Brystygierowe,
          Szechtery, Lubelskie i Warszawskie swieto 22 lipca.
          • miriamfirst_ Re: 22 lipca 11.11.03, 16:10

> dzisiaj jest najwazniejsze POLSKIE swieto. Rocznica odzyskania panstwowosci
            po
            > przeszlo stu latach. Wpisujesz sie do glupiego watku, w taki dzien POPIERASZ
            > zdanie autora ze ZA DUZO W POLSCE jest swiat, wiec co mam ci wykazywac?
            > Inni zlikwiduja.
            > zrobia mlode Bermany, swiatly, Romkowskie, Radkiewicze, Brystygierowe,
            > Szechtery, Lubelskie i Warszawskie swieto 22 lipca.

No własnie, właśnie! I co z tą niepodległością? Walczył dziadek, mój dziadek,
            twój dziadek, legijony, i co? Żydzi rządzą, piszesz na żydowskim forum,
            kupujesz żydowskie gazety, nabijasz portfel tvn słuchając wywodów Żydow,
            kupujesz w leader price - israelskiej firmie, w informacjach słyszysz to, co
            Zydzi chcą żebyś usłyszał - a twoja przyszłosć jest taka, że będziesz zarabiał
            tyle, ile Zydzi w bankach światowych uznają za stosowne. Wyrazy. Wspólczucia.
            Ale zauważ jedno Żydzi tworząc to forum - pozwalają ci się wygadać! I to jest
            bardzo moralne. Krzycz, chłopcze, krzycz. I doceń, że możesz krzyczeć.

Miriam
            • perla_ Re: 22 lipca 11.11.03, 16:16
              ty obserwator, nie zaobserwowałeś jeszcze, że w matrixie żyjesz. Żydowskim
              oczywiście, matołku. smile

Perła
              • gini Re: Miriam& perla 11.11.03, 16:20
                perla_ napisał:

> ty obserwator, nie zaobserwowałeś jeszcze, że w matrixie żyjesz. Żydowskim
                > oczywiście, matołku. smile
                >
                > Perła

Poniewaz tak nie lubicie swiat, to niech sie Miriam na tym forum nie wychyla z
                pisaniem o jakichs zydowskich swietach.
                Rozpirze wszystko w drobny mak.
                Skoro ona jeden dzien nie umie wytrzymac, to ja tez nie mam zadnych zobowiazan.
                • perla_ Re: Miriam& perla 11.11.03, 16:24
                  gini napisała:

> Poniewaz tak nie lubicie swiat, to niech sie Miriam na tym forum nie wychyla
                  z
                  > pisaniem o jakichs zydowskich swietach.
                  > Rozpirze wszystko w drobny mak.
                  > Skoro ona jeden dzien nie umie wytrzymac, to ja tez nie mam zadnych
                  zobowiazan.

ależ gini, rozpirzaj sobie. Jak potrafisz oczywiście. Bo Ty i tak nie rozumiesz
                  istoty problemu właśnie. Święta żydowskie nie są dniami wolnymi od pracy a o
                  tym dyskutujemy przecież.
                  I nie chodzi o dzisiejsze Święto. Chodzi o to, że przy okazji takich świąt
                  tworzy się kilka dni wolnych dodatkowo. Wczoraj prawie cała Polska nie
                  pracowała. A święta żadnego nie było.

Perła
                  • gini Re: Miriam& perla 11.11.03, 16:34
                    perla_ napisał:

> gini napisała:
                    >
                    > > Poniewaz tak nie lubicie swiat, to niech sie Miriam na tym forum nie wychy
                    > la
                    > z
                    > > pisaniem o jakichs zydowskich swietach.
                    > > Rozpirze wszystko w drobny mak.
                    > > Skoro ona jeden dzien nie umie wytrzymac, to ja tez nie mam zadnych
                    > zobowiazan.
                    >
                    > ależ gini, rozpirzaj sobie. Jak potrafisz oczywiście. Bo Ty i tak nie
                    rozumiesz
                    >
                    > istoty problemu właśnie. Święta żydowskie nie są dniami wolnymi od pracy a o
                    > tym dyskutujemy przecież.
                    >
                    W Izraeluu sa, nawet w USA zydowskie swieto jest dniem wolnym od pracy, taki 11
                    ty wrzesien, zydowskie swieto wolne od pracy.Wiec czemu Zydowka sie wtraca do
                    polskich swiat?Trudno zeby w Polsce ustalac dniem wolnym od pracy dzien , na
                    ktory przypada swieto jakiejs tam mniejszosci.
                    Druga sprawa, czepneliscie sie obydwoje dnia swieta narodowego, co swiadczy o
                    niebywalym chamstwie i braku delikatnosci.
                    Dziwie, Ci sie ,ze dajesz sie jej podpuszczac, czy wnie masz swojego rozumu?

I nie chodzi o dzisiejsze Święto. Chodzi o to, że przy okazji takich świąt
                    > tworzy się kilka dni wolnych dodatkowo. Wczoraj prawie cała Polska nie
                    > pracowała. A święta żadnego nie było.
                    >
                    > Perła

W Belgii jest to samo i nikt sie nie burzy wyobraz sobie, swieto to swieto.
                    Ale jak Zydowka czepia sie do polskich swiat to jest to juz idiotyczna
                    prowokacja.
                    Moze mam ci przypomniec co pisales oWietnamczykach?A zobacz co napisala ona, i
                    po co?A no tylko po to by dokopac Polakom w dniu ich swieta.
                    Glupia chamica i tyle, miala spokoj, wymieniali z nia ludzie normalne posty ,
                    pozdrowienia to jej bylo zle.Tobie chyba tez, bo nie pierwszy raz prowokujesz.
                    • miriamfirst_ Re: Miriam& perla 11.11.03, 16:39
                      gini napisała:

> -******
                      > W Izraeluu sa,

Dajmy jej spokój Perła, toż ona już wyje do Israela jak pies do księzycasmile))
                      Ona już wysiadła.
                      • gini Re: Miriam& perla 11.11.03, 16:44
                        miriamfirst_ napisała:

> gini napisała:
                        >
                        > > -******
                        > > W Izraeluu sa,
                        >
                        > Dajmy jej spokój Perła, toż ona już wyje do Israela jak pies do księzycasmile))
                        > Ona już wysiadła.
                        Cos ty jeszcze nie, mozemy kontynuowac.A co do wycia to ty wyjesz do Izraela
                        jak pies do ksiezyca.
                        • miriamfirst_ Re: Miriam& perla 11.11.03, 16:55
                          Jeśli chodzi o mnie, to z zasady nie wyję do nikogo i do niczego.
                          Jeżeli już napisałaś, że ewentualnie mogłbym - do Izraela - to raczej jest
                          odwrotnie. Jako osoba mająca absolutne prawo do wyemigrowania tam - rezygnuje,
                          i to raczej Izrael chce, ale ja nie chcę. Kiedy mogę - odwiedzam.
                          Jestem z Polską związana jak z żadnym innym miejscem, tu się urodziłam, tu
                          wychowałam, i chociaż często irytują mnie nasze, tak NASZE do cholery i nie
                          próbuj mnie z tych szeregów wytrącać, cechy polskie i przywary -to one są także
                          moje. To ty jesteś poza Polską. Widocznie nie chcesz tu być Twój wybór.
                          Ja nie krytykowałam żadnego święta, pisałam, że sa faktycznie - jak Perła
                          okreslił - maratony i one mnie męczą. Zrozumiała? Mam obywatelstwo polskie i
                          prosze mnie tu nie obrażać, że "Zydówka krytykuje". A jakie ty masz gini
                          obywatelstwo?
                    • perla_ Re: Miriam& perla 11.11.03, 16:43
                      gini napisała:

> W Izraeluu sa, nawet w USA zydowskie swieto jest dniem wolnym od pracy, taki
                      11
                      >
                      > ty wrzesien, zydowskie swieto wolne od pracy.

ty masz obsesje na punkcie Izraela. Mnie nic to co tam dzieje się nie obchodzi.
                      Mnie interesuje co w Polsce jest.

> Wiec czemu Zydowka sie wtraca do
                      > polskich swiat?

polską obywatelką jest. A ty widzę, że chcesz klasyfikować obywateli według
                      narodowości. Ustawy norymberskie kłaniają się.

> Trudno zeby w Polsce ustalac dniem wolnym od pracy dzien , na
                      > ktory przypada swieto jakiejs tam mniejszosci.

nikt o tym nie mówi przecież.

> Druga sprawa, czepneliscie sie obydwoje dnia swieta narodowego, co swiadczy o
                      > niebywalym chamstwie i braku delikatnosci.

kłamiesz gini jak zwykle. Ani słowa nie pisałem o święcie Niepodległości. Czy
                      Ty umiesz czytać po polsku? Jak tak to udowodnij i daj link do postu gdzie
                      rzekomo czepiam się Święta Narodowego właśnie.

> Dziwie, Ci sie ,ze dajesz sie jej podpuszczac, czy wnie masz swojego rozumu?
                      >

ja mam gini, ale Ty...

> W Belgii jest to samo i nikt sie nie burzy wyobraz sobie, swieto to swieto.

Belgia mnie nie interesuje. Ja znam Belgię i wiem, że to i tak biedny kraj jest.

> Ale jak Zydowka czepia sie do polskich swiat to jest to juz idiotyczna
                      > prowokacja.

gdzie się czepiła?

> Moze mam ci przypomniec co pisales oWietnamczykach?A zobacz co napisala ona,
                      i
                      > po co?A no tylko po to by dokopac Polakom w dniu ich swieta.

gini, Ty kompromitujesz Polaków pisaniem swym.

> Glupia chamica i tyle, miala spokoj, wymieniali z nia ludzie normalne posty ,
                      > pozdrowienia to jej bylo zle.Tobie chyba tez, bo nie pierwszy raz prowokujesz.

inwektywy, inwektywy. Widzę, że Danka dobrą nauczycielką jest. Wstyd gini!

Perła
                      • gini Re: Miriam& perla 11.11.03, 16:51
                        perla_ napisał:

> gini napisała:
                        >
                        >
                        > > W Izraeluu sa, nawet w USA zydowskie swieto jest dniem wolnym od pracy, ta
                        > ki
                        > 11
                        > >
                        > > ty wrzesien, zydowskie swieto wolne od pracy.
                        >
                        > ty masz obsesje na punkcie Izraela. Mnie nic to co tam dzieje się nie
                        obchodzi.
                        >
                        > Mnie interesuje co w Polsce jest.
                        >******
                        Sluchaj skoro do polskich swiat czepia sie Zydowka, ktora w koncu tak sama sie
                        przedstawia to co ja jej mam napisac?W dodatku pisalam nie tylko o Izraelu ale
                        o USA, niedoczytaliscie oboje?

> > Wiec czemu Zydowka sie wtraca do
                        > > polskich swiat?
                        >
                        > polską obywatelką jest. A ty widzę, że chcesz klasyfikować obywateli według
                        > narodowości. Ustawy norymberskie kłaniają się.
                        > *******
                        Jak wam sie nie podobaja polskie swieta to emigrujcie.
                        A ten dom starosci dla samych Zydow to jak dobieral czlonkow, nie wiesz?
                        Ustawy norumberskie nie klaniaja sie, czasem.
                        >
                        > Trudno zeby w Polsce ustalac dniem wolnym od pracy dzien , na
                        > > ktory przypada swieto jakiejs tam mniejszosci.
                        >
                        > nikt o tym nie mówi przecież.
                        > ******
                        No to w czym problem?Skoro wiekszosc jest polska to sie ustala dzien wolny od
                        pracy w dniu polskiego swieta narodowego tak jest na calym swiecie, inne swieta
                        tez katolickie dla katolickiej wiekszosci i tez tak jest na calym swiecie.

> > Druga sprawa, czepneliscie sie obydwoje dnia swieta narodowego, co swiadcz
                        > y o
                        > > niebywalym chamstwie i braku delikatnosci.
                        >
                        > kłamiesz gini jak zwykle. Ani słowa nie pisałem o święcie Niepodległości. Czy
                        > Ty umiesz czytać po polsku? Jak tak to udowodnij i daj link do postu gdzie
                        > rzekomo czepiam się Święta Narodowego właśnie.
                        >******
                        Tylko przez czysty przypadek wybrales sobie Dzien Swieta Narodowego na krytyke
                        swiat , nie rznij glupa perla.

>
                        > > Dziwie, Ci sie ,ze dajesz sie jej podpuszczac, czy wnie masz swojego rozum
                        > u?
                        > >
                        >
                        > ja mam gini, ale Ty...
                        >
                        > > W Belgii jest to samo i nikt sie nie burzy wyobraz sobie, swieto to swieto
                        > .
                        >
                        > Belgia mnie nie interesuje. Ja znam Belgię i wiem, że to i tak biedny kraj
                        jest
                        > .
                        >
                        > > Ale jak Zydowka czepia sie do polskich swiat to jest to juz idiotyczna
                        > > prowokacja.
                        >
                        > gdzie się czepiła?
                        >
                        >
                        > > Moze mam ci przypomniec co pisales oWietnamczykach?A zobacz co napisala on
                        > a,
                        > i
                        > > po co?A no tylko po to by dokopac Polakom w dniu ich swieta.
                        >
                        > gini, Ty kompromitujesz Polaków pisaniem swym.
                        >
                        >
                        > > Glupia chamica i tyle, miala spokoj, wymieniali z nia ludzie normalne post
                        > y ,
                        > > pozdrowienia to jej bylo zle.Tobie chyba tez, bo nie pierwszy raz prowokuj
                        > esz.
                        >
                        > inwektywy, inwektywy. Widzę, że Danka dobrą nauczycielką jest. Wstyd gini!
                        >
                        > Perła
                        • perla_ Re: Miriam& perla 11.11.03, 17:00
                          gini,

1. dbaj o estetykę swoich postów. Rób jakieś odstępy, pisz tak aby czytelnik
                          nie musiał w gąszczu szukac tego co napisałaś. Wstyd aby kobieta takim
                          niechlujem była.
                          2. gini, ja napisałem post dzisiaj o dniu wczorajszym właśnie. A Ty gini to jak
                          świętujesz? Od rana na forum piszesz, i tak przez cały dzień. W czym lepsza
                          jesteś niby?
                          3. Pewne domy, żłobki, szkoły itd. prywatne są. I właściciel może sobie sam
                          ustalić kryteria swoje. Normalne będzie, że do katolickiej szkoły będą chodzi
                          katolicy właśnie. A w szkole wojskowej pacyfiści nie pożądani będą. Jak tego
                          nie rozumiesz to ja poddaję się.

Perła
                          • gini Re: Miriam& perla 11.11.03, 17:16
                            perla_ napisał:

> gini,
                            >
                            > 1. dbaj o estetykę swoich postów. Rób jakieś odstępy, pisz tak aby czytelnik
                            > nie musiał w gąszczu szukac tego co napisałaś. Wstyd aby kobieta takim
                            > niechlujem była.
                            >*****
                            Oddzielam gwiazdeczkami .
                            2. gini, ja napisałem post dzisiaj o dniu wczorajszym właśnie. A Ty gini to jak
                            >
                            > świętujesz? Od rana na forum piszesz, i tak przez cały dzień. W czym lepsza
                            > jesteś niby?
                            >
                            Jak ja swietuje to moja sprawa a Tobie nic do tego, wieczorem bedzie moj drogi
                            uroczysta kolacja przy swiecach.
                            3. Pewne domy, żłobki, szkoły itd. prywatne są. I właściciel może sobie sam
                            > ustalić kryteria swoje. Normalne będzie, że do katolickiej szkoły będą chodzi
                            > katolicy właśnie. A w szkole wojskowej pacyfiści nie pożądani będą. Jak tego
                            > nie rozumiesz to ja poddaję się.
                            > ******
                            No, no , no to jak ja bym zalozyla prywatny dom dla starych ludzi, i
                            przyjmowala tylko Polakow, albo zlobek i nie chcialabym np.przyjac zydowskiego
                            dziecka to bym dopiero miala.Krzyk by sie podniosl o antysemlityzm i ksenofobie.
                            Wyobraz sobie, ze w Belgii do katolickich szkol uczeszcza wielu muzulmanow.
                            > Perła
                            • perla_ Re: Miriam& perla 11.11.03, 17:19
                              gini, połowa ludzi tam to Polacy właśnie.
                              • gini Re: Miriam& perla 11.11.03, 17:24
                                perla_ napisał:

> gini, połowa ludzi tam to Polacy właśnie.

Naprawde? widac niedokladnie czytalam, ale przeczytam jeszcze raz, tylko nie
                                dzis.
            • Gość: obserwator Polska zawsze przygarnie i da schronienie Miriam IP: *.puntoinformatica.com / 217.172.206.* 11.11.03, 16:21
              miriamfirst_ napisała:

>
              > > dzisiaj jest najwazniejsze POLSKIE swieto. Rocznica odzyskania panstwowosc
              > i
              > po
              > > przeszlo stu latach. Wpisujesz sie do glupiego watku, w taki dzien POPIERA
              > SZ
              > > zdanie autora ze ZA DUZO W POLSCE jest swiat, wiec co mam ci wykazywac?
              > > Inni zlikwiduja.
              > > zrobia mlode Bermany, swiatly, Romkowskie, Radkiewicze, Brystygierowe,
              > > Szechtery, Lubelskie i Warszawskie swieto 22 lipca.
              >
              > No własnie, właśnie! I co z tą niepodległością? Walczył dziadek, mój
              dziadek,
              > twój dziadek, legijony, i co? Żydzi rządzą, piszesz na żydowskim forum,
              > kupujesz żydowskie gazety, nabijasz portfel tvn słuchając wywodów Żydow,
              > kupujesz w leader price - israelskiej firmie, w informacjach słyszysz to, co
              > Zydzi chcą żebyś usłyszał - a twoja przyszłosć jest taka, że będziesz
              zarabiał
              > tyle, ile Zydzi w bankach światowych uznają za stosowne. Wyrazy. Wspólczucia.
              > Ale zauważ jedno Żydzi tworząc to forum - pozwalają ci się wygadać! I to
              jest
              > bardzo moralne. Krzycz, chłopcze, krzycz. I doceń, że możesz krzyczeć.
              >
              > Miriam

i na koniec jak od wieku wiekow, jak zawsze, Zydzi zwroca sie o pomoc do
              Polakow. I w Polsce znajda schronienie. Tak bylo, tak jest i tak bedzie.
              Mozesz sobie podskakiwac, a i tak nie zagluszysz glosu plynacego z
              antysemickiej Europy. To byl szczery glos Europy. poprawnosc nie pozwala im
              wprost przedawic pogladow, ale ankieta prawde powiedziala.

Nie Polska jest anrysemicka lecz Francja, Holandia, Belgia i dlugo wyliczac.
              A NIEMCY juz nie jeden raz wasza milosc odrzucili. Zawsze Zydzi mieli do nich
              slabosc.

Doksztalc sie dziecko; Na pocieszenie powiem, Polska zawsze przygarnie.
              • miriamfirst_ Re: Polska zawsze przygarnie i da schronienie 11.11.03, 16:37

Ale obserwator ma refleks! Jakiż błysk, he, he! Nie oślepiaj sam siebie,
                chłopie!
                Piszesz, że Polską rządzą Zydzi, no to jasne, że w pierwszej kolejności mnie
                dadzą - już dali - świetne schronienie. A ciebie wyślą do Anglii do potomków
                hallerczyków, żeby ci co z litości ze stołu zrzucili (albo i nie) smile))
                • Gość: obse4rwator z ubolewaniem stwierdzam IP: *.puntoinformatica.com / 217.172.206.* 11.11.03, 17:06
                  miriamfirst_ napisała:

>
                  > Ale obserwator ma refleks! Jakiż błysk, he, he! Nie oślepiaj sam siebie,
                  > chłopie!
                  > Piszesz, że Polską rządzą Zydzi, no to jasne, że w pierwszej kolejności mnie
                  > dadzą - już dali - świetne schronienie. A ciebie wyślą do Anglii do potomków
                  > hallerczyków, żeby ci co z litości ze stołu zrzucili (albo i nie) smile))

-------------------------------------------------------------------------------
                  -

albo

znajdziesz moje slowa swiadczace o tym ze uwazam jakoby ZYDZI RZADZILI POLSKA,
                  albo moje slowa mogace ciebie wprowadzic w blad. W przeciwnym wypadku bede
                  musial stwierdzic ze swiadomie i celowo KLAMIESZ.

Polsce brakuje przedwojennych Zydow, polskich patriotow zydowskiego
                  pochodzenia wymordowanycg przez Niemcow. Brakuje rowniez tych Zydow ktorzy
                  zachowali swoja odrebnosc i nie zaasymilowali sie przez wieleset lat.

Natomiast nie brakuje Zydow reemigrantow sowieckich i ukrainskich, KATOW
                  POLAKOW, Bermanow, Rozanskich, Radkiewiczow i innych.Nie brakuje moskiewskich
                  sprzedawczykow.
                  Jestes niedoksztalcona i niedoinformowana. Wiekszosc Zydow zaasymilowanych
                  uwazalo sie za Polakow.

• Gość: obserwator - - - - - - M I R I A M - - - -- /KLAMCZYNI ?/-- IP: *.puntoinformatica.com / 217.172.206.* 11.11.03, 22:58
                    Gość portalu: obse4rwator napisał(a):

> miriamfirst_ napisała:

> > Piszesz, że Polską rządzą Zydzi, no to jasne, że w pierwszej kolejności mn
                    > ie
                    > > dadzą - już dali - świetne schronienie. A ciebie wyślą do Anglii do potomk
                    > ów
                    > > hallerczyków, żeby ci co z litości ze stołu zrzucili (albo i nie) smile))
                    >
                    >
                    >
                    >
                    >
                    >
                    > -----------------------------------------------------------------------------
                    --
                    > -
                    >
                    > albo
                    >
                    > znajdziesz moje slowa swiadczace o tym ze uwazam jakoby ZYDZI RZADZILI
                    POLSKA,
                    > albo moje slowa mogace ciebie wprowadzic w blad. W przeciwnym wypadku bede
                    > musial stwierdzic ze swiadomie i celowo KLAMIESZ.

albo

znajdziesz moje slowa swiadczace o tym ze uwazam jakoby ZYDZI RZADZILI POLSKA,
                    albo moje slowa mogace ciebie wprowadzic w blad. W przeciwnym wypadku bede
                    musial stwierdzic ze swiadomie i celowo KLAMIESZ.

liczysz na to ze zapomnialem?

nie zapomnialem i czekam !!!!!!!!!!!
                    • Gość: obserwator W Z Y W A M - - - - M I R I A M - - - IP: *.puntoinformatica.com / 217.172.206.* 12.11.03, 11:33

> miriamfirst_ napisała:

Piszesz, że Polską rządzą Zydzi, no to jasne, że w pierwszej kolejności
                      mnie dadzą - już dali - świetne schronienie. A ciebie wyślą do Anglii do
                      potomków hallerczyków, żeby ci co z litości ze stołu zrzucili (albo i nie) smile)

> > --------------------------------------------------------------------------
                      > ---

po raz ostatni wzywam do ciebie do WYCOFANIA OSZCZERCZYCH POMOWIEN MIRIAM !!!

nigdzie nie napisalem ze ZYDZI RZADZA POLSKA,
                      nie ma moich slow ktore pozowlolyby na wysnucie takiego wniosku.

W przeciwnym wypadku bede musial stwierdzic ze swiadomie i celowo KLAMIESZ.
                      Poniewaz lubisz cytowac zastanowie sie, czy nie napisac
                      ze KLAMSTWO WYSSALAS Z MLEKIEM MATKI !!!

Konstatuję,że słyszałaś o hallerczykach. Chyba Polacy nie muszą przepraszac
                      za te poobcinane brody zydowskie.Bylo to PRZED WOJNA !!!
                      Te zlosliwosc puszcze mimo uszu, podobnie jak inne twoje antypolskie
                      stwierdzenia. Zostawiam je innym forumowiczom.
                      Jak rowniez TWOJE stwierdzewnie ze Polacy zamkneliby PANA BOGA w szpitalu
                      psychiatrycznym.
              • Gość: Józef Zawadzki Tacy już jesteśmy i potem takie miriamfirsty IP: *.icm.edu.pl 11.11.03, 16:55
                i perły się nam odpłacają. Serce mamy zbyt miekkie. Serce na dłoni.
    • Gość: doku Niemcy są bogate dzięki pracy gastarbaiterów IP: *.chello.pl 11.11.03, 16:14
      Gość portalu: ortodoks napisał(a):

> Teraz wientamczycy jako siła robocza

Polska też może stać się bogatym krajem, tylko pozwólmy pracować gastarbaiterom
      • Gość: f Re: Niemcy są bogate dzięki pracy gastarbaiterów IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 16:53
        Np Gazeta Wyborcza!Czy pozwoli pracować u siebie Polakowi?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka