belgijska 30.01.09, 13:26 Marek Halter jest pisarzem polsko-francuskim. Co na to nasz Polski_Francuz - Marek Halter cos po polsku popelnil? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
belgijska "Polski pisarz", bo urodzil sie w Polsce? 30.01.09, 13:44 Znawco rodowodow! )))) Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: "Polski pisarz", bo urodzil sie w Polsce? 30.01.09, 13:47 nie zasymilowany Zyd nie moze byc polskim pisarzem, zrozumiano i nie wciskac Polakom zydowskich pisarzy, bo tak wygodnie wam w danej sytuacji. Wynocha z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Z Kanady se "wynaszaj" Cyniolek, cycku mamusi! 30.01.09, 13:55 cyniol napisał: > nie zasymilowany Zyd nie moze byc polskim pisarzem, zrozumiano i nie wciskac > Polakom zydowskich pisarzy, bo tak wygodnie wam w danej sytuacji. Wynocha z Pol > ski. Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Z Kanady se "wynaszaj" Cyniolek, cycku mamusi 30.01.09, 13:58 Myslisz Pan, ze on "zasymilowany", czy tez jego kielbasa przegania, badz juz przegonila, kanadyjska kielbase? )) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Z Kanady se "wynaszaj" Cyniolek, cycku mamusi 30.01.09, 14:03 Cyniolek tylko na forum taki wiraszka. W domu, co malzonka kaze, raz-dwa wykonuje lub w zebach przynosi Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Z Kanady se "wynaszaj" Cyniolek, cycku mamusi 30.01.09, 14:05 Mysli Pan, ze kompleks zandarma u cyniolka sie zagniezdzil? )) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Pomywacz okien, kucharek, starszy zakupomistrz... 30.01.09, 14:11 ...produktow spozywczych, ekologiczny zmywarek do naczyn..no i czasem odkurzacz, gdy upadnie pod ciosem zony. Biedny, biedny chlopina Dlatego pewnie taki zajadly Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Pomywacz okien, kucharek, starszy zakupomistr 30.01.09, 14:13 marouder.eu napisał: > Biedny, biedny chlopina > Dlatego pewnie taki zajadly Rozumiem - najpierw przyskrzynila go mamusia a potem na obraz i podobienstwo, zona. Toz to klasyka, Panie Maruder, klasyka... )) Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Szarej masy zabraklo? ;))) 30.01.09, 13:51 wolna444 napisała: > A co mi zawracasz glowe, guzik mnie obchodza wasze rodowody, co > dekade zmieniacie jak afisze reklamowe, sama se w tym bagnie grzeb ! Ja ci glowe zawracam? To ty miales splywac a nie splynales aquaholiku klamliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: "Polski pisarz", bo urodzil sie w Polsce? 30.01.09, 13:56 wolna444 napisała: > > A co mi zawracasz glowe, guzik mnie obchodza wasze rodowody, co > dekade zmieniacie jak afisze reklamowe, sama se w tym bagnie grzeb ! Z tego Zyda taki polski pisarz jak z Belgijki Polka, hehehehe pewnie zaczal swe wystapienie na Kulu "rodacy" majac oczywicie Borusewicza i innych Zydow na mysli, tak jak Belgijka otwierajac watek tak samo zatytulowany, hahahahaha co za huzpa zydowska. Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: "Polski pisarz", bo urodzil sie w Polsce? 30.01.09, 14:01 Dla wolnej perly444, to jednak pisarz, uwaga, cytuje: "polsko-francuski" )) Do reszty twej "tyrady", nie bede sie ustosunkowywac, bo musialabym wejsc do piwnic intelektu a do tego dzisiaj nie mam nastroju Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Wedlug Wikipedii to jedna pani 30.01.09, 14:08 > belgijska napisała: > Sluchaj poszukiwaczko perel ... wyjasnie moze kantem od lopaty... to > nie wg mnie ale wg wikipedii, tam sie udaj i pytaj dlaczego, > poniala ?? jest 10 lat mlodsza niz ma w metrykach )))) Znasz te pania, czy moze nia jestes w kooperacji? )) Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Wedlug Wikipedii to jedna pani 30.01.09, 14:16 wolna444 napisała: > Jestes tak namolna ze zostaje mi tylko odpowiedziec staropolskim > zwyczajem: > "Gadaj mi do d..y bo mam uszy na urlopie". > EOT Moze tak w lubelskich mordowniach - na pewno nie "po staropolsku" - u staropolan nie bylo "Urlaubow" )) Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Wedlug Wikipedii to jedna pani 30.01.09, 15:28 belgijska napisała: > Moze tak w lubelskich mordowniach - na pewno nie "po staropolsku" - u staropola > n > nie bylo "Urlaubow" )) Zydowka moze tylko wiedziec jak jest u starozakonnych W sprawach Zydowka nie wypowiada sie. Odpowiedz Link Zgłoś