cepekolodziej 10.02.09, 10:29 www.bloomberg.com/apps/data?pid=avimage&iid=iPVZqUpCpQ7k Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goldbaum "Manipulacja" i "propaganda islamska" 10.02.09, 10:35 Zaraz sie dowiesz, ze Hamas jest mistrzem w preparowaniu takich zdjec. Pewnie nawet sami rozwalili ten dom itd. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Zdjęcie 10.02.09, 10:38 oraz tekst. www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601039&refer=columnist_makdisi&sid=aGwvtY5cgquc Tezy jasne, oczywiste dla każdego, czyje myślenie mieści się w ramach przyzwoitości. To nie pandemia antysemityzmu na świecie po ostatniej akcji pacyfikacyjnej w Gazie. To po prostu przyzwoici ludzie zaczynają wypowiadać otwarcie opinie o zabijaniu dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Zdjęcie 10.02.09, 11:11 To ta dziewczynka nie zyje Cepie? I mimo "niezycia" sama se tak przyszla pokleczec na gruzy?) cepekolodziej napisał: > > oraz tekst. > > www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601039&refer=columnist_makdisi&sid=aGwvtY5cgquc > > Tezy jasne, oczywiste dla każdego, czyje myślenie mieści się w ramach > przyzwoitości. > > To nie pandemia antysemityzmu na świecie po ostatniej akcji > pacyfikacyjnej w Gazie. To po prostu przyzwoici ludzie zaczynają > wypowiadać otwarcie opinie o zabijaniu dzieci. > > Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Wiec jaki jest stan zdrowia umieszczonej na.. 10.02.09, 11:25 ..fotografii dziewczynki oraz czyje i jakie intencje i motywy przywiodly ja na miejsce przykleku? Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Wiec jaki jest stan zdrowia umieszczonej na.. 10.02.09, 11:40 Jak widać przeżyła. Stan fizyczny - chyba niezły. Stan psychiczny - odpowiedz sobie sam. Przyklęk? Ja widzę dziecko wkładające do torby jakieś rozpaczliwe znaleziska. Ty widzisz - Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Wiec jaki jest stan zdrowia umieszczonej na.. 10.02.09, 12:04 Coz maja trupy dzieciece (skad liczba siedmiuset ofiar posrod nich?) do zdjecia przedstawiajacego mala dziewczynke bez opieki na pobojowisku? Oczywiscie, ze uwazam, ze zdjecie to tzw. ustawka Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Wiec jaki jest stan zdrowia umieszczonej na.. 10.02.09, 12:11 W dyskusji re: Jedwabne pewna dama z Izraela zarzuciła dyskutantom, że przedstawiając argumenty za urealnieniem liczby ofiar pogromu, postępują nieetycznie, a nawet antysemicko. I ta sama dama w innym wątku, re: Deir Yassin, przedstawiała żarliwie argumenty za urealnieniem liczby ofiar masakry. Jakie jest twoje stanowisko w kwestii urealniania liczb ofiar? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Malo mnie te sprawy obchodza... 10.02.09, 12:15 ...do samych aktow mam ten, czy inny stosunek, liczby powinny interesowac historykow. Nie jestem historykiem. Spytalem cie o te dane, bo wygladaja mi na liczby ksiezycowego pochodzenia. Nie chcesz, nie weryfikuj, nie prostuj. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Zdjęcie 10.02.09, 11:43 To nie pandemia antysemityzmu na świecie po ostatniej akcji pacyfikacyjnej w Gazie. To po prostu przyzwoici ludzie zaczynają wypowiadać otwarcie opinie o zabijaniu dzieci. TY, MA SIE ROZUMIEC, JESTES WSROD TYCH PRZYZWOITYCH LUDZI... TEZ GOLDBAUM... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Zdjęcie 10.02.09, 11:49 Ależ oczywiście. Jestem przyzwoitym człowiekiem. Nawiasowo: odpowiadam jedynie za siebie. Czy wg ciebie, Oskarze, powinienem się wstydzić, że reaguję oburzeniem na działania twojego państwa na terytoriach okupowanych? A może istnieją jakieś względy, dla których nie powinienem swoich odczuć wyrażać? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Taa...a kto ich okupowywuje, tych Gazanczykow? 10.02.09, 12:06 cepekolodziej napisał: Czy wg ciebie, Oskarze, powinienem się wstydzić, że reaguję > oburzeniem na działania twojego państwa na terytoriach okupowanych Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Taa...a kto ich okupowywuje, tych Gazanczykow 10.02.09, 12:14 Oczywiście, państwo Izrael. Gaza, zamknięta czy otwarta, należy od 1967 do państwa Izrael. A może nie należy? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Jak to nalezy do Izraela? 10.02.09, 12:16 I on, ten Izrael sie wycofal z administrowania swoja posiadloscia? Widzial ktos takie rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Jak to nalezy do Izraela? 10.02.09, 12:30 Widział. Tak się zarządza gettem. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Podzielam twoje 10.02.09, 12:39 oburzenie. "że reaguję oburzeniem na działania twojego państwa na terytoriach okupowanych?" Tak predko nie zapomne tych zbrodni na niewinnych. I bylbym za tym, by kilku izraelskich zbrodniarzy wojennych pociagnac do odpowiedzialnosci karnej. By inni Izraelczycy nie popelniali juz zbrodni na Palestynczykach. PF Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Powiedzial co wiedzial:/ 10.02.09, 12:40 polski_francuz napisał: > oburzenie. > > "że reaguję oburzeniem na działania twojego państwa na terytoriach okupowanych? > " > > Tak predko nie zapomne tych zbrodni na niewinnych. I bylbym za tym, by kilku > izraelskich zbrodniarzy wojennych pociagnac do odpowiedzialnosci karnej. > > By inni Izraelczycy nie popelniali juz zbrodni na Palestynczykach. > > PF Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Powiedzial co wiedzial:/ 10.02.09, 18:45 marouder.eu napisał: > polski_francuz napisał: > > > oburzenie. > > > > "że reaguję oburzeniem na działania twojego państwa na terytoriach okupow > anych? > > " > > > > Tak predko nie zapomne tych zbrodni na niewinnych. I bylbym za tym, by ki > lku > > izraelskich zbrodniarzy wojennych pociagnac do odpowiedzialnosci karnej. > > > > By inni Izraelczycy nie popelniali juz zbrodni na Palestynczykach. > > > > PF POWIEDZIAL CO WIEDZIAL, MOWISZ. WLASCIWIE POWIEDZIAL CO SIE DOWIEDZIAL OD HAMASNIKOW. PRZYNAJMNIEJ JUZ NIE UDAJE BEZSTRONNOSCI. MASKA DO KOSZA. JAK LATWO U NICH WYCHDZI OLIWA NA WIERZCH... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Bezstronnosc? 10.02.09, 20:11 Jak gina dzieci, jak ginie 1000 Palestynczykow na 13 Izraelczykow nie jestem bezstronny. Polacy tez byli masakrowani przy ciszy swiata w 1831, w 1863 roku i tez rozni Oskarowie uciszali zbyt wrazliwych na swoj sposob. Co do jednego sie zgadzam: maski spadly. I twarz, ktora widac piekna nie jest. PF Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Bezstronnosc? 10.02.09, 20:32 Maski spadały nieraz. Rachel Corrie. 23-letnia Amerykanka zmiażdżona pod gąsienicami izraelskiego wojskowego buldożera. Sprawca nie został nigdy pociągnięty do odpowiedzialności. Iman al-Hams, 13-letnia palestyńska dziewczynka, najpierw postrzelona a potem z zimną krwią dobita - nie przez opętanego nienawiścią terrorystę a przez oficera armii Izraela. Mordercę w majestacie prawa uwolniono od odpowiedzialności. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Egoizm 10.02.09, 20:44 Mnie jeszcze jedna sprawa denerwuje. Caly swiat jest nieustannie proszony do rachunku sumienia za holocaust. Niemcy, ze go popelnili, Polacy, ze nie pomogli Zydom tak jak powinni, ostatnio nawet papiez za to, ze zdjal anateme z negacjonisty (nieumyslnie pewnie). I tu czytamy osobe starsza, ktora zadnych wyrzutow sumienia za morderstwa w Gazie nie odczuwa. Nic a nic. Hamasniki byly winne i czesc. Albo, to krytycznie ustawionego: maska spadla z kryptoantysemity. Jest to, w najlepszym razie ekstremalnym egoizmem. A tak naprawde jest to zwykla nieuczciwoscia. PF Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Egoizm 10.02.09, 20:47 polski_francuz napisał: > Mnie jeszcze jedna sprawa denerwuje. Ciebie wszystko denerwuje, bo sie robisz wiekowy i sie nie akceptujesz. > Caly swiat jest nieustannie proszony do rachunku sumienia za holocaust. Niemcy, > ze go popelnili, Polacy, ze nie pomogli Zydom tak jak powinni, ostatnio nawet > papiez za to, ze zdjal anateme z negacjonisty (nieumyslnie pewnie). I ty to piszesz POWAZNIE? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Egoizm 10.02.09, 20:53 Ty to masz hucpe zeby porownywac Zaglade, czyli planowa eksterminacje 6 milionow Zydow, z trudna walka z terrorystami. Prawda jest taka, ze gryzie cie sumienie, bo utozsamiasz sie jakos z Litwa, Polska, Niemcami i Francja, a te kraje generalnie nie maja czystego sumienia jesli chodzi o Zydow, wiec zeby ulzyc swojej psychologicznej niedoli probujesz upaprac Izrael. Na szczescie mozesz tylko bezsilnie sie napinac. A Oskarowi nie dorastasz do piet. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Egoizm 10.02.09, 21:01 "A Oskarowi nie dorastasz do piet" Zgadzam sie. Staram sie byc uczciwy, znac moje korzenie i wspolczuc nieszczesliwym. Natomiast nieszczescia Palestynczykow dla Oskara nie istnieja. Chcesz bym wyjasnil co mysle o psychicznym mechanizmie "usuwania winy z sumienia"? Jest to dobrze znane z innych doswiadczen. Tych sprzed 64 lat. PF Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Egoizm 10.02.09, 21:14 Izraela nie trzeba paprać. Sam się już wystarczająco upaprał. Na tyle wystarczająco, żeby można go było wreszcie zacząć traktować jak każdy inny kraj. To jest - Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Egoizm 10.02.09, 21:18 "bez taryfy ulgowej." I na sympatie swiata to bedzie Izrael teraz dlugo musial popracowac. Bo ja stracil. I jeszcze, jak sie kogos nie lubi to nie znaczy ze sie jest rasista. To znaczy, ze obiekt niecheci popelnil czyny niedozaakceptowania. PF PF Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Egoizm 10.02.09, 21:21 I za to ci placa? Wysil sie troche. PF Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Egoizm 11.02.09, 17:04 Ryzykujac Autor: polski_francuz ☺ Data: 27.05.07, 20:22 + dodaj do ulubionych wątków co ryzykuje, pozwol ze ci cos powiem. Polsko-zydowskie stosunki sa bardzo skomplikowane. I w sposob umiejetny grane przez Dane et consortes. Najlepiej jest sie trzymac od nich z daleka, bo mozna tylko oberwac albo sie znalezc tam gdziesmy sie nie spodziewali byc. Przypuszczam podobnie bylo w kraju w ktorym zyjemy jakis czas temu. Zanim inne problemy narodowsciowe tego nie przeslonily. PF Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Egoizm 11.02.09, 17:15 Wyjasnij mi moze jaki zwiazek maja izraelskie zbrodnie w Gazie z polsko-zydowskimi stosunkami? Bo nie widac tego na pierwszy rzut oka. Chcesz moze powiedziec, ze poniewaz zydzi Zydzi zyli z nami kilkaset lat to moga robic co chca z Palestynczykami? Albo, ze Polacy nie maja prawa krytykowac Zydow, bo oni znaja jezyk polski? I przy okazji, wyjasnij twojemu koledze, ze musi poszukac innego kata ataku niz te wasze forum. PF Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Egoizm 11.02.09, 17:33 Alez ma. I dobrze o tym wiesz. Nie rozumiem tego narzecza. Napisz w jakims innym jezyku, bo to nie bylo po polsku. > I przy okazji, wyjasnij twojemu koledze, ze musi poszukac innego kata ataku niz > te wasze forum. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Egoizm 11.02.09, 17:47 Zanim zaczniemy kontynuowac te dyskusje, wytlumacz mi moze jakie sa twoje zwiazki z Izraelem. Dalsza dyskusja moze miec sens jesli argumenty sie przyjmuje i sie na nie odpowiada. Ty zas jedynie mnozysz argumenty na twa korzysc. Lub tez starasz sie szantazowac. "Nie rozumiem tego narzecza. Napisz w jakims innym jezyku, bo to nie bylo po polsku." Alez bardzo prosze: "BTW, please try to explain to your colleague that he has to find another angle of attack" "Übrigens, bitte versuch es deinem Kollegen zu erklären, dass er einen anderen Angriffswinkel finden sollte" "A propos, je t'en prie d'expliquer à ton copain qu'il devrait trouver un autre angle d'attaque" PF P.S. I przestan chamic bo cie przestane czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Egoizm 11.02.09, 18:06 Wroce za 3 godziny - teraz mam pilne spotkanie. I wtedy odpowiem. A co do chamienia, to sam nazywales Dane szmata, wiec nie rozmieszaj mnie. Vous êtes de la merde dans un bas de soie... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Egoizm 11.02.09, 18:55 Mysle, ze bierzesz troche czasu by sie zastanowic. Dobry pomysl, zastanow sie. To jest zawsze dobra rzecz. Jesli to co pisze ci nie odpowiadam, mozesz przestac mnie czytac. A co do twojej kolezanki, wyrazila poparcie dla faszysty Libermana. W Europie, po dojsciu faszysty Haidera*) do wladzy, wiele krajow zerwalo stosunki z Austria. W Izraelu faszysci maja duze poparcie w wyborach i dojda do wladzy. Nie przeszkadza ci to? I w koncu, "tu ne q'une merde toi même". PF *) A propos czy Liberman jest jak Haider pedalem? Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Yvette 12.02.09, 14:17 > *) A propos czy Liberman jest jak Haider pedalem? A cholera go wie. Wiadomo tylko, że za przydomek obrał sobie imię Yvette. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Yvette 12.02.09, 14:19 No, ale to może dlatego, że podobno pierwotnie miał na imię Ewet. Z mołdawskim akcentem po francusku może wyjdzie na Yvette. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Yvette 12.02.09, 14:25 pedal ci przeszkadza? a podstarzaly facet lecacy na mlode dziewczyny, to nie? fajtaj dalej nozkami.... nie byl w kach, nie jest faszysta, ale wie co powinno byc i bedziesz mial jeszcze duzo tematow, jak arabstwo z knesser zacznie byc wyrzucane.... no i jak nielojalnie do gazy beda odstawiani... spadaj kretynie.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 hehehehehehe..... francuzik...... 11.02.09, 18:24 znow moralizuje: "Dalsza dyskusja moze miec sens jesli argumenty sie przyjmuje i sie na nie odpowiada. " ale tylko wtedy, jak inni odpowiadaja na "rozkazy" francuzika... bo on sam oczywiscie nie odpowiada.... mam zanotowane, jak sie wil, zeby nie odpowiedziec na pytania i w tej sposob "zakonczyl" dyskujse, ktore poszla w niewygodnym dla niego kierunku.... wot i hipokryta i manipulant tchorzliwy.... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: hehehehehehe..... francuzik...... 11.02.09, 18:49 > wot i hipokryta i manipulant tchorzliwy.... Ale jajca! Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Cepku 11.02.09, 19:35 zaakceptuj przyjacielska rade: olej zydowinke, dane 33. Przestan ja czytac, to jest jedyny sposob dyskusji z nia. Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Cepku 11.02.09, 19:39 Ja już jej dawno nie czytam, tylko wzrokiem s k e n u j ę, czyli przelatuję, bo nic nowego ona nie wymyśli. Niestety. Ale ostatnio mnie bawi, akurat dobre na przerwę w meczu albo coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Cepku 11.02.09, 20:25 rzeczywiscie, cepowaty? jak sie tymczasowo wygasilam, to napisales cos, ze "wlasnie" sie zastanawiales na kontynuowaniem "rozmow" ze mna.... a to bylo jakis tydzien temu 10 dni, cos takiego... a tu nagle "od dawna"???? to "od dawna" to u ciebie tak samo, jak "przypadkowo tu wszedlem" i "nie mam czasu"... nie? ale gratuluje ci.... po latach kompletnej samotnosci na forum, nareszcie znalazles prawdziwego przyjaciela.... francuzika jednego.. toczka w toczke jak ty: nie odpowiada na pytania, tchorz moralny... antysemita... napuszony.... tez taki profesorek dla biednych.... wulgarny i chamski.... moze wy bracia???? nu, ale przynajmniej powinien na kawe miec dosyc, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Cepku 11.02.09, 20:28 Są codziennie awantury Nie ma dnia bez ostrej rury Odpowiedz Link Zgłoś
pacynka_nicka Nadęty rasista-bufon 11.02.09, 22:00 polski_francuz napisał: > zaakceptuj przyjacielska rade: olej zydowinke, dane 33. Przestan ja czytac, to > jest jedyny sposob dyskusji z nia. > > Pozdro > > PF czy może być coś równie wstrętnego? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Egoizm 10.02.09, 21:21 Dobre Ano wlasnie, Izrael trzeba traktowac tak jak kazdy inny kraj. Popieram! www.rp.pl/artykul/249449_Dla_Zachodu_Izrael__to_czyste_zlo.html Odpowiedz Link Zgłoś
anti.war zydzi nigdy nie czuli sie winni za swe zbrodnie 10.02.09, 21:36 to wiecej niz egoizm, to bestialstwo. Zeby czuc wine za swoje lub swego plemienia zbrodnie trzeba miec sumienie, a ono jest obce zydowskiej duszy. zawsze sa wyjatki, ale nie uswiadczysz ich na tym forum, Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Bezstronnosc? 11.02.09, 16:37 polski_francuz napisał: > Jak gina dzieci, jak ginie 1000 Palestynczykow na 13 Izraelczykow nie jestem > bezstronny. > > Polacy tez byli masakrowani przy ciszy swiata w 1831, w 1863 roku i tez rozni > Oskarowie uciszali zbyt wrazliwych na swoj sposob. > > Co do jednego sie zgadzam: maski spadly. I twarz, ktora widac piekna nie jest. > > PF > MASKI BYLY U CIEBIE ZAWSZE BARDZO LUZNE, TEZ GDY STARALES SIE DOSTAC NA FORUM EREC ISRAEL... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Bezstronnosc? 11.02.09, 16:40 Nie pochlebiaj sobie. Nigdy sie o to nie staralem. PF Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Zdjęcie 10.02.09, 18:06 Ależ oczywiście. Jestem przyzwoitym człowiekiem. Nawiasowo: odpowiadam jedynie za siebie. Czy wg ciebie, Oskarze, powinienem się wstydzić, że reaguję oburzeniem na działania twojego państwa na terytoriach okupowanych? A może istnieją jakieś względy, dla których nie powinienem swoich odczuć wyrażać? BYC MOZE, ZE JESTES PRZYZWOITYM CZLOWIEKIEM, ALE TA PRZYZWOITOSC SIE KONCZY GDY SPRAWA IDZIE O ZYDACH (ZYD I IZRAELCZYK - WSIO RAWNO). PAMIETASZ FORUMOWICZA NICKIEM STRANGER (FS)? ON TEZ SIEM DEKOLTOWAL SWA PRZYZWOITOSCIA - A W SWOIM KREGU NAPEWNO BYL - A ZYDOW NIENAWIDZIL OBSESYWNIE. JEDNOCZESNIE TWIERDZIL, ZE...NIE JEST ANTYSEMITA(!) I ZE JEGO POGLADY SA ZUPELNIE OBIEKTYWNE. A TO NIE BYL JAKIS PROSTAK O NAKREDZONEJ SPREZYNIE. SWE ANTYZYDOWSKIE TEZY NIE PISAL PO CHAMSKU LECZ ELEGANCKIM JEZYKIEM. ALA STRANGER, WSZYSTKO CO PISZE JEST CZYSTA PRAWDA. A DLACZEGO ZYDZI TAK SKACZA? BO NIE LUBIA GDY SIE IM WYTYKA PRAWDE W OCZY. CZASAMI MI SIE WYDAWALO, ZE TO SAM MOSCI PROF. J. R. NOWAK. ON SIE TAK BRZYDZIL ZYDAMI, ZE NIE MOGL SIE POGODZIC Z TYM, ZE JEZUS CHRYSTUS BYL KIEDYS ZYDEM. CO SIE ROBI? ODNAWIA SIE HISTORIE... TEN "HISTORYK" WIEC NAPISAL WIELOSTRONICOWA TEZE O TYM, ZE JEZUS BYL...CELTEM. SUKCES BYL ZAPEWNIONY, PRZYNAJMNIEJ NA FS. WSZYSCY ZNANI FORUMOWICZE (ZNANI Z...) PRZYLACZYLI SIE BLYSKAWICZNIE DO CHORU I DLUGO SPIEWALI TA SAMA OKTAWA... MAM NADZIEJE, ZE JESTES NA TYLE INTELIGENTNY ZEBY ZROZUMIEC MORAL MEGO POSTU. JESLI TAK, STAJE SIE ZBYTECZNA MOJA ODPOWIEDZ NA TWOJE SPECYFICZNE PYTANIA. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Zdjęcie 10.02.09, 18:35 Szanowny Oskarze, Z twojego postu wynika, że kto wypowiada krytyczne uwagi o działaniach rządu Izraela, traci automatycznie prawo do przyzwoitości. To absurdalne, i niepokojące. Myślę, że nikt ci nie odmówi przyzwoitości, jeśli wyrazisz się krytycznie o Polsce. A więc co - asymetria? Jeśli krytycznie o Izraelu - to nieprzyzwoicie, a jeśli krytycznie o Polsce - przyzwoicie? I jeszcze jedno. Co ma ze mną wspólnego niejaki stranger, czy prof. Nowak? Powtarzam: odpowiadam jedynie za siebie, proszę zatem nie analizować moich poglądów za pomocą poglądów innych osób. Morału nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Zdjęcie 10.02.09, 20:18 TU NIE CHODZI O KRYTYKE - MY NIERAZ SAMI SIE KRYTYKUJEMY - LECZ O SELEKTYWNEJ OCENIE SYTUACJI. WSZYSTKO CO ARABSKIE - W TYM WYPADKU HAMASOWSKO-TERRORYSTYCZNE - TO OK; WSZYSTKO CO ZYDOWSKIE TO PADLINA. STRANGER TO PRZYKLAD WYPACZANIA OBRAZU PRZEZ PEWNA OBSESJE, KTORA TEZ TKWI W TWOICH ZYLACH. TA TWOJA ZASLEPIA TWOJE OCZY. AUMIEJETNE MANEWRY NIE ZNACZA, ZE PRAWDA JEST PO TWOJEJ STRONIE. PISZESZ, ZE JA TEZ MAM PRAWO KRYTYKOWAC TWOJE PANSTWO. MAM PRAWO, ALE TEGO NIE ROBIE, CHOC JEST TEZ U WAS CO KRYTYKOWAC. JA PO PROSTU NIE MAM OBSESJI WOBEC POLAKOW... NAJWIEKSZE WYPACZANIE SYTUACJI TO UCHWYTAC HAMASOWSKIE TRABANIE O ZBRODNIACH PRZECIW LUDZKOSCI. CZY JEST JAKAS WOJNA BEZ CYWILNYCH OFIAR? OFIARY NIESTETY SA CHOC IDF JEST BODAJ JEDYNYM WOJSKIEM NA SWIECIE CO OSTRZEGA CYWILNA LUDNOSC TUZ PRZED ATAKIEM POWIETRZNYM. HAMASOWCY MIELI SIE OD KOGO UCZYC. HESBOLLA, INNY ODLAM CZARNEJ GWARDII AJATULLOW, DALA IM LEKCJE JAK ZROBIC PODWOJNY REJWACH Z CYWILNEJ LUDNOSCI: 1. KONCENTROWAC SWE BAZY RAKIETOWE W DOMACH CYWILOW, W SZKOLACH I MECZETACH, LICZAC NA TO ZE SPODNICY KOBIET CZY SZKOLNE DZIECI BEDA DLA NICH TARCZA OBRONNA. 2.GDY JEDNAK PRZYJDZIE REAKCJA NA WYPALANIE RAKIET Z TYCH BAZ I OPROCZ HAMASNIKOW BEDA OFIARY CYWILNE, SZCZEGOLNIE CYWILNE, BEDZIE MOC MATERIALU DLA PRASY (FOTOGRAFIE, FILMY) O OKROPNYCH ZBRODNIACH IZRAELA. TO ZE ONI PUSZCZALI RAKIETY PRZEZ PRZESZLO SIEDEM LAT NA CYWILNA LUDNOSC IZRALA I Z PREMEDYTACJA ZABIJALI I RANILI TYLKO CYWILOW, MACIE W NOSIE. IZRAEL ATAKOWAL NIEPROPORCJONALNIE? PROPORCJONALNIE TO STRZELAC RAKIETAMI NA OSLEP, JAK ONI, NA CYWILNA LUDNOSC HAMASSTANU. "ZBRODNICZY" IZRAEL NA TO SOBIE NIE POZWOLIL. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Zdjęcie 10.02.09, 20:50 Oskarze, to, co się odbyło na naszych oczach na przełomie grudnia i stycznie - to nie była wojna. To była akcja pacyfikacyjna. W trakcie tej akcji zabito ponad 1300 ludzi, zraniono kilka razy więcej. Tysiące ludzi utraciło domy. Czy dopuszczono się zbrodni? Pracują odpowiednie komisje. Dowiemy się w swoim czasie. W moich żyłach nic nie tkwi. Używając takiego sformułowania, mówisz w istocie rzeczy, że wyssałem antysemityzm z mlekiem matki, że mam to we krwi. Nie mogę ci tego zabronić, możesz mówić, co i jak chcesz. Ale, szanowny Oskarze, dobrze widzę źródła twoich przekonań. Jedno z nich to prostacka propaganda. Chcesz czy nie - Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Zdjęcie 11.02.09, 16:31 CEPIE, ODPOWIEM CI PO PROSTACKU JESLI JUZ MIANOWANY JESTEM PRZEZ MOSCI PROFESORA TYM TYTULEM... NIE WIEM CZY SSALES CZY NIE. WYSTARCZY, ZE DZIS JESTES CZOLOWYM ZYDOZERCA NA FORACH WYBORCZEJ. STYLOWY ZYDOZERCA, KTORY SIE ZASLANIA ZA INTELEKTUALNYM PIOREM NIE JEST DLA NAS OBCY W PRZEBIEGU LAT. TACY NIGDY NIE MOWIA "ZYDZI RZADZA SWIATEM (PRZYNAJMNIEJ - POLSKA); ZYDZI ROZWALILI WIEZOWCE W NY; ZYDZI (TERAZ AKTUALNE) WYWOLALI SWIATOWY KRYZYS EKONOMICZNY". TACY MOWIA, "CIEBIE UWAZAM ZA SWOJEGO I LUBIE, (SZCZEGOLNIE GDY PRACUJESZ W HAARETZU...) ALE TEGO ZBRODNICZEGO IZRAELA - NIE. "TO NIE BYLA WOJNA. TO BYLA AKCJA PACYFIKACYJNA". NO, MY MAMY SWOJE AINZATZGRUPPEN KTORE RUSZYLY NA BEZBRONNYCH CYWILNYCH ARABOW, KAZALISMY IM KOPAC MASOWE GROBY I WYSIEKALISMY ICH DO OSTATNIEGO. "IZRAEL ZNAJDUJE SIE W SAMYM CENTRUM PROCESOW POLITYCZNYCH O SWIATOWYM ZASIEGU". W TYM JEST COS. ALE DLACZEGO JESTESMY PERMANENTNIE W WIADOMOSCIACH SWIATA? BO TO MALE PANSTWO MA CHUCPE SIE BRONIC I NE PODSTAWIC SWEGO GARDLA DO RZEZI. WLASNIE TO GOTOWE GARDLO ZAWSZE SIE PODOBALO SWIATU, DZIS TEZ TEGO CEPOWATEGO. GDY POZA SIE ZMIENIMLA, IZRAEL JEST NA NIEUSTANNYM CELOWNIKU. TU JEST CALY CZAS WALKA O EGZYSTENCJE. OD CHWILI POWSTANIA PANSTWA I DO DZIS DZIEN. PANSTWA WOJUJA, CZASAMI WYGRYWAJA; CZASMI PRZEGRYWAJA ALE ZOSTAJA PRZY ZYCIU. NAM NIE WOLNO PRZEGRAC ZADNEJ WOJNY. ALE JAK MOGA TO ZROZUMIEC PANSTWA I JEDNOSTKI ZYJACE W POKOJU I DOBROBYCIE I NIC IM NIE ZAGRAZA? NIE MOGA I NIE ZROZUMIA! ALE JAK MOWI PRZYSLOWIE? "PSY SZCZEKAJA A KARAWANNA PRZECHODZI"... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Zdjęcie 11.02.09, 17:18 > ALE JAK MOWI > PRZYSLOWIE? "PSY SZCZEKAJA A KARAWANNA PRZECHODZI"... Szanowny karawaniarzu, po słowie "żydożerca" nie mam już czasu na jakiekolwiek rozmowy z tobą. Dlaczego? Ano, z prostej przyczyny. Z idiotami się nie rozmawia. Akcję pacyfikacyjną w Gazie obserwował cały świat. Obserwowałem i ja. Widziałem to, co widziałem. I Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Zdjęcie 11.02.09, 21:37 ANTYSEMITA BRZMI CI LEPIEJ? W TAKIM RAZIE ZMIENIAM TYTUL... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Zdjęcie 11.02.09, 21:43 Napisałem: nie ma dalej rozmowy. Jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Zdjęcie 11.02.09, 21:56 cepekolodziej napisał: > > Napisałem: nie ma dalej rozmowy. Jasne? > ROZMOWY? Z TOBA SA MOZLIWE ROZMOWY? TO JAK GROCH W SCIANE... TWOJ GROCH NAWET NIE WARTO POZBIERAC BO ZGNILY DO DNA. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Zdjęcie 11.02.09, 22:27 Gadaj do ściany, karawaniarzu. SCIANA JEST LEPSZA OD CEPA... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zdjęcie 11.02.09, 22:35 I O TEJ SCIANIE KAZDY SLYSZAL, A o CEPIE TO MOZE W KC PZPR JESZCZE PAMIETAJA... www.road90.com/watch.php?id=JfYO8zi9YJ Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Zdjęcie 11.02.09, 22:40 Gadać do ściany to stara polska fraza, żadnego związku ze Ścianą Płaczu. Wszystko się im kojarzy. Biedulinki. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Zdjęcie 11.02.09, 23:07 cepekolodziej napisał: > > Gadać do ściany to stara polska fraza, żadnego związku ze Ścianą > Płaczu. > > Wszystko się im kojarzy. Biedulinki. > > WSZYSTKO SIE KOJARZY. ZYD CZY NIE ZYD?... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Zdjęcie 11.02.09, 21:56 oskar moze pisac jak dlugo chce i kiedy chce, cepowaty hucpiarzu... a rozmowy z toba to nigdy nie ma.... na pytania nie odpowiadasz, a jak tylko odpowiedz nie po twojej mysli, to od razu zaczynaja sie bluzgi.... i tobie do oskara to tak daleko, jak na ksiezyc.... dokladnie twoja odwrotnosc: uczciwy, odwazny w rozmowach, nie pluje na zaden kraj, zyczliwy czlowiek... a ty? hucpiarz cepowaty, tchorz pospolity i antysemita smierdzacy... won! Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Tak, tak 11.02.09, 21:44 najlepsza obrona jest atak. Ale etykietka "antysemity" juz slabo klei. Za to coraz lepiej klei etykietka "izraelski zbrodniarz wojenny". Twoje dzieci tez mordowaly Palestynczykow? I nie tlumaczysz im co sie pokoleniu twoich rodzicom przydarzylo? A moze tlumaczysz, ale nie tak jak trzeba, he? PF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Tak, tak 11.02.09, 21:59 tys francuz juz dno glupoty osiagnales.... jakie zbrodnie wojenne, kretynie? 1300 osob, z tego okolo 800 sqrwiele terrorystyczne? w czasie dzialan wojennych????? moze tak przypomnimy w ten sposob patrzac, jakich to zbrodni wojennych dopuscila sie twoja francja w czasie wojny? w algierii? w jeszcze paru miejscach? spadaj gnojku jeden!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Tak, tak 11.02.09, 22:06 polski_francuz napisał: > najlepsza obrona jest atak. Ale etykietka "antysemity" juz slabo klei. > > Za to coraz lepiej klei etykietka "izraelski zbrodniarz wojenny". > > Twoje dzieci tez mordowaly Palestynczykow? I nie tlumaczysz im co sie pokoleniu > twoich rodzicom przydarzylo? A moze tlumaczysz, ale nie tak jak trzeba, he? > > PF DOBRZE KLEI, ALE U TYCH CO DOPRAWDY NIE ZNOSZA DLUGIE NOSY I OSTAJACE USZY... DLACZEGO MOJE DZIECI? TO JA SAM MORDUJE SYSTEMATYCZNIE JEDNO ARABSKIE DZIECKO NA SNIADANIE, DRUGIE NA OBIAD I TRZECIE NA KOLACJE... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz No coz 11.02.09, 22:25 przychodzi nowe pokolenie. Jestes starszym z 5-10 lat ode mnie. Takich Zydow jak ty spotkalem juz kilka razy w zyciu. Ostatni raz w Polsce w poczatku lat 90: chcial mnie upic bym zrobil cos na czym mu zalezalo. Nie udalo mu sie. Polacy poznali swiat. Nie musza juz prawde przezutych przez zydowska burzuazje poznawac. Potrafia sami prawde poznac. To nie jest az takie trudne w dobie internetu, emigracji i globalizacji. I kilka wnioskow. Trzeba zmienic ton. Polska rosnie powoli ale skutecznie. Coraz wiecej jest madrych Polakow (nie w rzadzie niestety, jeszcze nie). Po drugie, juz z naszego forum widac, jak Izrael chce zalatwic sprawe ludobojstwa w Gazie. Troche szantazykow na tych co maja slabe punkty (a kto ich nie ma), troche propagandy (dla glupich, po polsku - wyksztalciuchow), troche nowych newsow (juz biednego Benia XVI wzieto na rozen). Drogi Oskarku, juz Mojzesz wam na gorze Synaj powiedzial: nie nalezy mordowac. A wyscie mordowali. I to trzeba bedzie zaplacic. Dobranoc PF Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: No coz 11.02.09, 23:02 polski_francuz napisał: > przychodzi nowe pokolenie. > > Jestes starszym z 5-10 lat ode mnie. Takich Zydow jak ty spotkalem juz kilka > razy w zyciu. Ostatni raz w Polsce w poczatku lat 90: chcial mnie upic bym > zrobil cos na czym mu zalezalo. Nie udalo mu sie. > JEMU SIE NIE UDALO. JA JESTEM LEPSZY OD NIEGO. A WIEC KIEDY SIE SPOTYKAMY NA STAKANY? > Polacy poznali swiat. Nie musza juz prawde przezutych przez zydowska burzuazje > poznawac. Potrafia sami prawde poznac. To nie jest az takie trudne w dobie > internetu, emigracji i globalizacji. > POLACY MOZE TROCHE POZNALI SWIAT. A CO Z POLSKIMI FRANCUZAMI? WYGLADA NA TO, ZE NOWE OTOCZENIE MUSULMANSKIE W PRZYBRANEJ OJCZYZNIE POPCHALO CIE W REGRESJE... > > > Po drugie, juz z naszego forum widac, jak Izrael chce zalatwic sprawe > ludobojstwa w Gazie. Troche szantazykow na tych co maja slabe punkty (a kto ich > nie ma), troche propagandy (dla glupich, po polsku - wyksztalciuchow), troche > nowych newsow (juz biednego Benia XVI wzieto na rozen). > WSZYSCY JESTESCIE POD NASZYM BUTEM. TEZ WSPOMNIANY BENIEK... > Drogi Oskarku, juz Mojzesz wam na gorze Synaj powiedzial: nie nalezy mordowac. > A > wyscie mordowali. I to trzeba bedzie zaplacic. > MY PO PROSTU ODNOWILISMY DEKALOG: NA MIEJSCU "NIE ZABIJAJ" PRZYSZLO "ZABIJAJ" I MAMY WIEC DOBRE ALIBI PRZED MIEDZYNARODOWYM TRYBUNALEM. WARTO WIEC ARABOM NIE ZACZYNAC Z NAMI. I TAK IM NIE POMOZE... > > Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Na stakany 12.02.09, 09:34 Zapomnialem dodac jak pokonalem tego cwaniaka: odmowilem picia alkoholu Goodday PF Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Na stakany 12.02.09, 13:49 ODMOWLES CZY ON ODMOWIL? ZYDZI NIE SA ZNANI Z CHLUJOWSTWA WLASNIE... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Na stakany 12.02.09, 14:38 Intryga jego bylo zbyt grubymi nicmi szyta i ja odmowilem wodki. Traktowal mnie, jak ty Polakow, jak glupka. PF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Na stakany 12.02.09, 15:34 a jak ma sie cie traktowac francuzik? jestes glupkiem, bufonem i antysemita... rasista tez jestes... spad... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki pleciesz oskar. 11.02.09, 20:38 w ciagu ostatnich kilkudziesieciu lat historii konfliktu na bw izrael dopuszczał sie zbrodni wojennych. i o tym mówimy. tobie wydaje się ze holocaust daje wam zydom patent na nieomylnośc i posiadanie wiecznej racji. i prosze nie odpowiadaj mi. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 lzesz felczerku jak zwykle.... 11.02.09, 20:56 israel nigdy nie dopuscil sie do zbrodni wojennych.... to ze za kazdym razem jakas palestynska organizacja oskarza nas o to, to akurat takim jak bardzo pasuje... ale ani sie nie dopuscil, ani nie byl oskarzony, ani nie byl skazany... ale fantazjuj dalej.... chociaz napewno przyjemniej o tajlandkach, niz o trupach gazanskich... ale to juz twoj wybor... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: izrael nigdy nie popełnił zbrodni wojennych- 11.02.09, 21:16 Oraz amen amenowato-amenisty Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: izrael nigdy nie popełnił zbrodni wojennych- 11.02.09, 21:52 podskakuj dalej, felczerku..... nawet nie poprosze cie o linki do twoich klamstw, bo przeciez mi nie dasz... jeszcze jakies klamstewko masz w zanadrzu? to dawaj.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: kłamią wszyscy, z wyjątkiem danusi-amen!!! 11.02.09, 22:31 nu, duzo ci sie nie udalo "dowiesc", felczerku... a teraz won! Odpowiedz Link Zgłoś
aaki danusia=język plugawy, 11.02.09, 22:43 ale za to głos ma miły. taki niski męski baryton. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: danusia=język plugawy, 11.02.09, 22:51 nu, daleko mi do twoich zdjec, felczerku.... te bija wszelkie rekordy plugastwa... Odpowiedz Link Zgłoś
d_rf Re: to zdjęcie z Marsylii czy z Malmo właśnie? 10.02.09, 11:27 To zdjecie dziecka Cepa na podworku u babci. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: to zdjęcie z Marsylii czy z Malmo właśnie? 10.02.09, 11:44 Absolutnie z Malmo. Przecież Malmo wciąż płonie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=80512479&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
perla ja identyczne obrazki widziałem na Słowacji 10.02.09, 11:52 po kilku latach użytkowania nowych domów przez Cyganów, którzy owe domy dostali za friko od gminy. Ludzie mówią, że muslim w europejskich miastach to samo potrafią zrobić. Bez pomocy bomb właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kahanka Re: Zdjęcie 10.02.09, 12:08 cepekolodziej napisał: > > > cepus ! czy ty kochasz wszystkie dzieci ? czy szczegolnie jedna nacje sobie upatrzyles he? moze sprobuj otworzyc szerzej oczy i spojrz troche w glab swojego malego mozdzku ! Hania Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Zdjęcie 10.02.09, 12:16 Widzę więcej, szanowna, i robię więcej, niż ci się wydaje. I dostrzegam również znaczenie nicka, którego sobie obrałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Zdjęcie 10.02.09, 12:31 pokazac ci pare zdjec z Polski? Latajace kaczory Odpowiedz Link Zgłoś
mamzerek [...] 11.02.09, 17:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Zdjęcie 11.02.09, 22:25 Steki inwektyw, strumienie bluzgów. Wszystko z powodu jednego zdjęcia palestyńskiego dziecka na gruzach domu. Wygląda na to, że coś gryzie. Jednak. Może jakieś resztki sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 cepowaty manipulant jak zwykle lze.... 11.02.09, 22:36 te gruzy to chyba w twojej wyobrazni.... dziecko stoi sobie ladnie na czystym podworku i dom jak widac z tego kawalka muru calkiem nie w ruinach.... wyrzuty sumienia??? owszem... mam.... ze zginelo naszych 10 chlopcow i nie dano nam skonczyc tej czystki w gazie... ale spoko, cepowaty... bedziesz mial jeszcze okazje napisac cos o zbrodniach na biednych "palestynczykach".... jeszcze dostana i to tak ze sie nie pozbieraja.... nowy rzad bedzie i ten juz sie nie zatrzyma w srodku niedokonczonej roboty... za kazda rakieta na nas teraz beda dostawac w kosc i to jak trzeba... za kazda rakiete i za kazdy zamach.... cackanie sie skonczylo... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: cepowaty manipulant jak zwykle lze.... 11.02.09, 22:46 Wstępne zdjęcie wątku: www.bloomberg.com/apps/data?pid=avimage&iid=iPVZqUpCpQ7k > nowy rzad bedzie i ten juz sie nie > zatrzyma w srodku niedokonczonej roboty... Do rymu: zbiera się na wymioty. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: cepowaty manipulant jak zwykle lze.... 11.02.09, 22:53 wiadro zdazyles sobie podstawic, cepowaty? Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Zdjęcie 11.02.09, 22:49 Jedno małe zdjęcie, i objawia się wszystko, co może być w człowieku najniższe. Pogarda dla skrzywdzonego. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Zdjęcie 11.02.09, 22:53 mozna tworzyc forumowe elaboraty pod dziesiecioma nickami 24h/365 dni w roku a tu jedno zdjęcie i pstryk- misterna bańka pryska. stąd taka wsciekłość. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Zdjęcie 11.02.09, 22:56 jkak zwykle, cepowaty.... nic nie rozumiesz... pogarda owszem... dla ciebie... dla tych, ktorzy naprawde to dziecko skrzywdzili stwarzajac taka sytuacje, w ktorej musielismy bombardowac dom tego dziecka... ale chyba wieksza pogarde mam dla ciebie, niz dla tego hamasnika.. bo on wyrastal tam, gdzie wyrastal... a ty podobno szukales prawdy, sprawiedliwosci i rzetelnosci... a okazales sie dokladnie taki sam, jak ten hamasnik, uzywajacy dzieci do wlasnych celow... tak samo i ty uzywasz te dzieci do wlasnych celow: napluc na zydow ile mozna i gdzie mozna... zero jestes moralne... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Zdjęcie 11.02.09, 23:04 O.O Następny krok! Używa się dowodów przestępstwa po to, żeby poniżyć (napluć na) przestępcę! Moralnie naganne! To jest ładne, nowatorskie. Podziwiam inwencję. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Zdjęcie 11.02.09, 23:26 nu, pisz sobie dalej, cepowaty draniu.... poklep sobie z francuzikiem plecki, bo wart pac palaca... jak dotychczas, przez wszystkie te lata, nie umiales obalic ani jednego mojego argumentu.... jedyne co mozesz, to pokazac twoj bardzo specyfistyczny "humor", albo zamilczec.... argumentow lub odpowiedzi na moje nie bylo, nie ma i nie bedzie... bozia ci rozumu poskapila.... ale za to duzo chamstwa, wulgarnosci i nienawisci dala.. zasciankowosc i ciemnota wyszla z ciebie juz dawno, a tak sie sililes na pokazanie siebie jako polskiej inteligencji... ale upadek... nu, na dzisiaj dosc, cepowaty draniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Zdjęcie 12.02.09, 09:00 Jakoś tak się składa, że przez te wszystkie lata nie było z twojej strony żadnego argumentu. Ani jednego. Pozbawione wewnętrznej spójności (nie wspominając już o logice), za to przeładowane emocjami wykrzyki to nie argumenty. Nie było co obalać. Problem, szanowna, polega na tym, że żeby uznać te twoje elukubracje za argumenty, trzeba najpierw wierzyć. Najpierw, warunek sine qua non. W tym sensie oskarżasz mnie o słabość modelu propagandy, w którego ramach działasz. Nie wierzyć z góry - Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Zdjęcie 12.02.09, 12:52 cepowaty...... argumenty byly oczywiscie.... nie umiales ich obalic, chociaz ja twoje obalalam jeden za drugim... i na poczatku nie bylo emocji zadnych, teraz tez nie ma, ale jest pogarda... i na pytania tez nie odpowiadales... ani na jedno... zawsze uniki, zawsze rozpoczecie innego tematu... zawsze wygodne "znikniecie" na pare dni... te moje 10 slynnych chyba juz pytan powtarzalam ci przez pare lat i nigdy, ani razu na nie nie odpowiedziales... glupoty gadasz... zeby uznac moje "elukubracje za argumenty", jak sie wyrazasz idiotycznie, nie trzeba w nic wierzyc... trzeba byc uczciwie zainteresowanym w tym, co mowie i obalic te moje twierdzenia.... nigdy nie mogles.... nigdy zadna dyskusja z toba nie bedzie mozliwa, bo wystarczy, ze ktos ma inne zdanie, to w odpowiedzi zamiast przeciw argument, dostaje gnojek albo kachana chui.... to wszystko, na co ciebie stac... i wszyscy o tym wiedza.... do wczoraj nikt z toba juz od dawna nie gadal... od wczoraj masz francuzika za partnera.... zgadzacie sie co do slowa i argumenty u was tez zawsze takie same... lieberman zrobi juz porzadek... bedzie git.... a ty mozesz dalej fajtac nozkami i prowokowac ile chcesz.... bezsilny jestes, cepowaty, po prostu bez znaczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Zdjęcie 12.02.09, 13:10 są codzienne awantury nie ma dnia bez ostrej rury Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 nastepne klamstwo cepowatego..... 12.02.09, 13:29 myslisz, ze jak wyklikasz, to ja nie zamieszcze jeszcze raz, lgarzu patologiczny???? bardzo ci pasuje ostatnio obsmarowywac liebermana, bo on wlasnie mysli inaczej niz ty.... wiec hajda na liebermana i sie napisalo: "Obecny polityczny idol tych osobników, niejaki Lieberman, ma za sobą służbę w Kach...." forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=91120886&a=91127285 lieberman nigdy nie nalezal do tej partii... po raz kolejny manipulujesz faktami, dokladnie tak samo, jak i tymi zdjeciami... parszywy typek jestes.... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: nastepne klamstwo cepowatego..... 12.02.09, 13:48 > lieberman nigdy nie nalezal do tej partii... po raz kolejny > manipulujesz faktami, dokladnie tak samo, jak i tymi zdjeciami... > parszywy typek jestes.... <<Former Kach secretary general Yossi Dayan said he issued Lieberman, a prime ministerial candidate whose current electoral campaign against Israeli Arabs has provoked outrage, with a party membership card when he was still a new immigrant to Israel. "I don't recall to what extent he was active in the movement, but if he denies [this], I am ready to testify in any forum that Lieberman was indeed a member for a short amount of time," said Dayan.>> www.haaretz.com/hasen/spages/1061350.html ---- D33: <<nu, [...] jak [żołnierze IDF] wlaza do domu takiego tzw. "palestynskiego bojownika o wolnosc kraju ktory nigdy nie istnial", to ogarnia ich taka wscieklosc za zabijanie, ataki i ostrzeliwania, ze traca nad soba panowanie i kradna.>> Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nastepne klamstwo cepowatego..... 12.02.09, 13:52 hehehehehehehe..... takich jak ty, cepowaty, to w israelu tez mamy... on "don't recall.... BUT..... " nie pamieta dokladnie, ale wie... nu, a ty od razu lecisz na to jako na pewniaka... bo ty oczywiscie z tego od razu wiesz na 100%.... lieberman nigdy nie nalezal do kach, nawet nie przez 5 minut... nawet nie sprawdzisz informacji, tylko od razu "byl... faszysta..." lekko ci to przychodzi.... ale pokaze kazda twoja manipulacje.... won, prowokatorku dla biednych.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nastepne klamstwo cepowatego..... 12.02.09, 13:54 zapomnialam dodac, ze oczywiscie cytujesz lewacka gazete, cepowaty komunisto... ta twoja przeszloscia komunistyczna to juz smierdzi tu od dawna... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: nastepne klamstwo cepowatego..... 12.02.09, 14:08 <<Former Kach secretary general Yossi Dayan said he issued Lieberman, [...] with a party membership card [...]. Yvette Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: nastepne klamstwo cepowatego..... 12.02.09, 14:12 No i - oczywiście - w moim poście nie ma frazy "był... faszystą". forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=91120886&a=91127285 Wojujesz z własnymi fantazjami i wymysłami, głupowata? Odpowiedz Link Zgłoś