Gość: xxx IP: *.calixo.net 06.08.01, 13:25 Czym sie zajmuje ta kancelaria? Czy nie przypadkiem rewondykacja dlugow? I tzw "prywatyzacja",domyslam sie ze w ciagu ostatnich kilku lat duze fortuny zrobili wlasnie "adwokaci i komornicy" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: snajper Re: Kancelaria adwokacka IP: 10.1.1.* / *.waw.cdp.pl 06.08.01, 13:39 Gość portalu: xxx napisał(a): > Czym sie zajmuje ta kancelaria? Czy nie przypadkiem rewondykacja dlugow? > I tzw "prywatyzacja",domyslam sie ze w ciagu ostatnich kilku lat duze > fortuny zrobili wlasnie "adwokaci i komornicy" A co, zazdrościsz ? Trzeba było ukończyć prawo. PS. Co to jest >rewondykacja < ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Kancelaria adwokacka IP: 212.244.106.* 06.08.01, 15:00 ukończone prawo w tym kraju nic nie znaczy. Trzeba jeszcze dostać się na aplikację a to dużo kosztuje (na przykład wysiłku) Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Kancelaria adwokacka SMOKTUNOWICZ I FALANDYSZ 06.08.01, 15:03 Gość portalu: xxx napisał(a): > Czym sie zajmuje ta kancelaria To jest chyba jej pelna nazwa? Jesli mi sie cos nie pomerdalo. A zajmuje sie tym co przynosi zysk. To u nich normalne... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Kancelaria adwokacka SMOKTUNOWICZ I FALANDYSZ IP: *.calixo.net 06.08.01, 15:18 a co przynosi zysk? Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Kancelaria adwokacka SMOKTUNOWICZ I FALANDYSZ 06.08.01, 17:34 Gość portalu: xxx napisał(a): > a co przynosi zysk? Zadzwon do wspomnianej kancelarii to sie dowiesz... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Kancelaria adwokacka SMOKTUNOWICZ I FALANDYSZ IP: 10.1.1.* / *.waw.cdp.pl 06.08.01, 15:42 eliot napisał(a): > Gość portalu: xxx napisał(a): > > > Czym sie zajmuje ta kancelaria > > To jest chyba jej pelna nazwa? Jesli mi sie cos nie pomerdalo. > A zajmuje sie tym co przynosi zysk. To u nich normalne... > Eliot A Ty zajmujesz się tym co przynosi stratę ? To u Ciebie normalne ? I potem się dziwisz: dlaczego jest mi źle ? Dlaczego nic nie mam ? Jak myslisz, w jakim stanie będzie państwo, którego wszyscy obywatele będą się zajmować jedynie takimi sprawami, które przyniosą im stratę ? Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Kancelaria adwokacka SMOKTUNOWICZ I FALANDYSZ 06.08.01, 17:38 Gość portalu: snajper napisał(a): > eliot napisał(a): > > > Gość portalu: xxx napisał(a): > > > > > Czym sie zajmuje ta kancelaria > > > > To jest chyba jej pelna nazwa? Jesli mi sie cos nie pomerdalo. > > A zajmuje sie tym co przynosi zysk. To u nich normalne... > > Eliot > > A Ty zajmujesz się tym co przynosi stratę ? To u Ciebie normalne ? I potem się > dziwisz: dlaczego jest mi źle ? Dlaczego nic nie mam ? Jak myslisz, w jakim > stanie będzie państwo, którego wszyscy obywatele będą się zajmować jedynie taki > mi > sprawami, które przyniosą im stratę ? > Wlasnie w takim stanie sie to panstwo znajduje... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Kancelaria adwokacka SMOKTUNOWICZ I FALANDYSZ IP: *.calixo.net 06.08.01, 18:28 slyszalem ze adwokaci w duzej mieze do tego stanu doprowadzili,szczesliwie nigdy z nimi nie mialem do czynienia,oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Kancelaria adwokacka SMOKTUNOWICZ I FALANDYSZ IP: 10.1.1.* / *.waw.cdp.pl 07.08.01, 12:33 Gość portalu: xxx napisał(a): > slyszalem ze adwokaci w duzej mieze do tego stanu doprowadzili,szczesliwie > nigdy z nimi nie mialem do czynienia,oby tak dalej Nikt nikogo nie zmusz do korzystania z usług prawnika. Kilka razy korzystałem i jestemn zadowolony. A wpływ adwokatów na stan państwa ? Trzeba być nieźle pokręconym, aby obarczać ich jakąkolwiek odpowiedzialnością. Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Kancelaria adwokacka SMOKTUNOWICZ I FALANDYSZ 07.08.01, 12:36 Gość portalu: xxx napisał(a): > slyszalem ze adwokaci w duzej mieze do tego stanu doprowadzili,szczesliwie > nigdy z nimi nie mialem do czynienia,oby tak dalej I tu masz racje! Tak trzymaj!!! Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędrek Smoktunowicz pracuje dla zdrajcy Polski Gudzowatego.... IP: *.optimus.waw.pl 09.08.01, 00:08 ...tego niby nominalnie polskiego nababa finansowego , w rzeczywistości realizujcego interesy Gazpromu ,sprzeczne z polską racją stanu ( ruscy z pomocą Gudzowatego i pośrednio Smoktunowicza położyli łapę na światłowodzie ,który zapewni im niedługo olbrzymie dochody ,państwo polskie mimo że światłowód przechodzi przez nasz kraj nie ma nad tym kontroli i odpowiednich wpływów do kasy )Gudzowaty swoich miliardów dorobił się w Rosji ,żeby nie podcinać gałęzi na której siedzi woli wysługiwać się ruskim . apeluję więc nie głosujcie na Smoktunowicza , on ma za zadanie stworzyć korzystne dla zdrajcy Gudzowatego a szkodliwe dla kraju ustawy. Odpowiedz Link Zgłoś