Gość: Tomek IP: *.gazeta.pl 16.04.01, 16:53 nic glupszego nie mogli wymyslec, a niektorzy to ogladaja przeciez to glupstwo. Tomek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lisa Re: big brother IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.04.01, 17:12 To nie zostało wymyślone u nas w Polsce. No cóż, poczekamy zobaczymy. Nasz IQ od 1989 roku gwałtownie się zmniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martinez Re: big brother IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.01, 00:19 Nie chcecie, to nie oglądajcie! Jak oglądacie-to jesteście dwulicowi, a jak nie to się nie wypowiadajcie, bo nie wiecie o czym mówicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: big brother IP: 193.91.75.* 17.04.01, 12:45 Big Brother to najlepszy program telewizyjny od co najmniej 20 lat. Jego formula jest natomiast nowa, co spotyka sie ze zrozumialym brakiem akceptacji u pewnej czesci telewidzow. Gdyby BB to byl idiotyczny amerykanski FILM nikt by nie mial nic przeciwko. Tu natomiast pewne elementy nowe, nie sa zrozumiale, na przyklad brak scenariusza. Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krab Re: big brother IP: *.malcavian.pik-net.pl 27.04.01, 09:00 Super, Tak trzymaj, tylko ile książek Ty w swoim życiu przeczytałeś? Przecież ten program to jedna wielka chała. Odpowiedz Link Zgłoś
piniok Re: big brother 27.04.01, 09:02 Gość portalu: Martinez napisał(a): > Nie chcecie, to nie oglądajcie! Jak oglądacie-to jesteście dwulicowi, a jak nie > > to się nie wypowiadajcie, bo nie wiecie o czym mówicie. Tu, właśnie jest problem. Tego się nie da nie oglądać. BB jest wszędzie. Przeczytałem wszystkie listy w tej dyskusji. Myślę, że gdyby nie tyle szumu wokół Wielkiego Brata, nie byłoby tylu oponentów. Program jest głupi, banalny i opiera się na prymitywnych ludzkich instynktach, lecz gdyby było go mniej... C+"żółty", kiedyś niezły program, teraz BB non stop. Jak się nie wkużyć, a nawet wq...ć. Ktoś napisał, że głupi amerykański film nie wywołałby takich reakcji. To prawda, ale: 1-żaden głupi film ,amerykański czy polski, nie jest tak głupi jak BB 2-żaden taki film nie jest puszczany na okrągło 3-żaden taki film nie robi z widzów idiotów Jeżeli chodzi o Miecugowa i innych to nie miałbym żalu. Oni robią za co im płacą. HEY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: big brother IP: *.mesa.com.pl 25.04.01, 14:42 Brawoooo!! jak widzę moje sketyniałe cooleżanki śliniące się pod kioskiem w oczekiwaniu na kolejny numer najnowszej epopeji narodowej Polaków BIg Brother, jak przypatruję się mojemu kumplowi, który uczy się z życia z puszki o nazwie Big Brother, to pozostaje mi tylko krzyknąć " DOŚĆ!!! " . LUdzie!! Ja już wolałbym iść do zoo na Big Brother i pooglądać zwierzęta w klatkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: big brother IP: 192.168.10.* / *.com 26.04.01, 17:46 Największych głupków robią z siebie prowadzący,przez godzinę czy dwie usiłując wmówić ludziom jakie to jest pasjonujące.A Miecugow,który zaczynał jako ambitny dziennikarz osiągnął już chyba dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mars Re: big brother IP: 195.136.25.* 27.04.01, 06:36 Nie rozumiem tego całego podniecenia wokół BB. Jak sie można takimi bzdurami fascynować i codziennie stawać sie niewolnikiem telewizji. Ja np nie lubię nawet przydługich seriali fabularnych a tu takie nudy!! No cóż dzwońcie wszyscy na audiotele, głosujcie na tych idiotów z programu z po zakończeniu emisji BB Walter i jeszcze paru innych gości z Plusa kupi sobie dom na Hawajach i nowe bryki. Przecież im chodzi tylko o maksymalne zyski i oglądalność a nie o przekazywanie jakichś wartości. Dlatego tej tandety nie oglądam, wolę książkę lub spacer. Powodzenia !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: big brother IP: 149.156.69.* 27.04.01, 19:37 Nic nowego nie dodam oprocz tego ze bylem w Big Brother tzn.pracowalem w hipermarkecie gdzie byly 42 kamery a moj szef jawnie namawial do kablowania.Dlatego nie wydaje mi sie ze w BB jest ta fajnie.Sam wiele razy zastanawialem sie czy moj asystent kierownika nie siedzi na monitoringu i obserwuje mnie zeby sie przyczepic. Najbardziej u uczestnikow BB denerwuje ich konfornizm,wiem ze w umowach maja zagwarantowane profity za odpowiednie zachowanie ale brzydze sie takimi ludzmi bez godnosci i ambicji Odpowiedz Link Zgłoś