hasz0 02.04.09, 00:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=93561622&a=93577385 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hasz0 ______________________________sam se odpowię 02.04.09, 08:28 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=93475540&a=93581046 Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ____________prywatne szpitale i prywatne więzienia 02.04.09, 09:28 prywatne szpitale...sami się już powoli przekonujecie. Ale co z lansowanymi na razie po cichu.... (pamiętacie jak miesiące temu Tusk z całą FERAJNĄ z Platformy zapewniali, że przekażą szpitale samorządom ale __nie sprywatyzują ___________________i nie ZAMIENIĄ w spółki handlowe?) lansowanymi po cichu - prywatnymi więzieniami? Chcecie wiedzieć jaki Wam Tusk szykuje CUD? (akurat widzę CYRK SEJMOWY Z CUDEM Tuska...niefinansowania partii z budżetu ... Tusk grozi sala poselska wyje!!!!!!!!) .....ale wróćmy do PRYWATNYCH więzień...polecam... chociaż mnie WCALE nie czytacie.... O Tusk ........grozi....znowu....przypilnuje WSZYSTKICH POSŁÓW przez kilkanaście godzin.....aż ludzie UWIERZĄ W CZYSTE INTENCJE I PEŁENE WSPARCIE LUDZI...)........ zostawmy..pożyjemy zobaczymy...coś mi przypomina ekran TV wiece w 38......qrcze...dawno czegoś takiego nie widziałe... ale zostawmy...wróćmy do SPRYWATYZOWANYCH WIĘZIEŃ... wiem, że Rycho7 nie lubi linków...że inni wręcz domagają się linków w miejsce jawnego tekstu...niech będzie link... b. premier Kaczyński: - Miało miejsce wyjątkowo BEZCZELNE I nikczemne wystąpienie pana Tuska...biorąc pod uwagę sledztwo w sprawie Palikota i studentów... chcecie zrobić KOLEJNE WIELKIE OSZUSTWO... ale niech tam no już jest link cia.bzzz.net/dzieciaki_za_gotowke Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 aleJAJA palikot,psl:- wykreslić przemówienie Tuska 02.04.09, 09:39 Tusk: - wrzawa w waszych ławach PiS-u pokazuje jaki stopień hipokryzji i nikczemności... Komorowski: - ...głosujemy jestem zdecydowany i przygotowany do zakończenia dziś Napie...ki.......nie zapamiętałem ale ostro Kaczyński: -...NIKCZEMNE i...BEZCZELNE WYTĄPIENIE PANA TUSKA Piechociński: - nikt nie będzie nawet premier NAWET PARTNER KOALICYJNY MI MÓWIŁ CO JEST MORALNE i czy bede miał prawo być posłem... - ŻADAM WYKREŚLENIA PUNKTU Z Z PREMIEREM TUSKIEM I JEGO CAŁEGO PZREMÓWIENIA ... Piechociński Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 nazwisko Napieralski jest....wulgarnym wyzwiskiem? 02.04.09, 09:40 Komorowski: > - ...głosujemy jestem zdecydowany i przygotowany do zakończenia dziś > > Napie...ki.......nie zapamiętałem ale ostro > > Kaczyński: > -...NIKCZEMNE i...BEZCZELNE WYTĄPIENIE PANA TUSKA > > Piechociński: Odpowiedz Link Zgłoś