polski_francuz 11.04.09, 09:19 do ktorych sie przylacza nasza Etoile: yfrog.com/0jetoile003j PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3nd Re: Wesolych Swiat 11.04.09, 10:02 polski_francuz napisał: > do ktorych sie przylacza nasza Etoile: > > yfrog.com/0jetoile003j > PF Sympatyczny królik . Dzięki za życzenia i przesyłam zpowrotem bo mamy wspólne Święta. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Wesolych Swiat 11.04.09, 10:45 "z powrotem bo mamy wspólne Święta. " Wczoraj podpuscilem moich kolegow muzulmanow pytajac co prorok w Wielkanoc zrobil? Okazuje sie, ze nic. Ciesza sie ze swietecznego nicnierobienia ale religijna strone olewaja. Na co swietobliwie wznioslem uczy ku niebu PF Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski Wesolych Swiat od żyda 3-nd 11.04.09, 10:56 W sąsiednim temacie żyd 3-nd wrzeszczy " na pohybel czarnym". I to są jego prawdziwe zyczenia świąteczne dla chrzescijan. Precz z obłudą. Odpowiedz Link Zgłoś
3nd Re: Wesolych Swiat od żyda 3-nd 11.04.09, 13:00 marksistowski napisał: > W sąsiednim temacie żyd 3-nd wrzeszczy " na pohybel czarnym". > I to są jego prawdziwe zyczenia świąteczne dla chrzescijan. > Precz z obłudą. Proszę udowodnić gdzie napisałem " śmierć czarnym " . Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Wesolych Swiat od żyda 3-nd 11.04.09, 17:23 juz sie zmyl ten marksistowski..... oni tak lubia klamac, 3nd... Odpowiedz Link Zgłoś
3nd Re: Wesolych Swiat od żyda 3-nd 11.04.09, 18:39 dana33 napisała: > juz sie zmyl ten marksistowski..... oni tak lubia klamac, 3nd... No,ale mnie oskarżyć o kłamstwo i nieszczerość ? Mogę kogoś nie lubić ,ale nienawiść ? Może tego co chce mnie albo moją rodzinę zabić. Tutaj powiedzą ,ze Palistyńczyków . Tak ,ale nie wszystkich. Mamy znajomych kolegów wśród nich.Jesteśmy w kontakcie i przekazujemy pozdrowienia jeden drugiemu. Jestem na emeryturze i wolentarnie zajmuję się pomocą WSZYSTKIM ludziom, bez różnicy w charytatywnej organizacji. Więc zarzucać mi że jestem rasistą... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Wesolych Swiat od żyda 3-nd 11.04.09, 18:45 nu, oni tak maja wlasnie, 3nd... klamiac o innych mysla, ze ich obrazek bedzie lepiej wygladal.... ale wyglada duzo gorzej... nie przejmuj sie... a marksistowski to wszystkim, czym sie ciagle chwali, to tymi swoimi 48 centymetrami.. za to w glowie nic... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: a ty nam, rozdetek 12.04.09, 10:04 Zyczylem wszystkim czyli i "wam". Chce cie przestrzec po dobroci przed kontynuacja uzywania wyzwisk. Odplace ci pieknym za nadobne. Wiec lepiej, dla harmonii tego forum, zbastuj. Bo bedzie rewaz za Hassamy twego chamstwa. PF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: a ty nam, rozdetek 12.04.09, 14:22 ja zyczylam wszystkim, ktorych chcialam zyczyc tam, gdzie chcialam.. te twoje "ostrzezenia" mam w glebokim powazaniu... nie podskakuj tyle, rozdetek.... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Sama 12.04.09, 15:07 tego chcialas przekupo. I jak dla mnie OK. PF Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski Panie 3-nd, pomyliłem pana z 3-promile 11.04.09, 22:40 Panie 3-nd bardzo przepraszam za pomyłkę. Jest mi bardzo przykro z tego powodu. Z pokorą chrzescijsanina zycze Panu oraz Dianie Wesołych Swiat. Mylić sie jest rzeczą ludzka, wybaczac jest rzeczą Boską. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Panie 3-nd, pomyliłem pana z 3-promile 11.04.09, 22:59 3promile to zyd, marksistowski? jak juz przepraszasz, to zrob to naprawde.... Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski Re: Panie 3-nd, pomyliłem pana z 3-promile 11.04.09, 23:32 Nie wiem Dana czy 3-promile to Zyd. Moje przeprosiny Pana 3-nd są szczere. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Panie 3-nd, pomyliłem pana z 3-promile 11.04.09, 23:57 nu, marksistowski..... ty farsztejst.... napisales "W sąsiednim temacie żyd 3-nd..." to mi jakos dziwnie wyszla ta twoje pomylka, bo niby chciales napisas "ten zyd 3promile"???? nu, ale jak mowisz ze szczerze, to dam ci kredyt.... czasem mam slabosc do ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
3nd Re: Panie 3-nd, pomyliłem pana z 3-promile 12.04.09, 14:08 marksistowski napisał: > Panie 3-nd bardzo przepraszam za pomyłkę. Jest mi bardzo przykro z > tego powodu. Z pokorą chrzescijsanina zycze Panu oraz Dianie > Wesołych Swiat. Mylić sie jest rzeczą ludzka, wybaczac jest > rzeczą Boską. Nie jestem i nie będem Bogiem , ale wybaczam Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Allez 3-nd 11.04.09, 18:56 Badz czlowiek, wybacz Odrowazowi. On szajbuje od czasu do czasu, co zrobisz PF Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Wesolych Swiat 11.04.09, 11:09 polski_francuz napisał: > Wczoraj podpuscilem moich kolegow muzulmanow pytajac co prorok w Wielkanoc > zrobil? Okazuje sie, ze nic. ja sobie tak myślę, że jak Prorok żył, to Wielkanocy nie obchodzono jeszcze. > Ciesza sie ze swietecznego nicnierobienia ale > religijna strone olewaja. czasami aż za bardzo. Kiedyś w Lublinie w jakieś ważne święto związane ze ścisłym postem, hałaśliwą imprezę sobie zrobili. Kiedy im powiedziałem, że to może trochę nie tego, to oni ze wzgardą - a co? czy to nasze święto jest? To poniekąd mi pokazało jaki jest ich szacunek do kraju w którym mieszkają właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Wesolych Swiat 11.04.09, 11:15 wesolych i spokojnych Tobie PF i calej Twojej rodzinie jak rowniez WSZYSTKIM uczestnikom forum aqa b_b Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Wesolych Swiat 11.04.09, 11:20 To i ode mnie wszystkiego dobrego dla Wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Wesolych Swiat 11.04.09, 16:08 Wszystkiego dobrego dla kazdego z Was i dla Waszych rodzin zycze i ja...forumowa..cholera Wesolego Alleluja i smacznego Jajka,no i nie zmoknikcie za bardzo w lany Poniedzialek Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Wesolych Swiat 11.04.09, 16:10 a teraz zdjecie,bo cos nie wyszlo tinyurl.com/d8gkxw Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Wesolych Swiat 11.04.09, 16:12 Uj, zaraz cholera. Chalerka taka Wesolych Swiat Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Wesolych Swiat 11.04.09, 16:19 absztyfikant napisał: > Uj, zaraz cholera. Chalerka taka Wesolych Swiat > no dzis to ci nie doloze,ale co sie odwlecze to nie..odhopa.. Wesloych i gustownie kolorowych , a nie mych afrykansko-amerykanskich kazdemu zycze www.luc.edu/supports/blogs/images/easterecard_3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Wesolych Swiat 11.04.09, 18:54 Takze i twojej rodzince, all the best. PF Odpowiedz Link Zgłoś
posn-ania Re: Wesolych Swiat 11.04.09, 12:33 Smacznego jaja , śmingusa i pogody ducha. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Wesolych Swiat 11.04.09, 18:58 Hi poznanianko. Zona wlasnie placki ziemniaczane robi, to sa dopiero dla mnie swiata PF Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Wesolych Swiat 11.04.09, 13:56 W te piekne swieta gdy Pan zmartwychwstaje zycze ci smacznych jajek na sniadanie, niech zionce i barany pospelniaja twoje plany. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Wesolych Swiat 11.04.09, 17:15 Wesołych Świąt Francuzie życzę z całego serca i odrobinę zrozumienia dla naszej religi i dla najwiekszego Króla Francji, nazywanego Królem Słońce... największego mecenasa kultury i sztuki, który powołał w 1666 Akademię Nauk. Za jego czasów i następców na dworach całej Europy porozumiewano się po francusku, a meble i ich styl określano potocznie Ludwikami... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Wesolych Swiat 11.04.09, 18:53 Slonce dziesiaj dopisalo, mielismy ponad 20°C. Co do Ludwikow to neistety nie mam. Siadam i pisze na Ikei PF Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Wesolych Swiat 11.04.09, 18:50 Chwileczke, gdziez to ja znow zapodzialem ten kij basebolowy PF Odpowiedz Link Zgłoś