ajmbek 02.12.03, 18:34 już byłem raz jest tam tak jak opowiada mama nawet kamienice i chodniki śpiewają żydowskie pieśni a kwiaty? takie jak o nich pisał wielki Julian ajm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: ja przyjade do Polski IP: 5.1.* / 206.47.0.* 02.12.03, 21:16 Nie przejeżdżaj przez Oświęcim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamawa Re: ja przyjade do Polski IP: *.infonet.gze.pl 02.12.03, 22:23 W Polsce jest miejsce dla wszystkich, ktorzy kochaja jej kwiaty, czuja ich zapach lub tylko snia o nich z oddali. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni bez komentarza bo niepotrzebny 02.12.03, 22:29 Gość portalu: pamawa napisał(a): > W Polsce jest miejsce dla wszystkich, ktorzy kochaja jej kwiaty, czuja ich > zapach lub tylko snia o nich z oddali. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: ja przyjade do Polski IP: *.75.50.125.Dial1.Boston1.Level3.net 03.12.03, 06:37 Interesujace.Jesli jestes Zydem(owka),to napisz cos wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamawa Re: ja przyjade do Polski IP: 195.117.108.* 03.12.03, 10:59 Wiecej znajdziesz w piosence "Polskie kwiaty", ona chyba najpelniej oddaje sen o kwiatach z Polski, dla wielu juz tylko kraju wspomnien. "Polskie kwiaty" Śpiewa ci obcy wiatr, zachwyca wielki świat, a serce tęskni. Bo gdzieś daleko stąd został rodzinny dom - tam jest najpiękniej. Tam właśnie teraz zakwitły kwiaty: stokrotki, fiołki, kaczeńce i maki. Pod Polski niebem, w szczerym polu wyrosły ojczyste kwiaty, w ich zapachu, urodzie jest Polska. Żeby tak jeszcze raz ujrzeć ojczysty las, pola i łąki I do matczynych rąk przynieść z zielonych łąk rozkwitłe pąki. Bo najpiękniejsze są polskie kwiaty: stokrotki, fiołki, kaczeńce i maki. Pod Polski niebem, w szczerym polu wyrosły ojczyste kwiaty, w ich zapachu, urodzie jest Polska. Śpiewa ci obcy wiatr, tułaczy los cię gna, hen gdzieś po świecie. Zabierz ze sobą w świat, zabierz z rodzinnych stron mały bukiecik. Weź z tą piosenką bukiecik kwiatów: stokrotki, fiołki, kaczeńce i maki. Pod Polski niebem w szczerym polu wyrosły ojczyste kwiaty, w ich zapachu, urodzie jest Polska. Pozdrawiam Ciebie i Boston. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Do Pamawy 03.12.03, 11:19 Gość portalu: pamawa napisał(a): > Wiecej znajdziesz w piosence "Polskie kwiaty", ona chyba najpelniej oddaje sen > o kwiatach z Polski, dla wielu juz tylko kraju wspomnien. > > > "Polskie kwiaty" > Śpiewa ci obcy wiatr, zachwyca wielki świat, a serce tęskni. > Bo gdzieś daleko stąd został rodzinny dom - tam jest najpiękniej. > Tam właśnie teraz zakwitły kwiaty: stokrotki, fiołki, kaczeńce i maki. > > Pod Polski niebem, w szczerym polu wyrosły ojczyste kwiaty, > w ich zapachu, urodzie jest Polska. > > Żeby tak jeszcze raz ujrzeć ojczysty las, pola i łąki > I do matczynych rąk przynieść z zielonych łąk rozkwitłe pąki. > Bo najpiękniejsze są polskie kwiaty: > stokrotki, fiołki, kaczeńce i maki. > > Pod Polski niebem, w szczerym polu wyrosły ojczyste kwiaty, > w ich zapachu, urodzie jest Polska. > > Śpiewa ci obcy wiatr, tułaczy los cię gna, hen gdzieś po świecie. > Zabierz ze sobą w świat, zabierz z rodzinnych stron mały bukiecik. > Weź z tą piosenką bukiecik kwiatów: > stokrotki, fiołki, kaczeńce i maki. > > Pod Polski niebem w szczerym polu wyrosły ojczyste kwiaty, > w ich zapachu, urodzie jest Polska. > > > Pozdrawiam Ciebie i Boston. > > Nie daj sie nabierac ludziom.Nie wszyscy , ktorzy tu pisza maja szczere intencje, niektorzy po prostu prowokuja, taka jest smutna prawda. Za tekst dziekuje i pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zydek Re: ja przyjade do Polski IP: *.dyn.optonline.net 03.12.03, 06:42 ajmbek napisała: > już byłem raz > jest tam tak jak opowiada mama > nawet kamienice i chodniki śpiewają żydowskie pieśni > a kwiaty? takie jak o nich pisał wielki Julian > > ajm Tak,mozesz przyjechac,tylko nie przyznawaj sie ze jestes Zydem, bo cie zamorduja jak tych wszystkich w Jedwabnym. Palacy,to skurwele,szczegolnie na Zydy ciete sa te matoly. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś