hymen 05.12.03, 09:33 Ponieważ nie mogę się zalogować jako jacek#jw zmieniam swój nick na hymen. Jeśli zdarzy się tak, jak już kiedyś się zdarzyło, że z powrotem odzyskam możność logowania, powrócę do swojego starego identyfikatora. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliot Re: Życzymy... 05.12.03, 12:06 hymen napisał: > Ponieważ nie mogę się zalogować jako jacek#jw zmieniam swój nick na hymen. > Jeśli zdarzy się tak, jak już kiedyś się zdarzyło, że z powrotem odzyskam > możność logowania, powrócę do swojego starego identyfikatora. > Życzymy szybkiego odzyskania imienia i utraty hymenu...! )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: Wielkie Dzięki! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.03, 13:17 Eliot, ty to zawsze wiesz co człowiekowi potrzebne. Dobrze by bylo, gdyby jeszcze admin okazał taka szczodrobliwość )). Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Wielkie Dzięki! 05.12.03, 13:20 Gość portalu: jacek#jw napisał(a): > Eliot, ty to zawsze wiesz co człowiekowi potrzebne. Dobrze by bylo, gdyby > jeszcze admin okazał taka szczodrobliwość )). > > Pozdr / Jacek W zakresie odzyskania imienia , czy utraty hymenu ??? )) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Wielkie Dzięki! 05.12.03, 15:43 eliot napisał: > Gość portalu: jacek#jw napisał(a): > > > Eliot, ty to zawsze wiesz co człowiekowi potrzebne. Dobrze by bylo, gdyby > > jeszcze admin okazał taka szczodrobliwość )). > > > > Pozdr / Jacek > > W zakresie odzyskania imienia , czy utraty hymenu ??? > )) > Pozdr. Nie śmię przekazywać takich sugestii władcy absolutnemu, znaczy się adminowi. Pozostawiam się w jego łasce. Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Wielkie Dzięki! 05.12.03, 15:48 hymen napisał: > eliot napisał: > > > Gość portalu: jacek#jw napisał(a): > > > > > Eliot, ty to zawsze wiesz co człowiekowi potrzebne. Dobrze by bylo, g > dyby > > > jeszcze admin okazał taka szczodrobliwość )). > > > > > > Pozdr / Jacek > > > > W zakresie odzyskania imienia , czy utraty hymenu ??? > > )) > > Pozdr. > > Nie śmię przekazywać takich sugestii władcy absolutnemu, znaczy się adminowi. > Pozostawiam się w jego łasce. > Przyjmij wyrazy współczucia... )) Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Jacka:) 05.12.03, 15:58 Jacek, ale dlaczego nie możesz siem logować?!! Czyżby jakaś tajemna siła?) pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: do Jacka:) 08.12.03, 14:47 bykk napisał: > Jacek, ale dlaczego nie możesz siem logować?!! > Czyżby jakaś tajemna siła?) > pozdrawiam > hej! Tajemna siła tkwi w znaku #. Admin się go boi ))))). Mogę się zalogować na głównej stronie forumowej, po czym, gdy wybieram konkretne, np FA, automatem jestem w....(no wiesz co). Po drodze poajwia się info: użyłeś tajemnego znaku, zostaniesz ukarany!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: do Jacka:) 08.12.03, 15:43 hymen napisał: > bykk napisał: > > > Jacek, ale dlaczego nie możesz siem logować?!! > > Czyżby jakaś tajemna siła?) > > pozdrawiam > > hej! > > Tajemna siła tkwi w znaku #. Admin się go boi ))))). Mogę się zalogować na > głównej stronie forumowej, po czym, gdy wybieram konkretne, np FA, automatem > jestem w....(no wiesz co). Po drodze poajwia się info: użyłeś tajemnego znaku, > zostaniesz ukarany!!!! > A jesteś w jakiejś korepondencji z adminem? Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: do Jacka:) 08.12.03, 16:19 Pisałem o tym na FoF. Ale to jednostronny kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Taka sobie informacja. 08.12.03, 15:45 Zawsze się zastanawiałem w jaki sposób wcisnąłes tego # do nicka. A logowałeś sie kiedyś jacek.jw? A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 a ja sie zastanawiam... IP: 202.95.14.* 08.12.03, 16:03 jak sie to ma i czy w ogole do adminowej alergii na hasza... ktorego jak zwykle brak i brak i brak... nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: a ja sie zastanawiam... 08.12.03, 16:21 Jacek, mnie siem wydaje, że kogoś strasznie zdrzaźnił nasz daaawno tu nie stukający Haszz Wrocka! Ot, cała tajemnica). pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: a ja sie zastanawiam... 08.12.03, 16:22 Jacek.jw to mój login, który założyłem po wprowadzeniu regulaminu zakazującego tych znaków. Użyłem go kilka razy ale jakoś nie pasuje mi. To było za tym pierwszym razem. Z # łączyły mnie bardzo przyjacielskie stosunki na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 Re: a ja sie zastanawiam... IP: 202.95.14.* 08.12.03, 16:26 > Z # łączyły mnie bardzo przyjacielskie stosunki na tym forum. nie ciebie jednego jacku... pozdrawiam w nowej postaci uwazaj bys jej nie stracil z bylekim nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG Re: a ja sie zastanawiam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 16:42 # żyje szczęśliwie ostatnio na imieniny torta zamawiał widzisz n0str0m0 mimo tak wielkiej różnicy zdań Jak go spotkam to mu powiem ,że tęskinsz A. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: a ja sie zastanawiam... 08.12.03, 16:43 Gość portalu: AndrzejG napisał(a): > # żyje szczęśliwie > ostatnio na imieniny torta zamawiał > widzisz n0str0m0 > mimo tak wielkiej różnicy zdań > Jak go spotkam to mu powiem ,że tęskinsz > > A. Ode mnie tez prosze goraco pozdrowic. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: a ja sie zastanawiam... 08.12.03, 18:57 oki ostatnio przekazałem i zapytał 'dalej walczy ta Ania' 'jak lew' - odpowiedzialem usmiech miał piękny A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toja Pokaz swoich przyjaciol a powiem Ci kim jestes! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 19:17 Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Toja? 08.12.03, 19:21 Toja, a jakie masz problema z naszym Haszem? Otwarcie, prosto z mostu! Nie pękaj! hej! Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Jondrusia:)) 08.12.03, 18:55 Jondruś, ładnie to tak? Proszę pozdrowić Hasz również od starego bykka!!! hej! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg pewnie bykku - wpisujcie się na liste 08.12.03, 18:58 jutro mu przekaze A. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: pewnie bykku - wpisujcie się na liste 08.12.03, 19:00 andrzejg napisał: > jutro mu przekaze > > A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob Re: pewnie bykku - wpisujcie się na liste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 20:14 tylko co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG przekazane i przekazuje pozdrowienia dla Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 12:39 a n0str0m0 # wpisał Ci się kilka dni temu w Twoim wątku bez echa i odpowiedzi ale pozdrowienia masz A. Odpowiedz Link Zgłoś
davout_ Re: pewnie bykku - wpisujcie się na liste 09.12.03, 14:50 Jeśli wolno to również ode mnie proszę rzeczonego hasza pozdrowić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: Jacek...masz pocztowke_____Dzięki______nt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.03, 10:54 Odpowiedz Link Zgłoś