pozarski 30.05.09, 12:39 mideastoutpost.com/archives/000159.html specjalnie dla naszej kochanej Aurorki(gdzies znikla! smutno tu bez jej odjazdow!).) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu Bywa jako Dixi na Kraju.. 30.05.09, 12:43 ..gdzie ostatnio wysiala watek, ze Polska 4 czerwca roku 1989 utracila niepodleglosc Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Bywa jako Dixi na Kraju.. 30.05.09, 12:46 Ale co ja wygnalo z aqua? Chyba seksizm jenisieja. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Bywa jako Dixi na Kraju.. 30.05.09, 12:51 Seksizm to by moze jeszcze zniosla, nie takie jaja Aurora potrafi zniesc!, ale ten brak wspolczucia dla ofiar mafii finansowych "muszacych" korzystac z kont bankowych... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Bywa jako Dixi na Kraju.. 30.05.09, 12:55 No tak. Na kraju ma paru kaczystow,ktorzy ja przytulom do gorejacego serca. A tu tylko hasz0 to hasz0 tamto. Mam jednak nadzieje,ze jeszcze tu wroci. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Należy tworzyć tajne komplety. 31.05.09, 11:15 Autor: dixxi Jak rezim PO masakruje polskie dzieci. Zapamietac to rodacy! zakladajcie tajne szkoly nauczania dla swyuch dzieci, bo POwska min. Hell ma na celu uczynienie z ich analfabtow. Dostala od globmafii zadanie wyhodowania w Polsce kasty niewolnikow do czyszczenia kibli w Europie i miesa armatniego dla kasty pasozytow i zlodziei z zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re:Aquanet dla Erecanow i baranow. 30.05.09, 14:12 Moze byscie w koncu wlezli do obory Erec? Odpowiedz Link Zgłoś
orwella A tu cos dla neoconsow-neliberalow 31.05.09, 09:42 USA rozkwitaja w neokonsko-neoloberalnym raju... www.przeglad-tygodnik.pl/index.php?site=swiat&name=446 Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: A tu cos dla neoconsow-neliberalow 31.05.09, 11:34 orwella napisała: > USA rozkwitaja w neokonsko-neoloberalnym raju... > > www.przeglad-tygodnik.pl/index.php?site=swiat&name=446 Witaj Aurorko! A wlasnemy slowamy? Co?) Odpowiedz Link Zgłoś
orwella Re: A tu cos dla neoconsow-neliberalow 31.05.09, 21:25 Witaj Pozi, wlasnemy wlosamy, pardon, slowamy, to sprawdzaja sie moje przepowiednie. Rewolucja A.D. 2012 tuz tuz. Zacznie sie od USA i obejmie caly swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski Tak czy owak - Zenon Nowak 31.05.09, 21:31 Starsi bracia w polityce obstawiają wszystkie opcje - od nazizmu do lewako-anarchizmu. Tak jak zwykle. No, raz z partią Adolfa się nie powiodło. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: A tu cos dla neoconsow-neliberalow 31.05.09, 21:40 Zglosze sie do ciebie,jak juz bedziesz miala wladze nad swiatem. Mam nadzieje,ze po znajomosci darujesz mi zycie.)) Odpowiedz Link Zgłoś
orwella Re: A tu cos dla neoconsow-neliberalow 31.05.09, 23:07 nie do mnie sie zglaszaj, mnie wladza nie interesuje, ja tylko prognozuje i ostrzegam. nadmiar zbrodni i wyzysku przez zlodziei- oligarchow zawsze konczyl sie ich kleska. I tym razem oligarchowie zaplaca tym, ktorych latami wyzyskiwali i masakrowali. wielu zaplaci zyciem.... i to bedzie sprawiedliwe, bo oni zladzili miliony. Odpowiedz Link Zgłoś