Dodaj do ulubionych

_______nie mam sumienia byAGtak zostawić:__lektura

31.05.09, 09:29
www.rp.pl/artykul/313051.html
i jeszcze o to Cię proszę
przeczytaj
tnij.org/dhyy
potem se przypomnij co pisaleś gdy mnie zwalniał
Durakiewicz ost. 1 sekr PZPR po wieczorowej zaocznej
wczśniej kablarz
i ten co g...rz nie zrobił bilingu po 3 mies kursie w Szwaj
Obserwuj wątek
    • hasz0 bratanek Dyr. 29-latek po kursie wSzwaj 31.05.09, 09:44
      nie (było tych nepotów 11-u)
      ...i gdy z Lublina przeniosłem się do W-wia
      ...w czasie gdy Kulczyk kupił TePsa...
      mimo redukcji z 72.000 do 24.000 jakoś mnie nie zwalniali...
      przez wiele lat choć
      jak sam twierdziłeś byłem najgorszym "poparańcem"...
      dopiero jak im zawisł topór...
      Co wtedy pisałeś?
      Pamiętaj że tym 11 nepotom uratowałem "żyć"
      tworząc system bilingowy
      • hasz0 Re: bratanek Dyr. 29-latek po kursie wSzwaj 31.05.09, 09:45
        To się Osle powtarza od Szczuckiej -Kossak
        • hasz0 ______a 68 rok i Scana "Mieciu"? Osle z IQ=? 31.05.09, 09:46
          Przeczytaj jak dobry uczynek jest przez Was przykładnie karany....
          • rycho7 nie bylo dobregu uczynku 31.05.09, 10:36
            hasz0 napisał:

> Przeczytaj jak dobry uczynek jest przez Was przykładnie karany....

Jest jedynie haszystowskie reklamiarstwo o dobrym uczynku. Slowa za slowa.
            • hasz0 Re: nie bylo dobregu uczynku 31.05.09, 10:45
              prosiłem Was o pomoc i co?

Nie matacz matazu...
              Odwracasz zwykle przyczynę -skutek

To ja 8 lat wykazywałem spok ój, kuturę wypowiedzi i najwyższa
              tolerancję....
              Ty myląc mnie z sz0kiem zacząłeś mi ffokstrotować
              • hasz0 faryzeuszu nawróć się i szczuj sąsiada 31.05.09, 10:46

• rycho7 Re: nie bylo dobregu uczynku 31.05.09, 12:41
                hasz0 napisał:

> To ja 8 lat wykazywałem spok ój, kuturę wypowiedzi i najwyższa
                > tolerancję....

Jak mowisz to mowisz. Moje obserwacje sa diametralnie inne.
    • rycho7 czy gorzalkowy szlachcic Lazar zalapal sie na dzie 31.05.09, 12:58
      dziedzica?

haszszachmat napisał:

> www.rp.pl/artykul/313051.html

Nawet sie z Ziemkiewiczem zgadzam, do momentu gdy on "koncy w wodu".

Laskawca pomija jake sa historyczne przyczyny mentalnosci chopow
      panszczyznianych z otoczka. Konserwatywny sepukant nie podaje recept jak
      uwlaczszyc chlopow mentalnie. Zle sa une, cyrwone. Belka w oku to ozdoba.

Ciekaw jestem jak Ty Haszu oceniasz swoja role w klasyfikacji Ziemkiewicza:
      dziedzic, ekonom, chlop?

> wczśniej kablarz

Donosil do kurii?
      • haszszachmat dla rownowagi podaj soje dane...pogadamy... 31.05.09, 13:32
        co u Ciebie w trawie piszczy...jak tam w PZPR?
      • haszszachmat i 31.05.09, 13:35
        czy tylko w PZPR może w SB?
        ..nie tajniacz się...tylko TW?
        Jeśli nie
        to skad ten atak na odsuniecie Komuny od polityki
        i atak na lustrację?
        O ad personam po nazwisku z pozycji anonimowego tchórza zza węgła
        nie wspomne....
        Riady na rozkaz Moskwy zamiast polskiej Odry ?

Skąd to u Ciebie?
        • rycho7 z haszystowskich pomowien 31.05.09, 13:53
          haszszachmat napisał:

> to skad ten atak na odsuniecie Komuny od polityki

Z Twoich urojen. Ja pisalem aby lewice unicestwic. Ty nie chciales czytac i nie
          chciales zapamietac.

> i atak na lustrację?

Podstawa pracy sil utrzymania prawa we wszystkich ustrojach sa informatorzy.
          Uderzanie w informatorow jest ubezwlasnowolnieniem prawa. Kazdy z wyjatkiem
          psycholi bedzie watpil w przyszla "slusznosc". Juz o tym wielokrotnie pisalem,
          ale Ty nie czytasz.

> Riady na rozkaz Moskwy zamiast polskiej Odry ?

Praktycznie w zyciu nie mialem do czynienia ani z Odrami ani z Riadami. Nie
          musialem sluchac rozkazow idiotow. Tymczasowo i teoretycznie miewalem do
          czynienia ze wszelkimi przejawami aberacji elektronikow, glownie z IBM.

> Skąd to u Ciebie?

Wielokrotnie to juz pisywalem. Mam swoje zdanie, nie dyktuje mi jego spowiednik
          ani ryj od M.

Odpowiadalem juz takze na namolne powtarzanie pytan o tozsamosc i IQ. Ty
          namolnie nie czytasz i oglaszasz swe zwyciestwo w urojeniach.
          • hasz0 Re: z haszystowskich pomowien 31.05.09, 14:00
            ______________mataczysz
            wyjatkowo niespójnie!/n
            • hasz0 Re: z haszystowskich pomowien 31.05.09, 14:01
              rozwalasz polemikę obelgami i szyderstwem jak zwyczajny agent/n
              • hasz0 ___________Ziobro wg Ciebie dalej jest winnny? 31.05.09, 14:03
                a mafia która chroniła Rywina nie?
                • szach0 Re: ___________Ziobro wg Ciebie dalej jest winnny 31.05.09, 14:56
                  www.dziennik.pl/polityka/article386659/Sekula_dostal_trzy_kule_od_Pruszkowa_.html
                  https://www.dziennik.pl/files/archive/00205/02422A_205250g.jpg
                  • szach0 Re: ___________Ziobro wg Ciebie dalej jest winnny 31.05.09, 14:58
                    ksienka
                    »Re: Henryk Blida: Dziękuję każdemu, kto pamięta 2009-04-25 00:27

To co ? Nie bylo "mafii weglowej"?
                    MInister Ziobro byl jedynym misnistrem sprawiedliwosci z prawdziwego
                    zdarzenia.

Zibi
                    »Re: Henryk Blida: Dziękuję każdemu, kto pamięta 2009-04-25 10:29

Takich Blid samobojczyn w Polsce jest setki i czy wszyscy znajomi
                    samobojczyn maja isc pod dom Ministra Ziobry to jest chore.
                    Najlepiej zrobmy z p.Blidy swieta i problem bedzie rozwiazany.
                    Tworzy sie komisje kosztujace setki tysiecy zlotych po to zeby
                    udowodnic czy p. Blida byla samobojczynia czy tez nie.
                    Narodzie obudz sie.....

Andrzelika
                    »Re: Henryk Blida: Dziękuję każdemu, kto pamięta 2009-04-25 14:53

Pani Blida byla sympatyczna osoba , jej smierc byla wstrzasem
                    dla wszystkich ktorzy z nia sie spotkali .
                    Jednak nalezy sobie zadac pytanie -jaka wiedze posiadala , w czym
                    brala udzial ze zdecydowala sie na tak desperacki i ostateczny krok
                    jak samobojstwo.
                    A wszystkie teorie zaszczucia itd sluza jedynie atakom na p.Ziobre
                    czlowieka ktory na serio traktowal swoje obowiazki .

• szach0 _______Kalisz: Ziobro jest winnny1 31.05.09, 15:10
                      https://i.wp.pl/a/f/jpeg/22278/pap_kalisz180.jpeg
                    • rycho7 Re: ___________Ziobro wg Ciebie dalej jest winnny 31.05.09, 16:16
                      szach0 napisał:

> MInister Ziobro byl jedynym misnistrem sprawiedliwosci z
                      > prawdziwego zdarzenia.

Oczywiscie zarowno prawda jak i zdarzenia sa haszystowskie. Absolutne
                      przeciwienstawa ogolnoludzkich.

Bandyci powinni byccw...owani w pierdlu. Zbysio to lubi.
              • rycho7 haszystowska ocena polskiej racji stanu? 31.05.09, 16:07
                hasz0 napisał:

> rozwalasz polemikę obelgami i szyderstwem jak zwyczajny agent/n

Sprawdz sobie powyzej, pytanie bylo o zwerbalizowanie polskiej racji stanu. To
                obelzywe? To szyderstwo?

To bylo i jest pytanie bez odpowiedzi.
                • hasz0 ____________mnie pytasz? pytaj np. AG, piq-a Scana 31.05.09, 16:30
                  sibie......dlaczego urzadzacie nagonkę
                  na mnie...
                  a nie np. na tych którzy dosypali coś przew. Komisji ds Banków
                  Gruszce

wcześniej__________Faltzmanowi...?

Np. prokuratorom i sędziom znanym z anzwiska zabójcom sądowym
                  Polaków
                  w ILOSCI ~ 50 osób zyjacych w Polsce...

---------------------
                  Przeczytaj sobie zamiast durnych prowokacji -analogię
                  do Waszych działań:
                  "Kim są ci "hunwejbini"?

Dzisiaj wymienię tylko niektóre pseudonimy, pod osłoną których
                  funkcjonują w Internecie:

Toyah, FYM, Strzałka, Alpha-Alpha - na stronie POLIS.
                  Toyah, Godziemba, LEMMING, Traube, Alpha-Alpha - na stronie Salon24
                  Toyah, FYM, Errata, Anita_C, ckwadrat, Traube, Bernard, Sceptyk - na
                  stronie BlogMedia24

Nadchodzi czas, kiedy musimy zacząć odróżniać pomiędzy tymi, którzy
                  działają świadomie, i tymi, którym nie starcza rozumu, wiedzy i
                  przyzwoitości. Po tym, co się stało, trudno nie zaliczyć Krzysztofa
                  Osiejuka vel Toyaha do tej pierwszej kategorii.

Zbigniew Łabędzki
                  Ojczyzna.pl

-----
                  Poniżej linki do stron internetowych, na których toczyła się główna
                  akcja zapoczątkowana przez Toyaha i jego drużynę. Dla każdego, kto
                  chce poznać metody działania "prawicowców pod fałszywą flagą", jest
                  to bardzo pouczająca lektura. Podaję oryginalne strony, z których
                  teksty - tak bywa - mogą "zniknąć". Wtedy zmienię linki do
                  oryginałów na kopie, które posiadam w komplecie. Proszę zwrócić
                  szczególną uwagę na komentarze zamieszczane pod tekstami.
                  www.ojczyzna.pl/Arch-Teksty/Afera%20Toyaha.htm

"
                  • rycho7 Re: ____________mnie pytasz? pytaj np. AG, piq-a 31.05.09, 16:41
                    hasz0 napisał:

> sibie......dlaczego urzadzacie nagonkę na mnie...

Zwroc sie to tego kto wszczyna burdy kreskowanymi watkami. Stale Ci sie myla
                    przyczyny ze skutkami. Jak zaczynasz to chyba liczysz na kontynuacje. Bo
                    czytanie bzdur zmusza do reakcji. Gdybys nie chcial reakcji to pisalbys na
                    karteczce do szuflady.

> w ILOSCI ~ 50 osób zyjacych w Polsce...

Czerwoni IPN obsadzili swoimi? Domagaj sie od IPN efektow pracy.

> chce poznać metody działania "prawicowców pod fałszywą flagą"

A Ty Haszu jestes pod "falszywa flaga" bolszewii czy Opus Dei?
                    • hasz0 burda? -------z kreską? To Mazowiecki nie ja... 31.05.09, 17:52
                      ja tylko nie pozwalam na jej tuszowanie
                  • andrzejg Re: ____________mnie pytasz? pytaj np. AG, piq-a 31.05.09, 17:24
                    hasz0 napisał:

> sibie......dlaczego urzadzacie nagonkę
                    > na mnie...

Bido nad bidami...nagonkę na ciebie?
                    Jak jesteś tak kumaty,że nie widzisz przyczyny kopa, jakiego
                    dostajesz co trochę od róznych osób, to już sie nie dziwię niczemu
                    Popatrz na swoje wątki kreskowiczu i spamerze. Nie ma żadnego bez
                    personalnej zaczepki skierowanej albo ku konkretnemu człowiekowi,
                    albo metodą bolszewicką do grupy. Tak jak ten wątek. Przeceiż
                    założyłeś go dla mnie.Nieprawdaż?Chciałeś mnie czegoś nauczyć.Czyż
                    nie?Tak samo tamten , gdzie ci rano walnęłem prosto w twarz,żeś
                    katol, a nie katolik.Żeś nienawistnik.

A.
                    • hasz0 bezczelny popaprańcu smiesz oceniać >35 lat? 31.05.09, 17:39
                      jako młodszy od ocenianego?
                      ......
                      "Kopa" to Ty sobie dajesz za każdym postem w swoje własne IQ
                      - młodsze od 35-latka.
                      .................
                      IQ bezinteresownego klakiera piq-a, Scana i Rycha7 ktorzy
                      poprą Cię
                      z tym mądrym wnioskiem:

" ci rano walnęłem prosto w twarz,żeś
                      > katol, a nie katolik.Żeś nienawistnik."
                      ---------------
                      Nienawidzę głupoty.

-
                      CZAS ODDAC BABCI SWÓJ DOWÓD Z KOMÓRKA I SMS.
                      Gówn'iarzu
                      • hasz0 ____________Sarkozy'emu walnij w twarz 65 lat 31.05.09, 17:51
                        po lądowaniu w Normandii...za kreskowanie
                        nie na Auie ale całej HISTORII o Polakach.

i Wielkiej Brytanii. Jeden ze współpracowników prezydenta
                        Sarkozy'ego poinformował nieoficjalnie Polskie Radio, że nie planuje
                        się zaproszenia przedstawicieli innych krajów.

Obchody rocznicowe odbędą się 6 czerwca.

...
                        • szach0 ____________walnij w twarz Palikotowi młodszy jest 31.05.09, 18:15
                          _____________co zrobił z absurdami?

Polscy celnicy nie sprwadzają aut
                          ...urząd zmusza by auto wjechało do Polski...
                          rejestruje i choć ma wglad w bazę kradzionychw Unii
                          ...Zofia B. starciła 200.000 zł....bo legalne auto zarekwirowano
                          w Niemczech
                          .........
                          2.
                          Mariusz Parkitny

Już piąty rok celnicy ścigają mieszkańca Szczecina, aby zapłacił za
                          sprowadzony samochód. Ale jak ustaliliśmy Wiesław Bednarczyk nie ma
                          nic wspólnego z autem.

(Archiwum)
                          W tym tygodniu Bednarczyk dostał wyliczenie długu wobec Izby Celnej
                          w Szczecinie. Z odsetkami to ponad 16 tys. zł. Za 24-letniego opla
                          kadetta.

- Jestem załamany. Nie wiem dlaczego uznano, że ten opel jest mój.
                          Boję się, że przyjdzie komornik i stracę dobytek całego życia - żali
                          się.

Bednarczyk jest mechanikiem samochodowym. Ma zakład w centrum
                          Szczecina. Nasze ustalenia różnią się od tych, które przysłała nam
                          Izba Celna. Zaczęło się w połowie 2001 r. Policjanci zatrzymali do
                          kontroli opla na holenderskiej rejestracji. Kierowcą był mężczyzna,
                          który przedstawiał się jako Ryszard. To prawdopodobnie Polak od lat
                          mieszkający na Zachodzie. Opel był w złym stanie technicznym.
                          Policjanci zalecili naprawę.

Kierowca przyjechał do mechanika w centrum Szczecina. Ten skierował
                          go do Bednarczyka, który zajmował się takimi naprawami (w aktach
                          sprawy jest oświadczenie mechanika, że zgłosił się do
                          niego "Ryszard" i przekazał sprawę Bednarczykowi). Holender zlecił
                          naprawę, ale powiedział, że nie ma przy sobie pieniędzy. Więcej się
                          nie pojawił.

Przez pół roku opel stał na sąsiednim parkingu. W lutym 2002 r. w
                          nocy policjanci zatrzymali opla do kontroli. Za kierownicą siedział
                          Piotr O. Nie miał dokumentów wozu. Były za to założone kradzione
                          polskie tablice rejestracyjne. Policjanci podejrzewali, że auto
                          zostało skradzione dlatego trafiło na policyjny parking. Piotr O.
                          tłumaczył się, że planował kupić auto i wypożyczył mu je do
                          wypróbowania "wysoki blondyn" o nazwisku Bednarczyk.
                          Na komisariacie doszło do konfrontacji z Bednarczykiem, który jest
                          niskim szatynem. I okazało się, że to nie on "wypożyczył" auto
                          Piotrowi O. Nie udało nam się ustalić jak zakończyła się sprawa
                          Piotra O., ale Wiesław Bednarczyk został uwolniony od podejrzeń.
                          Tymczasem celnicy twierdzą, że Piotr O. rozpoznał Bednarczyka.
                          Dlatego w 2004 r. urząd celny uznał, że to Bednarczyk musi zapłacić
                          za sprowadzenie opla z zagranicy.

- Zgodnie z prawem dłużnikami są osoby, które nabyły, posiadały, lub
                          posiadają towar i które wiedziały lub przy zachowaniu należytej
                          staranności mogły się dowiedzieć, że w chwili jego nabycia lub
                          wejścia w jego posiadanie był to towar wprowadzony nielegalnie -
                          tłumaczy Monika Woźniak-Lewandowska z Izby Celnej w Szczecinie. -
                          Poza tym pan Bednarczyk nie odwołał się od tej decyzji.

- A dlaczego na Boga miałbym się odwoływać? Przecież nie miałem nic
                          wspólnego z tym autem. Facet podał moje nazwisko, bo jest na
                          szyldzie reklamowym, obok miejsca gdzie skradli samochód. Dlaczego
                          mam udowadniać, że nie jestem wielbłądem? - pyta Bednarczyk.

Od pięciu lat trwa wymiana pism, a dług rośnie.

• szach0 __Jako "nienawistnik" nenawidzę Palikota za cynizm 31.05.09, 18:16
                            a jego wyborców za głupotę........
                        • pan.scan Podpowiem ci, upierdliwy ignorancie 31.05.09, 18:16
                          z pseudopatriotycznym zadęciem importowanym z Torunia:

W operacji Overlord i wyzwalaniu Francji brali udział Anglicy, Amerykanie
                          Nowozelandczycy, Australijczycy, Południowi Afrykanie, Belgowie,
                          Norwegowie, Czesi, Duńczycy, Polacy, Wolni Francuzi a w ich składzie
                          Dahomejczycy, Czadejczycy, żołnierze z Górnej Wolty, Algierii, Maroka i
                          Tunezji. Całość wojsk pod dowództwem Eisenhowera i Montgomery'ego. Jak się
                          dowiedziałem, wszystkie w/w wymienione państwa, z wyjątkiem USA,
                          wystosowały noty protestacyjne do rządu Francji za pominięcie ich w
                          uroczystościach.

Prawem gospodarza jest ustalać skład gości. Jeśli idzie o mnie Andrzeja
                          zaprosiłbym do siebie z przyjemnością, ciebie wyszczuł psami.
                          • szach0 ___Oj Mieciu! Wiem wiem ale ja się nie wpraszałem 31.05.09, 18:20
                            było całkiem odwrotnie.......
                            ....sprawdź!

Wiem, zę podziękowanie za 68 rok tak wyglada...
                            czytałem Geremka, Kosińskiego.....i...wiesz ....sam
                            • szach0 Re: ___Oj Mieciu! Wiem wiem ale ja się nie wpras 31.05.09, 18:32
                              www.effatha.org.pl/apologetyka/piusxii.htm
                              • szach0 ___________Skąd u Was ten hucpiarski brak wstydu? 31.05.09, 18:39
                                Jak Wy się czujecie sami z sobą....?
                                • rycho7 Re: ___________Skąd u Was ten hucpiarski brak wst 31.05.09, 20:10
                                  szach0 napisał:

> Jak Wy się czujecie sami z sobą....?

Sami w gronie 6 miliardow. Ty Ober-Bog pochodzisz od swojego podwladnego Boga.
                                  My sa Homo Sapiens od malpy.

Czuje sie tloczno.
                      • andrzejg boś takim jest 31.05.09, 18:48
                        hasz0 napisał:

> z tym mądrym wnioskiem:
                        >
                        > " ci rano walnęłem prosto w twarz,żeś
                        > > katol, a nie katolik.Żeś nienawistnik."
                        > ---------------
                        > Nienawidzę głupoty.
                        >

do tego kłamczuszek

A.
                        • szach0 sądziłem kiedyś, że jesteś niedoinformowany ale po 31.05.09, 19:52
                          tylu postach?

.........czytałeś te linki ......??????
                          ............
                          .....
                          skąd ta dziwna pobłażliwość do morderców...... do złodziei........
                          do oszustów......jak możliwe jest podziwianie Bagsika?
                          kapusia? czytanie Maleszki? ...........Urbana?
                          dopuszczenie do sprzedaży setek pistoletów
                          i setek tys. amunicji przez oficerów policji?......
                          .....w dziennikarz mówi, że nikt z niej nie zginał....
                          w TVP......
                          • szach0 __jak można kogoś obrażać za przyzwoitość i prawdę 31.05.09, 19:54
                            a popierać elity oderwane od życia ale nie od kasy?
                            Palikota popierałeś? Nieeeeeeee?
                            • szach0 __jak można kogoś obrażać poparańcem z Tepsy 31.05.09, 19:56
                              Uważasz, że nepot i durakiewicz mieli rację?
                              Kulczyk unowoczesnił telekom?
                              Banki pozyskały technologię?
                              • szach0 czytasz mnie wybiórczo? za co mam Cię nienawidzić? 31.05.09, 19:58
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=96013609&a=96027122........
                                czy Ty nienawidzisz komara bo gryzie?
                                • szach0 7 przykazanie powód do ataku na KK? 31.05.09, 20:00
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=96011514&a=96029966
                                  • januszcz Zastanawiam się czy nie napisać do szefowstwa... 31.05.09, 20:10
                                    ... portalu z prośbą o bana dla tej faszystowsko - komunistycznej szuji, która
                                    spamuje, nie pisze na temat i w ogóle mnie totalnie wquu...a.

J.
                                    • hasz0 _______________Po c o ? Wystarczy mnie przeprosić! 31.05.09, 20:12
                                      Za pomówienia 100 razy b. haniebne niż Twoje....
                                      Nie wtyd Ci?
                                      ..........wiesz jak się nazywam ?
                                      Podaj 1 fakt nieprawdziwy
                                      1 ok?
                                      • rycho7 Re: _______________Po c o ? Wystarczy mnie przepr 31.05.09, 20:18
                                        hasz0 napisał:

> Za pomówienia

Juz Cie wielokrotnie przepraszalem, ze jestes pomawiajaca szuja.

> Podaj 1 fakt nieprawdziwy

Po co? Piq podal Ci dziesiatki na tacy. Wywolalo to u Ciebbie lawine pomowien,
                                        obelg. Resocjalizowac Cie moze jedynie dekapitacja.
                                    • rycho7 uprzejma kultura doinformowywania 31.05.09, 20:15
                                      januszcz napisał:

> spamuje, nie pisze na temat i w ogóle mnie totalnie wquu...a.

Sprawdz czy zawleczka w granacie sprawiedliwosci Ci sie nie zacina.
                                    • pan.scan Ban na tego idiotę nie zadziała, 31.05.09, 20:19
                                      pisze z neostrady, ze zmiennym IP. Dostanie bana na nicka,założy
                                      następnego, zresztą klonów ma multum, wystarczy, że wyczyści cookies.
                                      Jedyna rada to go całkowicie olewać, ale z drugiej strony nóż się w
                                      kieszeni otwiera na te jego postbolszewickie idiotyzmy i wypisy ad
                                      personam.
                                      Zrzutkę zrobić i wysłać go na Madagaskar, na drzewo? Perła ściągnął na to
                                      forum ogrąglackie indywidua, haszysta zas_rał i zaspamował je całkowicie.
                                      • rycho7 takiego pozytecznego idioty to ze swieca szukac 31.05.09, 20:26
                                        pan.scan napisał:

> kieszeni otwiera na te jego postbolszewickie idiotyzmy i wypisy

Jest mistrzem poniewierania tego co ponoc propaguje. Potrafil zyskac tylu wrogow
                                        co malo kto.
                                        • nie2006 O tym samym pomyślałem 31.05.09, 20:33
                                          Gdyby PiS-owscy spin znachorzy zrobili z nim spot wyborczy, to nie
                                          ma bata - pisiurki progu wyborczego nie przekroczyłyby nigdy.
                                          Dlatego apeluję raczej o chuchanie i dmuchanie na to indywiduum.
                                          • januszcz Re: O tym samym pomyślałem 31.05.09, 20:52
                                            nie2006 napisał:

> Gdyby PiS-owscy spin znachorzy zrobili z nim spot wyborczy, to nie
                                            > ma bata - pisiurki progu wyborczego nie przekroczyłyby nigdy.
                                            > Dlatego apeluję raczej o chuchanie i dmuchanie na to indywiduum.
                                            ===========
                                            Całkowicie się z tym zgadzam. Nikt nie robi lepszej roboty dla PO jak właśnie
                                            Hasz0. Jego namolna propaganda może przynieść dla jego idoli jak najgorsze
                                            rezultaty.

A ODRA to był szmelc. Jakiś amator w garażu zbudował lepszy komputer ale
                                            haszyści nie dopuścili do jego produkcji i ostatecznie łebski wynalazca hodował
                                            świnie.

J.
                                            • rycho7 swiniopas Karpinski 01.06.09, 05:32
                                              januszcz napisał:

> Jakiś amator w garażu zbudował lepszy komputer

Karpinski amatorem nie byl. Komputer K-202 moze i byl lepszy ale wymagal importu
                                              wszystkich podzespolow. Faktycznie zniszczyli go haszysci antykomunisci z COCOM,
                                              embargujac obwody scalone.
                                              • januszcz Re: swiniopas Karpinski 01.06.09, 08:14
                                                Dzięki za przypomnienie jego nazwiska. Istotnie, to jego miałem na myśli.

J.
                                      • awuk Re: Ban na tego idiotę nie zadziała, 31.05.09, 22:14
                                        pan.scan napisał:

> pisze z neostrady, ze zmiennym IP. Dostanie bana na nicka,założy
                                        > następnego, zresztą klonów ma multum, wystarczy, że wyczyści
                                        cookies.
                                        > Jedyna rada to go całkowicie olewać, ale z drugiej strony nóż się
                                        w
                                        > kieszeni otwiera na te jego postbolszewickie idiotyzmy i wypisy ad
                                        > personam.
                                        > Zrzutkę zrobić i wysłać go na Madagaskar, na drzewo? Perła
                                        ściągnął na to
                                        > forum ogrąglackie indywidua, haszysta zas_rał i zaspamował je
                                        całkowicie.

Świete słowa !
                          • rycho7 Re: sądziłem kiedyś, że jesteś niedoinformowany a 31.05.09, 20:12
                            szach0 napisał:

> skąd ta dziwna pobłażliwość do morderców...... do złodziei........

Poblazam Ci, Haszu, jestes morderca, zlodziejem, ale ja nie mam dowodow. Stosuje
                            zasade domniemania niewinnosci.

> dopuszczenie do sprzedaży setek pistoletów
                            > i setek tys. amunicji przez oficerów policji?......

No wlasnie Haszu jako poplecznik tego procederu jak sie czujesz?
                            • hasz0 nie błaznuj tu Januszcz podważa moje posty 31.05.09, 20:15
                              a popiera Twoje insynuaje, piqa AG i Scana
                              żem Moczar PZPR TW i kapuś
                              • hasz0 ________to co znam się na Odrach czy też nie? 31.05.09, 20:17
                                wywalił mnie durakiewicz ost. 1 sekr PZPR czy nie?
                                sąd zastarszył świadków by na mnie nie patrzyli czy nie?
                                • rycho7 Re: ________to co znam się na Odrach czy też nie? 31.05.09, 20:22
                                  Tak znasz sie na Odrach. I tak Cie dokladnie oceniam. Ja conajmiej do 30 lat na
                                  Odrach sie nie znam. Do niczego nie jest mi to potrzebne.

hasz0 napisał:

> wywalił mnie durakiewicz

1. Nie wiem.

2. Malo mnie to interesuje.

3. Jezeli tak twierdzisz to jest to wyjatkowo malo wiarygodne.

> sąd zastarszył świadków by na mnie nie patrzyli czy nie?

Sprawdzali co chcesz aby zeznali? W takim razie sad przywolal swiadkow do roli
                                  swiadka. Ale nie sadze abys to pojal.
                          • andrzejg problem w tym...'uczciwy' człowieku 31.05.09, 21:22
                            szach0 napisał:

> tylu postach?
                            >
                            > .........czytałeś te linki ......??????
                            > ............
                            > .....
                            > skąd ta dziwna pobłażliwość do morderców...... do złodziei........
                            > do oszustów......jak możliwe jest podziwianie Bagsika?
                            > kapusia? czytanie Maleszki? ...........Urbana?
                            > dopuszczenie do sprzedaży setek pistoletów
                            > i setek tys. amunicji przez oficerów policji?......
                            > .....w dziennikarz mówi, że nikt z niej nie zginał....
                            > w TVP......

zwany pomawiaczem, że niegdzie nie znajdziesz mojej wypowiedzi
                            potwierdzającej twoje pomówienia...żałosny człowieczku

A.
                            • januszcz Re: problem w tym...'uczciwy' człowieku 31.05.09, 22:00
                              On ma, Andrzeju, urojenia. W sumie żałosny facet. Nie chciałbym się tak starzeć
                              jak on. sad

J.
                              • hasz0 _____________więc anwte uczciwy nie jestem wg Was? 31.05.09, 22:16
                                ..bardzo dziwne są te Wasze wnioski...na mój temat...wpadłem na
                                chwilę po Wierzejskim na TVP Info
                                a miał byc Kowal.......

_________JAK WY MI......

..........zaraz, nie mogę tego wrazenia wyarazić tak wprost ...bo
                                już sobie to zracjonalizowaliście......

a TAK JUZ NIE CHCIAŁBYM BYC ZABANOWANY ZNOWU
                                DO KOŃCA ZYCIA...przez tych samych fanów
                                co wtedy Katarasińskiej-Sledzinskiej ...
                                z PZPR
                                CZY TO NIE JAKIŚ ABSURD? ..."
                                jednak NIE!
                                41 lat minęło CALY OKRES MOJEJ PRACY ZAWODOWEJ...
                                -----------------------------------------------
                                ###############################################
                                "historia kołem się toczy"
                                znowu PZPR?

"Całkowicie się z tym zgadzam. Nikt nie robi lepszej roboty dla PO
                                jak właśnie Hasz0. Jego namolna propaganda może przynieść dla jego
                                idoli jak najgorsze rezultaty. A ODRA to był szmelc. Jakiś amator w
                                garażu zbudował lepszy komputer ale haszyści nie dopuścili do jego
                                produkcji i ostatecznie łebski wynalazca hodował świnie. "
                                ########################
                                --------------------------------------->
                                Ciekawi mnie JEDNO:
                                Czy gdyby jakmś CUDEM tuskawym znowu wwróciła komuna po tym
                                zwyrodniałym kapitaliźmie...
                                czy znowu zapisaliby się do PZPR-u....

a ja jak PAN PROFESOR DR HAB INŻ. MARIAN SUSKI
                                stałbym samotnie przed URZĘDEMz tablica
                                "PRASA KŁAMIE"
                                "UWOLNIĆ 22 KOLEGÓW"
                                jak wtedy w 68 roku?..........
                                • hasz0 Re: _____________więc anwte uczciwy nie jestem wg 31.05.09, 22:20
                                  _nie jesteście ciekawi dokonczenia tego

zdania :

__________"JAK WY MI.........."________________

Obiecajcie...nie musicie już mnie przepraszać....
                                  później Wam to wyjasnie, dlaczego zmieniłem zdanie....
                                  obiecajcie, ze nie nędzie bana,,,
                              • awuk Re: problem w tym...'uczciwy' człowieku 31.05.09, 22:20
                                januszcz napisał:

> On ma, Andrzeju, urojenia. W sumie żałosny facet. Nie chciałbym
                                się tak starzeć
                                > jak on. sad
                                >
                                > J.

To prawda, chociaż nie on jeden tak się starzeje. Wokół nas jest
                                całkiem sporo takich ludzi.
                                Co ich łączy ? Chyba nieudane życie.
                                • hasz0 bardzo nieudane jeśli wokół tylu takich jak Wy 31.05.09, 22:25
                                  czy wiesz ile lat miał wtedy
                                  pan prof. Suski gdy manifestował samotnie stojąc przed urz.
                                  Zdrojewskiego?
                                  Dziś już nie żyje...
                                  Mieliście jakieś wzorce osobowe?

Tylko nie piszcie mi o tych co mam na myśli....
                                  • haszszachmat Re: bardzo nieudane jeśli wokół tylu takich jak W 31.05.09, 23:54
                                    Pamiętajcie Suski proponawał mi asystenturę

................
                                    Dla czytalników b. młodych
                                    ode mnie: rada -papierek lakmusowy jak poznać nieszczerego
                                    przemalowango wroga - ...cynizm, niezdolnosc do przeproszenia...
                                    _______PYCHA z hipokryzją, STADNY ATAK presonalny, uzycie
                                    wszystkich możliwych a sprzecznych wewnetrznie oszczerstw...
                                    --------zresztą lepiej to zrobią internowani
                                    ##########################################################
                                    www.ojczyzna.pl/Arch-Teksty/LAB_Podsumowanie-wojenek.htm
                                    Ano znów - pycha, chciwość, głupota. Nie agenci. Ci tylko
                                    korzystają, kiedy je widzą. A zjawiska te rosną najbardziej wtedy,
                                    gdy w organizacji nie ma jasno określonych i uczciwych zasad,
                                    zrozumiałych, przyjętych i stosowanych przez większość członków. Bo
                                    wtedy wszystko staje się mętne, rozmyte. Czyny i odpowiedzialność za
                                    nie. A więc hulaj dusza! To doskonałe żerowisko dla wszelkich
                                    karierowiczów i cwaniaków. Uczciwi są wciąż niebezpieczni - trzeba
                                    ich wykopać, zniszczyć, oskarżyć o wszelkie możliwe przestępstwa.
                                    Oooch, szepnięcie tu i tam - "to jest agent" - nie tylko załatwia
                                    takiego "nie naszego", ale jeszcze jaka satysfakcja! Główną cnotą
                                    staje się swoista lojalność łajdaków - wzajemne i solidarne
                                    ukrywanie swoich przekrętów oraz solidarna i bezwzględna walka z
                                    każdym, kto mógłby zaszkodzić!

• haszszachmat ______Młodzik zrób próbę analizy takich potem 31.05.09, 23:59

www.forum.michalkiewicz.pl/viewtopic.php?f=4&t=12137&start=20
                                      Ci wyjasnie mechanizm

Bedzie również ONET.PL....
                                      i pare spraw...na razie spróbuj samodzielnie:
                                      Kto, CO ,JAK....????jakimi metodami itd.
                                      • haszszachmat Re: ______Młodzik zrób próbę analizy takich potem 01.06.09, 00:02
                                        AWUK np. jako profan napisał
                                        - "Świete słowa !"

Porównaj to katoliku młody z
                                        >>>>>>>Plac Zabawiciela>>>>>>>>>
                                        i to nie moja zwykła palcówka!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                        ZABAWI....
                                        to są metody dopracowywane od 1945 roku!!!!!!!
                              • snajper55 Re: problem w tym...'uczciwy' człowieku 01.06.09, 00:25
                                januszcz napisał:

> On ma, Andrzeju, urojenia. W sumie żałosny facet. Nie chciałbym się tak starzeć
                                > jak on. sad

Lepiej, jeśli bełkoce na forum, niż miałby po ulicach chodzić i ludzi zaczepiać.
                                I dla niego lepiej, i dla ludzi. Tu łatwiej go ignorować.

S.
                                • awuk Re: problem w tym...'uczciwy' człowieku 01.06.09, 00:31
                                  snajper55 napisał:

> januszcz napisał:
                                  >
                                  > > On ma, Andrzeju, urojenia. W sumie żałosny facet. Nie chciałbym
                                  się tak s
                                  > tarzeć
                                  > > jak on. sad
                                  >
                                  > Lepiej, jeśli bełkoce na forum, niż miałby po ulicach chodzić i
                                  ludzi zaczepiać
                                  > .
                                  > I dla niego lepiej, i dla ludzi. Tu łatwiej go ignorować.
                                  >
                                  > S.

No własnie. Jakby trafił na jakiś wiec Siwca to by mógł dostać po
                                  ryju.

wrzesnia.info.pl/portal/index.php?area=1&p=news&newsid=5202
                                  • snajper55 Re: problem w tym...'uczciwy' człowieku 01.06.09, 00:46
                                    awuk napisał:

> No własnie. Jakby trafił na jakiś wiec Siwca to by mógł dostać po
                                    > ryju.

Ten we Wrześni był nieźle napity. Hasz się niestety tak samo zachowuje, co
                                    smutne, na trzeźwo. Bo nie podejrzewam, aby non stop był pod wpływem. Młody by
                                    tego nie wytrzymał. smile

S.
                                    • szach0 ___________nie byliśicie wJugosławii przed i po? 01.06.09, 07:40
                                      Wiecie, że Paletstyńczycy w 41 wyprzedawali ziemię jak my
                                      dziś Holendrom z depresją?
                                      • hasz0 wiecie coś o działaniach rządu doczekania dp prez? 01.06.09, 08:09
                                        ydentury Tusku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka