kwakwanet1 10.06.09, 23:29 Czy poszedł na sąsiednie forum cucić trupy balkonowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strzyga_17 Re: Czy jest tu lekarz 10.06.09, 23:31 ciebie rozgryzc to powinien psychiatra,nie ja, a do tego mysle,ze od siedzenia 20+ godzin z nosem w kompie i czekania z wywalonym jezorem na KAZDEGO kto sie pojawi, to masz jedynie mocne skrzywienie kregoslupa i swira w oczach. w koncu spytaj dowolnego lekarza co mysli o takim trybie zycia a odpowie ci to samo co ja,niezalenie od tego czy bedzie to lekarz muzulmanski,polski czy wasz lokalny. kobito wez ty sie wylecz z adykcji bo robisz sie zalosna z tym czatowaniem 24 godzinnym na odzew i zaczepianiem dowolnych ludzi proszac o okruchy ze stolu panskiego. nie masz przyjaciol w realu,czy domu,ze musisz tak latac po polskich forach ze swymi koszer koszyczkami zyczen dzien w dzien,noc w noc? Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwanet1 no pytam 10.06.09, 23:35 właśnie czy jest tu lekarz,bo trupy mówiace cudzymi słowami to już za wiele jak na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwanet1 zaciąl ci się leb 10.06.09, 23:47 czy przygniotły jaja od ugniatania ich godzinami na stołku? Powinieneś cos zakrecić z trupami balkonowymi,bo może jesteś absztyfikantem specjalizującym się w nekrofilii. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: zaciąl ci się leb 10.06.09, 23:53 spie####j onanisto,kup sobie lustro aby sie wyzyc,a nie przylaz na cudze watki,bo nikt z toba rozmawiac plugawcze nie bedzie. won Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwanet1 nie jednemu 10.06.09, 23:58 trupowi widać leb się zaciąl od braku jego używania. W zamian spróbuj użyć dupy,może ci pomoże takowa terapia wstrząsowa. Odpowiedz Link Zgłoś
strzyga_17 mili panowie 11.06.09, 00:00 widze,z paru z was ma tak malo informacji na temat konsekwencji usuniecia ciazy,ze faktycznie mohery przy was to swiatlosc narodu. dla was ten zabieg to jakas windykacja prawdy,piekna i sprawiedliwosci a nie cos brutalnego,co moze grozic roznymi konsekwencjami zdrowotnymi. ilu z was chodzi z radoscia leci do dentysty,ilu z was leci do lekarza na dowolne zabiegi nie patrzac na bol jaki moze ich spotkac..no chyba niewielu? tia chodzi wam o te dziewczyne..faktycznie,jak sie skrobnie to wszystko wroci do normy..no to powdzenia,bo wiekszosc kobiet,ktora ten zabieg miala niestety nigdy do normy nie wraca i wiele jest materialow potwierdzajacych fakt,ze jest to drastyczny zabieg,majacy rownie drastyczne konsekwencje na cale zycie. nikt z was nie odpowiedzial na moje pytanie,czy chcielibyscie by wasze matki,zony,corki takie decyzje podejmowaly,ktore wam przychodza z latwoscia motylka? widze,ze sporo z was ma syndrom piotrusia pana,niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nie jednemu 11.06.09, 00:01 hihihihihihihihihi...... nie spodobaly ci sie slowa rochelliny??? Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwanet1 Re: nie jednemu 11.06.09, 00:05 dana33 napisała: > hihihihihihihihihi...... nie spodobaly ci sie slowa rochelliny??? Nie podoba mi się wersja noszenia cudzych ciuchów przez balkonowe trupy. Wydaje mi sie,że ta sukienka jest dla was o wiele za obcisła, a trupy w obcisłych sukienkach wygladaja co najmniej nieswieżo jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nie jednemu 11.06.09, 00:10 ja nosze cudze ciuchy????? ja ci odpowiedzialam slowami rochelliny.. jak ona mowi, to jak mowie, faktycznie, nie przeszkadza ci... a teraz do wyra impotencie bo slinisz juz podloge. bede co dzien wam przypominac o waszym obledzie nocnym. noc w noc kiblujecie tu do poznych godzin opuszczajac wasze rodziny,chamiejac jak przydrozne glaby i pieniczac glupoty az wam sie slepia zamkna. wy macie dzieci,chyba jakies kolki,ktore nie potrzebuja rodzicow. a co wasze drugie polowy mowia na wasz obled? Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwanet1 Re: nie jednemu 11.06.09, 00:13 dana33 napisała: > ja nosze cudze ciuchy????? ja ci odpowiedzialam slowami rochelliny.. > jak ona mowi, to jak mowie, faktycznie, nie przeszkadza ci... > przeszkadza mi widok znudzonej, starej dupy, której już nawet Rotshchild nie ma ochoty przelecieć od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nie jednemu 11.06.09, 00:15 twoj tate powinien cie byl pouczyc co sie dzieje jak takie przyglupy jak ty siusiaja pod wiatr z rozdziawiona geba. zjezdzaj i odpieprz sie chuliganie od mego nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwanet1 Re: nie jednemu 11.06.09, 00:24 dana33 napisała: > twoj tate powinien cie byl pouczyc co sie dzieje jak takie przyglupy jak ty > siusiaja pod wiatr z rozdziawiona geba. zjezdzaj i odpieprz sie chuliganie od > mego nicka. Trup jak trup, nie wie za kim sam lata, na skutek braku obciagania. Zawsze możesz to zrobić wirtualnie z paroma lokalnymi fagasami. Lepsze to niż bezsenne noce spędzone na kopiowaniu cudzych wpisów. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nie jednemu 11.06.09, 00:25 jeszcze raz ci powtarzam chuliganie:nie lej pod wiatr z rozdziawiona geba i odpieprz sie od mego nicka chamidlo jedne. nie znosze mieczakow i meskich kluch,polanych wczorajszym stechlym sosem. Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwanet1 Re: nie jednemu 11.06.09, 00:30 dana33 napisała: > jeszcze raz ci powtarzam chuliganie:nie lej pod wiatr z rozdziawiona geba i > odpieprz sie od mego nicka chamidlo jedne. nie znosze mieczakow i meskich > kluch,polanych wczorajszym stechlym sosem. Jeszcze raz mówię byś sobie fagasa do obciągania znalazła,zamiast ględzić o niczym na forum po nocach. Taka piękność jak ty nie powinna mieć z tym problemu, no chyba,że jesteś wybrakowana? Odpowiedz Link Zgłoś
strzyga_17 Re: zaciąl ci się leb 10.06.09, 23:57 mowie o przeszczepach..a poza tym ja jestem katolikiem i moja religia zabrania rozdawania zwlok innym bez pochowku. w koncu rodzina powinnna miec cos co zostanie po tobie,gdzie przez jakis czas przynajmniej mozna bedzie przychodzic i zapalac swieczki. przy dziesiejszej technice lekarz nie musi na tobie sie niczego uczyc,bo dosc mamy roznych technlogii,ktore zastapia wlasnie "ciebie". Odpowiedz Link Zgłoś
strzyga_17 Re: Faktycznie 11.06.09, 00:32 no pewnie,ze lepsza stara niz mloda,mloda wygwizdali i kazali jej gacie wlozyc na dodatek. co za idioci no nie,ty bys tam nie wymagal tyle od tej waszek koszernej. Odpowiedz Link Zgłoś