Dodaj do ulubionych

Czy jest tu lekarz

10.06.09, 23:29
Czy poszedł na sąsiednie forum cucić trupy balkonowe?
Obserwuj wątek
    • strzyga_17 Re: Czy jest tu lekarz 10.06.09, 23:31
      ciebie rozgryzc to powinien psychiatra,nie ja, a do tego mysle,ze od
      siedzenia 20+ godzin z nosem w kompie i czekania z wywalonym jezorem na
      KAZDEGO kto sie pojawi, to masz jedynie mocne skrzywienie kregoslupa i
      swira w oczach. w koncu spytaj dowolnego lekarza co mysli o takim trybie
      zycia a odpowie ci to samo co ja,niezalenie od tego czy bedzie to lekarz
      muzulmanski,polski czy wasz lokalny. kobito wez ty sie wylecz z adykcji bo
      robisz sie zalosna z tym czatowaniem 24 godzinnym na odzew i zaczepianiem
      dowolnych ludzi proszac o okruchy ze stolu panskiego. nie masz przyjaciol w
      realu,czy domu,ze musisz tak latac po polskich forach ze swymi koszer
      koszyczkami zyczen dzien w dzien,noc w noc?
    • kwakwanet1 no pytam 10.06.09, 23:35
      właśnie czy jest tu lekarz,bo trupy mówiace cudzymi słowami to już za wiele jak
      na mnie.
    • kwakwanet1 zaciąl ci się leb 10.06.09, 23:47
      czy przygniotły jaja od ugniatania ich godzinami na stołku? Powinieneś cos
      zakrecić z trupami balkonowymi,bo może jesteś absztyfikantem specjalizującym się
      w nekrofilii.
      • dana33 Re: zaciąl ci się leb 10.06.09, 23:53
        spie####j onanisto,kup sobie lustro aby sie wyzyc,a nie przylaz na
        cudze
        watki,bo nikt z toba rozmawiac plugawcze nie bedzie. won
        • kwakwanet1 nie jednemu 10.06.09, 23:58
          trupowi widać leb się zaciąl od braku jego używania. W zamian spróbuj użyć
          dupy,może ci pomoże takowa terapia wstrząsowa.
          • strzyga_17 mili panowie 11.06.09, 00:00
            widze,z paru z was ma tak malo informacji na temat konsekwencji usuniecia
            ciazy,ze faktycznie mohery przy was to swiatlosc narodu. dla was ten zabieg
            to jakas windykacja prawdy,piekna i sprawiedliwosci a nie cos brutalnego,co
            moze grozic roznymi konsekwencjami zdrowotnymi. ilu z was chodzi z radoscia
            leci do dentysty,ilu z was leci do lekarza na dowolne zabiegi nie patrzac
            na bol jaki moze ich spotkac..no chyba niewielu? tia chodzi wam o te
            dziewczyne..faktycznie,jak sie skrobnie to wszystko wroci do normy..no to
            powdzenia,bo wiekszosc kobiet,ktora ten zabieg miala niestety nigdy
            do normy nie wraca i wiele jest materialow potwierdzajacych fakt,ze jest to
            drastyczny zabieg,majacy rownie drastyczne konsekwencje na cale zycie.
            nikt z was nie odpowiedzial na moje pytanie,czy chcielibyscie by wasze
            matki,zony,corki takie decyzje podejmowaly,ktore wam przychodza z latwoscia
            motylka? widze,ze sporo z was ma syndrom piotrusia pana,niestety.
          • dana33 Re: nie jednemu 11.06.09, 00:01
            hihihihihihihihihi...... nie spodobaly ci sie slowa rochelliny??? big_grin big_grin
            • kwakwanet1 Re: nie jednemu 11.06.09, 00:05
              dana33 napisała:

> hihihihihihihihihi...... nie spodobaly ci sie slowa rochelliny??? big_grin big_grin

Nie podoba mi się wersja noszenia cudzych ciuchów przez balkonowe trupy. Wydaje
              mi sie,że ta sukienka jest dla was o wiele za obcisła, a trupy w obcisłych
              sukienkach wygladaja co najmniej nieswieżo jak ty.
              • dana33 Re: nie jednemu 11.06.09, 00:10
                ja nosze cudze ciuchy????? ja ci odpowiedzialam slowami rochelliny..
                jak ona mowi, to jak mowie, faktycznie, nie przeszkadza ci... smile

a teraz do wyra impotencie bo slinisz juz podloge. bede co dzien wam przypominac
                o waszym obledzie nocnym. noc w noc kiblujecie tu do poznych godzin opuszczajac
                wasze rodziny,chamiejac jak przydrozne glaby i pieniczac glupoty az wam sie
                slepia zamkna. wy macie dzieci,chyba jakies kolki,ktore nie potrzebuja rodzicow.
                a co wasze drugie polowy mowia na wasz obled?

big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin
                • kwakwanet1 Re: nie jednemu 11.06.09, 00:13
                  dana33 napisała:

> ja nosze cudze ciuchy????? ja ci odpowiedzialam slowami rochelliny..
                  > jak ona mowi, to jak mowie, faktycznie, nie przeszkadza ci... smile
                  >

przeszkadza mi widok znudzonej, starej dupy, której już nawet Rotshchild nie ma
                  ochoty przelecieć od czasu do czasu.
                  • dana33 Re: nie jednemu 11.06.09, 00:15
                    twoj tate powinien cie byl pouczyc co sie dzieje jak takie przyglupy jak ty
                    siusiaja pod wiatr z rozdziawiona geba. zjezdzaj i odpieprz sie chuliganie od
                    mego nicka.
                    • kwakwanet1 Re: nie jednemu 11.06.09, 00:24
                      dana33 napisała:

> twoj tate powinien cie byl pouczyc co sie dzieje jak takie przyglupy jak ty
                      > siusiaja pod wiatr z rozdziawiona geba. zjezdzaj i odpieprz sie chuliganie od
                      > mego nicka.

Trup jak trup, nie wie za kim sam lata, na skutek braku obciagania. Zawsze
                      możesz to zrobić wirtualnie z paroma lokalnymi fagasami. Lepsze to niż bezsenne
                      noce spędzone na kopiowaniu cudzych wpisów.
                      • dana33 Re: nie jednemu 11.06.09, 00:25
                        jeszcze raz ci powtarzam chuliganie:nie lej pod wiatr z rozdziawiona geba i
                        odpieprz sie od mego nicka chamidlo jedne. nie znosze mieczakow i meskich
                        kluch,polanych wczorajszym stechlym sosem.
                        • kwakwanet1 Re: nie jednemu 11.06.09, 00:30
                          dana33 napisała:

> jeszcze raz ci powtarzam chuliganie:nie lej pod wiatr z rozdziawiona geba i
                          > odpieprz sie od mego nicka chamidlo jedne. nie znosze mieczakow i meskich
                          > kluch,polanych wczorajszym stechlym sosem.

Jeszcze raz mówię byś sobie fagasa do obciągania znalazła,zamiast ględzić o
                          niczym na forum po nocach. Taka piękność jak ty nie powinna mieć z tym
                          problemu, no chyba,że jesteś wybrakowana?
                          • dana33 Re: nie jednemu 11.06.09, 15:10
                            big_grin big_grin big_grin
      • strzyga_17 Re: zaciąl ci się leb 10.06.09, 23:57
        mowie o przeszczepach..a poza tym ja jestem katolikiem i moja religia
        zabrania rozdawania zwlok innym bez pochowku. w koncu rodzina powinnna miec
        cos co zostanie po tobie,gdzie przez jakis czas przynajmniej mozna bedzie
        przychodzic i zapalac swieczki. przy dziesiejszej technice lekarz nie musi
        na tobie sie niczego uczyc,bo dosc mamy roznych technlogii,ktore zastapia
        wlasnie "ciebie".
    • strzyga_17 Re: Faktycznie 11.06.09, 00:32
      no pewnie,ze lepsza stara niz mloda,mloda wygwizdali i kazali jej gacie
      wlozyc na dodatek. co za idioci no nie,ty bys tam nie wymagal tyle od tej
      waszek koszernej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka