pro100 13.06.09, 09:18 wpadli na pomysł taki nie mamy żadnej roboty zacznijmy pieprzyć głupoty ale cóż kiedy żydy pieprzyły tylko na niby żabi na abi, abi a rak tylko wspak ot i cała hasbara Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
semitka.pl Re: raz żabi, żydy i raki 13.06.09, 12:42 masz coś do mnie? nie masz odwagi pro100 napisać? żydy,raki i żabi do jednego aqwarium wlozyles? czegos jednak w nim brakuje wedlug twojej wersji... Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski tu są żyby tylko na niby..... 13.06.09, 12:51 ...... prawdziwa żydowka Dana jest naprawdę kochana. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: tu są żyby tylko na niby..... 13.06.09, 13:27 marksistowski!!!!! you made my day!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski Zawsze twierdziełem Danuta, że jakby.. 13.06.09, 13:33 na tym forum pisali prawdziwi żydzi jak ty, to byłoby namilsze forum w Internecie. Niestety , za dużo jest tu polskich renegatów. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Zawsze twierdziełem Danuta, że jakby.. 13.06.09, 14:05 marksistowski napisał: > na tym forum pisali prawdziwi żydzi jak ty, to byłoby namilsze forum > w Internecie. Niestety , za dużo jest tu polskich renegatów. Polskich renegatów z Ameryki. S. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Zawsze twierdziełem Danuta, że jakby.. 13.06.09, 14:14 snajper55 napisał: > marksistowski napisał: > > > na tym forum pisali prawdziwi żydzi jak ty, to byłoby namilsze forum > > w Internecie. Niestety , za dużo jest tu polskich renegatów. > > Polskich renegatów z Ameryki. > > S. Nie tylko z Ameryki...zza Odry też. Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 żaba noge podstawia 13.06.09, 23:38 semitka.pl napisała: > masz coś do mnie? > nie masz odwagi pro100 napisać? pisze o hasbarszczykach, ty z tej parafii? Odpowiedz Link Zgłoś